Advertentie

Het interview met God over.. COVID-19…


De auteur van het onderstaande artikel, Jon Rappoport, was kandidaat voor het US Congres en kandidaat voor de Pulitzerprijs. Meer dan 30 jaar werkt hij al, als onafhankelijk onderzoeksjournalist en schrijft in die hoedanigheid veel artikelen over politiek, gezondheidszorg. Deze artikelen worden geplaatst in media over de hele wereld, zoals ‘CBS Healthwatch’, ‘LA Weekly’, ‘Spin Magazine’, het Duitse weekblad ‘Stern’ en andere dagbladen en tijdschriften in de VS en Europa. Hij geeft ook seminars en lezingen over globale politiek, gezondheidszorg, logica en de kracht van creativiteit aan publiek over de hele wereld.

Jon Rappoport is auteur van 2 spraakmakende boeken:  ‘THE MATRIX REVEALED’ en ‘EXIT FROM THE MATRIX’. Zoals je hierboven in het plaatje kunt zien, schuwt Rappoport geen enkele stevige uitspraak. De uitspraak dat Big Pharma uit is om als een kartel samen te spannen om de wereldbevolking te beschadigen en te decimeren.. Heftige teksten die hij niet zomaar opschrijft..

De analyses en commentaren van Jon Rappoport zijn uiterst scherp, krachtig onderbouwd en mede daardoor in één woord onthullend. Zo ook het artikel hieronder.. Een cynische noot in een gesprek met God over de situatie rondom COVID-19. Waar komt ons geloof in de ‘heilige medische wereld’ vandaan? Waarom is er zo weinig kritisch geluid te horen op het doen en laten van de ‘medische wetenschap’.. Waarom worden erudiete medische wetenschappers té vaak nog niet gehoord in hun kritiek op het klakkeloos overdragen van de macht aan de farmaceutische industrie..?

Sinds de lancering van NoMoreFakeNews.com in 2000, heeft Jon grotendeels los avn de mainstream geopereerd, omdat, zoals hij het zelf zegt, “Mijn onderzoek niet vriendelijk was voor de conventionele media.” In de afgelopen 30 jaar bevatte Jon’s onafhankelijke onderzoek gebieden als: diepe politiek, samenzweringen, alternatieve gezondheid, het potentieel van de menselijke verbeelding, mind control, het medische kartel, symbologie, en oplossingen voor de overname van de planeet door verborgen elites.

Al eerder plaatsten we artikelen van de hand van Rappoport hier op de site. Bijvoorbeeld het artikel van zijn hand over de fraude rondom de Mexicaanse griep, is een uiterst actueel verhaal. (HIER)  Maar ook het artikel over de manipulaties van president Obama rondom de immunisatie van GMO-moloch Monsanto liegt er niet om. (HIER) Met dank aan Flip voor de vertaling!

* * *

x

Hoera, het is gelukt..!

God stemde eindelijk in met
een interview over COVID..!

2021 © Jon Rappoport (vertaling Flip) | deze versie WantToKnow.nl/be

x

“U kunt zich voorstellen dat het niet gemakkelijk was, om dit interview met U te regelen. Over de hele wereld zijn er zoveel bemiddelaars, bijzondere figuren en organisaties, die beweren dat je via hen moet gaan om bij De Man te komen. Zo probeerde ik bijvoorbeeld de Paus. Een van zijn minder geschikten kwam terug met een cryptische boodschap, die suggereerde dat ik de Kerk een schenking zou moeten aanbieden, voordat formele onderhandelingen ook maar konden beginnen. En ik praat nu niet over een mooi polshorloge of een kristallen vaas. Maar meer in de orde van grootte als, een vrachtwagen vol cash en de persoonlijke verpanding van mijn onsterfelijke ziel tot in alle eeuwigheid.”

Nou ja, uiteindelijk lukte het mij de dingen zelf voor elkaar te krijgen. Een direct verzoek is het beste, zo vond ik uit. De plaats van ontmoeting was een motelkamer in de buitenwijken van Columbus, Ohio op een warme donderdag namiddag. Ik maakte koffie en we zaten tegenover elkaar aan een klein opklaptafeltje naast de zwoegende airco. Hij glimlachte en zei; “Gelukkig heb je een website. Niemand zou geloven dat je met mij praat. Niemand zou dit gesprek willen publiceren”. En zo begon het.

God, heeft U de mensen gemaakt om vrij te zijn? Om vrijheid te hebben?
Denk dat nou zelf eens door. Je MAAKT geen vrijheid. Vrijheid bestáát. Je kunt hoogstens proberen om het weg te pakken. En dat heb ik niet gedaan. Dus als iemand zegt dat hij het COVID spuitje niet wil… Dan heeft hij de vrijheid om te weigeren. Maar hij moet wel de prijs betalen; als de regering of een bedrijf besluit om de prik te verplichten, zit hij in de knel.

Wat is Uw standpunt omtrent het vaccin?
Ik kan met gezag spreken over het menselijk immuunsysteem. Ik heb het geschapen. Vaccinatie wordt verondersteld een repetitie te zijn voor het echte geval van infectie, juist?  De antilichamen en T-cellen komen in actie en neutraliseren het proteïne of het stukje virus dat ingespoten wordt.

Ja? En?
Nou, als de repetitie goed gaat, waarom was die dan überhaupt nodig? Begrijp je wat ik bedoel? Als de repetitie een succes is, waarom zou de echte infectie zonder de repetitie, niet bedwongen zijn?

Op die manier had ik het nog nooit bekeken.
Dat doet niemand.

Waarom niet ? Heeft U mensen geschapen met een laag IQ?
Dat kun je mij niet verwijten. Mensen maken zichzelf en elkaar slimmer of dommer. Alweer, vrijheid. Nou, ja. Als het IQ van iedere persoon altijd 102 zou zijn, zou het een vreemde wereld zijn.

Ik neem aan dat U tegen lockdowns bent..?
Onschuldige mensen opsluiten in hun woning? Daar ben ik heel erg tegen.

De redenatie is, ‘we moeten de verspreiding van het virus stoppen’.
Ik ben bekend met redenaties, redenen en verontschuldigingen. Die neigen ertoe om werkelijke motieven te verbergen.

In de huidige situatie, wat is de echte reden voor de lockdowns?
Heb je mij werkelijk nodig om dat te bevestigen?  CONTROLE Over bevolkingen.

Maar uzelf, toen u de wereld met alles erop gemaakt hebt – toen oefende u extreme controle uit.
Werkelijk? Is dat wat je denkt? Dat ik nooit veranderde of corrigeerde wat ik deed? Dat ik nooit stopte om een alternatief te overwegen? De bijbel zegt dat het allemaal gebeurde in zes dagen. Veronderstel jij dat ik ergens zat te tellen?  Terwijl ik zei, ”Prima, dat was dinsdag en nou ben ik bijna in het midden van de week….”

U maakte fouten?
Ik maakte veranderingen. Een fout is wanneer een bouwer op zijn tekeningen kijkt en zegt: ”Dit gaat niet werken. Die brug gaat instorten”. Ik bouwde geen brug. Ik ben een kunstenaar. Ik had een oneindigheid van mogelijkheden voor mij. Ik had miljarden verschillende wegen kunnen gaan.

Heeft U virussen geschapen?
Recht op het doel af hè? Goed, laten we daar beginnen. Ik heb een hoop kleine deeltjes gemaakt. Waarvan sommige hun uiterlijk kunnen veranderen. Maar in de betekenis zoals jij het bedoelt, Nee. Ik heb geen ziektekiemen van het type Rockefeller gemaakt, waarvan elk verondersteld wordt een zogenaamd specifieke ziekte te veroorzaken. Dat is een mensen verhaal. Een onzinnig sprookje. Zoiets doe ik niet. Dat is een VERDIEN MODEL.

Zo, en hoe zit het met SARS-CoV-2?
Hoe dat zit? Dat is het soort schaduw waar mensen bang voor zijn. Ze denken dat terwijl ze rondlopen, de schaduw hen volgt. En uiteindelijk zal een of ander zielig figuur zeggen dat hij de oorzaak van de schaduw heeft gevonden- en dat is de zon. En dan moet de zon geneutraliseerd worden. Of geblokkeerd. Of uitgezet. Of veranderd.

Dus de zon beschuldigen van alle ellende is alsof je zegt dat alle ziektes een genetische oorsprong hebben, en om ziekten te genezen moet je de mens opnieuw construeren. En intussen lekt er een pijp van een fabriek in een rivier, en de rivier loopt vol met vergif, en de vissen gaan dood, en de mensen die in de rivier zwemmen en het water drinken worden ziek en sterven. Maar om het bedrijf waar die fabriek van is, te beschermen, zeggen de wetenschappers dat de mensen defecte genen hebben en dat dat het probleem is. Alweer een VERDIEN MODEL.

Heeft U SARS-CoV-2 gemaakt?
Nee, Waarom zou ik?

Wie heeft het dan gemaakt?
Wie maakt de schaduwen waar de mensen zo bang voor zijn? De pers, regeringen, propagandisten.

Wie maakte dit virus?
Ik geloof dat ik deze vraag al beantwoord heb.

Ik wil een duidelijk antwoord vastleggen.
En ik wil jou ertoe leiden om je eigen antwoord te geven. Welk nut heeft het om een uitspraak van bovenaf te doen?

U bent God.
En jij bent vrij .

Ik was al bang dat we over deze zaak een meningsverschil zouden krijgen.
Het is niet enkel een meningsverschil mijn vriend. Het is een hele apocaliptische wereldoorlog compleet met atoom en biowapens. De mensen van deze wereld moeten beslissen of zij zichzelf willen vernietigen of zichzelf willen verheffen met vitale levenskracht—wat, trouwens het ultieme immuunsysteem is.

U kunt die beslissing niet voor ons maken.
Dat zou ik wel kunnen, maar dan zou ik enkel een super Bill Gates zijn.

Vrijheid betekent vrijheid.
Zo is het. Zoals men zegt: Wie een kaartje koopt mag erin.

Heeft u medegevoel voor ons?
Op mijn eigen manier, meer dan jij weet.

Bestaat SARS—CoV—2 ?
Bestaat de angst?

Zegt U dat beide vragen hetzelfde zijn? Kijk, die virologen in hun laboratoria—ze werken met soep in een schaaltje, en ze zeggen dat ze een virus hebben geïsoleerd. Ze isoleren niks.
Denk niet dat ik niet in die laboratoria geweest ben. Ik heb ruime, heel ruime ervaring. Ik ben overal geweest. Naar een viroloog kijken is als kijken naar een goedkoop circusnummer. Zo gauw het over is wil je je geld terug. Ik moet nu gaan. Ik heb nog afspraken om wat priesters van verschillende godsdiensten een klap op hun kop te geven. Ze gebruiken mijn naam zonder respect.

Dat zijn nogal wat priesters. Daar moet U wel heel erg druk mee zijn.
Het lijkt op steekproeven nemen aan het eind van de assemblagelijn.

Waarom zet U de assemblagelijn niet stil?
Waarom maak ik niet in een keer alles overal perfect? Omdat ik geen poppenkast run.

 

Sommige mensen willen een poppenkast.
Ik ben geen Fauci of Klaus Schwab..

Geef die twee dan een klap.
Oh, dat heb ik al gedaan. Maar dat vinden ze lekker. Sadisten zijn vaak zo.

Als een persoon terechtgesteld zou worden…weet U, gedood; en hij kon zijn leven redden als hij een vraag kon beantwoorden CORRECT OP BASIS VAN ABSOLUTE WAARHEID; en de vraag was, bestaat het SARS-CoV-2 virus; en hij zou tot U bidden om hem het antwoord te geven, zou U dat doen?
JA

Wat zou U hem vertellen?
Ik zou hem vertellen dat het niet bestaat.

Maar dat zou U mij nooit onthullen.
Natuurlijk niet.

 

7 gedachten over “Het interview met God over.. COVID-19…

 1. Vreemd dit staat al enkele dagen op de site.
  Normaal gesproken dan is er altijd wel een of andere crackpot met een wijsneuzig commentaar.
  Maar nou God gesproken heeft zijn ze opeens muisstil?
  Zou het dan toch zo zijn dat Nederlanders lafbekken zijn. Die straks uit deze ellende weer eens bevrijd moeten worden door de Russen. Net als met Napoleon? Kozakken op hun paarden die een maand leefden op de lucht van de haverzak. En kerels met zeer terecht een minachting voor de laffe Nederlanders,die hun in het gezicht stond geschreven?

  1. Heel juist Philo, het viel me ook al op.. Tja, waarom niet méér reacties..??
   Respect, mind control…? Flabbergasted…? Dat GOD zomaar een interview geeft..? Of niet weten wat ironie is..? Het leven zit VOL met vragen en dit verhaal/jouw impliciete vraag maakt, dat er wéér een enigma bij komt..!

   Lafbekken? Niet meteen oordelen Philo, als je het naadje-van-de-kous niet weet.. Maar al met al wel héél DAPPER, dat jij de eerste reactie bent.. Ik voelde me daardoor vrij óók iets te schrjiven. Een reactie is dan toch makkelijker.. 😉

 2. Grijns….en een brede….jawel jawel.
  Hallo Philo en Guido.
  Middels een grondige kennismaking met het fenomeen, ” Awakening Your Light Body”, heb ik kennis mogen maken, cq een ervaring in vol bewustzijn mogen ondergaan, met het goddelijke.
  Die naam met die hoofdletter is een product van ons. Niet van het goddelijke….en doet totaal niet terzake.
  Taal is een te beperkt en te armoedig medium om een dergelijke ervaring te omschrijven. Toch is dat (helaas) waar we het mee moeten doen.
  Wat in ieder geval waar is in alle grote over de wereld uitgerolde paradigma’s, is dat het goddelijke pure zuivere liefde is van een grootheid waar taal dus te armoedig voor is. Laat ik mijn eigen ervaring gewoon maar beschrijven.
  Drie blokken van anderhalf uur geleide meditatie per dag….steeds méér naar binnen……dwars door alle beperkingen, angsten, persoonskrampen, trauma’s heen. Ja zeggen ….. aanvaarden….en tussen de blokken de brullende huilbuien.
  Uiteindelijk blijkt dat alle pijn en verdriet gewoon gehuild moet worden….. dat er tot een speldenknop gecomprimeerde pijnpunten zijn uit verdrongen pijn, angst, verdriet….en als je die punten aanraakt ontploffen ze letterlijk in een ‘boost’, die met je aan de haal wil in een brullende huilbui.
  Gewoon aanvaarden en laten komen.
  Het wonderlijke van die week was het gegeven dat er iets in mij was, wat mij deed verkrampen….elke sessie een beetje meer…en ik kreeg daar maar geen vat op. Wilde ik dit niet…?….was mijn ego niet in staat los te laten….?…..was ik me aan het verzetten….?…..ik ben er nooit uitgekomen wat dat nou eigenlijk was…..ging er van uit dat als je dan de keuze maakt om de diepte in te gaan, het wel goed zou komen.
  Grijns nogmaals…..zo simpel is het kennelijk allemaal nu ook weer niet.
  Aan het eind van die week (om een lang verhaal kort te maken) was iedere spier in mijn lijf verkrampt….kon ik niet meer lopen… stonden mijn vingers, mijn handen krom….. verrekte ik van de pijn …..en ben ik die trap naar die bovenverdieping op gekropen. Het was de laatste sessie, en gericht op contact met het allerhoogste, en dat moest en zou ik meemaken. De week eindigde in een staat van fysieke ontreddering, en alles wat ik overhad was de dood of de gladiolen. Niets meer te verliezen. Als ik dan kapot aan moet, dan maar kapot. Heb ik het in ieder geval geprobeerd. Al met al een fraai staaltje van spirituele ontwikkeling. Dat soort dingen gaan dan vanzelf zo door je heen. Laten we zeggen….ik had geen hoge pet op van mijn prestatie uit die week.
  Ik heb mij wederom in die halve lotus op dat meditatie kussen gefrommeld…. John zette de meditatie in………………en hier kan ik alleen maar letterlijk omschrijven…………
  Er kwam van onderaf een zilveren hand, zo groot als een kruiwagen, omhoog en dwars door mij heen.
  Die nam alle pijn en alle kramp weg….veegde dat gewoon uit…..alsof het niets was….
  en voerde mij mee omhoog…..en daar hield de mogelijkheid tot vergelijken op….dat werkte niet ( bij mij ) in die hogere dimensies waar we doorheen gingen….
  en toen was ik daar
  er is geen herinnering aan beelden, alleen een ervaren
  Er is daar een liefde

 3. Ai…. verkeerde knop.
  Er is daar een liefde, zo onvoorstelbaar groot, als je het dan in de vergelijking wil zien…..ik was niet méér dan een zandkorrel in een woestijn, niet meer dan een druppel in een oceaan van een zo onvoorstelbaar intense liefde….en ik was er één mee .
  ” Ik en de Vader zijn één, maar de Vader is groter “!
  Als Jezus Christus die uitspraak werkelijk zo gedaan heeft, moet hij het over deze ervaring hebben gehad.
  Als je die ervaring hebt gehad….met die kennis rondloopt in deze wereld van de derde dimensie….ik kan me voorstellen dat hij de wisselaars zijn tempel uit ranselde..
  het heeft mij vijftien jaar gekost om deze ervaring te verwerken in mijn bestaan. Geef er teugeswoordig zelf cursussen in.
  We zijn uitdrukkingen van het goddelijke. Ja….jij die dit leest ook.
  Geloof….. geloven…..ik heb wat moeite met dat woord. Het dekt de lading van geen kanten. Je hebt je intuïtie en je nieuwsgierigheid in gecombineerde setting nodig, plus het gevoel van noodzakelijkheid uit onvrede met de kwaliteit van je bestaans-ervaring in deze dimensie…..deze setting.
  Misschien schrijf ik dat boek ooit wel.
  Nee Guido, Philo, ik ben helemaal niet bang voor het goddelijke. Vind het leven daarmee zo volkomen doodnormaal dat ik het meest niet zo nodig acht daarmee in woord en geschrift van alles rond te strooien.
  Vrienden van mij bestrijden dat.
  Grijns
  Ik heb nog een hoop te leren…te delen…er is zich van alles aan het voltrekken om dat vorm te geven.
  Uitgaande van het gegeven dat je je eigen werkelijkheid creëert…..ben benieuwd wat er zich nu weer gaat openbaren waar ik nog geen kennis van had.
  Vr.gr. Ton

 4. Wie zijn/haar hart volgt ipv het verstand wat nogal eens overheersend kan zijn vooral wanneer er financieel of materieel gewin te behalen is luistert volgens velen naar god omdat hij in iedereen aanwezig zou zijn.Hieraan voeg ik een citaat toe wat in een boek van Larken Rose beschreven is gevolgd door een paar voorbeelden die ik zelf eraan toe voeg om te laten zien dat deze schrijver wel eens gelijk kan hebben.Citaat: Het geloof in “gezag” ,inclusief elk geloof in “regering”,is irrationeel en tegenstrijdig in zichzelf;het is tegengesteld aan beschaving en moraliteit en vertegenwoordigt het meest gevaarlijke,destructieve bijgeloof dat ooit bestaan heeft.Inplaats van een kracht voor orde en recht,is het geloof in “gezag” de aardsvijand van het mensdom.(einde citaat).Voorbeelden: Hugo de jong zegt telkens dat hij tegen dwang is ivm vaccineren en gisteren bij nieuwsuur deed hij dat ook om kort daarna iets te zeggen in de trant van dat we mogelijk toch een deel van onze privacy zullen moeten opgeven. Dat is mensen dwingen tot iets meneer Hugo net zoals niet ge vaccineerden uitsluiten tot deelname aan….. dat ook is.Ook in nieuwsuur gisteren was te zien dat ondernemers nog steeds niet het beloofde geld hebben gekregen waardoor ze in de problemen komen.Toen op het ministerie hier vragen over gesteld werden aan een directrice op dat ministerie gaf zij toe dat ze wist dat er eigenlijk uitbetaald moet worden MAAR de computer weigerde dat (echt waar) dus computers die alles door mensen ingevoerd krijgen hebben nu al zeggenschap en bepalen hoe of wat.Digitaliseren is dus belangrijker dan mensen in nood helpen daar komt het op neer.
  Een andere ondernemer was niet juist geregistreerd en omdat zij die daar verandering in kunnen brengen in de buurt gevestigd zijn wilde deze ondernemer daar langs gaan om een oplossing te vinden,en natuurlijk u raad het misschien al dat was onmogelijk omdat veel medewerkers/sters thuis werken ivm Corona.(ongelooflijk toch?).
  Ook al vind ikzelf moto cross of racesporten mooi omdat het met techniek te maken heeft zelfs daar moet ik constateren dat ook daar door de overheid cq rechtspraak voor ongelijkheid gezorgd wordt.Boeren moeten hun veestapel halveren,worden uitgekocht of moeten dure investeringen doen om aan milieuwetten te voldoen terwijl iedereen nu kan zien dat milieuvervuilende racen gewoon mogen doorgaan.Dat is voor wie eerlijk is niet te begrijpen.
  Daar ik niet geloof in die Co2 onzin omdat afkoeling of opwarming van de aarde altijd plaats vind (ooit hadden we zelfs een ijstijd) ben ik van mening dat overheden beter geen vergunningen meer afgeven voor het lozen van troep in het milieu en ook geen toestemming meer geven voor het kappen van bomen en experimenteren met dingen zoals H.A.A.R.P verbieden omdat het door stroom de lucht in te sturen de ionosfeer verwarmt.(denk aan wat er nu gebeurd met tata steel) de tent hoeft wat mij betreft NIET dicht maar doe gewoon iets aan de uitstoot hoeveel het ook kost maar niet voor rekening van de belastingbetaler/s liever spreek hen aan die hun zakken hebben gevuld.Dit is mijn mening recht uit het hart zonder bijbedoeling of wat dan ook.

  1. https://nos.nl/l/2396688 vergevorde plannen voor onteigening boeren om stikstofuitstoot
   Al Gore en consorten hebben die hele opwarming van de aarde wereld wijd gepromoot en uitgedragen.Ook hier mis ik zoals vaak de mainstreammedia die beleidsmakers door vragen te stellen die er toe doen het vuur aan de schenen te leggen.Het enige wat de mainstreammedia lijkt te doen is mededelen en meer niet.Soms komt men met een programma wat wel interessant is en waar veel uit te halen is.Zondag 5 september 2021 was op ned 2 het programma De kennis van Nu Special (NTR).
   In de wetenschap en zelfs bij de VN gaan stemmen op over een megalomane technologische noodrem om opwarming van de aarde tegen te gaan.
   Climate enginering,FUTURISTISCHE TECHNIEKEN OM DE ZON TE DIMMEN OF OM CO2 GROOTSCHALIG UIT DE LUCHT TE ZUIGEN licht is nodig voor al het leven zoals ook Co2 dat is wat door bomen juist wordt omgezet in zuurstof of te wel onze levenslucht.
   Wij mogen straks kennelijk niet meer ademen,maar het gekke is dat ze met H.A.A..R.P juist de ionosfeer verwarmen wat juist voor weersverandering zorgt en verwarmt.
   Vreemd dat de mainstreammedia daar niet of nauwelijks aandacht voor heeft laat staan vragen stelt.

 5. Laatst kreeg ik een lijstje onder ogen over wat er in de prik zou zitten.
  Niet dat het mij erg verbaasde want de gangbare ROTZOOI zit er weer in zoals aluminium en Timerosal wat kwik is maar ook de nodige hoeveelheid formaldehyde en andere gifsoorten.
  Uiteraard het veelbesproken grafeenoxide en,… celcomponenten van runderfoetussen en,…ja hoor de delen van geaborteerde mensenkinderen. Dus daar ga je als rasechte vego?
  Daarnaast ben je ook nog canibaal! Dus ophouden te lullen over bewust eten als je die prik neemt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.