Advertentie

Akiane en haar boodschap voor jou..!


Akiane Kramarik is een bijzondere vrouw en kunstenares. Geboren in 1994 begon ze, vanaf het moment dat ze kon lopen, schilderijen te maken. Ze verklaart dat God tegen haar sprak, toen ze 4 jaar was en dat hij haar aanmoedigde om te gaan tekenen en haar visioenen te gaan schilderen. En zo klein als ze was, zo ongelooflijk indrukwekkend en volwassen toonde zich haar kunst al direct. Een ‘godgiven talent’ zeggen ze dan in het Engels; een ‘door god gegeven talent’… En precies dát was het, wat ze schilderde en nog schildert. De natuur in al haar pracht en kracht; de manifestatie van de scheppende energieën op Aarde, in al hun kracht en pracht.

Akiane is inmiddels een jonge vrouw van 22 jaar en in november jl. gebeurde er iets magisch, dat je hier op het filmpje kunt zien. Akiane filmt via een cameraatje op een statief achter haar, het ontstaan van schilderijen in haar atelier.En precies dát kwam bij haar nieuwe schilderij, een boodschapper duidelijk maken. Dat het hier niet gaat over het uiteindelijke schilderij, maar over de totstandkoming.
Het doel van de reis is niet het reisdoel, maar de reis..! Over magie en inspiratie in het dagelijkse leven gesproken..! Een schilderij in wording, dat eigenlijk via een stripverhaal uiteindelijk zijn voltooiing bereikte in een magisch einde. Het schilderij heet ‘The Messenger’ (de boodschapper) en als iets een boodschap in dit schilderij is, is het de magie van het leven die OOK JIJ in je handen hebt.. Als mede-schepper op deze Aarde. Geniet ervan! (meer weten over haar: bezoek de website HIER)

Advertentie

ON NL Banner