Advertentie

Piramide-UFO’s…?? WTH?


Het wordt steeds meer bizar; nu komen er berichten van over de hele wereld van waarnemingen van piramide-UFO’s. Waren het eerst voertuigen, waarvan beelden aantoonden dat deze snelheden konden ontwikkelen, die voor onze Aardse begrippen onvoorstelbaar zijn, nu zijn er filmopnames uit China, Columbia en Spanje, die een soort ballon laten zien. Wat is hier aan de hand..??

Het komt ons uiterst verwarrend over, dat deze uiterst langzaam bewegende objecten, tenminste op 3 plaatsen op Aarde zijn gefilmd. Zie de volgende filmpjes, waarbij de eerste opname uit Colombia komt, de tweede afkomstig is uit China en de laatste gemaakt is in Spanje, waarbij de laatste UFO lijkt te landen..! Oordeel zelf.
x

x

Het volgende filmpje werd gemaakt in China en toont dit object:

UFO-onderzoeker Michael Cohen bericht dat Chinese media melding maken van deze piramide-UFO’s en meldden dat deze schepen van ‘Sirius’ afkomstig zouden zijn. Dit is Michael’s letterlijke tekst:

Opname uit de Chinese UFO-beelden.

Het voertuig of de voertuigen zijn inmiddels dus gezien overal op de wereld, en er wordt nu vanuit gegaan dat deze ‘ruimteschepen’ toebehoren aan specifiek één buitenaardse beschaving. Op de YouTube die in China is gemaakt, boven de Zuid-Chinese stad Zhangzhou, in de provincie Fujian, is deze piramide-UFO heel duidelijk waar te nemen. Men gaat ervan uit dat deze waarneming vorige maand plaatsvond, hoewel preciese gegevens erover ontbreken.

Volgens Chinese onderzoekers zijn deze schepen afkomstig uit de buurt van het sterrenlichaam Sirius en hebben de buitenaardse wezens, die dit object als voertuig gebruiken een turquoise gekleurde huid.  De voertuigen zouden zo groot zijn, omdat ze gevuld zijn met vloeistof. Deze vloeistof is de levensomgeving voor deze wezens. Er wordt gezegd dat deze wezens in vroeger tijden contact onderhielden met de Egyptische beschaving.’

Tot slot de filmopname van eenzelfde piramide-UFO, gefilmd boven Siberië vanuit 2 camera-posities. Het is opvallend hoe in de 2e opname, de beelden eenzelfde ‘verdwijnmoment’ te zien geven, als in veel andere UFO-beelden te zien is.
In een flits is de zo sloom lijkende UFO ineens verdwenen. Van een ballon lijkt dan vooralsnog ook geen sprake te kunnen zijn..! Wat het wel is en hoe Michael Cohen aan het verhaal komt van de buitenaardsen uit Sirius, is vooralsnog een vraag. Wees in ieder geval geïnformeerd!

En last but not least, laten we niet vergeten dat een paar jaar geleden er al een melding kwam van deze piramide-vormige UFO, toen nota bene boven het Kremlin een dergelijk ‘geval’ gefilmd werd, van verschillende kanten in December 2009. Wij laten het meest bekeken filmpje hier zien, geschoten vanuit een auto.

18 gedachten over “Piramide-UFO’s…?? WTH?

 1. die piramide in china is een vlieger, of een lantaarn, ze vierden op die dag het feest van de “lantaarn” je hoort ook het vuurwerk op de achtergrond.
  Ik heb dit ook al gemeld op project avalon, waar ze dit filmpje ook lieten zien.
  Groeten Dick.

  1. en in Mexico, hebben ze vast ook van die vliegers, en net zo´n feest?

 2. Tja zoals altijd kun je er weer zo weinig mee. Onscherpe beelden, mistige omstandigheden. Veel van de filmpjes zijn trouwens niet direct te bekijken hier (Embedding disabled by user)

  Aan de andere kant als je haarscherpe beelden zou aanleveren dan zou je ook niet geloofd worden…

 3. “”en in Mexico, hebben ze vast ook van die vliegers, en net zo´n feest?””

  Dat weet ik niet, maar de zelfde film is al vaker vertoond op diverse site’s.
  Kijk maar eens op Wikipedia, feestdagen in China.

  1. @ Dick,
   Ik heb het idee dat ze in meerdere landen voor zouden komen gezien de filmpjes.
   Maar je hebt volgens mij wel gelijk dat ze ook veel in China zaten.
   Ik zag een Spaans sprekend land, en Rusland….

 4. heerlijk om te zien

  zouden ze binnenkort ook in Nederland te spotten zijn ?

  het is slechts een kwestie van tijd voor disclosure

  liefde voor alles dat is

 5. Toen ik de kop en inleiding las, dacht ik echt even op de site van De Telegraaf te zijn beland. En het kwam ook nog wel “uiterst verwarrend over” !
  Nou dan vraag ik u, is dit een openbaring of is dit Prive met Henk van der Meijden 🙂

  Natuurlijk komt er binnen kort een “disclosure” betreft de UFO’s. Het blijken namelijk heel gevaarlijke aliens te zijn die ons willen ontvoeren. De wereld heeft immers een gezamenlijk vijand-beeld nodig om te komen tot 1 wereldregering, met 1 wereldleger en 1 wereld belasting om te kunnen strijden tegen die gevaarlijke weapons of mass destruction, oeps ik bedoel natuurlijk die gevaarlijke aliens.

  Of was het nu de opwarming van de aarde, nee nee het was het ozon-gat ! Of ging het nu toch om de zure-regen ?! Nu weet ik het zeker hoor.

  Affin google eens rustig op Project Blue Beam daar staat veel uitgelegd.

  1. Ja ze hebben straks misschien weer een vijand nodig…..tja laat die dan dit keer van een andere planeet komen…..
   Ik denk wel, dat we net als in de normale wereld, dat we voor onszelf zouden kunnen uitmaken of ze gevaarlijk zijn of niet, of ertussenin ergens……Ik denk dat we net als hoe we mensen op deze aardbol inschatten, ook met iemand om zouden kunnen gaan die net uit een ufo stapt, om zich voor te stellen. Een handdruk zegt vaak al heel veel haha! We vertellen ook onze kinderen om niet zomaar met iedereen in de auto te stappen, dus denk ik dat hierbij ongeveer hetzelfde zou kunnen gelden.

   http://www.youtube.com/watch?v=_wehXeBARo8

 6. @ Charles: Niet grappig om de kaarten op tafel te gaan leggen,terwijl niemand de wereld kan of kon voorspellen … Ik wil verlopig nog even niet weten wie de volgende ”vijand” zal of kan gaan worden,tenslotte zijn we alle onze eigen vijand niet waar ..?

  En wat deze beelden betreft; Just to good to be TRUE !!
  If you asked me LOL,maargoed zonder enige onderzoek erna gedaan te hebben
  wie ben ik dan om zo snel te oordelen 🙂

 7. Zeer indrukwekkend.

  Ik zou, zonder over bovenstaande filmpjes een oordeel te vellen, toch ook graag irl eens getuige zijn van het zien van deze objecten.

  Pas dan, zul me mij horen roepen dat het echt is!

  Tot dan, roep ik niets. Ik houd niets voor onmogelijk.

 8. als je kijkt naar het filmpje waar ze de piramide vanuit twee kanten laten zien, vind ik het raar dat degene in het eerste filpje zijn camera niet meebeweegd met het object.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.