Advertentie

Google-Earth animatie-beving Japan.


Een paar dagen geleden werd deze video gepost van de aardbeving in Japan van vrijdag 11 Maart. Duidelijk is de opbouw te zien naar de verwoestende beving van 8,9 op de Richterschaal. De opname loopt van woensdag 9 Maart tot en met maandag 14 Maart. Wanneer je rechtsonder op de vier pijltjes klikt, kun je deze YouTube beeldvullend bekijken. (De datumaanduiding wordt weergegeven met de maand eerst..! (3/9 staat dus voor 9 Maart))

Opvallend is ook de enorme serie naschokken, maar dus ook de enorme serie ‘voor-schokken’, de opbouw…! Signalen die mogelijk en duidelijk als voortekenen hadden kunnen worden gezien.
x

9 gedachten over “Google-Earth animatie-beving Japan.

 1. Ik had deze hieronder al eerder gepost,almost real-time updates.
  Begint op 11 maart and still counting…

  http://www.japanquakemap.com/

  Zie:
  Wattenstaafie
  16 maart 2011 om 21:32

  Hier een website met een kaart welke het aantal bevingen, het tijdstip daarvan, en het gebied waar deze gevoeld wordt laat zien.

  Rechts bovenin heb je de mogelijkheid om via bedieningselementen de player te pauzeren en vervolgens in de lijst op het tijdstip van een specifieke beving te gaan staan met de muis.
  Je ziet dan heel goed het gebied tot waar de beving gevoeld werd.

  Japan Quake Map: http://www.japanquakemap.com/

  1. Dankjewel wattenstaafje. Ik had vorig jaar soortgelijke links op mijn computer maar had ze er af gegooid om niet steeds weer te kijken. Ik kan het toch niet laten dus er maar weer op gezet. Niettemin , dankjewel. Als het me teveel wordt verwijder ik ze wel weer. Maar wat een gerommel hé.

 2. Het is liegen en bedriegen geblazen, ik geloof niets meer, je kan net zo goed al het nieuws door de plee spoelen. Dat we allemaal een keer doodgaan, daar kunnen we van op aan. Wat een rust, het is dat ik nog één en ander te doen heb op deze aardkloot, anders was ik echt allang naar andere oorden vertrokken hoor!
  Zelfs de rijkste en machtigste mensen op de aarde doen nog of ze kleuters zijn, alleen dan met perverse sex natuurlijk, hoort erbij in de wereldmaatschappij. Laat ze lekker zichzelf gaan likken, ik ben het beu. Echt, krijg maar lekker de tering tyfus allemaal en scheer je poesje vooral kaal want anders ben je abnormaal. Groetjes Berlusconi, lik m’n Yoni versie. Sorry voor mijn grove taalgebruik, dit komt omdat ik overal onraad ruik.

  1. Martijn lucht lekker op he even zo spuien ,,kan je best begrijpen het is ook een bende op de wereld [helaas ] heb de afgelopen weken ook lopen vloeken ,,14 dagen terug werd mijn oud buurvrouw 89 jaar ,savonds overvallen in haar aan leun woning ,,125 eu buit gemaakt ,,goddank sliep ze ,,en vorig weekend dat vreselijke gbeuren in ALphen ,. het doet je zo n verdriet al die dingen ,,en mijn reactie was ook vloeken, omdat je alles niet meer kan plaatsen en je uit je doen bent. dag Martijn alle goeds Hannie.

 3. Wordt wel eens tijd dat iedereen hier wakker wordt, voorbij met de sprookjes, de werkelijkheid begint te groeien naar het niveau Hel, de hele wereld wordt nu pas echt vergiftigd, BP olieramp was erg maar wat er nu aan de gang is in Japan, dat is pas echt linke shit.

  Het is natuurlijk ook zo dat we niet weten hoe erg het is maar ga van het ergste uit en dan is dat peanuts met wat er werkelijk gebeurd. Ik kan er niet meer om lachen en dat wil wat zeggen…

  1. @Martijn,
   Wat is wakker? Wat is de droom? Reken maar van yes dat er steeds meer mensen wakker zijn…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.