Advertentie

De Grote Piramide, het verhaal gaat verder..!


x

De Grote Piramide, het verhaal gaat verder..!

Zeist, 27 oktober 2011 © Johan Oldenkamp  Pateo.nl

x

Ik neem aan dat je video’s hebt bekeken waarin de Gizeh-piramides in Egypte als klok worden gepresenteerd. Zo niet, bekijk ze dan eerst even, voordat je met het verhaal verder gaat, voor een beter begrip. Hierin wordt -zoals je ziet- aangetoond dat de bouwers van de Grote Piramide onmiskenbaar beschikten over hoogontwikkelde kennis. Via gecodeerde berichten in de universele taal van geometrie laten de piramidebouwers zien dat ze kennis hadden van de vaste verhouding tussen de omtrek en de diameter van een cirkel (wij noemen dat nu Pi), van de Gulden Snede (ook wel Phi genoemd), van de omtrek van onze moederplaneet, van de lichtsnelheid, en van de precessiecyclus van 25.920 jaar. Hier allereerst de beide video’s.

Maar dat is nog (lang) niet alles. Het verhaal gaat namelijk verder.

Johan Oldenkamp bijt zich vast in de oplossing van de raadselen van de piramides van Gizeh.

Wie mijn werk een beetje kent, die weet hoe belangrijk de endocriene klieren voor ons (als geïncarneerde wezens) zijn. Ook laat ik in mijn werk zien hoe elk van de zeven chakra’s correspondeert met een endocriene klier (zie bijvoorbeeld het achtste hoofdstuk in het gratis online e-boek ‘Ontsnappen uit Plato’s grot’).

De zeven chakra’s vormen gezamenlijk meerdere drie-éénheden. Zo vormen de onderste drie chakra’s een drie-éénheid, evenals de bovenste drie. En samen met de middelste chakra vormen beide drie-éénheden (onder en boven) wederom een drie-éénheid.

De drie kamers van de Grote Piramide (zie tekening hieronder) vormen een weergave van de drie-éénheid van de bovenste drie chakra’s (die dus corresponderen met drie endocriene klieren). Leggen we de zijaangezichten van de drie endocriene klieren in het bovenste deel van ons fysieke lichaam en die van de drie kamers van de Grote Piramide op elkaar (in dezelfde orde van grootte), dan zien we dat beiden exact samenvallen. We kunnen hieruit concluderen dat de piramidebouwers dus ook kennis hadden van de chakra’s.

Doorsnede grote piramide

De bovenste kamer (genaamd de Koningskamer) komt overeen met de thalamus. Deze centrale hersenkern speelt een centrale rol in het proces van bewustwording. Aan de achterkant gaat de thalamus over in de epifyse, ook wel pijnappelklier genoemd. De epifyse stuurt onder andere ons slaap/waakritme aan. Deze chakra wordt doorgaans aangeduid als het ‘derde oog’ of Ajna in het Sanskriet. De in- en uitgang van deze chakra liggen horizontaal. We kunnen de Grote Galerij beschouwen als de verbinding tussen de twee uitwaarts gerichte ogen en het derde ‘oog’, dat inwaarts is gericht (om zo contact te maken met het Grotere Geheel). Het oogchakra stelt ons in staat om te zien (lees: inzien en doorzien).

De middelste kamer (genaamd de Koninginnekamer) komt overeen met de hypofyse, wat letterlijk hersenaanhangsel betekent. De hypofyse stuurt in feite alle andere endocriene klieren aan. Om deze centrale aanstuurpositie van de hypofyse weer te geven ligt de Koninginnekamer exact in het midden van de Grote Piramide. Dit chakra wordt doorgaans aangeduid als kruin- of kroonchahra, of Sahasrara in het Sanskriet. De in- en uitgang van deze chakra liggen verticaal. Via onze kruin dringen de Cosmische energieën (van boven) onze schedel binnen om uiteindelijk de hypofyse te activeren. Als energie-ingang ligt de kroonchakra boven het oogchakra, maar fysiologisch is het net andersom. Velen gaan daarmee de fout in, maar dat is onnodig, wanneer we bij de chakra’s de nadruk leggen op waar de energieën het fysieke lichaam ingaan. Het kruinchakra stelt ons in staat om te weten (lees: intuïtief weten).

Als derde is er nog een soort kelderkamer onder de Grote Piramide. Deze komt overeen met de thyroïd of schildklier, gelegen aan de voorzijde van de hals, voor het strottenhoofd, tegen de luchtpijp aan. Dit is de halschakra, ook wel keelchakra genoemd, of Vishuddi in het Sanskriet. De in- en uitgang van deze chakra liggen horizontaal. Het halschakra stelt ons in staat om onszelf te uiten.

Wil je hier meer van weten, lees dan even de twaalf A5-bladzijden van het achtste hoofdstuk in het gratis online e-boek ‘Ontsnappen uit Plato’s grot’. Voor nu kunnen we constateren dat de piramidebouwers naast Pi, Phi, de lichtsnelheid, de afmetingen van Terra en de precessiecyclus, dus ook kennis hadden van de (bovenste) endocriene klieren.

Ook deze keer heb ik niet alles helemaal zelf hoeven te bedenken. Ik werd via een opmerkzame lezer (bedankt Peter!) getipt over het werk van Gary Osborn. In zijn werk beschouwt Gary de epifyse, de hypofyse en de thalamus als een drie-éénheid. In plaats van de thalamus neemt voor mij de thyroïd de derde positie in, precies zoals dit wordt weergegeven via de kelderkamer onder de Grote Piramide. De liefhebbers raad ik echter ten zeerste aan ook kennis te nemen van het werk van Gary Osborn (link).

Johan Oldenkamp 

Naschrift (gelijktijdig gepubliceerd):

.

Ik heb me hogelijk verbaasd over enkele reacties (op de diverse fora) die de video’s van de Klok van Gizeh hebben losgemaakt. Sommigen beweren dat ik net doe alsof ik alles helemaal zelf heb ontdekt, terwijl ik zowel in het pdf-bestand als in het nawoord van mijn boek expliciet mijn bronnen noem en bedank.

Dat (slapende) academici (en journalisten) moeite hebben om te accepteren dat de Gizeh-bouwwerken gemaakt zijn door een hoogontwikkelde beschaving ver voordat onze huidige beschaving begon, daar kan ik wel een beetje inkomen. Want voor wie dat wel durft te accepteren, is het hek van de dam, en begint het hele kaartenhuis van wetenschappelijke ‘waarheden’ in te storten. Dat is natuurlijk niet zo fijn, wanneer jouw status aan dat kaartenhuis is opgehangen.

Waar ik minder begrip voor op kan brengen zijn zogenaamde wakkeren die menen mij te kunnen be- of veroordelen. Daarnaast zijn er zogenaamde wakkeren die in al hun alwetendheid menen te ween dat de Gizeh-klok allang bekend zou zijn. Wat zij blijkbaar even over het hoofd zien is de combinatie met zowel de verklaring voor de precessie-cyclus, als de exacte timing ervan. De Klok van Gizeh integreert dat in een geheel, en dat is echt nog nooit eerder vertoond en beschreven. Wie dat anders ziet, wordt met klem verzocht mij daarover even een linkje of iets dergelijks te sturen.

Een dergelijke ‘wakkere’ alweter vinden we ook in de nieuwsredactie van een veelbezochte ‘onthullende’ website, die overigens al jaren mijn werk boycot. Ik ga hier geen namen noemen, maar moeilijk is het niet om dit te raden. Het is diezelfde redactie die alleen maar nieuws ‘onthult’ nadat het een voldongen feit is geworden, om dan met een kinderachtig ‘Zie je wel, dat hebben wij altijd al gezegd’ proberen te verhullen dat ze vooraf nooit kleur durven te bekennen (zoals bijvoorbeeld over de komeet Elenin).

Om dit soort ‘wakkeren’ te helpen met het ontwaken uit hun zelfhypnose heb ik gisteren opgeroepen om mij te vertellen wat de betekenis is van de kamers in de Grote Piramide (link). Het betreffende redactielid heb ik zelfs een persoonlijk bericht via de email gestuurd. Wellicht verbaast het jou, mijn waarde lezer, evenmin als mij dat het daarna oorverdovend stil is gebleven.

Het gaat er nu om dat we gezamenlijk optrekken, om zo gezamenlijk een nieuwe ‘Aarde’ te creëren voor alle levensvormen op, om of in deze bijzondere planeet. Om dat te kunnen doen is het zaak onszelf boven ons ego-niveau te verheffen. Ons ego kan jaloers, betweterig, arrogant, onzeker, schreeuwerig, bot, respectloos, zelfzuchtig of narcistisch reageren (om maar wat voorbeelden te noemen), maar het is aan ons (hogere) zelf of we daarin meegaan. Daar gaat wakker worden nu echt over!

Het is mijn streven om de academische wetenschap te helpen om de transformatie naar een veel ruimer paradigma te maken, en daarmee de gehele samenleving. Dat nieuwe paradigma is naar mijn idee nodig om onze samenwerking rond een nieuwe ‘Aarde’ een stevig fundament te kunnen bieden. Zie jij dat ook zo, help dan mee, op jouw manier en in jouw tempo. Bij voorbaat mijn dank daarvoor.

275 gedachten over “De Grote Piramide, het verhaal gaat verder..!

 1. Ik kan iedereen aanraden (inclusief Johan) om onderstaande presentatie te gaan bekijken. Richar Hoagland heeft het op de Awake and Aware conferentie (Project Camelot) namelijk o.a. ook over de klok van Gizeh:

  http://www.youtube.com/watch?v=8dBJ2rhwwsk

  Nog twee vragen/zaken om verder over na te denken:
  1/ Is het niet zo dat ooit alleen het hoofd van de Sphinx zichtbaar was en deze is uitgegraven waardoor het gehele beeld in zicht kon komen. De lagen extra aarde/zand zouden door de ijstijd zijn ontstaan. Geldt dit dan ook niet voor de pyramides die daar staan? Als dat zo zou zijn, kloppen de metingen van de afmetingen dan nog wel zoals die in de presentatie werden aangetoond?
  2/ Wat betreft de vergelijking van de Koning en Koninginne kamers in de grote pyramide met de pijnappelklier en hypofyse. In de kundalini yoga leer is het zo dat er bij een bepaalde ‘uitlijning'(activatie) tussen deze twee een gouden nektar gaat stromen (Sanskriet: Amrit). Als deze gouden stroom aanwezig is heeft de persoon in kwestie toegang tot de scheppingskracht. Wat zou dit in het verhaal kunnen betekenen…..Neem daarbij dat er een aantal wetenschappers zijn die denken dat de grote pyramide een energie opwekker is (soort van centrale). Het lijken wat losse flodders, maar wie weet kan iemand er wat mee.

  Namasté

  1. Beste Yolanda,

   Dank je wel, voor deze video-tip. Ik heb zojuist deze 13 delen bekeken. Ook heb ik deze videopresentatie gelijk getipt via “What’s News” op Pateo.nl (Engelstalige deel).

   Voor mij blijft er toch te veel fictie tussen de feiten zitten bij Richard Hoagland. Hij wil te veel entertainen, en dat vind ik jammer. Hij bereikt wel veel mensen, maar ik hoop ten zeerste dat deze mensen zelf op onderzoek uitgaan en zelf blijven nadenken.

   In mijn eerdere boeken beschrijf ik de werking van de Grote Piramide destijds als een machine die een bepaalde elektromagnetische trilling opwekte. Dat ook te zien in het derde deel (vanaf 41 min.) van de videopresentatie “Het Hele Verhaal”:

   http://www.pateo.nl/hetheleverhaal.htm

   Have fun!

  2. @ Jolanda,

   1 In tegenstelling tot Johan, is Hoagland wel een bron die zijn theorieen grondig checkt. Dat garandeerd natuurlijk geen absolute waarheid maar de theorieen van Johan zijn wel bewezen onwaar en vaak zo lek als een mandje.
   Verder; De meeste sites rondom giza zijn nog niet zo heel lang geleden uitgegraven.
   De meest aannemelijke en veruit best onderbouwde theorie is, dat het hoofd van de sfinx oorspronkelijk (>12K jaar) ook van een leeuw was en het tijdperk Leeuw markeerde. De kop is veel later uitgehakt in de vorm die het nu heeft.
   2 De koppeling die Johan maakt tussen lichaams functies en de piramides is ongefundeerd en lijkt sterk een op fantasie gebaseerd verhaal. Er is geen enkele redelijke verklaring te vinden die deze koppeling zou kunnen justificeren.

  3. Proef ik daar een vorm van jaloezie Johan? Ik heb in één van de Gizeh draadjes een link geplaatst waarin Richard C. Hoagland in 2008 al exact jouw verhaal vertelde en kan deze wonderbaarlijk genoeg zo snel niet meer terug vinden, inclusief jouw commentaar daarop en ik gun je van harte je Gizeh speeltje maar je moet nu toch eens ophouden met RCH neer te zetten als een sensatie belust persoon want dan nodig ik je nú uit om inhoudelijk zijn argumenten en kennis te betwisten.

   Zijn publiek én kennis is m.i.z. ontiegelijk veel groter dan die van jouw waarvan akte. Je hebt het leuk geprobeerd met je notaris, pownieuws en die andere grappenmaker maar mij heb je nog steeds niet weten te overtuigen.

   Kom nu niet weer terug met het verhaal over RCH zijn onzinnige Elenin kansberekeningen, welke je al tig maal hebt aangehaald, want als je nu de Awake & Aware presentatie hebt bekeken en beluisterd, doet hij het daar nog eens dunnetjes over en zal je nu toch eens op je rug moeten rollen lijkt mij.

   Ik heb die discussie over RCH toen al met je gehad tijdens de Elenin parade en vertrouw erop dat diegene die eveneens de 13 delige presentatie heeft bekeken heeeel goed kan beoordelen wie er nu onzin aan het vertellen is…

  4. @ Simba

   Zo is het … thnx

   Wordt zo langzamerhand ook goed misselijk van de leugens en het onmetelijke ego van deze charlatan.

   Kwalijker dan mijn omdraaiende maag is het feit dat Johan fantasieën als waarheid predikt en mensen totaal op een verkeerd spoor zet.

  5. @ Simba_NL

   Zeg vriendelijke vriend nu durf ik wel een rondvluchtje maken als jij achter een stuurknuppel zit, laten we dan gelijk een rondje Gizahplateau doen om het zelf eens te over zien of Johan het wel gelijk heeft met zijn eenheidstheorie. (nemen we Jasper en BlaBla en de rest ook mee).

  6. Paul , neem Dutchie dan ook mee , die schijnt nog een klein zetje nodig te hebben om overtuigd te worden 🙂 (uiteraard met de deur open )

  7. EyeinO , nog voorkeur voor een specifiek soort vliegen ? Ik ben wel bereid om er een paar voor je te vangen hoor . 👿

 2. @Cozmic, ook goede morgen, ik ben nog op omdat er straks een korte update van RCH komt over YU55 en zijn laatste shot naar de maan. Aangaande Gizeh, zal ik maar gelijk met Starship Enterprise er boven gaan hangen dan? SaluSa vond mij wel geschikt als Captain, channelde hij net aan mij door toen ik buiten naar de maan stond te turen… Ik moest hem alleen wél beloven om dan ook maar Pownews mee te nemen voor een reportage van 15 sec….

  1. En das van daarde is ook al 8 centimeter verschoven en overal zitten nu gaten waar huizen en auto’s en paarden in z’n geheel in verdwijnen en Saturnus, Jupiter en daarde met deszon staan nu ook al op 1 lijn en dan weet je het wel en het is allemaal al uitgezonden in een film die heet ’the dead man’ en dan komt Elenin ook om de hoek kijken gelukkig is het al weer bijna Sint NIcolaas ik ga m’n schoen al vast bij de kachel zetten maar dan moet ik de komende week wel zoet zijn anders krijg ik geen lekkers van de goedheiligman die ook goed bevriend is met Salusa z’n meesteres maar die komt niet meer want die is nu in de gloria in 5d en ze kan dan niet meer goed praten met gewone simpele satanische zielen die nog in 2d verkeren…

   Bad News from NASA Proof That Comet Elenin Is Affecting Earth ~ THE REAL SIGNS_(360p).flv
   http://www.youtube.com/watch?v=xivmYZRpe48

  2. Simba dat is een behoorlijk Doom en Gloom filmpje wat jij daar presenteert! huh????

  3. @Mirakel, Ja, Daarom ook vannacht gepost in de hoop dat slechts een enkeling het zou zien in het WTK Café… Eersteklas Fear P@rn voor 18+

  4. Eerst moet daarde exploderen Mirakel en dan komt er een donkere ridder met een wit ruimteschip uit de ruimte met prettig kuiten bijtende pacman happertjes als verdedigingswapen..
   En dan krijgen alle zondaren op hun donder met een eind hout en dan worden ze in de zak gestopt van de gymnastische neger assistent met veren op z’n kleurige hoed en z’n rare mieterse jolly gay parade legging maillot en dan zijn er alleen nog maar goede brave mensen over en ze leefden nog lang en gelukkig in 5d

  5. @Paul, eerst krijgen we nog de films: 11-11-11, Warship, Iron Sky, Deel 2 van Falling Skies, Deel 2 van The Event… en niet te vergeten, Jawel, James Bond in 2012 met het inkoppertje… SkyFall…

   Tsjaka… Don’t give up TPTW

  6. @ Simba

   Die film 11-11-11 is 1 grote flop, heb hem al gezien van de week, weer zo’n Amerikaanse-Kerk-Dogma-Witte-Border-Randje film. Is puur weer angst aanjagend op 1 persoon af met duiveltjes en andere monsterlijke scriptjes waar we niet vrolijk van worden. Misschien toch eens naar de film Melancholia 2011 uit kijken, dat botst tenminste met vernieuwde FEAR dan een YU55 komeetje.

   http://www.youtube.com/watch?v=EVwsaJsG7is

  7. Het sinterklaassyndroom?
   Na alle ervaring met Elenin weten we het nu allemaal toch wel een keer……

  8. Hij is echt treffend mijn alter ego Paul!!
   INterieurtje zit er ook niet ver vanaf..
   En die gehele gemoedstoestand van die langharige rebelse hippie barbaar, echt geweldig en wel herkenbaar, m’n moeder vond hum zelfs ook leuk, ze verstaat niet zo goed engels maar ik zei ‘ze hebben een virus in een laboratorium los gelaten en nou gaan we allemaal doohoood en dat logo is verdacht en lady gaga gebruikt drie tonen in haar clipje en dat kan je dan weer koppelen aan het ontslag van Berlusconi, oh hij denkt net als jij dusz zei m’n moeder, precies je snap het ma.. (heeft wel 30 jaar geduurd maar ze snap het nu wel)

   Kerry is het net als Mirakel ook zat van Sinterklaas die vanuit de lucht in een schoorsteen valt en heeft de gehele Hoaxland video verwijderd?
   http://www.wanttoknow.nl/nieuws/8-november-asteroide-bij-aarde-en-maan/comment-page-2/#comment-70681

 3. @All, De Fema drill is gepasseerd en alles staat er nog !!! Alleen Obama schijnt ff zoek te zijn maar die is zich denk ik aan het verkleden in de klok van Gizeh…

 4. ook ondergetekende heeft een boek geschreven en onder de aandacht gebracht van zijne omnitente wijsheid ( neus ) Anton Teuben. ( ook zonder dat u die naam noemde was een en ander me wel duidelijk).
  Ik ben in Barneveld geweest in zijn nieuwe “redactie”. De hele middag over mijn boek gesproken, hij zou het op z,n site niburu plaatsen, maar dat gebeurde niet, tot mijn grote verbazing kreeg ik een uitnodiging om nogmaals naar Barneveld te komen voor een intervieuw met Anton Teuben die ik dus al een hele middag te woord gestaan had.
  Daar zag ik het nut niet van in, waarom twee keer over hetzelfde onderwerp praten met de zelfde persoon?? Weer de hele dag onderweg voor niets?? Ik heb dat toen afgewezen en sindsdien is het muisje stil geworden daar.
  Ik bedoel ook mij is gouden bergen beloofd en er is niets, maar dan ook helemaal niets van terecht gekomen.Dat wilde ik u even laten weten.
  Met vriendelijke groeten
  Paul Peters Gennep
  mijn alter ego is Alex Hunter mijn boek heet:”als het leger H.A.A.R.P. speelt”.

  1. 11 – De subversie en het ongedaan maken van 10, een gebrekkige aanvulling op die perfecte orde. 11 – Zoals hierboven vermeld onder “Gearchiveerd Nieuws,” de Antichrist / Prince staat bekend als de 11e Horn. Dat wil zeggen, hij ontstaat na de oorspronkelijke 10 West-Europese landen van het oude Romeinse Rijk [vandaag bekend staat als de Europese Unie]. Griekenland werd aanvaard als tiende land toetreding tot de EU in 1981. De Schrift in Daniël de hoofdstukken 7 tot en met 12 expliciet te vermelden dat er een “kleine hoorn” [of prins zoals hij wordt genoemd in 9:26], die ontstaat na deze 10 horens [landen], die ook is divers van hen worden, als hij heeft “ogen als een man.” Hij is divers, of verschillende van hen, omdat ze landen, hij is een man.
   Interessant, Prins William werd geboren vlak na de oorspronkelijke 10 EU-landen werden ingewerkt, wordt Griekenland de 10e, in 1981 het maken van William, de toekomstige Britse koning, geboren in 1982, de “11e Horn”, die de Schriften profeteren is de toekomst Antichrist. het astrologische teken van Waterman is de 11e teken in de Dierenriem. Wij zijn sinds 11 augustus 1999 in de “Age of Aquarius” [New Christus], die het 2000 jaar heerschappij van Vissen [True Christus] beëindigd. Tijdens de dood van Christus aan het kruis, was er een Zonsverduistering die het begin van de Vissen betekende.

   De 11e augustus zonsverduistering die op precies 11:11 kwam [over Cornwall, Verenigd Koninkrijk] markeerde het einde van dat tijdperk en het begin van de New Aquariustijdperk, die vaak wordt aangeduid als gewoon de New Age. Wanneer je deze term horen “New Age,” het is om aan te geven het tijdperk waarin we nu leven binnen .. het Tijdperk van de Antichrist. Om echt te begrijpen, moet je terug naar het prille begin, toen Lucifer zelf nog een krachtige heilige engel. Lucifer was een van de twee Morning Stars, dat beheerst de aarde. [Job 38:7]
   Deze twee Morning Stars hebben een Kabbalistische aantal van 11. Maar terwijl zij nog bij elkaar, zij waren de Heilige Number 22, Perfectie, elk van de twee ogen van God, de Twins, die zelfs tot uiting komt in de 22-kaart Grote Arcana van de Tarot. 22 = Het heilige getal van Gods “Begotten” Perfectie [die kan worden gezien in het “Woord van God” het Hebreeuwse alfabet met 22 letters, 22 paden op de Kabbalistische “Tree of Life,” major arcana, etc]. Deze zelfde 2 “TWIN ZONNEN” [Sons: Jesua en Lucifer] geleid Pre-Adam de mensheid in aanbidding van de Vader, God die op de top de berg Sion woonde in het centrum van de wereld, “in de Berg van de gemeente van het Noorden.” [Jesaja 14]. KING ARTHUR de Antichrist
   http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/destruction_of_the_trade_centers.htm

   http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/america_subversion_treason.htm

 5. Gewoon uit nieuwsgierigheid
  Plaatst de WTK redactie ook wel eens een rectificerend artikel als blijkt dat geplaatste stukken gedeeltelijk of geheel verzonnen blijken?

  1. Volgens mij is het niet ‘gewoon uit nieuwsgierigheid’ Jasper; de ironie druipt ervan af.

  2. @Guido
   Ik begrijp dat je dat denkt en maar dat bedoel ik absoluut niet zo.
   Gewoon een open vraag of er ook gerectificeerd wordt als de situatie erom vraagt.
   Ik heb veel respect voor WTK en ik ben erg blij dat jullie er zijn met de vele baanbrekende artikelen die mensen aansporen anders naar zaken te gaan kijken. Bij openheid en transparantie hoort soms ook een noot van (zelf)kritiek en het is belangrijk dat ook daar serieus mee wordt omgegaan.

  3. OK, sorry voor het misverstand; maar waarom schrijf je zelf geen artikel waarin je het verhaal van Johan fundamenteel toetst. Wetenschappelijk maar leesbaar, om het zo maar even kort te zeggen. Duikel een satellietfoto (luchtfoto) op van het piramidecomplex die PRECIES boven de piramides/dit complex is gemaakt en toon de foute klok aan..! Het onder woorden brengen van wat je gelooft dat NIET waar is, is evenzo belangrijk als het onder woorden brengen van wat je gelooft dat wel waar is..!
   Jij krijgt hier dan net zoveel ruimte als Johan. Nogmaals: mits leesbaar en bondig. Johan wierp je de handschoen al diverse malen toe door te zeggen dat hij zijn visie graag voor een betere geeft..!

  4. Uit pure nieuwsgierigheid ben ik met de door mezelf gegeven bovenstaande link aan de slag gegaan om de klok van Gizeh te tekenen . Helaas pindakaas ,die derde piramide valt met geen mogeljkheid aan de as van de twee grote te plakken , shotangle correcties meegeteld . Ook met het trekken van een cirkel gaat de cirkel wel door de sphinx , maar raakt niet zoals geclaimd zijn / haar ‘bips’ .
   Alle lijnen komen wel redelijk in de buurt maar zijn alles behalve excact , als deze bouwwerken met zo’n precisie gebouwd zijn , lijkt het me sterk dat deze klokfeiten met de Franse slag ingebouwd zijn .
   Helaas Johan , ik moet in deze ronde de debunkers gelijk geven , zij het met een andere toonzetting .

 6. ah ik mag weer reageren…

  Voor diegene die graag willen weten waar het “enige wat Johan heeft toegevoegd” over gaat een aantal websites die het lezen zeker waard zijn.

  Johan geeft toe dat alleen het “zegel van Salomo” door hem gevonden is al het andere is dus geleend. Dat dit figuur niet past op de kaart van giza hebben ik en anderen al diverse malen aangetoond.

  Dit is btw het echte zegel:

  http://keyofsolomon.net/_images/hebrew-solomon-key-parchment-pictogram-cipher-puzzle-clavicula-salomonis-wayne-herschel.jpg

  de websites:

  http://www.soulsofdistortion.nl/dutch/The%20Lost%20Symbol%20Dan%20Brown.html

  http://keyofsolomon.net/

  bla!

 7. Beste Johan,ik las gisteren mijns inziens nog een relevante tekst: Er is uiteindelijk maar 1 waarheid, maar ook oneindig veel wegen om daar naar toe te evolueren. Tijdens dat proces kent iedereen ‘zijn’ waarheid.
  Anders gezegd: ieder legt zijn stukje van de waarheid soms uit als de enige versie van de waarheid. Uit die illusie ontstaat wrevel, waar jij inmiddels alles van weet.
  Mijn advies: ga gewoon even gedreven en enthousiast door met het vinden en vertellen van jouw waarheid, want daar hebben we allemaal iets aan op weg naar ‘de waarheid’!

  Misschien nog een leuke boekentip over de betekenis en het ontstaan van de pyramides: “Metratron spreekt” (gechanneld via James Tyberonn)

  Ik hoop dat je er iets aan zult hebben.

  Vriendelijke groeten,
  Atwil

 8. De uitlijning van de pyramides is zeer interessant maar al langer bekend.
  Dit is echter niet de reden waarom ze gebouwd zijn. De “wereldschokkende ontdekking” suggereert dat de pyramides gebouwd zouden zijn om als klok te dienen. Ik denk echter dat ze gebouwd zijn als initiatieruimte. Zie verder reactie 32.

 9. h eb deze site net ontdekt en ben heerlijk verrast over al dat mooie materiaal, mijn engels iss niet best, dus jammer dat ik veel mis. gelukkg heeft willyji veel vertaald van kryon. zal zeker meer van jouw werk lezen, sta volledig achter het concept, dat wij allen een zijn en in de nieuwe tijd zal dat ook wel doordringen en dus samenwerken EN DELEN,het is van de gekke dat de een zwelgt in overvloed en de ander de kinderen niet kan voeden.Gods zegen, poulina

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.