Advertentie

Verbazingwekkend piramide-UFO-filmpje


Een screenshot uit de onderstaande YouTube. Opnieuw een grote piramide UFO met een kleine, eromheen cirkelende UFO ernaast. Heel bijzonder.

 

We maakten hier al eens eerder een artikel over de uiterst aparte piramide-UFO’s, die sinds een paar jaar wereldwijd gezien worden. Ons vorige artikel van 5 Mei jl., bevat maar liefst 6 YouTube-filmpjes, waarop deze bijzondere UFO’s te zien zijn. (Wil je het artikel nog even opslaan, klik dan HIER.)
Deze vorm, in geo-metrische termen een octahedron genoemd, is nou niet bepaald een vorm die je van een UFO zou verwachten, noch van een hoax-UFO, een nagemaakte dus. Het is daarbij bijzonder naar ons gevoel, dat over de hele wereld opnames zijn gemaakt, van UFO’s met DEZELFDE aparte vorm, inclusief de eromheen cirkelende, kleine piramide-UFO. Laat weten wat  jij ervan vindt! (Laat de melodramatische muziek, die onder het filmpje is gezet, gewoon voor wat het is!)

39 gedachten over “Verbazingwekkend piramide-UFO-filmpje

 1. volgens mijn gevoel staat de grote dubbele piramide voor de aarde en de kleine voor de maan. omdat de kleine objekt rond de grote objekt draait. wat dit wil zeggen blijft een vraagteken , naar mijn weten komt er niets door dat dit als een boodschap komt. voor het zelfde geld speelt er iemand met ons . je mag niet vergeten dat ons kennis beperkt is en dat daarom lagere wezen of zelf de geheime elite ons voor aap houden en zich willen tonen als ver ontwikkelende wezens die ons willen begleiden met ons bewustzijn en of is deze opname vals . ten eerste is het niet duidelijk zienbaar als hij inzoemt , zeker omdat hij er met zijn neus bij stond. en tegen woordig als iemand iets filmd echt of vals kan er altijd mensen voor de grap dat namaken en of er iets uniek van maken . kijk naar de voorbeelden van de ufo opname in jerusalem dat 5 filmpjes had van 5 verschillende personen op 5 verschilende plaatsen, en uit onderzoek zou er 2 filmpjes vals zijn dus namaak . en de andere 3 waren echt wat ook zo is . nu uit die gebeurtenis kan er wel een soort boodschap geweest zijn omdat het symbolisch is en dan nog op een relegise plaats . dus wees waakzaam !!!

 2. Tsja, wat valt er te zeggen over een foto of video van een UFO? Het is eigenlijk alleen voor de fotograaf of filmer het bewijs dat datgene wat hij/zij met het blote oog zag er ook werkelijk was. Alle andere mensen moeten maar aannemen dat het echt is en dat is zeker vandaag de dag met al die handige computeraars moeilijk.

  In het Chinese filmpje zie je veel zaken die mij op een hoax doen duiden (maar 100% zeker is dat niet). Bij veel UFO-video’s is de klacht dat er alleen een object in de lucht is te zien, zonder referentiepunten, hier zie je een prachtige schoorsteen staan. Uit de UFO-geschiedenis blijkt dat UFO’s wel eens boven energiecentrales hangen, hier hangt de UFO heel duidelijk boven zo’n centrale. Bij de video’s van de (in UFO-kringen) bekende Zwitser Billy Meier, wordt vaak als mooi referentiepunt een in de wind zwiepende boomtak als bewijs opgevoerd dat het geen hoax kan zijn, hier zien we links in het beeld een mooie tak met bladeren bewegen. Het kan allemaal toeval zijn, maar mij geeft het toch het gevoel dat we te maken hebben met iemand die op de hoogte is van de UFO-feiten en dat mooi verwerkt in zijn video’s. Hij/zij hoeft niet eens in China of Japan of Rusland te wonen. Video’s van dergelijke verre plaatsen zijn er op Internet volop en het aanpassen gebeurt op de pc die kan staan Lutjebroek.

  Voor mij zijn er maar een paar UFO-video’s die absoluut geen hoax kunnen zijn en dat zijn de UFO-video’s die door de bemanningen van de vele Space Shuttle vluchten zijn gemaakt. Natuurlijk staat er op die vastgelegde objecten niet zo iets als ‘made in Andromeda’, maar iedereen die zijn gezonde verstand gebruikt, begrijpt dat de gefilmde fenomenen absoluut geen urinekristallen, meteorieten, of flitsen van stuurraketjes zijn, zoals NASA ons wil laten geloven. Wat het dan wel zijn? Wellicht de buitenaardse ruimteschepen waarvan bijna 500 hooggeplaatste en zeer betrouwbare getuigen in het Disclosure Project spreken. Of misschien zijn het beelden van een aards ruimtevaartprogramma dat zeer geheim is en dat naast het openbare NASA programma draait.

  Afijn, NASA gaat het ons niet vertellen en zolang het grootste deel van de mensheid het UFO-fenomeen als onzin afdoet (iets dat de machthebbers maar wat graag zien), ondanks de berg aan feiten, zal het nog wel vele jaren duren eer werkelijk de waarheid officieel wordt erkend.

  1. Ik vind het eigenlijk ook niet meer belangrijk of iets echt is of niet.
   Toch niet als het om dit soort verschijningen gaat.
   We weten dat er meer is en dat er ufo,s bestaan is voor mij een feit. Daar twijfel ik niet aan.
   Dit soort beelden vallen bij mij voorlopig onder amusement.
   Als iets bewijsbaar echt blijkt kan ik me er altijd nog in verdiepen. Nu is het gewoon een leuk plaatje.

   Trouwens.
   Als je ziet wat de filmwereld aan technieken heeft om ons fictieve beelden voor te schotelen kun je op je vingers natellen dat er uit die wereld onnoemelijk veel mensen zijn die voor zichzelf ook die technieken gebruiken.
   En voilá, een vliegende piramide met zoon. 🙂

  2. Dank Paul voor je wijze woorden; voor ons is het filmpje volledig passend in de piramide-UFO’s, die eerder zijn waargenomen! Heb je ons vorige artikel aangeklikt, in dit artikel?
   Daarenboven kreeg ik bij dit vorige artikel een mail van een dame die zeg maar ‘meer ziet dan een gemiddeld mens’, om het zo maar te verwoorden. Zij bevestigde dat deze vorm specifiek door ‘wezens van Sirius’ worden gebruikt. In dit geval is hun doel ‘zich bekend te maken, zonder zich te laten zien’..! Waarvan akte.

  3. Hoi Paul, goed te zien dat jij een video goed probeert te bekijken.
   Maar waarom plaats jij dan wel een link op jouw site van duizenden balonnen [met koordjes], als zijnde ufo-waarnemingen?
   Ik ben ervan overtuigd dat jij die niet goed en kritisch bekeken hebt.

   Het artikel heet “Vloot van duizenden objecten boven Sacramento” en is geplaatst op 19 augustus 2011.
   En je hebt het overgenomen van niburu.nl [zo te zien ook blinde vinken daar].

   http://www.niburu.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=1077:vloot-van-duizenden-objecten-boven-sacramento-video&catid=34:ufo&Itemid=47

   Op 22 seconden in jouw filmpje zie je een trosje balonnen [een stuk of 3 bijelkaar] en je ziet duidelijk de koortjes onderaan de balonnen!
   Dan zoomt hij in op 2.12 van dat filmpje en dan zie je die touwtjes nog duidelijker.

   Daarbij is het filmpje versneld[dat kan je duidelijk aan dat vliegtuig zien die langskomt].
   Op normale snelheid het filmpje helemaal slaapverwerkend [want balonnen doen niet zoveel spektaculaire dingen als ze in de lucht zweven].

   Ik vind het een enorme blunder waar ik me al sinds 19 augustus aan opwind [aan jou en aan niburu].

   Het maakt in 1 klap jouw site tot een ongeloofwaardige site en de site van niburu ook.

   @ Guido, veel complimenten voor jou en je site, want jouw stukjes zit ik altijd met respect en bewondering te lezen.

  4. Ik moet ben nog wat belangrijke info vergeten Paul.

   Met je reactie [antwoord nr 9] ben ik het helemaal eens en dat vind ik de denkwijze van een “Meester”.
   En die indruk had ik bij de opbouw van je site en de selectie van je stukjes ook.
   Die indruk heb ik van Guido en deze site ook.

   Daarom wind ik mezelf op over die link naar een hoop balonnen in de lucht [duidelijk te zien].
   Daarbij biedt die link helemaal geen meerwaarde aan je site [balonnen als ufowaarneming op een site genaamd ufowijzer].

   Het is al moeilijk genoeg om mensen die er niet in geloven te overtuigen om ufo-artikelen te lezen of bekijken.
   Als je dan met zulke links komt dan wil ik juist niet, dat iemand die ik probeer wakker te maken, op jouw site gaat lezen.

   Dus is zo’n link wel een minderwaarde voor je site.

   Dat niburu zoiets plaats dat kan ik begrijpen, die laten in veel artikelen zien dat het geen “Meesters” zijn maar “leerlingen” die les proberen te geven.
   Daardoor krijg je de meest hilarische conclussies op niburu [vind ik dan].

   Door zulke links te plaatsen, plaats je eigenlijk ongewild desinfo en maak je mensen die anderen wakker proberen te maken eigenlijk belachelijk.

  5. @Stanly, al zou je gelijk hebben dan hoef je anderen nog niet met de bijl te lijf te gaan. Veel mensen hebben wel vertrouwen in wat jij als nep ziet.
   Dat verander je niet op deze manier. En ik zou me meer kwaad maken om regering en defensie enzovoorts dan om andere mensen die met goede bedoelingen hun ideeën en meningen verspreiden.
   Jij en ik doen dat ook uiteindelijk. Maar ook wij kunnen de plank helemaal mis slaan.
   Ik begrijp dat je je ergert. Maar ergernis maakt kortzichtig.

  6. Misschien wat meer links rechts laten liggen..? 🙄
   Enne, bij de weg..:

   I often have the feeling there’s is nothing right in my left brain, and I have nothing left in my right brain..!

  7. @Guido, dat klinkt wel een beetje hol.
   Jij een leeghoofd? Of heb je af en toe een leeg hoofd? 🙂

  8. @selene,
   als jij vind dat ik hem met een bijl te lijf ben gegaan dan zal ik je aanraden om mijn berichten nog eens goed te lezen.

   Ik heb gezegd dat ik de denkwijze van Paul als die van een “Meester” zie en dat is een groot compliment.
   Zijn site en selectie vind ik ook die van een “Meester”.
   Dan moet hij of jij het niet gek vinden dat ik zo’n balonnen-filmpje als ufo-melding zo ver onder de maat vind, dat ik er mijn mening over wil geven.
   Dat is duidelijk geen “Meester-selectie”.

   Aangezien Paul zijn site heeft afgesloten voor reacties, behalve die van de pers en aangezien hij hier laat zien dat hij wel scherp naar ufo-filmpjes kijkt, was dit de gelegenheid om mijn mening te geven.

   Het ufo-onderwerp wordt vaak goedkoop belachelijk gemaakt en dit filmpje is er een perfect voorbeeld van.
   De filmmaker weet duidelijk zelf dat het balonnen zijn.
   Moet je maar horen hoe vaak hij zegt dat het geen balonnen zijn.
   Daarbij zorgt hij er steeds voor dat die touwtjes net niet goed te zien zijn.
   En het filmpje is versneld.

   Wat Paul op zijn site zet moet hij zelf weten, maar ik heb laten weten wat ik ervan vind, zonder iemand te beledigen.
   Ik kan begrijpen ddat het beledigend aanvoelt, maar dan wil ik toch wel aanwijzingen/feiten waarom dit ufo’s zouden zijn.
   Ik heb mijn antwoord meer dan duidelijk toegelicht.

   Dit is 1 van de goedkoopste nepfilmpjes die ik gezien heb en het zijn geen ufo’s want ze zijn geidentificeerd.

 3. Ik geloof ook in ufo`s kep er zelf ook een paar gezien de eerste keer was een keerpunt in mijn leven (ik ga hier niet verder op in,vertrouw me maar) maar vergeet niet niet dat het ook gewoon mensenwerk kan zijn in de 2e wereldoorlog zaten ze ook met experimentele vliegtuigen te klooien,waarom zouden ze dat nu niet doen? misschien is er wel een groep mensen die ons doet denken dat het buitenaards is en via dat medium 1 regering wil maken dat de hele wereld beheersd dit kan goed of slecht uit pakken dat licht aan hen wie het zijn

  1. @jeroen, daar zijn ze volgens mij wel op uit. Dus het blijft opletten.
   Om de waarheid te verdoezelen kunnen ze de wereld van alles wijsmaken.
   Als er iets bewezen is dat dat kan is dat het wel.

 4. Dit ziet er wel heel erg nep uit. als je goed kijkt zie je dat de schaduw van beiden piramides niet kloppen met de omgeving. Het filmpje is ook nog eens versneld en dat maakt het nog ongeloofwaardiger.

  1. Mijn eerste idee :”NEP”
   de grote oct ziet er nogal geblutst en gehavend uit , stukje zelfgemaakt koperwerk ? Dit soort filmpjes is altijd “vaag” en flou. met de huidige gesofisticeerde technologie zijn de meest scherpe dingen te maken ,toch?
   Of is het een hologram ? Daar kunnen ze alles mee tevoorschijn toveren om ons zoet en bezig te houden, gaande van Mariaverschijningen tot Ufo’s en weet ik wat nog allemaal.
   Ik geloof niks meer van wat ik hoor ,zie of lees . Alles is één grote leugen . En hetmerendeel trapt er nog steeds dapper in.
   Mijn laatste idee:”NEP” .spijtig genoeg . NIks opkuis van straling. “Zij ” zouden eventjes onze rommel komen opkuisen ? Ik vrees dat we dat zelf mogen doen .

 5. Leuk, maar zijn er dan niet meer opnamen opgedoken?? Dit was toch niet in the middle of nowhere? En ook in China heeft iedereen een mobieltje!
  En waarom weer zo’n kort filmpje? Hangen die dingen daar nu nog steeds? Ik zou ze in zo’n filmpje dan ook wel weer willen zien vertrekken, nieuwsgierig naar de manier waarop. Meest waarschijnlijk; NEP. Jammer.

  1. Beste Anti nwo. (Kun je trouwens niet beter je krachten inzetten in een VOOR-stroom?)
   Er bestaat geen einde van de wereld. Alleen maar nieuwe fasen, transformatie en het begin van een hele nieuwe omtwikkelingsfase voor het menselijk bewustzijn. Omdat wij verkleefd zitten in een oude setting van psychische mechanismen, en daardoor blijven doorgaan met disharmonie te scheppen en onze planeet te molesteren, zal die overgang gepaard gaan met krampen, rampen en ongekende verschijnselen.
   Maar wees niet bang; het komt allemaal goed! De grote zonneuitbarstingen die gaan komen bijv. zijn absoluut noodzakeljk om de Aarde ‘schoon te vegen’ en de atmosfeer opnieuw op te laden; een kostbaar schild dat dagelijks belaagd wordt door idioten die spelen met vuur! DAT is pas vuur.
   En: hoe blind en doof wil de mensheid nog zijn voor de massale aanwezigheid van hoger geevolueerde rumtevaarders, die zich tot nu toe krampachtig gedisciplneerd en bescheiden op de achtergrond houden ….? Wetende dat ieder planetair ras zijn eigen grote lessen moet leren….?

  2. De eindtijd van de Dollar en Euro is inderdaad begonnen, dat Niburu verhaal is echter iets dat steeds weer terugkomt en alleen berust is op verzonnen feiten!

 6. Net als de graancircels komt deze pyramidefiguur uit een matrix die door buitenaardsen vanuit % D wordt overgebracht in onze 3 D- dimensie. De graancircels verschijnen middels vliegende bollen die het verbindingspunt vormen tussen 5D en 3D; de symbolen en info komen vanuit het wereldgeheugen. Dit omdat wij onze eigen geschiedenis, afkomst en kosmische plaats nodig moeten leren kennen, omdat onze evolutie van geest-ziel- en lichaam anders stokt!
  Over de pyramides heb ik nog niet gevraagd (Heb al 17 jaar geregeld kontakt met een specifieke groep buitenaardsen, zowel telepathisch als fysiek). Maar als ze ECHT zijn, is hun verklaring simpel: het zijn oktaeders die schadelijke disvorming neutraliseren door een kernramp (omdat de overheden er totaal niet adequaat mee omgaan!!). Dat betekent weer duizenden ziekten, genetische misvormingen, onnodig in de toekomst. De octaeder is in staat om de ‘orde’ te herstellen in zowel astrale, etherische als fysieke zin. Dit is puur een proces en hulp vanuit een hoger ontwikkelde werkelijkheid binnen de 5-de dimensie! De pyramdes kunnen daar ‘zweven’ omdat ze niet onderhevig zijn aan de natuurwetten in 3D; zij worden bestuurd vanuit een hogere matrix! Voila. Hoe lang duurt het nog voordat de mensheid ontwaakt?
  En hoe lang duurt het nog voordat wij deze bronnen van onuitputtelijke wijsheid en technologie gaan omarmen en uitnodigen deel uit gaan laten maken van onze wereld-gemeenschap??!!!!!!!

  1. Kijk Irma, dank voor je gewaardeerde reactie. Met een open mind lust ik nog wel een stuk of wat van deze ‘kind’..

  2. @IRMA, ik ben het zo met je eens, ook ik vraag mij af:

   Hoe lang nog, hoeveel langer duurt het
   voor de nieuwe aarde verschijnt
   Ik ben het wachten zo beu, mijn geduld raakt op
   Teleurstelling ga ik voelen
   in plaats van tegemoet ziende verwachting.
   Mijn blijdschap en vrolijkheid kruipen in hun schulp.
   Dit is wat ik niet wil, vreugde wil ik.
   Ik wil lachen, geluk voelen en innerlijke vrede.

   Om mij heen neemt het nieuwe bewustzijn toe
   zichtbaar en hoorbaar maar zo langzaam
   en te weinig, er is nog teveel onwetendheid,
   daardoor heerst; negativiteit, angst en onvrede
   wat z’n invloed wil uitoefenen op mij
   een gevoel dat mijn eigenlijke wezen verdooft.

   Hoe ontdoe ik mij hiervan
   Focussen wil ik mij op liefdevolle wijsheid
   dat valt niet mee in het dagelijkse leven
   Onrust heeft mij dan in z’n greep
   Help mijn regenboog is ontvindbaar
   mijn verbinding van Hemel en Aarde.
   Ik klem mij vast aan de wetenschap dat
   de sterren ook niet altijd stralen
   toch zijn ze er, achter het donker
   dus weet ik; ook op lage pitjes brandt vuur.

   Het vuur tot vreugdevuren laten aanwakkeren
   dat is wat ik wil, zodat iedereen
   niets en niemand uitgezonderd
   zich kan warmen, de koude laten verdwijnen
   de duisternis achter ons laten, want om ons heen
   is licht. Kijk dan, zie het dan, breek toch
   door het duister heen.
   Het licht wil ons omringen
   laat je raken door dit stralende allesomvattende licht
   De Aarde, wij en alle Leven schittert in een nieuwe vorm van ZIJN!!!

   Hartegroet Alice

 7. Ik denk dat het nep is, als je namelijk zoiets ziet dan blijf je filmen tot het verdwijnt en zet je het niet met achtergrond muziek op YouTube! Hier is duidelijk bewerkt en daarmee vind ik het nep.

  Mocht ik ooit zoiets zien dan film ik het en probeer zo ruw mogelijk op Youtube te zetten. Dat is hier niet duidelijk.

 8. Jammer dat mensen dit steeds blijven doen ik ben van mening en dat met de reeds eerdere schrijvers dat dit gemaakt is geworden,
  het zou beter zijn dat men dit eerst zelf beoordeeld en dan op de site te zetten om te voorkomen dat alles een lachertje wordt, zoals uw site zelf al concludeert wordt de massa dom gehouden er is absoluut niets nieuws in deze wereld, laten wij daarom het verschil maken en alleen serieuze zover mogelijke uitgezochte zaken op deze site zetten
  het is maar een suggestie
  willem

  1. Ik versta geen Chinees. Maar hadden ze het nu over een kerstbal die op weg naar de maan was?
   Ze vieren daar toch geen kerst? 🙂

  2. 😆

   Ik heb geen idee, versta ook geen Chinees. Knap dat jij al een en ander verstaan hebt.

 9. Poepie indrukwekkend! Ik zelf heb een cillindrisch toestel gezien van zo ongelooflijk dichtbij. Verbazingwekkend gewoon! Ook dit filmpje is zo’n filmpje die je van verbazing van de stoel laat rollen… Velen zullen ongetwijfeld roepen dat het een cgi is maar dat wordt geroepen van elk filmpje. En wanneer toegegeven wordt dat het een cgi is dan roept men vervolgens dat het een ‘goed voorbeeld’ is. gebeurd regelmatig op UFOplaza… Afijn, ik zeg vaak wie ben ik maar iedere keer wanneer ik ‘ruimteschepen’ zie bedenk ik me altijd dat wij allemaal sterrenvolk zijn die aan tijdelijk geheugenverlies lijden totdat we overlijden en weer herinneren… en tot die tijd mogen we ons zoethouden met allerlei soorten verbazingen…

  http://jeejee1970.blogspot.com/2011/08/ter-pletter-verbaasd.html

 10. Tja, ik begrijp het niet en hoef het niet te begrijpen, het leven gaat heel vlug voorbij als je doet wat je moet doen, de rest is opvulling van een abstracte gedachte om onze hebzucht en dadendrang te compenseren, de mensen die we dagelijks schofferen die niet zo snel van begrip zijn, begin daar eerst eens aan, houd eerst maar eens rekening met de zwakkeren zonder plaatsvervangende schaamte. Het is flauw van de mensheid om “oplossingen” van deze rotzooi in de ruimte of een andere dimensie te zoeken.Er is niemand die iets bruikbaar uit deze kan halen zij het dan wat water op mars of zo. We zijn bang om de cirkel rond te maken, de cirkel van ons bestaan. We zoeken het altijd en altijd opnieuw buiten ons, al eeuwen. We moeten iedere keer opnieuw leren omgaan met kennis, van nul tot we die kunnen aanwenden op een totaal en voor iedereen gelijk niveau. Tot nader order zijn we een super succesverhaal uit de natuurlijke evolutie die de door onszelf gevonden natuurwetten zal bevestigen. We hebben maw onze eigen ondergang in toneel gebracht door het streven naar vernieuwing en comfort door enkelingen gedirigeerd en waarbij we maar al te graag zondebokken zoeken om de gevolgen te maskeren. We hebben slechts recht op een stukje tijd en blijkbaar zijn er toch teveel die hier een loopje mee genomen hebben,de rest stond verblind aan de zijlijn omdat ze dom werden gehouden(sorry maar vrouwen zijn hier gevoeliger aan). Als de massa nu nog zijn verstand, erecode en ongecoordineerde solidariteit terugvind los van de poppenspelers en de goed bedoelde maar o zo overbodige individualisering van de maatschappij dan is er misschien hoop.
  Geef toe om als mens goed te leven dienen we slechts het nodige werk te leveren voor ons nest en de warmte en hetgeen over is kan gebruikt worden voor een buur of vriend. Als je geeft verwacht niets terug dan krijg je het dubbel, als je sterft wees niet bang, het is gewoon een proces. Als je bang bent geef je over, breng je offer, als je rijk bent verzorg je stoelgang en probeer je meest exentrieke plannen uit. we zijn slechts biologische wezen met een geest die streeft naar onsterfelijkheid,tot nog toe tegen beter weten in. Wie heeft er bij god dit zaadje geplant? Zo creeer je een dubbel zwakke soort, de jeugd wordt overbelast, overprikkeld en de midlivers en ouder blijven vereenzaamd achter. En dat allemaal door een beetje marketing en invloed. Het zal geen gemakkelijke taak worden dit recht te zetten, het zal een verandering in perceptie van de lagere klasse vragen, al zal ze eenmaal toegepast geen extra energie vragen. Mannen zullen oorlog voeren, zoals vanouds om opnieuw te kunnen beginnen. Omdat charlatans altijd een loopje nemen met hun vrouwen. En nu kunnen vele vrouwen roepen ja maar we zijn geen bezit!! Neen maar kijk eens wat de mannen hebben gedaan in het verleden om deze woeste natuur om te bouwen tot een natuur die ons voedt en onderdak geeft en hoe vlug de interesse van de vrouw week naar andere opwindendere situaties… Vele vrouwen beseffen dit en toch is het sterker dan henzelf, ze moeten overleven voor hun kroost, een tegenstelling in de natuur die we nooit zullen kunnen opgeven. Het zit in onszelf, opgang en ondergang, generatie na generatie, cultuur na cultuur, en maak voor jezelf uit waar jij wij ons zich bevinden. De wereld dient niet gered te worden, Onze kennis rijkt tever één kant op, ze is opnieuw volledig uit evenwicht, ditmaal sleuren we een wereldbevolking mee, de planeet zal wel haar gang gaan tot het einde van een tijd waar we zelfs niet zouden mogen aan denken. Onze symbolen hebben slechts 1 betekenis liefde en geest gescheiden houden,een eeuwig circus met een macabere uitwerking voor velen. Verdiep je er niet in, houd je nest warm,verafgood niets, zelfs jezus wil niet dat je dit doet. Vergeet het kruis, vergeet de zonden uit onschuld, vergeet god, kijk naar de verrijzenis, daar zit alles in vervat, geen symbolen, gewoon verrezen, meer moet dat niet zijn, chill man and woman!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.