Advertentie

‘Wilsbesluit en herstel van verbindingen’…!


x
X

Over de fundamentele invloed van de
Volle Maan in Waterman
van zondag 22 augustus 2021

 ‘Wilsbesluit en herstel van verbindingen’

              2021 © Manuela van der Knaap | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Astrologe Manuela van der Knaap

Dit artikel is meer dan alleen de beschrijving over de volle Maan in Waterman van afgelopen zondag 22 augustus 2021. Deze volle Maan is een belangrijke katalysator in het grotere transformatieproces. In dit artikel krijg je overzicht en inzicht in de belangrijkste processen tijdens het super intense en grote transformatieproces dat zich nu aan het voltrekken is op Aarde naar het Watermantijdperk toe. Hierin ook uitleg over de huidige en toekomstige processen van Pluto en de parallel met de Tweede Wereldoorlog wordt inzichtelijk gemaakt, waardoor het grotere plaatje helder wordt.

Ik hoop dat je hierdoor kan uitzoomen en het inzicht je rust en richting brengt. Ook krijg je inzicht in het hoe en waarom van de energetische achtergrond van de prik en wat de huidige ‘grafeen’ en andere vervuiling met ons lichaam doet en hoe je dat kan herstellen met praktische tips. Het is een flink lang artikel geworden, maar volgens mij zeker de moeite waard om te lezen. Misschien komt er nog een YouTube video met uitleg over onderstaand artikel. Ik wens je veel leesplezier…

Belangrijke transitie
Dit was de tweede volle Maan in Waterman van zondag 22 augustus 2021. Het komt niet vaak voor dat twee volle manen achter elkaar in hetzelfde dierenriemteken vallen, met ook nog eens een nieuwe Maan op 8-8 in het centrum van de ‘Leeuwenpoort’.

Dat moet wel een bijzondere grotere poort zijn voor het nieuwe tijdperk van Waterman, waarin wij nu de eerste schreden zetten. De mensheid wordt vol het nieuwe tijdperk in geduwd. Want de huidige problemen die er zijn, vragen om ‘Watermantijdperk-oplossingen’, namelijk in eenheid en gelijkwaardigheid samenkomen om vrijheid tot stand te brengen.

Daarmee worden de belangrijke facetten van het Watermantijdperk actief en ook wordt hun belang voor ons allemaal zichtbaar, maar ook zeker voelbaar. Dus deze tweede volle Maan van de serie in Waterman sluit de rij en daarmee een grote belangrijke poort van bewustwording en verandering.

(Volle Maan in Waterman van 24-7-2021 Maan op de 2de graad van Waterman in het 8ste huis conjunct Pluto in Steenbok 7de huis. (HIER)  Nieuwe Maan in Leeuw van 8-8-2021 (HIER) En deze volle Maan van 22-8-2021 Maan op de 30ste graad van Waterman.)

Sociale uitsluiting
Deze volle Maan staat op de laatste graad van Leeuw en Waterman en dat betekent een afronding van iets en het wordt dringend dat we de les die erbij hoort, nu ECHT begrijpen. Meestal worden de lessen in de laatste graad van een dierenriemteken (die dus ook over dat dierenriemteken gaan) heel pittig en uitvergroot aan ons getoond.

Het gaat nu dus om het Leeuw-Waterman principe dat begrepen moet worden. Dat betekent dat het sociale van het dierenriemteken Waterman, het broeder- en zusterschap, een rol speelt maar deze kracht staat altijd in verbinding met de tegengestelde kracht, namelijk de kracht van het dierenriemteken Leeuw, en dat is de kracht van het individu dat creatief zichzelf mag zijn. Dit gaat heel concreet over de lessen rondom sociale uitsluiting van mensen die ervoor kiezen zich niet te laten vaccineren, wat in verschillende landen op Aarde nu tot uitvoer gebracht wordt of gaat worden.

Het watermantijdperk, zoals afgebeeld door de Nederlandse kunstenaar Jofra.

Ook wordt er een podium gegeven aan vingerwijzen en oordelen rondom deze volle Maan. Dus de komende weken zal er veel strijd zijn. Dit zijn lessen die geleerd MOETEN worden, om een gezond Watermantijdperk te laten ontstaan. Zonder de kracht en vrijheid van het individu kan er nooit een gezond en evenwichtig nieuw Watermantijdperk ontstaan.

(Maan 30ste graad conjunct Jupiter in Waterman op de IC en oppositie Zon op de 30ste graad in Leeuw op de MC. YOD is vingerwijzing van God: Cheiron in Ram in het 5de huis inconjunct Ascendant in Schorpioen en inconjunct Mercurius conjunct Mars in Maagd in het 10de huis. Pluto in Steenbok 3de huis maakt een duet met Neptunus in Vissen 4de huis in een sextiel. En een mineur aspect met Priapus in Boogschutter in het 1ste huis.)

Transitie naar een nieuw tijdperk
We verlaten nu de Matrix, tijdens het intreden van het Watermantijdperk. We zijn tijdens de val van Atlantis deze Matrix ingegaan en hebben zeer lange tijd, op een extreme manier, individualiteit leren kennen en tegen wil en dank mogen ontwikkelen in onszelf. Dit kon ontstaan door het leven in de afgescheidenheid van de dualiteit. En dit proces van individualiteit is nu klaar en kan worden afgerond in ons en in de mensheid.

De val van Atlantis was de start van het Leeuwtijdperk en nu, met de start van het Watermantijdperk, bewegen we de afgescheiden bubbel van de Matrix weer uit. Dat is het grotere plaatje dat de Astrologie als gift aan ons schenkt. Een nieuw tijdperk begint meestal met een heleboel ellende en grote omwentelingen, omdat de basiswaarden van het nieuwe tijdperk begrepen moeten worden terwijl zij hun plek innemen.

Tijdperken van verandering
Met Pluto in Steenbok, die begonnen is in 2008 en actief is tot 20 november 2024, wordt de structuur van de huidige systemen (bestuur, bestuurlijke macht en controle en beperkingen) waarin we gevangen zitten, afgebroken zodat het nieuwe kan ontstaan. En omdat een structuur de ruggengraat van een samenleving is, blijft na de vernieuwingen niets hetzelfde.

Dat is best een heftige periode. Het proces voor het collectief dat daarna volgt, is wanneer Pluto het dierenriemteken Waterman ingaat en dit is vanaf januari 2024 tot 20 januari 2044. In die periode worden de puntje op de i gezet en doorleefd de mensheid de alle kanten van de Watermanprincipes, namelijk; sociale waarden, broederschap, gelijkwaardigheid, bewustzijn, vernieuwing, vrijheid en technologie. We bouwen aan een nieuwe basis voor 1000 jaar vrede van het volgende niveau van een 5D maatschappij voor de mensheid op Aarde.

Switch in tijdperken
Tijdens een periode dat Pluto door een dierenriemteken gaat, worden essentiële lessen geleerd door middel van macht en onmacht over het betreffende dierenriemteken. Het meest ideaal is het om uiteindelijk de hogere spirituele octaaf te begrijpen van dat dierenriemteken om in neutraliteit uit te kunnen komen, maar dat was in de dualiteit van de Matrix alleen voor een kleine groep bewuste mensen weggelegd. Dat gaat in het nieuwe tijdperk van Waterman, als we buiten de dualiteit van de Matrix komen, anders worden voor het collectief.

Maar het duurt nog even voordat we daar zijn aangekomen. Dus deze switch in tijdperken is een enorm grote omwenteling en die gaat gepaard met grote bijkomende schade. Velen zullen vertrekken van de Aarde, omdat ze er niet aan toe zijn om de frequenties van het nieuwe tijdperk te kunnen toelaten in zichzelf of graag het nieuwe tijdperk betreden vanuit een andere incarnatie met een nieuw lichaam.

Wie bestuurt jouw leven?
De huidige gang van Pluto door Steenbok vraagt om het diepe besef dat we alleen onszelf kunnen besturen en dat de ware autoriteit in onszelf ligt. Dat authenticiteit, dus wie jij ECHT bent, (wie jij in Wezen bent) de basis is in jezelf waarop je kan vertrouwen en bouwen. En dat gaat zelfs tot diep in iedere cel, vezel, DNA en atoom van het lichaam. Want zelfs ons DNA en eiwitten (spikes), alles is vervuild geraakt met invloeden van buitenaf. We zijn in slaap gesust en leven met ons bewustzijn in de digitale wereld van onze mobiel en computer en in een wereld waar velen de interesse in de wereld en elkaar hebben verloren.

De autoriteit is weggegeven aan bestuurders, dus aan andere mensen en omstandigheden van buitenaf, die ons BESTUREN. Dus deze wake-up-call die we nu doormaken in het laatste deel van Pluto door Steenbok, is essentieel. Door de pijn te voelen van besturing die buiten onszelf ligt, van onbetrouwbare en egoïstische leiders, komt er het besef dat je deze macht en kracht bij jezelf dient te houden. Dus dat je zelf verantwoordelijk bent voor het besturen van je eigen leven en dit niet uit handen kan geven. Met kracht hebben we ons eigen leven en individuele IK-kracht weer te claimen, om zo onze diepste oorsprong te herstellen. En daaruit zal nieuwe maatschappelijke besturing ontstaan, die het individu zijn kracht terug zal geven. Deze les MOET nu geleerd worden.

(YOD is vingerwijzing van God: Cheiron in Ram in het 5de huis inconjunct Ascendant in Schorpioen en inconjunct Mercurius conjunct Mars in Maagd in het 10de huis. Pluto in Steenbok 3de huis maakt een duet met Neptunus in Vissen 4de huis in een sextiel. En een mineur aspect met Priapus in Boogschutter in het 1ste huis.)

Jouw kwantum realiteit claimen
Met de individuele IK-Kracht bedoel ik niet de kracht van het kleine vaak beschadigde ego, maar de stille kracht van het IK, waarin je jezelf centraal zet, zonder egoïstisch te zijn, maar wakker en aanwezig bent en jouw plekje in het geheel accepteert en claimt. Tijdens deze twee volle manen in Waterman en de nieuwe Maan in Leeuw tijdens de ‘Leeuwenpoort’ in het midden, was deze oproepende IK-Kracht extra groot en zeer goed voelbaar. Zoals ik in het artikel van de nieuwe Maan heel duidelijk heb verwoord (Nieuwe Maan in Leeuw van 8-8-2021 (HIER), gaat het om het uitdrukken van waar jij voor staat.

Niet zo zeer in woorden, maar vooral door het innemen van jouw unieke ruimte waarin jouw visie serieus genomen wordt en energetisch uitgezonden wordt. Hierdoor claim je jouw deelname en realiteit in het collectief en kies je helder en duidelijk jouw persoonlijke (kwantum) realiteit en collectief waarin jij wilt leven.

(YOD is vingerwijzing van God: Cheiron in Ram in het 5de huis inconjunct Ascendant in Schorpioen en inconjunct Mercurius conjunct Mars in Maagd in het 10de huis. Pluto in Steenbok 3de huis maakt een duet met Neptunus in Vissen 4de huis in een sextiel. En een mineur aspect met Priapus in Boogschutter in het 1ste huis.)

Tweede Wereldoorlog en controlesystemen
De astrologie heeft nog een groter overzicht prijs te geven. De bovenstaande grafiek is de verticale beweging van de (semi)planeet Pluto. De golfbeweging van Pluto aan de bovenkant van de grafiek, dat is de periode van het jaar 1929 tot ongeveer 1952. (Out Of Bounds periode declinaties noord.) De (semi)planeet Pluto regeert over macht, onmacht, controle, manipulatie, transformatie voor de grote collectieve bewegingen en ontwikkelingen van het bewustzijn. En die is in die periode rond de Tweede Wereldoorlog op zijn hoogste piek en buiten zijn normale doen (OOB).

Aan de noordzijde van de golf in de grafiek is de energie ook maximaal naar buiten gericht. Dat leert de ervaring. In die periode van 1929 tot 1952 was er veel onrust, macht en onmacht en zelfs genocide (Pluto in Leeuw) om maximale controle te krijgen over de buitenwereld en de mensheid. In deze periode zijn in de wereld om ons heen de besturende controlesystemen ontstaan, waar wij nu nog steeds in gevangen zitten.

Huidige proces: controle over binnenwereld
De zuidzijde van de grafiek is waarin wij nu zijn aangekomen. We zijn in het begin van het laagste punt van de golfbeweging van Pluto (zie pijl 2019). Rond het jaar 2019 begon deze periode en waren we op hetzelfde punt als in het jaar 1929, toen de golfbeweging van Pluto bovenin de grafiek was. Het einde van de golfbeweging van Pluto waarin deze kracht functioneert buiten zijn normale werking en die vergelijkbaar is met 1952 zal nu rond 2035 liggen. (Out Of Bounds periode declinaties zuid.)

Dus in deze periode vindt de grote omslag en wederopbouw plaats. De Tweede Wereldoorlog eindigde in het begin van het hoogste punt van de grafiek en daarna is de wederopbouw begonnen voor het nieuwe. Dat breekpunt ligt voor de huidige situatie rond 2025 schat ik, wanneer ik naar de grafiek kijk. In het huidige proces (aan de onderkant van de grafiek) draaien de processen om macht en controle over de binnenwereld van de mens.

Dat proces is volop bezig en ook al zichtbaar op dit moment, voor hen die willen en kunnen zien en persoonlijk met dit innerlijke proces bezig zijn. Als de blik naar buiten gericht is, dan heb je zeer waarschijnlijk ook geen bewustzijn over je innerlijke proces en de belevingswereld in jezelf. En dan is er zeer waarschijnlijk ook geen zicht op wat zich aan het ontvouwen is, namelijk een gevecht over controle van de persoonlijke binnenwereld van ieder mens. Helaas is dit het geval voor het grootste deel van de mensheid.

De huidige les en winst
Zoals ik eerder al schreef, is het innerlijke proces voor ieder persoonlijk erom te doen dat je machtig of krachtig verbinding, autonomie en authenticiteit krijgt met je eigen binnenwereld, tot in iedere vezel van je DNA, atomen en eiwitten. Alles wat we nu meemaken, met egoïstische daden van bestuurders die controle willen over jouw leven, dat is een stimulans om maximaal je eigen binnenwereld in eigendom te nemen en aan autonoom en authentiek zelfbestuur te doen. We leren op nieuwe manieren oude magische kwaliteiten toe te passen die we al een eon niet meer hebben toegepast en zijn vergeten.

(YOD is vingerwijzing van God: Cheiron in Ram in het 5de huis inconjunct Ascendant in Schorpioen en inconjunct Mercurius conjunct Mars in Maagd in het 10de huis. Pluto in Steenbok 3de huis maakt een duet met Neptunus in Vissen 4de huis in een sextiel. En een mineur aspect met Priapus in Boogschutter in het 1ste huis.)

Verbroken verbindingen met de Lichtsferen
De afgelopen jaren zijn we door luchtvervuiling (chemtrails) en vervuiling van het drinkwater, lichamelijk besmet geraakt met grafeen. En ook de prik blijkt vol te zitten met (geprogrammeerde) grafeen; dat laten de nieuwste onderzoeken zien. (HIER) met video Engelse ondertiteling.) Mensen die de prik hebben genomen, scheiden ook minuscule spike eiwitten uit die gekoppeld zijn met grafeen. De geprogrammeerde grafeen geeft elektromagnetische verstoringen in het energieveld van het lichaam en naar de omgeving. Vooral de eerste weken.

Kosmisch bewustzijn; de onlosmakelijke verbondenheid met Al-dat-Is.

Daarom ervaren veel mensen spasmen of overbelasting van het zenuwstelsel, doordat het elektromagnetische in het lichaam is verstoord. Grafeen is de nano-toepassing van grafiet en heeft energetisch de bijwerking dat het ons afscheidt van de hogere dimensies van ons bewustzijn, Ziel en Multi-dimensionale energielichaam. Concreet wordt je licht-as energetisch verbroken, meestal bij de schedelrand in de nek (vooral in de hersenen in de verstoring groot). De licht-as is het centrum van je binnenwereld en ‘Goddelijke Bewustzijn’, daar waar je stilte en ZIJN is.

Als deze verbinding verbroken is, dan kan nog wel de verbinding met de Ziel op een andere manier er zijn, maar de verbinding met je Goddelijk Bewustzijn is er dan niet meer..! Bewustzijn uit hogere dimensies, in je multi-dimensionale energielichaam, zoals de Engelen en Opgestegen Meesters, kunnen je dan niet meer of moeilijk bereiken en je zal zelf actief deze multi-dimensionale verbindingen weer tot stand moeten brengen. Dus geleide meditatie vanuit Engelen en Meestersferen verliezen hun kracht en werkzaamheid, als je te veel verstorend grafeen in je lichaam hebt.

Wat ik hier schrijf is helder geworden uit losse waarnemingen door verschillende mensen, onafhankelijk van elkaar nemen zij hetzelfde waar. Blijf bij jouw eigen ervaring, dus neem niet klakkeloos aan wat ik hier schrijf en onderzoek wat voor jou klopt. Deze volle Maan in Waterman van zondag 22-8 geeft extra helende energie voor het herstellen van deze lichamelijke problemen.

(Huidige drieluik van twee volle Manen in Waterman en de nieuwe Maan in Leeuw van 8-8: Zwarte Maan in Tweelingen conjunct noordelijke Maansknoop in het 7de huis. Priapus in Boogschutter in het 1ste huis. Volle Maan 22-8: Maan conjunct Jupiter en IC is Heer Priapus in Boogschutter, dus heling, maar ook uitvergroten lichamelijke problemen.)

UPDATE: de meningen zijn verdeeld over de aanwezigheid van grafeen(oxide) in de prik. Informeer jezelf. Ik plaats hier ook de link voor een ander geluid van de zg. fact-checkers: (HIER). Daarbij wil ik graag aanvullen dat het energetisch verbreken van de licht-as verbinding met of zonder de aanwezigheid van grafeen in de prik, nog steeds overeind blijft. Dit wordt door velen zo ook ervaren. Mocht het niet het grafeen zijn, dan is het zeer waarschijnlijk toch iets anders wat in de prik zit. Omdat het verbreken van de verbinding met de Bron en haar lichtsferen door een kapotte licht-as (die meestal bij de schedelrand horizontaal komt te liggen), ontstaat bij mensen die de prik hebben gehad of wanneer je iemand ontmoeten die deze heeft gehad. Maar onderzoek dit alsjeblieft voor jezelf.

Herstel van verbindingen met de Lichtsferen
De verbindingen herstellen met deze Lichtsferen lukt dan alleen vanuit de eigen ‘Goddelijke’ lagen in jezelf, die de vele bewustzijnslagen van de Ziel overstijgen. Een andere benaming voor deze ‘Goddelijke’ lagen in jezelf is jouw ‘Wezenlijke Zelf’, dus wie jij in jouw ‘Wezenlijke Essentie’ bent. Deze kracht ligt niet buiten jezelf, maar is de Kern van het levende licht van de ‘Godsvonk’, ook wel ‘Monade’ genoemd, waarmee je deze reis in deze Schepping bent begonnen.

Ik noem het jouw ‘Kosmisch Hart’. Dit is geen chakra, maar gaat voorbij aan het etherische en energetische. Dit is een bolletje van levend bewust Licht en zetelt op het middenrif, net onder het borstbeen. Dit is een punt van ZIJN. Deze kern van jouw ‘Goddelijke’ bewustzijn opent zich alleen vanuit onvoorwaardelijkheid naar jezelf en wat er in jouw binnenwereld beleefd wordt en dus aandacht vraagt. Met bewuste aandacht en een onvoorwaardelijke open blik, beweeg je mee met wat vanbinnen aandacht nodig heeft.

Vanuit de dualiteit wordt groter wat je aandacht geeft, maar als je jezelf vanuit onvoorwaardelijkheid (heelheid) openstelt voor je innerlijke beleving, dan word je stap voor stap naar je kern geleid. Dan pel je alle verstoringen stap voor stap af en kom je in de stilte in jezelf, in het ZIJN. Je geeft dan als het ware het (be)stuur aan je ‘Goddelijke Zelf’. Met mijn meditatie-webinars begeleid ik je in het maken van deze verbinding en dit herstel.

(Huidige drieluik van twee volle Manen in Waterman en de nieuwe Maan in Leeuw van 8-8: Zwarte Maan in Tweelingen conjunct noordelijke Maansknoop in het 7de huis. Priapus in Boogschutter in het 1ste huis. Volle Maan 22-8: Maan conjunct Jupiter en IC is Heer Priapus in Boogschutter, dus heling en uitvergroten lichamelijke problemen.)

Afbeelding hieronder: tekening door Milena Blomqvist
(HIER) & (HIER)

Actief Wilsbesluit
Het is een bewuste daad en keuze om je open te stellen voor jezelf, jouw Kosmisch Hart en voor jouw IK-besef, waarmee jij je eigen binnenwereld weer in eigendom neemt. Dit is een actief Wilsbesluit. Niet vanuit de lagere stampende wil, maar vanuit een schoon, onvoorwaardelijk en krachtig open Wilsbesluit. Vanuit deze onvoorwaardelijke verbinding met jezelf herstel je de verbinding met het Kosmisch Hart, de ‘Goddelijke’ licht-as in jezelf en de kosmische multi-dimensionale verbindingen met de hogere Lichtsferen (wat eigenlijk multi-dimensionele delen van jezelf zijn).

Dit is de manier van mediteren waar ik je in begeleid met mijn nieuwe en volle Maan meditatie-webinars. Ik ben een paar jaar geleden door mijn innerlijke begeleiding op dit pad gezet met deze meditatie-webinars en stap voor stap wordt voor mij steeds duidelijker hoe belangrijk deze vorm van mediteren en aanwezig zijn eigenlijk is. Het herstelt de innerlijke verbinding met je Wezenlijke Goddelijke Zelf.

Je claimt je eigen binnenwereld, door het bevrijden en in eigendom nemen van het Kosmische Hart vanuit onvoorwaardelijke aanwezigheid en dat is precies wat NU van het grootste belang is om deze periode goed door te komen.

Je komt weer in je rust en innerlijke verbinding en kan jezelf zuiveren en weer opnieuw gaan opbouwen van binnenuit, vanuit het ‘Kosmisch Hart’, het centrum van je Wezenlijke Zelf. Van daaruit kan de materie van het lichaam de nieuwe frequenties zelf vinden en installeren en de vervuiling van wat niet authentiek van jou is, herkennen en loslaten.

(Volle Maan 22-8: YOD is vingerwijzing van God: Cheiron in Ram in het 5de huis inconjunct Ascendant in Schorpioen en inconjunct Mercurius conjunct Mars in Maagd in het 10de huis. Pluto in Steenbok 3de huis maakt een duet met Neptunus in Vissen 4de huis in een sextiel. En een mineur aspect met Priapus in Boogschutter in het 1ste huis. Zwarte Maan in Tweelingen conjunct noordelijke Maansknoop in het 7de huis. Priapus in Boogschutter in het 1ste huis. Maan conjunct Jupiter en IC is Heer Priapus in Boogschutter, dus heling en uitvergroten lichamelijke problemen.)

Grotere bedoeling
En zo ‘dwingen’ de huidige ontwikkelingen ons naar binnen en om niets meer van buiten jezelf te halen en je binnenwereld en jouw persoonlijke individualiteit te claimen. Want de verbindingen buiten jezelf zijn mogelijk verbroken door de belasting met grafeen. Er is dus een grotere bedoeling achter deze heftige situatie. Voor het herstel en het claimen van jouw persoonlijke binnenwereld zijn deze twee volle manen in Waterman en de afgelopen nieuwe Maan in Leeuw in het bijzonder bedoeld. Als je niet helemaal begrijpt wat ik hierboven allemaal uitleg, doe dan mee met een meditatie-webinar van mij, dan kun je het ervaren en krijg je wat uitleg in het begin: (HIER).

(YOD is vingerwijzing van God: Cheiron in Ram in het 5de huis inconjunct Ascendant in Schorpioen en inconjunct Mercurius conjunct Mars in Maagd in het 10de huis. Pluto in Steenbok 3de huis maakt een duet met Neptunus in Vissen 4de huis in een sextiel. En een mineur aspect met Priapus in Boogschutter in het 1ste huis.)

Symptomen en lichamelijk herstel
Als iemand vol zit met grafeen en de verbinding met de Ziel en de hogere multi-dimensionale delen van het bewustzijn niet meer aanwezig kunnen zijn in het lichaam, dan kun je het gevoel hebben dat je geen verbinding meer kan maken met de essentie van die persoon. Als jij het zelf bent, dan kun je het gevoel hebben jezelf kwijt te zijn. Je voelt je dan vreemd en merkt in kleine dingen op dat je uit verbinding bent met jezelf en ook met de wereld om je heen. Het kan ook voelen alsof je niet helemaal aanwezig kan zijn in het moment en mogelijk laat zelfs jouw geheugen je in de steek.

Het geheugen hoort bij de binnenwereld, want astrologisch gezien horen beide bij de Maan. Dit allemaal kan een gevoel geven van grote eenzaamheid. Maar het is te herstellen door regelmatig in je binnenwereld bewust en vanuit een actief Wilsbesluit, het IK-besef, weer te claimen en het ‘Kosmisch Hart’ te openen en aan het roer te zetten. Dit doe je vanuit een diepe meditatieve staat, zoals ik hierboven beschreef. Gelijktijdig is het nodig om de grafeen en vreemde (spike) eiwitten ook fysiek uit je lichaam te werken met supplementen en gezuiverd water drinken. Vraag het aan je eigen natuurarts of kijk in de onderstaande linken.

(Volle Maan 22-8: YOD is vingerwijzing van God: Cheiron in Ram in het 5de huis inconjunct Ascendant in Schorpioen en inconjunct Mercurius conjunct Mars in Maagd in het 10de huis. Pluto in Steenbok 3de huis maakt een duet met Neptunus in Vissen 4de huis in een sextiel. En een mineur aspect met Priapus in Boogschutter in het 1ste huis. Zwarte Maan in Tweelingen conjunct noordelijke Maansknoop in het 7de huis. Priapus in Boogschutter in het 1ste huis. Maan conjunct Jupiter en IC is Heer Priapus in Boogschutter, dus heling en uitvergroten lichamelijke problemen.)

  • HIER   en  (HIER) (Engelse ondertiteling)
  • (HIER) (Engelse ondertiteling)
  • (HIER) (Nederlands, maar niet alle info.)

Herstel door te herinneren met mineralen
Er zijn twee verschillende mineralen naar mij toegekomen speciaal voor dit doeleinde, om de verbinding met het innerlijk (van het Kosmische Hart en de Licht-as) en de Lichtsferen te herstellen. Zoals ik de mineralen open en verbind (niet programmeren), helpen deze de frequentie herinneren, waardoor je dezelfde kracht in jezelf kan oproepen en toepassen. Het is dus een kracht in jezelf, die je opnieuw leert gebruiken.

Het eerste mineraal is een in een punt geslepen Rozenkwarts die behandeld is met Titanium. De ZIJNs-kwaliteit van rozenkwarts in combinatie met Titanium, heft op een wonderbaarlijke manier de polarisatie en de pijn op die we hebben opgelopen tijdens het integreren in de dualiteit van de Matrix. Het is de bewuste pijn van de Ziel die door de dualiteit heen moet om te integreren hier op Aarde. Tijdens dit proces kom je pijnlijke schaduwzijden tegen in jezelf. Terwijl je weet dat je het niet bent, moeten deze duale schaduwlagen wel doorleefd en geuit worden en dit kan intens verdriet, verwarring en conflicten veroorzaken in jezelf, je eigenwaarde en naar de omgeving.

Dit proces wordt doorlopen in de puberteit en is daardoor extreem goed geschikt voor pubers. Maar we hebben allemaal wel deze diepe innerlijke conflicten opgelopen tijdens de afdaling de Stof in. Dit mineraal ontwart de energetisch in de knoop geraakte polariteit in de verschillende energielichamen tot in de hogere dimensies. Ook herstelt de verbinding met het hoger Zelf hierdoor en er komt diepe innerlijke rust en herstel van je eigenwaarde. Kijk op de website voor meer informatie: (HIER)

Het tweede mineraal had ik al ruim een half jaar geleden zelf geïmporteerd omdat deze combinatie van mineralen mijn aandacht trok. De afgelopen tijd ben ik samen met anderen de werking van het mineraal gaan ontdekken. Het is een natuurlijke octaëder Magnetiet in één steen met meerdere energetische hartmineralen. Deze mineraalcombinatie helpt herinneren hoe je de licht-as weer kan herstellen, zodat de verbinding met het hoger Zelf hersteld wordt en je vanuit het Kosmisch Hart weer kan uitstromen.

Het mineraal zorgt voor een krachtig uitstromen vanuit de kern (Kosmisch Hart en de licht-as) waardoor de verstoringen van magnetische velden buiten je (grafeen) geen vat krijgen op je. Ik heb er nog een paar op voorraad en ben bezig om een nieuwe partij te kopen. Ze moeten van een bepaalde samenstelling zijn om de juiste werkzaamheid te hebben, dus dat is nogal een klusje om te organiseren. Het mineraal helpt je te herinneren hoe je de multi-dimensionale licht-as verbinding kan herstellen in jezelf en in combinatie met het wilsbesluit om je eigen binnenwereld te claimen, is dit een prachtig mineraal om te herstellen. Dit mineraal staat nog niet in de webshop, dat gebeurt pas wanneer ik een grotere partij heb kunnen aanschaffen en kan aanbieden.

Dit keer was het een super lang artikel, maar ik hoop dat het voor jou de moeite waard was om het te lezen met alle tips en uitleg heb ik je een overzicht willen geven van de belangrijkste processen, de achtergronden en het hoe en waarom daarvan. Zodat je inzicht hebt wat er zich aan het voltrekken is, nu en het komende decennium. Door het overzicht te schetsen en uitleg te geven over de processen erachter, hoop ik dat het je rust geeft en de mogelijkheid om uit te zoomen en zo los te komen van angst. Er zijn mineralen te koop in de webshop en ook het meditatie-webinar is er om je te ondersteunen je innerlijke verbinding met jezelf te herstellen en te optimaliseren.

Ik wens je heel veel liefde en succes tijdens deze overgang.

Heb het goed…

Manuela van der Knaap

© 2021 www.inzichten.com

* * *

KRIJG ALLE BERICHTEN SNEL & DIRECT ALS EERSTE VIA TELEGRAM BINNEN: Mijn telegramkanaal vind je door te zoeken in Telegram op ‘Inzichten.com Nieuws 2.0’ (astrologische artikelen iedere nieuwe en volle Maan, YouTube video’s en elektromagnetische update meldingen als er verstoringen zijn en de link naar het artikel op de website.) Link naar de Telegram kanaal (HIER)

VOOR GEÏNTERESSEERDE:
Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en op zondag 22 augustus 2021 om 19:45 met de nieuwe Maan. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: (HIER) (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda HIER .) .)

SPECIAAL WEBINAR WORTEL AMETHIST op dinsdag 31 augustus om 19:45. Dit is een webinar waarin de nieuwe energie van het eenheidsbewustzijn sterk wordt ervaren en ook geïntegreerd. Is een super ervaring voor de meeste deelnemers van eenheid, thuiskomen en Bronenergie ervaren en integreren. Lees meer HIER

Er zijn nog wat plekjes vrij voor de kristaldag van zaterdag 11 september 2021 tussen 10:00 en 18:00 uur. Tijdens deze dag wordt je begeleidt door de energie van het kristalnetwerk om de juiste mineralen uit te zoeken die op dat moment het meest optimaal zijn voor het proces waar je doorheen gaat. Het korte consult geeft je inzicht in het proces. Meestal het proces verbonden met de Wezensessentie en wordt de weg naar het openen van die essentie helder. Je bent van harte welkom. Lees meer of koop een ticket: (HIER)

Er zijn is nog plaats beschikbaar voor de workshop ‘Ontdek je Wezensessentie met mineralen’ van zondag 19 september van 9:45 tot 18:00 uur. We gaan spelen en werken met mineralen en je krijgt begeleiding in hoe je dit kunt voelen, maar ook waarnemen bij de ander. Vanuit het Watermanprincipe en een basis van onvoorwaardelijkheid en veiligheid gaan we elkaar bewust maken van wat er gebeurt. Ieder vanuit de eigen invalshoek en specialisme waarbij steeds wordt helder gemaakt wanneer jouw overlevingsmechanisme aan het woord of zichtbaar is en wanneer je Wezenskern zich laat ervaren. Kortom het is een grote ontdekkingstocht van bewust worden van wie je nu eigenlijk in Wezen bent. (Godsvonk) Je krijgt meer inzicht in wat jouw Goddelijke Kernkwaliteit praktisch is. Voor meer informatie: (HIER)

Overweeg eens om een hartdonatie te schenken als deze artikelen over de elektromagnetische updates en mijn astrologische artikelen je ondersteunen. Zodat ik deze updates gratis en open kan blijven aanbieden en schrijven. Als het echt goed voelt voor jou, dan ontvang ik graag zo’n opsteker. Resoneert het op een goede manier, dan is dit de link naar de Hartdonatieknop: (HIER)

© Copyright Manuela van der Knaap. Deze informatie en alle andere informatie van www.inzichten.com mag je in zijn geheel doorgeven, vooropgesteld dat er geen winst op gemaakt wordt en deze aantekening eraan toegevoegd is en voldaan is aan de volgende criteria: Wil je deze informatie of andere informatie van www.inzichten.com publiceren of bespreken op een website, column, blog, in een blad, video, televisie, radio of andere vormen van publicatie op schrift, beeldmateriaal of geluid, of elke andere vorm van publicatie; dan is dit uitsluitend toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur, te bereiken per mail via info@inzichten.com

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.