Advertentie

10/9/12: UFO op Mars gefotografeerd..?


x

10/9/12: UFO op Mars gefotografeerd..?

2012 © WantToKnow.nl/.be

x

Wie weet wat het is, mag het zeggen.. Een origineel filmpje dat snel van YouTube werd verwijderd, nádat het was geplaatst. Natuurlijk zijn er dan weer slimmeriken die het filmpje al hadden gedownload en het weer plaatsen op YouTube.. Het originele filmpje is niet langer te vinden. De originele auteur liet wel weten aan degene die de kopie op internet zette, dat het allemaal een grap was geweest..

Ook is/zijn de foto(‘s) op de servers van NASA verdwenen.. Er is dus wel degelijk iets aan de hand.. Er zijn al eerder vage foto’s opgedoken van UFO’s op Mars, maar deze is de moeite meer dan waard om te bekijken.

x

x
Mars pathfinder schaduw..

Een van meest indrukwekkende verhalen die vergelijkbaar is met deze foto, is dat van de ‘Schaduw over de Sojourne’, het onderzoekskarretje dat mee was genomen naar Mars, door de Marsverkenner ‘Pathfinder’. Dat is 15 jaar geleden, in de zomer van 1997,  toen NASA’s afdeling JPL (Jet Propulsion Laborator) erin slaagde, om dit voertuig op Mars te laten landen. Maar van deze ‘Pathfinder’ werd gedacht zijn missie mislukt was..

De foto’s die de Pathfinder doorzond in 1997, zetten de UFO-waarneming van 10 September jl. in een bizar daglicht..! (klik voor artikel)

Hoewel de data aangaven, dat de Marslander veilig op het oppervlak van de deze planeet was geland, slaagde men er de eerste dagen niet in, volgens officiële bronnen,  om contact te maken met dit high-tech apparaat. De meeste mensen geloven nog steeds dat technische problemen hiervan de oorzaak waren, maar de waarheid is echter dat NASA in deze tijd waarschijnlijk signalen heeft opgevangen, maar niet doorgaf aan de wereld, wát zij hadden gevonden…

Bijna één week nadat de Pathfinder foto’s had doorgeseind naar de Aarde, trok er op 9 Juli 1997 plotseling een schaduw over deze gast op Mars.. Dit bijzondere fenomeen duurde ongeveer 1 minuut en deze schaduw kon niet worden verklaard door een natuurlijk of meteorologisch Martiaans fenomeen. Officials van NASA waren verbijsterd, omdat zij de conclusie wel moesten trekken, dat er ‘iets anders’ op Mars, of liever gezegd bóven Mars, aanwezig was. Eén van de mogelijke hypotheses die toen werden afgegeven, spreekt van Russische aanwezigheid op Mars, waarbij men ervan uit zou moeten gaan, dat de Russen al een basis op Mars zouden hebben.

Daarbij werd de optie van de Russische-Mars-aanwezigheid diezelfde week echter onderuit gehaald, door de problemen die de kop opstaken rondom de MIR, het Russische ruimtestation, dat simpelweg rondom de Aarde diende te cirkelen. Als dit al niet lukte, hoe zouden de Russen dan überhaupt een Marssonde o.i.d. kunnen orkestreren. De andere, minder ‘officiële’ verklaringen, spreken over buitenaardse effecten, waarbij ‘buitenaardsen’ op Mars een basis zouden hebben. En dus even een kijkje kwamen nemen, wat die Aardlingen daar uit aan het vreten waren..! Maar hoe het ook zij, het is natuurlijk uiterst opvallend in beide gevallen, dat de overtrekkende schaduw een perfecte ronding van het overvliegende object lijkt te tonen.

Maar het meest opvallende element in deze beelden, is het feit dat het object, wat de schaduw boven dit Mars-karretje veroorzaakt, letterlijk van richting lijkt te veranderen, wanneer het over het karretje glijdt. NASA heeft officieel haar twijfels geuit over een meteorologische oorzaak. “Het was gewoon helemaal krankzinnig” aldus een niet met name genoemde bron bij NASA. “De manier waarop de schaduw over het karretje, de ‘Sojourner’ glijdt, wijst er op dat het onderzoeksmachientje, zélf onderwerp was van observatie. Alsof een ander observatie-apparaat ónze missie aan het fotograferen was”..

* * *

9 gedachten over “10/9/12: UFO op Mars gefotografeerd..?

 1. Altijd leuk zulke berichten. Maar kan de eerste foto niet gewoon een stofje zijn?
  De 2e fotoserie is neem ik aan een photoshop oid, want iets moet deze fotos gemaakt hebben en dat kan hij niet zelf zijn…

  1. Het artikel is er een beetje onduidelijk over, mar het gaat om een Soujerner waar de disk overheen vliegt. Zie onderschrift bij de foto. Pathfinder was de snapshooter!

   Kusjes (B)engel

 2. F*cking fake!!
  Check die schaduw van die steen maar…..
  Als er een echte ufo overheen zou vliegen dan zou die schaduw daar niet zijn!!
  Of iig een stuk minder goed zichtbaar….. Bij deze fotos blijft die schaduw exact het zelfde!M
  Dus fake… Photoshop……..

 3. blijft lastig hoor. Je kunt alles “photoshoppen” namelijk.
  Alles wat nagenoeg echt lijkt kun je photoshoppen.
  Dat zorgt er wel voor dat authentieke foto’s gemakkelijk gedebunked kunnen worden door maar te zeggen dat het weer een photoshop actie is geweest.

  Wat is dan nog echt? Ik denk dat het handig is om te stellen dat er absoluut leven is buiten onze planeet en dat een aantal foto’s echt zijn. Er hoeft maar 1 echt te zijn toch?

  Dat we dan discussies voeren over details doet er niet zo toe.
  Kijk naar de oude beschavingen met hun grot tekeningen bv…..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.