Advertentie

Deel 2: E.T’s en hun boodschap aan ons mensen


Aarde was niet bedoeld als gevangenis en dat wij slaven zouden worden in ons eigen huis. Hoe vinden we onze weg hieruit? Allereerst via onszelf. Maar wat dacht je ervan als we hierbij worden geassisteerd door … buitenaardsen.  Steeds meer mensen ‘zien ze vliegen’ maar slechts enkelen snappen waarom. Niet alleen nucleaire dreigingen wekken hun interesse, ook wie wij zijn als universele wezens. Met wie zij zich meer verbonden voelen, dan andersom. Simpelweg omdat wij zijn vergeten wie we zijn.

Dat is dan ook één van de belangrijkste redenen dat ze hier zijn. Ze willen ons teruggeven aan onszelf, zodat we door kunnen met onze evolutie, die met man en macht wordt tegengewerkt door een relatief kleine club mensen.  Of moet ik zeggen: buitenaardsen? Want het lijkt erop alsof we allemaal buitenaards DNA hebben en onze oorsprong teruggaat tot diep in het heelal.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Korte inleiding

Hun boodschap is unaniem: ‘Jullie zijn universele wezens met een ongekend potentieel.

Het wordt tijd dat jullie wakker worden en verantwoordelijkheid gaan nemen.’

In dit driedelige artikel laat ik Aardse ambassadeurs aan het woord: de Amerikanen Alex Collier en Barbara Marciniak en onze eigen Janosh. Mensen die in dit kleine wereldje hun sporen hebben verdiend en wereldwijd gerespecteerd worden. Respectievelijk staan ze in contact met afgezanten van de constellatie van Andromeda, het zevengesternte de Pleiaden en planeet Arcturius.

Hoewel ze als ras verschillend zijn, is hun boodschap unaniem: ‘Jullie zijn universele wezens met een ongekend potentieel. Het wordt tijd dat jullie wakker worden en verantwoordelijkheid gaan nemen.’

Barbara Marciniak
Barbara Marciniak

In dit tweede deel aan het woord: Barbara Marciniak, of beter gezegd: bewoners van de Pleïaden. De Pleiadiërs die zij channelt, bestaan uit een collectief van multi-dimensionale wezens van het Zevengesternte de Pleiaden. Zij spreken door Barabara sinds mei 1988.

De Pleiadianen zijn hier om de mensheid te assisteren bij onze spirituele transformatie in de jaren die komen, tot december 2012. Ik heb een aantal passages gebruikt uit de eerste hoofdstukken van het boek genaamd: ‘Brengers van de Dageraad’. Het hele boek is samengesteld uit materiaal dat Barbara tijdens meer dan 400 uur channeling ontving.

Hoewel ik me kan voorstellen dat dit artikel weerstand bij je oproept, raad ik je aan af te gaan op je eigen gevoel en je eigen onderscheidingsvermogen. EN: geloof alleen jezelf.

““““““““““““““““““““

Voltooiing betekent dat je begrijpt wie je bent

Wij zijn hier. Wij zijn de Pleiadiers, een collectief van energieën van de Pleiaden. We hebben een lange geschiedenis. Onze voorvaderen kwamen van een ander universum, dat voltooiing had bereikt. Een universum! Jullie werken gewoon op een planeet, die voltooiing nadert. En wij zijn hier om jullie met die taak te helpen. Deze voltooiing of transformatie is door velen al eeuwenlang aangekondigd. Het is een belangrijke tijd. Wat er nu op aarde gebeurt zal het hele universum raken.

Voltooiing betekent dat je begrijpt wie je bent. (…) Onze voorvaderen zijn ook jullie voorvaderen, en wij noemen jullie graag onze oude familie, wat jullie in feite ook zijn. onze voorvaderen gaven hun DNA aan de Oorspronkelijke Ontwerpers, en dit DNA werd deel van het DNA van het menselijk ras. Wij, Pleiadiërs komen uit jullie toekomst. (…)

Tijd, in jullie driedimensionale wereld, is een zeer slecht begrepen fenomeen: jullie geloven dat tijd wordt gemeten in minuten of graden. Tijd is veel uitgebreider dan jullie beseffen. Tijd, in werkelijkheid, codeert en speelt met informatie, en geeft daarbij de mogelijkheid in meerdere realiteiten tegelijk te zijn. (…)

Omdat geen enkele realiteit vaste vorm heeft, en omdat de toekomst niet vaststaat (het is slechts een aantal waarschijnlijkheden), zien we nu een kans om een positievere werkelijkheid voor de Aarde in te lassen. Wij willen weer licht aan deze planeet toevoegen en Aarde terugbrengen naar haar oorspronkelijke doel: een schitterende, intergalactische marktplaats voor informatie. (…) Deze verandering zal niet alleen de Aarde beroeren, ze zal jullie toekomst raken zowel als ons heden en het hele universum.

Je hoeft het je slechts te herinneren

Dit is groot nieuws! Jullie zijn op aarde op een plaats en in een tijd waarin evolutie op handen is. Er staat een grote sprong te wachten. Jullie zijn gekomen om daaraan deel te hebben, en jullie zijn niet alleen, want er komen nu vele energieën naar de Aarde om deel te nemen aan dit gigantische project. De Aarde wordt omgeven door moederschepen, die letterlijk dienen als energietransformatoren. Er komen lichtbundels naar Aarde van zeer oude sterrenstelsels, die al een eeuwigheid met jullie samenwerken. Deze informatiestralen worden op de planeet afgevuurd. Als deze informatie naar jullie toe wordt gestraald, moeten jullie fysiek in staat zijn deze te ontvangen, te transformeren, te bewaren en weer uit te stralen naar anderen.

Vele van jullie zullen telepathische verbindingen met deze moederschepen aangaan; dat zal zijn zoals het hebben van een eigen radiostation, waardoor je op elk moment zal kunnen afstemmen op een schat aan informatie. Dit is de evolutie van bovenbewustzijn. Je hoeft je geen zorgen te maken over hoe je zo een wezen wordt, want dat ben je al! Je hoeft het je slechts te herinneren. (…)

Jullie zijn op aarde op een plaats en in een tijd waarin evolutie op handen is. Er staat een grote sprong te wachten.

Jullie zijn gekomen om daaraan deel te hebben, en jullie zijn niet alleen, want er komen nu vele energieën naar de Aarde om deel te nemen aan dit gigantische project.

Jullie evolueren nu in zo’n enorm versneld tempo, dat elk jaar van dit decennium gelijk staat aan 10 of meer jaren uit de vorige eeuw. (…) Er staat een overgang voor de deur: een verschuiving in dimensie, die de dichtheid van de derde dimensie zal verminderen, zodat je je naar hogere dimensies kunt begeven, waar het lichaam niet zo een vaste vorm heeft. (…) Diep in jezelf begraven liggen alle antwoorden.

De mensheid leert nu een enorme les

Semjase, een vrouwelijk wezen van de Pleiaden
Semjase, een vrouwelijk wezen van de Pleiaden

De mensheid leert nu een enorme les. Natuurlijk is deze les, het realiseren van jullie godheid, van jullie verbondenheid met Oorspronkelijke Schepper en met alles dat is. De les ligt in het besef dat alles met elkaar verbonden is en dat jullie deel zijn van het geheel.

Er bestaan massa’s beschavingen en maatschappijen in de oneindigheid van de ruimte, en deze beschavingen en maatschappijen zijn vanaf het allereerste begin, bij tussenpozen, op Aarde aanwezig geweest. het is niet zo dat alleen wij, de Pleiadiers, zijn gekomen om te helpen; wij zijn slechts één groepering van één sterrenstelsel. Er zijn velen, om vele redenen hierheen gereisd. De meeste buitenaardsen zijn hier voor jullie verheffing.

Sommige in jullie leefwereld denken dat wij hier zijn om angst te zaaien; wij zien dat anders. We willen niemand bang maken; we willen jullie slechts informatie geven over jullie realiteit. Licht is kennis, onwetendheid is duisternis. We willen dat jullie in het licht werken, niet in de duisternis. (…)

We geven jullie ons verhaal om jullie naar een hoger bewustzijn te voeren. We willen niet zeggen dat dit verhaal, en alleen deze versie, de waarheid is! Deze hele les is ontworpen met een groots doel voor ogen, en de verhalen die we jullie vertellen zitten zo in elkaar dat ze jullie naar een hoger plan van bewustzijn zullen voeren. Dat is onze bedoeling. (…)

Je zult merken dat jullie maatschappij heel knap ontworpen is om je weg te houden van de kennis van dit meest intieme, bevredigende en opwindende deel van jezelf. Als Hoeders van het Licht gaan jullie opties voor werkelijkheden scheppen en die naar het massabewustzijn van de planeet brengen. Jullie zullen dit bereiken door dit eerst voor jezelf te doen, het scheppen van een innerlijke vrede en een innerlijke liefde, door het accepteren en integreren, want je zult beseffen, dat dit precies de situaties zijn geweest die nodig waren om je te brengen naar deze laatste fase van het veranderen van licht. (…) Als je gaat leven naar eigen leiding en eigen durf, verandert alles volkomen.

Je zult merken dat jullie maatschappij heel knap ontworpen is om je weg te houden van de kennis van dit meest intieme, bevredigende en opwindende deel van jezelf. Als je gaat leven naar eigen leiding en eigen durf, verandert alles volkomen.

(…) Een deel van de stroefheid die je met anderen ervaart, komt omdat je op het pad van evolutie vooruit bent en vooruit brandt. Anderen vinden dit niet prettig, omdat zij niet geprogrammeerd om nu zo te reageren, zoals jij doet. Sommige mensen hebben hier helemaal geen programma voor. (…) Elke deelnemer is nodig, want hoe meer frequenties er op deze planeet zijn, hoe meer energie zich zal kunnen opbouwen om de oude frequentie te veranderen. Het lichaam van ieder die zich open heeft gesteld voor licht, wordt letterlijk geherstructureerd. (…)

Dat wat wetenschappers ‘junk-DNA’ noemen, heeft heel lang in je lichaam liggen sluimeren, en dat wordt nu geactiveerd. (…) Dit ontwakend DNA zal je in staat stellen je gezichtsvermogen te veranderen, je levensduur te verlengen en nog veel meer. (…)

Je kunt verwachten dat de veranderingen zichtbaar worden en dat je nieuwe capaciteiten ontwikkelt. Je zult automatisch dingen weten. (…) Niet alle mensen op de planeet maken op dit moment deze veranderingen door, want jullie zijn niet allemaal gecodeerd om precies in deze tijd te reageren. (…)

De emotionele snelweg

Nu wordt de hele planeet ondergedompeld in uitdijende werkelijkheden. Om in deze realiteiten binnen te gaan, zul je je eigen werkelijkheid eerst heel grondig moeten onderzoeken. (…) Jullie zullen de emotionele snelweg moeten gaan, want het menselijk lichaam drukt zich uit door emoties. Allereerst zul je emotionele snelwegen moeten openen naar gebieden, die je voor jezelf verborgen hebt gehouden in dit specifieke leven. (…) Als jij je huidige lichaam, je identiteit en je leven onderzoekt, doe het dan snel. Je hebt geen jaren de tijd om ze te bestuderen. (…) Het is van het grootste belang dat je je gaat herinneren wie je bent. Jullie zijn niet alleen. Je zou dit niet in je eentje kunnen klaren. (…) We kunnen het belang van deze tijd niet genoeg benadrukken en de opwinding en vreugde die zij belooft – als jullie maar bereid zijn te veranderen.

(…) Je hebt de volledige beheersing over alles. Totdat je dat ontdekt en het gelooft, zul je onderworpen zijn aan alles wat anderen van je willen in deze vrije-wil-zone. En in je onschuld ben je blootgesteld geweest aan beheersing van je DNA door anderen, aan beheersing van je intelligentie en van vele andere dingen.

Hier vind je deel 1 van deze serie

61 gedachten over “Deel 2: E.T’s en hun boodschap aan ons mensen

 1. En nee waar iedereen NU mee bezig is elke dag dat is LEKKER goed hey! Jongens en meiden waar zijn jullie en ik allemaal mee bezig? Dat dat je geloof dat dit allemaal normaal is wil niet zeggen dat het ook zo is hè?

  Zoveel vage berichten lees ik hier…
  Niburu heeft zeer goede bedoelingen zelfs diegenen die eigenlijk de boel beduvelen en niet met eigen informatie naar voren komen. Het zijn allemaal mensen die willen dat de aarde veranderd en ten positieve. Niemand gaat voor de lol zoveel moeite doen om mensen wakker te schudden. Ze doen dit vanuit hun hart and same here!

  In korte tijd gebeurd er met mij zoveel goeds dat ik het eigenlijk niet in woorden kan beschrijven. Genoeg gezien en meegekregen net zoals Barbara dat er in korte tijd voor en rond 2012 nog veel goedjes te komen gaan =))

 2. En dat sommmigen nog steeds geloven dat Billy Meyer oprecht is. Hij is de grootste oplichter aller tijden. Het is een grote HOAX. Ik heb alles er op nagekeken. Als je echte informatie wilt hebben die genuie is raad ik je aan het stuk van William Bill Cooper te bekijken. Deze man is zeer oprecht en heeft never nooit ergens iets aan verdiend dit wilde hij ook niet. Hij is ook omgebracht op jonge leeftijd omdat hij teveel wist en al aardig op weg was de boel te “verkloten” voor de Illuminati. Zure pap!

 3. @Tumalu
  Maareh William Bill Cooper ziet er lang niet zo leuk uit als dat blonde mokkeltje. Dan is het veel aantrekkelijker om haar te geloven.

  En voorlopig reikt mijn horizon niet verder als die verdomde griep toestanden. Zeg daar eens wat over…

 4. Droppie: “En voorlopig reikt mijn horizon niet verder als die verdomde griep toestanden. Zeg daar eens wat over…”

  MMS (www.miraclemineral.org)
  Laat maar komen die mexicaanse griep, of wat was het nu weer? Wat je ook doet: neem GEEN vaccinatie.

  Over dit soort channelings: de Pleiaden en dergelijke stelsels worden al heel lang in verband gebracht met de Illuminati etc. Wie zegt dat deze “channelings” niet een manier zijn om ons toch van het juiste pad af te houden? Zoals iemand al aangaf: het risico is groot dat de mensen het antwoord weer buiten zichzelf gaan zoeken. Het gaat er niet om of deze channeling waar is of niet. Het gaat erom dat je je af gaat vragen of dat wat je tot nu altijd als waar aan hebt genomen wel is wat je denkt. Stel vragen, durf hypotheses te maken, hoe bizar ook. De waarheid is niet zwart/wit. Wat je gelooft is/wordt jouw waarheid, maar waarom geloof je dat wat je gelooft? Wist je dat je meeste overtuigingen en manier van reageren op zaken gevormd worden voor je pubertijd? Sterker nog de meeste voor je 8e levensjaar. Je tijd aan jezelf besteden is veel meer de moeite waard dan het lezen en discussieren over dit soort channelings.

  Channelings zijn zeker geen onzin, maar die eindeloze boodschappen van de GF en soortgenoten worden hoe langer hoe meer ongeloofwaardig. Jammer, want op zich is een groot deel van de boodschap best de moeite waard, maar nu zijn hele horten aan het wachten op het volgende deel van de channeling “serie” en op de “redding” in plaats van na te denken over wat er word verteld en er wat mee te doen.

 5. Hm, sommige reacties geven best duidelijk aan, dat men nog in voorbereding is voor de first contact.
  Voor zij die wel in contact zijn, zijn de artikelen over de buitenaardsen zijn een punt voor motivatie om werk te verrichten en de levensmissie te omarmen in alle vreugde, liefde en schoonheid.
  Ik kom van de sterren so what?!
  Ik word bestreden en gemanipuleert, so what, walk the path and enjoi every second of it!
  In de wetenschap dat je niet alleen bent, nog op aarde, nog in de sterren. Dat is maar goed ook!

  Ik chanel weleens en laatst had ik een hele goede, kijk niet naar ons uit tussen de sterren, maar tussen de mensen. Er zijn echt vele en vele lichtwerkers op aarde. Sommigen zijn gewoon van de sterren en allen wonen, leven en werken tussen de sterren.

  Nooit weg geweest, mooi toch!

  Nou ja, hoe dan ook, Tess blijf schrijven, doe je ding en daarmee motiveer je ook gasten zoals ik mijn ding te doen en zo is dat!

  Mens zijn is het mooiste en het moeilijkste wat er is, maar het is de moeite waard!

  Humor in alle gevallen is een hele goede!

  Ik hou van Pleadiers en Reptilians en ik hou van Sirians en ik hou van Arcturians en ik hou van Andromedians en ik hou van Venusians en Martians en ik hou van Niburians.
  en van ieder leer ik wat.
  Van de pleiadiers leer ik alles te omarmen in liefde en schoonheid.
  Van reptilians heb ik humor geleert, met meest moeilijke zakken om te gaan met humor en dat er niemand is meer dan de ander, van Sirians leer ik dat licht en duisternis hand en hand lopen en dat het is mooi, maar niet altijd prettig en niet altijd makkelijk, van Arcturians leer ik alles over de tijd en hoe tijd werkt, de tijdversnelling en hoe je daarmee kan leven in deze tijd, van Andromedians leer ik dat je het zelf moet doen en niet wachten tot iemand of iets je komt redden,
  van Venusians leer ik alles over de muziek en wat je mee kan creeeren, van Martians leer ik hoe het was en waarom het nu anders moet, van Niburians leer ik dat leven altijd bestaan heeft in verschillende vormen en altijd zal blijven bestaan. Van Illuminaty leer ik dat revolutie is op komst en zij zijn de reden, waarom de revolutie, zonder wapens en zonder geweld plaats zal vinden nog voor het einde van dit jaar.
  Van Illuminaty leer ik hoe het niet moet, maar illuminaty zijn niet de mensen die wij niet kennen, zij zijn juist de mensen die wij wel kennen. De vooraanstaande mensen in de politiek, hedendaagse politiek op de nederlandse bodem.
  De cosmische mens op aarde, zeker de moeite waard!

  One love within the one hearth!

  Groet,

  Ea

 6. Spacefuture-exoplolitic Vlaanderen-Antwerpen
  Alle Extraterrestrials civilisaties zijn hartelijk welkom in Vlaanderen, op voorwaarde geen gevaar voor de volksgezondheid en geen defensie-agressie.
  Via space-toerisme met Extraterrestrials en spacescience-congressen bestaande uit voordrachten door Extraterrestrials zelf omtrent hun civilisatiegeschiedenis, is de wens van velen nader te kunnen kennismaken met de dagdagelijkse gang van zaken in de ruimte voor elke kosmoscivilisatie, wat veronderstelt dit voor de vlamingen in Vlaanderen zelf.
  Via ufo-cover-ups tracht men de waarheden te verbergen en leugens op te dissen al jaren tegenover de wetenshapswereld en de bevolking die via de belastingsgelden het ministerie van onderwijs bekostigen en de kwaliteit van space-univerisiteiten worden afgeblokt. Wie speelt dit politiek spel mee en met wie en waarom?
  Wat betreft spacedefensie, een eenvoudige vraagstelling, zijn
  er nog oorlogsvoerende kosmoscivlisaties in de ruimte, andere
  modellen zoals de oorlogsvoerende Aardeplaneet zelf een voorbeeld is in de ruimte.
  Een langdurige positieve samenwerking met Extraterrestrials willen velen in overweging kunnen nemen,
  wel op basis van waarheid en geen leugen.
  Op spacedefensiegebied zullen ook de nodige voorzorgen moeten genomen worden, de houding van de Extraterrestrials tegenover de Aardse planetaire staten en oorlogsvoering is een onbekend detail, maar bij nadere
  bestudering wel te overbruggen, geen zinloos vooruitlopen op de feiten.
  Een juist politiek bestuur hecht belang aan het sociale welvaartspeil
  van de bevolking en de kiezers, de redenen van oorlogsvoering
  binnen, in en uit Vlaanderen binnen de EU op de planeet de Wereld

 7. waar is deel3?

  of dient dat door mezelf geschreven te worden?
  Ahaha: er zijn op dit punt in de evolutie vele opties om uit te kiezen!
  Voorbereiding is noodzakeluk.

  VREDE VOORSPOED

 8. ik weet er onbewust zoveel van maar heb last en weet niet hoe ik mij moet afsluiten de nodige rust te kunnen nemen en mijn gevoelens te mogen volgen mensen denken altijd alles beter te weten over mij en vullen alles in en snappen geen moer van mijn levensweg en ik lijd er erg onder wat kan ik hieraan doen voel me zo alleen geen mens begrijpt me tot nog toe maken me alleen erger moede en dat maakt me erg warrig zo erg zelfs dat ik radeloos hopeloos wordt en praat dan warrig kan niks meer help mij svetlana uit arnhem

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.