Advertentie

Monsanto-mars geboycot in media; hierom…!


monsanto march

x

Monsanto-mars geboycot in media; en wel hierom…!

2013 WantToKnow.nl/.be

x

De beslissing van de MSM (main stream media) om de paar miljoen individuen te negeren die afgelopen zaterdag tezamen door de drukke straten van de ruim 400 wereldsteden marcheerden, in een mars tégen Monsanto, mag je belachelijk vinden, maar feitelijk maakt dit allemaal niet uit. Niet alleen omdat de weerstand tegen Monsanto en haar genetisch gemanipuleerde ‘uitvindingen’ met de dag groeit, vooral door de alternatieve media en het intelligente activisme die de drijvende kracht zijn achter deze weerstand. Maar ook is er een diep, intrinsiek verlangen van dit ‘anti-Monsanto-collectief’ om dit GMO-voedselmonster met zijn poten van onze voedselketen af te laten blijven.

En aanvullend op dit snelle, nog steeds groeiende succes, maar vooral de vastberadenheid van deze beweging, zijn er sleutelrolspelers tevoorschijn gekomen in de alternatieve media, die duidelijk maken dat we het meer dan zat zijn, dat de MSM zich éénzijdig richt op uiterst selectieve nieuwsgaring. Zij bepalen wat je krijgt te zien, en vooral wat je NIET krijgt te zien..

Maar de verrassing is er niet minder om, als we zeggen dat de grote nieuwsmedia in de wereld nog volop worden bekeken, maar dat de leegte achter hun bestaan, steeds meer mensen wakker maakt en zich doet afvragen, of dát wat ze allemaal voorgeschoteld krijgen, wel klopt. De alternatieve nieuwsmedia floreren als nooit tevoren en hebben helemaal geen miljardenbudgetten nodig, zoals de nieuwsagentschappen dat wel schijnen nodig te hebben.  Zij hebben –ondanks al hun miljardenbudgetten-  structureel last van in elkaar donderende kijk- en luistercijfers..

media-con2
Een beslissing om in nationale TV- en Radio-programma’s, wél of géén aandacht te besteden aan een bepaald event, wordt in de VS, zoals je hierboven kunt zien, door een paar mensen genomen..! En dat geldt natuurlijk niet alleen in de VS; ook wereldwijd zijn de MSM in handen van een paar ‘grote jongens’, die een Goebels-achtige manier van werken hebben.

Wat heel bijzonder is, is dat veel mensen de anti-Monsanto-marsen afgelopen zaterdag zélf op hun mobiele telefoons opnamen, via foto’s en video. Video’s en foto’s die vervolgens op de sociale media terecht komen, zoals YouTube, Twitter en Facebook. En daarbij natuurlijk berichtgeving over deze marsen, of dat nu vragen zijn wat er in hemelsnaam aan de hand was, of dat men de steun aan deze mars wil betuigen..! Dit is de manier waarop nieuwe ideeën in dit nieuwe media-tijdperk worden verspreid en waarom er uiteindelijk helemaal geen televisie-uitzendingen voor nodig zijn, om het gedachtegoed te verspreiden..

dennis kucenich monsantoHet enige wat nodig is zijn krachtige ideeën en onderwerpen. Er is door zoveel mensen zóveel steun toegezegd aan de demonstranten, dat we rustig kunnen spreken van het ontwaken van een ‘slapende reus’ in de vorm van het grote publiek, dat door deze social-media-coverage zich gaat afvragen wat die Monsanto nou eigenlijk doet en voor schade toebrengt. En dan hoeven die mensen zich alleen maar aan te sluiten op het grote collectieve veld van weerstand-tegen, om de anti-Monsanto-beweging weer krachtig te voeden, zoals een lucifer dat doet bij een gaspit.

We vragen je te kijken naar de manier waarop op dit moment de main stream media zijn georganiseerd, zodat je ook simpelweg kunt begrijpen, waaróm deze media geen aandacht aan de anti-Monsanto-beweging hebben besteed. Simpelweg door niets te doen, hebben zichzelf grandioos in het voetlicht gezet..! Uiteindelijk zullen ook de politici die hun onder-de-tafel-douceurtjes van Monsanto ontvangen, en de corrupte Monsanto-medewerkers aan het korste end gaan trekken, omdat hun politiek van egoïsme niet meer werkt.

De mars van afgelopen zaterdag was en is een mijlpaal in de bewustwording van de  schijnbaar onverzadigbare vreetlust van het Monsanto-monster. Daar doet de MSM niets meer aan af..!

* * *

55 gedachten over “Monsanto-mars geboycot in media; hierom…!

 1. Laatst probeerde ik een vriend uit te leggen wat voor een criminele organisatie monsanto is, nog erger dan de maffia:
  Mijn overbuurman heeft een mercedes garage. Laatst stond op mijn oprit ineens het laatste model uit zijn showroom. De volgende dag had ik een factuur van €80000 in de bus liggen voor die wagen. Ik heb die auto helemaal niet besteld dus ik betaal die rekening natuurlijk niet. Dus weer een paar dagen later een brief van een advokaat met een oproep om voor de rechtbank te verschijnen. Ik heb een pro deo advokaat maar mijn buurman kan zich de duurste advokaat veroorloven dus ik verlies dat proces en moet 80000+ gerechtskosten betalen, samen meer dan 1 ton dus. Aangezien ik uiteindelijk wel betaald heb krijg ik dan pas de sleutel van de wagen. Blijkt er geen motor in te zitten. Die kan ik pas volgend jaar kopen en dan ook nog eens alleen op afbetaling. Betaal ik 1 jaar niet halen ze de motor weer eruit met weer een proces tot gevolg.
  Op precies dezelfde manier worden de boeren in de states en india gechanteerd door monsanto. Inplaats dat de boer een proces tegen monsanto aan spant, of kan aanspannen, om de rotzooi van zijn akker te verwijderen moet de boer dokken. De omgekeerde wereld dus en dat zijn puur mafia praktijken.
  Ik blijf dus ieder protest steunen.
  Het © van deze tekst geef ik vrij.

  1. Plus natuurlijk het simpele feit dat onze overheden voor onze belangen moeten opkomen, en een publiekelijke afwijzing van dit formaat democratisch gezien niet genegeerd zou mogen worden

 2. We hebben de MSM niet meer nodig om elkaar te informeren.
  Op internet is het schiften van nieuws best belangrijk, maar de MSM doet niets anders dan liegen cq manipuleren, dus waarom richten op die laatste?
  Ze hebben zichzelf in de voet geschoten. Hun omzetten zijn schrijnend.
  Het dringt tot teveel mensen nog niet door dat wij de baas zijn.
  Met demonstreren bereik je de politiek, maar het is dan wel taak dat iedereen achter dat scherm vandaan komt.

 3. Welke boycot van de mainstrema media”? Het was afgelopen weekend toch in het journaal op de VRT – het meest-bekeken nieuwsprogramma in België. Enhet stond ook in de kranten. Het interessantste artikel was wellicht wel in De Standaard, ook Belgisch (www.standaard.be/cnt/DMF20130527_00600146). Dit artikel heeft heel wat leuke weetjes, die ik hier eventjes copieer: “Genetisch gemodificeerde granen die maar één oogst meegaan zodat boeren elk jaar opnieuw bij Monsanto moeten aankloppen. Gruwelijk! Gene use restriction technology heet dat en het werd, hou u vast, nooit geïmplementeerd. Er rust sinds 2000 zelfs een moratorium op van de United Nations Convention on Biological Diversity. Dat vertelde uw favoriete anti-ggo-website u waarschijnlijk niet” en “Stuk voor stuk blijkt elk argument dat ik de voorbije week in kapitalen op m’n Facebook-wall mocht lezen [over Monsanto, ed] ofwel compleet uit de lucht gegrepen ofwel zo makkelijk doorprikbaar dat het me verbaast dat u het zelf niet hebt ontdekt toen u kritisch naar wat meer informatie googelde” en tenslotte: “U wil liever gewoon puur biologische landbouw zonder pesticiden en meststoffen? Dat kan. Dan moet u enkel even het regenwoud kappen om plaats te maken voor extra landbouwruimte”

  1. Koen vs. 2 miljoen betogers, vs. 150 miljoen min. instemmenden.
   En zowaar, op het laatst.. Er komt een emotie tevoorschijn. Welkom op de site Koen de S.!

  2. Guido, weerom geen inhoudelijke commentaar. Die vond je wellicht niet op “uw favoriete anti-ggo-website”. Het is niet het aantal aanhangers dat bepaalt of iets waar is of niet, wel de onderliggende argumentatie. En daar ga je geregeld de mist in met pseudowetenschappelijke argumenten.

   Ik zal het nog eens duidelijk maken: ik heb ook mijn bedenkingen bij de hard-sell door veel multinationals, waaronder Monsanto. Maar daarom moet je de opinie van de massa over die multinational nog niet bespelen met “makkelijk doorprikbare leugens”. Het is daartegen dat ik me verzet.

  3. Er is wel degelijk aandacht aan besteed door de MSM, niet massaal, maar heel veel MSM hebben er zeker een stuk over geschreven. Dat Guido van OnlySeeWhatWeWantToSee dit niet doorheeft komt omdat hij maar tè graag tegen de MSM aanschopt. Ik kan hier een hele lijst met urls plaatsen als het moet waarbij de MSM bericht over de demonstratie.
   En wat dacht je bijvoorbeeld van dit nieuws? http://mobiel.nu.nl/economie/3489416/monsanto-geeft-strijd-europese-markt-op.html

  4. @Fe-niks

   Wat is het toch heerlijk hé om tegen alles aan te schoppen wat je leest en niet overeenkomt met hoe jij de wereld ziet. Ik ben het met Guido eens dat deze nieuws items niet of nauwelijks aan bod komen in de media. Wellicht dat er hier nog wel wat over geschreven is in Europa maar in de States wellicht veel minder. Dan nog jammer dat het pas laat in het nieuws was anders was ik er zeker ook heen gegaan want Monsanto zit stee vast in de top 10 foute bedrijven en zijn we liever kwijt dan rijk.

  5. Waar het natuurlijk over gaat, is dieper dan het bericht dat het niet in het nieuws komt..!!

   Het FEIT dat Monsanto al zó ver haar gif en manipulatie heeft kunnen opdringen, is de essentie. De volstrekte domheid van de MSM, bewust of onbewust, zegt eigenlijk ALLES over het niet onderkennen van de Monsanto-FEITEN..!
   Kijk en luister vooral naar het commentaar van de uiterst-oningelichte reporter.. Stupid stupid.. Volledig de essentie niet beschrijvend en kennelijk volledig onwetend. http://nos.nl/video/510794-duizenden-demonstranten-tegen-monsanto.html (met dank aan Lis)

   Paar miljoen mensen op de straat wereldwijd en je komt zó voor de dag als NOS-journaal…!! Over ‘elitair’ gesproken.. 🙄

  6. Hebben jullie ook het idee naar het jeugdjournaal te kijken tegenwoordig? het wordt werkelijk steeds meer Peppi en Kokki berichtgeving.

  7. Imke, helemaal mee eens, maar we kunnen wat dat betreft altijd de keuze maken om te blijven kijken of niet meer mee doen met die poppenkast. Hoe meer ik voel/weet hoe alles in elkaar steekt, desteminder heb ik nog behoefte om naar die poppenkast te kijken en me er aan te ergeren. Ik volg al heel lang het journaal en achtergrondnieuws niet meer via de tv. Ik lees alleen nog de (digitale) krantenkoppen in de grootste krant van Nederland en lees nog sommige artikelen in een krant, waar ik abonnee van ben, en die ik vroeger als kwaliteitskrant bestempelde (NRC). Deze krant is echter ook onderdeel geworden van de MSN en neem ik ook niet meer serieus. Ik haal de achtergronden wel vanaf het internet, indien mij een onderwerp interesseert… en maak wel onderscheid op mijn gevoel/innerlijk weten

  8. Ze gaan er nooit diep op in bij het nieuws inderdaad. Ben wel blij dat het in beeld is gekomen zodat hopelijk meer mensen zich gaan afvragen wat Monsanto precies is. Ik zie het zelf gewoon graag positief in, het is al erg genoeg allemaal en we moeten het toch met zijn allen zien te doen. Dat de gemanipuleerde zaden hier voorlopig nog niet op de markt komen (al is het gewas al in veel producten verwerkt) vind ik iig positief. Nu nog GMO stickers op alle producten waar het in zit.

 4. “It has already begun: Japan has just cancelled a large contract to purchase U.S. wheat. “We will refrain from buying western white and feed wheat effective today,” Toru Hisadome, a Japanese farm ministry official in charge of wheat trading, told Reuters.”

  Ik vraag me verder af hoelang je nag winst kan maken met genetische vervuiling. Want hoe het ook zij; We willen het gewoon niet.

  Learn more: http://www.naturalnews.com/040572_Japan_GE_wheat_genetic_pollution.html#ixzz2Us4o6FC1http://www.naturalnews.com/040572_Japan_GE_wheat_genetic_pollution.html

  1. Hmmm, “laat weten niet langer gentech gewassen te promoten”….
   Het zal mijn cynisch geworden aard zijn, maar ik sta hier nog niet bij te juichen; wordt er eerder achterdochtig van.

  2. Oud boer’n gezegde : Als de vos zijn passie preekt , boer pas op je kip’n 😉

  3. Eerlijk gezegd was dat ook mijn eerste ingeving. Toch wil ik zo graag het positieve ervan inzien.

  4. En toch, en toch kweenie. Het spel wordt zo briljant gespeeld en ik ben geen goede schaker. Er is baat bij het creeren van schaarste, armoede honger en chaos. Er zijn meerdere pionnen aan zet die precies dat aan het bewerkstelligen zijn, en ik heb het unheimische gevoel dat ze ons straks schaakmat zetten. Maar ik wil wel heel graag geloven dat het allemaal in hun eigen gezicht ontploft, en bij vlagen lukt me dat wel.
   Zonet zat ik naar allelei berichten uit Turkije te kijken/ lezen en krijg overal kippevel. Maar ook weer zo’n dubbel gevoel; te weten dat de omkeer bezig is maar ook zo boos op die harteloze politie “mensen”

 5. Als ik opmerk hoe het systeem van bv Facebook evolueert waarbij de MSM meer en meer mensen kunnen uitsluiten op diezelfde sociale media, dan vrees ik dat men ook hier aan het feit voorbij gaat dat net die sociale media stilaan gecontroleerd, gecensureerd en ont-democratiseer worden. Zo voert bv. deredactie.be in België permanent elke negatieve tussenkomst over BDW af omdat hun redactieraad uit een aantal journalisten bestaat die verbonden zijn met de NV-a …

 6. Ik was er samen met wat vrienden bij, in Wageningen.
  Opgetogen, positief en vreedzaam. Politie was er genoeg maar had geen ‘klap’ te doen. Maar goed ook want rellen en gelazer is geen reclame.
  Er waren naar schatting zo’n kleine 3000 mensen op de been plus wat rolstoelers. Nu komt de media met de cijfers van ‘rond de 1500 betogers’. Hierbij zie je de afschattende mentaliteit van de overheid die er kennelijk behoefte aan heeft om de actie te veronachtzamen. De media zijn dus geinstrueerd door lieden die liever niet zien dat er een weerwoord bestaat tegen deze ronduit satanische agenda’s.
  Ik liep met een bord, “agenda 21 gaat niet door”!
  Nu viel ik van de ene in de andere verbazing toen ik merkte dat zoveel mensen geen idee hadden wat agenda 21 nu eigenlijk is!
  Mensen protesteren, hoe goed bedoeld dan ook tegen een uitwas van een gedachtegoed maar zien het grote plaatje niet.
  Monsanto is slechts een instrument om een zeker doel te bereiken maar het basisidee komt uit de trommel van een hele duistere club waarvan gelukkig op deze site veel mensen meer weten.
  Ik hoef maar de term, ‘ The protocols of the learnt elders of Sion’ te noemen en er is direct een teken van herkenning.
  Het is jammer dat binnen die actieve groeperingen die connectie niet gemaakt kan worden door een te gecompartalimenteerde (hokjesgeest) manier van denken.
  Misschien is er nog werk te doen bij juist die groepen die de boom nog moeten kennen aan zijn vruchten?

  1. ik wist niets van deze protocols of the learnt elders of Zion.
   Nooit te oud om te leren. Er is echter zoveel informatie voorhanden, dat de keuze moeilijk is, en we helaas vaak in hokjes terecht komen,
   en vervallen in de uitdrukking ‘dat wil ik niet weten’ zoals we zo vaak horen. Langzaam is de waarheid naar boven aan ’t komen, daar ben ik van overtuigd.’United we stand, divised we fall.!!’

  2. Ik vind het altijd een btje onzinnig en hooghartig zelfs om te denken dat mensen die bv niet weten wat ‘agenda 21’ niet goed weten waarom ze demonstreren. Ze staan daar, omdat ze opkomen voor hun recht, het voortbestaan van Moeder Aarde, het feit dat er boeren geconfronteerd worden met hoge boetes, etc. Kortom, iedereen heeft een eigen reden gehad om daar te staan. Als dat voor jou ‘agenda 21’ is, is dat prima 😉 Maar laat een ander ook in zijn/haar waarde. Ook wanneer ze níét weten wat jouw achterliggende reden inhoudt.

 7. Omdat ik moest werken kon ik niet naar Amsterdam afgelopen vrijdag. Wel kon ik het nieuws volgen op de radio.
  Vanaf het begin spraken ze in de nieuwsuitzending over een demonstraties tegen een grote multinational. Pas om 19.00 uur werd voor het eerst de naam Monsanto uitgesproken.
  De Nederlandse media is net zo corrupt als z,n regering. Ook daarin verschillen we niet van de rest van de wereld.

  1. @Annelies, klopt viel mij ook op, een familiedrama wordt breeduitgemeten, maar die wordt even tussen neus en lippen door besproken.

  2. Natuurlijk Annelies. Als ze er helemaal niets over zeggen is het: De MSM is corrupt, want ze praten er niet over.
   Roepen ze er wel iets over, dan is het weer: de MSM is corrupt, want ze praten er te weinig over.
   Leuk, zo’n fantasiewereldje waarin iedereen behalve je complotvriendjes de slechteriken zijn en het nooit goed kunnen doen.

  3. @willem
   Ik heb ook niet zoveel met complottheoristen, behalve dan dat ze zo ontzettend vaak gelijk krijgen dat ze die naam eigenlijk niet meer verdienen . Je zou dit soort mensen beter complotrealisten en daar voel ik me dan weer wel bij thuis. Niet omdat ik van complotten hou maar omdat er zo ontzettend veel onder de pet wordt gehouden door b.v. onze ‘volksvertegenwoordigers'( regering). Is het je trouwens opgevallen dat de tweedekamerleden bij de kroning van willempie( geheel onwettelijk volgens het nederlands staatsrecht overigens)een eed van trouw aan de koning moesten afleggen? had dat niet een eed van trouw aan het nederlandse volk dienen te zijn ? Want de vraag is nu gerechtigt wie dienen zij?? de koning ( die zelfs naar de letter van de grondwet onrechtmatig, en niet door het volk gekozen op de troon zit)of het volk dat ze gekozen had?
   Vind je het ook niet een beetje raar dat de NSA alle communicatie wereldwijd kan volgen , en dat dit schijnbaar goed bevonden is door de overheid ?? Voor uw veiligheid heet het dan, maar zijn er niet vele aanslagen meer dan vroeger?
   Of dichter bij huis, 1.4 miljard winst voor de zorgverzekeraars, en de premie stijgt en er wordt een eigen risico ingevoerd van 350 euro??? Is dat niet verdienen aan het leed van een ander?
   Affijn je snapt het al ,ik kan nog wel een tijdje door gaan met feitelijkheden, die voorheen als complottheorien werden weggezet. Snap je nu hoe jij belazerd en gebrainwascht wordt om te denken wat je hier schrijft? Denk voor jezelf en kijk eens goed om je heen , is dit de wereld zoals jij die hebben wilt, zo niet verander hem dan !

  4. @Marcel: Zeker, de dingen die je noemt zijn wat mij betreft ook geen complottheoriën maar waarheid. Toen hoorde dat de zorgverzekeringen winst hadden gemaakt en we dit niet terugzien in een daling van lasten gingen mijn haren ook overeind staan.

   Ik vind het gewoon jammer dat deze site en veel volgers ervan zich precies zo gedragen als het normale klootjesvolk dat alles slinkt, maar dan aan de andere kant van het spectrum. De MSM kan het nooit goed doen, maar ik geloof wel dat ze eerder waren dan meneer Guido wat betreft het hele NSA en PRISM gebeuren. Nu is er een echte klokkenluider en wordt dit overal in het nieuws gemeld.

   En dat is het grote probleem van Guido met zijn vriendjes. Er worden een heleboel dubieuze bronnen en nepklokkenluiders aangehaald waar nooit iemand van heeft gehoord. Die mensen lopen ook altijd vrij rond en hebben geen enkel probleem met zich kenbaar te maken.
   Nu is er een echte klokkenluider over PRISM, en hij moet zich ook echt koest houden in Hong Kong. Kijk, dat zijn feiten. En feiten worden gebruikt door de media om dingen aan de kaak te stellen.
   Dat is wat anders dan wat deze site doet. Deze site gebruikt namelijk een misplaatst onderbuikgevoel als feit.

  5. @Willem: ik het het idee dat er iets niet goed is met je metabolisme. Je zit wel erg te zoeken waar je je “hoop” neer kan leggen. Heeft iemand hier op WTK jou iets aangedaan? Ik adviseer je een reinigingskuur te ondergaan, misschien dat je dan geen last meer heb van giftige flatulenties. Je loopt azijn te p i s s e n.

 8. Knoflook en ui Kippensoep besteld bij je verzorger? Zorg dan dat er veel knoflook en uien worden toegevoegd. Knoflook en uien zijn namelijk een goed team samen. Ze verhogen de weerstand. Daarnaast helpt knoflook om verstopte sinussen weer te openen.

 9. Wie wist dit:

  Marc Engel (Unilever, verantwoordelijk voor alle inkoop in 90 landen):
  ‘…vroeger had Unilever een eigen zaadveredelingstak, maar die is eind jaren negentig verkocht aan agro-chemisch concern Monsanto. Dat krijgt nu opdracht om zaden te ontwikkelen voor planten die bij voorbeeld beter bestand zijn tegen extreem weer…zo kunnen we meer opbrengst halen van dezelfde hoeveelheid grond.’ (gelderlander, 11juni)In het kader klimaatverandering en onvoorspelbaar weer…

  In de news waren de demonstraties zo neer gezet, alsof het om een elitaire club ging die wil dat de hele wereld biologisch eet. En het woord genetische manipulatie is helemaal niet gevallen.

  1. Wist ik niet maar het verbaasd me ook niet. Unilever en Nestle o.a. zijn monsterlijke organisaties geworden die door de reclame verkopen de media allang kunnen controleren. Ze zijn zichzelf de laatste tijd ook stevig als “merk” aan het profileren. Let maar eens op, bij tv reclames verschijnt er in een hoekje het logo. Dit wordt steeds opvallender gedaan.
   (ff een muziekje van mannen die het ook al lang in de gaten hadden destijds
   http://www.youtube.com/watch?v=Uay9kHOz5H4&list=PL0FD133F65E875282 )

  2. Monika, ik heb een paar weken geleden het nieuwe boek van Dan Brown gelezen, Inferno. Hierin loopt als een rode draad doorheen het thema van de in een razend snel tempo groeiende wereldbevolking versus de voedselvoorziening…. of eigenlijk is Moeder Aarde wel bestendig om een wereldbevolking die in een enorm snel tempo groeit het hoofd te bieden. De oplossing die door een doorgedraaide, verschrikkelijk intellectuele viroloog was bedacht zit niemand op te wachten….. maar toch, we mogen ons hoofd niet van dit probleem afwenden. En aangezien ik nooit, maar dan ook nooit vanuit problemen denk, maar altijd vanuit oplossingen houdt me dit vraagstuk wel heel erg bezig!

   Zou jij mij als intellectueel, betrokken en liefdevol wezen van enige input kunnen voorzien?

  3. Na zijn vorige boek en de 180 graden draai die hij daarin(en 1 grote propaganda voor de vrijmetselarij) maakte heb ik het idee gekregen dat Dan Brown ook als verloren beschouwd kan worden.

  4. Imke, lang niet alles van Dan Brown resoneert, daar heb je een punt, maar dat staat er los van dat ik het fijn vind om zijn boeken te lezen… ik hou van de magie… en ik vind de thematiek vaak boeiend..

   Ik weet nog dat voorafgaand aan het lezen van zijn vorige boek, het Verloren Symbool, het hele boek al in mijn innerlijke belevingswereld en in mijn dromen zich had afgespeeld. Niet de uitwerking in het boek, maar de thema’s…. Bij mij speelde heel sterk het verhaal van de Verloren Zoon…. in de betekenis dat ik in de tijd voorafgaand aan dat boek mijzelf heel sterk had teruggevonden. En er speelde mij mij ook al heel lang zeer sterk de connectie Vaticaan en Capitool en de duistere verbinding via de obelisken met de astrale sferen….de krachten en machten achter de schermen die deze wereld onder controle proberen te houden…. en in die zin ons als Slaven in hun macht proberen te houden!

   De thematiek die nu speelt in het nieuwste boek van dan Brown is in mijn visie ten diepste de vraag in hoeverre wij op de stoel van God mogen gaan zitten……. hoe ver mogen we gaan met het manipuleren van voedsel?….. of uitgewerkt in het boek van Brown: Hoe ver mogen we gaan met via een virus de DNA van een belangrijk deel van de wereldbevolking beinvloeden, waardoor we de vruchtbaarheid kunnen verminderen en zo de groei van de wereldbevolking remmen c.q. verlagen?.

   Kijk, Dan Brown gelooft in de evolutietheorie van Darwin, terwijl ik geloof dat alles wat gebeurt is georchestreerd…. de magie in mijn leven is te groot om nog in toeval te geloven…. toeval bestaat niet!

  5. En om misverstanden te voorkomen, als ik praat over dat alles, maar dan ook alles is geOrkesteerd, dan bedoel ik hiermee niet met een GOFD buiten ons die dat doet…. nee, ik bedoel daarmee dat alles, maar dan ook alles door ons zelf wordt geOrkesteerd. Wij zijn zelf de Dirigent van ons eigen leven en hebben zelfs voor onze grootste shit zelf gekozen…. Het is er al mee begonnen toen ons zieltje er voor koos om in deze tijd en in dit lichaam te incarneren…. en vervolgens heeft het met alles wat het doet steeds zelf de keuzes bepaald uit Vrije Wil. Kortom, we zijn zelf GOD en SCHEPPEN onze eigen wereld en hoe die verder uit gaat zien!

  6. Dick, wat heb je mij toch aardig omschreven. Ik vat het gewoon als complimentje op 😉
   Helaas kan ik over Dan Brown weinig zeggen omdat ik zijn boeken niet ken en ik er eerlijk gezegd ook niet voor open sta.
   Hoeveel mensen op deze wereld leven weet ik ook niet, dus ook niet of er genoeg voedsel voor ons allemaal is.
   Wat ik wel weet is dat er een verschil is tussen echte feiten en zogenaamde feiten, die er alleen maar gebruikt worden voor eigen belang.

  7. de verschrikkelijke viroloog die nu eens niet loog over de oplossing; tweeling appie en slappie, het verschrikkelijke alles vernietigende virus is onlangs in Rotterdam ontwikkeld, stond in de main stroom decepticon (Alex taal) hoor media, een hoor hoort alles en vervult daarmee de grote open zwarte gaten in de markt, zonder hoor geen wederhoor en dusz geen Kennis en dus geen markt strategie… en een hoor van stand laat buitenboord e jaaah culeren, ja toch? genoeg binnenboord bavianen horen, vind ik, maar euhm vanaf 1000 euro per uur? dat is de flessen nek… dat nekt mij dan… en binnenboord naar binnen boren bij een vervuilde publieke afvalbak voor 50 pleuro daar pas ik nog immer voor… zeer interessant dat artikel van Eustace Willie, geen flauwekul.. 1 probleempje, wil nauwkeurig de 13 stammen kennen, van binnen en van buiten, en in de praktijk zijn ze enorm met elkaar vermengd geraakt, dus 1 noemer is gevaarlijk grof, geen LeerStof voor simpele platte binnenboord hoor mensen, diepzinnigheid met vele lagen is een noodzakelijkheid, dan maar geen duidelijke taal, dan maar liever Jenne taal en Monika taal en Kosmische komieke taal en AnnA in d’r Nakie taal en king Richard taal is al te duidelijk, Paul je overleeft het, ik voel het, de chirurg is positief ingestraald..

   het enige dat ze willen weten is of je in The Machine past of niet, in de past verleden heden en future toekomst;

   De Verschrikkingen van het Openbare Onder-Wijs, het produceren van robot automaten, maar euhm Imke leest veel en intellectueel zegt Dick, is wel zo, zo proeft het wel bij Iem, ik lees veuls te weinig papier, het word tijd dat ik eens een echt boek koop en lees van voren naar achteren in z’n geheel zegt Anna, ze heb gelijk de Juf;

   http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_globalization18.htm

   maar goed nu eerlijk, stel binnenkort is de Bevolking van de Aarde gestegen tot 8 miljard, waarom stijgt het aantal mensen zo snel in korte tijd? is het niet logisch dat hier wat aan gedaan moet worden? is vijf honderd duizend niet meer dan voldoende? hebben ‘ze’ dan toch soort van gelijk? dat ze ons aan het soft killen zijn en zo, maar Anna had laatst een briljante, ze zei van dat gezonde mensen in een natuurlijke emotionele balans hun eigen interne geboortebeperking hebben, en dat door de gekte van The Machine mensen dit kwijt raken en maar wat gaan rond spuiten omdat ze emo in een doodsnood verkeren en vrouwen de interne geboorteschakelaar niet meer aan of uit kunnen zetten door alle sjjjittt, mijn gevoel zegt dat dat Waar is….. The Machine heeft die miljarden mensen nodig gehad en voortgebracht, en nu gaat The Machine kunstmatig ons weer verdelgen vermoorden uit laten sterven? ik geloof het wel, het probleem is The Machine, ooit zei een vooruitziende goeroeboeroe dat als alle vissen uitgemoord zijn dat er dan minder zielen beschikbaar zijn voor robo mensen aanwas, dat punt zijn we nu dicht genaderd als je het mij vraagt, met dank aan de massa killer vissers van Parlevliet en co

   http://www.bibliotecapleyades.net/biggestsecret/robotsrebellion/robotsrebellion.htm

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.