Advertentie

Graancirkels als ‘ghost’ te zien op Google Earth..!


crop_circle_050716_wiltshire_waden_hill_avebury
Graancirkel verschijnt bij Avebury, Wiltshire. Waden Hill in 2005. Hieronder zie je de ‘ghost’ van deze cirkel, zoals je deze op Google Earth vindt..!

 

x

x

Graancirkels als ‘ghost’ te zien op Google Earth..!

2013 © WantToKnow.nl

x

Het verhaal is simpel: wanneer graancirkels door mensenhanden gemaakt zijn, is dit duidelijk waarneembaar in dat graan. Daarnaast ontbreken bijzondere eigenschappen in het graan, die bij ‘echte’ graanformaties wel te zien zijn. Met name Nederlandse graancirkelonderzoekers Ir. Bert Jansen en drs. Janet Ossebaard, zijn uiterst bedreven in het analyseren van deze kleine eigenschappen, die voor de vele ongetrainde graancirkelbezoekers nauwelijks waarneembaar zijn.

Dr. Nancy Talbott van het BLT-researchteam.
Dr. Nancy Talbott van het BLT-researchteam.

Een van de wetenschappelijk onderzoekers die feitelijk té weinig aandacht krijgt voor haar baanbrekende werk op het gebied van graanformaties, is Dr. Nancy Talbott. Zij en haar ‘BLT-researchteam’ zijn al vele jaren bezig om systematisch onderzoek te doen naar de verschijnselen rondom graanformaties.We raden je aan eens een kijkje te nemen op haar site en met eigen ogen te zien, hoe deskundig en ‘open minded’ deze wetenschapper zich van haar taak kwijt. Werkelijk opzienbarend zijn de tests, die Dr. Talbott heeft gedaan met het herplanten van graan dat uit graanformaties afkomstig is. (Zoals je waarschijnlijk weet zijn de graanformaties al lang niet alleen cirkels meer, dus is het beter te spreken over ‘formaties’, dan over ‘cirkels’..!)

Het graan blijkt het jaar daarop een veel intensere kiemkracht te vertonen en een grotere halm en korrel, dan het graan dat als test van buiten de graanformatie is meegenomen en tegelijkertijd, onder dezelfde omstandigheden natuurlijk, is geplant. Kijk zelf op de site van Dr. Talbott en je zult de resultaten onder ogen krijgen.

Maarr.. het lijkt niet altijd nodig om wetenschappelijk te kijken naar de karakteristieken van graan dat uit graanformaties afkomstig is. Want ook de bodem, waarop deze formaties hebben gestaan, lijkt zich in een metamorfose te hebben gewenteld. Een heel bijzondere eigenschap van de bodem, die onder de graanformaties ligt, is het tonen van een soort lichtbeeld, een ‘ghost’, zoals die in vakkringen wordt genoemd. Feitelijk toont de bodem in de wintertijd, wanneer er niets op de akker is gezaaid, noch dat de akker is omgeploegd, de vorm van de graanformatie zoals die er het jaar, of de jaren, ervoor lag.. Kijk maar eens naar de foto’s die we voor je van Google Earth haalden. Beiden zijn afkomstig van het gebied rondom Avebury, waar ook de Stonehenge-formatie en Silbury-hill ligt.

Avebury ghost cirkels

 

Avebury ghost cirkels II

 

Wanneer we inzoomen op deze graancirkels, zie we de graanformatie die je bovenaan dit artikel als feitelijke graanformatie ziet, terugkomen in een ghost. Daarnaast ligt aan de oostkant van Avebury, waar je de fameuze steencirkel kunt zien (en voélen!), een andere ‘ghost’. Beide formaties werden in 2005 in het graan gevonden en beide formaties zijn als ghosts te zien op Google Earth. Hier zie je de originele graanformatie uit 2005, die aan de oostkant van Avebury te zien is.

ghost cirkel Avebury 1

Wanneer je overigens een bijzonder fenomeen wilt zien, dat optrad bij deze cirkel (Avebury Henge), dan klik je even op het beeld, waardoor je naar een artikel wordt geleid over een lichtfenomeen dat een Noorse bezoekster van de formatie fotografeerde. Maar terug naar de ghosts van beide formaties. Hieronder laten we je de beide uitsnedes zien van de beide graanformaties zoals die bij Avebury in 2005 verschenen. De vraag is nog hoe lang deze ghosts te zien zijn, nádat er weer op gezaaid en geoogst is, maar dat is wellicht elders te vinden. Wij denken je met deze informatie een klein puzzelstukje aan te reiken over het waanzinnig interessante fenomeen ‘graanformaties’..!

07.05-Avebury-Henge

 

En de formatie van Avebury Henge, zoals je die ook hierboven in het artikel in de 'graanuitvoering' kunt zien.
En de formatie van Avebury Henge, zoals je die ook hierboven in het artikel in de ‘graanuitvoering’ kunt zien.

x

* * *

Boekaanbieding: ‘Werken met de Graancirkel Codes’ van Judith Moore en Johan Keijser.
Klik op de boekcover hieronder voor meer informatie over dit bijzondere boek!

x

.
.

 

24 gedachten over “Graancirkels als ‘ghost’ te zien op Google Earth..!

  1. @GuidoJ 2.1

   Blijkbaar is de bodemstructuur op dergelijke plaatsen blijvend veranderd. Verbeterd?

  2. Kijk naar het fantastische werk van Nancy Talbott van de BLT, hierboven gelinked in het artikel! Waanzinnig onderzoek.

 1. als je naar de foto,s kijkt dan kunnen mensen handen deze sneden niet na maken of creeren deze zijn zo scherp ingevoerd dat ik ze zie als echt en dat laat mij weten dat wij zeer zeker niet?? alleen zijn op de wereld .

 2. Mooie en merkwaardige cirkels, maar wie maakt ze en waar komen ze vandaan? Alle verhalen over aliens en buitenaardse krachten zijn wetenschappelijk nooit bewezen. Dus de oorsprong zoals genoemd in die verhalen bestaan niet.

  1. @ t w boltze
   Wetenschappelijk is ook niet bewezen dat alle verhalen over aliens en buitenaardse krachten onzin zijn . Je kunt dus slechts concluderen dat we niet weten wie of wat ze maakt. Dat de oorsprong zoals genoemd in die verhalen niet bestaat is dus wel heel kort door de bocht.

  2. Wat je niet ziet bestaat niet, wat je niet kunt meten idem dito.. Pff.. heerlijk de zegeningen van de wetenschap.
   Het enige wat bestaat, is de observator, die kijkt en de wereld bepaalt.. Wat een makkie.. Zeker als je daarbij bedenkt dat ALLES subjectief is.. The TRUTH is in the eye of the beholder..

  1. Slechts een woord ….. prachtig en imo een waardevolle link. thanx
   Niet echt nieuw maar wel vanuit onverwachte hoek confirmatie , zak mah zegguh!

  1. Tja lieve Hannah, het is al lang geen synchroniciteit meer.. Ik kijk nergens meer van op. Of juist wel en dan zie je het.. ;-))

  1. Daar wordt veel over nagedacht door de graancirkelonderzoekers. Grappige is dan dat een graanformatie verschijnt in de vorm die de dag, of een paar dagen ervoor, via een soort intentionele meditatie werd ‘neergezet’.. Maar ja, doen we dat dan zelf of wordt de boodschap opgepikt.. Hier een dergelijk verhaal verhaal van Janet Ossebaard. http://www.circularsite.com/gedachten6.htm
   En hier het verhaal van de Japanse universitaire groep die meditatief een graanformatie wilde neerzetten, wat in 1999 ook daadwerkelijk lukte. Maar waren zij dat..? Of werd hun wens opgepikt..? http://www.circularsite.com/intro10a.htm Origami, Japanse vouwkunst.. hahaha.. 🙄
   Een teken dat alles, maar dan ook álles met elkaar verbonden is..?

  2. De Bron van al wat is is alomvattend dus alles is verbonden met de bron. Het is eenheid wat zich uitdrukt in verscheidenheid. Onze menselijke droom is te denken dat we afgescheiden zijn van de eenheid. Het ontwaken uit deze droom is onze missie op aarde. De weg in de dualiteit is een weg van licht en duister. Door zuivering van intentie het omarmen en integeren van beiden in onvoorwaardelijke liefde. Overeenstemming met Gods wil is de mens in staat bergen te verzetten dan lukt een graancirkel ook wel 🙂

 3. We zien ze nog te weinig en dat heeft te maken met de
  angst van mensen ( meer dan 6 procent) voor U.f.o. s’
  Wanneer dat percentage daalt tot onder de 3nprocent, dan zullen we ze in grote getale gaan zien. Vanwege onze vrij wil is het nu nog beperkt!!t

  1. Dit is een aanvulling op mijn eerdere reactie.
   In het verleden waren er V e r k e e r d e aliens (denk aan ontvoeringen etc.)
   Maar nu kunnen er alleen nog GOE D E. Ruimtebroeders verwacht worden, die ons al vele eeuwen hebben geholpen ( anders hadden wij hier allang niet meer kunnen leven door straling)
   Zij hebben als het ware een “deken/sluier ” om de aarde gelegd en staan te popelen om ons te kunnen helpen. Moeten we dus wel willen!!!!!! De foute waren gefabriceerd in area 51 in Arizona (geheime ” werkplaats” van ” het kwade” )

  1. Ja leuk JaNee, ik had het filmpje al eens eerder gezien. Het deed mij denken aan de prieelvogel, dus nu een prieelvisje 🙂
   Hier een paar prachtige foto’s en een filmpje
   https://bit.ly/1gP4xvR

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.