Advertentie

Drunvalo’s boodschap voor jou..


 

De lang aangekondigde boodschap van Drunvalo Melchizedek is openbaar voor jou en mij. Hieronder kun je de 1 uur 20 minuten durende boodschap van hem én de Maya-ouderlingen vernemen.
Vanzelfsprekend is het aan jou, hoe je hiernaar kijkt en wat je met de aangeboden informatie doet..!

Dat we aan de vooravond staan van grote veranderingen, dat is inmiddels door vele, vele bronnen genoemd en herbevestigd. In dat kader is het van belang steeds weer, om in je eigen kracht te blijven staan. Je niet te laten ‘ontvoeren’ naar ‘daarbuiten’. Blijf bij jezelf en doorvoel wat je zintuigen zeggen; allemaal..!

Eind maart kondigde Drunvalo deze boodschap aan en de datum die hij noemde werd verzet; gisteravond was zijn verhaal te beluisteren. We bieden je deze nu aan! (De vorige artikelen over deze ‘shift’, vind je HIER en HIER (okt. 2009 over het hart als poort) op de site) (Lianne: dankjewel voor de tip!)

Dit is deel 1 van de serie die 14 delen omvat. Kijk HIER op YouTube, als je de hele serie wilt zien. Plezier ermee!
x

139 gedachten over “Drunvalo’s boodschap voor jou..

 1. Deze griezel doet me denken aan de HuisDraak van Marty Feldman! (Met dank aan Ja/nee)

  Doe asjeblieft deze vals rokende Merkaba doos weer dicht voor het te laat is!

  This Monster is out there to get you!

  Marty Feldman Monster Sketch

  http://www.youtube.com/watch?v=GlPAVm8Gl6M

  Maar serieus ik word fysiek echt ziek als ik naar deze Hollywood Draak kijk….

  Als tegengif nu bij deze een stevige kristal dosis.

  Jessica Schab : A Crystal Child Speaks Out

  http://projectcamelot.org/jessica_crystal_child.html

  http://www.youtube.com/watch?v=R3NEASRRImg

  1. Heb je mijn schoonmoeder al eens gezien, is een draak nog een puffend liefertje bij…

  2. Jah ik ben niet veel gewend blijkt wel weer; de Griezel Factor kan altijd hoger; heeft dat ook met de galactische dichtheid te maken? ik bedoel van “3d” naar “5d” groeit dan ook de griezel factor exponentieel logaritmisch mee?

   By the way ik ben blij dat Riet niet zo dogmatisch benauwd doet over theoretisch ego gedoe; maar stel dat DrunvieBoy (en z’n gevallen mede matties) echt een Walk-inn is en samen met partner in crime Maytreya via de New Age goedgelovigen van Alice in Wonderland Bailey een absolute NWO dictatuur gaat installeren?!;

   zelfs dan blijf ik persoonlijk wel in staat om naderhand een soort van Mededogen op te brengen tegenover de schoonmoeder van Paul (Grinnik); het nieuwste ijkpunt van het absolute slechtheidsnulpunt hier op WTK;

   maar inderdaad zoals Riet zegt ik ben Nu niet alleen maar een in potentie wijze geest maar ook een mens van vlees en bloed geïncarneerd (carnus is toch vlees in Latijn?) hier op aarde en als zodanig ben ik niet erg geschikt om in de gifdampen van drakengebroed te overleven; en een beetje strijd is nog niet zo verkeerd zolang de cirkel van Hysterie en Obsessies maar weer rond gaat en dat je niet een eeuwigheid blijft hangen in “zij zijn Goed” en “zij zijn Slecht” en ik ben alleen maar klein duimpje En Calimero piep piep piep ik ben zo zielig en een ander heeft het gedaan; de SP houding in de politiek zeg maar…

   En toch doet dat oeverloze vaatdoekerige non ego gedoe van de namastubatie new agers en dank je wel dit en dank je wel dat mij denken aan een belangrijke doelstelling van de ‘humanistische’ Social Engineers: Totale Desensitisatie; het kweken van een Zombie maatschappij….alles is relatief; alles is altijd okee er is geen goed goed en geen kwaad; dit is helemaal in de lijn van het volgende boodschappenlijstje dat ik gister op internet weer eens tegenkwam:

   Quote:

   “Goyim are mentally inferior to US and can’t run their nations properly. For their sake and ours, we need to abolish their governments and replace them with a single government. This will take a long time and involve much bloodshed, but it’s for a good cause. Here’s what we’ll need to do:

   * Place our agents and helpers everywhere
   * Take control of the media and use it in propaganda for our plans
   * Start fights between different races, classes and religions
   * Use bribery, threats and blackmail to get our way
   * Use Freemasonic Lodges to attract potential public officials
   * Appeal to successful people’s egos
   * Appoint puppet leaders who can be controlled by blackmail
   * Replace royal rule with socialist rule, then communism, then despotism
   * Abolish all rights and freedoms, except the right of force by us
   * Sacrifice people (including Us sometimes) when necessary
   * Eliminate religion; replace it with science and materialism
   * Control the education system to spread deception and destroy intellect
   * Rewrite history to our benefit
   * Create entertaining distractions
   * Corrupt minds with filth and perversion
   * Encourage people to spy on one another
   * Keep the masses in poverty and perpetual labor
   * Take possession of all wealth, property and (especially) gold
   * Use gold to manipulate the markets, cause depressions etc.
   * Introduce a progressive tax on wealth
   * Replace sound investment with speculation
   * Make long-term interest-bearing loans to governments
   * Give bad advice to governments and everyone else

   Eventually the Goyim will be so angry with their governments (because we’ll blame them for the resulting mess) that they’ll gladly have Us take over. We will then appoint a descendant of David to be king of the world, and the remaining Goyim will bow down and sing his praises. Everyone will live in peace and obedient order under his glorious rule. “

  3. Citeren uit de protocollen van de wijzen van Zion – een walgelijke antisemitische vervalsing – en dan sneaky Jews vervangen door US.

   het werd al snel duidelijk dat de Protocollen het gefantaseerde werk waren van antisemieten die hiermee de rechtvaardiging wilden aantonen voor hun eigenlijke Jodenhaat.

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Protocollen_van_de_wijzen_van_Sion

   We weten nu wel heel duidelijk waar je staat Hyper Alert. En dat vindt zichzelf spiritueel. Walgelijk.

  4. Zullen we eens het moeilijkste boek er ff bij pakken?

   Het Boek van Zen, waar zelfs menig monnik meerdere levens er over moet afleggen om het tot cultus en zijn hemelsbreed te kunnen ervaren, zelfs een citaat als de ‘Koan’ spreekt kokende hersenschrosstammetjes.

   Menig mens zal altijd citaten van geleerdheid over de toonbank ter tonele brengen, geen tot weinig uitspraken van zich zelf uitdelen, doe jij eens een gooi van inzicht en kunde TW, HyperAlert doet dat nog niet zo slecht op zich, ze zet immers een toon in de juiste richting.

 2. German and Amarican families? ((verspreking?)oh ja, natuurlijk ook Afrikaanse)
  Mama LUCI?
  A five pointed star?
  Thank you for your lives?????

  Waar heeft hij het over?

  1. @Abranna, ik heb het niet gezien en ga het ook niet kijken, de punten die jij aangeeft kan ik wel vertalen:-)Jij volgens mij ook.

  2. Zeker Kritisch,en de moeite van het kijken eigenlijk niet waard. Of het moet zijn omdat je er dan ‘over kan meepraten’.

   Het was trouwens een retorische vraag 😉

   Ik krijg ook de indruk dat hij bewust dit soort grove ‘fouten’ maakt, alsof er openlijker de spot met mensen gedreven wordt, hij maakt zijn ‘volgelingen’ op die manier gewoon enorm belachelijk. Wellicht wil hij stilletjes aan van zijn baantje af en heeft hij daarvoor nodig dat men hem doorkrijgt.

   Enfin, er gaan heel wat gedachten door me heen.

 3. Wat je ook van Drunvalo Melchizedek denkt, wat hij zegt is wel degelijk bezig te gebeuren.
  Wij worden elk moment bewuster. Ook bewuster van zaken die NIET kloppen, zodat we verantwoorde keuzes kunnen maken.

  Drunvalo heeft de moeite genomen om hier een (toch redelijk belangrijke) rol in te spelen en dat is simpelweg een GOEDE zaak.

 4. Slimme marketing hoor. Ik denk dat hij hier toch in ieder geval een stevig half miljoentje mee verdient heeft.

  Koning papa ennogwat van Hawai is slechtziend, Drunvalo moest dichtbij komen tot een armlengte afstand. plusminus drie minuten stilte en toen brak het licht door: ik ken jou van de sterren!
  Halleluja!!!
  Ja, iemand die zo’n hoge sprirituele ontwikkeling heeft die weet niet zeker al een tijd van te voren wie er komt en wat er gaat gebeuren…..
  Het rammelt echt aan alle kanten, het piept, knoerpt en knarst aan alle kanten.

  Je zou toch kunnen denken: er is inderdaad iets opgebouwd, maar aan wie moeten we dat eigenlijk toeschrijven?

  1. Een boel oordelen op een rij Abranna.. jammer! Inhoudelijk nog melding van iets te maken, of is dit ‘inhoud’? Misschien eens een paar punten noemen, zodat we hier van gedachten kunnen wisselen met elkaar. Snapje..!?

  2. Als je het niet oppikt pik je het niet op Guido.
   Kwestie van antenne?

  3. Waarom beoordeeld men zo vaak de boodschapper? het gaat om de boodschap zelf als waardevolle toevoeging op het eigen perspectief op de eigen tijdsgeest! Als men idd klakkeloos aanneemt wat deze inheemse mensen en DM graag willen mededelen aan hun naaste mens. Dan zegt dat toch meer over de oordelende partij?

   – Als je namelijk waarlijk zelfonderzoekend zou zijn dan zou je zelf herkennen wat in grote lijn aansluit op je eigen bevindingen.

   – En men kan nog zoveel voor en tegens opschrijven maar wie een beetje reeel is ervaart zeker wel een bevestiging in wat er allemaal afspeelt op aarde en voor de mens en het rappe tempo waarin deze zaken elkaar opvolgen ( dat geld uiteraard niet voor de materialistische en de culturele maatschappij )en waar wij ons middenin bevinden. Ik denk dat mensen vaak op die basis hun mening verkondigen.

   – Dit soort zaken zijn niet met stoffelijkheden te verklaren het is enkel te doorvoelen om te begrijpen.

   – Daarom was het ook mogelijk om alle stamoudsten en sjamanen en enkele vrije zielen te bereiken met deze berichten! ( hoe anders kan men gelijktijdig communiceren met elkaar zonder dat deze mensen gebruikmaken van telecommunicatie middelen……)

   Nogmaals WIE de boodschap brengt is irrelevant het gaat om de boodschap zelf.

   WIJ zijn diegene die er wat mee kunnen doen. Alles voor de vrije wil, maar zeg nooit dat er geen kansen zijn geboden en dat we uit het verleden geen leer hebben kunnen trekken.

  4. Ja, deze Drunvalles is een zakkenvuller met z’n VIP-tickets.

  5. Remco, ik luister ernaar en voel. Ik ga niet zitten oordelen. Het ging er mij echter meer om dat Abranna geen inhoudelijke mededeling doet; dus zo kunnen we hier pagina’s oppervlakkig vullen.

  6. Omderdaad dat is me ook wel degelijk opgevallen, zulke zaken weet je al van op afstand en niet op 1 arm lengte.

   Je kan duidelijk altijd iemand anders zijn energie trilling voelen en waarnemen, zit iemand gelijk aan jou trilling dan zit deze persoon op jou golflengte en zul je je nog lekker bij hem voelen ook, zelfs bij sommige kan je het gevoel dan ook sterk krijgen als of je die persoon al veel eerder hebt mee gemaakt.

   Verder struikel ik dan ook over het gezwam van de grote Piramide te Gizeh, waar in ieder schaapje aan neemt dat de belangrijkste piramide was, wel nee, tis dat er wat meer steentjes zijn gebruikt dan de 2de en dat je er ik kan klimmen tot 1/3 hoogte, de 2de is niet betreedbaar omdat er nog steeds geen goede ingang gevonden is.

   Ook de manier waarop Atlantis bechreven wordt komt niet eens in de buurt naar de werkelijke kennis van de 4de dimensie, Atlantis was ooit 6D anders had men nooit een mer-ka-ba in elkaar kunnen sleutelen.

   Tevens maakt men de fout dat er allang mensen zijn die al reeds op aarde rondstappen van 4D of zelfs van een hogere dimensie waarmee anderen puur niet mee kunnen omgaan omdat hun frequentie trilling niet waarneembaar is.

   Drunvalo voordat je weer denkt dat je met iets nieuws op de proppen komt zou ik toch eens wat meer aan je moraal moeten doen dan onverstokte des-informatie rond te strooien die niet geijkt is aan de kennis en inzichten van oude zielen die hier op aarde rondstappen.

   Alles is te verklaren en goed uitlegbaar zonder gezweef en realtime sience fiction fantasie, in iedergeval het verhaal van de anunnaki’s past er beter in vanwege controleerbare feiten en geografische oogpunten.

  7. Eigenlijk onbegrijpelijk dat jij dit niet begrijpt Guido. Theeft een zeer diepe inhoud: je innerlijke stem, intuïtie vertelt je al tijden van te voren wat er komen gaat, en als het een beetje wil ook nog wie er komen gaat en ook nog hoe het/hij zij komen gaat…. OF ken jij dat niet uit ervaring?
   Neem eens een lekkere vakantie en relax want volgens mij sta je enigszins op scherp. En dan overreageer je. Niet goed voor hart en bloedvaten enzo……

   Inderdaad Paul, alleen met dit idiote verhaaltje over die koning valt Drunvalo M.al overduidelijk door de mand. Dan nog niet gesproken over de rest.

   Kijk eens naar dit fantastische gesprek van Bill Ryan met David Icke en Jordan Maxwell. Intuïtie wordt hierin ruimschoots besproken. Het is je surfplank waarmee je op de golven van de naderende nieuwe relateit het paradijs kan binnen surfen. Joepieieieie……

   http://www.youtube.com/watch?v=gRTS-Zsd6ZM&feature=player_embedded#!

 5. Ik heb het hele verhaal van de week gekeken (voor zover ik mijn ogen kon openhouden)

  een aantal dingen vond ik wel jammer:
  Op de eerste plaats was het verrassend dat je ineens moest betalen, terwijl dat eerder niet de bedoeling was. Misschien met streamingsnelheden te maken?

  Vond het jammer dat als je zijn boeken gelezen hebt je in het eerste uur weinig nieuws voorgeschoteld krijgt.

  Wat ik ook vreemd vond was dat Drunvalo zegt dat de grote piramide in een aantal uur is gebouwd, top down….Dit zou hij aan de egyptische overheid gecommuniceerd hebben en die zouden met tests hebben bewezen dat de bovenste stenen ouder zijn…… Dusss je kan duizenden jaren zien aan stenen dat ze een paar uur ouder zijn…. vind het een beetje gammel klinken.

  Ben altijd zeer enthousiast geweest mbt Drunvalo, maar ik vond het tegenvallen al blijft de boodschap en dat wat er gebeurd allemaal erg fijn!

 6. Door de mand gevallen…

  Het voelt allemaal zo Amerikaans aan. Eerst mensen lekker maken met een mooie boodschap en ineens en kort van te voren geld vragen voor de uitzending. Begrijp me niet verkeerd, het gaat mij niet om het geld maar om “de manier waarop” het is gegaan.

  Drunvalo heeft voor mij afgedaan. Waarom? Puur gevoelsmatig.

  1. Heel herkenbaar dit gevoel. Genaaid zonder te zoenen zeg maar.

   Heb ook geprobeerd contact te krijgen met ESO TV en heb Drunvalo ook mail gestuurd hierover…….tot op heden geen reacties…

  2. en dan heeft ie het over de elite en kijk wat ie zelf doet zoals zovele schijnen te moeten doen in de naam van bewustzijn zakkenvullerij

  3. Ik ben het helemaal met je eens.
   Het is zo belangrijk voor de mensheid om zijn boodschap te
   vernemen. Dan moet je ook ieder mens de gelegenheid geven om deze boodschap te horen Of aan niemand.
   Overigens vind ik dat de boodschapper de boodschap is.
   Dus zeg niet steeds het gaat niet om de boodschapper, het gaat om de boodschap. Ik vind dat ze een zijn en aan de boodschapper kan ik veel aflezen.
   Leef de boodschap die je uitdraagt anders ben je voor mij
   niet geloofwaardig. Dus als hij zegt dat het voor de hele mensheid erg belangrijk is om zijn boodschap te horen geef dan ook die gelegenheid.
   Wat het ascenderen betreft vind ik het moeilijk om te geloven dat alle of veel mensen in een keer zullen ascenderen omdat wanneer je om je heen kijkt de meest mensen zo onbewust en beschadigd zijn dat er wel een wonder zal moeten geschieden. Opeens is iedereen liefdevol en respectvol voor elkaar. Ik betwijfel dat ten zeerste.
   Het is een proces dat volgens mij misschien iets of wat een versnelling zal krijgen door wat er nu gebeurt.
   Dat zal een ommekeer teweeg brengen maar het zal nog heel wat voeten in aarde hebben voordat dit zichtbaar wordt.
   Er doen zoveel verhalen op internet de ronde. Allemaal kennis over deze tijd. Laten we nu al deze kennis eens loslaten en gaan doen wat er gedaan moet worden.
   Als je in het nu bent, in je eigen omgeving en als wij allemaal verbonden zijn met ons hoger zelf dan volgen we gewoon de ingevingen in onszelf en zetten die neer in onze
   omgeving. Het is volgens mij heel eenvoudig, maar wordt allemaal uitermate ingewikkeld gemaakt.
   Een ieder weet wat hem of haar te doen staat als hij/zij naar zich zelf luistert.
   Er zijn zoveel verhalen en die kunnen allemaal waar zijn voor diegenen die ze geschreven hebben. Maar wat is jouw waarheid.

 7. wat ik niet snap aan het verhaal is dat hij (drunvalo) spreek over het cement tussen de stenen van de grote piramide ,waar bij mijn weten geen cement is gebruikt! Ergo kun je daar dus ook niet de ouderdom (laat staan in uren ) aan aflezen.

  1. Hey gouwe ouwe al een tijdje niks meer gehoord van je!

   Laat weer eens wat van je horen vriend…

 8. Wat is nu precies het punt dat deze meneer, die zichzelf Drunvalo noemt, wil maken? Dat hij vriendjes is met alle inheemse volkeren die nog steeds min of meer op een traditionele wijze leven op het buitenoppervlak van onze gezamenlijke planeet? Dat hij één van de redders van deze planeet is omdat hij als één van de weinigen met fijnstoffelijke energieën kan werken, naar eigen zeggen?

  We leven in zeer opmerkelijke tijden. We ontdekken steeds meer dat alles een creatie is van ons eigen bewustzijn. Deze Drunvalo weet redelijk veel mensen mee te krijgen in zijn creatie. Maar wat kunnen we er eigenlijk precies mee?

  Wat velen niet weten is dat deze meneer niet is geboren uit een moederschoot, maar is ingedaald in het lichaam van een kort daarvoor overleden persoon. Wat moeten we daarvan denken? Is hij een afgedaalde (gevallen?) Meester die het niet nodig vond om door het geboortekanaal naar buiten te komen en geen tijd had voor de kinderjaren?

  Het verhaal dat hij hier met zoveel bombarie brengt biedt geen enkel aanknopingspunt voor mensen die hun eigen bewustzijn willen verruimen. Ik vind het zelfs vergelijkbaar met de poging van Al Gore om kooldioxide als broeikasgas als menselijke oorzaak aan te wijzen voor de grote planetaire veranderingen die steeds duidelijkere vormen aannemen. Volgens Drunvalo hebben wij (de mensheid) in de afgelopen eeuw ongeveer 15 miljoen verschillende levensvormen van deze planeet verjaagd. Maar gelukkig zijn er mensen als hemzelf die de afgelopen 13.000 jaar een planetair plan hebben opgevat, uitgewerkt en uitgevoerd, en komt het toch allemaal nog goed. What a bunch of crap!

  Iedereen heeft recht op zijn eigen werkelijkheid en waarheid, zelfs een walk-in. In mijn waarheid is alleen maar plaats voor eenvoud. Bovendien voelt mijn waarheid altijd vertrouwd aan, en dat voelt dit verhaal absoluut niet. Ik heb zijn boeken over wat hij Heilige Geometrie noemt met veel belangstelling gelezen. Voor mij combineert hij geometrische kennis (waar ik van smul) met zijn eigen fantasie, die naar mijn beleving steeds verder op hol slaat. Ook in ons eigen land zie ik dat dit soort showmannen steeds verder doordraaien (en bijvoorbeeld een ascentiecursus of Schumman-Resonatie-cursus geven terwijl het alleen maar draait om bewustwording, waar je echt geen (dure) cursus voor nodig hebt).

  Verder krijg ik steeds sterker het gevoel dat al deze verstrooiing bedoeld is om ons af te leiden van waar het hier en nu werkelijk om draait, namelijk om bewustzijnsverruiming. Drunvalo heeft met zijn indianenverhalen zijn geloofwaardigheid voor mij definitief verspeeld. En dat je zou kunnen meten dat de Grote Piramide op het Gizeh-plateau omgekeerd zou zijn gebouwd is natuurlijk de grootst mogelijke onzin. Hoe kun je nu dateren (op de seconde nauwkeurig, want het gaat om 2 miljoen stenen in a ‘couple of hours’, volgens deze fantast) wanneer een steen is geplaatst (of opgehangen volgens de uitleg van deze praatjesmaker). Verder heb ik me ook verdiept in Phi en het fenomeen van Squaring the Circle, maar ik heb nooit een relatie tussen beiden gezien. Mocht iemand deze wel kennen, dan hou ik me zeer aanbevolen.

  Tot besluit, wanneer deze meneer zo betrokken is bij de planetaire grids van elektromagnetische (ley-) lijnen, zou het dat niet een idee zijn om een ultraspeciale ceremonie op te voeren bij de diverse HAARP-installaties om die stralingsmonsters eens en voor altijd uit te zetten? Of moet hij daarvoor ook weer eerst een speciale, persoonlijke invitatie ontvangen?

  1. How to Spot COINTELPro agents by Laura Knight Jadczyk;

   Quote:

   “At a later point in time, I really began to wonder about this possible connection to Islamic terrorists since I did find a link between Mujaheedin and Drunvalo Melchizedek and there were many connections between Maynerd Most and Alvin Wiley and Drunvalo. ”

   http://www.bibliotecapleyades.net/esp_cointelpro07.htm

   Verder nog een interessant interview met Laura;

   Laura Knight-Jadczyk | The Cassiopaeans

   http://projectcamelotproductions.com/interviews/laura_knight_jadczyk/laura_knight_jadczyk.html

  2. Voor wie geen tijd of zin heeft om deze uitzending te bekijken (of voortdurend te maken heeft met vastlopers), die kan hier ook een geschreven verslag van deze uitzending bekijken:

   http://www.niburu.nl/index.php?articleID=23361

   Over zowel de kritiekloze houding van zowel de schrijver van dit verslag als van de website die dit plaatst mag ieder zelf een mening vormen. Ik wist al genoeg, zoals de oplettende lezer misschien al wel had begrepen in mijn bovenstaande reactie.

  3. Er ging echter iets heel erg fout, en in dit enorme ongeluk werd de scheiding tussen de derde en vierde dimensie beschadigd, deze scheurde als het ware open. Hierdoor konden er lagere wezens onze dimensie binnenkomen.
   De walk ins? “Our own kind” zoals hijzelf?

   Ca. 150.000 mensen hebben in die jaren zo’n 1 miljoen kristallen in de Aarde geplaatst, wat leidde tot een sterke verbetering van het ascentiegrid.
   Waar komen deze kristallen vandaan?

   Ook noemt hij the poolshift. Dat eens in de 13.000 jaar …
   Zelf heb ik dat gevoel totaal niet.
   Wellicht is dit de eerste keer dat er helemaal geen ompoling plaatsvindt.
   Niet van mannelijk naar vrouwelijk of andersom.
   Niet van the mind over the heart.
   Niet van the mind over the matter.
   Wat als voor het eerst er geen ompoling plaatsvindt?
   Wat als er een werkelijke shift plaatsvindt van dualiteitsbewustzijn naar eenheidsbewustzijn?
   En we dit soort koekebakkers meesterlijk zelf kunnen doorgronden en doorzien.

  4. Drunvalo, onze oude vertrouwde Amerikaanse (LEGER) veteraan?? die ons het licht brengt. Moet je wel eerst een kaartje kopen.

  5. Aaah Johan wordt je nu eindelijk eens echt wakker, er is wel degelijk iets gaande alleen wat drunvalo en een berg anderen dan ook beweren stoelt niet met de waarheid, welke nog steeds in het midden ligt.
   Als iemans iets bespreekt kan je het voelen of het de waarheid is of dat het als een leugen verpakt wordt, want de bezieling van het verhaal ontbreekt dan.
   Dat iedereen wakker aan het worden is is niet zo maar ff ook in te vullen, de meesten hebben daar wel wat jaartjes tot levens voor nodig gehad om achter die kennis te komen en het te kunnen toepassen binnen het mensen leven wat je nu ervaart.
   Kijk eens om je heen en zie het antwoord voor alles, het snappen van de wereld om je heen en daarvan het onderdeel wezen in alles, kan je dat dan hoef je niet verder meer in jezelf te duiken en opzoek te gaan.

   (of ff bij Guido op de koffie gaan)

   Liefs + 5D Hug.

 9. en bij deze heeft deze site voor mij ook afgedaan, als je niet met heer guido eens bent word je van alle kanten aangevallen door meneer zelf en worden zelfs reacties verwijderd hola het siert je guido wat een oogkleppen heb jij op zeg

  een mening is ok zolang het maar in jouw staatje ligt je wilt helemaal niets met bewustwording te maken hebben maar slecht je eigen bekrompen beeld projecteren op mensen en oh weeh als er toch es iets buiten je lijnen valt he dan krijg je de wind van voren en elk puntje wat aangedragen word kun je alleen op reageren door mensen belachelijk te maken of uit te lachen

  echt die bewustwording op deze site is een lachertje slaap lekker guido

 10. Ik heb twee van z’n boeken gekocht (geometrie van de schepping deel 1&2), omdat de behandelde materie mij erg aanspreekt. In eerste instantie lijkt het ook allemaal heel interessant. Maar wat een onzin en een gelul! Onbewezen grootspraak gelardeerd met persoonlijkie influisteringen van Toth. Het is knap pik-werk en hij weet het blijkbaar goed te brengen. Tijdens lezingen, (die ik online heb bekeken) gaat hij soms zo snel, dat je denkt dat-ie slim is. Maar wees gerust, het is allemaal bull! Ik heb helemaal niets tegen de boodschapper. Laat lekker lullen, die man. Het is echt niet de enige, die commerciele onzin uitkraamt en zo veel beweert, dat er altijd wel iets goeds tussen zit. Maar de boodschap klopt niet en dat is mijns inziens ergnstiger. Lees zelf zijn boeken maar eens kritisch en zoek zo nu en dan eens wat van zijn beweringen op. Elk zinnig woord dat hij spreekt en schrijft is gepikt en wordt door anderen veel duidelijker en helderder omschreven. En wat hij er zelf bij verzint. Ach, als je van fantasie verhalen houdt….

 11. Hoewel ik een MerKaBa-practitioner van het eerste uur ben moet me nu toch iets van het over de van tevoren vet aangezette en rondgebazuinde “zeer belangrijke mededeling van wereldbelang door Drunvalo Melchizedek”. Ik vond zijn voorstelling nogal teleurstellend. Er werd in geen enkel opzicht iets nieuws verteld, alles waarover hij sprak kwam uit al zijn boeken en die kennis was ons reeds bekend.
  Oude wijn in nieuwe zakken, en ik moet zeggen dat de zakken al aardig beginnen te rafelen. Bovendien was ons een LIVE- broadcast show beloofd en kwam het neer op een “live’ opgenomen filmpje van ongeveer anderhalf uur.
  Het accent doorheen de gehele voorstelling lag meer op het gegegeven hoe ontzettend goed Drunvalo de laatste tijd in de weer is geweest om al het dreigende onheil ten goed te keren. Af en toe kreeg ik het idee te kijken naar een slechte versie van het verhaal over Jezus, met uitzondering van de kruisiging dan.
  Ik heb gemeend Drunvalo een mailtje te moeten sturen waarin ik mijn teleustelling over het optreden niet onder stoelen of banken steek. Ook schrijf ik hem daarin het heel erg spijtig te vinden dat hij geen gebruik heeft gemaakt van het feit dat er duizenden mensen over de hele wereld tegelijk met elkaar verbonden waren. Als hij echt iets had willen betekenen, dan had hij ter afsluiting bijvoorbeeld op dat moment een wereldomvattende MerKaBa-meditatie kunnen houden, waardoor het Aardegrid bijna uit haar voegen zou zijn gesprongen. Maar zelfs dat is niet in het brein van de “Meester” opgekomen.
  Ik heb mij tijdens de gathering wel erg verbonden gevoeld mat al die mensen die gelijktijdig met mij op de hele planeet net zo verwachtingsvol aan het evenement deelnamen. Dat gevoel van verbondenheid deed mij in ieder geval goed. Des te stommer vind ik het van Drunvalo dat hij over die wereldwijde verbinding tussen zijn toehoorders zelfs met geen woord heeft gerept.

  Een lieve kennis van mij kwam met de volgende opmerkingen na het optreden van Melchizedek: “Mogelijk heeft hij om een of andere duistere reden misschien niet eens mogen zeggen wat hij oorspronkelijk van plan is geweest. Was er mogelijk sprake van bedreigingen aan het adres van deze leraar, zoals in het verleden ook al eens is gebeurd? Zou hij plotseling van mening zijn geweest dat de voorgenomen belangrijke boodschap te ‘heavy’ zou kunnen zijn voor het gros van de mensen? Zegt dit zo groots aangekondigde optreden niets over het meesterschap dat wij allemaal zèlf bezitten en moeten ontwikkelen? Goeroes en Meesters rondom ons heen worden uiteindelijk door ons zelf gecreëerd.”
  Ja, er is ook iets voor te zeggen.

  Drunvalo en zijn kennis over de Sacred Geometry tot aan zijn enkels affiken, zoals Johan Oldenkamp meent te moeten doen, gaat me eigenlijk ook weer iets te ver. We weten inmiddels dat Oldenkamp ook heel veel weet, al was het alleen al door het feit dat hij dat zelf ook vaak en veel rondbazuint, maar een beetje eerbied voor andersdenkenden is wel op zijn plaats, hoor. Niet zo polariseren, Johan, dat gebeurt al zoveel de laatste dagen. Doen we toch niet meer aan mee?
  Ik laat jullie weten wat het eventuele antwoord op mijn mailtje aan Drunvalo zal zijn.
  Vanuit het hart,
  Jan

  1. Hoi Jan,

   Dat de duistere (verborgen) machthebbers er in slagen om miljarden mensen in slaap te houden kan ik billijken, want deze mensen laten dat zelf gebeuren. Maar wanneer mensen die oprecht op zoek gaan naar hun eigen waarheid door dit soort onmensen voor de gek worden gehouden en het bos in worden gestuurd, daar moet en zal ik daar tegenin gaan.

   Wat vind je nu zelf van het afschilderen van Aborigals als untermenschen en gelijktijdig suggereren dat mensen als hemzelf Ubermenschen zouden zijn (waar we allemaal naar toe op weg zouden zijn)? Waar hebben we dit eerder gehoord? Voor mij is deze gevallene hier in het levenloze vlees gekropen om de inheemse volkeren nog verder in verwarring te brengen en hen helemaal los te koppelen van de Ware Bron. Daarmee voltooid hij het werk van de withuiden in het verleden die de roodhuiden systematische hebben vermoord, verkracht en ontheemd.

   Je hoeft het echt niet met me eens te zijn, hoor. Ik steek mijn mening echter nooit meer onder stoelen of banken, omdat ik dan misschien niet meer door iedereen aardig gevonden wordt. Dat kan me namelijk helemaal niets schelen. Ik sta voor mijn waarheid, zelfs en vooral als deze extreem is. Ik verloochen mezelf niet omwille van het idee dat we allemaal het Licht vertegenwoordigen. Er is al veel en veel te veel gelul over Galactische Redding en helpende Lichwezens uit hogere dimensies terwijl er al jarenlang helemaal niets merkbaar is van deze verheven ruimtevrienden. Nagenoeg alle UFO’s zijn ‘Made in de USA’, waar ook de greys zijn ondergronds gekloond. Wachten op externe redders (of gridreparateurs) is wel het allerdomste wat je nu kunt doen.

  2. Ik denk dat die lieve kennis van Jan ergens gelijk heeft.
   Als die lieve kennis een beetje bekend is met Drunvalo weet die ook dat er al veel meer bekend is dan wij hier vaak lezen.
   Het zijn vaak keuzes die je moet maken en het is nog steeds makkelijker om aan deze zijde iets te bereiken dan van de andere(trouwens niet altijd)
   Die Merkaba meditatie zou wel wat geweest zijn ja.
   Misschien gemiste kans alhoewel als je wil laten weten waar je zit (en dat niet wil) wordt het wel erg makkelijk.

   In het begin ben je daar een beetje terughoudend in maar…..
   Wij zitten op een plaats in Brabant waar nogal veel vreemd vliegverkeer is zullen we maar zeggen(helicopters zonder merktekens en zwart)

   We zijn vorig jaar verhuisd en wisten al wel de impact van de Merkaba activatie op de omgeving maar we besloten het eens te testen want we hadden weer vrij snel contact om het zomaar te zeggen.

   Gewoon op een moment de Merkaba activeren en jawel hoor daar kwamen ze weer…… en maar rondjes draaien boven het huis.
   Schijnbaar krijgen ze een of andere energiepiek op een scherm.

   Het klinkt voor sommigen vaag maar de impact is schijnbaar groot en ook die wat je er mee kan bewerkstelligen wat Jan dan weer melde.

   Ik heb het trouwens pas geleden nog gevraagd aan iemand die ook vliegt en het was een leuk gesprek tot de vraag wat doen die zwarte helicopters eigelijk allemaal.
   Die bestonden niet en daar was de kous mee af.

   Het wijkt misschien wat af van het onderwerp maar ik wil meer aangeven dat er veel meer dingen samenhangen.

  3. Dus vlak achter de coulissen van het publieke Wij Willen (Not) Weten Frontportaal zijn we weer eens met hele andere dingen bezig?

   Dus de kleffe kliek van uitverkoren toornige toortslichtdragende ingewijde voorgangers met kennelijk grote donkere grijze capuchons kunnen het zich gemakkelijk permitteren om niet te zeggen wat ze werkelijk doen en niet te doen wat ze werkelijk bedoelen?

   Sorry maar ik ben van huis uit een echte Noorderling en misschien ben ik te veel recht voor z’n raap als het er echt op aan komt.

   Of is dit wederom een sneaky bedekte business reclame invitatie om vooral de echte Durfers onder ons uit te dagen om ondanks het opwekken van ongewenste geheime militaire helicopter bezoeken à la raison van 1750 euro in de geest van oppertovenaar DM (klinkt als damn) een driedaagse Merkaba cursus af te komen nemen?!

   Met andere woorden er mag wel gediscussieerd worden over oppervlakkige niet ter zake doende zaken zolang de werkelijke zaken op de achtergrond maar door gaan?

   Ga vooral door met je messiaanse maisonische Rotary onderneming misschien dat ik er zelf ook nog inspiratie uit kan halen om een handeltje op te lijnen zodat ik mijn kapotte koelbox eindelijk kan vervangen door een echte Chinese tafelkoelkast van onder de 150 euro;

   de enige prijs is dat half China wordt vergiftigd door dit soort waanzinnige economische demonische outSource(ry) constructies.

   http://en.wikipedia.org/wiki/Sourcery

   Als ik een koelkast denk nodig te hebben dan is het toch te zot voor woorden dat er konkreet nergens meer in Nederland een koelkast geassembleerd wordt?

   Misschien een gat in de markt om voor alle bewuste consumenten een inlands productie alternatief op te zetten? Is het uberhaupt nog wel mogelijk dat autochtone Nederlanders werkelijk iets met hun gedegenereerde witte boorden handjes in elkaar sleutelen?

   Waarom het voorgeprogrammeerde concept van een witte gekoelde plastic doos altijd kopiëren? Ik bedoel misschien dat er andere andere minerale denkbare materialen zijn waar je een koelkast van kan maken; een koelkast gemaakt van brandnetel vezels of van echt graniet voor diegenen die op de eerste verdieping leven en een goede stevige fundering hebben om het extra gewicht te kunnen dragen van Echt natuursteen met ingebouwde kristallijne geleiding van leylijnen…

 12. Hoe mooi is deze spiegel waar we inkijken!
  Hoe heftig zijn de reacties….
  kom op iedereen ik nodig jullie uit om heel diep te ademen
  en je lichaamsbewustzijn te richten op het heden , op het nu..Wij zijn the ones…Wij moeten het dus doen…laten we het dus doen!!!! Zitten en leren en luisteren en niet meegaan in deze negatieve spiraal….wat we denken is waar!!!!Ik vind het zelf ook niet eenvoudig,maar kan wel voelen dat we het moeten proberen en oefenen, oefenen, oefenen…en oefening baart KUNST*
  groet en goede gedachten, lien*

 13. Het is grappig dat iedereen in deze discussie zo op Melchizidek te keer gaat. Ik denk dat deze mensen hem wat meer krediet moeten geven. Ok.. het klinkt dan misschien wel idioot dat hij het over mensen heeft die kunnen zweven en niet dood kunnen gaan, maar voordat je ook denkt dat ik een idioot ben als ik dit zeg, denk hier eens over na:

  Wat als het nu echt klopt dat alles slechts een illusie van de geest is ‘zogezegd’????

  In een film over de Maya’s zag ik een van de oudsten, Don Julian, zeggen dat hij toen hij een kind was ook kon zweven. Toen hij een jaar of drie was werd hij ernstig ziek en hield zijn toestand op te bestaan. Later kwamen er wel wat paranormale gaven terug, maar zweven lukte hem niet meer.
  Het kan misschien door de film komen, maar ook ik had vorige week een droom waar ik dacht dat ik mezelf liet vliegen. Ik kan me herinneren dat ik een energie voelde en het ophield. Ik werd weer wakker en sukkelde weer in slaap terwijl ik nadacht over hoe het zou zijn om vanuit mijn tuin weg te vliegen en… ik zag het gebeuren. Op ongeveer vijftig meter hoogte en uitzicht op de weilanden en het cafe naast mijn huis verloor ik de droom.

  Natuurlijk dit is maar een droom, maar stel dat het waar is. Stel dat wat wij de aarde noemen en waar we zo van denken afhankelijk te zijn, slechts een plaatje voor onze geest is om in rond te spelen. Ik druk het misschien een beetje simpel uit, maar is dit niet zo ongeveer wat spiritualiteit is? Ik heb zelf nadat ik mij bezig ben gaan houden met meditatie en spiritualiteit ervaringen gehad als tijdverlies, precognitie, telepathie en het zien van aura’s. Er is een hoop wat je in een verlies aan concentratie kan verzinnen, maar dat kan je niet verzinnen.

  Ik heb over dit idee veel nagedacht en gelezen. En ook de indische veda’s en theosofische stof van Madam Blavatsky drukken zo ongeveer hetzelfde uit. Ook wetenschappers in het New Age circuit komen naar voren met het idee van een “quantum wereld” waar we toegang toekrijgen VIA het brein niet IN het brein. Met andere woorden er is ook iets daarbuiten. Ik zelf denk dat er zoiets als de ziel bestaat en dat de dood eigenlijk niet meer is dan het zappen naar een andere zender. Long live the afterlife – voor altijd dus 🙂 Vliegen is dan niet meer dan een truuk van je ziel s.q. je lichtlichaam.

  Op mijn studie – waar ik inmiddels mee gestopt ben, omdat in mijn ogen geen zin heeft om alleen te leren over die dingen die ik wel mag weten- ben ik twee gasten tegengekomen die precies hetzelfde ervaren. We kwamen in een stoned gesprek tijdens het stappen op dat we alledrie wel eens paranormale dingen hadden meegemaakt en er was een gek moment en hebben we het er de hele avond over gehad dat alles één is. Alles een lang moment waar wij inzitten als een schroef in een bak met jelly, die niet op houd te bestaan. Tijd, ruimte, bewustzijn, dingen, mensen, ervaringen het is een illusie waar wij als de Goden van het hele gebeuren zelf van kunnen genieten.

  We wisten toen waar we het over hadden en probeerden het nog tot laat in de nacht uit te drukken. Een van die vrienden had het over golven en een bal waar in je kan kneden, de ander had een meer filosofisch argument, maar ik denk dat gewoon niet uit te drukken is in iets wat ruimtelijk is of abstract.

  Blavatsky – die vaak de grondlegger van New Age wordt genoemd – drukt het zo uit:

  Een alomtegenwoordig, eeuwig, grenzeloos en onveranderlijk beginsel, waarover elke speculatie onmogelijk is, omdat het het menselijke begripsvermogen te boven gaat en door menselijke uitdrukkingen of vergelijkingen alleen kan worden verkleind. Het ligt buiten het gebied en het bereik van het denken en is met de woorden van de Mandukya [Upanishad], ‘ondenkbaar en onuitsprekelijk’.

  Bron: http://www.theosofie.net/onlineliteratuur/begin/Beginselen.htm

  1. @Lightrider, Hitler was een volgeling van mevrouw Blavatsky. Hij was eerder een nightrider dan een lightrider……. Ik vind het niet zo prettig dat je daarom haar aanhaalt en dat maakt dan ook dat mijn idee over dit artikel de juiste is.

  2. Geachte Lightridder,

   Ik raad je aan je eens te verdiepen in de essentie van de New Age, Theosofie, Rozenkruisers, Vrijmetselaars en ga zo maar door.

   There is a very thin line between pure and false.

   Helana Blatvatsky en consorten voelen voor mij niet goed. Ik vertrouw op mijn gevoel. En mijn gevoel zegt me dat jij de bovengenoemde lijn nog niet hebt ontdekt.

  3. De Nazi’s waren inderdaad goed bekend met de occulte esoterie. Net als overigens andere geheime genootschappen.
   Wat u vervolgens doet is daar de conclusie aan verbinden dat er iets ‘slechts’ aan is. Aan het principe is niets slechts, wat de Nazi’s er mee deden: dat is slecht. Hitler mag dan misschien een volgeling zijn van Blavatsky, zijzelf zou hem waarschijnlijk net zo een psychopaat gevonden hebben als de rest van ons. Ik ben geen voorstander van Black Magic, maar White Magic.

   Elke mening is per definitie juist. Hoe jij ziet zoals het is, zo is het.

  4. Grappig. Het gevoel van Kritisch zegt duidelijk iets anders.

  5. @Lightrider, er is niet zoiets als zwarte en witte magie. Misschien is het uw intentie om u bezig te houden met witte magie maar voor u het weet, zit u op grijs gebied en zo verder. Dat heeft Hitler dan in ieder geval bewezen lijkt mij.

  6. Als ik spreek over magie, dan heb ik het over niets minder dan het gebruik maken van het ‘zesde zintuig’. Dit kan door middel van je lichtlichaam, maar je kan ook door middel van rituelen (zoals de maya’s, hopi’s etc.) energieën buiten jezelf aan spreken.

   Dat daar misbruik van werd gemaakt door Hitler en nu nog altijd door geheime genootschappen vind ik heel jammer (denk bijvoorbeeld aan het pentagram in het straatplan van Washinghton) , echter vindt ik het nog spijtiger als je hierdoor denkt dat magie of wonderen of al die dingen negatief zijn. Daar heeft het niets mee te maken. Net zo goed als, zeg bijvoorbeeld, auto’s niet negatief zijn, omdat criminelen ook gebruik maken van een auto.

 14. Ik denk dat elk paradigma de voet zoekt die bij de schoen past, wat niet automatisch wil zeggen dat andere voeten bewust worden misleid. Drunvalo legt het MS-dos uit, de ‘virtuele’ kosmische basislaag. Wat ook een aspect is van het fysieke stuurprogramma waar alles en iedereen op draait. Microsoft windows met opdrachtregels en kaders voor het collectief bewustzijn o.i.d.
  En jij bent een windows ‘compatible’ programma, onvergankelijk bewustzijn gevangen in een hydraulisch rekje botten.
  Er wordt wel beweerd dat we de software zelf hebben ontwikkeld, wat er zeker aan de hand is voor hen die uitgaan van één ultiem wezen.
  No big deal.
  Koud en kil? duidelijk!
  Saai? niet per definitie!
  Romantisch? lekker fetish, bah! 🙂
  Vrij en radicaal? hoeft niet!
  Degeloos? intentie gevoelig, mogelijk symbiotisch!
  Traditioneel duivels? zeer zeker!
  Even Apeldoorn bellen? optie niet standaard meegeleverd!

 15. @ Johan Oldenkamp

  Ik ben het helemaal eens met het idee van de buitenaardsen die ons komen helpen. Ik ben ook al jaren aan het lezen wat er allemaal “doorgegeven” wordt. En iedere keer wordt er weer doorgegeven dat ze snel zullen komen. En dat is nu al jaren zo. Als ik er vanuitga dat ik maar voor een klein deel in dit lichaam aanwezig ben, dan is de rest van mij buitenaards dus. Dan ben ik tegelijkertijd een buitenaardse en dan ben ik al hier om te doen wat gedaan moet worden.
  Daarom zeg ik ook dat boodschapper de boodschap is. Daarom kunnen wij elkaar verantwoordelijk stellen voor dat wat wij aan boodschappen de wereld in sturen en hoe we met die booschap omgaan. Ik heb er moeite mee dat er telkens gezegd wordt, het gaat niet om de boodschapper, maar om de boodschap gaat. Dan hoeven we dus niet te kijken naar wie en wat de boodschapper is. Net zoals we dan niet naar de pharmaceutische industrie hoeven te kijken maar naar hun medicijnen. ER gaat zo’n gezegde door de wereld en iedereen zegt het klakkeloos na zonder over de inhoud na te denken.
  Ik zeg, kijk naar beiden want ze zijn een. Wij zijn allemaal zowel aards als buitenaards.
  Wie zegt mij dat het allemaal klopt wat de boodschapper verteld? Ik moet het maar aannemen.
  Daarom laat ik regelmatig alle verhalen los om weer bij mezelf en mijn eigen waarheid te komen.

  1. Wat een tragie!

   De mensen redden het niet meer op het bootje aarde en buitenaardse wezens redden de mensen voor het schip zinkt. Zo werkt het niet.
   Wij dragen onze eigen verantwoordelijkheid. Als slechts een paar cellen in een lichaam zich ontwikkelen tot kankercellen, dan sterft het hele lichaam. We kunnen dus niet in een boom gaan zitten wachten tot we gered worden, we moeten zelf onze problemen aanpakken. Uiteindelijk zijn we hier om zelf te leren overleven en vervolgens te leven met de natuur. Als we dat aan andere overlaten, kunnen we in die boom blijven zitten tot we een ons wegen.

  2. @ LightRider
   nee zo werkt het niet doe net als johan en riet ga lekker kleuren rekenen en op groene mannetjes zitten wachten ! dat helpt

  3. Ik wacht liever tot op een dag dat Gait zomaar ineens met zijn Bollide voor me neus staat, veel spannender dan al die ufo’s en buitenaardse wezens op de stoep.

 16. Als je niets kunt met de boodschap van drunvalo, doe er dan ook niets mee!
  veroordeel hem niet!
  Je ego vindt het héérlijk om te veroordelen en blijft zo lekker op de voorgrond zijn rol spelen.

  1. @Lianne,

   Ik heb er ook moeite mee dat wij ons ego niet mogen gebruiken. Nergens meer over mogen oordelen is niets anders dan de confrontatie niet aan gaan. Dat betekent niet dat je mag veroordelen zonder eerst de achtergronden te weten.
   We mogen als mens overal gebruik van maken en zullen ook ons ego in moeten zetten als het nodig is. We zijn hier op aarde en zullen dit spel moeten spelen, de taak op ons nemen. Egoloos ben je een speelbal waar juist diegenen die het ego het hards veroordelen gebruik van kunnen maken voor hun eigen doeleinden. Maar goed, dat geldt voor mij en is mijn standpunt. Ik oordeel en soms veroordeel ik ook omdat ik niet van de wreedheid op deze aarde hou. Omdat ik mens ben en de mens eerst volledig wil leren begrijpen alvorens mij over te geven, of weer terug te linken naar de staat van liefde waar wij uit voort zijn gekomen volgens velen.
   Ik ben volgens mij hier om te ervaren wat mens is. Om te accepteren wat mens is. Misschien wel om me te verliezen in wat mens is. Mijn standpunt kan veranderen, maar tot nu toe
   blijf ik vertrouwen op mijn eigen inzichten. Er zullen zeker grote leermeesters zijn, maar ik blijf kritisch kijken en voelen. Want voor mij zijn de boodschapper en de boodschap één.

  2. Hoi Riet,
   Maar ik zeg ook niet dat je je egoloos moet zijn,het zou beter zijn als het ego niet meer de hoofdrol zou spelen.
   en waakzaam zijn is iets anders dan veroordelen.
   Naar mijn mening ben je juist géén speelbal als je niet vanuit je ego denkt.
   Wat win jij met confrontaties Riet……?
   Uit begrip volgt aanvaarding uit aanvaarding volgt liefde!

  3. @Lianne, je kent het effect van het gebruik van uitroeptekens?

  4. Ik zal er op gaan letten kritisch want ik begrijp dat ik te belerend overkom.

 17. @lianne,

  Het gaat niet om wat je er mee wint, maar dat je het kunt gebruiken wanneer nodig. Een gezond stuk egoisme betekent dat je soms eerst aan jezelf moet denken. Daar is niets mis mee en ik ben het met je eens dat het ego niet op de voorgrond hoeft te zijn, maar zijn plek heeft.
  Elk aspect van ons menszijn mag ontdekt en ingezet worden wanneer nodig. Wanneer je een slang zijn gif ontneemt is hij weerloos en kan zich niet handhaven.
  Ik vind dat wanneer iemand verantwoordelijk is voor zijn mening en de boodschappen die hij de wereld in brengt.
  Wanneer diegene zich zelf niet houdt aan die boodschap, dan krijg je hetzelfde als de priesters die over god en de liefde prediken en zelf hele andere zaken laat zien. Zij worden uit hun ambt gezet en ik vind dat niet meer dan billijk. Dan zal er een confrontatie moeten komen, anders vegen we alles onder de mantel der liefde.

  1. Ik zal echt niet ontkennen dat er goed en kwaad is.
   zoals je weet zat ik enkele maanden geleden nog “diep” in het kwaad. Maar ik denk uiteindelijk ook dat je dit kwaad niet buiten jezelf moet zoeken,dan komt er geen oplossing! De wijzende vinger heeft geen zin Riet.
   Maar dat weet jij ook. Net zo goed als je weet dat waar je je aandacht opricht daar je energie naartoe gaat. Ik ben klaar met “het kwaad” te voeden.

 18. @ Lianne,

  Ik begrijp wel wat je bedoelt, maar ik zie het gewoon anders. Ik vind dat we niet kunnen toezien wanneer het kwaad zich manifesteert en we er naar kijken en zeggen. Tja, dit zal wel een afrekening zijn vanuit karma, laat ik mij er niet mee bemoeien. Het speelt zich voor mijn ogen af en wat heeft het mij te zeggen, daar kan ik wel wat mee, maar me er van terugtrekken niet.
  Ik ben dan waarschijnlijk nog niet klaar met het kwaad, dat zij zo. Liefde is voor mij niet alleen maar zachtaardig en begrijpend. Zoekend naar balans in deze wereld zullen we tegenwicht dienen te geven aan dat wat uit de hand loopt.
  Zo zie ik het, zo ervaar ik het. Want wie moet dat anders doen. Je kunt met je innerlijk met je eigen schaduwkanten aan het werk gaan, maar je kunt ook buiten je met je schaduwkanten aan het werk gaan. Het gaat niet om veroordelen, maar evenwicht scheppen.
  Ieder heeft zijn eigen gebied waar hij werkzaam is en diegene die het kwaad vertegenwoordigt lijdt net zo als degene die zich daar druk over maakt. Daar ben ik van overtuigd.
  Mijn kwaliteiten liggen waarschijnlijk op een ander vlak dan de jouwe, maar in principe gaan we voor hetzelfde.

 19. Even iets anders lieve mensen … Drunvalo vertelt niets nieuws in deze video, de achtergrond is nep (kijk maar goed) en hij kijkt niet in de camera. Hij lijkt nogal nerveus, zien jullie dat?

  Een vriendin van me dacht dat hij misschien geïntimideerd is en daarom zijn echte boodschap niet meer kon brengen. Ik denk dat ze gelijk heeft! Wat denken jullie ervan?

  1. jhaa dat denk ik ook sophia ! wat zou zijn echte boodschap zijn ? kan ik het ook doorvoelen ? ik zal coherente heartfelt intentionens naar hem sturen zo dat zijn 6de chakra zal openen en hij het ware verhaal kan vertellen !!!

   namaste !

  2. Even los van wat ik van het hele verhaal van drunvalo vind.
   Denk ik dat je met betere argumenten moet komen.
   De achtergrond is nep?????

  3. Wat zijn echte boodschap is, weet ik niet, maar hij zei toen in maart toen hij dit aankondigde, dat we niet alleen zijn … Dan zou je toch denken dat hij iets gaat vertellen over onze buitenaardse vrienden en familie … toch? Vervolgens stelde hij zijn boodschap uit en toen dit.

   Ja misschien kun je het wel voelen, we moeten die telepathische dinges toch terugkrijgen nu he? Ik maak er zelf nog veel fouten mee, maar oefening baart kunst, denk ik dan altijd maar:-)

  4. Sinds eind 2009 heb ik het gevoel dat ik meer verbonden ben met het heelAL ik kan mijn Buitenaartse broeders voelen dus ik hoef geen bewijs ik ben het bewijs hoe dichter we bij 2012 komen hoe meer ik in contact sta met …
   dus open je chakra’s en doe mee !!

   namaste

  5. Hee Gait,
   Heb je de v(a)ibe of zo?

   Sophia
   Gait heeft absoluut niets met buitenaardsen en engelen dus…….!

  6. Oh Liane wat zit jij toch vast in je 3d wereld ga mee met ons en overstijg je zelf !! het gaat om voelen lianne niet om weten want uit eindelijk is weten voelen.

   ook jij mag mee liane stap uit de dualiteit !!

   namaste !

  7. Liane ik drink geen bier, af en toe een wijntje voor het slapen gaan, maar toch bedankt

  8. hahaha wat een leuke discussie! Er waren hier altijd twee Gaits, ik weet niet met welke ik nu van doen heb? Degene die het altijd overal mee oneens was of de andere? 🙂

   Nou, Lianne, die achtergrond lijkt me nep te zijn en Drunvalo heeft op zijn vorige video ook precies diezelfde achtergrond. Het lijkt wel gewoon een poster en ik vind hem ook gestresst en moe eruitzien. Veel ouder ook dan anders, vind je niet?

   En misschien heeft Gait contact met ‘boven’ gekregen in de tussentijd? Goed, wat kan het schelen … een biertje neem ik nu niet meer aan, ga slapen, ander keertje weer:-))) en Gait, prima hoor, de vaibs!

  9. Gait heeft eindelijk Het Licht gezien en nu geloven jullie hem niet; flauw hoor…

   Oh ja ik was even bang dat alle Sophia’s en Liselottes en Liannes en meer van die schonen namen allemaal blind klakkeloos achter de bezweringen van Drunvie creep aanhobbelen;

   http://www.wanttoknow.nl/overige/drunvalo/#comment-36935

   namastudinges (luv & pies men right on smoke ‘m high five etc.)

  10. Nou, alle geweldige schoonheden zijn niet ook nog dom hoor, Hyperalert! Ik heb niets met Drunvalo, vond hem gelijk al een te groot ego hebben en te materialistisch. De eerste video was leuk, maar nu weet ik het wel en omdat hij in maart zéí dat we niet alleen zijn hier, dacht ik: oh dat gaat straks over de landingen van de buitenaardsen. Maar nop dus. Hélas Mesdames et Messieurs …

   Lianne, als Gait nu wél geínteresseerd is in spirituele ontwikkeling, is dat toch geweldig? Dat is waarvoor we hier zijn, ook al klinkt het zo saai als je het zegt:-)

   Hee en ik zie opeens dat Johan Oldenkamp Drunvalo discriminerend vindt. Dat had ik nog niet opgemerkt, ik zal nog eens wat beter luisteren …

   In elk geval zijn de buitenaardsen beslist onder ons hoor, Johan! Ik heb dagelijks heel veel contact met ze en ze willen graag landen, maar kunnen gewoon nog niet, omdat er hier vrije wil is en ze niet zomaar plompverloren hier kunnen komen dan. De meerderheid van de mensen en/of onze regeringen moeten erom vragen! Dus de enige oplossing opdat zij snel mogen komen, is het aan iedereen vertellen. Onze regeringen werken namelijk niet mee. Dat is wat ik aan het doen ben en velen met mij. Doen jullie mee? Het zijn heel leuke mensen met een enorme dosis humor ook, dus ze zijn echt de moeite waard!

   Fijne dag iedereen!
   Sophia

  11. Sophia,

   ik ben werkelijk geïnteresseerd in spirituele ontwikkeling, dat liane dat niet begrijpt vind ik intens verdrietig . maar dat is mijn probleem niet die van Liane .

   Liane ,

   Probeer alsjeblieft die dualistische gedachten los te laten
   ga eens lekker wandelen in het bos of langs het strand , het zal je goed doen.

   Namaste

  12. @Abranna,
   Leuk die video, maar hij duurt wel lang! Ben aan het luisteren. Tja, ze hebben een deadline, dus een uiterste datum waarop ze moeten landen. Ik geloof dat die nu wel dichtbij komt, al zie ik mijn familie nog zeer relaxed altijd en ze zijn niet gehaast om te komen.

   Je zou best eens gelijk kunnen hebben dat hun tijd nog niet gekomen is. Wij zijn degenen die pushen, want we zijn de dualiteit zat. Zodra je ascendeert, kun je het hier nauwelijks meer volhouden en wil je NU weg!

 20. Wat ik zo apart vind dat is de wereld is maya, illusie heb al moeite om dat te overzien.
  Wanneer de buitenaardsen daar ook nog bijkomen wordt het helemaal een soepzootje.
  Ik verlang naar de bron de eenheid wil me daar op afstemmen. Van daaruit zie ik wel.

 21. Hij gebruikt veel sun-worship aspecten die verwijzen naar Lucifer en niet de creator (bron- true essence of all that is) die van niets “ALLES” kan creëren.

  Ik ga nu luisteren naar een gesprek tussen David Wilcock and Graham Hancock, deze twee zijn schijnbaar echt op elkaar afgestemd. Het stuk heet “Setting History Free”. Zoek het eens op youtube, daar staat de volledige versie gratis te bekijken. Gewoon interessant om te observeren naar hun kijk op de zaak.

  Ik ben het eens met o.a Sophia Dijkhuis. Ik ben zelf nog niet zo ontwikkeld dat ik direct kan communiceren met andere zielen en spirituele eenheden. Misschien ben ik nog niet zover of heb ik nog gewoon ongeduld. Tijdens mijn meditaties voel ik wel mijn eigen energie en zit ik echt af en toe in een heerlijke lege ruimte. Dat voelt goed. Ik moet proberen niet “teveel” te willen, net als Tessa over haarzelf eens aangaf. Gewoon “Go with the flow” denk ik dan maar.

  Ik ga dan het stuk van Drunvalo niet bekijken, de energie voelt nu al niet lekker en naar alles wat ik van andere heb mogen ontvangen werd het bij mij alleen maar een minder goed gevoel. Nee, ik blijf maar bij mezelf en bekijk het verder wel. Toch bedankt hier iedereen die met goede tips en andere verhalen komen waar ik misschien veel van op kan steken.

  Het beste iedereen. Namaskar.

  1. Misschien kan je je wél vinden in de boodschappen van Keisha Crowter ‘little grandmother’.

   Absoluut de moeite waard wat zei als wisdomkeeper met ons deelt.

   In munay

 22. Beste allemaal,

  Wie mijn werk (boeken, artikelen, lezingen en interviews) kent, die weet dat ik doordrongen ben van het feit dat de Terrans (te weten wij, die momenteel op het buitenoppervlak van onze moederplaneet Terra mogen leven) altijd vergezeld zijn geweest van levensvormen afkomstig van andere planeten. De keiharde bewijzen hiervoor zijn legio, voor wie de oogkleppen naar buiten durft te buigen. Het is zelfs juister om onszelf als buitenaards te beschouwen. Dat zien we ook uit alle kunstgrepen die we moeten uithalen om hier te kunnen leven. Dat we heel binnenkort (weer) 1 zullen worden met onze familieleden uit de rest van de ruimte, dat is onafwendbaar. Waar ik echter op hamer is dat we niet gered gaan worden, niet door ET’s, niet door Engelen en ook niet door Jezus of wie dan ook. Wij mogen het helemaal zelf doen. Dit is onze gezamenlijke eindexamenopdracht. Alleen wanneer we als mensheid nu de handen ineen weten te slaan, dan zullen we bestaansrecht krijgen op Terra. Zo niet, dan is het einde experiment Homo Sapiens. We mogen nu samen een einde maken aan alles waar Moeder Terra en haar bewoners kapot aan gaan, zoals besproeiing met alluminium, olierampen (of wat hier dan ook precies aan de hand is), electrosmog en ga zo maar door. Blijven we nog langer stemmen op leugenaars of gaan we het zelf oplossen? Gaan we oranje vlaggetjes ophangen of gaan we eens echt ergens over praten met elkaar? Worden we spiritueel wakker of gaan we door met slaapleven? Wij zijn aan zet!

  1. Hoi Johan,

   Ik ben het volledig met je eens dat we het zelf moeten doen.
   maar……we moeten bereid zijn de innerlijke reis te willen maken.
   Het heeft geen zin om de schuld buiten onszelf te zoeken en daarmee bedoel ik reptilians,chemtrails,haarp etc.
   Bewust of onbewust waarborgen we daarmee het voortbestaan van de hoofdrol van het ego.

   Innerlijke vrede geeft uiterlijke vrede.
   Dus ik wil best met jou op de barricades gaan staan,maar alleen om te kijken of er genoeg lichtjes schijnen.

   groetjes
   Lianne

  2. Hoi Lianne,

   Er wordt veel gepraat over het ego, maar voor zover ik weet ben in de enige die wetenschappelijk, aannemelijk en begrijpelijk heeft uitgelegd wat het ego precies, hoe het werkt en hoe we ons hiervan kunnen bevrijden. Er wordt volgens mij veel te veel gepraat door mensen die ergens een belletje hebben horen rinkelen en het verder voor waar aannemen. Ik wil alles volledig begrijpen, met mijn verstand, mijn gevoel en mijn zintuigen. Wil je echt weten hoe je ego-loos kunt worden, ga dan naar http://www.Pateo.nl.

  3. Gekke is Johan dat ik al 25 jaar geleden ontdekte hoe je EGO-loos kunt zijn en hoe dat in elkaar steekt, nog grappiger wordt dat het zelfs niet terug te vinden is op je geroemde site.

   Misschien moet je toch eens naar een echt klooster toe en dara eens in de leer gaan met je diepere zelf dan steeds iets proberen naar voren te schuiven wat erg onbezield over komt.

   Zelfs een meerdere of iemand die allang van wanten weet negeer je volledig 100% als niet de waarheid zijnde.

   Alleen zonder EGO op deze wereld kom je er niet want elk leven zit aan EGO vast gebonden, EGO-loos vind je alleen aan genezijde en niet in deze 3D wereld, EGO heeft te maken met het lichaam en de bezieling die je mee hebgekregen, is het zelfde als je in een rode Fiat Panda rijdt en je zelf steeds in een Ferrari waant.

   Alles heeft kleur en niks is zwart en wit, hoe meer he adverteert over je eigen site des te groter je EGO dan ook wordt, who wanna be a popstar ?

  4. @Paul,

   Waar komt jouw behoefte vandaan om publiekelijk te beweren al 25 ego-loos te zijn? Waar komt jouw behoefte vandaan om aanhoudend negatief te reageren op iemand die niets anders doet dan medemensen te laten zien dat we allemaal onze eigen waarheid creeeren (via ons lager- of hoger zelf)? Voor jou misschien een vraag, maar voor mij een weet, omdat ik het in mezelf heb kunnen onderzoeken. Hopelijk kun je begrijpen dat ik na deze reactie niet langer mijn tijd en energie aan jou wil besteden.

   Voor iedereen die benieuwd is naar tips om echt los te komen van de onzichtbare wurggreep van het ego, die kan via onderstaande link een recent radio-interview voor RTV Assen nabeluisteren:

   http://www.argusoogradio.org/beheer/podcast-2/

  5. wees zelf de verandering die je graag ziet in de wereld

   Wat u zelve niet wilt dat geschied doe dat een ander ook niet.

   het ego dient de mens, de mens niet het ego

   wij/zij ik/jij allen onderderdeel van afgescheidendheid en dualiteit waarin ons individuele geest/ego zich graag huisvest.

   Zijn, heelheid, eenheid, allen onderdeel van het totaal, verbonden met al wat is in de leefomgeving. zonder belemmeringen van het zelfvoorzienende ego, maar wel als uniek exemplaar onderdeel van het geheel.

   Bewust zijn van het NU waarin je je bevind.

   verantwoordelijkheid nemen voor de keuzes die je maakt, het is altijd een bijdrage aan je eigen heelheid en met een beetje medewerking ook voor je eigen omgeving.

   Positief blijven in elk denkbaar opzicht, we hebben toch niet de antwoorden op alle vragen, en al hebben we dat wel dan is het nog niet de tijd om je antwoord te ontvangen.

   Houd je niet continue bezig met het doel, de weg er heen is het spektakel, daar gebeurt het, daar regeert ons hoogste goed, de vrije wil tot het maken van keuzes.

   En verders in je leven spreek je zoveel mensen, lees je ontzettend veel informatie, zie je enorm veel gebeuren, proef je 1001 smaken en ruik je geuren die je nooit had kunnen bedenken. het draagt allemaal bij aan je eigen waarheid over hoe deze planeet, haar bewoners en al in de kosmos beweegt.

   de essentie blijft mijn inziens jezelf te bevrijden van geestelijke geslotenheid. voel jij je vrij dan ben je dat ook want je zal er naar handelen. Voel je je in een web vastgepind en zit je vast in de eigen mentale slavernij dan zal je leven zich ook zo ontspruiten.

   Word je in een verhaal betrokken waar je zelf helemaal niets aan kon voorkomen of kon beinvloeden, of het onderspit delft. JOehoe we zitten met 6.5mld mensen in het zelfde schuitje onder de vlag van een kleine 50.000 individuelen die ons rulen, hoeveel mensen denk je dat er nog meer zijn die hetzelfde ervaren in de wetenschap dat dat nog niet genoeg is om te schakelen? Je bent dus geen slachtoffer in je eentje, dat zijn we allemaal. en de stap van millenia lang slachtoffer zijn naar vrij zijn voor een ieder is 10000x makkelijker dan altijd te hebben gedacht de top te zijn en erachter komen dat je dan juist onder aan de ladder bungelt.

   nogmaals geniet van de weg die is nog vrij om te belopen zoals je dat zelf wil invullen, het doel is de eindbestemming en die kan je van te voren al invullen

   Enjoy live cause there are many who can’t celebrate with you anymore…..

  6. Johan,
   Ik heb je radio uitzending beluisterd en ik wil toch nog even daarop reageren.

   Karma is een illusie.Karma is verzonnen door het ego om jou vooral nog te laten boeten voor schulden die je nooit begaan hebt.Jij weet zelf dat je niet je ego bent dus heb je ook geen karma.Iedere situatie die je meemaakt en hebt meegemaakt is een les in vergeving! Vergeving komt van je ware zelf en is de weg terug naar waar je vandaan komt.

  7. Beste Johan, je wil me blijkbaar niet snappen, je denkt steeds dat ik het negatief opvat naar jou toe.

   Zal je iets verklappen, heb dat aan Guido ook al toegelicht, als ik naar jou kijk zonder oordeel dan zie ik een hele fijne vent staan die ik erg graag mag, nog leuker is dat je heel veel dingen zelfs ook nog goed doet.

   Alleen je komt bij mij steeds zo oppervlakkig over als ik iets probeer door te geven aan je, je maakt er steeds iets negatiefs iets van.

   Misschien wil je het ook niet door zien las iemand je iets probeert aan te geven, maar jammer dat je je steeds zo afkeert, want inhoudelijk kom je nogal zuur over ipv verblijd zijn.

   Alleen ik functioneer niet van uit jou constructie gevangen zitten in de lagere niveau’s en of de zogenaamde dualiteit aangevuld met een gestaafd stukje EGO.

   Het is niet negatief naar je toe bedeeld en zelfs ook niet positief, maar puur van uit het midden en van uit in balans willen zijn, ben je nogmaals iemand die helmaal okeej is en nu jij weer…

   Dus waarom zou ik moeten oordelen??? nee ik heb ook een eigen mening op gedaan uit louter ervaringen en situaties die ik in het verleden tot heden gepresenteerd kreeg, zijn reeds allang allemaal bevestigd door jou werk, vreemd heh ! niet waar ?!

 23. Citeren uit de protocollen van de wijzen van Zion – een walgelijke anti-semitische vervalsing – en dan sneaky Jews vervangen door US.

  het werd al snel duidelijk dat de Protocollen het gefantaseerde werk waren van antisemieten die hiermee de rechtvaardiging wilden aantonen voor hun eigenlijke Jodenhaat.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Protocollen_van_de_wijzen_van_Sion

  We weten nu wel heel duidelijk waar je staat Hyper Alert. En dat vindt zichzelf spiritueel. Walgelijk.

  1. laatst hoorde ik iemand zeggen dat elke dag alleen al in de Nederlandse media de Islam en de Islamieten in de bankschroef worden gelegd; en dat er geen ander woord is dan zoiets als ‘moslim bashing’; tegelijkertijd kan op elk moment het vreemde toverwoord “antisemitisch” uit de kast worden getrokken en dan ben je zonder wederhoor en kennisneming van de persoon in kwestie, die kennelijk iets Taboe gezegd of gedaan heeft, vogelvrij verklaard door ‘het systeem’. Ik heb nooit begrepen wat er met het woord “antisemitisme” precies bedoeld wordt; en trouwens volgens een Medium die ik ooit ben tegengekomen is m’n Ziel van origine Joods; ik heb geen idee van welke stam precies. “De Essenen” zijn dat ook “Joden”? Ik heb iets gelezen over de nakomelingen van Koning David en ik heb ook iets gelezen over het ingewikkelde Russchische Askenazi verhaal; precies wat Paul zegt; It Takes more than A Lifetime om werkelijk iets te weten op een bepaald gebied; daar ben ik nog lang niet; ik heb wat belletjes horen rinkelen hier en daar en ben helaas nog lang geen echt Doctor Universalis. Ja Zen heeft me altijd geïnteresseerd en inderdaad krijg je daar vaak rokende hersenstammetjes van; er komt ook regelmatig rook uit m’n oren. Ik ben blij Trein Winkel dat het voor jou allemaal zo duidelijk al is; dan weet je meer dan ik…..Daarom ben jij ook zo ‘succesvol’ en je zal je ongetwijfeld heel wat voelen op deze hypocriete zombiebol genaamd Aarde

   Eurythmics Missionary Man Heaven or Hell/Dilema Mix
   http://www.youtube.com/watch?v=5sUjQz4sOno

  2. Dan moet je toch eens beter gaan opletten wat je allemaal op het internet kwakt.

  3. Hyper Alert,

   Mijn familie – en ik dus ook – heeft helaas veel persoonlijke ervaring met antisemitisme. In die mate zelfs dat 80% daarvan het niet heeft kunnen navertellen.

   Islam-bashing, zoals jij het noemt, is wat mij betreft een uiting van hetzelfde fenomeen. Als we daar niet consequent stelling tegen nemen, onder andere door ons stemgedrag bij de komende verkiezingen, zie ik de treinen alweer rijden.

   Maar misschien ben ik te somber.

  4. Helaas is hoogst waarschijnlijk het recente mediale fenomeen ‘Islam Bashing’ het resultaat van diezelfde architecten aan de piramide top….

   dezelfde mechanismen dezelfde economische manipulaties dezelfde kunstmatig opgeroepen (raciale) sentimenten;

   ‘The Rise Of The Fourth Reich’

   Quote:

   “Voor degenen onder u die niet weten wie Jim Marrs is..
   Jim Marrs is nog een van de weinige èchte journalisten / schrijvers die het meeste van zijn huiswerk zelf doet.
   Een van zijn laatste boeken, ‘The Rise Of The Fourth Reich’, kan ik zeker aanraden alhoewel er aardig wat info inzit die ook in zijn eerdere werk naar voren zijn gekomen.

   In deze lezing komen de volgende onderwerpen aan bod:

   – New World Order
   – The Council on Foreign Relations (CFR)
   – The Trilateral Commission
   – The Bilderbergers
   – The Illuminati
   – Freemasonry”

   http://www.anarchiel.com/stortplaats/toon/rule_by_secrecy_-_jim_marrs

   Quote:

   “The title of this video – The Rise of the Fourth Reich in America – tells its own story, and in this 75 minute interview Jim lays out the compelling and disturbing evidence that while most people thought the Second World War ended in 1945, the Nazis were never stopped in their agenda – which can only be understood when one considers how they were assisted in coming to power by those Controllers who plan in terms of generations… not terms of government office.”

   Project Camelot Interviews Jim Marrs
   http://www.youtube.com/watch?v=g2v0cu8pQOc

 24. Moest Drunvalo ons het bevrijdende inzicht geven?

  Ik snap de teleurstellingen wel op zijn verhaal en presentatie, maar ja dat is het effect van verwachtingen.

  We zien het pas waarom we zijn verhaal niet nodig hebben als we de volgende vraag durven te beantwoorden en doorvoelen, en die de wereld het meest vreest:

  ‘Ik weet niet wat ik ben, en daarom weet ik niet wat ik doe, waar ik ben, of hoe ik de wereld of mijzelf moet bezien’

  Als we die vraag voor onszelf kunnen beantwoorden, laten we dan over de splinters in het oog van drunvalo gaan praten.

  Uiteindelijk hoeven we maar één ding te begrijpen en dat is inzien dat het gevoel van God afgescheiden te zijn het enige gebrek is dat we moeten corrigeren. Dat is je pad hier op deze aardkloot. In de tijd van de atlantiers was deze zoektocht niet anders dan vandaag.

  That’s all folkes

  1. Burke,

   Dank je Burke!
   Ik ben blij dat ik jou begrijp en misschien begrijp jij mij?

   liefs Lianne

  1. U are a mouran, fugazzi and a joke. Hmm dat houd in dat je wel 3 persoonlijkheden hebt gait, maakt niuet uit welke je kiest, het blijft net niet! wat een meningen, oordelen en percepties gestaafd door 0, enorme toegevoegde waarde NOT

  2. @ Léon
   tja ik geef alleen een mogelijke verklaring voor hun gedrag en hun verhalen, het hoeft niet zo te zijn natuurlijk. dat mag je voor je zelf uitmaken , het is jou waarheid.

  3. Toch is dit een heel interessant Indicatie Lijstje Gait!

   Door internet ben ik Min of meer bekend met dit Psychiatrische boodschappenlijstje geraakt dat te pas en te onpas te voorschijn wordt gehaald om gemakkelijk ‘gevaarlijke mensen’ in diskrediet te kunnen brengen. “Schizofreen” & “Antisemiet” zijn 2 van de meest dodelijke stempels die je als mens kan krijgen; het enige wat dan nog nodig is om het stempel “Terrorist” te krijgen.Als je weet wat voor een dubieuze rol het non-vakgebied Psychiatrie heeft gespeeld in de vorige Goelag eeuw. Zo langzamerhand heb ik het idee dat dit lijstje wel eens een groot percentage van de meer wakkere mensen uit roulatie moest en moet halen; Papieren Fluoride; dit Boodschappen Lijstje is wat mij betreft wederom te geraffineerd en te briljant om waar te zijn….Ook dit lijstje kan nooit door een middelmatige vriendelijke goed bedoelende huisarts in elkaar gesleuteld zijn. Ook bij dit veel gebruikte fatale Boodschappen Lijstje vraag ik mij oprecht af wat de werkelijke herkomst is en welke intenties er werkelijk achter zitten…

  4. Gait, ik vind het beneden alle niveau, wat je hier presteert..!

  5. Valt best mee hoor maar dat kan ik niet bewijzen om dat je het bericht onnodig grievend vind, wat ik toch behoorlijk bijzonder vind. ik ben hier zelfs met de dood bedreigd en dat bleef geruime tijd op deze site staan, en ook sommige opmerkingen van jou waren niet van de lucht. heel bijzonder Guido

  6. Gait:
   Jaja, dit heel érg bedreigend.. Mijn hemel man, waar heb je het over..?

  7. Guido als je de link in mijn laatste reactie volgt gaat het niet om john’s maar om jou reactie, dat je dat niet snapt is verwonderlijk.

   met betrekking tot john

   Not even Wrong !!

   ik snap dat Consemulder zich een tijd heeft schuilgehouden , om dat de kritiek op dhr Consemulder dusdanige vormen aan neemt , dat zelfs de meest geascendeerde volgeling toch op zijn minst twijfels heeft over zijn bedoelingen en uitspraken. en inderdaad de uitspraak “Not even Wrong” de enige juiste uitspraak is voor zijn gebrabbel

  8. Guido wil je je reacties als ze eenmaal zijn gepubliceerd niet meer wijzigen ? de reacties op jou reacties komen dan zo vreemd over.

  9. Mijn reactie is idd bijgewerkt, toen ik zag dat je iets anders bedoelde. Ik dacht dat het over ‘VacciNazi’s’ ging, maar jij ergert je aan een lead over ‘Gait’-en.. Ik had het kunnen weten; voortaan ook niet meteen reageren, gewoon even diep ademhalen.

   Overigens is het bijzonder dat je niets anders weer doet dan oppervlakkig geleuter ten toon spreiden. Jij denkt dat John zich ‘schuilgehouden’ heeft.. Mwaahhahahahhaa.. Voor jou zeker…? 🙄

  10. Tja Guido

   Als je alle reacties met diepgang onnodig grievend vind en die dus ook verwijderd , blijft er weinig diepgang over, en ja dan hou je uiteindelijk een blogje over met niks anders dan oppervlakkig geleuter.

   misschien is het een idee om een neutrale moderator op de site te zetten aangezien jij en moderator bent en reacties geeft. en tevens je eigen reacties wijzigt in dien nodig.

  11. Tja Guido die reactie kon ik verwachten, geen inhoudelijke zoals ik gehoopt had, jammer gemiste kans.

  12. @ Guido

   Misschien ook eens Gait op de koffie uitnodigen, dan kan Gait zien dat je inderdaad geen kwade jongen bent maar een eerlijke vent die geen vlieg kwaad doet.

   Gait mag dan anders zijn zoals we wij willen zijn maar volgens mij heeft Gait ook andere leuke dingen toe te voegen als mens zijnde.

   Wat jij Gait? anders kom je maar eens bij mij op de koffie… 🙂

 25. bah, bah, en nog eens bah!
  ik lees een mooi blog, krijg een verwijzing naar een video over een boodschap van Melchizedek, wat volgens mij inhoudt dat alles bestaat uit pure Liefde! en dat het de bedoeling is dat je deze Liefde inzet voor het goed van/voor al dat is.
  ik dacht ik kijk eerst even de reacties, en wat vind ik?
  niets anders dan mensen die elkaar afkatten en zeggen dat de ander het niet zo goed snapt, en dat hun visie beter is.

  nou het kan aan mij liggen, maar volgens mij ben je dan je doel met ongeveer een meter of 10.000 voorbij 😉
  het feit alleen al dat er geen respect kan worden opgebracht voor iemand anders zijn mening, en vervallen wordt in het naamkaartjes geven aan anderen en het volgzaam herhalen wat er overal al wordt gezegd om angst te zaaien.

  het lijkt mij dat het probleem hier nou wel bekend is?
  het menselijk ego heeft nou eenmaal de neiging zichzelf erg belangrijk te vinden, en daar vloeien ook alle problemen zo een beetje uit voort, omdat er altijd mensen zullen zijn die denken dat ze meer rechten hebben dan een ander, en dat zal waarschijnlijk ook wel altijd zo blijven, omdat mensen nu eenmaal gekomen zijn om hun lessen te leren, of je les nu is om te leren dat je niet belangrijker bent, maar even belangrijk als een ander, omdat iedereen die hier is, ook nodig is, anders zou hij of zij er niet zijn ; ) of dat je les is dat je dit persoonlijk moet uitdragen en het is dan ook niet aan mij of wie dan ook om hier over te oordelen : )
  dus misschien wordt het tijd om er wat aan te doen?
  het heeft niet zoveel nut om al je tijd te spenderen aan het ontkennen van de boodschap van een ander, dit te lezen en vervolgens te besluiten of het iets voor jou is en of het het grote geheel dient, (zo ja neem het op, zo nee laat het los?)lijkt mij wat productiever ; )

  zo en nu ga ik de video bekijken en hoop dat hij inderdaad over Liefde en Licht gaat, want hij roept wel vreemde reacties op naar mijn idee ; )

  In Liefde en Licht, Liz

  1. Kennelijk is ‘het lichaam’ bezig, zijn vuiligheid naar buiten te duwen, middels dit soort vieze puistjes-reacties..?
   Dank voor je reactie!

  2. nou daar lijkt het wel op ja ; )
   want het was inderdaad gewoon een mooie boodschap over Liefde en Licht ; )
   Gelukkig!
   In Liefde en Licht, Liz

  3. Tuurlijk Lizzie gewoon oogkleppen op en op de oude toer verder alsof er niets gebeurd is..

   Quote me myself Hyper;

   “Dat betekent dan volgens mij dat fallen angel walk inn figuren zoals meneer Melchizedek en consorte actief een soort massale ’round up’ ronsel technieken gebruiken om uiteindelijk een paar geschikte ’sterke’ individuen er uit te kunnen zeven en die vervolgens ijskoud het ‘verkeerde’ pad op leiden.”

   “Met andere woorden het grote publiek mag zich verheugd half gedrogeerd wentelen in wat standaard ja en amen 2012 oranje jubel retoriek. Maar ondertussen is het hogere doel om een paar bijzondere spirituele vissen te vangen om die vervolgens op tijd het verkeerde pad op te leiden, as usual, dat is ook ongeveer de selectie procedure zoals we die gewend zijn van de grote academische instituten.”

   Etcetera…

   http://www.wanttoknow.nl/overige/2012-een-indringende-boodschap-van-carolyn-evers/#comment-39476

   Quote me myself Hyper op een ander draadje kennelijk buiten bereik van myopische bunkerbrilletjes;

   “De over gefeminiseerde workaahhoolistische 9 tot 5 nwo vergadertijgers zijn net terug van hun werk en toe aan een welverdiende kneuterige hollands franse caravan vakantie en zien tot hun schrik dat wtk en de wereld niet meer hetzelfde zijn als zo’n drie maanden terug.”

   “Lieve lita Lizzie Lizard venijnig blazend doet van opwinding snel kloppende hartjes snel bevriezen en zal in overleg met de plenaire senaat van de Russische Socialistische Federatieve Sovjetrepublieken der Oranje Nederlanden de oude orde ongetwijfeld formeel snel herstellen (zucht)…”

   Etcetera.. WAKKER WORDEN HALLO IS DAAR IEMAND?!

   http://www.wanttoknow.nl/inspiratie/yangay-een-bericht-van-peter-viskil/#comment-39509

  4. @ lieve Liz, laat je niet afschrikken.

   Tis net zoals met een huwelijk:
   in het begin is alles mooi, goed en aardig, maar als de tijd vordert hoeven beiden de schone schijn niet meer op te houden. Verliefd gaat over in liefde en de relatie kan een stootje hebben en ze kunnen niet meer zonder elkaar.

   hartelijke groet van Abranna

  5. Kennelijk is ‘het lichaam’ bezig, zijn vuiligheid naar buiten te duwen, middels dit soort vieze puistjes-reacties..?

   Misschien is Drunvalo wel een van die puistjes.
   Zomaar een idee.
   🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.