Advertentie

Over vrije energie, anti-zwaartekracht en oude wetenschappen!


Secrets of Antigravity, Free Energy

& Ancient Science of Continuous Creation
X

Drs. John Consemulder © februari 2011
X

Dr. Paul La Violette, eind maart in Nederland!

Dr. Paul A. LaViolette is astrofysicus en directeur van het interdisciplinaire onderzoeksinstituut Starburst Foundation. Hij is in het bezit van diverse universitaire diploma’s op het gebied van systeemwetenschap en natuurkunde en heeft baanbrekend onderzoek verricht in de onderzoeksgebieden algemene systeemtheorie, chaostheorie, theoretische fysica, astronomie, geologie, klimatologie en kosmologie. Het klinkt als een hele Piet, en dat is hij ook gewoon, met de nadruk op ‘gewoon’..

La Violette leeft en werkt in New York en is wereldwijd expert op het gebied van nieuwe fysica, kosmologie, astrofysica, vrije energie en antizwaartekracht en hij bestudeert en onderzoekt al deze wetenschappelijk disciplines al sinds 1968.

Hij schreef deze boeken:

 • Secrets of Antigravity Propulsion: Tesla, UFOs and Classified Aerospace Technology,
 • Genesis of the Cosmos,
 • Earth under Fire,
 • Decoding the Message of the Pulsars, en
 • Subquantum Kinetics.

Paul LaViolette is vooral bekend geworden vanwege zijn onderzoek naar het ontstaan van materie en zijn opvattingen over de kosmos en de Aether en zijn hieruit voortvloeiende ‘Subquantum Kinetics’ theorie.

Space Weather
Hij was een van de eerste onderzoekers die de hypothese opperde dat het Galactisch Centrum om de zoveel tijd krachtige golven uitzendt met een cyclisch karakter, een waar bombardement van kosmische deeltjes (‘ Space Weather’).
Deze onverwachte kosmische uitbarstingen hebben volgens zijn opvatting desastreuze effecten gehad op al het leven op aarde! Omdat deze deeltjes naar ons toe bewegen met de snelheid van het licht, zou een volgende periodieke gebeurtenis van deze omvang, plotsklaps kunnen komen en niet geheel kunnen worden voorspeld.

Cover van het boek van La Violette: ‘Secrets of Antigravity Propulsion: Tesla, UFOs and Classified Aerospace Technology’

LaViolette beschrijft in zijn werk ook minder intense (maar meer frequente) kosmische uitbarstingen. Deze zouden echter wel kunnen leiden tot het einde van onze huidige technologische beschaving (vanwege de elektromagnetische puls – EMP – die deze uitbarsting zou vergezellen en de gevolgen voor onze ‘ moderne’ afhankelijkheid van technologie), maar niet voor het leven op aarde.

Zijn opvattingen en wetenschappelijke publicaties hebben geleid tot een geavanceerde ‘ Galactic SuperWave’ theorie, die inmiddels ook vele juiste voorspellingen heeft opgeleverd! Om deze verschijnselen te onderzoeken en te kunnen monitoren, heeft LaViolette zijn Starburst Foundation opgericht.

Deze briljante wetenschapper, onderzoeker en auteur beschrijft (en verklaart!) in zijn laatste boek Secrets of Antigravity Propulsion: Tesla, UFOs and Classified Aerospace Technology’ de fysica die antizwaartekracht mogelijk maakt. La Violette levert met dit boek het definitieve bewijs van het bestaan van vrije energie (energie onttrokken uit het ‘Vacuüm’) en antizwaartekracht!

Ook beschrijft hij uitvoerig (r)evolutionaire experimenten (Prof. Eugene Podkletnov, Guy Obolensky) die het bewijs leveren dat superluminale snelheden (hoger dan Einstein’s lichtsnelheid, die geen natuurkundige ‘constante’ blijkt te zijn), wel degelijk tot de realiteit behoren!

Radio-interview met LaViolette
Onlangs had ik een zeer boeiende HealingSoundMovement radiospecial met Dr. Paul la Violette. In deze radio-uitzending sprak ik met hem onder andere over zijn ‘ Subquantum Kinetics’ theorie. Deze fascinerende theorie heeft meer juiste voorspellingen gegenereerd dan Einstein’s inadequate relativeitstheorie en het laat ook weinig heel van de zogenaamde ‘ Big Bang’ theorie!
Ook sprak ik met hem over zijn ‘Galactic SuperWaves’ theorie (die in feite al zo,n 30 jaar geleden het huidige ‘space weather klimaat’ voorspelde), vrije energie en antizwaartekracht. La Violette spreekt in deze uitzending over de hem bekende geheime ‘black projects’ (menselijke geheime antizwaartekracht technologie projecten) waarvan hij gelooft dat deze zelfs tot een ware ‘secret off-planet economy’ hebben geleid!

Paul LaViolette beschrijft in zijn werk (en deze radio-uitzending) ook dat met onze huidige kennis (en door er een som geld tegen aan te gooien), we op basis van de experimenten die hij met Dr. Podkletnov heeft gedaan (bewijs dat de lichtsnelheid honderden malen overschreden kan worden met een ‘gravity beam’ die zelf op kilometers afstand door beton kan boren) we een ruimteschip kunnen bouwen…die ons in zo’n 2 maanden…naar een andere ster kan transporteren!

Een van de weinige foto’s van Ed Leedskalnin bij zijn ‘magische machine’.. (klik foto voor lead naar artikel)

(Opvallend is de uitspraak van Edward Leedskalnin (zie foto), de enige bouwer van het mysterieuze Coral Castle, in dit verband, Leedskalnin zei dat hij het geheim had ontdekt om enorme stenen in zijn eentje te bewerken, maar vooral om deze tonnenzware stenen ook alléén te verplaatsen :
“This machine, you could put this in a rocket, in the head of a rocket, fly to Pluto and have breakfast. Come back to the earth that night and have dinner. And you will have more energy then you used, because of the magnetic energy”)

Maar LaViolette beschrijft ook een gecodeerde geavanceerde wetenschap en kosmologie, die in de oude mythologie verborgen lijkt te liggen. Hij spreekt daarbij over ‘An Ancient Science of Continuous Creation’, met de Tarot en de dierenriem als belangrijke sleutels om deze verborgen fysica te ontcijferen!

Volgens LaViolette omvatten de mythologische beschrijvingen van de oude beschavingen een kosmologische theorie, die beschrijft hoe materie onafgebroken ontstaat en groeit vanuit een dynamisch en zelforganiserend coherent veld dat spontaan ontstaat uit de onderliggende subquantum chaos omgeving (vanuit een soort Aether flux).

Uitermate interessant is het, dat wetenschapper Susan Joy Rennison (HIER), onder haar hele oevre van artikelen en analyses, OOK de oude geschriften en wijsheden benut om haar wereldbeeld te schetsen.

En ook LaViolette spreekt over de mysterieuze eigenschappen en verhoudingen tot andere hemellichamen, die de maan tot een intrigerend object maken (denk ook aan David Icke’s nieuwste boek, de auteurs van het boek ‘Who Built the Moon’ en de vele andere wetenschappers die ook opmerken dat de maan vanuit een kosmologisch perspectief bezien haast een knap stukje engineering lijkt te zijn).
x

* * *

Wil je de uitzonderlijke kans om deze briljante wetenschapper en fascinerende spreker -en zijn belangrijke boodschap voor een betere wereld – mee te maken, niet missen? Meld je snel aan om zeker te zijn van een plek in het mooie Mirror Centre…

Seminar over Vrije Energie, Antizwaartekracht en ‘Space Weather’!

 

PAUL LAVIOLETTE, Ph.D.

Zondag 27 maart, Amsterdam

Organisatie: HealingSoundMovement Events, www.healingsoundmovement.com/news

Lokatie: Mirror Centre, Amsterdam (1 minuut lopen van Station Muiderpoort, www.mirrorcentre.nl)

Tijd: 12.00 uur tot 18.00 uur (zaal open 11.30, na afloop ruime gelegenheid voor vragen!)

€ 39.- (studenten/0.groep € 33,-) Aanmelden via: info@healingsoundmovement.com , voertaal: Engels
X

Radio-uitzending met Paul LaViolette

De uitzending met Paul LaViolette is, evenals alle andere HealingSoundMovement-Radio-uitzendingen, na te beluisteren via deze podcast-lead. (Je hebt hiervoor je persoonlijke wachtwoord nodig, wat je gratis ontvang na éénmalige registratie per e-mail via HealingSoundMovementRadio.

 

Part I — 2-1/2 hour morning session

In discussing free energy technologies and antigravity propulsion technologies, my goal will not to be doing a broad review, but to choose certain technologies and explain how they work in the context of the subquantum kinetics ether physics.

 

Following topics will be on discussion:

• Ether physics (subquantum kinetics)

• Will discuss the zero point energy background and particle creation

• Will include quotes from Tesla, theosophists, and Hindu mystics, brief discussion of the Philadelphia experiment

• The tired-light redshift prediction of subquantum kinetics

• Evidence that the universe is not expanding, that data favors the tired-light prediction, and hence that there was no big bang origin

• Parthenogenesis and the continuous creation prediction of subquantum kinetics

• Evolution of the universe from gas clouds to galaxies

• Revising the ages of stars: what’s old is new and what’s new is old

• The downfall of relativity

• Superluminal Tesla scalar wave transmission, experiments of Obolensky and Podkletnov

• The origin of wave theory of matter: The subquantum kinetics Turing wave concept and how it reforms quantum mechanics.

• Application to free energy: Explaining the Eccles and Mills technology for releasing heat from water

• The origin of spin and what causes quantum entanglement

• Will discuss violations of 1st law of thermo, 2nd law of thermo, Newton’s 3rd law

• Will discuss the SQK reformation of the force field concept and explain the principle behind Brown’s electrokinetic thruster and the Lafforgue thruster with application to rotary free energy generation.  Propulsion example of voyage to Mars in 5 days.

• Reverse engineering of the B-2 bomber

• Will discuss electrogravitics, how SQK predicts it, electrogravitic propulsion & energy generation

• Explanation of certain other free energy technologies such as energy entrainment through phase conjugate resonance — Tesla’s magnifying transmitter and, if time permits, the Searl disc.

• Project Skyvault and microwave beam propulsion

 

Part II — 1-1/2 hour afternoon session

Will cover the ancient ether physics of spontaneous particle formation from zero-point fluctuations and will show how these ideas are encoded in a number of ancient myths and lores.  Modern science discovered these ideas only in the last 60 years in the discipline of physical chemistry, presupposing the development of the computer and sophisticated laboratory measurement techniques.  These concepts are encoded through metaphor in the following:

• Taoist metaphysics,

• The ancient Egyptian creation myth of Atum,

• The ancient Egyptian myth of Osiris

• The ancient Greek, creation myth of Zeus

• The story of Atlantis

• The Babylonian creation myth

• The Osirian mysteries and the Tarot metaphysics

• Astrological lore.  Will also discuss the deciphering of the astrological cryptogram

Based on time available, the seminar will examine a number of the above time capsule messages showing how they encode this advanced science of cosmic creation.

In addition, we will examine the star lore associated with several constellations and show how these also encode advanced astronomical knowledge, ideas that modern science discovered only in the past 50 years.

 

13 gedachten over “Over vrije energie, anti-zwaartekracht en oude wetenschappen!

 1. Dank je wel Guido!

  Laatste nieuws: ook Frank Bonte en de Nulpuntenergie.net website (zie bij nieuwste pagina’s) steunt de komst van Paul LaViolette, en het is interessant om te vermelden dat de 0.groep (Frank+John) en FreeEnergy4All (Dick Korf) aanwezig zullen zijn (in de paneldiscussie, maar ook met een bijzondere demonstratie met een Tesla spoel en een stand).

  Misschien gelijk een mooie aanvulling; vanavond 19-21 uur een radio-special met Prof. Dr. Raymond Moody, wereldberoemde auteur, onderzoker, spreker en wereldwijd expert op het gebied van de ‘Bijna Dood Ervaring’ (Near Death Experience) en Eindeloos Bewustzijn.

  Let op: Raymond Moody komt 20-22 mei naar Amsterdam met een lezing over zijn nieuwe boek en 2 bijzondere workshops over ‘New Logic’! Mis ook auteur Patricia McGivern niet (23 april)die een lezing en workshop komt geven over ‘The Journey of the Soul’ en ‘Angel Babies’. Mis het niet.

  Alle bovenstaande info (ook over de radio-uitzending met Raymond Moody vanavond) vind je hier:

  http://www.healingsoundmovement.com/news

  1. ier zijn de programma onderdelen die tijdens de dag aan bod zullen komen!

   March 27th Amsterdam Seminar, Speaker: Paul A. LaViolette, Ph.D.

   Part I — 2-1/2 hour morning session

   In discussing free energy technologies and antigravity propulsion technologies, my goal will not to be doing a broad review, but to choose certain technologies and explain how they work in the context of the subquantum kinetics ether physics.

   Will cover the following topics:

   • Ether physics (subquantum kinetics)

   • Will discuss the zero point energy background and particle creation

   • Will include quotes from Tesla, theosophists, and Hindu mystics, brief discussion of the Philadelphia experiment

   • The tired-light redshift prediction of subquantum kinetics

   • Evidence that the universe is not expanding, that data favors the tired-light prediction, and hence that there was no big bang origin

   • Parthenogenesis and the continuous creation prediction of subquantum kinetics

   • Evolution of the universe from gas clouds to galaxies

   • Revising the ages of stars: what’s old is new and what’s new is old

   • The downfall of relativity

   • Superluminal Tesla scalar wave transmission, experiments of Obolensky and Podkletnov

   • The origin of wave theory of matter: The subquantum kinetics Turing wave concept and how it reforms quantum mechanics.

   • Application to free energy: Explaining the Eccles and Mills technology for releasing heat from water

   • The origin of spin and what causes quantum entanglement

   • Will discuss violations of 1st law of thermo, 2nd law of thermo, Newton’s 3rd law

   • Will discuss the SQK reformation of the force field concept and explain the principle behind Brown’s electrokinetic thruster and the Lafforgue thruster with application to rotary free energy generation. Propulsion example of voyage to Mars in 5 days.

   • Reverse engineering of the B-2 bomber

   • Will discuss electrogravitics, how SQK predicts it, electrogravitic propulsion & energy generation

   • Explanation of certain other free energy technologies

   The parametric amplifier

   Phase conjugate resonance and energy entrainment — Tesla’s magnifying transmitter, Obolensky’s experiments, the Searl disc

   • Project Skyvault and microwave beam propulsion

   Part II — 1-1/2 hour afternoon session

   Will cover the ancient ether physics encoded in the concept of the Tao, in ancient Egyptian, Greek, and Babylonian creation myths, in the Osirian mysteries, and the Tarot showing that ancients had a scientific understanding equal to that we attained by the end of the 20th century.

   Will demonstrate certain other things in ancient star lore that indicate advanced scientific knowledge

 2. Mijn commentaar bij het WTK artikel over die UFOs gefilmd op klaarlichte dag toch maar hier ook even geplaatst:

  Ik heb sinds kort Photoshop wat meer door en ik moet zeggen, wat er daarbinnen alleen al mogelijk is met lagen, correcties en effecten…

  Maar ik vind het eigenlijk veel boeiender dat de bewijzen er zijn en de verklaringen voor de onderliggende ‘ Aether fysica’ technologie (UFO technologie, antizwaartekracht, electrogravitics, gravity control, gravity modification, microwave phase conjugation, etc) ook!

  Even een aantal veelzeggende teksten uit het boek ‘Secrets of Antigravity Propolsion: Tesla, UFOs and Classified Aerospace Technology’ van Dr. Paul LaViolette.

  Blz 45:” A full-scale model of (Thomas Townsend) Brown’s vehicle was thought to be able to accelarate to thousands of miles per hour, change direction, or stop merely by altering the intensity, polarity, and direction of its electric charge.” (“..speed of the discs increased exponentially with voltage.”)

  Electrogravitics goes black, blz. 106: ” Around 1959, there was a substantial change in openness about antigravity research. Earlier, during the mid -1950s, aerospace companies did not hide from the public the fact that they were conducting electrogravitics R&D.”

  Blz 113: ” Still, these early predictions were partially correct: gravity control did become practically applied, but not for commercial use. As described in previous chapters, antigravity vehicles have been developed for the military and are being flown in large numbers, but knowledge of their existence is being kept a closely guarded secret.”

  Blz 148: ” As Browns experiments demonstrated, such an aircraft need not necessarily be disc shaped; triangular – and square shaped forms also exhibit antigravity lift when electrified, although the disc shapes give the best performance.”

  En over de experimenten van podkletnov (versus Brown):
  ” We may surmise that this electrogravitic impulse effect manifests in essentialy the same way as the Biefeld-Brown electrogravitic thrust effect. That is, it arises due to an inherent coupling between charge and gravitational mass.The impulse effect, though, exerts a much stronger instantaneous force than Brown’s gravitators since its field gradients is much steeper. However, because this more intense thrust operates over a much briefer span of time, it must be cyclically repeated to produce a sustained propulsion effect.”

  En na het vele bewijs van superluminale snelheden te leveren (Einstein had het bij het verkeerde eind, de aether fysica is de enige ware fysica):
  ” In other words, taking the works of Tesla and that of Podkletnov and Moldanese in context, we see that superluminal shock front propagation speeds (ik noem dat: surfen op je eigen ‘ aether golf’!) are the norm rather than the execption…thus Einstein’s theory is certainly disproved and the subquantum kinetics ether theory is vindicated’”

  Blz 189: ” Is superluminal space travel possible? The answer is a resounding YES! It is no longer science fiction. It can be done using off-the-shelf technology coupled with a minimal amount of effort. Commit 500 millions usd and one hundred engineers and technicians to the project, and an interstellar drive unit could be built within, say, ten years time.”

  Blz 238: ” In effect, this microwave phase conjugate resonator would act as a gravity wave amplifier to generate an enormous electrogravitic thrust for supporting the craft. Ray, the black-project physicist i had spoken to, said that in the black R&D world, this resonant amplification effect is referred to as ” field-induced soliton phenomena.”

  Blz 256: ” If Tesla’s technology could be used on a large scale for power generation, the threat of global warming would be a thing of the past.”

  Over reverse-engineering UFOs (geciteerd door laViolette, niet van hem):
  ” I know why some of this stuff is dangerous and i agree with it being kept secret. Because, while achieving a desirable effect of free body levitation is relatively easy to do,…there is an energetic mode in addition to the force mode and the energetic mode has to be controlled with some finess.” ” …of how the system is interacting with itself, It’s wrong to think about it as “field” being seperate from ” material”. You have to think of it as an implicit system.”

  Blz 261: ” Generally, UFOs are observed to sit level when they hover and to tilt when they perform all other manouvres. for example, they tilt forward to move forward, tilt backward to stop, bank to the left to turn left, and so on. All of these tilting manouvres are the kind that would be performed by a craft driven by a matter-repelling microwave soliton beam.”

  En uit Aviation Report, augustus 1954…:
  ” ..not only the methods but also the ideas are secret.”
  en: ” It is also apparent that antigravity, like other advanced sciences, will be initially sponsored for its weapon capabilities.”

  Blz 397: ” Thus, it is apparent that there has been an effort to keep secret the military’s capabilities in space. While NASA was mesmerizing the public with its rocket flights, aerospace companies were carrying out secret research on electrogravitics and microwave beam propulsion technologies. A good guess is that the U.S. military currently has large fleets of craft capable of hypersonic flight in space that use nonconventional means of propulsion”

  “..one of the generals said that the United States had a defense system in place at the time that consisted of a number of satellites, in orbit not only around the earth, but also around Mercury, Venus, Mars, and a few other, more distant planets they couldn’t talk about. He said the satellites functioned as an early warning system, that they were afraid of the ” people out there” because they didn’t know very much about them.”

  Misschien later meer, maar ik denk dat dit al aardig aangeeft dat het bewijs er is en ook de verkaringen vanuit de aether fysica, die overigens in experimten wordt bewezen! Dit en meer zal Paul LaViolette bespreken, 27 maart in Amsterdam. Echt bewijs en echte verkalringen dus, niet alleen een foto (echt of niet…)!!!

 3. Newsflash:

  Over Duurzaam gesproken: Duurzaam24.tv gaat het het hele seminar live filmen en uitzenden op tv (niet alleen internet tv, maar ook op de ‘ gewone’ TV dus!). Ik zal ook een tv-interview met Dr. Paul LaViolette afnemen na het seminar, dat ook zal worden uitgezonden op tv.

  En vanavond is de herhaling van de mooie HealingSoundMovement Radio-special met Dr. Paul LaViolette! Luister vanavond 19-21 uur live mee via een van de luisterlinks voor je pc/mac player, te vinden via:
  http://www.healingsoundmovement.com/radio.html

  En hou er rekening mee dat als je zondag wilt komen, je wel beseft dat de klok zaterdagnacht een uur terug gaat, dus kom niet te laat!

  1. Excuses: 27 maart 2011 Zomertijd 2011 gaat in (om 02:00 klok verzetten naar 03:00).

   Hou daar dus rekening mee als je zondag naar het Mirror Centre komt (Grote Zaal, 1e verdiepeing, genoeg plek en kaarten zijn ook contact te betalen op de dag zelf, zaal open 11.30)!

 4. hallo Paul, kan jij of iemand anders mij vetrelen waarom ik de link naar die lezing van de tudelft niet kan zien of openen, ik krijg dan steeds te zien dat ik siverlicht moet downlaod maar die heb ik dan er al op staan, of is het zo dat die site geblokkeert is, dat we weer niet te veel mogen weten.

  1. Hoi Arnoud,
   ik kan de site hier gewoon openen…
   Waarschijnlijk heb je een verouderde versie van Silverlight.
   Op onderstaande link kun je dit controleren en indien nodig updaten

   Updaten naar de nieuwste versie?
   Let dan wel op:
   VÖÖR DE EVENTUELE INSTALLATIE EERST OUDERE VERSIE VERWIJDEREN!!!!!!
   Dit kan via configuratiescherm > software > Microsoft Silverlight opzoeken en daarna verwijderen.
   Vervolgens nieuwe versie downloaden via

   http://www.microsoft.com/getsilverlight/Get-Started/Install/Default.aspx

   Lees installatie-instructies 1,2,3 en 4 goed door.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.