Advertentie

UFO’s in Zuid-Amerika, bewijs op Google Earth!


mimicry ufo video3
UFO-formatie op Google Earth. Zoals er zoveel te zien zijn, in de streek Amazone – Peru.

Er zijn veel UFO-sites in de wereld van het internet en velen ervan worden met veel passie gemaakt. Het zijn dit soort sites die het de moeite waard maken hen te volgen en hun berichten te lezen en de filmpjes en foto’s te bekijken. Vaak staan er uiterst indrukwekkende zaken op, die je echt even de wenkbrauwen doen fronsen. Zoals het artikel dat we tegenkwamen op één van die sites.

Het verhaal over de UFO’s in het Braziliaanse en Peruaans Amazonegebied. Het is heel bijzonder dat we kort ná elkaar de onderstaande 2 verhalen tegen kwamen. We nemen de vrijheid deze aan elkaar te koppelen, terwijl daar wellicht -anders dan geografische verbinding- geen reden toe zou kunnen zijn. Maar oordeel zelf.

Het eerste verhaal gaat over de waanzinnige waarnemingen van Gustavo Muniz, die op basis van Google Earth een uiterst opzienbarende ontdekking deed. In dat gebied waar dit eerste verhaal zich afspeelt, het grensgebied tussen Peru en Brazilië, in het uitgestrekte achterland van het Amazone-bekken, vond Gustavo Muniz de foto’s van UFO-formaties. Hij plakte ze achter elkaar en maakte daar een prachtige YouTube van in 3 delen, die we in onze player hieronder plaatsen. Kijk en oordeel zelf. Klik na elk deel op de volgende, zodat je ze achter elkaar dóór kunt kijken.

Het andere verhaal gaat over de waarneming van de Amerikaanse marinier, korporaal Jonathan Weygandt, die samen met zijn maatjes, naar een vermeende vliegtuigcrash werd gestuurd. Alleen was het geen vliegtuig maar iets anders.. Wat het precies was, dat dienden zij nu uit te vinden. Zijn hele relaas lees je hieronder.

X

* * *

x

 UFO’s in Zuid-Amerika, bewijs op Google Earth!

x

2013 © WantToKnow.nl/.be

x

Een uiterst opvallend voorbeeld van mimicry. Zoals je in deel 1 van de video kunt zien, zijn er vaak UFO's in de buurt van deze opvallende 'landschapskenmerken'..
Een uiterst opvallend voorbeeld van mimicry. Zoals je in deel 1 van de video kunt zien, zijn er vaak UFO’s in de buurt van deze opvallende ‘landschapskenmerken’.. Kijk naar de vreemde ronde kraters op dit plaatje. Een plaatje uit de video hieronder.

Het eerste verhaal gaat over de waanzinnige plaatjes die Gustavo Muniz verzamelde en optekende in de onderstaande video. Hij heeft het over:Mimicry is een vaardigheid van levende wezens om gelijkenis te vertonen met andere organismen,( waarmee het geen verband) heeft en met zijn eigen omgeving om er een functioneel voordeel van te hebben. Het doel van mimicry is de zintuigen van andere dieren met wie ze samenleven in dezelfde omgeving te misleiden om ze zo aan te zetten tot een bepaald gedrag.

De meest bekende gevallen hebben te maken met de visuele perceptie, maar er zijn ook gevallen van mimicry van gehoor, reuk of tastzin.
Ik zag een paar jaar geleden de documentaire van de ruimtetelescoop Hubble in het Omniversum. Toen ik zag hoe al die sterren en planeten in de kosmos staan, kwam ik tot de conclusie dat we als Aarde inderdaad niet zoveel voorstellen. Een speldenknopje in het heelal.

De video’s volgen de dynamiek van objecten, die verplaatsingspatroon tonen, van en naar een aantal voor aardlingen, ongewone plaatsen. Onderdelen van deze plaatsen lijken gebruik te maken van mimicry, maar dat is afhankelijk van je standpunt. Ik zet eigenlijk vraagtekens bij de ‘mislukkingen’ op het aardoppervlak, de vervormingen, waarvan geleerden beweren dat ze ‘kloppen’.

Ik zie duidelijk en hopelijk jij ook, in de video’s, dat deze afwijkingen een bepaald patroon van beweging hebben, meestal opgespoord door rivieren, meren bij voorkeur met schoon water, boerderijen en te profiteren van contouren in landbouw etc. … en dus het gebruik van de mimicry dient eigenlijk om onopgemerkt te blijven. Je kunt het een soort camouflage noemen, maar het is meer dan dan; een soort levende camouflage.”
Kijk zelf naar deze 3 delen naar de mimicry van het aardoppervlak, maar vooral ook naar de lichtobjecten die met bosjes in de nabijheid van deze aardpatronen zijn te zien:

x

xzuid amerika peru brazilië

Het verhaal van het buitenaardse vaartuig in Peru..

Het zijn de onthullingen van de Amerikaanse marinier, korporaal Jonathan Weygandt die tijdens zijn dienst werd gevraagd naar een crashplek te gaan van een onbekend vliegend. Jonathan was in die tijd gestationeerd in Peru en werkte daar als beveiliger van een radarinstallatie van de VS, die formeel werd gebruikt om Boliviaanse drugsvliegtuigen te volgen. Die nacht was er een melding binnen gekomen, dat er in de nabije omgeving een ‘vliegtuig’ zou zijn neergestort. Jonathan Weygandt vertrok met een aantal collega’s direct richting de crashplek.

De UFO zoals door Jonathan Weygandt getekend. Met de wezens onderin het voertuig.
De UFO zoals door Jonathan Weygandt getekend. Met de wezens onderin het voertuig.

Op het moment dat hij en zijn collega’s aankwamen op de plek des onheils, zagen ze zaken, die zeker Jonathan nog nooit van zijn leven had gezien. De plek waar het toestel was neergekomen was voor de mannen niet moeilijk te vinden, temeer omdat er een gapend gat in de grond te zien was en Weygandt was één van de eersten die in dat gat een groot toestel zag.

Het was vast komen te zitten in de flank van een ravijn. De mannen zagen dat uit het toestel een soort stroopachtige vloeistof droop met een groen-paarse kleur. Het vaartuig bracht een zacht zoemend geluid voort en het was voorzien van een soort ventilatiekokers in de vorm van de kieuwen van een vis. (illustratie)

De mannen waren helemaal van slag, en Jonathan Weygandt was de man die naar het toestel liep en erin keek. In het vaartuig bevonden zich ‘wezens’ en Jonathan Weygandt voelde dat deze telepathisch contact met hem probeerden te maken, om hem ook te kalmeren. En hij meende ook één van de wezens om hulp te horen roepen. Maar plotseling kreeg Weygandt de opdracht om bij het toestel vandaan te gaan.

Toen hij terugkwam op de basis rapporteerde Weygandt wat hij had gezien, maar hij werd direct daarop gearresteerd en een aantal dagen opgesloten..!! Werknemers van het Amerikaanse ministerie van Energie verschenen daarna ten tonele en ook -zoals Jonathan ze omschrijft- ‘mannen in zwarte pakken’. Deze namen al zijn uitrusting af en hij werd aan boord van een grote helikopter geleid en vloog weg. Jonathan Weygandt werd verhoord..! En na een lang verhoor moest hij een formulier ondertekenen waarin hij verklaarde niets te hebben gezien.

Over dit verhoor is op internet dit relaas van Jonathan Weygandt te lezen:
“Je hoorde daar eigenlijk helemaal niet te zijn. Je hoorde dat helemaal al niet te zien. Je zult gevaarlijk voor ons zijn, als we je laten gaan”. Het zijn de woorden van een luitenant-kolonel van de Amerikaanse luchtmacht die Jonathan Weygandt verhoorde. Jonathan hierover:“Hij maakte zijn naam niet eens bij me bekend, en dat geeft natuurlijk al te denken..! Hij probeerde me duidelijk te intimideren en riep op een gegeven moment: “Als we je nu naar de jungle meenemen, dan ziet niemand je ooit meer terug”. Natuurlijk wilde ik hem niet uittesten om te kijken of hij de daad bij het woord zou voegen..”

Een opname van 2 'men-in-black', uit een verslag van een UFO-waarnemer.. (klik voor youtube)
Een opname van 2 ‘men-in-black’, uit een verslag van een UFO-waarnemer.. (klik voor youtube)

“Yeah, kon ik nog met moeite uitbrengen, waarop hij -van praten van zijn kant was al langzamerhand geen sprake- me toeriep: “You have got to sign these papers. You never saw this.” (“Je gaat deze papieren ondertekenen, je hebt dit allemaal nooit gezien!”) “Het bestaat niet” en “Dit voorval heeft nooit plaatsgevonden” om de haverklap gevolgd door: “En als je iemand hier ooit iets van vertelt, zul je zomaar ineens ‘vermist’ zijn.”

Continue schreeuwen ze naar me en roepen: “Je hebt niets gezien hoor je, niets!We nemen jou en je hele godvergeten familie te pakken.” En dat duurde bij elkaar zo’n 8 tot 9 uur achter elkaar; een soort brainwash.. “We nemen je mee in een helikopter en zullen je boven de jungle droppen, we maken er een eind aan..”  Naar mijn idee staan deze verschillende afdelingen helemaal zelfstandig; ze vallen niet onder de wet, laat staan dat ze er zich naar gedragen. Ze zijn bruut. Ik denk niet dat dit een project is wat helemaal naar de top van de regering gaat, en velen er een deel van hebben. Ik denk dat deze kerels voor eigen rekening werken en dat niemand weet wát ze doen.

En dat is zo eenvoudig tegenwoordig, er is geen overzicht, geen controle. Ze doen gewoon waar ze zin in hebben. Er wordt zwaar geweld gebruikt en ook gedood, voor degenen onder jullie die dat niet weten. Ik ken sluipschutters bij de commando’s en heb er andere jongens over horen praten. Dat deze kerels de straat op gaan, mensen volgen en hen ombrengen. En ik weet dat de sluipschutters van de legerdivisie ‘Airborne’ hetzelfde doen. Ze gebruiken Delta Force om deze mensen op te pakken en leggen ze het zwijgen op door ze simpelweg om te brengen.”

Ná het verhoor, werd Jonathan Weygandt nóg eens drie weken apart gehouden, voordat hij weer terug mocht naar de radarinstallatie. Weygandt legt in deze video uit dat onbekende vliegende objecten, die van buiten onze Aardse atmosfeer leken te zij gekomen, vaker in het gebied werden gezien toen hij in Peru was gestationeerd. Hier is zijn hele verhaal. Excuses dat we je geen NL-ondertitelde versie kunnen aanbieden..!

x

7 gedachten over “UFO’s in Zuid-Amerika, bewijs op Google Earth!

 1. Het lijkt dat genoemde luchtmacht iets te verbergen heeft die de bevolking niet mag weten.Vroeg of laat komt alles aan het licht.
  Ik heb wel iets daarover gelezen: “Ruimtebroeders komen o.a. om de vervuiling, die de mens veroorzaakt,te neutraliseren en onschadelik te maken”. Ik geloof persoonlijk dat ze goede bedoelingen hebben.

  1. De duivel heeft vele namen en gezichten.
   Alleen maar omdat sommige buitenaardsen zich ”goed” gedragen, wil niet zeggen dat ze ook zo zijn!

   Don’t fool yourself.
   Negeer niet het Alien Abduction realiteit van anderen!
   Ik heb namelijk nog NOOIT een abductee horen zeggen dat ze gered zijn door ”aardige aliens” die zogenaamd goed zijn. Never.

   Dat zij kernwapens etc uit kunnen schakelen, zegt voor mij niks.
   Dat (menselijk of alien) hierheen komen om met mensen positief contact te maken, tja wij zullen als mens vast niet de enige zijn met dubbele agenda’s.

  2. Welkom back Lidia, 1 November de Elfde maand om 11 minuten over middernacht, het kan er bijna maar 1 wezen, de heere god die in de hemelen zijt meedogenloos kritisch gaden slaande zijn heerscharen, die ouwe spijbijbelaar mag het weer oplossen, terug van weg geweest, de space verlosser op z’n vurige ros, met de donder en bliksem hamer hammer down van Thor doelpunt toornig in z’n jeukende rechterhand, oh ach en wee je gebeente als je niet luistert, dan zwaait er wat, Anu papa met de baard komt er luid brullend aan, wegwezen. Of was het een andere godvrezende Lidia, jammer dan.

 2. Alles wat het licht niet kan verdragen blijft uit het licht en zicht.
  Geheimzinnigheid lijkt een toegenomen verslaving, een nogal paranoide hetze van deze tijd te worden. Het futurisch netwerk dat onze hersenen(zinnebeelden) prikkelt met meer bewustzijn in de 12de demensie.
  Dan zou het toch allemaal wat eenvoudiger moeten kunnen.
  De Indianen beleefden het open, gewoon op de aarde bij een kampvuurtje met wat cocabladeren ha ha.
  En nu, anno 2013, dat de aarde en het luchtruim zo vol dreigt te raken van allerlei (buiten)aardse activiteiten is het raar dat het gewoon niet geopenbaard kan worden zoals het altijd al was. Misschien met het dagelijks journaal.
  AUB, niet met Starwars of andere spionage thrillerachtige verhalen.
  Maar probeer het eens te doorgronden.
  Ik heb er wel een beeld van en als je het uitspreekt komt daar ook weer een hexenjacht van. Ach ja, laat ik maar met de indianen gaan of zoals met wijsheid van het citaat hierboven, dat alles zichzelf wel openbaard. Maw,je er niet druk om maken, ja toch. Maar het blijft een fenomeen en daar kan men niet omheen.

 3. Het is nog steeds het zelfde plaatje je word de mond gesnoert om te zwijgen over alles wat je heb gezien.
  Ik word ook een beetje moe van alle media op tv en ook op internet. Niet op deze site en andere die zijn nog gelukkig bereid om verhaal te vertellen.
  Alleen de mensheid wordt dom gehouden door de hele media op tv.
  Nou zijn er een heleboel mensen heel erg naief maar dat komt door het geld en macht het is heel simpel.
  Zo denk ik en zie ik het helaas.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.