Advertentie

Zwaaien UFO’s shuttle ‘Endeavour’ uit…?


Een screenshot van het filmpje dat je hieronder kunt zien; duidelijk zijn de diverse objecten zichtbaar, bóven het lanceerplatform.

 

Spaceshuttle ‘Endeavour’ is afgelopen dinsdag 17 Mei opgestegen voor zijn laatste vlucht. En dit was kennelijk aanleiding voor ‘onze galactische vrienden’ om zich in een paar flitsen te laten zien.. De beelden hieronder laten dit duidelijk zien. De prachtige techniek van de digitale televisiekanalen tegenwoordig, maakt het mogelijk dat je ongelimiteerd videobeelden kunt herhalen, in slow-motion kunt afdraaien en meer van dit soort technische snufjes kunt toepassen.

Wanneer de beelden van de start van de Endeavour worden vertraagd, komt er daarbij een bijzonder schouwspel tevoorschijn…!

Wanneer de beelden van de lancering super worden vertraagd, komen de speciale technieken van deze UFO’s zichtbaar.

De zwarte voertuigen zweven boven de lanceerplatform en zijn dan weer wél zichtbaar, dan weer niet. Deze ‘cloaking’-techniek zien we vaker bij UFO-waarnemingen, waarbij, analoog aan de Harry Potterfilms, een soort techniek wordt gebruikt die een bepaalde ‘onzichtbaarheid’ oplevert. Aan het eind van deze opname, vliegt één van de UFO’s weg om ‘plaats te maken’, zo lijkt het wel, voor de opstijgende spaceshuttle. In tegenstelling tot de shuttle, vliegt deze weg met een ongelooflijke snelheid. Kijk zelf!

Overigens zijn UFO-waarnemingen, op basis van slow-motion-beelden, bij de lanceringen van ‘aardse’ ruimtevluchten geen uitzondering. Dus ook deze past weer in dit plaatje. We laten je graag een opname zien, die d.m..v. dezelfde technieken is vastgelegd, van mei 2009..!

22 gedachten over “Zwaaien UFO’s shuttle ‘Endeavour’ uit…?

  1. You dont need to wait to see them hmm
   You really dont need to wait for having ”contact”, with
   what you people call ”Aliens”’,but i prefere ”otherworldy beings”!!!!
   Just ask, they will come to you 🙂
   You will know when it is …

   -TakeCare-
   With Love and Unity

  1. het blijft vaag. Het tweede filmpje is duidelijker en vreemder..

  1. Ze hebben de UFOs op deze beelden gewoon vervangen door vogels zullen de conspiracy-denkers denken 🙂

  2. Ze zouden ze op moeten sluiten. Die conspiracy-denkers zijn werkelijk tot alles in staat, niewaar?

 1. Na het bekijken van de 1080i moet ik toch concluderen dat het vogels zijn. Als je de low-ress ziet dan lijkt het misschien ufo maar ik zie toch vogels.

  1. Ik moet zeggen dat mijn gevoel dat ook roept. Alleen zie ik dan bij het tweede filmpje hetzelfde verhaal, alleen is dát beslist géén vogel.!!

 2. Vogels?

  Misschien dat jij op 1080 HD vogels denkt te zien, dan vindt ik dat ze een bijzonder hoge snelheid kunnen afleggen, met zo’n snelheid zou elke veer verbranden.

 3. Op de HD1080 beelden zijn het overduidelijk vogels. Als je dat niet ziet dan wordt het tijd om eens naar je ogen te laten kijken.

  Jammer dat deze site niet eerst wat research heeft gedaan naar deze melding voordat het werd geplaatst want dit brengt de geloofwaardigheid van de site in gevaar!

  1. En versterkt de jouwe QM.. Nogmaals: nog iets bij te dragen aan de inhoud van het tweede filmpje?

  2. Ja de tweede is zo onduidelijk dat er niks mee te beginnen is. Net als bij de eerste film is de resolutie sterk verlaagd, waardoor bepaalde details verdwijnen. Low-Res video opgenomen van TV?
   Waarschijnlijk is dit ook een vogel die door de slechte resolutie van beeld verdwijnt.
   Als dit het bewijs is voor het bestaan van UFOs dan begrijp ik wel dat de mainstream media hierom moet lachen en er geen aandacht aan besteed.

  3. Net zoals ze geen aandacht besteden aan machtig, imponerende graancirkels en aan UFO-meldingen die serieus genoeg genomen zouden moeten worden..? Vind jij dat het ónze taak is om te zorgen dat de MSM niet lacht/lachen..?? hahhahahaa.. Let it be man, let it bee!

  4. Wat heeft dit nu weer met graancirkels te maken? Het bewijs dat de ‘ufos’ uit het bovenstaande filmpje gewoon vogels zijn wimpel je af, en je neemt het tweede filmpje aan als bewijs voor het bestaan van UFO’s?
   Een site met de naam ‘want to know’ zou juist zijn bronnen moeten verifieren maar ik zie alleen maar bewijs in de vorm van vage YouTube filmpjes. Niet gek dat de MSM dit niet serieus neemt.
   Soms komen er wel interessante ufo meldingen langs maar deze zeker niet.

  5. Dat is wat JIJ ervan VINDT Marc, en dat is een groot verschil met wat IS.. Hiermee doe je je eigen geloofwaardigheid, zoals je dat noemt, ook geen goed. Het valt allemaal ook niet mee hè? Leven.

  1. Nu ik dit zie bedenk ik me ineens dat ik op mijn werk ook heel vaak van buiten een hele harde dreun hoor, het hele raam trilt dan in de sponning. het vreemde is echter wel dat ik nooit een straaljager hoor. Het zou kunnen komen van vliegveld Gilze Rijen…zal de volgende keer eens even naar buiten gaan om te horen of ik een straaljager hoor.

 4. Lekker z’n ouderwetse discussie, en als ik zo vrij mag zijn wil ik mij daarin mengen.

  De ene zegt vogels de andere ufo,

  Punt 1 heb je ooit zulke grote vogels gezien op afstand?
  Punt 2 Op filmpje 2 schiet die vogel wel heel snel uit de wolken en terug.
  Punt 3 Denk je niet dat dieren/vogels maken dat ze weg komen als er zo luid een raket omhoog gaat.
  Punt 4 Zoals al eerder is gezegd zouden de veren niet verbranden door de snelheid waar de ene vogel mee weg vliegt.

  Niet dat ik niet zeg dat het waar is, maar kijk eens naar wat als?!!?

  M.v.g u nieuwe discussiepartner kevin

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.