Advertentie

De piramide-UFO’s blijven zich melden..!


De piramide-UFO’s blijven zich melden..!

WantToKnow.nl/.be

x

Een aantal filmpjes die zijn ge-upload op YouTube, door dezelfde persoon. Het lijkt erop dat deze tijd en energie heeft gestopt de filmpjes te verzamelen. Onze tijd en energie ontbreekt echter om uitgebreid contact op te nemen met deze, waarschijnlijk Chinese YouTube-kanaal-verzorger. Maar voor ons gevoel is het hier dan nu ook even geen zaak van welles of nietes!

Wij willen je eigenlijk gewoon deze filmpjes laten ZIEN. En daarbij vermelden dat deze filmpjes natuurlijk naadloos aansluiten bij onze vorige artikelen over piramide-UFO’s. HIER en HIER. Eigenlijk spreken we over een dubbele piramide, die officieel een octaëder heet, zoals je die hiernaast rechts ziet draaien. Dit zijn dus eigenlijk twee vier-vlakkige piramides, met de vierkante bases tegen elkaar geplakt.

Het is erg jammer dat er bij de uploads van deze YouTube-video’s niet méér informatie vermeld staat, dan dat er ‘verder geen informatie beschikbaar is’. Wij vinden het in ieder geval uiterst opvallend, to say the least, dat het opnieuw precies dezelfde vormen UFO’s zijn, die we eerder meldden. Alle filmpjes zijn eind januari ge-upload.

Het eerste filmpje toont een piramide-UFO, waarvan de twee piramide-vlakken tegen elkaar in lijken te draaien..! Een fascinerende opname..
x

x
De tweede video is ge-upload door dezelfde Chinese bron en is van eind Januari 2011. Opvallend hierbij is de vaker gespotte, kleine satelliet-ufo die om de grote octaëder draait. Hierdoor lijkt de luchtballon-optie te vervallen, zo lijkt het althans! 
Z

Z

Bij dit uiterste korte filmpje hieronder is het o.i. bijzonder dat de opname van ónder de UFO is gemaakt. Let op de regen van kleine projectielen die uit deze piramide-UFO schijnen te schieten.

x
Het vierde filmpje hieronder, heeft een totaal andere sfeer dan de vorige filmpjes. Vanuit de wolken van een zware regenbui verschijnt weer een piramide-UFO..!

X
Dit vijfde filmpje is vanuit een raam gemaakt en heeft weer een volledig andere sfeer dan de vorige opnames. Opvallend is overigens wel dat bijna alle opnames in zwart/wit zijn..! Of is het weer zo slecht op de meeste, dat er geen kleur te onderscheiden valt..?!


X

Dit filmpje toont opnieuw een piramide-UFO, maar dit keer niet in China, maar boven het Spaanse stadje Alcobendas, een voorstadje van Madrid. Het is echter wel ge-upload door dezelfde Chinese YouTube-bron.

X
Hieronder een Chinees TV-nieuwsjournaal dat een aantal van deze piramide-UFO’s in één nieuwsbericht laat zien..!!

X
Tot slot een nieuwsbericht, weer uit China, met een piramide-UFO die zich midden in een heftige onweersbui ophoudt!!

x
Naar ons idee is deze piramide-vormige UFO een té vaak gesignaleerde vorm in té veel verschillende gebieden om hier te gaan spreken over een HOAX. Er zijn natuurlijk wel allerlei tussenmogelijkheden om een HOAX te creëren, maar nogmaals, het gaat ons er hier niet om welles/nietes..! Wordt ongetwijfeld vervolgt..

x

 

 

271 gedachten over “De piramide-UFO’s blijven zich melden..!

 1. Echt of nep? Of Project Blue Beam? Nieuwe bezoekers van een verre planeet? Een cgi? We zijn gelukkig niet alleen! Nooit alleen geweest. En al het gelul wat onze religie betreft, zie de belevenissen en ervaringen van onze voorvaderen in onze luchtruim! Niks geen heilige verhalen maar ontmoetingen met buitenaardse wezens. Niemand nieuwsgierig wanneer ‘Jezus’ terugkomt? Of zouden dit allerlei verkenningsvluchten zijn? Zoiets als de geest van God die over de wateren ‘vaart’… Of zouden het de mede-bouwers van onze piramiden zijn? Maar wanneer je zelf een vliegend onbekent object treft, het is overweldigend kan ik je vertellen! Hoe dan ook, er staan heel veel bijzondere dingen te gebeuren.

  http://www.jeejee1970.blogspot.com

 2. Toch is hard bewijs het enige wat mij en de meeste van ons kan overtuigen of het moet zijn dat ik er zelf een zou zien, je gelooft het wel een beetje maar er zit geen echte overtuiging achter.
  Als ik het zou beredeneren dan zou ik moeten toegeven dat als zovele iets gezien hebben dat het wel waar moet zijn, maar de twijfels blijven.

 3. Het is blijft byzonder om dit allemaal te zien ik ben nu een kleine 43 jaar er mee bezig UFO gebeuren nog steeds intresant en door er over te lezen en veel te volgen op film of video je wordt er wel bewust van dat we nooit alleen zijn geweest en dat we ze later ook gaan zien en kennis maken.
  Want ze komen niet voor niks en laten zich ook daarom zien wat we de planeet aanrichten en aan doen de laatste decenia is niet bevoordelijk voor ons voortbestaan maar mochten we het helemaal veknallen dan zullen ze ingrijpen.
  De elite wil ook niet naar de gewone mens luisteren en denkt dat we dom zijn maar daar vergissen ze zich wel heel erg in.
  Maar ja hun zijn allen uit op gewin van GELD.
  En geld maakt niet gelukkig.

  ANNUNAKI 12 E PLANEET

 4. Het is groen en het vliegt door de lucht! 🙂
  Prachtige beelden van dat heftige onweer trouwens. Ik ben gek op onweer. Altijd geweest.
  Ik denk dat het ongeveer 3 of 4 jaar geleden is dat ik filmpjes met vreemde verschijningen in de lucht zag.
  Vaak werd het object gecentreerd zodat beter te zien was hoe het er uit zag.
  Dat centreren kan men schijnbaar niet meer. Ik zie zulke filmpjes niet meer. Alleen maar filmpjes die volop bewegen. Dat maakt het er niet duidelijker op natuurlijk.
  Dat er iets is is voor mij zeker. Wat het is dat hoor ik nog wel. Vast al binnenkort volgens mij.

 5. Weet je…

  Ik denk dat alle rassen die hier op aarde rondlopen, allemaal afstammen van het een of andere buitenaardse ras. We zijn op aarde een smeltkroes van rassen en culturen en hebben tot de dag van vandaag moeite gehad met elkaar het licht in de ogen te gunnen.

  Eerlijk gezegd ben ik benieuwd wanneer ik mijn “familie” weer zie.

  In Lak’ech.

 6. Johan Oldenkamp is op de goede weg denk ik zo,zie ál deze pyramide ufo’s filmpjes.
  Die willen wat belangrijks duiden!
  Vraag me wél af wáárom vliegen en hummeren ze op hun kop,de wereld op z’n kop??

  1. @AN. Het belangrijkste gedeelte van de piramide zit misschien juist onzichtbaar onder de grond? Het, zo onder zo boven regeltje? Het komt ook helemaal niet onlogisch over als je er naar kijkt.
   Niemand lijkt verontrust. Enkel verbaast. Ook iets om je af te vragen. Herkennen we dit onbewust en maken we ons er daarom niet druk om?
   Wel nieuwsgierig natuurlijk.

  2. Ja Selene, ‘it has been said’ zoals dat heet, dat het entiteiten van Sirius zijn..! Sterk gerelateerd aan onze ceteans, dolfijnen en walvissen dus..! Hier om ons idd gerust te stellen; grappig dat je dit zo formuleert..! Gewoon: ‘We zijn er’..!!
   http://www.wanttoknow.nl/inspiratie/oproep-van-de-walvissen-en-dolfijnen/
   Het bizarre van de Dogon, een stam uit Afrika is, dat zij al sinds overlevering op de hoogte zijn van het bestaan van een zusterplaneet van Sirius, genaamd Sirius B. Deze was niet ‘ontdekt’ nog door de officiële astronomie, maar de Dogon WISTEN al dat er een Sirius ‘A’ en een Sirius ‘B’ waren..!! HIER bijvoorbeeld.

  3. Het aller eerste filmpje, staat hij tussen twee gebouwen in, een 11? een poort?

 7. “…dit keer niet in China, maar boven het Spaanse stadje Alcobendas, een voorstadje van Madrid. Het is echter wel ge-upload door dezelfde Chinese YouTube-bron.”

  dus die persoon achter de chinese youtube-bron was op vakantie in Spanje en zag daar toen ook een piramide in de lucht?

  al hoop ik dat het waar is, ik vind het er niet overtuigend uit zien. adobe premiere & adobe after effects?

  1. ‘dus’ is het inmiddels zo, dat ik jouw ‘dus’ niet snap.. Dat kan dus gewoon aan mij liggen.

  1. Het was Einstein die het prachtige antwoord gaf, op de vraag waar híj dacht dat Atlantis gelegen zou kunnen hebben.. “Onder het 3 kilometer dikke ijspak van Antartica. Want met een poolverschuiving kan er ijs ontstaan waar eerst land was”.. Meesterlijk niet?

  2. Mirakeltien (Drents verklein woordje) even aan Lady Laderta vragen of zij en haar geliefde geschubte familie al uitgegraven zijn door die Russische archeologen?!

   Camelot Monica ik heb vanmiddag eens aandachtig geluisterd naar de speech voordracht van William Billy Cooper, heel consistent raamwerk van hoogst waarschijnlijke feiten over de samenwerking van de U.S. rOverheid met redelijk foute techno Aliens die zeggen dat ze afkomstig zijn van Sirius B en dat ze kunnen tijd reizen, weten we ook weer waar al die computer technologie ineens vandaan kwam in de jaren 50 tot en met Nu 2011 !!

   Goh Imke heeft ook al relationele probleempjes, kunnen al die eigenwijze kunstzinnige Vrouwen niet 1 keer per week samenkomen en dan gezamenlijk een protocol opstellen waar precies in staat wat die geflipte mennekes meestal ‘verkeerd’ doen? Dat zou pas rEvolutie zijn dat wij darren er nog iets van kunnen opsteken.. Oh wacht misschien is ze wel van de vrouwen liefde, kan ook natuurlijk..

   En ik maar steeds de schuld geven van negeren is regeren en denken dat het een feministisch complot isz, maar tot mijn stomme verbazing is Johan ineens bezig op die rooie toer, das niet bepaald het goede voorbeeld geven, er valt niets te negeren of te regeren is mijn waarneming, maar Bla Bla wat is nou het probleem, die presentaties van Oldenkamp zien er prima donna gelikt uit, en jah ik dacht eerst ook dat ie alles zelf verzonnen had, knap toch dat je die gedachte krijgt? Weet je wat ik van heel die ouwerwetse copyright doctrines vind? Beter goed gejat dan niks bedacht..

   Het is veel slimmer om de antieke geschriften te willen begrijpen ipv het wiel opnieuw uitvinden, als je de Grote Pi Ra Midden kan bouwen op de halve millimeter nauwkeurig dan ben je technologisch ver voor onze tijd uit.. Back to the Future, terug naar de toekomst via het verre verleden, wij suffies denken dat we het middelpunt van het heelal en de historie zijn, puur middeleeuws bekrompen denken, en een agressie dat er los komt van de meeste middelmatige ‘wetenschappers’, hier kunnen ze niet mee dealen, dat wij zelf nog in het achterlijke stenen tijdperk verkeren, behalve dan dat er een break away groep is die niet wil dat wij weten dat zij tig duizend jaar op voor lopen, jah ze hebben ‘vals’ gespeeld, maar dat doet niets af aan dat feit.. We worden voor het lapje gehouden met de nieuwste gadget spele dingetjes, een beetje geheime intelligentie dienst had in de jaren 50 al een quantum laptop op z’n bureau liggen, kadootje van de Orianen?!

   Heel beeldig beeldend uitgebeeld die worsteling tussen ega ego mijn en dijn Imke, voordat je het weet is het een verwikkeling ipv een ontwikkeling..

   The Lacerta Files, Reptoids of the Inner Earth
   http://www.bibliotecapleyades.net/vida_alien/esp_vida_alien_52.htm

  3. @HyperAlert op 10.6

   Een mirakeltien? Let op cursus Drents:

   Soms een Bongelkont, dan weer een Apedreet, dat is toch zo Arrekatters soms.
   met joe Dommedaosie, maor ie kunt al die woord’n mooi Frongeln.
   Een Gniezebieter bij niet. dat heb ik we deur.
   Maor veur mij praot ie soms wel Kippeduuts.
   en ik denke ook niet dat ie tot de Palderaksie beheur’n
   bepaald niet Scheuperachtig……dus een waarachtig weerdegien!

   Nou as dit gien Mirakel is, tot prettig wederheur’n is getekend Alice

  4. 😆
   Bedankt Alice! Mirakels!
   Ben niet zo goed in Drents maar ik zag een tien achter mijn naam Mirakel staan…???

 8. Het is en blijft allemaal wel wat ongrijpbaar.We moeten het helaas nog doen met wat vage filmpjes en vreemde verhalen. Het leuke is wel weer dat jij er eerst moet zijn voor dat er iets anders kan zijn en dat valt niet te ontkennen.

  1. Ook jij komt in jezelf op. Dan is er dus eigenlijk geen jij, mooi he de mysteries van het leven.

 9. Hoax. Allemaal slechte kwaliteit filmpjes van niet meer dan een minuut, een chinees die een ‘waarneming’ uit Madrid en uit China upload. Ik zie geen enkele rede om aan te nemen dat dit echt zou zijn. Praktisch iedereen heeft een camera op zijn telefoon en dan is er maar één filmpje gemaakt van de zwevende piramide tussen 2 wolkenkrabbers? Come on…

  1. Jeetje Danny..!!! Kun je me dat niet melden vóórdat ik dit artikel ga maken.. Nu is álles weer voor niks geweest.. 😉
   Grappig dat je uit dit verhaal schijnt te wéten, dat er maar 1 filmpje is gemaakt.. Waar leid je dat in hemelsnaam uit af.. Kijk dát vind ik nou een hoax-opmerking.. Wat een logica..! Misschien zijn er wel 50 filmpjes van gemaakt..
   Wat wil je horen? Dat het wetenschappelijk WantToKnow-studiecentrum nog bezig is, ze alle 50 te verzamelen.. Zoiets? Hoe kun je nou ‘ver-oordelen’ dat het een hoax is..?
   Ik roep nog bij het begin van het artikel dat je er gewoon naar kunt kijken, zónder dat je meteen je wereld hoeft te laten instorten.. 🙄 Gewoon onbevooroordeeld, zonder conclusies. Of hou je gewoon niet van Chinees..? Mag je ook zeggen hoor!

  2. @Guido, dat krijg je als je alles in het Chinees afdrukt. Dat begrijpt geen normaal mens. Ha,ha. 🙂 Grapje. Toch wel grappig eigenlijk hoe mensen alles willen weten maar er zelf niet te veel voor willen doen. Behalve dan afkraken als het even kan.
   Misschien omdat ze toch een reactie willen die hun de waarheid laat zien. Maar niemand weet de waarheid in deze woelige tijden. Repelsteeltje is zelfs zijn eigen naam vergeten dus hoe moeten wij het dan weten.

  3. Jammer Guido dat er hier geen ruimte is om kritische vragen te stellen. Je zal ook nooit in gaan op de vragen maar het altijd af doen met een flauwe opmerking.

   “Misschien zijn er wel 50 filmpjes van gemaakt.. Wat wil je horen?”

   Ja misschien wel, misschien niet… dat zijn nog eens argumenten, top!. De maker van het filmpje lacht zich hoogst waarschijnlijk kapot hoe jij structureel meewerkt aan de afbreuk van het UFO-Fenomeen door dergelijke filmpjes te verspreiden.

  4. @ Danny Hoe ziet een Ufo er volgens u dan uit als dit allemaal hoaxen zijn. Kun je dat dan ook even vertellen aan die mensen die dit allemaal gefilmd hebben. Oa de man in Frankrijk die midden op de snelweg stop om zo’n piramide te filmen.

   Je schreeuwt te snel van de daken dat het allemaal nep is.
   Ik weet wel beter. Ken je de Vliegende ANUBIS al. Een mega ruimteschip die ook in staat is te cloaken en te shapeshiften.

   Danny tel eerst eens tot 10 voor je wat debunked.

  5. Ja, zo had ik het ook kunnen zeggen. Volgens mij hoort of ziet Danny zijn eigen woorden niet.. JIJ VINDT… En Danny, er is volop ruimte om kritische vragen te stellen, alleen stelde je geen vragen, je trok conclusies.. Stel eens een vraag dan?

 10. In het filmpje met die nieuwsberichten zag je het allemaal mooi terug; ik neem voor waar aan dat deze vorm UFO’s bestaan, maar in dat tweede filmpje met die “regen van kleine projectielen die uit deze piramide-UFO schijnen te schieten” vond ik wel het einde een beetje gek… opeens zijn die “projectielen” ook weer weg en daarna ook de grotere ‘ploep, uit’. Nog even dezelfde achtergrond voordat het filmpje afgelopen was…
  Weet je dat er al meer dan 10 jaar manelijkse regenboogbrug-meditaties plaatsvinden, waarbij visualisaties worden gedaan betreffende de octaëder in de aarde (http://www.pan-holland.nl/dbdt/RBB_meditatie-simpel.htm) Leuk ook te zien dat de twee helften over elkaar schoven – noordelijke en zuidelijk helft maken zo energie…

 11. misschien moeten ze eerst maar eens kijken bij de joure ballon feesten.

  verder zie ik fotoshop tructjes.

  ik geloof wel in meer en buitenaard bestaan ..maar dit kan mij niet overtuigen.

 12. Stop alsjeblieft met het posten van deze onzin youtube filmpjes. Met een beetje Adobe Premiere kennis kun je deze prima zelf maken. Denk je nou echt dat als er zo’n vliegende pyramide te zien is boven een stad dat daar maar één filmpje van opduikt in zeer slechte kwaliteit?

  1. Dit keer dan dan gewoon weer een ongenuanceerde reactie van onze QM.Zal ik het dan nóg maar een keer zeggen/vragen..? JIJ VINDT het onzin-filmpjes. Bewijs voor jouw persoonlijke ‘stelling’, want meer is het niet, heb je namelijk net zo min, als dat het wel zinnige filmpjes zijn. Zie de inleiding van het artikel.. Tjonge, jonge… Laat nou gewoon eens iets in het MIDDEN liggen, ZONDER je druk te maken over welles/nietes.. En wie heeft het erover dat er maar 1 filmpje ‘opduikt’..?!? Voorbarige conclusies, om je ongenuanceerde reactie te onderbouwen.?! Misschien zijn er wel meer? Weleens in China geweest..? Weleens 1,5 miljard mensen rond zien huppelen..?

 13. @questionmarc Mag ik u er op wijzen dat er nog veel meer van deze piramides zijn gefilmd, waaronder die in Moskou gefilmd uit een rijdende auto en overdag door een bewakingscamera. Dan nog in Frankrijk, Colombia, Engeland, Peru.

  Het 4de flimpje is geen piramide maar gewoon een 3hoek. Een aardse machine gebouwd door mensen. Lees interview van de onbekende op deze site.

  Ik begrijp uw reactie best, want er wordt veel vervalst om de zaken bespottelijk te maken. Echter weet ik dat enkele filmpje echt zijn zo ook de piramides.

  @ Grietje Kan je mij vertellen of er ook luchtballonnen zijn van 500 meter groot tot wel meer dan 1,5km. Denk het niet he?

  1. ik vind de filmpjes niet geloof waardig en de pi-ramides. komen over dat ze niet zo groot zijn.
   zet de filmpjes stil en je zit duidelijk randjes..knippen/plakken.

   ik zeg niet dat ik niet geloof in buitenaards, maar als je dit laat zien, gaan mensen twijfelen. denk ik.

  2. Het gaat erom Grietje, dat deze Chinese jongen hetzélfde doet als wij van WantToKnow. Hij haalt deze filmpjes van heinde en verre, ws. uit heel China via de Chinese Google. Vervolgens laad hij ze via zijn YouTube-kanaal.
   Het gaat erom dat er veel van deze waarnemingen zijn, over HEEL DE WERELD! Dat kan dus niet van 1 persoon zijn, die zit te plakken en knippen..
   Kijk in dit verband ook naar de vorige piramide-UFO-artikelen..! Bovendien gaat nieuwsberichten niet bepaald filmpjes uitzenden die zijn ‘geplakt’ en ‘geknipt’.. Bovendien is de laatste video, waarbij de piramide-UFO in het onweer te zien is, nou niet bepaald het knip-en-plak-voorbeeld wat jij bedoelt, in mijn idee. En twijfel..? Laten we gewoon lekker twijfelen.. Of wil je alles zéker weten..?

  3. @ grietje Dat dacht men ook van de Tempelberg UFO, maar die bleek toch mooi echt te zijn. Dat had ik ook al vanaf de eerste minuut gezegd.

   Deze Piramide ufo’s zijn ook al gefilmd op grote hoogte. Ik zeg vaak tegen mensen Ken je de TV serie STARGATE SG1 die zit onzettend dicht tegen de realiteit aan. Toeval nee! Via dit soort series worden vaak hinten gegeven aan de wereldbevolking door iemand die meer moet weten uit hogerhand.

   Let wel de piramides in Egypte zijn niet veel ouder dan men werkelijk zegt en gebouwd met antizwaartekracht en hoogwaardige gereedschappen.
   Niet alleen de Aarde staat vol met piramides maar ook andere planeten in ons zonnestelsel, maar ook ver daarbuiten.

   Men heeft werkelijk geen flauw idee wat er IN, OP en OM de Aarde heden ten dagen afspeeld. Alhoewel steeds meer mensen wakker worden en beseffen hoe zij belogen zijn.

  4. De tempelberg filmpje was echter een trucage filmpje, het leek heel erg echt maar was een voor opgenomen die op de PC werd afgespeeld, met een zaklamp werd op het scherm geschenen en daar weer een opname van gemaakt, waardoor je het effect kreeg er echt eentje te zien die er werkelijk niet was. Hele bons van veel mensen trapte er zonder meer er in, de makers en ik hebben er in ieder geval enorm van genoten dat er steeds weer mensen zijn die niet verder dan hun neus willen denken en kijken. Binnenkort hoogst weer waarschijnlijk weer een nieuw geintje, wees dus gewaarschuwd en trap er dan niet per direct er zomaar in, doe eerst goed en degelijk onderzoek of je niet genaaid wordt waar je bij staat.

  5. @ Paul Mijn beste kerel, wat ga je nu de fout in omtrent de Tempelberg UFO. Wat je hebt gezien waren FILMPJES uit 4 0f 5 verschillende hoeken. Wat je schijnbaar hebt gemist zijn de FOTO’S van een weerstation waar het ook op stond en het onderzoek naar de echtheid van het filmpjes. Beste Paul, daar valt niet aan te tornen. Ik zei hier expres niets over. Doe dus zelf eens een goed onderzoek.

   Ken je nog dat filmpje uit Engeland waar 2 straaljager een UFO achterna zaten. Die was echt nep en dat wist ik binnen 10 minuten door het beeldje voor beeldje te bekijken en voila ineens verscheen er een 3D mobieltje onder in beeld, klopte de verhoudingen niet van de vrachtwagens tot te grond en er zat geen handvat op de blauwe vrachtwagen deur. Foutje.

   Ik neem je niet erg serieus over het feit dat je het filmpje gemaakt zou hebben
   Het is een leuk filmpje wat je laat zien maar dat klopt ook al van geen kant met dat cirkeltje. En hoe verklaar je al die andere hoeken dan.
   Sorry Paul je bent nu zelf gedebunkend.

  6. “De tempelberg filmpje was echter een trucage filmpje” = ‘HET tempelbergfilmpje was VOOR MIJ echter een trucage filmpje’.. ?? 🙄
   Maar je kunt ook serieus op mijn reactie weer reageren toch. Die ‘nieuwe in de maak’ is misschien leuk, maar is volledig niet-ter-zake-doende in de discussie toch? En dat vind ik niet erg, maar het valt me wel op..! C’est le ton quit fait la musique..

  7. @ King of Light

   Ik in de fout ?! hoe verzin je het…. Nee zelf heb ik dat filmpje dus ook niet gemaakt, maar ken wel degene die het gemaakt heeft, naast de release is er gelijktijdig een filmpje gemaakt waar men laat zien hoe men het gemaakt heeft. Maar niet getreurd, er is inmiddels al een nieuwe besteld en in de maak.

   Dus m.a.w. ruik ik daar weer een Simba_NLtje?! onder een andere naam? je valt opnieuw bij me door mand heen… jammer voor jezelf by the way!

  8. Paul, hou even op joh! Wat een gewauwel..!! ‘Ruik ik daar een Simba’tje’.. Sorry hoor. Het is niet Simba, waarom zou die een andere naam aan moeten nemen..?? Om jouw toorn te omzeilen..? Rustig aan man! Gewoon doorademen en zeg je ding en meldt dat het je ding is. Niemand valt je daarop aan. Voila. Zo, dat is mijn ding!
   (En overigens: iemand valt niet door de mand hééén, je valt gewoon door de mand. Punt.)

  9. Tuurlijk Guido, manden genoeg om er door heen te vallen, waar ik naar toe ga sleur ik je wel in mee, enkel je kan het niet hebben dat ik anders denk, voel, ervaar en weet dat jij me ooit zal begrijpen, dat is jou EGO tegen de mijne…

   ‘Let it be’, zoals je het vaak zelf impliceert, zolang je maar van je hart geen moordkuil maakt vang ik je klappen wel op met terug gewauwel, desondanks zit je toch in me Hart!

  10. Paul, Kun je mij ook even vertellen, wat de geanalyseerde beelden lieten zien, wat uit onderzoek is gebleken in een laboratorium en verklaar je nader over de foto’s van het weerstation. Zal ik je het antwoord geven?

   Een antwoord hierop heb je niet omdat het het tegendeel bewijst van jou veronderstellingen. En een debunkfilmpje in elkaar flansen kunnen we allemaal.

   Zo direct ga je nog vertellen dat je de hoofdrol hebt gespeeld in de film “Paul”.
   GuidoJ en ik hebben heel gauw door met wat voor vlees we in de kuip hebben.
   Je blaast veel te hoog van de toren maar geeft geen directe antwoorden op vragen.

   En mijn Nickname heeft een reden en het is maar goed dat je me niet kent.

  11. Staartje voor Guido, “sorry to say”, maar in het artikel ‘ufo-jij-of-ufo-ik’ van 11

   Paul
   5 februari 2011 om 17:06

   Het hele artikel kan vandaag zo in de prullemand, we lachen ons rot met een stel andere Aliens op internet, het was onze eigen disclosure show:

   http://www.youtube.com/watch?v=hP8hFSNwPAs&feature=youtube_gdata_player

   Had ik toen een werkende link geplaatst van de makers van het Jerusalem filmpje dat het een Hoax was, blijkbaar is dat toen aan je aandacht ontsnapt, helaas, heel erg jammer… (geen geneuzel)

   Dus ben geen debunker maar wel iemand die weet hoe bepaalde zaken in elkaar steken en dat wil ik delen met wie ik dat kan delen, ’tis all want to know’… niets meer of minder!

  12. Paul, voor mij deel je bitter weinig, je poneert waarheden, waarover menigeen zich achter de oren krabt. Deel je gewoon je dingetje, dan is er toch niets aan de hand? En gelúkkig ben je anders dan anderen, zoals wij allen. Dat maakt dit tableau-de-la-troupe zo heerlijk. Niewaar?

  13. Daarom Guido, begrijp me dan ook goed, ben niet tegen je, maar doe mee alleen op een andere manier, al krijg je een andere indruk dan, alleen ik weet en zie weer andere dingen dan een ander weet, misschien op een dag als zal ik je iets persoonlijks toestoppen maar eerder niet. Ik doe mee aan de keerzijde dan zie ik ook de andere dingen die ontbreken en of nog niet worden toegevoegd. Helaas behoor NIET tot de Categorie van lui die je ooit eerder ervaren op je site hebt als tegenwerkenden krachten, helaas is MIJN perceptie iets anders dan Zwart of Wit! Ik denk nl in kleur!

  14. Paul Je wilt dus beweren dat het filmpje waar je het over hebt van disclose tv het orgineel is. Afkomstig van ene Adamflownemo uit Canada.
   Helaas als je dat beweerd is dat NIET waar!!!!

  15. Paul het bent nog steeds niet overtuigend en je ontwijkt de boel nog steeds met zooi van anderen. Het blijkt wel dat je totaal niet op de hoogte bent van zaken. Begin je nu ook al te schermen met de AIVD en dan zeg je dat je voorzichtig bent.

   Man hou toch op je spreekt jezelf boekdelen tegen.

  1. Ja idd Greys die zich laten zien. Schijnt dat we mogelijk wel door meer dan 50 rassen bezocht worden.

  2. Volgens mij zijn er idd veel en veel meer piramide-UFO-video’s nog te vinden.Dank Mirakel!

  3. Nou het is geen absoluut ‘evidence’ zoals je het presenteert Paul.. Lees het laatste zinnetje: ‘Either that or this ufo vibrates!’.. Weet jij dat ie dit NIET doet dan? Omdat die anderen het niet doen, dan zouden ze allemaal niet vibreren en onecht zijn..? Ben even zwaar van de kluts af.. Van de weg kwijt zeg maar..

  4. En deze arme plantaardige maar hoog intelligente EBE is gevangen genomen en mag niet meer achter z’n stuur knuppeltje plaats nemen van de Amerikaanse Marine, om te voorkomen dat deze arme Extraterrestrial Biological Entity zichzelf electromagnetisch 4d een weg naar de vrijheid dwars door de gevangenis muur heen bouwen ze een kooi van Faraday om hem heen, best zielig, typisch wild west Amerikaans.. Jah deze beelden zijn echt volgens mij..

   Als dit mensen uit de toekomst zijn dat worden we er niet knapper op, dusz nog maar even genieten in 2011 zolang het nog kan, straks zien we er allemaal uit als blubberige plantaardige barbapapa’s..

   ufo ALIEN interview AREA51 majestic12 alien EBE-2 pt3
   http://www.youtube.com/watch?v=oZanQvY6agE

  5. zappen, ze kunnen zichzelf dwars door stenen muren heen zappen, elektromagnetisch de 4d ruimte in

  6. Dat begrijp ik maar al te goed Guido, de kluts kwijt zijn is vaak het spel van de dualiteit, is het nou wel allemaal zo?! Twijfelen maag dan ook wel lijkt mij, je gaat dan dieper op de feiten in lijkt me en je stopt er meer tijd dan je het ooit eerder deed, want de waarheid trekt dan wel heel erg hard aan je.
   Aan de ene kant zou het GEWELDIG ‘TE GEK’ zijn als het zo zou zijn, maar het zou ook GEWELDIGE ‘TELEURSTELLING’ zijn als het niet waar was.

   Daarom is WTK ook een site bij uitstek om tot discussies te komen om met zijn allen tot 1 geheel te komen niet waar?

  7. @ Paul Daar ik zelf uit een branche kom waar veel camera’s worden gebruikt, genaamd beveiliging, ken ik de kwaliteit van deze. Die is nou niet om naar huis te schrijven.
   Verder laat ik je weten dat luchttrillingen (wind) voor de camera het nadeel hebben dat zij voor eeen onscherp beeld zorgen

   Ik krijg een beetje het gevoel dat je tot een groep debunkers behoord, die juist de boel in verwarring wil brengen, je schermt met van alles wat niet van jou is.

   Nou ik ben benieuwd naar je nieuwe filmpje uit euhhhh, de VS, Israel, Colombia, China of misschien wel boven Amsterdam. Want schijnbaar zit je overal.
   Je bent niet erg geloofwaardig.

   GuidoJ heb dit ook gelezen, ik denk dat het een debunker is.

  8. De manier waarop je het zelf al impliceert en het aanreikt, de manier van verdediging en de aanval naar in mijn persoon wijst erop dat je niet neutraal bent maar ook gelijk anderen de les gaat lezen op hun veronderstelling, De manier van reactie zegt meer over je zelf dan dat over mij doet. Je komt nog niet eens in de buurt van het werkelijk snappen, je gokt maar wat, en tja je zet zelf het draadje uit, ik leg enkel alle mogelijkheden op tafel alvorens we conclusies gaan trekken.

  9. Nou als je verstand van filmpjes en camera’s hebt moet dat voor jou geen probleem wezen, de orginele maker is dus dan zo achter haalt, mij kan je niet zo maar even te slim af zijn, want trap daar zo maar niet even in. (Te GROOT EGO voor)

   En veel plezier met verder denken van debunken… LOL.

  10. Paul conclusies over de Tempelberg Ufo zijn al oud en voor mij al een gesloten boek, omdat uit allerlei onderzoeken door wetenschappers is bewezen dat het echt is.

   Laat ik het zo zeggen, mijn gekozen Nickname is niet zomaar en heb zelf al mijn hele leven met zaken te maken die jou petje te boven gaan. Dat zijn plezierige en onplezierige ervaringen geweest. Daarbij heb ik dingen gezien die ontzettend schokkend waren en niet voor iedereen weggelegd. Ook is er aan mij gesleuteld om het zo maar te zeggen. Vanaf dat ik een klein kind was weet ik al dat ik niet van hier ben, laat staan de frustraties die je daar aan overhoudt, omdat je je hier niet thuis voelt.

   Ik val je misschien te hard aan, maar dat komt door de grote kennis die ik bezit over het reilen en zeilen op moedertje Aarde.
   Denk daarbij aan het feit dat deze realiteit een gemaakte is en wel zo dat er zoals je zelf al zei dualiteit is. Het is absoluut niet mijn bedoeling een duel met je aan te gaan. Maar kijk eens op een andere manier naar zaken omdat niet alles lijkt wat het is.
   Een heel mooi voorbeeld hiervan is dat deze wereld nog steeds in slavernij leeft en bijna niemand heeft het door, alhoewel er wel steeds meer ontwaken.

   Kijk en wat die fimpjes betreft, zelf heb ik ook veel foto’s en filmpje van Ufo’s gemaakt en helaas is bij mij ook 98% van slechte kwaliteit. Ik heb geen camera van 10.000 euro

   Kortom Paul, krijg ik bij jou een beeld, dat je niet eerlijk bent tegen jezelf en er maar een beetje omheen draait en interessant wil doen. Niet Doen!!

   Over niet al te lange tijd kunnen de zaken hele andere vormen aan gaan nemen.
   First Contact is nooit geweest, omdat ze hier altijd al zijn geweest. Zelfs tijdens de periode van de dino’s. Ook dat is al bewezen, maar wordt stilgehouden.

   Ik zou je nog kunnen vertellen, maar dat is niet het onderwerp.
   Het gaat om het feit “zijn deze piramides echt ja of nee”.
   Goed er wordt wat af geknutseld, maar bij mijn weten zijn diverse echt.

  11. Jammer King of Light dat je niet begaafd bent om mij waarlijk in te schatten, moeilijk om toch een goed profiel te kunnen schetsen van mij, die werkelijk bij me past.
   Er is geen race gaande en geen wedstrijd en die ga ik ook helaas niet met je aan, dat is te zonde van alle energie die er verloren mee gaat. Tja dat je heel wat pijlen op je boog heb zitten en waarmee je me poogt te raken wil niet zeggen dat ik dan gelijk me ook getroffen voel, ik ben nogal goed op me hoede en ik weet wie ik zelf donders goed ben. Heb tenslotte me blauwdruk al reeds vele jaren in handen in kennis en kunde waar nog zovelen naar opzoek zijn.

   “Als je in een gesprek écht eerlijk bent, kan je met groot gemak ruzie krijgen, dat moet dan maar.”, alleen ik doorzie dit soort dingen met alle gemak, je zit nu eenmaal niet op mijn bewustzijnsniveau, daar kan ik kort maar duidelijk in zijn.
   Mocht je zover zijn in al je kunnen dan zou je me dus ook niet zo maar aanvallen dan zou er eerder een ‘klik’ aanwezig zijn en een samenwerking verband, maar dat bespeur ik niet in jou en ook naar anderen toe.

   Soms mag je elkaar een duw geven om elkaar beter te leren kenen, het gaat om het principe “geloven is twijfelen aan het zeker weten”, de Zen gedachte die daar achter steekt.

   Een echte meester laat zijn neus hier zien zonder zijn nick met zijn echte gezicht, want die heeft niks te verbergen hier.

   Ga je goed met jou zijn en het bevinden, misschien geven we elkaar nog wel eens de hand maar niet op deze manier die jij zo voorwaardelijk stelt…

  12. Paul ik ga niet in samenwerking met mensen die niet eerlijk zijn en dat is bij u het geval. Ik geef u een kans eerlijk te zijn maar op de vragen van GuidoJ en mij geeft u geen antwoord. U draait er dus omheen. Daarnaast ben ik allerminst op ruzie uit daar het niets bewerkstelligd. Zeg nou zelf is het niet een beetje vreemd dat u geen antwoord geeft wie de maker van het filmpje is, omdat u daar niet intrapt(?). U weet het gewoon niet dat is zo klaar als een klontje.

   Dus in alles wat u tot nu toe heeft gedaan spreekt u zichzelf tegen.
   Ik wil wel stapels bewijs last neerleggen hoor van wetenschappers, kan ik zo even regelen.

   Paul u bent een fantast(ische blauwdruk).

  13. Bedankt voor je stukje info, bij de AIVD zijn ze dan ook heel blij met je praatjes (oh nu was het een leugentje om best wil), morgen kom ik weer debunken met andere info. En misschien eens wat echte Piramides van heel dicht bij, nog scherp ook!

  14. King of light
   Wonderbaarlijk zo’n hoog bewuste en verlichte meester op de site. Dat hadden we nog niet gehad,was ik er alleen van overtuigt dat meesters niet opscheppen. Dat ze meestal nogal bescheiden zijn. Maar dat zal ik dan wel weer verkeerd hebben.
   Over je nick kan ik kort zijn, maar zoals je zelf al stelt heb je die zeer bewust gekozen( een goed verstaander heeft maar een half woord nodig)
   Verder heb ik als fotogek ook wel wat verstand van camera’s en belichtingstijden diafragma instellingen , en heb zelfs wel eens een foto gemaakt. Maar om nou te stellen zoals jij doet dat je voor een echt scherpe foto een camera van 10.000 euro nodig hebt???? Beetje overdone niet waar.En dat wind voor onscherpe foto”s zorgt is gewoon een heel raar verhaaltje(getuigt m.i. van weinig kennis) stormfotos zijn derhalve onmogelijk te maken.
   Ook over het feit dat je zegt een grote kennis te bezitten over het reilen en zijlen op deez’aardkloot lijkt mij wel zo het een en ander op af te dingen.
   Dan nog even dit om paul weg te zetten als debunker ( ken zijn blauwdruk als de mijne erg goed dus ) is wel een beetje een bewijs van oncermogen de ander in te schatten ,naar mijn bescheiden mening. Zou zeggen lucif… eerh king of light laten we het gezellig houden en weer even terug naar de feiten ( die jij zo goed schijnt te weten) gaan.

   liefdevolle groeten marcel w in 5D

  15. Paul Welke info, feitelijk heb ik je niets verteld en vast staat dat u niet weet wie de echte maker van het filmpje is. Daar hoeven we helamaal niet geheimzinnig over te doen omdat deze goed bekend is geworden op het internet.

   Dus wie heeft het gemaakt en wat is er geconstateerd na analyse van een opname die dichterbij was (door anderen gefilmd). Wat was er in de lucht te zien nadat het omhoog schoot. Hoe verklaar je de foto’s van het weerstation en welke groot ufo-onderzoeker heeft bevestigd dat het filmpje authentiek is.

   Geef nou eens een eerlijk antwoord. En geen gebakken lucht!!

   Ik ben benieuwd naar je antwoord als je dat uberhaupt kan.

  16. King of light
   we wachten in spanning op de stapels bewijslast die u gaat neerleggen.( we geloven niet meer zo snel iemand op zijn blauwe ogen( heeft u blauwe ogen?))Tot dus ver zijn alle beweringen die u hier neerlegt niet gestaaft door enig bewijs of verifieerbare argumentatie. Dat wekt (helaas misschien) bij mij toch de nodige argwaan. Bovendien stelt u dat de bewering van paul niet waar is ,kunt u dat bewijzen door de waarheid ( zoals die voor u is) hier beargumenteerd of voorzien van bewijs , neer te zetten/te delen?

  17. Dus iemand poneert iets als de waarheid, onderbouwt dat voor geen ene centimeter, en dan kan een ander de onzin van die stelling gaan aantonen door de waarheid te laten zien. De werkelijke waarheid..?? Wat een flauwekul Marcel, waar heb je die onzin nou weer gehoord..? Of vind je het allemaal normaal deze redenatie..? Paul is toch degene die beweert dat de Tempelberg-video debunked is..? Ik geef daar ook commentaar op en nu zou KoL het gedaan hebben..? Komop zeg!!
   En dan nog even dit: als je het woordje ‘u’ gebruikt zónder respect, straalt dat door alles heen Marcel; ik voel het er in ieder geval duimendik bovenop liggen.. Maar misschien was dat ook de bedoeling..? Ook aan jou de vraag om inhoudelijk en gewoon o.b.v. argumenten met elkaar van gedachten te wisselen en niet je mening te verdedigen o.b.v. emotioneel gewauwel.

  18. @ guido paul heeft zijn stelling beargumenteerd en voorzien van een ( in zijn ogen) verklarend filmpje . Dat kan je van king of light niet zeggen . Overigens over het gebruik van de beleeftheidsvorm U hoor ik je niets zeggen wanneer king of light die gebruikt en in een en dezelfde zelfde comment opeens achterwege laat. De opmerking dat ik deze vorm op onheuse manier gebruik laat ik dan ook graag aan jou.

  19. @ guido Overigens vind ik jouw typering van mijn comment als “emotioneel gewauwel”niet erg respectvol, maar dat zal je dan ook wel zo bedoeld hebben ( zie je de spiegel?)

  20. Marcel W in 5D

   De trillingen die worden veroorzaakt door wind zorgen bij een vaste camera in een behuizing voor onscherpe filmbeelden. Dat is zo klaar al een klontje. Daarnaast hoe meer je inzoomt hoe onscherper het beeld. Dat zie je met elk videofilmpje wat is gemaakt op grote afstand. Zelfs eens een camrecoder die flink is ingezoomd, is door menselijk bewegen en inzoomen onscherp. Toch of niet soms?

   Goed Marcel, ik sta open voor je kritiek maar mensen als Paul heb ik al vaker aan de hand gehad, ik heb al vele personen ontmaskerd die niet de waarheid spreken. Je kunt dat zelf constateren in al zijn uitwijk manoeuvres. Hij geeft geen antwoord op vragen en loopt alleen maar te smijten met debunkmateriaal. Om je vervolgens geloofwaardig te maken ga je maar schermen met de AIVD. Sorry dit heb ik al vaker gezien bij personen als Paul. Die begonnen ook te roepen met de AIVD. Als je ze dan voor de leeuwen gooit geven nooit thuis en vervolgens hoor je vaak niets meer of ze veranderen hun Nickname.

   Ik wil het natuurlijk ook gezellig houden maar dan wel op een eerlijke manier en niet met iemand die doet alsof en de boel zwart zit te maken en nergens een antwoord op geeft. Dat is onvermogen, Marcel.

   Verder wijs ik je op mijn Nickname en kennis. Mensen die mij kennen zeg ook wel eens dat ik net een wandelende encyclopedie ben, vandaar dat ik ook wel eens wat over mezelf zeg. Ik onderzoek heeeeel veel en sla dat vervolgens op in mijn grijze massa.

   Zal ik je nu eens een hint geven “Er is leven op MARS”. Weet je hoeveel foto’s ik vd NASA heb onderzocht om dat te ontdekken. Dat wist ik al een paar jaar geleden. Op sommige foto’s zijn gewoon mensen te ontdekken, machines en fabrieken pijpleidingen en weggepoeste dorpjes, dieren en insecten.

   Kijk en dat bedoel ik nu, ik ga niet zomaar over een nacht ijs in mijn uitspraken en kennis. Ik behoor tot een grote groep mensen die van alles onderzoekt om de waarheid boven tafel te krijgen.

   Dus Marcel even goede vrienden, maar noem me geen “lucif…..eerh King of Light. Dat is niet op zijn plaats, dacht ik zo.

   En laten we wel zijn wat schrijft de Bijbel ook alweer over het neerdalen van de derde Tempel in Jerusalem. O, laat ik meteen zeggen dat ik geen enkel aards geloof aanhang, voordat ik wat toegespeeld krijg.
   Tempel die vliegt en neerdaalt, Jajaja en nog 1 laten “wij” de mens schapen naar ons “evenbeeld”. Gaat er nu een lampje branden.
   Marcel, een zeer groot deel van de menselijk geschiedenis is vervalst zodat u en vele anderen niet achter de waarheid komt. Misschien wist je dat al en misschien ook wel niet. Het is een heel complex systeem en inderdaad gecreëerd in dualiteit.
   Waarin uitbuiting, onderdrukking, bedrog en verkapte slavernij een grote rol is gaan spelen tot en met heden. Vandaar ook de Occupy beweging.

   Maar goed, ik wijk wat af. Om een lang verhaal kort te houden Vraag het zelf dan allemaal eens aan de beste man Paul. Heel misschien geeft hij u een antwoord.

   Met verlichte groet

   King of Light

  21. Marcel W in 5D

   Dat filmpje zegt helemaal niets omdat er in de wereld ingehuurde debunkers zijn door OVERHEDEN om de boel te bespotten en dat is namelijk ook al bewezen.

   Zelfs de Nederlandese Overheid heeft Hackers in dienst.

  22. Marcel W in 5D
   O en laten we wel wezen het is Paul die zegt dat hij de makers kent en dat hij grote lol met zijn aliens ons te bespotten. Hij vindt zichzelf schijnbaar ook nog komisch.
   Daarnaast gaat hij ook dreigende taal gebruiken, wat natuurlijk zeer ongepast is

   Maar ik geef geen antwoord en bewijslast zolang hij niet aantoont hoe wie of wat.
   GuidoJ weet al iets wat ik hier niet heb vermeld en dat doe ik dus ook niet.

   Paul komt alleen maar met rotzooi van anderen en heeft werkelijk nog helemaal niets aangetoond. Het woord is aan hem eerlijk te zijn of te worden uitgemaakt voor bedrieger die gebakken lucht verkoopt.

  23. @ king of light Dit soort algemeenheden laten nou niet echt een schat aan info zien. Alle zaken die u hier even laat passeren zijn oude koek, om zo maar eens te zeggen. Ik zal niet gaan schermen met mijn weten, daar hoe meer ik aan feitjes( vaak nogal nutteloos) weet hoe minder ik besef te kennen .
   Verder kan ik u melden dat ik de incarnatie paul al vele levens in ook andere vormen ken . Ook nu heb ik hem recht in de ogen gekeken en gevoeld dat dit een integere ziel is. Met hem zijn er nog enkele andere zielen op deez’aardkloot die ik reeds vele levens heb gekend. En die nu als oude zielengroep herenigd worden, tot mijn grote vreugde.
   Dan ,leven op mars? alsof het een uitzondering zou betreffen? Gans het heelal /universum krioelt van leven. Zelfs de planeten zijn bewuste entiteiten! dus wederom ,nee u verteld mij niets nieuws.

  24. Marcel W in 5D

   Dan moet u dus ook weten wat er zoal in op en om de Aarde afspeelt. Waar komt de huidige Homo Sapiens Sapiens dan vandaan en wie heeft hem gecreëerd? Met wie leefde hij samen? Welke bevolkingsgroep is door de Greys gecreëerd op welke planeet en naar de Aarde toegebracht? Hoeveel mensenrassen waren er in het begin van de Homo Sapiens Sapiens en hoeveel zijn er nu nog over? Wat is er met het onderbewustzijn van de huidige mens gebeurd. Hoe zit het met de Aardse geloven en waarom is dat zo. Is de Aarde al eens in een vernietigende atoomoorlog geweest?

   Als u zoals uzelf zegt meerdere malen bent geincarneerd moet u bekend zijn met deze zaken en moet u een oude ziel hebben.

   Dus Marcel steek van wal?

  25. Waar al de verhalen, incl. de bloedlijnen gewoon bij elkaar komen. Dit verhaal is me 2 jaar geleden vertelt door Judith Moore. Het gaat om de ’tijdlijnen’. Dit zijn ahw, ‘grijpbare’ kruispunten, die -zeg maar- een ‘wat andere’ energie dragen, dan bijv. de afweging of je wél of niét een wandelingetje zult gaan maken..! Het zijn waarlijk mijlpalen van kruispunten. Lees het verhaal en zie hoe Laura Eisenhower het verdomd een kruispunt te nemen, dat is uitgestippeld voor haar, door Illuminatie. Zij dient naar Mars te gaan, zodat de wereld verder vernietigd kan worden. Om haar bloedlijn veilig te stellen; op Mars dus..! http://www.wanttoknow.nl/overige/klokkenluider-laura-eisenhower-over-een-geheime-mars-kolonie/

   Verder Marcel twijfelt er niemand aan je integriteit, maar vergaloppeer je nou eens een keer niet aan beschrijvingen van hoe mensen hun reactie uiten, hoe ze het zeggen..! Elk vogeltje zingt zoals die gebekt is. Zelden een merel een koolmees de maat zien nemen.. Ga nou gewoon, dat állemaal achterwege latend, FEITELIJK in op wat JIJ voelt en ziet. En ga mensen niet onderuit halen over hoe zij dingen verwoorden. Dat gebeurde ook al met Simba. Het lijkt wel een autoriteits-gevoeligheidje.. EN JA, daar maakt KoL en ikzelf, en nog vele anderen, zich ook regelmatig schuldig aan. Mea Culpa.

  26. GuidoJ Ik waardeer je reactie met bijgevoegd artikel over Mars. Ik lees pas sinds een jaar artikelen op je site omdat ik zaken tegen kom die ik zelf jaren daarvoor heb ontdekt.

   Ik begrijp de bijval van Marcel tav Paul. Alleen een persoon die dit zo neerzet “Bedankt voor je stukje info, bij de AIVD zijn ze dan ook heel blij met je praatjes”, verliest bij mij elke geloofwaardigheid en al zeker omdat hij zegt “mij kan je niet zo maar even te slim af zijn, want trap daar zo maar niet even in”.

   Nou dus wel en en je hebt zelf gezien op aanreiken van mij, waar de fout zit.
   Misschien kan Marcel, omdat hij Paul zo goed schijnt te kennen, eens vragen hoe het zo’n een blunder te maken als hoogbewuste ziel.

   Let wel GuidoJ ik heb al vaker met dit bijltje gehakt, maar dat past dhrn niet in hun straatje, omdat ze nu eens een keer in het nauw gedreven worden.
   Uiteindelijk gaat het niet om het winnen maar om de eerlijkheid en dat zie ik nog even niet zo bij deze heren.

  27. Gevalletje Simba_nl met herhaling van zetten. Is nu King of Light aan de beurt bij die twee verheven heren Marcel in 5D en Paul in 2011? Bah, wat een lozers die twee. Menen ook nog overal verstand van te hebben, vliegen, vliegtuigen en nu ook weer fotografie en cameras, ja, ja. Trollenvangers toch?

  28. Feitelijk, let wel, feitelijk ben ik het met KoL en Banjo eens.
   Het scheiden van emoties en logica is voor elk mens een stevige opgave. Ook als ik naar mijn eigen bijdrages kijkt, telkens nálezend, denk ik vaak: “Nou dat staat er niet precies, zoals ik het bedoelde”. En weet je, dát wordt alleen maar erger, wanneer je je richt op personen i.p.v. simpelweg het delen van je EIGEN GEVOEL, MENING, IDEEËN etc. Meer is er niet nodig, stel vragen, zeg hoe jezélf dingen ziet. Geen enkel probleem. Maar als het een ordinair wedstrijdje wordt van welles/nietes is de verbinding ver te zoeken. Zo lijkt het voor mij. En dan zijn het Banjo voor mij geen ‘loosers’ maar zoekenden-in-de-woestijn, waar ik zelf ook rond loop..
   Wellicht dat echter op deze manier ‘collectieve proppen’ worden geslecht, opgelost, losgeknoopt.. Who knows? Let it be, speaking words of wisdom?

  29. Bano Maak je over mij maar geen zorgen. Ik ben niet Simba_NL zoals werd veronderstelt door Paul. Helaas hebben de heren geen weet met wie ze te maken hebben. Ik doorzie hun spel en heb GuidoJ al aangegeven waar de fout zit. Dit zijn 2 fantasten die niets hebben achterhaald, da’s duidelijk. Beide heren weten niet van wie het echte filmpje is en het is overduidelijk dat de heren de klok hebben horen luiden maar niet weten waar bij heel veel zaken de klepel hangt.

   Het is precies zoals je zegt. Het is ook niet leuk voor GuidoJ en zijn Site, want zo jaag je mensen weg.

   Kritiek is prima, maar onderbouw het dan wel goed en geef antwoord als mensen iets vragen.

   Dat heeft het dan over hogerbewust en een blauwdruk, maar een eerlijk antwoord geven ho maar. Dat hoort een hogerbewuste juist te doen.

   Probitas

  30. Bij communicatie is lichaamstaal van grote invloed wel meer dan 70% of zoiets. In de virtuele wereld zie je elkaar niet bij communicatie.

  31. Ach ik voel mij niet in het nauw gedreven , en voel me ook niet verplicht mijn idee over de hele wereld geschiedenis hier uitvoerig te plaatsen.Bovendien das dan alleen mijn perceptie en vaak niet te staven met bewijzen , slechts een innerlijk weten. Ook lijkt het mij ,gezien de vraagstelling dat king of light hier zelf ideeen over heeft, en niet echt genegen is die bij te stellen n.a.v. mijn waarheid.
   Ook ben ik met king of light niet in een strijd verweven, ik reageer slechts op zijn uitlatingen en (h)erken in hem geen enkele autoriteit.
   Wat de vogels betreft ik zal een kind niet in wetenschappelijk jargon vertellen hoe hij zijn broek hoog moet houden, daarvoor is jip en janneke taal wel toereikend.
   En ook vele malen duidelijker.
   En guido het mea culpa mag je houden, door jou schuld is niet een begrip dat ik hanteer. verder wat mensen van mij vinden zegt meer over hen dan over mij ( jouw woorden) Echter zodra jij gaat lopen afgeven op hetgeen je in de jou voorgehouden spiegel ziet . Voel ik mij niet te beroerd je daar even op te wijzen. Schuld is een begrip dat alleen door diegene die zijn eigen verantwoordelijkheid niet dragen wil wordt gehanteerd. En verder ja soms reageer ik net als een echt mens, op de manier( in de taal ) van de aanspreker, vind je dat vervelend ligt dat aan jezelf.
   Bano als je dit geheel ziet als een herhaling van zetten , vraag je dan eens af of dat misschien ligt aan de zelfde goeroe opstelling die ik meen te bespeuren.
   Als je een goeroe nodig hebt prima , maar als ik dat afwijs mag ik daar dan ook ruchtbaarheid aan geven? Ik ben namelijk van mening dat alle antwoorden injezelf aanwezig zijn en niemand boven de ander staat. Zodra je een goeroe zoekt laat je de eigen verantwoording voor je leven los ( of loop je i.i.g. het gevaar dat te doen)

  32. Iedereen maakt fouten; Marcel niet.. JaNee: Ik haal nu mijn schouders op.. 🙄 🙄

  33. Voetnoot: (leagile) Paradigm Ufo > voor alle vrije metselaars, illimunati en andere GEWELDIGE HOOG VERHEVEN mensen die zo geeerd mooi Publiek zijn, de sleutel code van de maker van het orginele filmpje ELIGEAL. PUNT. *schept inzicht van wazig waarnemen alom hier*
   Het stond er vannacht allang bij 17.21. Something wonderfull had happend! Prettige roddelmiddag nog verder, heb het goed met ALles!

  34. GuidoJ
   Heeeeeeeee potjandorie!!! Ga je je nu zelf een schuldgevoel zitten aanpraten.
   Ook niks geen Mea Culpa.

   Luister GuidoJ ik onderhoudt met diverse sites contact en geef hen vaak ook info.
   Waaronder Ufowijzer en Niburu.
   Ken je je nog herinneren dat Niburu eind Oktober plat ging en waarom en hoe lang.
   Van wie denk je dat zij die info hebben gekregen al op 25-09-2010? Juist? Het ging om 3 grote Ufo events in de VS op 10, 15 & 22 oktober 2010. Wat in de Nederlandse media compleet is stilgezwegen. Nu is het zelf de keus geweest door de Leden van Niburu om hier de Overheid en media op aan te spreken. Wat heeft geresulteerd in een Hack-aanval met een DS-DOS programma.

   Ik ben daarna iets voorzichtiger geworden met het verspreiden van info. Het is niet de bedoeling dat men schade op loopt door het niet meer kunnen verspreiden van informatie. Gelukkig had Niburu nog een Internationale site.
   Ook heb ik Anton Teuben ooit geadviseerd een politieke partij op te richten en wat heeft hij nu gedaan. Juist SOPN opgericht.
   Jullie hebben alle 3 een fantastische goede site waar jullie trots op mogen zijn.
   Het liefst zou ik willen dat jullie je allemaal zouden verenigen, omdat jullie je specifiek met bepaalde artikelen bezig houden en daardoor een enorm bruggehoofd kunnen vormen voor de bevolking op allerlei gebieden.
   Ik heb ook op diverse beurssites en kranten altijd al gewaarschuwd voor een 2de crisis die nu aan de gang is dat deed ik al in november 2008
   Regelmatig heb ik contact met Rob Koenders van de DFT en hem voor zaken gewaarschuwd. Ik heb de Evolutietheorie van Darwin over de mens en andere zaken ontkracht zodat wetenschappers, filosofen verder gaan kijken dan hun neus lang is Dat is allemaal na te trekken.

   Zoals ik al eerder schreef behoor ik tot een groep van meer dan 16 miljoen zielen die hier is en verspreid over de hele wereld. Je weet zelf wel wie wij zijn met handlangers.

   Begrijp je nu een beetje mijn Nickname?

   Maar GuidoJ stop met de schuld bij jezelf te leggen, waar kritiek op zijn plaats is en het is geen ordinair wedstrijdje welles/nietes. Jij hebt het ze gevraagd en ik heb het ze gevraagd en duidelijk geven beide heren niet thuis en daarmee hebben zij zich op heel glad ijs begeven. Dat is niet jou schuld en niet de mijne, laat dat duidelijk zijn. Zij zijn diegene die in gebreke blijven.

   Ik neem het hen niet kwalijk en doe het ook niet!

   L’amore non ha bisogno di prove perché l’amore è già una prova….

   oftewel

   Liefde heeft geen bewijs nodig want de liefde is bewijs genoeg?.

  35. Marcel in 5d, U speelt spelletjes, verdeel en heers spelletjes wel te verstaan, samen met die Paul in 2011. Ik moet eerlijk gezegd de eerste topics van u beiden nog tegenkomen. De bezoekers hier, inclusief ikzelf, zijn niet op zoek naar goeroes maar naar informatie en deelgenoten met en voor die informatie. Opvallend is dat personen die menen een bepaalde expertise te hebben door jullie direct naar het maaiveld worden gebracht en belachelijk gemaakt. Dat is dus typisch debunkersgedrag zoals door King of Light al fijntjes is aangegeven.

  36. Ah goeie ouwe Anton, DE GROTE VRIEND waar ik nog steeds voor Garant sta en de rest van de club die er om heen hangt, ook al die andere warme fijne mensen die op menige site hun levenswerk uit een zetten, mij kennen ze allemaal onder mijn ware naam hier.

   @ Guido

   Ja dank je, een goed idee om de schouders op te halen en idd ‘Let it be’, dankje wel voor je scherpe en verkorte inzicht, heb weer intens genoten.

  37. Hallo, King of Light. Ik hing en hang aan je lippen. Ga vooral door met vertellen.
   @Marcel W uit die andere dimensie en @Paul zijn naar mijn gevoel één en dezelfde persoon. Vandaar dat de ene de ander zijn blauwdruk zo goed kent natuurlijk. 🙂
   King of licht, wil je alsjeblieft de rest van je energie besteden aan de mensen die je wel graag aan het woord zien.
   Hartelijke groet van Selene.

  38. Ach jee een reactie van Paul en ja hoor precies zoals ik het had verwacht. Gauw iets zeggen en niets verklaren. Jammer Paul ik had iets beters van je verwacht, daar je zo stellig bent van je zaak. Het orgineel is naal Allnewsweb gestuurd en daarna kwamen nog 3 verschillende opnames die niet van Eli Gael zijn. Er was zelfs een youtube filmje waarin hij zichzelf toonde en uitlegde dat het geen fake was. Helaas kan ik die niet meer vinden. Hier is het orgineel met een foto van hem.

   http://metacafe.tubevube.com/watch/yt-r0lEqR1Oy3I/ufo_seen_over_jerusalem_updated_with_translation/

  39. @ beste Selene, je commentaar dat jij durft te beweren dat Marcel in een andere dimensie en Paul in 2012 hetzelfde persoon te zijn…..zijn we alleen niet een?, toch echter ken ik beiden personen,en twee verschillende mensen zijn, toch samen een, twee oftewel vier paar handen op een buik, denken zij hetzelfde en toch verschillend

  40. @ Selena.
   Met een waar genoegen ik vergeet trouwens te vermelden dat het op 28-01-2010 al bij allnewsweb is gestuurd.
   Trouwens je kon wel eens gelijk hebben, dat Paul en Marcel W in 5D dezelfde persoon zijn. Ik schreef al dat Paul denkt komisch te zijn en als ik kijk naar de foto bij Marcel W kan dat inderdaad een hoop verklaren. Zou hij ook een dubbel paspoort hebben. Hahaha. Nee even alle gekheid op een stokkie, het is niet netjes om iemand te bespotten.

   Laten we eens nader kijken naar wat er allemaal te zien was in Jerusalem
   Ten eerste waren er 4 verschillende video opnamens, dat vergeet Paul even van verschillende personen.
   Ten tweede is het “Materiaal” geanalyseerd door Jaime Maussan waarbij elk detail is onderzocht. En omdat Paul geen verklaring geeft, het vermoeden bestaat dat er op is geschoten voor hij omhoog schiet. Er is namelijk een flits te zien in een fractie van een seconde voor de flits van de Ufo zelf. Vervolgens is er alleen nog rode bollen in de lucht te zien. Een veelvuldig fenomeen die vaak worden waargenomen bij Ufo sighthings. Zelf heb ik dit ook in de nacht HIER in Nederland gefotografeerd. Een paar dagen daarna kwamen de foto’s van het weerstation, wat Paul dus ook niet wist.
   Is het je opgevallen dat debunkers het altijd over het ene filmpje hebben alsof de rest niet bestaat. Juist ze moeten en zouden gelijk hebben.
   Dat zelfde gebeurde ook met de Spiraal in Noorwegen en ook daar waren verschillende filmpjes van, maar dat ene filmpje was jawel nep. Ik wist al meteen dat het om een Vortex ging. Soms is dit ook bij daglicht waar te nemen en zie je alleen de buitenste ring en alleen een zeer goed oog kan waarnemen dat er kleine ufo’s / Orbs door komen.

   Dan nu even terug naar de Piramides die een antizwaartekrachtveld om zich heen creëren. Dat gaat niet helemaal gepaard zonder trillingen in de lucht. Je kunt het vergelijken met een warm wegdek in de zomer. Dat geeft in de verte een wazig beeld.

   Zo dan nu nog even over het menselijk ras waar Marcel W geen antwoord op weet omdat hij daar geen zin in heeft cq niet weet. Die liepen dus al tussen de dino door en Paul cq Marcel W weet schijnbaar niet dat er allang bewijs gevonden is van 165 miljoen jaar oud. Hij of zij vinden het niet belangrijk te weten dat zij worden voorgelogen over de “andere rassen” die de Aarde hebben bewoond. De laatste de Annunaki hebben de huidige Homo Sapiens Sapiens geschapen en zo ook de Homo Erectus, maar die was te dom en kon zich slecht voortplanten. Daaruit is dus de huidige mens geschapen. Eerst waren er 12 rassen en nu zijn daar nog maar 7 van over. Hiervan is weer 1 Hybrid-ras en komt van Mars. Ik laat even in het midden wie dat zijn om niet meteen opschudding te veroorzaken.
   Heeft iemand hier zich wel eens afgevraagd waar de benaming blauwhuid of blauwe Aap vandaan komt? Ik geef een hint. Osiris en de Lord Krisnha’s.

   Is even stof om over na te denken omdat zij niet van deze planeet waren.

  41. King of light
   U denkt mij te kennen en te weten wat ik wel en wat ik niet weet. Die laat ik dan graag voor uw rekening. Het getuigt niet echt van inzicht echter om uw eigen aannames gelijk de waarheid hier te poneren . Maar alla dat moet kunnen. Ieder zijn eigen mening en waarheid nietwaar?
   Verder wil ik even duidelijk maken dat zowel voor mij als voor paul geld dat wij met onze werkelijke namen en fotos hier staan/ hebben gestaan.
   Of ik het belangrijk vind hoeveel rassen mensen er zijn geweest en nog zijn of niet is voor u een vraag voor mij een weet. Ik wil alleen deze hint daarover geven .
   U bent een ziel en hebt een lichaam en dat laatste nog tijdelijk ook. Dan maakt kleur en of ras (imo niets meer uit)en is dus ondergeschikt aan bovenstaande boodschap. Bovendien zijn wij in alle rassen en kleuren meermalen geincarneert ,wat de scheiding der rassen des te onbelangrijker maakt.
   Ook ik zou over de 7 schikgodinnen kunnen beginnen en de LU.LU. Of de goden van de shems. Maar laat een ieder dat zelf onderzoeken en niet klakkeloos van een ander aannemen. Als onderzoekende persoon moet die laatste redenatie u toch aanspreken!

  42. Piloot Simba had toch gelijk, begint steeds meer een NuJij karakter te krijgen hier met die Marcel en die Paul.

  43. Tis toch “Waarachtig Prachtig” dat ik in de Nominatie van van Debunker anno 2011 val, altijd beter dan de Televizier Ring Prijs. Ik bewonder altijd die hokjes denkers die gezond en wel gelijk willen hebben. Goh ik zie ze werkelijk elke dag vliegen en dan vinden ze me ook al (te) gek!

   Echt ik voel me zo vereerd door jullie, willen jullie niet weten, tis tijd om weer eens een 2de Paul film te gaan maken en dan Paul goes in 3D.

  44. Marcel W in 5D. Waar zeg ik dat ik u schijn te kennen, ik zeg alleen dat jullie beide er omheen draaien. Een echte hogebewuste informeerd de minderbewuste om hem te doen ontwaken en dat doet u hier bepaald niet.

   Kunt u dit dan even uitleggen want dit zijn uw woorden.
   “Bovendien zijn wij in alle rassen en kleuren meermalen geincarneert, wat de scheiding der rassen des te onbelangrijker maakt.”

   Dit is namelijk niet helemaal waar, omdat het een keus is wat de ziel doet en afhankelijk wanneer je er weer klaar voor bent. Tot je een nieuwe reis aanvangt ben je in bewaring bij de Schepper.

   Maar nogmaals Klok en Klepel. Daar komt het op aan als je de wereld positief wil veranderen.

   U bent een wijs man stelt u zelf, maar u vindt inderdaad zoals een aantal begint op te vallen leuk mensen te bespotten en het maaiveld in te brengen, vandaar dat ik zelf even en cynische opmerking maakte in mijn schrijven aan Selene.

   En nu maak ik aan u en Paul geen woorden meer vuil.
   U schijnt namelijk niet te beseffen dat we kennis met elkaar moeten delen om naar een hogere beschaving toe te treden. Houdt u dan maar lekker uw mond. Erg egoistisch!

  45. Hogere beschaving? Jullie hebben nogal wat tijd over om te bek vechten.
   Moet ik dan maar wat voor jullie gaan bedenken? Jeetje, je zou je toch vervelen…

   Volgens mij werken vele lichtwerkers voor Lucifer, elders op de site wordt er genoeg aandacht aan besteed.

  46. Lekker naar Amsterdam en daar verder ouwehoeren. Daar kunnen ze nog wel wat vuur gebruiken…

  47. King of light
   Uw aannames en uw waarheid zijn dus niet de mijne. Dat is geen veroordeling slechts een vaststelling van een feit. De waarheid zo ik die beleef hoeft niemand anders te passen, uw waarheid wordt geponeert als was het DE WAARHEID . En een ieder die daar van afwijkt is een debunker of een valse hogebewuste(uw eigen insinuaties). U mag dat denken, dat staat u geheel vrij ,echter ook ik heb het recht mijn visie onder de mensen te brengen. Zelfs al wijkt die 100% af van de uwe. En in mijn werkelijk zijn wij in de verschillende rassen ,en kleuren en werelden geincarneert geweest (of zelfs tegelijkertijd geincarneert). Het (mogelijke)hogere doel hierachter is m.i. om van alle kanten de problematiek van de verschillende rassen te ervaren.Ook verschillende sexe behoord in deze tot het programma.
   Nogmaals uw waarheid is niet een verkeerde alleen het past mij niet. Als mensen mijn waarheid willen horen dan ben ik zeer wel bereid die gedoseerd te berde te brengen, in de taal die de luisteraar past.
   Overigens is de eenheid van allen terug te voeren op de eenheid in de bron en is de afgescheidenheid slechts een illusie. Met andere woorden ik ben u en omgekeert, een strijd met u is derhalve een strijd met mijzelf . Dat is niet hetgeen ik verkies.

  1. Juist, het gaat erom om het te delen. Te beséffen dat het wellicht véél groter is dan wijzelf ons op dit moment kunnen beseffen. Geef nou DIE gedachte eens de ruimte. Niks meer, maar zeker NIKS minder..! That’s all folks!

  2. Dat is een ding wat ik zeker weet! Dat er meer is dan wij ons beseffen momenteel! Daar heb ik zelf ook hele mooie onverklaarbare haarscherpe foto´s van gemaakt! Zou mooi zijn als iedereen altijd een camera bij zich heeft, om onverklaarbare activiteiten vast te leggen. Wanneer we deze beelden allemaal bij elkaar leggen…..zouden we een heel eind kunnen komen denk ik. Om het onverklaarbare te kunnen verklaren zou ook een hoop kennis nodig kunnen zijn vanuit veel verschillende hoeken…daarom is dat bijna ook niet te doen, en ontstaat er meestal onenigheid. Iedereen staat dan op zijn eigen fundamenten te trillen en te schudden.

  1. Waar zit je naar te kijken Loes..? Lekker ff nietwaar, met een koppie thee op de bank..? Handig dan hè, die laptops op schoot..?

 14. Hebben jullie eigenlijk nog niets van hologrammen gehoord. In China worden hele steden ‘gemaakt’. Die duiken opeens aan de horizon op. En verschijningen van ‘Jezussen’ op verschillende plekken in de wereld. Kijk maar de laatste uitvindingen op de CEBIT in Hannover. De grootste beurs voor ict in de wereld en je ‘schrikt’ van wat tegenwoordig alles mogelijk is. Complete werelden als hologram. Er zijn Japanners mee bezig om zelf digitaal met sensoren te kunnen voelen als je deze hologrammen aanraakt.

  Als ik aan de film denk (Independence day) die ik niet leuk vond net als 99% van de Hollywoodfilms. Maar toen vond ik frappant dat alle ‘believers’ net als vee waren afgeschoten door de aliens. Verschrikkelijk. Waarom? Wat wil Hollywood daarmee zeggen?

  Hoe ver is de matrix doorgeschoten, wat is al mogelijk? Ik denk veel, zoveel dat wij er niet meer bij kunnen.
  Dus watch out voor Ufo’s en ‘verschijningen’. Niets lijkt als het is. De waarheid ligt daartussen.
  En zijn er sommigen die twijfelen wees blij. De twijfelaars hebben ook hun nut. Misschien om ons te bewaren om niet alles voor zoete koek aan te nemen.

  Laat je niet splijten.

  1. Hallo Monika. Je hebt gelijk dat we met twijfelaars blij moeten zijn. Het lijkt me ook de bedoeling dat iedereen op een plaats als deze van gedachten kan wisselen.
   Daar schieten we allemaal wat mee op. Vind ik ook helemaal.
   Het wordt wat anders als mensen vervelend gaan doen over haar of zijn mening. Dat slaat toch nergens op? Iedereen mag zelf een mening vormen over een onderwerp.
   Ik vind het ronduit vijandig als iemand rechtstreeks wordt aangevallen. Ik heb het niet over kritiek want dat moet af en toe ook kunnen. Maar iemand afzeiken om je eigen gelijk te halen is kinderachtig en getuigt van weinig sociaal intellect.
   Wat die hologrammen betreft. Ik hou daar eigenlijk altijd rekening mee.
   Je kunt je eigen ogen tegenwoordig niet meer geloven hè.
   Selene.

  2. Hologrammen maar ook geheime vaartuigen die misschien gewoon door mensen of op afstand bestuurt worden? Wie weet hoe sommigen op deze aarde moeten lachen om de mogelijkheden die wij kennen? Nee, zo’n alien moet ik eerst in de ogen kijken, voelen. Ja en dan is het misschien nog niet echt. Show me. Het hele leven is al een illusie. Je kan niets meenemen op het einde en je geheugen wordt gewist. Over en uit, ik zie het leven als een vakantie. Ik heb soms een hekel aan vakantie maar meestal kan ik me er wel aardig in vinden. Genieten van je vakantie, ja, dan zal alles in de wereld toch wat schoner en beter ingedeeld moeten worden.

 15. 9 November : Asteroide 2005 YU55 op ram-koers met de Maan?

  Als het goed begrepen is zal de ram-koers van de asteroïde 2005 YU55 op het punt van dichtste nadering 324,600 kilometers of 0,85 de afstand van de maan naar de aarde langs scheren.

  MAJOR NEWS from Richard C. Hoagland – ASTEROID YU-55 TO HIT THE MOON on NOV 9th!
  http://www.youtube.com/watch?v=cmVLYaxHnPA&feature=player_embedded#!

  2005 YU55 can hit the Moon in November
  http://www.youtube.com/watch?v=y4bXFYR932Y&feature=player_embedded

  Tis weer aftellen geblazen en even kijken of we een glimp kunnen opvangen…

 16. King of Light.
  Bij die blauwe apen moet ik steeds aan de familie van blauwen bloed denken. Ik zie de geli.. sorry, ik bedoel de overeenkomst eigenlijk wel. 🙂
  De egyptische schilderingen tonen “mensen” met blauwe huid, bruinrode huid, rode huid, bijna paarse huid, bruine of gele huid. Jammer dat de meeste schilderingen hun mooi kleur hebben verloren. Het zou zoveel verduidelijken.
  Het wordt allemaal nog steeds interessanter en ik zou zo graag alles echt weten.
  Nog bedankt voor je reactie trouwens. Selene

  1. Selene
   Je zit heel aardig op de goede weg.
   Er zijn vele figuren onder de mensheid die de waarheid uit alle macht proberen te verdoezelen om de macht in handen te houden. Onder hen was ook dhr Zahi Hawass, inmiddels ontslagen ex directeur archeoloog van het Egyptisch oudkundig museum. Als er belangrijke ontdekkingen werden gedaan die enigzins maar ook iets zouden kunnen onthullen, werd meteen de boel hermetisch afgesloten.

   Daarintegen zou je iemand in India die bekend is met de oudheid van zijn hindoeïsme vragen naar buitenaards leven zou hij meteen zeggen “kijk eens om je heen”.

   Ook het boeddhisme draait er niet om heen en geeft toe dat er buitenaards leven is om ons heen.

   Waarom zou de christelijke en islamitische wereld dat zo nodig moeten verhullen.
   Macht is daarop het enige antwoord. Door mensen dom te houden en angst aan te jagen kun je ze in alle bochten wringen. Kijk maar wat ze de afgelopen 15 jaar hebben geflikt. Alles is gebaseerd op leugens.

   Erger nog deze 2 geloven zijn zelfs nagenoeg aan elkaar verbonden.

   Het is dan inderdaad jammer dat zaken verkeerd worden geïnterpreteerd en steeds door herhaling van iets geloofwaardig wordt geacht.

   Kijk maar naar de Lord Krishna’s met hun vliegende machines Vimana. Er zijn zoveel hoogwaardige beeldjes gevonden van technologieën die niet mogelijk worden geacht echter niets is minder waar. Het was er.

   Kijk naar de perfect passen stenen van muren van Inca en Maya culturen. De perfect uitgelijnde piramides en tempels.
   Er is zoveel moois te ontdekken, waarvan ik zeg we staan pas aan het begin em weten de helft nog niet.

  2. King of Light, ik weet niet eens meer hoe lang ik al er van overtuigd ben dat alles er al was. Vliegtuigen ruimteschepen, communicatiemiddelen.
   Iedere keer dat ik weer iets ontdekte was ik weer helemaal verkocht. Erich von Däniken
   heeft me echt aan het zoeken gebracht maar ook de neuroloog Oliver Sacks. Die was ook chronisch nieuwsgierig en had daar heel veel plezier in. In zijn boeken vindt je de vreemde truken die je hersenen je kunnen leveren.
   Zo ontdekte ik waarom niet alles is wat het lijkt te zijn. Het belang van zelf op zoek gaan naar de waarheid en niet alles geloven werd daardoor heel duidelijk.
   Ik vind zelf dat ik ondertussen veel te weten ben gekomen maar nog lang niet genoeg.

  3. @ Selene Bedankt voor je aardige reactie

   @ King of Light

   Ik wil niet moeilijk doen maar over macht gesproken….
   het hindoeïsme kent een kasten-stelsel, dit vind ik ook machtsmisbruik. Alle geloven (religies) zijn ergens een afgekaderde zaak. Het boeddhisme is blijkbaar geen religie maar een levensinstelling. Nou ik heb ook boeddhistische monniken zien gamen 🙂

   Als ik een oude Indiaase (of Nederlandse) mens was, zou ik misschien ook denken dat de mensen om me heen buitenaards zijn. Eigenlijk denk ik wel dat er veel gemuteerde mensen rondlopen.
   De machtmensen hebben ons inderdaad voor de gek gehouden en dat al zeker sind 1776 😉

  4. @ Oei Monica je slaat bijna de spijker op zijn kop met het jaartal 1776.
   En het kasten systeem ken ik ook wel en bedoelde eigenlijk alleen maar dat een Hindoe daar vrij over praat, waar hier de bespotting heerst.

  5. Selene Ach Erich von Daniken. De man die eerst werd bespot en voor gek werd versleten. Het is mooi te zien dat deze man erg sterk in zijn schoenen staat en zich niets van de gevestigde wetenschap heeft aangetrokken.

   Ken je Zecharia Sitchin, heeft ook hele interessante zaken. Ook de tekstenen verhalen van de Dogon zijn wetenschappelijk interessant omdat deze ook kennis bevatten van het alles omvattende.

  6. Monica

   Machtmensen hebben niet bestaan onder de tijd van Lemurie en Atlantis en zijn bewoners vormden een eenheidsbewustzijn waarbij alles gezamelijk werd besloten.

   Er gingen pas problemen ontstaan nadat de kwaadaardige buitenaardse rassen waaronder de Reptilians en Greys aardse technieken wilden hebben en zo de macht probeerde te krijgen.

   Na het onstaan van de ijstijd is er de klad in gekomen wat uiteindelijk is uitgemond in een tijd waarin wij nu leven met Machtmensen ook wel Machtselite genoemd.

  7. De Dogon zijn écht ongelooflijk. Erica Terpstra is er onlangs geweest, met haar tv-programma. Wauw, die gasten hebben al sinds overlevering, dus ver, ver vóór de sterke sterrenkijkers er waren, al in hun overlevering het bestaan van Sirius B staan.. Dat is opmerkelijk, omdat de Sirius-ster voor astronomen eerst helemaal niet als ‘2 sterren’ werd gezien..! Is het niet prachtig?!
   Een staaltje ‘remote-viewing’ van de eerste orde,als dát het is. maar waarom zouden ze uit al die sterren in de Kosmos, preciés die uitkiezen..
   Naar mijn idee is het dus een kwestie van overlevering, en info door de bezoekers van Sirius zélf verteld.. Dat klopt ook weer met het relaas van Metatron over de oude-Aarde, vóór de ‘zondvloed’, de Atlantis-catastrofe. Er was toen volop contact met buiten-aardse beschavingen. Intensieve interactie!
   @KoL: er waren verschillende Atlantische periodes, waarin ook Mu een hoofdrol speelde; de val-vanuit-ongenade werd keer op keer sterker. Ik raad je aan het artikel HIER op de site te lezen, rechtstreeks uit het boek van ‘Metatron Spreekt’. Een openbaring voor mij, omdat je dezelfde krachten, die toen ‘achter de schermen’ bezig waren, ‘vandaag de dag’ )..) opnieuw hun dingetje ziet doen (met bijv. HAARP!).

  8. King of licht, ik heb 6 boeken van Zecharia Sitchin, ik heb er 2 gelezen de rest volgt nog wel. Al heb ik hier en daar al eens een hoofdstuk gelezen. Alles in het Engels is voor mij niet zo vlot te lezen als mijn eigen taal. 🙂

  9. King of Light

   Ik dacht altijd dat Atlantis door ‘iets met trillingsfrequenties’ was verdwenen. Alles wat we zeggen, ieder geluidje wat ‘geproduceerd’ wordt gaat dus de ruimte in…..en als we ‘lelijke’ dingen zeggen of geluiden maken….dan…..

   Andere vraag voor allemaal:

   Ik was op 15 oktober op het strand van de mooie stad achter de duinen 🙂 en de zon ‘ging onder’.
   Ik had al een hele tijd niet meer een ‘zonsondergang’ aan de horizon gezien….en ik was ‘geschrokken’ hoe snel ze ‘weg’ was.
   We (de aarde) gaan zo hard….harder dan ik ooit heb waargenomen….seconden…pats weg.
   Verbeeld ik me dit of hebben jullie soortgelijke waarnemingen gehad? We gaan gewoon sneller. Als we sneller gaan, gaat de tijd dan ook sneller?
   Dus we leven sneller, de jaargetijden gaan sneller, veranderingen komen sneller??
   Het zou een verklaring kunnen zijn dat sommigen ‘om de hoek’ kunnen kijken. Dus je ziet al iets voordat het gebeurd?
   Of gooi ik nu alles door elkaar? 🙂

   Lieve groetjes

  10. @Monika, de tijdsbeleving zit in jeZELF..!! Als je dat snapt, snap je dat ALLES relatief is. Jouw beleving heeft dus niks te maken met wat ‘werkelijk’ gebeurt..! De tijd versnelt als beleving in mensen. Tijd bestaat überhaupt niet, wel hier op Aarde, maar -nogmaals- als menselijke be-leving..!
   Naar mijn idee is het sneller voelen gaan van de tijd een voorbode voor het ophouden van de tijd(sbeleving!).. Het ALTIJD NU dus.. En dan..

  11. @ monika
   “machtsmensen”vergeten een heel belangrijk ding, overigens net als mensen die verkiezen die macht over zich uit te laten voeren. Macht betekend verantwoordelijkheid nemen over.
   Voorbeeld ik heb macht over mijn hond, moet ik er wel goed voor zorgen.
   Mensen die macht nastreven vergeten dit principe, en mensen die die macht(over zichzelf) afstaan vergeten of willen de verantwoordelijkheid over hun eigen leven niet dragen.
   Verantwoordelijkheid over je eigen leven ,betekend dat jij de creator bent van je leven en dat jij dus de loop ervan kunt beinvloeden. Het leven overkomt je dan niet meer je creeert het.

  12. @ Monica
   Kan je je misschien over de Zon in het begin van het jaar iets herrinneren, misschien niet. Ik schrijf ook veel in Trouw (krant). Dat ging op een gegeven moment over klimaatverandering. Ik schreef toen dat ik al meerdere malen had geconstateerd, daar mijn keuken op het oosten ligt, de ZON op een andere plek op kwam. Mijn hemel dat heeft wat reacties te weeg gebracht in negatieve zin. Ik werd gewoon voor gek verklaard om het zomaar te zeggen.
   Nu is het mooie ervan dat 2 dagen later een artikel verscheen van wat ik ook had bevestigd. Namelijk de Inuit eskimo’s kwamen met het verhaal dat de ZON op een andere plek onder ging dan normaal. Er was iets veranderd volgens de Inuit.
   Dat klopte ook. De Aarde is al lange tijd met een soort revisie bezig.
   Je begrijpt dat ik diegene in dat artikel nog even heb aangesproken dat zij heel dicht bij de natuur stonden.
   Maar het klopt wat je zegt, de Tijd zoals we die hier op Aarde kennen gaat steeds sneller. Vandaar, omdat je al een tijd geen zonsondergang had gezien het direct op valt.
   Een week of 6 terug constateerde ik ook dat de Maan van positie was veranderd. Normaal stond deze rond 22:30u in het zuidwesten en plots stond hij de dag erna in het Oosten rond 21:00u De tijdspanne om van Oost naar het ZW gaan kan niet in 1,5 uur. Dus er is iets wederom gebeurd.
   Nu is het zo dat de Maan bevolkt is door buitenaardsen, niet kwaadaardig hoor zijn van goede zin en ik heb vernomen dat deze eigenlijk hol is, net als de Aarde. De Maan zou 1 grote machine zijn. Het zou zomaar eens kunnen dat diegene die daar zitten, zaken zo aansturen dat wij beschermd zijn door Aarde en Maan in balans te houden. Dat verklaard ook de Boiiing met echo’s die werden veroorzaakd door de raket van de NASA die naar water zocht en explodeerde.

   Ach Monica de tijd zal nog veel sneller gaan en feitelijk is 24 uur al niets meer, voor je het weet is de dag om. Nee hoor, je heb het allemaal goed gezien. Het heeft allemaal te maken met het ascentieproces.

  13. GuidoJ Kon je die niet dan de Dogon, mijn hemel dat is pas een natuurvolk met zeer oude kennis. Die lui weten echt veel, ook van de beschavingen die de Aarde in de oude overlevingen hebben bezocht.
   Ik zal je verhaal van Metatron vanavond even lezen. Ik heb dat van Erica jammer genoeg niet gezien.

  14. @ Monica
   Ik wil eerst even het verhaal weten wat Metatron schrijft, daar ik zelf uit een andere bron misschien wel iets anders te horen heb gekregen. Maar vast staat wel dat wel dat het om hoogstaande techniek ging zoals GuidoJ schrijft over het nu HAARP en de vele andere achtergehouden technieken door de Elite. Zoals Tesla had ontdekt hoe je stroom uit de lucht kon halen en de Energieboom ook een prachtig instrument.

   Heb geduld!

  15. @ Selene Je kan toch ook een PDF bestaat zoeken van een boek en die vertalen met google of bing in je eigen taal

  16. @ Guido

   We zijn met onze neusen direct en kort voor de spirale nullpunt….dan zou alles weer langzamer moeten gaan. Ik heb idd een eigen tijdsbeleving. Dat tijd relatief is merk ik iedere keer wanneer ik aan een stoplicht sta en iets wil lezen b.v. dus de wachttijd wil gebruiken, hup is het alweer groen? Heb ik haast blijft het ‘eeuwig’ rood.

   @ King of Light

   Dank je wel. Dus mijn waarneming dat de tijd sneller gaat (voelbaar, zichtbaar etc) klopt. Soms denk ik dat de dag idd geen 24 uur meer heeft. En niet omdat het time flies when you’re having fun gevoel. Maar echt.
   Vroeger zei men altijd dat de tijd zo snel gaat omdat men ouder wordt?! Maar er is dus echt wel meer…nl het Universum en dat doet gewoon wat het doet

   Ik hoorde trouwens dat de VS Helium 3 van de maan haalt om daarmee energie te maken. Waarschijnlijk aan de achterkant van de maan…die we nooit zien. Geruchten of waar? Weet je daar misschien meer over?

   Vragen over vragen. Ik heb er zo veel. Alles loopt door mekaar….voor alles laat zich tegenwoordig ergens een verklaring voor vinden. Welke neem ik aan….ik kijk intuïtief naar ‘mijn oplossingen’.

  17. @ Monika Onderaan de homapage op 25-09 staat dit artikel en kan daat niets meer aan toevoegen omdat het de waarheid is.

   25-09 Bizar artikel: o.a. bezoek aan ‘Elenin’…!

   Lees dit maar dan begrijp je het wel. Het klopt ook, want oud astronaut Mitchel heeft zich in een interview versproken dat hij “graag nog wel eens naar Mars terug zou willen”. Ooit heb ik ook een engelse video uit de jaren 70 gezien van een uur waarin journalisten en een minister waarschuwden voor de gevaren van de Elite en wat die allemaal uitvreten als je te dicht bij het vuur komt. Ze zorgen er voor dat je verdwijnt als sneeuw voor de ZON. Enkelingen, families en hele groepen zijn verdwenen. Het kan dus beste wezen dat die gedropt zijn op Mars. Let wel dat de russen hebben verklaard dat er op Mars een ondergrondse stad is ter grote van Los Angeles. Daar is/zijn zelfs infrarood foto’s van.

   Kijk hier maar eens naar en zie hoe je voor de gek wordt gehouden, het stond op ufowijzer.nl maar daar zit geen link bij

   Evidence that Apollo images are manipulated

   http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EXvphh2jxE4

   Hoop dat je weer een stukje wijzer bent.

  18. @king of Light

   OK.De tijd gaat sneller,de zon komt op en gaat onder op een andere plaats,de maan is van plaats veranderd,de maan is hol en wordt bewoond door goedaardige wezens,er is leven op Mars ,er zijn mensen te zien op fotos van Mars.U heeft naar eigen zeggen heel wat materiaal van Nasa onderzocht.U weet heel veel van het reilen en zeilen op deze wereld.Kortom,U weet nogal wat.Misschien zou het aanbeveling verdienen ,om van al deze beweringen wat bewijs te laten zien.(foto’s,links,rapporten,etc).
   Het is natuurlijk,vind ik,van de zotte,dat een volwassen iemand zulke lariekoek opschrijft en dan denkt ,dat daar mensen zijn,die er in geloven.Op deze site zijn er inderdaad een paar,die zich mee laten slepen door dit soort onzin,mnaar ik neem toch aan,dat ik niet de enige ben,die zo zijn bedenkingen heeft bij Uw verhaal.Ga mij nu niet vragen om met bewijs te komen.Ik hoef niets te bewijzen,wat al eeuwen vast staat.De bewijslast ligt bij U,want U beweerd nogal wat.
   hartelijke groeten,Kees

  19. @ Contra cq Kees.

   Het is aan u om te geloven of ik onzin vertel of dat u de elite blijft geloven U heeft toch ook internet. Waarom heeft u zelf dan nooit wat onderzocht. Niet al mijn info is te achterhalen op het internet. Maar zeker is dat u nog weinig begrijpt van deze realiteit omdat u uw oogklepjes ophoudt.

   Heb ik een leuke nadenker voor u. Hoe ziet of wat bent u voor de Nederlandse Staat cq Overheid? Wedden dat u dat niet weet!

   Eens kijken of u hier uit kunt komen en zo niet geef ik u een eerlijk antwoord van een hogerbewuste ziel, die allang de spelletjes door heeft die de elite speelt met zijn burgers.

  20. Precies Martijn , voertuigen , informatie , gebeurtenissen etc , het kan veel sneller dan voorheen en ze gaan ook veel sneller dan voorheen . Zou de tijd ook nog een keertje sneller gaan dan zou dat die snelheid van de rest weer vereffenen .
   Het is dus een kwestie van perceptie .

  21. @Cozmic, veranderingen gaan snel. Winkels veranderen snel, na drie maanden huur weer een volgende idioot. Computer en telefonie gaan zeer snel. Ja, de oudjes snappen er soms niets meer van. Meegaan op de rivier en het maakt niet uit hoe snel het gaat. Als er maar niet teveel zware bochten in zitten, haha.

   De klokken in onze winkel tikken nog net zo snel maar er gebeurd gewoon meer per minuut. Ja, kwestie van perceptie maar ook van bewust zijn. Het is gewoon logisch, zoals bijna alles gewoon logisch is naderhand…

  22. @ Cozmic Wat is tijd? Tijd is iets typisch aards om je ergens aan vast te kunnen houden. Tijd in het universum is nietszeggend er is geen dag en geen nacht. Dus is tijd niet relevant. Dat geldt ook voor onder en boven of links en rechts, men weet niet waar dat is omdat het oneindig is met allerlei parralelle Universa.

  23. King ,
   Ben net terug van een moonlightshadowwalk met mijn viervoetster , heerlijk .
   Tijd ? Cyclische tijd of kerktorentijd ? Tijd in deze 3D matrix heeft als functie het grote herinneren niet te hebben waardoor het polarisatiespel gespeeld kan worden . Buiten deze 3D realiteit zal het inderdaad niet bestaan omdat dat inderdaadeen contradictie op EENHEID zou betekenen . Wetend wat de toekomst is en de tegenspelers in jouw visie kennend , zou het zeer lastig zijn om gepolariseerd te raken , duaal zou Marcel het noemen .
   En fractale universa etc ? nou ja de gedachte binnen de gedachte binnen de gedachte tot oneindigheid en exponentieel van oneindig , waarin we keer op keer het zelf leren kennen , nah , daar ben ik te dom voor , dat laat ik aan anderen over .
   Mocht je trouwens in discussie met Contra willen gaan , dan pak ik alvast ff chips en bier 🙂 Mr Dutchie weet al dat ie ontmaskerd is .

  24. @ cozmic Duaal zou marcel het noemen , sta er steeds weer van te kijken dat iedereen schijnbaar precies weet wat ik zou zeggen of wat ik denk . Ik denk opeens dat ik dan toch erg duidelijk ben doorgekomen. Of voel ik even het cynische ondertoontje niet altijd ? Of moet ik gewoon denken wat men mij voorspiegeld dat ik zou doen . Of toch maar op zoek naar die goeroe zoals zovele hier? Allemaal vragen weg ermee ! Marcel denkt en zegt wat marcel denkt en zegt.

  25. Mw4D , had je het de laatste tijd niet vaak over dualiteit ? Ik kan de comments wel opzoeken . Maakt voor de rest niet uit hoe het beestje heet .
   Ik wist niet dat je zulke lange tenen had .

  26. En Marcel voor mij kom je tussen de regels door wel duidelijk door .
   Cynische ondertoontjes doe ik wel eens aan maar dan zijn ze meest wel duidelijk genoeg , dus no sweat .

  27. @ KOL

   Dutchie is een heel goede vriend voor jou, veel beter dan ik hier ben, de kastanjes die ik ooit hier uit het vuur mocht halen mag jij gaan doen, hierbij overhandig ik je persoonlijk de pook en het pofblik. Vergeet ook niet de anderen lieverds die ik weg gejaagd hebt omdat ze anders bewust waren dan ik…

   @ Dutchie aka Kees, tijd om eens een vredespijp te gaan roken, heb weer eens zin om onbewust verder door het leven te gaan, een DATE-je ?

  28. Marcel , wees je er van bewust dat velen hier kwamen vanuit 6D !! Om in dit belangrijke tijdsperk het verschil te maken . Ze kwamen hier echter zonder de capaciteiten die ze in 6D zouden hebben want dat zou inbreuk maken op bepaalde kosmische wetten . Wel het bewustzijn en niet de kracht , damn dat geeft frustratie .

  29. @ Paul Ik weet meer van je dan je denkt en ik ken je pas 24 uur. Daarin zag ik een reden om je verder met rust te laten.

   Je hebt trouwens mijn reactie op zijn schrijven kunnen lezen. Aan zo’n iemand maak ik niet al te veel worden vuil. Dat noemen we verspilde energie toch. Dat is er een die in een hele lage trilling zit omdat hij niet openstaat voor de nieuwe realiteit.
   En als zijn ziel die keus maakt dienen we dat te respecteren.

   Weten jullie het trouwens wat ik hem gaf als nadenker.

  30. @ Cozmic

   Waarom altijd denken dat we niet bewust zijn? tis een idealogie dat we het niet zijn terwijl we het wel allang zijn, dat is nou het grappige de hele tijd, we zijn geen zweefers, geen Guru 3D/4D/6D zoekers, maar we zijn gewoon lui die net als jij net zover zijn in het begrijpen van bepaalde zaken wat er nou precies gaande is. Gewoon eens naast je kijken dan onder je of boven je. We zijn meer bewust dan anderen dat vermoeden, tis geen wedstrijd wie het eerste over de finish mag gaan.

   Snappie ?!

  31. Zeg KOL, weet je wat ik me nu zit af te vragen, hoe zou jij reageren als je in mijn schoenen stond en je wordt uitgemaakt voor onbewuste shit? Wat zou jij dan doen? Je mag met een heel betoog komen wat je allemaal wel en niet gedaan hebt, tis dat ik zelf het een en ander gewoon weg laat omdat ik zelf geen zin heb om in Details te treden en niet een Popie Jopie figuur wil uit hangen hier om het EGO voor mezelf te willen vergroten, als Ik dat wel had willen doen dan had ik allang bij Voice of Holland breed en wel voor Paal gestaan of elders, of ik was een bekende Nederlander geweest. Nee heb geen behoefte aan al die EGO tierlantijntjes, maar akn aardig wat jongens in de achtergrond gedag zeggen en gewoon met hun zijn ipv heel erg stoer en byzonder te gaan doen. Jij wilt dat dus wel en ook stook je graag hier iedereen op dat jij van alles bent en ik maar niks hahaha, geeft niet je zet meer jezelf voor schut dan ik me zelf dat aan doe.

   Je kent maar 1 kant van het verhaal helaas pindakaas…

  32. @ Kol

   En ik hou alleen van Opscheppen als je hier als vriend aan tafel komt te zitten en je bent mijn gast, dan zal ik je bord volladen met dingen die je best wel lekker en leuk vind, mensen die denken dat ze weten wie ik ben en ze zijn tegen me dan hebben ze een probleem te pakken, dat is Hun zelf omdat ze puur te ver gegaan zijn, het aller ergste is dan ook dat ik ze nog vergeef ook, ask Marcel in 5D ook maar, was een botsing waar die van jou niet eens in de buurt mee komt. Iedereen die me shit vind heeft een probleem met zich zelf en daar speel ik dus ook op in, ben geen watje maar iemand waar je maar beter voor kunt oppassen, want ik ga verder dan waar een ander nooit is geweest. En het is nu wel eens welletjes met al dat gezweef en dat gezeur op WTK met valse perikelen en neuzen en andere rommel, wil je bewust zijn gedraag je daar dan ook naar en ga dan niet lopen lummelen en en opscheppen dat je alles ook zo goed weet en doet, geen van allen komt in de buurt van BEWUSTZIJN op WTK, tis maar dat je het weet. Mocht ik toch nog iets bespeuren hier dan hebben jullie toch wel een heel GROOT probleem te pakken! Ben nu ECHT PISSED AAN JULLIE SHIT HIER, mensen kapot te maken op grote SCHAAL, omdat ze anders BEWUST ZIJN over bepaalde zaken, tijd dat jullie je eens heel DIEP gaan lopen schamen!!!

  33. @ Paul ,
   Gewoon even een vraagje . Waarom voel jij je zo vaak aangevallen terwijl je niet aangevallen wordt ?
   Iemand die goed kan lezen en ook nog tussen de regels door kan lezen zal geen enkele voedingsbodem vinden in hetgeen ik heb geschreven om jouw verdedigende cq aanvallerige houding goed te praten , je werd niet eens genoemd ,ffs .
   Leer eens wat beter te communiceren want ik heb regelmatig geen fucking idee waar je het over hebt . Meestal geef ik je het voordeel van de twijfel omdat ik weet dat je een goeie gosert bent , maar ik kan me voorstellen dat sommigen weleens steigeren als ze jouw wartaal naar zich toegesmeten krijgen .
   Doe hiermee wat je wilt , het zal mij aan me reet roesten .

  34. @ cozmic
   nee niet laten roesten en ik durf haast met zekerheid te zeggen dat die lading niet voor jou bedoeld was.
   @ paul botsinkje kan nog eens als je dat wenst hoor tandje hoger dan < je zegt het maar. ik hou wel van een robbertje stoeien en er is al een hele tijd geen G.AIT meer op de site dus…..

  35. Paul het verschil tussen jou en mij is dat ik mensen gewoon een eerlijk antwoord geef. Dat heeft niets te maken met stoer doen of mij zelf voor gek zetten te maken. Dat ik gewoon heel veel weet, is gewoon zo en daar kan ik niets aan doen. Ik hoef niet zonodig mensen te bespotten, iets wat jij wel graag doet samen met marcel.
   We zijn hier niet om elkaar de kop af te maaien maar onze kennis te verruimen.

   Kijk nou een zelf hoe je iets op papier zet, want je zegt dingen die ik helemaal niet heb gezegd. Je maakt je nu zelf bespottelijk Paul en dat zitten anderen nu ook mee te lezen. Even meer je verstand gebruuiken maatje.

   Snappie!!

  36. En ik kan me helemaal aansluiten bij Cozmic en KoL. Niet om Paul af te vallen, maar omdat ik het preciés zo voel en tegenkom. Ga eens verder inhoudelijk op zaken in Paul, je doet jezelf tekort met het gewauwel tegen mensen, wat ze kunnen, niet kunnen, vergeten te lezen, jij bedoelt heb in reactie sussemeso.. Enz enz enz. En ik meen het ook nog. Je hebt zoveel kennis bij je, laat die eens zien, DÉÉÉL! Toen je een tijdje weg was, waren de reacties een stuk topic gerelateerder. Amen.

  37. Zit ik hier toch in mijn troebele bewustzijn heel lang te kijken wie Kol is. Oke, afkorting, jeetje, als iemand niet bewust ben dan ben ik het wel zeg.

   Tijd om m’n pilsje op te drinken en naar bed te gaan. Bewustzijn is niet leuk met zo’n omgeving.

  38. @Paul,

   En het is nu wel eens welletjes met al dat gezweef en dat gezeur op WTK met valse perikelen en neuzen en andere rommel, wil je bewust zijn gedraag je daar dan ook naar en ga dan niet lopen lummelen en en opscheppen dat je alles ook zo goed weet en doet, geen van allen komt in de buurt van BEWUSTZIJN op WTK, tis maar dat je het weet.

   Niemand hier komt dus ook maar in de buurt van bewustzijn volgens jou. Mooi is dat.
   Wat is bewustzijn eigenlijk? Waarover? Wat is echt bewust zijn? Kun je het benoemen?

   Words are just too terrible, no word can tell the truth.

  39. Martijn , trek het je niet aan . Wat ik zie bij jou is iemand die hard werkt en ook nog tijd maakt voor bewustZIJN , en dat ook nog wil delen .
   You are on the PATH man !

  40. @Cozmic, dat is het mooie. Er gewoon voor gaan op alle fronten, dan kun je jezelf zijn en krijg je de cosmos mee. Alles kan vanzelf gaan. Het is en blijft een wonder, het leven.

  41. @ Guido

   Het is allang bekend hoe jij met mij omgaat en hoe goed jij met afzeikt de hele tijd, me alles profileert en aanstuurt, je manier van toe doen spreekt boekdelen, ik was ALTIJD positief over je bij iedereen en maakte reclame voor je, maar nu tis zoals jij het wilt. heb voorstellen gedaan voor chatrooms, voor beveiliging, wilde met je om de tafel voor evenementen organiseren en voor andere zaken, maar steeds hield je de boel op afstand en me maar aansturen dat ik niks voorstel en dat ik maar eens bewust moest gaan worden, ben ooit bij je thuis geweest neit voor die Jane Burgemeister offerte maar puur om met je te vriend willen worden om samen met jou iets te kunnen ondernemen om iets op poten te zetten. Grappige is dat je me nooit serieus hebt genomen, in je mail aardig tegen me doen en in op je site liet je gewoon alles staan wat anderen negatief ver me zeuren hadden, aan verwijderen deed je dat niet. Jammer maar van alles zijn dus backups gemaakt en al doorgegeven aan verschillende belangstelligen. We zitten in een eindtijds fase en laat me niet meer de LES lezen dan wie dan ook, snap je, je inzichten betreft mij zijn wel heel erg doorgezakt en totaal verkeerd van inzicht. Wil nog wel een keer over me hart strijken als je je excuses aan wilt bieden zo niet dan moet het maar op een openbaring aankomen. Bewustzijn daar draait alles om en niet om wat de keerzijde is. Simplicity…

  1. @Jan Hoezo geloof je het niet dat er gerotzooit is met de foto’s door de NASA.
   Heel simpel jan omte constateren dat de NASA foto’s heeft gemanipuleerd zodat u niet weet wat er boven uw hoofd gebeurd. Het zo simpel. De NASA heeft altijd volgehouden dat er geen sterren op de Maan gefotografeerd konden worden waarom nu dan in ene wel. vanuit de ISS of spaceshuttle. De NASA zwijgt in alle talen. Dat zou al een kleine bevestiging zijn dat de lucht en achtergrond is gemanipuleerd. Als je het filmpje hebt bekeken en goed had geluisterd heb je hier te maken met iemand die zich professioneel bezig houdt met fotografie en had je kunnen horen dat het programma wat gebruikt een paar duizend dollar kost.

   Tik even op google afbeeldingen : pyramid on the moon of alienmoonbase of moontower. Kunt u zelf constateren dat NASA de boel besodemietert. Deze jongen doet zijn uiterste best dat te ontmaskeren.

   De bovengenoemde woorden kunt u ook gebruiken op google video’s
   of NASA tv OOk dan kunt u constateren dat er met regelmaat een ufotje op bezoek bij de ISS of Spaceshuttle. En dat dan in opdracht van de NASA de camera wordt weg gedraaid of op pauze wordt gezet.

   @ CONTRA cq Kees heb je even meegelezen.

  2. @ Cozmic

   Tegen jou heb ik nooit wat gehad, nu ook niet, net als Hyperalert en nog een paar waar ik altijd al te graag reacties van lees, jullie hebben inhoud en wijsheden en ook
   de nodige humor, maar ik wordt het een beetje zat om steeds na te worden gewezen dat ik niet bewust ben en last van EGO heb. of dat ik dingen ook niet begrijp. Ben het zat om steeds te moeten vechten tegen al die losers die maar niet verder willen dan dat ene leveltje. Elke keer weer wordt je als je serieus bent uit gemolken en nagewezen en daar pas ik dan ook een beetje voor. Ik kom heel graag al van af het begin op wtk, via Tessa en Anton Teuben waar ik voor Team-Nibiru Amsterdam een Teamlid was en waar ik voor andere mensen die hier ook komen zoals vriend John Consemulder het concept gestart ben in Hillegom met “Baarhalsmoederkanker vaccins”, ik had had ook oa David ICke en Wilcock in me hoofd zitten om naar Nederland te halen, maar tja bepaalde mensen wilde het een en ander uit me handen wegtrekken omdat het geld in het laatje bracht, zelf wilde ik het voor een doelgroep doen voor mensen die interesse hadden en zelf niks te makken hadden, daar heb ik voor gelobbied en wat krijg ik er voor terug ? mes in me rug, ik wauwel, ben niet serieus, ben niet spiritueel, ben niet dit ben niet dat en ben vooral niet bewust bezig.

   Snappie Cozmic dat ik dan ook eens over me rooie ga ?! mag ik ook eens een keertje AUB !?

  3. Paul , ok dat snap ik . Daarom vroeg ik je iets duidelijker te zijn in je comments .
   jouw comment 24.38 zou ik namelijk makkelijk zeer negatief uit kunnen leggen , dat heb ik niet gedaan by the way . Af en toe weet ik gewoon niet waar je het over hebt , en hou ik maar in mijn achterhoofd dat je het goed bedoelt . Bij anderen zou dat ammunitie kunnen zijn om te knallen .
   SNAPPIE ?

 17. @King of light.
  Ik vraag om wat bewijzen en dan vraagt U mij,hoe ik denk over de Ned.staat.Wat heeft dat er nu mee te maken?
  Kunt U ons bewijzen,dat:
  -de maan hol is en is bewoond door goedaardige wezens.
  -Mars is bewoond en een ondergrondse stad heeft ter grootte van Los Angelis.
  -er 3 grote Ufo events hebben plaatsgevonden in de USA op 10,11 en 15 oct.2010.Ik woon hier en hier is daar niets over bekend.
  -wat U bedoeld met de zinnen als:de mensen hebben geen idee met wie ze te maken hebben en :het is maar goed ,dat ze mij niet kennen.
  -U de evolutie theorie van Darwin heeft ontkracht.
  -de aardse tijd sneller gaat.
  -de zon op een andere plek opkomt en ondergaat(op dezelfde dag,ander jaar).
  -de maan van plaats is veranderd.
  -de maan een machine is.
  Zo kan ik nog wel even doorgaan.Welnu,concrete vragen,waarvan ik graag zou zien,dat deze beantwoord worden.In een andere post hier klaagt U zelf ,dat concrete vragen van U aan een ander niet worden beantwoord.
  Sorry voor evt.typefouten.Heb een nieuw toetsenbord.
  Met vr.groet.
  Kees

  1. Beste Kees, jij als regelmatig bezoeker van WantToKnow zou deze vragen NIET moeten stellen. De achtergronden van bijna alle vragen staan in de door Jan Smith perfect vertaalde BOEKEN hier op de site van Ingo Swann en Moongate. Wat vind jij van al die onthullingen van beide boeken. Vooral Moongate staat VOL met wetenschappelijke scheuren-in-onze-overtuigingen-door-NASA-aangepraat..!
   Verder BARST het van de artikelen die overduidelijk en keihard de FRAUDE aantonen, op basis waarvan het Aardeklootjesvolk aan moet nemen wat NASA ons voorschotelt. Leugens over fotografie, leugens over de rode kleur van Mars, etc. etc. Je wilt bewijs Kees, maar het bewijs ben je zélf. Dat klinkt misschien als een bos Margrieten, maar ik meen het.

  2. @Allen.
   Ontmaskerd?Waarom?
   Het enige ,wat ik vraag ,is bewijs .
   King zwijgt in alle talen.
   Kees

  3. @Contra. Alles leuk en aardig beste Kees, maar het is precies zoals Guido zegt. Je hebt er trouwens een mooie lijst van gemaakt. Wees blij dat ik het je op een schoteltje aanreik. Kun je het zelf uit vissen.

   Goed Kees, ik zal eerlijk tegen je zijn. Wel eens van kinderen gehoord die problemen hebben hier te aarden op Aarde. Ik behoor tot een groep zielen die hier naartoe zijn gebracht/gegaan en afkomstig zijn van andere planeten in het universum. Dat is een grote groep geweest in de jaren 60 en 70. Elke keer zijn er weer groepen zielen aangevoerd en elke groep kreeg een naampje opgeplakt als kristalkinderen enz. Wij zijn ook absoluut niet bang om voor gek te worden uitgemaakt en spreken ook openlijk over buitenaards leven. Ik ben hier al 3 keer geweest en dit is dus de 4de keer. Ooit en dat was de eerste keer heel lang geleden was ik een Nemba in het zeer zeer oude Indonesie. Een Nemba is een Koning of grootheerser. De Tweede keer was in de tijd van de Farao’s wat ik daar precies heb uitgevreten weet ik niet meer, daar ben ik nog mee bezig, wat ik wel weet is dat de veel geschiedenis daarvan is vervalst en data niet kloppen met de bouw van de piramides die gezamelijk met mensen vanuit het Orionstelsel zijn gebouwd. De derde keer was in de middeleeuwen en heb geleefd in de omgeving van Bordeaux in Frankrijk. Daar was ik van adel en ben vermoord. Later bleek ook dat mijn van familie van adelijke afkomst is, wat mijn nichtje heeft uitgezocht.
   Nu ben ik hier weer en sta ten diensten van de Mensheid om ze wakker te schudden.

   Als je goed hebt gelezen heb ik op iets naar voren gebracht over 10,15 en 22 oct 2010 wat niemand kon weten ik geef zelfs al aan dat dit op 25-09-2010. Dat dit niet bekend was in Nederland, komt door opgelegde censuur van de Elite. Maar als u op ufosites had gekeken had u gezien dat het er bol van stond. Zoek maar op 10 ufo New York, 15 ufo El Paso 22 ufo Washington DC.

   Begrijpt u het nu een beetje!

   Dan nog iets ik meende het serieus, mijn vraagstellig, om u de ogen te openen en wakker te schudden. Dat bent u dus blijkbaar niet. Probeert u het eens te beantwoorden, want eerst moet de klik in uw bewustzijn plaatsvinden, anders heeft het geen enkele nut. Als u deze vraag beantwoord zal ik u laten wten hoe u wordt bedrogen en uitgekleed wordt.

   En dan voor nu Weltrusten

  4. @ Contra Kees
   Kees ik vindt dat je het zelf moet uitzoeken omdat er dan meer blijft hangen in je bewustzijn. Daardoor wordt je nieuwsgierig en ga jezelf steeds verder op zoek. IK ga geen energie steken in mensen die niet bereid zijn zichzelf op te offeren om zichzelf naar een hoger niveau te tillen. De negativiteit straalt vreselijk van je af. Het is aan jou of je dat zelf wil veranderen.

   Ik ben nu open en eerlijk tegen je geweest en dat is op dit moment wel even genoeg.
   De hints liggen er en ook de stelling van Guido.
   DOE er dan wat mee en ga niet lopen mekkeren over bewijs. Dat is overal om je heen.

 18. @ cozmic
  Wordt gek van die lange draden. Maar heb nog wel een mooi bericht voor je ,nog topic gerelateerd ook. Die ufo’s worden natuurlijk wel bestuurt door zeg maar ufovliegeniers en nu wil het geval dat we er een op de gevoelige plaat hebben vastgelegd. Hij schijnt ook al zijn sporen te hebben verdient op dit forum en is via de achterdeur vertrokken. Heel spijtig want wat hadden we nog een vragen voor hem . De antwoorden zouden werkelijk niet van deze wereld zijn( over tig D gesproken). Vermoeden bestaat dat hij onder een (valse) naam wederom hier aktief is ,hij weet van het reilen en zijlen van moedertje aarde heel wat af. En kan over bijna elk topic honderd uit meepraten. Al een beetje nieuwsgierig? zal je niet langer in spanning houden zie het linkje.
  http://imageshack.us/photo/my-images/267/simbanl.jpg/

  1. Marcel W in 5D
   Nee, ik ben niet simba-tje. Je mag gewoon mijn naam noemen hoor, van je gedachtengang dat ik simba-tje zou zijn, wordt ik niet warm of koud.

  2. Hmmm, ik zeg niets. Kan ook een tweeling ziel zijn natuurlijk.
   Sorry, sorry, ik bemoei me nergens mee (toch wel).

  3. @ Marcel , sorry ik was even met pistolenpaultje bezig , die is weer even aan het doordraaien .
   Als je insinueert dat KOL Simba is , dan zit je er vet naast .
   De schrijfwijze etc kan ik altijd zeer goed onderscheiden , die is volledig anders .
   KOL laat zich ook niet triggeren . De houding van “ik weet het allemaal ” is in dit geval exponenteel hoger , duszzz . Connect the dots , something wonderfull is coming ….

  4. @ cozmic
   Veel mensen spelen theater hier en zijn niet transparant. Ook het spelletje dat hier wordt gespeeld is te doorzien. Zeker als je af en toe eens achter de schermen hebt meegekeken,dat is heel leerzaam. Maar ik kan het wel met paul eens zijn genoeg is genoeg.Er is hier veel niet in de haak als je het op de keeper beschouwd,en ( de goeden niet te na gesproken)daar weten een aantal mensen nu het fijne van. Wat paul zegt klopt als een bus , dat kan ik beamen . En ook al zijn we het niet altijd eens werkelijk delen hier gebeurt maar heel zelden, als je niet meeloopt in de rij, wordt je weggehoond. Sommige mensen mogen alles zeggen en worden daar in ondersteunt andere moeten dat zwijgzaam over zich laten komen. Dat is niet de eenheidsmoraal die ik nastreef. Ik ga voor een harmonieuze en liefdevolle wereld, en dat schijnt niet te mogen. Het voelt alsof je een ladder oploopt en je wordt bij je enkels vastgegrepen je mag niet hoger! Dus trap ik die graaiende handjes los ,en stap door op de ladder om het even wat een ieder daar van vind. En moesten wij niet allen soevereine vrije mensen worden? Dacht ik wel maar als je daar blijk van geeft is het emotioneel gewauwel( guido’s woorden). Ik heb daar maar een woord voor respectloos.
   jammer maar helaas, de site lijkt hierdoor te verworden tot een dogmatische plek, die vast wil houden aan ( daar heb je hem weer) duaal denken en lage 3D trilling. Spiegels aan personen hier voor gehouden worden niet herkent en uitgescholden( hoe dom kun je zijn?) het spiegelbeeld wordt verward met de aangever ,ook al zijn het de woorden van de kijker. Ben ik een zure man? Ik vind van niet ,maar ik snap veel mensen wel die zich afwenden van deze plek. Wellicht ben ik de volgende.

  5. Al jaren wordt hier de verandering naar 5D besproken , maar toen paul en ik begin dit jaar die stap daadwerkelijk gingen leven, kregen we bijna het hele forum over ons heen . Verwijten over dat we ons boven de rest stelde en dat we gestoord waren. Onbegrip en ondertussen bleef het bij vele alleen bij woorden ,zelf na een gedegen uitleg van ons. De boodschap is duidelijk , je mag er wel over praten maar je mag het niet doen. Jammer maar 5D is niet meer te stoppen en als je er niet naar gaat leven( met al zijn ups en downs )blijft het dus bij getheoretiseer. Ik doe daar niet meer aan mee.Ik leef 5D wat een ander daar ook van vind, ik verlaat het dualisme en zoek die andere weg op mijn manier. Als dat niet begrepen wordt dan maar niet. Ik kan niet mensen dwingen mijn weg te erkennen , dus laat ik ze achter op de modderige oever terwijl ik in de heldere stroom meedrijf naar ascentie. Een ieder die meewil is welkom maar hou mij niet vast op die stinkende drekoever want dat kost je je kop.Het is klaar, en het is duidelijk .Wie een goeroe zoekt moet niet mij hebben en wie leerlingen /volgers zoekt vind mij niet meer op zijn pad. Ik ben een soevereine en vrije ziel, dat pakt niemand mij meer af.

  6. Beste Marcel in super 5D compleet met rooie carnavalsneus, de elfde van de elfde is lekker dichtbij dus kan het Carnaval beginnen voor je.
   Ik ben via de achterdeur vertrokken met de mededeling dat ik de topics (die mij zouden interesseren) zou blijven volgen echter zonder inhoudelijk nog commentaar te leveren. Waarom?, Omdat ik dat zielige trollengedrag van jou en Paul gewoon spuug zat was…

   Het feit dat je King of Light nu als verkapte Simba ziet, zegt wat over je multidimensionale mensenkennis. Wat dat betreft heeft Cozmic gelijk…

   Neen, Ik ben NIET King of Light. Evenzo was ik jaren geleden ook niet Ron1872…op Zaplog. (weet je nog wel, Paul zijn barracuda speurneuzenwerk)

   Ik zal morgen als ik tijd heb ff een carnavalske foto uploaden op Imageshack onder de naam Marcel in Multi 5D, Goed?

   King of Light, je moet het zelf weten hoor maar ik zou deze oppertrollen niet langer voeren als ik jou was. Ik had Guido al hiervoor gewaarschuwd, toen was ik het, nu ben jij het en als het zo uitkomt is het morgen een ander… Laat ze lekker verder gaan met hun Occupy Wanttoknow beweging. Ik lig me werkelijk te verkneukelen als ik die twee hier weer helemaal los ziet gaan en Guido… Tja Guido…wat zal ik daar van zeggen als moderator en beschermheer van WTK.

   Ach, laat maar zitten, tenslotte ben ik maar een zure man…

   Zo dames en heren, dat was dan weer de enige echte Simba die even langs kwam vliegen…
   Something Wonderful Is Still Coming…

  7. Marcel , ok , ik kan voor een groot deel met je meegaan .
   Aan de andere kant : zouden bezoekers van de site bewpalen wat er gebeurt ?
   Als een site te groot word is dat meestal een teken van vervlakking .
   Guido is ook maar een persoon met zijn eigen persoonlijke groei en waarneming .
   Jullie plannen met de site hoeven niet te stroken met Guido’s idee erover .

   Of ik een complimentje of en kat krijg , zal mij om het even wezen , wat ik deel is wat ik deel .
   In de twee jaar dat ik hier op de site kom zie ik dat vele aspecten ( ik zeg niet alle aspec ten ) naar voren komen , de lezer beslist wat zijn waarheid is .

   Als je hier met een egotje comments maakt , loop je de kans om kritiek te krijgen , zonder egootje ook , hoedanook , als je niet tegen kritiek kan moet je in een grot gaan wonen en je mening voor je houden .
   Als je wil delen , deel !!

  8. Gelukkig dat de zuivere lotus uit de drek naar boven komt.
   Laat mij maar in de drek, komt wel goed.

   De lotus heeft zijn wortels in de modder, maar bloeit open in de zuivere open lucht en symboliseert daarom de staat van verlichting en de leer van Boeddha. De lotusbloem symboliseert de ontvouwing van de menselijke geest door het verkrijgen van verlichting of inzicht.

   5d is een nieuwe religie. Het is volgens mij nonsens. Volgelingen, wordt wakker!

  9. Marcel , logische stap van 3D naar 4D …………..
   tenzij mijn genetische programmering deze logica als onlogica ziet .

  10. @ Simba_nl

   Maak je over mij maar geen zorgen, er zijn er meerdere geweest die getracht hebben mij een koppie kleiner te maken. Dan moet je wel van heeeel goede huize komen.
   Ach en ik behandel ze met respect en begrip. Dat heb ik Paul al laten weten, die was even de weg kwijt. Raakte even uit de Total control modus. Moet ie niet doen, want daar heeft ie zichzelf alleen maar mee.

   In ieder geval bedankt.

  11. @Cozmic, is een eenmalige FlyBy hoor… als je je kennis over resonanties, wat er gaande is in de wereld én natuurlijk Something Wonderful Is Coming verder wilt bijspijkeren… Iemand heeft de laatste Awake & Aware opname van Richard C. Hoagland op youtube gezet met alles over Elenin, Torsion Fields en 19,5 (Heel leerzaam ook voor Johan i.v.m. zijn Gizeh onthullingen) Een hele zit in 13 delen maar zéér de moeite waard…

   http://www.youtube.com/watch?v=8dBJ2rhwwsk

   Zo, Ik klim weer naar Cruise Altitude voordat ik die 2 5D muskieten weer aan mijn staart heb hangen…

   Gegroet…

  12. @Simba, heb jij een staart? Ik word bewuster en bewuster.
   Jullie geloven ook van alles als het apart gebracht wordt.

  13. Simba , nu ik weet dat je aanwezig bent .
   Ik wilde je iets vertellen en zat er aan te denken jouw email op te zoeken .
   Ik weet niet eens in welk vat ik het wilde gieten , maar polarisatie is denk ik het juiste woord ,
   Hoe jij alles wilde brengen was onder positief , oftewel +
   Daarin vond je anderen die negatief of minder postief zagen jouw opponent en ging je los op hun .
   Tewrwijl dat slechts hun observatie van het moment was .
   Door zo geobsedeerd te zijn op positief raak je je perspectief kwijt .
   Van alle reageerders kon je alles hebben en ging er als een pitbull tegenin , een kleine , verkeerd geïnterpreteerde opmerking van Guido deed jou beslissen het toneel te verlaten , duuuuuhhh .
   Laat godverdomme zien dat je een vent bent en dat je ook nog veel te leren hebt , en dat je er ook voor open staat . Je hebt hier veel lezers op je hand gekregen , waar ben je in godsnaam bang voor ? Beetje kritiek ? Je had zelfs de RNF rollator kliek’s respect gewonnen , totdat je zelf begon te klieren .
   Stel ons niet teleur en laat zien dat je een vent bent .
   was getekend “the simba’s crashtestdummiesteam”

  14. ik kan het ook anders brengen ; je bent gewoon een sukkel als je je zo laat kennen
   REBEL

  15. @Cozmic, Zal er over nadenken en aankijken hoe zaken zich op WTK ontwikkelen, in de tussentijd, Hou info op het net in de gaten over YU55 en dan met name de avond en nacht van 9 november én natuurlijk de Maan…

   Neen, zoals al bekent, komt ie niet op aarde, anders zou Obama niet met zijn vriendenkluppie op Hawai (19.5) gaan zitten in de buurt van de oorspronkelijk geplotte mogelijke inslagzone en voor de spirituelen onder ons, De avond en nacht van 9 november als de ronde (ronde?) asteroide op de maan afstuift, is het in het verre zuiden al 10 november en wat is 10 november … Blood Moon…

   Something Wonderful Is Coming…

  16. Simba , mag ik jou vertellen hoe een blog als deze mijn leven heeft veranderd ?
   Na een turbulent leven waarin veel dingen wel op een rijtje stonden , maar niet in de juiste volgorde . Door te lezen , de links van lezers te volgen , door constant weer mijn gevoel te volgen en het oude overboord te gooien kanm ik nu zijn waar ik ben . Ditzelfde gun ik iedereen , zoek , zoek , en laat los .
   Toen ik ruim twee jaar terug naar het plafond van de hartafdeling lag te staren , niet wetende of ik dit ging overleven , kwam er alleen één gedachte in me op ; als ik hier uit kom , dan ga ik degene zijn die ik ben , niet die aangepaste vorm .Alles wat ik al die tijd heb gezien en ervaren , ook al staat het haaks op de realiteit , dat zal ik zijn . Ik ben al doodgegaan dus wat heb ik te verliezen ?
   Wat je de wereld te bieden hebt , breng het gedoceerd , maar wees het levende voorbeeld . Niet iedereen is op jouw nivo , de een lager , de ander hoger of een mengsel van beide .
   Als Guido een duivelse agenda zou hebben dan zou dat allang boven water zijn gekomen , jouw overgevoeligheid voor kritiek lag er duimendik bovenop , just get fucking real .
   Als je werkelijk iets wilt delen dan deel je het , los van ego , los van verwachting , klap op je schouder of een veer in je reet , who gives a fuck .
   Hopelijk laat je je werkelijke zelf binnenkort zien , en anders weten we genoeg .
   hasta la vista pilot 🙂

  17. Jaaah wunderbar Simba komt terug, zou wel mooi zijn, we zijn een beetje overstuurd stuurloos op Wtk geworden sinds jij bent weg gevlogen, dan moeten we weer nood gedwongen terug naar de donkere Abrahamistische middeleeuwen, een willekeurig middelmatig jaloers wraakzuchtig godje in 1 of andere dubbele dubieuze onaardse archon dimensie als voorganger aanwijzen en napraten, zo’n niet al te positieve entiteit die er meestal niet eens is omdat ie het niet lang vol houdt hierooh op aarde in 3d, omdat ie hier oorspronkelijk helemaal niet vandaan komt, dat komt door die inter dimensionale scheuren sinds de ondergang van Atlantis, en dan daar in het dagelijks avond gebed ons hele hebben en houwen aan overleveren met in het achterhoofd de beloofde beloning van 27 maagden in het hiernamaals, alleen maar overleveringen naleven, das geen leven, toch maar eens die live they live awake en aware presentatie van Richard Hoagland bekijken..

   They Live (1988)
   http://www.imdb.com/title/tt0096256/

   En anders zitten we hier alleen maar met die wunderbare gedichtjes van Alice en nou begint Selene ook al te dichten en straks zit iedereen hier alleen maar te kantklossen in de gloria en dan komen we ook geen steek verder met het hoe en waarom van onze antieke voorvaderen die technisch veel verder waren want anders konden ze die grote Gizeh niet op de halve millimeter precies maken..

  18. Stomme afwachtende houding van hoe dingen zich ontwikkelen , Het leven is NU en jij maakt het verschil over hoe het leven zich ontwikkeld . De negativisten maken het negatiever , de lauwen doen niks , de positivisten maken het positiever . .
   Ga lekker in een hoekie zitten wachten tot het te laat is , omdat je gewoon te fucking BANG bent . schijtluizen !!

  19. Ja leuk als simba er weer is alleen dat something beautiful is coming terwijl ik hem zie schrijven wat soms niet zo mooi is. En krijgt hij daar tegengas en gaat dan vuil spuien als een ex piloot met virtueel chemtrail.
   Het mooie is er al. Punt dus niet zeiken en we gaan er voor.

  20. Simba en ook Paul, zo herkenbaar van wat Cozmic net zei, dat ik ook nog niet zo lang geleden duizend doodjes per seconde stierf of ik wel of geen complimentje van iemand kon krijgen, gewoon nog helemaal aan de psycho leiband van de goedkeuring van m’n moe en pa die er op de cruciale voor mij belangrijke gevoeligheden toch nooit komt en dat dan 1 op 1 projecteren naar weer een nieuwe Ma, nee niet Ma flodder maar jullie hebben dat ook allemaal mee kunnen krijgen hoe ik daar vast in bleef zitten, en soms komt het nog weer even boven drijven, dat wanhopige gevoel volledig afhankelijk te zijn door mislukte aanhankelijkheid, in gestileerde vorm weliswaar, maar ik meende het wel en het was en is echt genoeg en je moet er door heen of het nou uren dagen of maanden of zelfs langer duurt..

  21. Haah hah die JaNee, Simba heeft regelmatig last van gemtreels uit z’n Pratt & Whitney-turbofan met naverbrander, ik ook wel, kom op we gaan er alsnog wat van maken, ook hier op Wtk

 19. @ allemaal

  Eerlijk gezegd (gevoeld) vind ik het niet zo leuk dat hier zo snel be/veroordeeld wordt. Letters zijn letters en je hoort niet de toon. Hoe je leest of het opneemt zegt ook hoe je je voelt op dit moment. Het onstaat een rare ruimte voor eigen interpretaties.
  En er zijn ondertussen 2 mensen die zich volgens mij niet goed meer voelen en een ander die helemaal in de lift zit.
  Wat is zo erg als je voor ingebrachte stellingen (of dan waarheden) bewijzen vraagt?

  Hoe komt het dat de een zich als iets ‘hogers’ voelt dan een ander? Wie beoordeelt dit?
  We gingen toch voor de LIEFDE en het EENheidsgevoel?

  Is er een generatiekloof ontstaan?

  Ik geef mensen gelijk die stellen dat je je ook bescheiden kunt opstellen. Misschien weet ik wel het meest van jullie allemaal, lol, en ik stel me allen maar bescheiden op 😉

  Wie zegt alles te weten weet volgens mij nog niet genoeg…..alle kennis en bewustheid zijn niet veel waard als je geen liefde in je hebt.

  Ik vraag het nog een keer…..A.U.B. laten we ons niet splijten (ook is dat een van de doelen van de elite)

  Veel liefde en re-spect….
  namasté

  1. @Allen.

   Ik heb geprobeerd op een normale en vriendelijke manier iets te vragen aan KOL.maar hij komt dan terug met een antwoord,waar niemand iets mee kan.wat is dat nou voor bullshit om te vertellen dat hij van een andere planeet komt(voor de 4e keer ).Dat gelooft toch geen mens?Waarom geeft hij mij (ons) geen antwoorden op de vragen,die ik heb gesteld.Afijn,Simba is ook weer terug,dus ik hou het maar weer voor gezien hier.Zal wel gaan botsen met die twee.Twee kapteins op 1 schip leidt tot moeilijkheden.

  2. @Contra, Simba is alleen maar even langs komen fladderen om wat verwarring en insinuaties uit de weg te ruimen over een Double Identity… Niet meer en niet minder. Ik heb me niet bemoeit met jullie discussie en ga dat ook niet doen…

  3. Simba, lekker blijven langskomen hoor. De ene keer is het niet mijn ding maar de andere keer ben ik toch wel heel blij met je toevoegingen hier.
   Zelf wil ik het ook wat rustiger aan doen maar ik word elke keer geprikkeld om een reactie te geven. Zal wel zo moeten zijn denk ik dan.

  4. @ Monika & ALLEN
   Als je mij bedoeld met in de lift AUB niet doen, zo voel ik mij niet en een ieder is mijn gelijke. Helaas is het probleem dat de 1 verder is dan de ander.
   Dat Contra zich zo opdringt aan mij is zijn goed recht. Dat moet hij zelf weten en dat is zijn keus. Helaas voor Contra cq Kees maar hij begrijpt niet dat hij zichzelf moet verheven door zelf de keus te maken of hij zaken wel of niet wil onderzoeken.

   De zaken die ik weet, mag ik hem niet opdringen met bewijslast als hij daar om vraagt. Dat is uit den boze voor mensen zoals ik. Het is een keus voor hemzelf mee te gaan in het ascentieproces of op je lauweren te blijven zitten en hopen dat iedereen maar alles voor je doet. Mijn toereiking is genoeg om een keus te maken welk pad je kiest. Dat mag ik niet beinvloeden.

   Er is GEEN generatiekloof, alleen een niveauverschil.

   Het is inderdaad vervelend dat er mensen zijn die zich nu niet lekker voelen.
   Ik mag dan ook aannemen dat je ook Paul bedoelde.
   Paul schijnt een behoorlijke slimmerik te zijn zoals ik dat begrijp uit Guido zijn schrijven. Het is en luister even Paul, absoluut niet van Guido de bedoeling Paul te krenken. Guido bedoeld het goed en wil alleen maar helpen Paul op het goede spoor te houden. Dat bedoelde ik ook met mijn schrijven “dat anderen dit ook lezen”.
   Paul verman je even, we hebben geen kwaad in de zin. Ik vind het heel jammer dat je Guido zo aanviel.

   En MarcelW in 5D zou je zo vriendelijk willen zijn Paul in sommige zaken niet zo mee te slepen, dat is niet goed voor hem. Je ziet wat dat voor effect dat gisteren op hem had. Paul is naar mijn gevoel een goeie gozer met een gouden hart. Wees daar voorzichtig mee. Bijvoorbaad dank MarcelW.

   Voorts zie ik dat er hier een stel enorme knappe koppen bezig zijn en aardig wat uitwisselen. Doe dat allemaal, maar ga niet lopen spotten met zaken die iemand aangeeft en in jou ogen niet kloppen.
   Die negativiteit werkt averechts op het Aardse gedoe. Gein kunnen we allemaal maken maar wees ook serieus. Hoe meer we samen doen, hoe meer we kunnen veranderen.

   Ik ga niet zeggen dat ik alles weet, want dat is niet zo, ik weet alleen veel.
   Verder draag Kennis, respect, begrip en liefde naar elkaar uit, daar draait alles om.
   Knoop dat goed in de oortjes.

   Daarnaast nog iets: wij leven hier op deze Aarde nog met 7 verschillende rassen waarvan ik al zei dat er 1 Hybride is ik zal jullie zeggen wie dat zijn. De Joden.
   Besef heel goed dat deze mensen er niet om gevraagd hebben om door de Greys als proefkonijn zich van Mars op Aarde te laten planten. Er zijn maar enkele joodse families die de boel compleet verzieken, waaronder de alom bekende fam. de Rothschild. Vergeet niet dat er ook vele Joden zijn die hekel hebben met dit soort mensen als gelijke te worden vergeleken.
   Verder is discriminatie uit den boze in het ascentie proces niets is toegestaan.
   Besef dat ongeacht de kleur of ras u allen uit het zelfde soepkommmetje met DNA komt en is een ieder dus een ver familielid van elkaar. Net als de broeders en zusters die boven ons wachten voor de Disclosure. Ook hun DNA hebben wij deels in ons.
   Draag dus een ieder een warm hart toe die discrimineert en leg het zo uit.

   Dan nog even iets over de Aardse geloven. Er is niet 1 aards geloof die de waarheid uit draagt. Ieder geloof heeft maar een stukje van de waarheid mee gekregen en alleen door alle geloven samen te voegen ontstaat het ware geloof. En vallen de puzzelstukjes ineen. Daarbij zal men niet over 1 nacht ijs gaan omdat in elk geloof de vertalingen en teksten zijn gemanipuleerd en aangepast. Dat zorgt voor enige problemen bij het samenvoegen.

   Dus broeders en zusters wees wijs en draagt het licht maar uit. Je zult zien dat je wordt aangekeken al je ergens naar binnen loopt alsof je een GOD bent. Mensen voelen dat aan als je een hogerbewuste bent en willen dan graag de kennis met u delen.

   Il Prova D’amore

   King of Light

  5. ja mooi gezegd King of Light.
   Alles wat er is mag er zijn anders was het er niet Onvoorwaardelijke liefde is juist ook datgene liefhebben wat je tegenstaat. Het is makkelijk iets lief te hebben wat je sympathiek vindt.

  6. Voel zelf ook dat we nu in een tijd leven van vergeven alles is nodig geweest om ons te brengen waar we nu zijn.

  7. @ king of light
   Wat heb je niet begrepen aan mijn verhaal over de goeroe en de volgelingen? Dan maar even in jip en janneke format.
   Ik volg niemand behalve mijzelf.
   Ik vraag niemand mij te volgen.
   Als je een goeroe zoekt ben je bij mij aan het verkeerde adres, en als je een volgeling zoekt ook.
   Als paul zich “mee laat trekken” zoals jij stelt, is dat zijn eigen keuze ( niet opgedrongen noch gewenst door mij) .Sterker nog je dicht mij een macht toe die ik ( gezien mijn ideeen daarover) niet wens. En je doet afbreuk aan het intellect van paul door die belachelijke stelling van je. Verder laat je hierdoor duidelijk blijken slechts over een beperkte mate van mensenkennis te beschikken. Geeft verder niets maar verschoon mij verder van zulke dwaze opmerkingen. Ze zeggen namelijk meer over jou dan over mij. (Zo de waard is vertrouwd hij zijn gasten.)

  8. Bedankt voor de link Paul, zit al een uur te genieten en ben nog maar op een kwart…

  9. MarcelW in 5D

   Ik vraag je helemaal niets op Paul na en leer eerst eens lezen. Waar staat die 5d nou voor, 5de domheid.
   Er zijn al meer mensen geweest, die een opmerking daar over hebben gemaakt over jou sarcasme waarin je Paul mee trekt. Ik zit hier pas een krappe 48 uur op deze site en zie dat zelfs nu al in. En dat slappe geouweneel over Goeroe en volgelingen slaat ook nergens. Man, u begrijpt er werkelijk helemaal niets van. Zowel uw hele tekst die u opschrijft in 28.10. U bent een negatieveling die alles dwarsboomt en niet wil samenwerken met anderen. Dat is het niveauverschil tussen de mensen hier die dat wel willen en u. Man wat doe je hier dan op deze site. Carnaval komt er aan! PROOST

  10. Nou OK, 1 maand en 2 weken dan.. Maar dan toch niet continue..? Moet dus totaal 48 uur zijn..! Anders zit je niet de waarheid te vertellen KoL..? Hoe dat dan wel heeft kunnen gebeuren, of wat het u bezielt moge hebben, die 48 uur te noemen, mag Joost weten! Maar die Cozmic, die houdt alles scherrup in de gatu..
   Nou ken ik overigens Joost persoonlijk, en op basis van die kennis kan ik u meedelen, dattie niet op zijn achterhoofd gevallen is; ‘alsubegrijptwatikbedoel’.

  11. Toen was de toon van King of de klues blues iets gematigerder, er waren toen alleen nog maar geluiden dat Mars niet is wat nasa zegt dat het is, nu is het alsof ie er intussen zelluf geweest is, zou kunnen, je weet het niet, kleindochter Eisenhower hebben ze er ook bijna gedwongen naar toe gezapped, Kinship, Cains kunnen en mogen alles want ze hebben de enige echte god tot hun beschikking, uitverkoren op de molen, jaaah heerlijk Marcel met een voorhamer op z’n kermis plopjes crimi clowns kop van jut slaon pao, kloons zijn een beetje eng, bassie en adriaan en bassie maar doen alsof ie de domste isz maar ondertussen een snoeiharde slager zaken ritselaar eerste klas en kinder hater bovendien en adriaan maar de rationele verstandelijke grootvaderlijke rol moeten spelen tot ie er zelluf beroerd van wordt, toen werd het een drank orgel, da vink nie gek,

  12. Dawn is tegenwoordig alleen nog maar into ontiegelijke Iegy de Grand Master Flash van het hokjes tellen, zal wel weer met het dweperig willy wartaal femie barter ruil huil wolven clubje achter de belasting vrije poker schermen te maken hebben, Astarte Astrid, yours truly equalizer gelijkmaker, alleen voor private insiders van binnen de cirkel met zonder dingetje, net als de dnb van nout, we doen anders maar zijn hetzelfde, laat maar zitten die revolutie, als het zo moet, dan word ik met terug werkende kracht nog lieve Jezuït of zo, of mormooon, of Jehovah, of advent van het getal 7, of kattekliek als front maar intussen de nwo optuigen met een antigrist taktiek volgens de kabbelende kabbala van madonna haar kastanje boom

  13. @ Cozmic, GuidoJ. Ja dat is waar ook dat was ik vergeten. Ik heb problemen soms met het korte termijngeheugen. Had ik, als ik me niet vergis, aan GuidoJ geschreven.

   Neemt nog niet weg dat ik MarcelW nog maar sinds dit artikel er is ken en Paul.
   Ik was hem gewoon even zat met zijn negatieve uitlatingen. Het past hem schijnbaar niet, dat er iemand bij is gekomen die ook heel veel weet.
   Ik heb niets tegen hem, maar hij moet wel ff normaal doen.

   Maar goed, ik hou daar over op, energie steken in deze negativiteit is veel te kostbaar.

  14. @ king of light beetje lange tenen ?Ik verzoek je vriendelijk doch dringend op te houden met mij zaken toe te dichten waarin ik me helemaal niet vinden kan( ken mezelf overigens aardig goed). Als je vragen hebt kun je die gewoon aan mij stellen, krijg je er ook een gewoon antwoord op .Als je wilt weten waar 5 d voor staat lees je voorgaande reacties er maar op na. Of je gaat bij jezelf te rade ( kan me niet voor stellen dat je daar geen idee bij hebt). Ik vind je langzaamaan ( om met guido’s woorden te spreken ) een zure man. Maar ook dat kan ik mis hebben, kijk mij maar eens open en recht in de ogen.Wie weet bevalt het je dan wat beter ,ik ben geen negatief ingesteld persoon maar laat mij ook niet uitmaken voor alles wat mooi en lelijk is.
   Overigens lijkt het nog steeds op schelden tegen de spiegel , je reactie op mijn verklaring aangaande de foute aanname dat paul zich door mij laat meetrekken.Simpeler zou zijn om die stelling middels een vraag aan paul te verifieren. Helaas in al je wijsheid had je er voor gekozen hem als voldongen feit hier te poneren. Dan geld voor mij dat er een reactie op kan volgen. Kan je daar niet tegen ben je hier helemaal verkeerd.

   Met liefdevolle groet( want ik heb echt geen hekel aan je ) marcel w in 5D

  15. MarcelW in 5D
   Goed neem ik een augurk, doet u er dan nog maar een ijsklontje in.
   Zullen we nou ophouden met dat gekef.

  16. @ king of light
   Een van de meest zinnige opmerkingen van de laatste tijd . Lijkt me een goed idee. Kan ik er schijnbaar van uit gaan dat de botsing voor eerst is beeindigd.

   Liefdevolle groet marcel w in 5D

  17. @ Kol[der]

   Zal je een tipje geven, dan kan je er eens over nadenken in another 48 hours, degene die mij het meest voortrekt is nog altijd mijn eigen vrouw, zij is mijn Guru in levende lijve. Daarvoor heb ik geen Marcel voor nodig, welnee die komst niet eens in de buurt van mijn aura. Mocht je pas hier voor de 4de keer op aarde zijn dan ben je nog een broekie tussen de GROTE Piramide Jongens hier, die laten nog wel eens wat nieuwe vlieg en kunstwerken zien, zie enkel ondergekoelde augurken en andere hillarische zinloze teksten. Laat maar eens zien van welke planeet je dan afkomstig bent als je begrijpt wat ik bedoel…

  18. Paul en MarcelW in 5D

   Mag ik jullie vragen wat jullie zoal doen in het geheel betekenen in het systeem tbv van de Mensheid.

   Paul niet kinderachtig gaan doen, doe ik ook niet bij u! Ik ben geen broekie, mocht je dat soms denken. Ik heb veel meer in mijn mars dan je ooit maar zou kunnen verwachten. Maar jullie zijn de grote jongens zoals je zegt.
   Dus ik zou zeggen brand los, wat doen jullie in het belang van de mensheid behalve op dit forum zitten.

  19. Zullen we dit gemuts nu achterwege gaan laten? Jemenee ik lijk wel een schooljuffrouw. Als je met elkaar wilt mailen of contact, ga dan naar Paul zijn forum, klik op zijn naam oid. Zo werkte dat altijd, anders geef nog een keer de lead Paul als je wilt.
   Dit is niet de plek om VOLLEDIG off-topic dit soort verhalen te gaan zitten delen. Klaar? OK?

  20. Tja, om een gedegen, weloverwogen, op feiten berustend, diplomatiek antwoord met diepgang te formuleren kan weleens wat tijd kosten.

  21. Tja, vertel mij ‘wat’.. Maar ik wil je eigenlijk in die zin (diplomatiek verantwoord) de complimenten geven voor dat tweede uitroepteken.. Erg ‘sterk’.

 20. @Marcel W in 5D 18.52, Nee, ik heb het over piloot Simba (Frank) die ik ken van vliegveld Hilversum en kennelijk een ander realistisch persoon is dan diegene die in uw verwrongen 5D geest rondspookt. Op de een of andere manier schijnt Karma voor u toch een bitch te zijn.

  1. Contra Kees
   Ach kees ik stel mij gewoon bescheiden op is dat nou zo moeilijk te begrijpen. Ik laat u de keus er iets mee te doen en laat mij door u niet gebruiken als paal om tegen aan te schoppen. De manier waarop u zich opstelt, zegt genoeg en daar ben ik al gauw klaar mee. U was diegene die meteen al de spot dreef met wat ik schreef.

   Nogmaals de keus is aan u er iets mee te doen en Guido stelde dat ook al.

   Niet mensen proberen op uw hand te krijgen, dat getuigd van onmacht.
   Wees wijs en onderzoek wat ik heb aangereikt. Spreek dan en zal je bewijzen leveren.

   Even goede vrienden Kees

  1. Mogelijk dat de naam van de band ermee te maken heeft..? Ik roep maar wat hoor. En wat heeft dit met piramide-ufo’s te maken..? Je hebt een mooie gravatar, maar ik ben ff de weg kwijt..

  2. Burke

   Het lijkt mij iets van angst aanjagen door het systeem en het uiteindelijke verzet wat het systeem zal breken om vervolgens zelf te worden opgejaagd.
   Zo komt het op mij over. Goeie clip trouwens en mooi bedacht.

   GuidoJ. tja Guido wat het er mee te maken heeft who know’s.
   Misschien doelt hij op de piramide met het alziend oog van de vrijmetselaars

  3. Jij snapt ‘em King of Light.

   Sorry guido, wellicht niet bij goede item geplaatst, had gewoon zin dit te plaatsen…

  4. Hmm, Duits is niet mijn ding Paul…Spreek überhaupt geen woord Duits, maar sateh lust ik als de beste!

 21. Ooit eens gezien hoe ze 3D objecten testen op de computer?
  Meestal een voorwerp dat uit meerdere hoeken waar te nemen is, dus een 3hoek..
  Plus het 3de filmpje laat me duidelijk zien dat het ineens verdwijnt na het verspreiden van, ja wat is het…
  Voor mij lijkt dit nog eerder een hologram oefening dan zogenaamde ufo’s.. en al deze filmpjes werden gedroped op het internet IN China?………..

  Vind dit wel erg makkelijk afslaan mensen!
  Dit is na mijn ogen DE perfecte oefening, eerst mensen inwijden met vage 3D objecten om positie en vorm naar voren te laten komen.. en wanneer puntje bij paaltje komt.. schroeven we het object/vorm bij en kijk wat er dan hangt.. 😛

  iig goed gedaan deze!

  greets

 22. Aan de manier van Nederlands taalgebruik kun je soms mensen herkennen, ik krijg het idee dat er iemand reacties plaatst bij dit artikel die gebruik maakt van twee namen. In het ene schrijven hemelt hij zijn andere alter-EGO op, let wel: dat is wat ik zie, denk en voel. Dat maakt voor mij de desbetreffende reacties en daarmee ook de site ongeloofwaardig. Ik vraag mij af, kan dit nagegaan worden @Guido?

  1. @ Mathilde van Toscane
   Kunt u niet gewoon zeggen op wie u doelt. Dan kan ik of 1 van de anderen gewoon reageren. U hoeft niet bang te zijn dat u in de tang genomen gaat worden.

   IK zou dus een ieder willen verzoeken normaal op haar verdachtmakingen te reageren!

  2. dag Mathilde, je kunt gewoon via het contactformulier de namen melden, dan kan ik dat controleren. Je mag ze ook hier gewoon noemen, kan iedereen opletten..! Niets geheimzinnig aan hoor en dank voor je reactie!

 23. Wat ik wel een beetje raar vind, is dat wij tegenwoordig allemaal HighTech stuff hebben. Denk maar aan bijv. HD camera’s. Als iemand vandaag de dag een UFO of iets dergelijks tegenkomt, dan neem ik aan dat het goede beeldmateriaal is waar wij nog iets mee kunnen. Details etc. Maar zelfs nu anno 2011 duiken er nog steeds vage filmpjes op. I guess we schould wait untill 2012 😉

  1. Mee eens, en vaak zijn de filmpjes niet langer dan een minuut. Hiermee wil ik niet alle UFO-filmjes direct schofferen, maar in het geval van de vliegende piramide zeker wel. Nog even een spannend muziekje eronder knikkeren en klaar is kees. Plaats het eens in perspectief, als er morgen een UFO van deze omvang boven de Erasmus-brug zou verschijnen in Rotterdam… Zal youtube overspoelt worden met filmpjes, ook in HD. Maar in China en Rusland niet hoor 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.