Advertentie

Is de BP-olieramp een ‘inside job’..??


Het onderstaande bericht kun je zeker nieuws noemen. Aanwijzingen voor een ramp met vooropgezette bedoeling..?? Het lijkt me de moeite waard dit bericht te lezen en de zaken op hun merites te bekijken. Het begin van een bizarre ontknoping, zo lijkt het.

De CEO van BP, Tony Hayward, verkocht vlak vóór de ramp een groot deel (1/3) van zijn aandelenpakket BP..

(Met dank aan Hyper Alert, voor een inderdaad geslaagde vertaling!)

* * *

X

BP Mega Mexico Golf Olie Ramp Hoogst Waarschijnlijk False Flag Inside Job!

Door Paul Joseph Watson & Alex Jones, Dinsdag 8 Juni 2010

(De ‘redelijk gelukte’ vertaling: HyperAlert, DANK!)

Alle gelinkte artikeltjes en documenten in het origineel op de site van Alex Jones, Infowars, geven ook een indringend beeld van de olie ellende.

Vooral het ‘gelekte’ document waarin BP aangeeft dat er in de dagen voor de ramp iets mysterieus verandert is aan de computerinstellingen van de noodafsluiter en dat ze niet weten wie dat gedaan heeft en wat er precies aan geknoeid is…..

(Commentaar van HyperAlert: “Ik kan me herinneren dat Alex Jones in de dagen voor 20 April in z’n uitzendingen regelmatig helemaal over de rooien ging want hij verwachtte een major false flag aanslag voor het einde van de maand April en iets zei hem dat de kabaal malloten wel eens gevoelig konden zijn voor de verjaardagsdatum van ene meneer Hitler; volgens Jones zijn er al vaker op dit soort data rare dingen georganiseerd”)

* * *

Even de feiten op een rij:

– De verkoop van grote pakkettenaandelen een paar weken kort voor de ramp begon, door Goldman Sachs en door Tony Hayward, de CEO van BP, nota bene zélf!

– Halliburton link, inhuren van een schoonmaak bedrijf een paar dagen vóór de explosie.

– BP rapport vermeld onduidelijk gerommel aan afsluiters van de oliebron.

– De overheid gebruikt de ramp om CO2 belastingen door te drukken.

– Onduidelijke aanleiding van de explosie van het ‘Deepwater Horizon’ olieplatform op 20 April doet vermoeden dat er opzet in het spel kan zijn

Het bedrijf Halliburton staat al jaren in een zeer verdachte hoek. Sinds haar oud-CEO 'overliep' naar de politiek, om daar vice-president te worden...!

– Halliburton, het op één na grootste olie exploitatie bedrijf van de wereld, koopt op 12 April, een week voor het exploderen van het ‘Deepwater Horizon’ olieplatform, het kleine specialistische bedrijf ‘Boots & Coots’ dat gespecialiseerd is in het blussen van oliebranden en het afdichten van blowouts van oliebronnen. Dit bedrijf heeft meer dan 200 van de 700 oliebranden gedoofd die tijdens de Golfoorlog aangestoken waren in Koeweit bij de terugtrekking van Iraakse soldaten.

Deze opmerkelijke aankoop deal van Halliburton wordt nu onderzocht op juridische gevolgen wat betreft aansprakelijkheids kwesties die hierdoor waarschijnlijk niet rechtsgeldig zijn volgens de plaatselijke wetten en regelgeving. Er lopen nu al 24 rechtszaken van bedrijven die Halliburton aanwijzen als hoofdschuldige van de ramp.

Afgelopen maand, tijdens een politieke hoorzitting, heeft Halliburton onder ede toegegeven dat het een afdichtingsoperatie met cement heeft uitgevoerd 20 uur voordat het olieplatform in de Golf van Mexico in vlammen op ging. Volgens de aangespannen rechtszaken hebben 4 Halliburton medewerkers, die gestationeerd waren op het olieplatform, fatale fouten gemaakt bij het afdichtingsproces van de 450 ton zware ‘fool & fail proof´ stalen afsluiter van de oliebron.

In de New York Times van 26 Mei is te lezen dat BP bazen gekozen hadden voor een goedkopere manier van afsluiten van de oliebron en dat BP wist dat dit ook meer risico’s met zich mee bracht. Werkers op het olieplatform en hoge BP bazen hebben gezegd dat een aantal uren voor de explosie er al gas lekte door de cement afdichting van de afsluiter die geplaatst was door Haliburton. Onderzoekers hebben al gezegd dat deze gas lekken de waarschijnlijke oorzaak zijn van de enorme explosie.

Volgens een studie gedaan in 2007 door ‘Minerals Management Service’ was de onvoldoende kwaliteit van de cement afdichting van de afsluiter de oorzaak van 18 blowouts in de Golf van Mexico in de periode tussen 1992 en 2006.

Pat Campbell is de man die BP heeft aangenomen om het spuitende olielek onder het wrak van het gezonken olieplatform af te dichten. Pat Campbell heeft meerdere jaren voor ‘Boots and Coots’ gewerkt.

Om te voorkomen dat mensen op het internet te veel echt nieuws over de olieramp vinden heeft BP verschillende relevante Google en Yahoo zoekwoorden opgekocht die nu alleen nog maar doorverbinden naar het beperkte officiële verhaal van de BP website. BP heeft ook een beveilingsbedrijf ingeschakeld die fotografen en journalisten weg moeten houden van de aangespoelde olie plakkaten en de vele dode dieren op de stranden. Het lijkt er nu op dat de publieke aandacht volledig op BP gevestigd wordt terwijl de betrokkenheid van Haliburton genegeerd wordt.

In een uitgebreid procedure verslag van BP dat op het internet terecht is gekomen staat opmerkelijk genoeg vermeld dat er iets verandert is aan het hydraulische controle systeem van het automatische noodafsluitsysteem buiten medeweten van BP om voordat de grote explosie plaats vond. Op pagina 37 van dit rapport staat dat de aard en reikwijdte van deze modificaties op dit moment niet bekend is.

Mogelijke voorkennis van de ramp kan in verband gebracht worden met het op grote schaal dumpen van aandelen in de weken en dagen voor de explosie. Goldman Sachs heeft 44% van z’n aandelen in BP Olie gedumpt. Deze aandelen hebben inmiddels 36% van hun waarde verloren ter waarde van 96 miljoen dollar. Andere bedrijven in de beurshandel hebben ook grote hoeveelheden BP aandelen verkocht. Maar de ‘Wachovia’ holding van Goldman die in het bezit is van ‘Wells Fargo’ maakt het nog bonter door 98% van z’n BP aandelen te verkopen en de Zwiterse bank UBS verkocht 97% van z’n BP aandelen.

Verder in de London Telegraph van 5 Juni staat dat Tony Hayward, de hoogste directeur van BP, een aantal weken voor de ramp 1.4 miljoen pond aan BP aandelen verkocht heeft.

President Obama bezoekt het zwaar getroffen gebied rondom de Mexicaanse Golf, het ziet ernaar uit, dat hij nu werkelijk de mouwen moet gaan opstropen...!

In de dagen voor de explosie van het ‘Deepwater Horizon’ olieplatform had Obama aangekondigd dat er naar geschikte nieuwe extreem diepe boor locaties gezocht zou worden in de Golf van Mexico, de Atlantische oceaan en in Alaska.

Vlak na de ramp heeft Obama al deze plannen meteen stopgezet en heeft opgeroepen om het zoeken naar nieuwe diepe oliebronnen te vergeten en dat de wereld zich nu moet gaan richten op een schone energie economie. Volgens Obama is het voor een schonere wereld nodig om het veel bekritiseerde voorstel om belasting te gaan heffen op CO2 uitstoot, weer nieuw leven in te blazen.

Ook gaan er weer stemmen op van de linkse Democratische Partij om de olie industrie uit handen van op winst gerichte commerciële bedrijven te halen en volledig te nationaliseren in de vorm van staatsbedrijven zoals in China.

Ondertussen zijn er al geruchten over een tweede olielek dat zichtbaar is op luchtfoto’s en afkomstig van het platform ‘Ocean Saratoga’ dat ook in de Golf van Mexico ligt. Wat nog verontrustender is zijn gesignaleerde schepen met verdachte opslagtanks aan dek die mogelijk illegaal grote hoeveelheden verboden zeer giftig oplosmiddel lozen zonder dat de kustwacht hier wat aan doet.

Bron o.a.: Infowars, zie HIER

132 gedachten over “Is de BP-olieramp een ‘inside job’..??

 1. Citaat van Docu-maker James Fox in Grand Isle, Louisiana: “Er is een absolute mediastilte in het gebied. Mensen worden overal gearresteerd. Hotels in een straal van 70 mijl zijn volledig uitverkocht. Maar je ziet geen busjes of verslaggevers filmen. Het is alsof het hele gebied word belegerd

  http://www.argusoog.org/2010/06/breaking-news-oogetuigenverslag-van-situatie-olieramp-golf-van-mexico/

  En laat weten dat dit aan de hand is via bredere media, bijv.

  http://weblogs.nrc.nl/expertdiscussies/bespaar-met-groene-nhg/

  1. die ene oplossing vind ik echt heel mooi Abranna…

   zitten we een beetje moeilijk te doen over chemische stoffen en giftig dit en probleem zus en probleem zo; we hebben gewoon meer nuchtere boeren nodig met praktische oplossingen waar een gestudeerd iemand nooit meer op zou kunnen komen!

   Olie verwijderen is dus zo simpel als een baal Hooi !

   Oil Removal – It’s As Simple As Hay
   http://republicbroadcasting.org/?p=8587

 2. Nog even een andere gerelateerde zijstap waarvan u mogelijk niet op de hoogte bent (stukje uit noot 9 van mijn artikel over de Codex Alimentarius te vinden op mijn website):

  “Auteur Ine van Veen beschrijft in haar boek ‘Alarm…U Wordt Vergiftigd’ onder andere vele praktisch onzichtbare en misdadige vergiftigingen. Ze beschrijft dat onze overheid (in de vorm van multinationals als Shell, het bedrijfsleven en het grootkapitaal) mensen als Wim Kok en Wouter Bos in het zadel houdt via allerlei commissariaten. In haar boek beschrijft ze hoe Ingenieur Ad van Rooij had besloten om Prof. Dr. Pim Fortuyn op de hoogte te stellen dat ons land vergiftigd werd met kankerverwekkende stoffen. “Dit alles met gebruik van grote bedragen aan gemeenschapsgeld (subsidies) onder de dekmantels als ecologisch, milieuvriendelijk, biomassa, groene stroom, duurzaam, CO2 reductie, komo-keur, milieubeton, secundaire brandstof, Rio de Janeiro Protocol en Kioto Protocol.” “Wat in Italië de maffia wordt genoemd heet in Nederland de politiek.”, aldus de heer Van Rooij die Minister Pronk beschuldigt van chemische genocide.

  Welke chemische genocide is dan gaande? “Dit kabinet (Lubbers III) was, volgens Ing. Van Rooij op de hoogte van de ernstige tekortkomingen in de Bestrijdingsmiddelenwet die geen rekening hield met de niet werkzame chemische stoffen, en de milieu- en gezondheidsgevolgen van zowel de werkzame als wel de niet werkzame chemische stoffen, wanneer die in de afvalfase zijn beland. Met deze tekortkomingen kan elk soort gevaarlijk afval worden omgezet tot het product ‘bestrijdingsmiddel’ om het vervolgens op een oncontroleerbare wijze in water, bodem en lucht te dumpen! Met deze wetenschap in het achterhoofd hebben de verantwoordelijke ministers contact gezocht met Billiton/Shell en Hickson. Ze hoefden er niet ver voor te lopen want het ministerie van VROM zat in hetzelfde gebouw als Billiton en dat heeft er toe geleid dat het zeer beruchte bestrijdingsmiddel Superwolmanzout-Co van de firma Hickson Garantor B.V. zo maar werd toegelaten. Dit bestrijdingsmiddel wordt vervaardigd uit chroomtrioxide en arseenzuur en is zwaar giftig. Dit gemene spul komt uit de metaalindustrie en de ertssmelterijen van Billiton en Shell. In internationaal verband is beslist dat deze gevaarlijke stoffen uit het milieu moeten worden geweerd…Het eeuwig (!) opslaan van dit gevaarlijke spul zou de firma’s Billiton en Shell heel veel geld gaan kosten en dus werd er voor gekozen gebruik te maken van de tekortkomingen in de Bestrijdingswet en het hoogproblematische afval van Shell en Billiton om te zetten tot het onschuldig klinkende Superwolmanzout-Co. Shell en Billiton hebben dus zeer giftig afval dat internationaal verboden is en geweerd moet worden uit het milieu ‘omgezet’ met hulp van de Overheid in een product ter bescherming (!) van de regenwouden en dat moet maximaal in het milieu worden gebracht!” “Om nog meer te kunnen dumpen van al dat zwaar giftige afval en nog meer geld te kunnen opstrijken, heeft de minister van VROM het ‘KOMO’-Keurmerk bedacht voor geïmpregneerd hout.” Er kwamen zelfs subsidies (ja uw geld om te mogen vergiftigen terwijl de staat en de multinationals als Shell aan uw steun verdienen!) voor ‘duurzaam bouwen’. Net zo ‘duurzaam’ als groene stroom volgens Ine Veen (en ze heeft gelijk en feitelijk zouden we al kunnen werken met zo goed als gratis nulpuntenergie en antizwaartekracht, het onderwerp van mijn volgende boek ‘Science FAction’!): “Als u heeft gekozen voor groene stroom, dan krijgt u precies dezelfde stroom als uw buurman. ..Nederland is onderhand vol gepropt met geïmpregneerd hout. Daar moeten we op een gegeven moment weer van af. Maar laten we 13 miljoen kuub giftig hout. Welnu, dat wordt verwerkt tot biomassa en vervolgens tot groene stroom. Zeer gevaarlijk verontreinigd afval wordt dus gebruikt voor het opwekken van ‘milieuvriendelijke’ maar in feite met zwaar giftige stoffen vervuilde groene stroom.”

  Zouden multinationals als Shell en onze koningin (onze Koningin Beatrix is overigens niet alleen te vinden bij de zeer geheime Bilderberg conferenties, maar is ook grootaandeelhouder van Shell en voorzitter van het hoogste bestuursorgaan van Nederland, de Raad van State) dan toch meer invloed hebben op de politiek dan de meeste mensen durven dromen? “Het was allemaal uitstekend voor de economie dat men zo creatief had nagedacht over het wegwerken van al dat gif van grote bedrijven als de Shell en het zal wel toeval zijn dat veel politici en kamerleden oud werknemers zijn van datzelfde bedrijf. Het is natuurlijk puur toeval dat veel ex-politici een commissariaat krijgen bij Shell. Puur toeval dus, gelukkig!

  Net zo ‘toevallig’ is mogelijk het feit dat de staat zichzelf illegale vergunningen geeft, zoals ing. Van Rooij ontdekte. ‘Kijk Ine, de Overheid is in 1986 een joint venture aangegaan met de Nederlandse petrochemische industrie. ‘AVR Chemie BV’, heet dat bedrijf, en de doelstelling luidt: ‘het op verantwoorde wijze verwerken en verwijderen van chemische afvalstoffen’. De deelnemers in deze Joint Venture zijn: zeven petrochemische bedrijven: AKZO, DSM, Dupont de Nemours, Hoechst, Hoogovens, Shell, Unilever, en Dow Chemical alsmede: de Staat der Nederlanden, in casu het ministerie van VROM (10%), en de gemeente Rotterdam (45%). De Overheid heeft, kortom, een meerderheidsbelang.” Zoals u ziet zijn dit ook bedrijven die zich bemoeien met ons voedsel en onze medicijnen. En misschien is het ook goed om te weten dat de Nederlandse Staat ook grootaandeelhouder is van KPN, die marktleider is op het gebied van telecommunicatie (misschien helpt dat als u zich afvraagt waarom de gemeentes die miljarden krijgen via KPN, maar niet die levensgevaarlijke zendmasten voor u willen verplaatsen.) Ine Veen vervolgt: “Architect van deze constructie was destijds de minister voor milieu Pieter Winsemius. Hij is trouwens tegenwoordig als environmental advisor in dienst bij Dow Chemical. ‘Beloning voor verleende diensten wellicht, of toeval’?, vraagt Van Rooij zich af. ‘Dus net zoiets als o.a. het Shell-commissariaat van Wim Kok’? merkte ik op. Van Rooij knikte heftig van ja. ‘Vast staat dat de petrochemische industrie zich jaarlijks moet ontdoen van vele tonnengiftig afval, waaronder dat hier veel genoemde arseenzuur en chroom VI. En dat afval hoefde na 1986 niet meer in kostbare depots te worden opgeslagen. Het mocht met winst worden doorverkocht aan de houtimpregneerindustrie. Het werd een melkkoe, in plaats van een kostenpost. De Staat verleende dus eigenlijk illegaal vergunningen aan zichzelf” Misschien goed om te weten als u zich de volgende keer door alle bureaucratische vergunningsregels wringt wanneer u dat felbegeerde met geïmpregneerd hout geproduceerde duivenhokje of houten speelhuisje in uw tuin naast de houten schutting wilt plaatsen! Veel politici zoals Wouter Bos zouden volgens Ine Veer bij Shell hebben gewerkt, dus dat schept veel hoop voor de toekomst (het bedrijf moest in 2004 voor de rechter verschijnen omdat het teveel gevaarlijke procyclische aromatische koolwaterstoffen had geloosd.) En kijkt u ook even naar deze video over de extra ‘activiteiten’ van Shell? http://www.wanttoknow.nl/wetenschap/energie/shell-heeft-liever-niet-dat-je-deze-video-ziet/ BV Nederland en de leugen regeren inderdaad…

  Misschien is het interessant om te onderzoeken hoe iemand eigenlijk een commissariaat functie krijgt binnen de Code Alimentarius? Als je op http://www.youtube.com gaat kijken naar de film ‘Obama Deception’ (http://www.youtube.com/watch?v=eAaQNACwaLw ), dan valt op dat bijna alle politici die Obama een belangrijke rol heeft toebedeeld in zijn administratie, ook belangrijke functies vervullen bij dubieuze en machthebbende instellingen als The Trilateral Commission, Council of Foreign Affairs en de Bilderbergroep. De Bilderberggroep is opgestart door ex-Nazi links Prins Bernhard en ook koningin Beatrix maakt al lange tijd onderdeel uit van deze geheime groepering (volgens Jane Bürgermeister is het inzetten van het griepvirus als wapen tegen de wereldbevolking besproken tijdens de recente Bilderberg-vergadering in Griekenland van 14 tot 17 mei 2009!)Ook Beatricx is dit jaar weer van de partij. Hetzelfde wordt overigens gesuggereerd over de politici die een belangrijke functie hebben bij de Verenigde Naties (UN) en Wereld Gezondheid Organisatie (WHO). We zien dus dat dezelfde situatie zich ook afspeelt in de Nederlandse politiek. Is het daarom erg verwonderlijk dat de burger steeds meer zelf op zoek gaat naar gezonde voeding, zelfheling, ware immuniteit, vrije energie, vrijheid en onafhankelijkheid? Langzaamaan worden de mensen wakker en kiezen ze voor zelfbeschikking, zelfredzaamheid en het geboorterecht wat gezondheid heet.

  Criminoloog Prof. Dr. F. Bovenkerk stelde volgens Ine Veen zelfs dat “hier duidelijk sprake was van een geval van georganiseerde criminaliteit (poisoning for profit!). Het was duidelijk een geval van ‘collusie’waarmee wordt bedoeld het samengaan van de Overheid met zeer malafide bedrijven. In Amerika is dat al jaren aan de gang, vooral met behulp van ‘geldoverbrengers aan politici’ die men ‘lobbyisten’ noemt (tegenover elke politicus in het ‘Witte Huis’ staan twee lobbyisten!) Maar ook in Nederland kunnen we dus spreken van een soort “Corporate Genocide’! Genocide en georganiseerde misdaad…Overdreven? Misschien voor uw initiële beeldvorming die de waarheid niet direct onder ogen wil zien. Maar hoe zou u het willen noemen als er structureel en met medeweten van vele handlangers iets wordt georganiseerd om een strafbaar en kankerverwekkend feit te verzwijgen en te blijven uitvoeren, waarbij de gezondheid van het volk en het milieu ernstig worden geschaad? Juist, georganiseerde misdaad en genocide…’Subsidie’, ‘milieuvriendelijkheid’ en ‘politieke verantwoordelijkheid’ vormen op deze manier (zeker wanneer deze aangevuld wordt met ‘vergelijkingen’ in de vorm van slecht voedsel, onnatuurlijke straling, milieuvervuiling, chemtrails, vaccinaties en ander gif) een zeer giftige formule die aan de mensheid wordt aangeboden als een onzichtbare warme deken die ons allen in slaap sust.

  Even voor alle duidelijkheid: deze Superwolmanzouten zitten in het geïmpregneerde hout waar onze tuinhuisjes, schuttingen, hekjes bij scholen en houten speeltoestellen voor kinderen van worden gemaakt… “Gewolmaniseerd hout is feitelijk een synoniem voor ‘keteldruk geïmpregneerd hout’…De voor dit hout gebruikte impregneermiddelen zijn levensgevaarlijk en asbest is maar een bagatel vergeleken met deze stoffen.” Schandalig? Ja. Misdadig? Ja. Vergelijkbaar met de farmaceutische industrie, de voedingindustrie en vaccinatiebeleid? Ja! Hoe bedoel ik dat? Kankerverwekkende en neurotoxische stoffen worden nog steeds ‘toegelaten’ ter ‘bescherming’ van ons voedsel in de vorm van E-nummers (door de EU goedgekeurd), terwijl het ons aantoonbaar ziek kan maken…En chemische farmaceutische medicijnen ‘dienen onze gezondheid en wensen’ door ons een enorm scala aan medicijnen en ‘bijwerkingen’ te leveren die ons weer ‘beschermen’ door ons afhankelijk te maken van nieuwe medicijnen…En dan nog de zeer gevaarlijke en giftige vaccinaties die ons en onze kinderen moeten ‘beschermen’, terwijl ook deze ons in feite ziek maken.

  Ziet u de overeenkomsten? Schade berokkenen onder het mom van ‘bescherming’, met het resultaat dat veel mensen weer hun heil zoeken in medicijnen en reguliere geneeskunde. En ondertussen blijven de mensen vertrouwen op ‘goed voedsel’uit de supermarkt en ‘bescherming’ via vaccinaties en medicijnen terwijl dit hen juist vatbaar maakt voor allerlei infecties en ziekten! En zo is de petrochemische/farmaceutische cirkel weer rond. En er is nog een opvallende overeenkomst. Besef goed dat subsidies, fondsen en ander gemeenschapsgeld en Euro’s voor de schatkist en wetenschappelijke studies, feitelijk door u als belastingbetaler worden betaald. Dus maak de cirkel die al rond was nog wat groter en u doorziet dat u feitelijk betaalt voor het in stand houden van uw ziekte! En terwijl u dit doet ook aan de steeds groter wordende winst van deze multinationals die hun marketingstrategieën alleen al hierom niet snel zullen veranderen (of hun geweten laten spreken) als u hen blijft ‘steunen’ met uw ‘stilzwijgende toestemming’ (net zoals het digitale patiëntendossier, u bent in onze ‘democratie’ tegenwoordig al ‘schuldig bevonden’ aan stilzwijgend akkoord gaan zolang u niet tegenstemt.) Van omgekeerde psychologie (‘vaccinaties zijn veilig en effectief’ terwijl het precies andersom is!) naar omgekeerde politiek (‘wij zullen u beschermen en uw gezondheid bewaken’ terwijl we in een controlestaat leveren die ons alleen ziek lijkt te willen maken)…

  In feite is de constructie die door machthebbers wordt gebruikt vanuit een crimineel oogpunt gezien geniaal: eerst geld ‘stelen’ van de slapende burger die zijn deuren van zijn huis wijd heeft openstaan (wij burgers als belastingbetalers), vervolgens afhankelijk maken van producten waarvan hij meent ze te ‘wensen’ onder de valse toezegging dat ze ook nog eens ‘veilig zijn’. Vervolgens ook nog eens de verantwoordelijkheid afnemen van de burger door hem ‘valse bescherming’ te bieden, zodat hij zich ‘zorgen hoeft te maken’. De inmiddels nog meer ingedutte burger kun je dan vervolgens ‘gezondheid’ bieden in de vorm van te dure medicijnen en vaccinaties waar hij zelf de marketing en studie van betaalt. De torenhoge winsten investeer je vervolgens weer in andere ‘innovatieve producten’ die dezelfde schadelijke gang van criminele zaken weer opnieuw in gang zet, maar pas nadat je verzekerd bent dat je alle kostenposten omgezet hebt in commerciële melkkoeien. Met ook nog eens de bijkomende garantie dat dit nog meer geld genereert omdat ook dit kankerverwekkende gevolgen heeft, waar ‘gelukkig’ wel medicijnen voor zijn aan te schaffen. Probleem – reactie – oplossing en winst in vele kwadraten. En nog steeds niet opgepakt en berecht (nog niet althans.) De Maffia doet het vele malen slechter. Briljant. Maar wel crimineel, schandalig en inderdaad neigend naar ‘vertraagde genocide’ (een kikker blijft zitten als je hem maar langzaam genoeg kookt in water)!

  Het is dus duidelijk, het is tijd dat we massaal tegenstemmen (en tegelijk actief ‘voor stemmen’ voor liefde, gezondheid, goed voedsel en andere mooie dingen die onze gezondheid bevorderen, alleen ‘aan de alarmbel’ trekken maakt wel veel lawaai maar er mag ook ‘een ander geluid klinken’, ik hoop aan beide wat bij te dragen!) Gezondheid, ware immuniteit en kwalitatief hoogwaardig voedsel dienen hand in hand te gaan. Maar het is ook hier weer een ‘omgekeerde psychologie’: wij (de overheid en industrie) ‘leveren’ wat u ‘wenst’ (het stilzwijgende volk wat niet volledig wordt geïnformeerd en niet goed op de hoogte is van wat er hen ‘boven het hoofd hangt’). Het wordt hoog tijd dat de corruptie aan het licht wordt gebracht op het gebied van voeding (en vooral toevoegingen, kunstmatige zoetstoffen, smaakversterkers en genetisch gemanipuleerde ingrediënten), farmaceutische middelen en andere ‘sluipmoordenaars’ die ons inderdaad langzaamaan vergiftigen! Of zoals Ine Veen het stellig zegt: “Wij betalen onze eigen dood door vergiftiging.”

  1. Excuses Guido, wat lang stuk tekst, maar zeer relevant mbt de corruptie van de oliemaatschappijen en de systematische criminele vergiftiging waar diverse partijen blijken bij betrokken te zijn, en ook nog eens de links naar oa Bilderberggroep wat nu actueel is nu olie-in Beatrix daar zaken bespreekt waar de grote pers bij is maar niets over mag schrijven…

  2. Als ik iets heb geleerd in het leven is dat ‘lang’ gewoon heel relatief is.. Goed stuk John!!

  3. Bedankt, John! Jij laat de feiten voor zich spreken. Dit soort opsommigen (ook al is de strekking buitengewoon onthutsend) kunnen mij niet lang genoeg zijn. Het boek van Ine Veen is al medio dec. 2008 verschenen. Het blijft mij verbazen dat dit soort essentiele informatie naar niet doordringt tot het collectieve bewustzijn van ons kikkerlandje. Ad van Rooij heeft inmiddels zelfs dit land moeten ontvluchten, zo heb ik begrepen. Ondertussen gaan weer hele volkstammen vandaag hun stem uitbrengen op de (mede-) verantwoordelijken voor al deze opzettelijke pogingen om de mensheid en het milieu om zeep te helpen ten faveure van financieel gewin. Maar wat is geld nu eigenlijk? Inderdaad helemaal niets.

   Ook dank aan HyperAlert en Guido voor dit artikel. Mijn gevoel zei me gelijk al dit dat geen ongeluk was. Het past in het grote plaatje van onze duistere medeschepselen, waar ik een steeds walgelijker smaak van in mijn mond krijg. Ik weet dat dit alles over mezelf zegt, en dat maakt het Spel des te boeiender.

  4. Dank Johan, ja geen leuk nieuws maar wel wat helderder dan de vertroebeling in onze oceanen en ecosystemen helaas…

   http://www.argusoogradio.org/beheer/archief-mp3-luisterbestanden/gezond-wel/gezond-wel/?submit=Go

   Als steun voor Ad van Rooij hier weer de uitzending die ik met hem maakte over de ‘vergiftigingpolitiek’ (ook verboden kwik in vaccins, om waar wat te noemen..). Zeer belangrijke uitzending, de moeite waard om na te luisteren, zie uitzending 15-11-2009

   Daar voorspel ik ook de politieke infiltratie op sites als deze, gelukkig is dat er niet van gekomen Guido?…

  5. Heren jullie Olievlek wordt ook steeds groter en groter…

   Tis beter hoe ruimen wij als alternatief die rommel op ipv doorgaan met speculeren? want dat staat niet in een praktisch handboek geschreven.

  6. @ Paul

   in mijn reactie heb ik voor dat opruimen een aantal links gegeven maar ik sta nog steeds in de wacht…..

  7. ik las daarnet al een stukje over het boucotten van de BP ? maar zolang wij graag met onze kloten in die auto/vliegtuigen /brommers /motoren rijden ! zal je deze bedrijven dus nooit boycotten maar alleen maar laesen naar meer onzin .dus eerst uit/afstappen daardoe je deze bedrijven het meeste zeer mee .maar dan wel over de hele wereld he BOYCOTTEN en niet alleen hier .daarom moest pim fortuyn natuurlijk naar het hiernamaals geschoten worden want als hij aan het bewind was gekomen ! dan had hij dit waarscheinelijk GROOTS IN DE OPENBAARHEID gebracht en de gene die dat gedaan heeft ! heeft hier voor wel jarenlange gevangenis straf gekregen maar word wel op zijn wenken bediend .en daarom zie ik het ook waarom de bekende clubs zoals het p v d a /c d a /c u /v v d eigenlijk niet met geerd wilders willen regeren want dan raken deze hoofd bestuurders hun mooie centjes kwijt want zij ?? verdiennen aan onze ziekte,s en de dood .dan mag geerd wilders dus wel heel goed uitkijken ! dat hij niet achter pim fortuyn aangaat .hemelwaards .word het niet ens tijd dat WIJ IN OPSTAND KOMEN TEGEN DEZE ONGIJN van het nederlandse koningshuis en de ?? regeerders ! ik stop met schrijven want hoe verder ik ga met dat des te misselijker ik word van dat gene wat ik gelezen heb en me daar erg druk over maak .

 3. Het is lastig de cover ups onder de aandacht te krijgen.

  Waar we mee te maken hebben wordt ook helder als je leest dat digg.com enorme hits (vaak gewaardeerde onderwerpen) botweg delete uit de toplijstjes. Kijk eens naar de post van David Wilcock van gisteren 8 juni 2010 hierover.

  Zijn onderwerp, UFO disclosure (of je daar nu iets mee hebt of niet), wordt op digg radicaal om zeep geholpen.

  http://divinecosmos.com/index.php/start-here/davids-blog/842-disclosurewar

  1. David Wilcock dacht dit eerst ook, maar kwam er later achter dat DIGG standaard z’n weergaven ververst, ongeacht de berichten.

  1. ‘Learn how to connect the dots’ zei David Icke altijd in z’n wervelende internet presentaties.

   En open je ogen voor de grote roze olifant in de woonkamer. Tja, verbind de losse puzzelstukjes en zie het grotere patroon dacht ik toen. Dat sprak me heel erg aan omdat ik het idee had dat tijdens m’n reguliere opleiding m’n hoofd op een wrede manier was opgedeeld in oneindig veel losse confetti stukjes, als dit het ontzielde verknipte product was van een zogenaamde universitaire opleiding dan was dit misschien helemaal geen toeval. Ik vond en vind het ontzettend hinderlijk dat ik nog steeds heel veel moeite heb om 2 aan elkaar gerelateerde feiten of gebeurtenissen met elkaar in verband te brengen.

   Zelfs als iets direct door oorzaak en gevolg in de tijd lineair met elkaar verbonden is dan nog heb ik de neiging om mijn waarnemingen volledig van elkaar gesepareerd op te delen; de hokjesgeest ten top. Als iemand ineens van het ene op het andere moment een andere gezichtsuitdrukking aanneemt dan zie ik hem/haar niet eens als dezelfde persoon meer maar als 2 verschillende gebeurtenissen en dus personen (deels dingen (objecten ipv subjecten) (overlevingsmodus); das het ergste nog, dingen (objecten) en mensen (subjecten) door elkaar halen) die volledig van elkaar los staan, best lastig maar ik denk dat ik een duidelijk product ben van onze opzettelijk geestelijk deformerende geïnstitutionaliseerde staatSScholen.

   Maar dat het verbinden van de losse puntjes zo letterlijk zou worden had ik toen zeker nog niet kunnen bevroeden! It is right in front of your eyes but you just don’t see it… Ik heb altijd iets gehad met onze goede oude maar toch ook weer ultra jonge Simon Vinkenoog die helaas kort geleden overleden is. Ik begreep verstandelijk nog weinig van wat hij kon orakelen, over de tachtig jaren oud zei hij; ´wat ik pas op m’n veertigste jaar ontdekt heb daar ben ik nu nog mee bezig om dat uit te werken en vorm te geven’.

   Hoe de doem-datum 20 April (tijd) en verschillende locaties kennelijk worden gebruikt om een duidelijke handtekening van de daders achter te laten;

   – Passer & Winkelhaak

   – Pentagram des Doods

   Dit filmpje is 2 jaar geleden geplaatst op youtube en voorspelt o.a. dat de Golf van Mexico een plek is van een volgende in scène gezette tragedie in de nabije toekomst; en verdomd, weer die datum 20 April……

   Connecting the dots of doom: http://www.youtube.com/watch?v=gfBa0aIztvY

   Met dank aan Simon Couperus uit het zonnige Italia voor de prettige pret Link naar het ‘funfactory’ forum waar ik dit bizarre filmpje vond. Plezier en pijn kunnen kennelijk dicht bij elkaar liggen; ook dit kan opzettelijk zo sociaal geprogrammeerd zijn.

  2. @ HyperAlert

   Zouden nu al deze bezoekers hier als dotje op de Nederlandse kaart ook zo’n soort diagram/piramide constructie veroorzaken?

   En Guido de kers op de taart ?

   Zou een geweldige feit zijn voor nieuwe ‘highlichtings’ inzage deze informatie.

 4. Een deel van de nieuwsbrief van Leonard Horowitz:

  Blankfein, the PFNYC Co-Chairman and GS CEO, was barraged with indictments and rising media infamy regarding Goverment Sachs’s conflicting interests effectively demolishing the US economy through the “shorting” of the housing industry–scrutiny suspended by Halliburton’s oil rig synchronously exploding most profitably for GS and its CEO.

  GS is covertly invested in the Bush-Cheney-linked Halliburton Company according to veteran observers. GS and Halliburton both had massive financial incentives to cause the profitable explosions–the three 9-11 WTC building demolitions, and the most recent “accident” in the Gulf.

  The media’s gross neglect of the full extent of the crisis obviously supports GS’s damage control and incriminating connections. These include Blankfein’s PFNYC Co-Chairman, Rupert Murdoch, and their pernicious influence over the major networks and the PFNYC–the world’s leading petrochemical-pharmaceutical-biotechnology consortium profiting from death, disease, and environmental destruction. This unholy alliance best explains the media’s aversion to responsible reporting in the Gulf and elsewhere.

  Besides Blankfein and Government Sachs backing stock in both BP and Halliburton, another red oil-drenched herring is Peter D. Sutherland–the outgoing Chairman of BP is also the current Non-Executive Chairman of Goldman Sachs International.

  The scariest part of this whole story is that Mr. Sutherland, the man standing with one foot in GS, and the other on the burning Halliburton-BP oil rig, is the Consultor of the Extraordinary Section of the Administration of the Patrimony of the Apostolic See. In other words, Sutherland is the chief financial adviser to the Pope.

  In 2010, Mr. Sutherland finished a 13-year stint as Chairman of BP, Europe’s largest oil company. A former Attorney General of Ireland, he is President of the Federal Trust for Education and Research, a British think tank whose efforts might better be called corporatist indoctrination than trustworthy “education.” He is Chairman of The Ireland Fund of Great Britain, and a member of the advisory council of Business for New Europe–a pro-New-World-Order European think-tank based in Britain.

  From 1993-95, Sutherland was the Director-General of the World Trade Organization.

  In January 2006, the current Non-executive Chairman of Goldman Sachs International, was appointed by United Nations Secretary General, Kofi Annan, as his Special Representative for Migration.

  Now, ironically, Sutherland’s mission impossible is to migrate marine flora and fauna, fisherman, and coastal residents out of harms way in this spreading international emergency.

  1. Bij deze het gehele Horowitz Nieuwsbericht (Bedankt Abranna!) inclusief uitgeschreven belangrijke afkortingen zoals Partnership for New York City (PFNYC). Zoek maar eens op deze afkorting en je zult je rot schrikken wat je allemaal vindt wat daar kennelijk allemaal aan vast hangt; een slangenkuil, spinnenweb en witte boorden misdaad octopus in één:

   Breaking News

   Vatican Official Tied To BP, Goldman-Sachs, and Media Censorship in the Oil Fiasco Increasing Evidence of Foul Play


   June 10, 2010, Tetrahedron, LLC, Health Science Communication for People Around the World

   By Sherri Kane & Leonard G. Horowitz

   News unfolding from the oil crisis in the Gulf of Mexico has linked media censorship to investment bankers at Goldman Sachs (GS) stewarding the Vatican’s wealth, and increasing evidence that the explosion was intended. A near total news blackout from independent sources, and arrests of anyone caught photographing and filming the devastation, show the Halliburton-British Petrolium (BP) oil crisis is being criminally controlled, implicating some of Wall Street’s heaviest hitters.

   According to a report issued by frightened, yet faithful, documentary filmmaker, James Fox, interviewed from the Gulf’s Grand Isles by Mel Fabregas on the Internet’s Veritas Radio Show, “There is a complete media blackout” on news coverage broadcast from the region. “They are arresting people with cameras and anyone off camera that is caught talking to a reporter,” Fox testified. Another reporter told Fox,”You call this a free country? Right here, in the United States of America, there’s no freedom of press. There’s no freedom of speech. They’re closing down the airspace above the oil
   spill, so reporter’s can’t fly over to determine how bad these oil plumes really are.”

   Suspicious pieces of this deadly puzzle feature Halliburton, the world’s second largest oil field services company, headquartered in Houston and Dubai, whose negligence is blamed for the timely and profitable explosion. Three weeks before the “natural gas leak,” the George Bush/Dick Cheney 9-11-linked Halliburton company negotiated the purchase of the world’s largest oil-spill cleanup firm (Boots & Coots) at the exact time keen observers on Wall Street–financial intelligence agents at Goldman Sachs (GS; often called “Government Sachs”)–unloaded 44% of their stock in BP.

   These facts parallel the shorting of airline stocks by those in theknow prior to the World Trade Center (WTC) 9-11 attacks that new scientific evidence proves were followed by building demolitions, given the red thermite incendiary powder found everywhere around ground zero. The WTC lessor, Larry Silverstein, partnered with Lloyd Blankfein of GS in the little known Partnership for New York City (PFNYC), took out a General Electric insurance policy just six weeks before the attacks. PFNYC “partners,” in charge of assessing financial damages to NYC, and reconstruction plans for the WTC, obviously “veered” insurance payoffs and additional private equity investments to Las Vegas for the construction of the 9-11 memorial–speciously called the “Veer Towers” in the “New World Center.”

   Blankfein, the PFNYC Co-Chairman and GS CEO, was barraged with indictments and rising media infamy regarding Goverment Sachs’s conflicting interests effectively demolishing the US economy through the “shorting” of the housing industry–scrutiny suspended by Halliburton’s oil rig synchronously exploding most profitably for GS and its CEO. GS is covertly invested in the Bush-Cheney-linked Halliburton Company according to veteran observers. GS and Halliburton both had massive financial incentives to cause the profitable explosions–the three 9-11 WTC building demolitions, and the most recent “accident” in the Gulf.

   The media’s gross neglect of the full extent of the crisis obviously supports GS’s damage control and incriminating connections. These include Blankfein’s PFNYC Co-Chairman, Rupert Murdoch, and their pernicious influence over the major networks and the PFNYC–the world’s leading petrochemical-pharmaceutical-biotechnology consortium profiting from death, disease, and environmental destruction. This unholy alliance best explains the media’s aversion to responsible reporting in the Gulf and elsewhere.

   Besides Blankfein and Government Sachs backing stock in both BP and Halliburton, another red oil-drenched herring is Peter D. Sutherland–the outgoing Chairman of BP is also the current Non-Executive Chairman of Goldman Sachs International. The scariest part of this whole story is that Mr. Sutherland, the man standing with one foot in GS, and the other on the burning Halliburton-BP oil rig, is the Consultor of the Extraordinary Section of the Administration of the Patrimony of the Apostolic See. In other words, Sutherland is the chief financial adviser to the Pope.

   In 2010, Mr. Sutherland finished a 13-year stint as Chairman of BP, Europe’s largest oil company. A former Attorney General of Ireland, he is President of the Federal Trust for Education and Research, a British think tank whose efforts might better be called corporatist indoctrination than trustworthy “education.” He is Chairman of The Ireland Fund of Great Britain, and a member of the advisory council of Business for New Europe–a pro-New-World-Order European think-tank based in Britain. From 1993-95, Sutherland was the Director-General of the World Trade Organization.

   In January 2006, the current Non-executive Chairman of Goldman Sachs International, was appointed by United Nations Secretary General, Kofi Annan, as his Special Representative for Migration. Now, ironically, Sutherland’s mission impossible is to migrate marine flora and fauna, fisherman, and coastal residents out of harms way in this spreading international emergency. END

   http://clareswinney.wordpress.com/2010/06/10/vatican-official-tied-to-bp-goldman-sachs-and-media-censorship-in-the-oil-fiasco-increasing-evidence-of-foul-play%E2%80%8F/

  2. Leonard Horowitz heeft ook onderzoek gedaan naar o.a. de grootste witte boorden misdaad octopus ever; de Partnership for New York City (PFNYC)….;

   Profitable Depopulation Plot

   links JP Morgan-Chase and Goldman Sachs to Vaccination Contaminations and Big Pharma Corruption

   by Dr. Leonard Horowitz

   29 April 2010

   A medical investigation into suspicious outbreaks and propaganda used to sell drugs and vaccines has exposed investment bankers at JP Morgan-Chase (JPMC) and Goldman Sachs (GS) for plotting to shock/stress, frighten, poison, and kill billions of people most profitably – pharmaceutically – according to the Editor-in-Chief of Medical Veritas journal.

   While researching a powerful Partnership for New York City (PFNYC), uniting Wall Street’s wealthiest industrialists, Harvard-trained public health expert, Dr. Leonard Horowitz, and investigative journalist, Sherri Kane, discovered shocking evidence of a conspiracy to commit global genocide by generating diseases and death to advance profitable pharmaceutical depopulation.

   Population planners at the highest levels of government and industry conspired to spread diseases, vaccines, drugs, and death most profitably, according to research published in the latest issue of Medical Veritas.

   In a related Special Report posted on YouTube (below video), Dr. Horowitz urged humanitarian organizations and activist groups worldwide to issue investigations, alerts, civil complaints, and criminal charges to stop the pharmaceutical depopulation plot because it risks genetic inheritance, new pandemics, and the possible extinction of the human race.

   “Corruption in the drug industry is rampant and transparent,” Dr. Horowitz explains.

   “Investment bankers at JPMC and GS, who acquired controlling interests in the largest drug firms during mergers and acquisitions, have placed ‘depopulation’ near the top of their list of geopolitical priorities. Their depopulation agents are now in top positions of government, finance, and industry.

   The depopulation plan is supported by the world’s wealthiest people, including Bill Gates, who admittedly funds vaccinations to reduce global populations by 10-15%.

   Leading population planners and economic developers advance identical plans to cull the world’s population to 1 billion.

   “Killing 6-out-of-7 people globally, most profitably, requires planning and an unprecedented conspiracy to commit genocide by applying advances in genetic biotechnologies exclusively available and affordable to drug companies controlled by the investment bankers,” Dr. Horowitz adds.

   http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_depopu58.htm

  3. Jaah ik hou ook van jou Abranna!

   ik dacht ik hou me in maar ik zie nu dat Burke en Martijn nu best “klef” doen, nou dan mag ik ook dus bij deze, en zo laat op de avond vlak voor het slapen gaan is daar niets mis mee; sweet dreams, dan droom ik graag met je mee deze nacht

  4. Hyperalert, we hebben gewoon geen internet meer nodig, de lijn is open….

  5. Vandaag… 11 06 2010

   Geel Zelfbestaand Zaadjaar
   Kristallen Konijn Maand, Limi 13
   Kin 64*: Geel Kristallen Zaad
   Magic Turtle Day

   Echt een dag om in samenwerking een zaadje te planten, goed voor iedereen. Vandaag is een GAP-dag, dus de sluiers tussen hemel en aarde zijn wat dunner… Vandaag beginnen we ook een nieuwe 20-daagse Vinal – Vinal 17 – KAYAB “Met het lied en het ritme”.

   # ‘Kristallen’ is de dag voor samenwerking. Kin 64 is o.a. een verwijzing naar de 64 codons van de I-Ching, het boek der verandering en de 64 DNA-codons als de universele taal van het leven…
   Deze codons zijn gebaseerd op de I-Ching hexagrammen. Dit zijn bio-kosmisch gecodeerde condensaties (compacte samenvattingen) van specifieke hogerdimensionale gedachtenvormen.

   De mede-ontdekker van het DNA schreef: “Het levenszaad kwam van een ruimteschip”

  6. ‘Hyperalert, we hebben gewoon geen internet meer nodig, de lijn is open….’

   Voor alle duidelijkheid:

   Zonder gisterenavond nog op WTK geweest te zijn ben ik me hier van bewust geweest. Daarom…

   I love you too!!

   En Guido, ja, mijn start van de dag was dat ik zo ongeveer een uur met een hele grote kristal heb zitten mediteren wat ik anders ’s morgens niet doe. Ik voel/ben in de GAP en verbaas me over wat ik tegenkom daar….

   Prachtig!

  1. Leukste clipje dat ik in tijden gezien heb!

   Beeehpeeeh alllll the waaaaaaaay heeereee weeee comeee

 5. Wat ook zou kunnen en misschien willen ze absoluut niet dat wij dit zien of een connectie hiernaar toe maken is dat de Aarde behoorlijk aan het veranderen is.

  Nog nooit zijn zovele vulkanen tegelijk uitgebarsten en actief over de hele wereld. Flinke heftige aardbevingen gaat tekeer wereldwijd en regelmatig en het weer doet flink gek. Je zou haast zeggen dat er iets staat te gebeuren als je naar dit alles kijkt.

  Was er niet bij Haiti een aardbeving onlangs? Haiti die vlakbij die gulf ligt en misschien heeft die aardbeving wel voor een onstabiliteit gezorgd dat men wist dat het ongeluk van BP gewoon een kwestie van tijd is en insiders wisten dit en ook wisten ze dat ze geen enkele technologie op Aarde hebben om het lek te doen stoppen als iets mis gaat bij Deep Drilling dus verkochten de insiders maar vast hun aandelen om veilig te stellen wat ze veilig konden stellen.

  Ook op de Noordzee rommelt het en onlangs was er nog in het nieuws dat een van de boortorens voor de Noorse kust in problemen was gekomen. Noorwegen heeft inmiddels Deep Drilling gestopt omdat BP de wereld nu laat zien met wat voor ongelooflijk risico olie geboord wordt op zeer grote diepte en BP heeft gewoon de pech dat het hun is overkomen. Het wordt steeds duidelijker dat we wel erg diep boren om olie naar boven te halen maar geen enkele technologie hebben om lekkage te voorkomen als het dus misgaat vanwege de ongelooflijke druk (tot wel 70.000 psi, zou dat bar zijn? Een hogedruk inspuiting van diesel in je dieselmotor gebeurd onder 5000 bar ter vergelijk)

  BP is ook niet echt snel met het dichten van het lek en hun grootste actie is erop gericht om voor de wereld verborgen te houden hoe groot deze ramp eigenlijk is. Ze strooien Corexit over de olie zodat deze breekt (vandaar de vele tennisballen olie) en hierdoor gaat de olie onder het oppvervlak en als mensen zeggen dat BP liegt verschuilen ze zich achter het feit dat olie op water drijft en dat de wetenschappers het dus mis hebben. Ze moeten wel want ze kunnen het lek gewoon niet dichten en dit houden ze verborgen.

  Bij Australie komt de oceaanbodem met zo’n 4 meter (13 ft) per dag omhoog.

  Het lijkt erop dat de Aarde aan het veranderen is en als je alles bij elkaar neemt dan kan je haast niet anders dan tot de conclusie komen dat er iets staat te gebeuren.

  1. Je hebt helemaal gelijk BOB, de meeste hebben een zonnebril op en zijn zo blind als een blinde vink, teven Oost Indisch doof omdat met een gebrek aan informatie heeft en weg wuift als een broodje @@P.

   De rest zit je aan te staren met een een flinke OH uit de mond en gaat verder met het oranje kleuren van huis en haard.

   Een schammele troost is dat we het meeste toch nog kunnen zien dat er wereldwijd wat gaande is dan wat men hier sensueerd, er is veel meer aan de hand dan we dagelijks vermoeden.

   Kijk maar eens op deze site, dan snap je wat er gaande is op deze wereld dagelijks:

   http://www.the-embassadorion.blogspot.com/

  2. precies Bob, het is net als met 911, het is niet of thermiet of een micro nucleaire bom in de fundering of een direct energy weapon aan boord van een militaire satelliet maar het is waarschijnlijk en en en en; alles komt samen; alles opgeteld geeft het Eind resultaat van de End Times…

   Jupiter is kort geleden een streep kwijt geraakt

   Er zijn dingen aan de gang in ons gehele zonnestelsel

   Hier op aarde proberen ze er op het laatste moment nog een belasting slaatje uit te slaan door te stellen dat er te veel benzine slurpende burger Jeeps (S.U.V’s) op Jupiter rond rijden…

   http://weblog.fok.nl/viewSingleItem/30127/Jupiter-is-een-streep-kwijt.htm

  3. Twee interessante vragen kun je jezelf nu stellen…..

   – Zijn wij voorbereid op wat er komt?

   of…

   – Was het er altijd al….(en weten we nu meer dankzij veelheid aan alternatieve media die vroeger niet de massa bereikte…)

   Shell nml. verkwistert ook al jaren er op los in nicaragua…

   http://zaplog.nl/zaplog/article/shell_in_nigeria_de_verborgen_olieramp

   Voorbereiden of niet het feit dat het ANP grotendeels in het bezit is van de Nederlands rijkste familie fentener van vlissingen en veel kranten het nieuws letterlijk overnemen van het ANP is op zichzelf al reden genoeg kritisch te zijn over wat je wordt verteld als het ‘ware’ nieuws.

   Peakoil moment ligt ver achter ons (juli 2008), een toekomst zonder olie komt rap op ons af… Waarom zou dat in de media komen? De paniek die ontstaat als men dat begrijpt is zeer groot, dus logisch dat hier geen nadruk op wordt gelegd. DIT soort nieuws bereikt NOOIT de media, pas als de chaos compleet is staat er wel weer een wijsneus uit de politiek op die mag vertellen dat ze het niet zagen aankomen. En dat mag dan wel weer in de reguliere media. Een daling van (materialistische) welvaart is uiteindelijk onvermijdelijk.

   Alles wat gebeurt spreekt ons vermogen aan om los te laten.
   Willen we dat, zijn we daartoe bereid?

   De keus is aan ons, de enige weg is mi. de weg naar binnen.

  4. Goed verhaal Burke!
   Hier op WantToKnow, de meest bekeken YouTube (15.000x)

   De film die SHELL niet wil dat jij ziet:
   http://www.wanttoknow.nl/wetenschap/energie/shell-heeft-liever-niet-dat-je-deze-video-ziet/

   Shell schikt..
   http://www.wanttoknow.nl/overige/shell-schikt-maar-niet-de-gruwe-werkelijkheid-in-nigeria/

   De dreiging was er dat de rechtzaak naar NL zou overslaan.
   http://www.wanttoknow.nl/wetenschap/energie/shell-in-nederland-berecht-voor-nigeriaanse-misstanden/

 6. De schandalen binnen de oliesector zijn al jaren een publiek geheim. Elke kritische stem of klokkenluider worden monddood gemaakt, behoort tot de bedrijfscultuur van de trusts. Om winsten te maken draaide en draait men al jaren de hand niet voor om, willens en weten, mens en milieu in gevaar te brengen.
  Waarom zouden Extraterrestrials de Aardse milieuproblemen al dan niet tegen betaling kunnen of moeten oplossen.
  Morgen lappen de bedrijfsleiders alle wettelijke spelregels opnieuw aan de laars, een maat voor niets, met medewerking en medeweten van politieke bestuurders binnen en buiten de olie- en gassector.

  Extraterrestrials worden beschouwd zeer intelligente ruimtewetenschappers te zijn, en hunne status te grabbelen gooien voor de Aardse bevolking en zich in het oerbelachelijk laten trekken! Het stoort niemand hier met Extraterrestials planeten te koloniseren en te exploiteren, buiten de Aardeplaneet, men mengt zich niet met de financiële industriele economische activiteiten van de Aarde…ook de Aardse ruimtevaart niet… zo simpel

 7. Ja, daar komt ie!

  Het duurde even, maar nu staat zelfs in de MSM berichten over Corexit:
  http://www.nytimes.com/gwire/2010/06/09/09greenwire-ingredients-of-controversial-dispersants-used-42891.html

  NaturalNews bouwt verder op dit artikel:
  http://www.naturalnews.com/028974_Corexit_dispersants.html

  In Nederland zijn ze nog niet wakker op de buitenlandpagina. Ze hebben wel door dat het steeds erger blijkt te zijn, maar nog lang niet hoe erg:
  http://www.volkskrant.nl/buitenland/article1388993.ece/Olieramp_weer_erger_dan_gedacht

 8. Nee het is geen vulkaan.. Het is olie dat op hoge druk de enige opening uitstroomt. Dus als je het een vulkaan wil noemen noem het dan een olievulkaan. Hoge druk een kleine opening en een vloeistof. Als het een vulkaan zou zijn zou de lava direct stollen bij contact met het koudere water. Je zou enorme hoge temperaturen krijgen met kokend water om de opening heen. Je zou stollingsgesteente om de opening heen zien wat zich zou ophopen. Een vulkaan is een natuurlijk verschijnsel. Dit is boorwerk door mensenhanden. Wel voor jezelf blijven nadenken alsjeblieft en niet meteen willen geloven.

 9. Ik wil eigenlijk een ieder oproepen om BP de rest van jullie leven te boycotten.
  Niet alleen omdat ze al hun eigen veiligheidsregels hebben overtreden en gewoon in de honger naar geld grote risico’s hebben genomen maar ook omdat ze willens en wetens vanaf dag 1 het super kankerverwekkende chemische middel Corexit gebruiken om de ramp minder erg te laten lijken maar het eigenlijk alleen maar erger maken. Ze hebben met de sproeivliegtuigen gewoon over ingehuurde arbeiders heen gesproeid die meteen erna allemaal doodziek werden.
  Corexit doodt al het leven in de zee waardoor deze dierenlijken naar de bodem van de zee zinken en de ramp weer wat minder erger lijkt.
  Roep de media op om net zoals demorgen.be gewoon goede en waardevolle informatie over de ramp te geven. Dit gaat ons als mensheid veel meer aan dan die stomme verkiezingen en het WK.

  1. @Dirk,

   Ik zou graag met je meedoen met de boycot, het probleem is alleen dat als ik BP boycot ik eigenlijk alle olieconcerns moet boycotten ben ik bang….Maar je oproep roept wel enige sympathie op moet ik zeggen.

  2. Dankjewel Burke,

   De publieke opinie is ons enige middel om de megalomane concerns te laten voelen dat we het niet eens zijn met hun beleid. Het zou een gouden regel moeten zijn voor olieconcerns. Zo van als wij als Shell of BP er een puinzooi van maken dan boycot het volk ons no matter what. Alleen dan zal het beleid veranderen. Zolang ze het niet voelen zullen ze dit als incident afdoen en zullen dit soort rampen ons blijven achtervolgen.
   De reden dat de NL media hier geen aandacht aan geven is misschien omdat het ANP een particulier bedrijf is en waarschijnlijk wat BP aandelen heeft ingekocht voor de ramp… Ik gok maar wat 😉

  3. Zag vandaag bij de garage waar ik me APK keuring deed een Groot reclame verlichting hangen van BP met de tekst er onder van Smeermiddelen.

   Toch wel alles verpakkend en overduidelijk als alles in 1, na aanwijzing ging de eigenaar het persoonlijk per direkt verwijderen als een soort schaamte gevoel.

   Zo te zien een nieuwe olie vlek van BP.

  4. Vast geen toeval dat dit allemaal iets voor het begin van het orkaanseizoen gebeurd en de olie/giftroep over het zuiden van Amerika wordt uitgestrooid. Ik moet er niet aan denken wat hier de gevolgen van kunnen zijn.

  1. Lianne,
   kan/wil je me uitleggen waarom je me die sites ‘adviseert’?

  2. Lief van je. Dank je. Ik ken de inhoud wel zo ongeveer.

   Ennuh, zo’n zucht, tja, wat zal ik zeggen….. tkan zo afsluiten…. Place and timing makes the genius…..

  1. bedankt “Jaap Aap”!

   De volgende Griekse Griezel Puzzel van Dick Cheney’s Halliburton en de ‘Gates of Hell’; Griezelen op z’n Griekss met Cerberus:

   Reynolds Airpark +29 58 19.67, -81 39 36.17

   First, this is not an “Air Force Base” — it is a PRIVATELY OWNED FACILITY known as “Reynolds Airpark” a private Airport and “manufacturing facility”. A Mr. Ted McGowan is the manager – and their phone number is: 904-284-3505. Second, these are not “U.N. Vehicles”. These white vans belong to Pegasus International and Cerberus/DynCorp.

   Latest photo of Reynolds Airpark Airport (FL60) Image from: airport-data.com

   Now, for the BAD NEWS — “Reynolds Airpark” is listed in the Clay County Fla. plat/tax rolls as being wholly owned by a company named Pegasus International. Ok, I thought, what exactly is “Pegasus International” and what exactly do they do?? Well – among other things, they just happen to be involved in the OIL DRILLING BUSINESS – with ties to Halliburton and BRITISH PETROLEUM!!! What the hell??? See their website at: pegasus-international.com

   Then, of all things, they just happen to have an office in Salt Lake City, Utah. Here is where the plot thickens. Their SLC office also houses Dick Cheney’s Halliburton, and is next to the Minerals Management Service (MMS) offices. Worse, their U.K. office “address” is next door to (or possibly even a part of) British Petroleum as well. What is going on?? They also have “offices” in Turkmenistan, Nigeria, and Azerbijan – hotbeds of political intrigue and profiteering for BP. See universalpegasus.com

   But — it gets worse, if possible. “Pegasus International” owns and operates Pegasus Technologies – which is involved in a neat little NSA/CIA operation titled the “Information Sharing Council” or ISC. Their “unclassified” 2006 report can be seen here (pdf). A careful reading of this document shows that part of the “Pegasus Program” is the deployment of thousands of vehicles across America, outfitted with domestic spying “Maximum Information Technology” (MaxIT) systems. MaxIT is a joint venture of the following companies: Appriss Inc., Bio-Key International, Inc., Business Communications Inc., Circadence Corporation, Cquay Technologies, Dell, eLabs Inc., MS e-Center and Sun Microsystems. (See 12/12/03 report here)

   When I studied DynCorp International, I found that DynCorp and Pegasus International are basically joined at the hips with many international “joint projects”. There is NO DOUBT in my mind that DynCorp, and Pegasus are CIA FRONT COMPANIES involved in the deepest black ops. (See NanoTech expose in “Dr. Ott’s Papers” here.)

   Also, check this out. Dyncorp Int. was “purchased” back on April 12 by Cerberus Capital, and the “deal” was brokered by, you guessed it, Goldman Sachs who SHORTED TRANSOCEAN STOCKS on April 17, three days before the Gulf Oil debacle began. (See here for more details about that).

   http://redicecreations.com/article.php?id=11194

   WHAT IN THE GATES OF HELL IS GOING ON????? Here we have VISUAL PROOF of hundreds of vehicles undergoing modifications by Pegasus International teams at their Reynolds AirPark facility, all indications of MaxIT information is that the process involved is basically making the vehicles ultra-modern “spy-mobiles” (the on-line google-earth picture was dated Jan. 2008, while the most current picture of May 28, 2010 -shows the spy-vans still on property.) We also now know that Dyncorp is now Cerberus, and they are tied to Pegasus International. So, what’s in a name?

   Consider that Pegasus and Cerberus are both central figures of Greek (and Roman) mythology. Pegasus is the preferred mode of transportation for the pantheon of gods, while Cerberus — well — this is the mythical guardian of the gates of hell! What would possess anybody to name their corporation Cerberus???

   This world is in deep trouble, it would appear.

   Cerberus was the guard to the gates of hades, sometimes described as a dog or a wolf and the original “hound from hell”. Cerberus had three heads & its said a serpents tail, like the Chimera it was said to be the offspring of Echidna and the Dragon Typhon. This creature crops up not only in greek myth but also in ROMAN myth. Said to have been placated with honeyed cakes mourners would place them in coffins to appease the beast. Any spirit attempting to leave hades was said to have been torn apart by the savage guardian.

   Article from: atrueott.com

   More

   Note that Goldman Sachs Sold 44% Of BP Stock 3 Weeks Before Blowout. Was the Oil disaster planned?

   Cerberus in Greek and Roman mythology, is a multi-headed hound which guards the gates of Hades (gates of hell), to prevent those who have crossed the river Styx from ever escaping.

   http://redicecreations.com/article.php?id=11194

 10. totale media blackout en arrestaties aan de kust , welk mandaat willen die wausjes daar voor gebruiken , want het zijn wausjes daar bij BP , shell , Trafigra noem maar op , deze bedrijven zijn dodelijk voor onze planeet en alles wat leeft met maar een doel voor ogen : WINST WINST WINST , en die voorman van BP maar roepen : I want my life back , nou sorry hoor ik denk dat je met zon bankrekening als die hij heeft echt niet mag roepen i want my life back…

  denk aan al die mensen die hier van de dupe zijn , dan heb ik het nog niet eens over de flora en fauna in de golf

  het is wel toevallig dat die facisten van Haliburton bij elke smerige zaak de laatste 10 jaar zijn betrokken.

  wat is next : een Medal of Honor voor criminal mastermind dick cheney ??

  1. van wat ik er van begrepen heb is door de jaren heen sinds 911 de Amerikaanse grondwet stap voor stap volledig om zeep geholpen is door mega onleesbare modder vette duizenden bladzijden lange vrijheidsberovende ‘pork’ Bills die sluipsgewijs stealth achter de rug om van comateuze vfoetball kijkende burgers om door het parlement zijn geloodst. Het zou me niets verbazen dat ondertussen het in gebruik nemen van al lang gebouwde fema kampen volledig legaal is volgens de nu geldende Amerikaanse wetgeving. Dit is dan het resultaat van een volledig apathisch arrogant ‘gelly fish’ yuppy mentaliteit publiek die echt nog in grote getalen denken dat ze alles zijn en alles onder controle hebben en er niets aan de hand is; totdat straks de deurbel gaat en er een paar zwarte laarzen onder het verweekte zitvlak van de inmiddels grondwetlozen dus rechtelozen een genadeloze schop uitdelen en dan is het wel te laat….

  2. Er wordt naar mijn idee en titanenstrijd uitgevochten.
   Apollyon is rising http://www.apollyonrising2012.com/
   Je zou kunnen zeggen: veel geschreeuw en weinig wol, het licht komt toch. Maar ja, er is veel geschreeuw en ook ‘heel veel wol’.

   Hades is de god van de dood en heerser van de onderwereld of het schimmenrijk. Ook is hij god van de rijkdom en de kostbare metalen.
   http://nl.wikipedia.org/wiki/Hades

   Pegasus is het gevleugelde paard en is geboren uit bloed (rode vloeistof). Hij heeft een tweelingbroer Chrysaor, ook wel een gevleugelde beer, De zoon van Chrysaor is Cyreon, die de hoeder is van een rode kudde (centraal staat de rode kleur) en baas van de hond Orthros met twee koppen, broer van Cerberes.
   http://www.pegasus-international.com/site.php

   Cerberus werd geschapen door Echdina en Typhon. Echdina is een dochter van Gaia (aarde) en Uranus (hemel). Typhon is verwekt door Gaia (aarde) en Tartaros (onderwereld met god Hades). Cerberus is een monsterlijke hond met drie koppen en soms met een slangenstaart of draak als staart en ontelbare slangenkoppen op zijn rug. Hij is de bewaker van de onderwereld.
   Orthros is zijn ‘broer’, een hond met twee koppen en het bezit van Ceryon, die drie lichamen heeft, drie hoofde, zes armen en handen, en bezitter is van een kudde rode runderen.
   http://redicecreations.com/article.php?id=11194

   De cerbereus rynchops is een gladde slang en heeft in tegenstelling tot andere slangen een relatief stompe kop met een afgeronde bek.
   Deze soort wordt ook hondekop-waterslang genoemd. http://nl.wikipedia.org/wiki/Cerberus_rynchops

  3. Of een medal of honor voor Lord Jacob Rothchild, lid van de RvB van Blackstonegroep, eigenaar van de firma Nalco, die Corexit produceert. Dat is het giftige goedje waarvan er al meer dan vier miljoen liter (hoeveel is dat) in de Golf zou zijn gespoten zodat olie oplost zodat je niet meer kunt waarnemen hoeveel er in zee is gelopen zodat….

   nouja, iets met geld/macht enzo. Het komt bekend voor zo langzamerhand.

   http://theintelhub.com/2010/06/10/corexit-linked-to-the-blackstone-group-lord-jacob-rothschild/

   http://blog.alexanderhiggins.com/2010/06/05/amount-neurotoxin-pesticide-corexit-sprayed-bp-tops-1-million-gallons/

  4. Abranna en Joris bedankt voor extra info, jaah Abranna ik geloof ook dat het licht zal overwinnen, alleen ik geloof er niet in dat we te gemakkelijk achterover moeten gaan zitten en dat het dan allemaal wel door de buitenaardsen opgelost zal worden; volgens mij wordt er van ons ook wat verwacht in ieder geval wat inzicht en zelfs wijze daadkracht; natuurlijk geen dom geweld; dat maakt het alleen maar erger; hier de tekst van de Blackstone Rothschild link:

   Corexit Linked to the Blackstone Group & Lord Jacob Rothschild

   June 10, 2010 by Alex

   Regardless of whether the Deepwater Horizon Disaster is an accident or a False Flag Event, the inescapable truth is that the United States is faced with a disaster of unprecedented proportions. The quantity of oil being released into the Gulf of Mexico is uncertain, although it is safe to say that it is in the millions of gallons and covers thousands of square miles.

   The purpose of this article is to inform, educate and warn the reader of what is probably about to take place, and what steps might be taken to deal with this emergency as it may develop over the next few weeks and months .

   The statements within this article are factual, but by no means complete, and there will be updates when possible. One thing is for certain, the Gulf of Mexico region now contains millions of gallons of oil that IS going to spread to other parts of the Gulf of Mexico as well as along the East Coast of the United States.

   Computer animation models created by the National Center for Atmospheric Research (NCAR), which at the time of this article is off-line, predicts probable flow paths; scenarios of the oil dispersal in the region.

   A shocking discovery reveals that the dispersant COREXIT is a product of Nalco Holding Company which in turn is owned by The Blackstone Group, who has as a member of its International Advisory Board, Lord Jacob Rothschild – so much for conspiracy theories. An excerpt from The Blackstone Group site:

   Lord Jacob Rothschild is a Member of the International Advisory Board.

   “Lord Rothschild is Chairman of RIT Capital Partners, an investment trust company listed on the London Stock Exchange. He has been a founding partner and investor in a number of financial service companies including Global Asset Management, a money manager, and St James’s Place Capital, a unit linked life assurance company.”

   A brief history of The Blackstone Group from Wikipedia Since 2008:

   “Since the closure of the credit markets in 2007 and 2008, Blackstone has managed only to close a small number of sizeable transactions. In January 2008, Blackstone co-invested alongside TPG Capital and Apollo Management in their buyout of Harrah’s Entertainment, although that transaction had been announced during the buyout boom period. Other notable investments that Blackstone completed in 2008 and 2009 included AlliedBarton, Performance Food Group[77][78], Apria Healthcare and CMS Computers.

   Among the firm’s two largest investments since the buyout boom have been The Weather Channel and the announced acquisition of Busch Entertainment. In July 2008, Blackstone, together with NBC Universal and Bain Capital agreed to purchase The Weather Channel from Landmark Communications.[79][80] In October 2009, Anheuser-Busch InBev announced the sale of its Busch Entertainment Corporation theme parks division to Blackstone for $2.7 billion.[81][82]
   The Financial Times has reported that Merlin Entertainments owned by Blackstone Group will file an IPO[83] in the 2nd quarter of 2010. Merlin will be listed on the London Stock Exchange. If true this would be the second of 8 reported IPOs Blackstone Plans[84], the first being Team Health Holdings, Inc.[85]. Blackstone reported at the end of 2009 revenues of $1.8bln, compared to -$349mln revenues in 2008[86].”

   Further, on The Blackstone Group site is a detailed bio of the CEO – Stephen A. Schwarzman

   Stephen A. Schwarzman Chairman, CEO & Co-Founder Executive Offices New York

   Stephen A. Schwarzman is Chairman, CEO and Co-Founder of Blackstone and the Chairman of the board of directors of its general partner, Blackstone Group Management L.L.C. He has been involved in all phases of the firm’s development since its founding in 1985.

   Mr. Schwarzman began his career at Lehman Brothers, where he was elected Managing Director in 1978 at the age of 31. He was engaged principally in the firm’s mergers and acquisitions business from 1977 to 1984, and served as Chairman of the firm’s Mergers & Acquisitions Committee in 1983 and 1984.

   Mr. Schwarzman is a member of The Council on Foreign Relations and The Business Council. He is on the board of The New York Public Library, and The Asia Society. He serves on The JP Morgan Chase National Advisory Board, The New York City Partnership Board of Directors and The Advisory Board of the School of Economics and Management, Tsinghua University, Beijing. Mr. Schwarzman is a Trustee of The Frick Collection in New York City and Chairman Emeritus of the Board of The John F. Kennedy Center for the Performing Arts. He also was awarded the Légion d’honneur by President Jacques Chirac.

   Mr. Schwarzman holds a BA from Yale University and an MBA from Harvard Business School. He has served as an adjunct professor at the Yale School of Management and on the Harvard Business School Board of Dean’s Advisors.

   Monitoring of the Deepwater Horizon Oil Spill and the Deepwater Horizon Response site provide much material for further research.

   One fact of significant importance is that, according to the Wikipedia COREXIT page;

   One variant was used in the 1989 Exxon Valdez disaster in Alaska. In 2010, Corexit EC9500A and Corexit EC9527A [2] were used in unprecedentedly large quantities in the Deepwater Horizon oil spill.[3] On May 19, 2010 the Environmental Protection Agency gave BP 24 hours to choose less toxic alternatives to Corexit, selected from the list of EPA-approved dispersants on the National Contingency Plan Product Schedule [4], and begin applying them within 72 hours of EPA approval of their choices but BP refused since they are co-producing Corexit with Nalco – the official maker of Corexit.[5] BP has used Corexit 9500A and Corexit 9527A thus far, applying 800,000 US gallons (3,000,000 l) total[6], but more accurate estimates run as high as 1,000,000 US gallons (3,800,000 l) underwater.[7]

   More detailed information on the Toxicity of COREXIT from Wikipedia explains –

   The safety data sheet states “The potential human hazard is: High.”

   Additionally, “According to the Alaska Community Action on Toxics, the use of Corexit during the Exxon Valdez oil spill caused “respiratory, nervous system, liver, kidney and blood disorders” in people.[9] According to the EPA, Corexit is more toxic than dispersants made by several competitors and less effective in handling southern Louisiana crude.[14] However, the oil from Deepwater Horizon is not believed to be typical Louisiana crude.

   Reportedly Corexit is toxic to marine life and helps keep spilled oil submerged. The quantities used in the Gulf will create ‘unprecedented underwater damage to organisms.’[15] 9527A is also hazardous for humans: ‘May cause injury to red blood cells (hemolysis), kidney or the liver’.[16] Alternative dispersants which are approved by the EPA are listed on the National Contingency Plan Product Schedule[4] and rated for their toxicity and effectiveness.[17] “

   In conclusion, there is much information presented in this article, however, the main point to be stressed is that the Gulf of Mexico and Eastern Coast of The United States are possibly in very real danger.

   In this time of crisis, it is important to remain calm and make preparations – in terms of WATER and FOOD and things that are required on a daily basis, including medications and whatever else might not be available in a panic situation.

   It doesn’t take much research to see that a crisis of unprecedented proportions is unfolding.

   There is time to take steps to prepare for almost any contingency. Not to leave any stone unturned, is it time to put down the remote control and get ready, and yes, that does mean the purchase of a Firearm and some training. I encourage the reader to please review the information presented and take action – Knowledge is not Power – ACTION is POWER.

   http://theintelhub.com/2010/06/10/corexit-linked-to-the-blackstone-group-lord-jacob-rothschild/

 11. Dan ook nog even een reactie wat betreft de natuur in algemene zin…. Hadden jullie gisteren ook zo’n gekke ervaring? De hoge vochtigheidsgraad in relatie tot de warmte. Ik ben 48 jaar en dit heb ik hier nooit meegemaakt, wat ik gisteren heb ervaren voelde aan als verblijven in de tropen die ik ken vanuit vele vakanties in Suriname. Een tropisch klimaat als in de kleine regentijd en werkelijk/echt nooit eerder meegemaakt in Nederland. Als dat geen waarschuwing is!

  1. het was vannacht behoorlijk heet in m’n bedje maar ik koppelde dat nog niet direct aan het weer; maar nu je het zegt, vroeger was het verder op in het seizoen nog al eens vochtig klam in Nederland maar dan waren de temperaturen meestal ook hoger dan gisteren.

   (Nederlandse) Surinamers zijn gemiddeld volgens mij begaafder intelligenter scherpzinniger socialer spiritueler creatiever dan de melk witte inboorlingen van Nederland.

   misschien omdat Umberto Tan boos is op het idiote PVV programma; er staat vermeld dat de raciale afkomst van elke Nederlander geregistreerd moet gaan worden; belachelijk!!! voor de mensen die wat ouder zijn; waar kennen we dat ook al weer van!?

   misschien dat de weergoden ook boos zijn op Nederland? terecht overigens… Emile Ratelband probeerde met z’n ludieke actie met dat model vliegtuigje op het binnenhof duidelijk te maken dat Nederland volledig in de war is en de weg kwijt… daarvoor moet ie al een half jaar de gevangenis in, idioot, Professor Smalhout wordt op de respectabele leeftijd van 83 jaar ook ineens opgepakt en Joran van de Dood laten we rustig lopen…

   Humberto Tan hier onder terecht op een beschaafde manier volledig door het lint; voelt zich persoonlijk geraakt door wat ie in het verkiezingsprogramma van de PVV gelezen heeft. Het komt er op neer dat waarschijnlijk alleen hij echt het programma gelezen heeft en die andere anderhalf miljoen volgelingen stampen blind vloekend en elkaar na blèrend achter de leider met de witte peroxide cavia op z’n hoofd aan…

   ‘Ik word straks misschien etnisch geregistreerd’ (zijn ze hier helemaal besodemieterd denk ik dan; hebben we nou echt niets geleerd van het verleden, stomme kaaskoppen wakker worden en dat stomme voetbal kan me ook gestolen worden, toch alleen maar stompzinnig lallen en zuipen; bah

   http://www.joop.nl/politiek/detail/artikel/ik_wordt_straks_misschien_etnisch_geregistreerd/

  2. Ook al van 1961? misschien heeft het daar wel mee te maken…

   Of het is die ascentie waar men het steeds over heeft, heb zelf af en toe last als of ik ’s nachts in mijn bed in een soort magnetron lig weg te koken, mijn vrouw idem, maar anderen die ik ken klagen daar ook steen en been over.

   Meestal kan ik nog verhelpen met een goede koude warme douche het effect te verwijderen om verder te kunnen slapen.

  3. @ kritisch

   Ik wist niet wat ik er van moest denken maar herken inderdaad wat je zegt. Dreef ook bekant m’n bed uit, het was niet te harden en heb dit eveneens nog nooit eerder in Nederland meegemaakt. Vond het alleen maar raar en vervelend. Maar nu na jouw schrijven denk ik, er zijn dus meerdere mensen die het ervoeren en ze komen niet allemaal op deze site. Goed, het is te verklaren: uitzonderlijke atmosferische omstandigheden en deze komen steeds vaker voor. Misschien toch een teken aan de wand, ik weet het niet maar raar vind ik het wel. Temeer dat jij gezien het relatief kleine aantal bezoekers hier hetzelfde meemaakte en ik hier je verhaal aantref en herken.

  4. Het is ook geen ervaring van de afgelopen dagen maar het is al een maand of 2 gaande en het wordt steeds heftiger, steeds meer mensen gaan het ervaren dat er bepaalde dingen aan het veranderen zijn op grote schaal.

   Het lijkt net of je gek bent in je bovenkamer maar je bent er toch zo over duidelijk van bewust dat er iets heel vreemds gaande is terwijl je er 100% bij bent zonder het te hebben gebruikt van pillen, drugs of alcohol of dat er een ziekte beeld er aan vast gekoppeld zit.

  5. Ik zat laat uit mijn werk op de fiets (het was ongeveer 19.30 uur) toen ik die ervaring had. Overigens Hyperalert, ik ben een witte Hollander maar hou van het land Suriname en de mensen.

   Na de kleine regentijd krijg je in Suriname de grote droge tijd. Het voelde aan als de overgangstijd van de kleine regentijd naar de grote droge tijd.

   Op het werk hebben we het erover gehad en een collega van mij die vaak naar Indonesië afreist, had precies dezelfde ervaring.

   Overigens zijn de weersomstandigheden in Suriname ook al een tijd aan het veranderen, de seizoenen zijn minder duidelijk.

   Gisteren was het weer echt Hollands weer in Noord-Holland in deze tijd van het jaar, na regen de afkoeling. Eergisteren regende het warm water en dat was het vreemde.

  6. ja ik moet zeggen hoewel het gister aan het regenen was hier in tilly ( tilburg) het verrekte warm en benauwd was

  7. Ik vond het een heerlijke ervaring het had iets weg van een sauna.
   Alle spieren werden warm en soepel 2 koude douches genomen wat goed is voor de bloedsomloop.In een sauna ga je niet lopen rennen en druk doen maar gewoon heerlijk ontspannen, laat het maar over je heen komen en zweet het maar uit.
   Zorg wel dat je voldoende water drinkt en zeg liefde tegen je glas water.

  8. @Janee, ik vond het ook lekker maar het is niet gewoon. Het was in mijn optiek een duidelijk signaal dat er iets goed mis is met ons klimaat en het was de sterkste ervaring tot nu toe. Het heeft geleid tot een bewustwording waardoor ik mij zorgen ga maken.

   Heb net: taal is zeg maar echt mijn ding” uitgelezen, wilde eigenlijk zeggen dat ik mij terecht zorgen maak maar dat klopt dan taaltechnisch weer niet haha

 12. BP is een entiteit van de Britse monarchie, de Engels-Nederlandse imperialistische compagnie, net als Wallstreet. Een instituut wat zich graag bezig houdt met het herinrichten van de soevereine geest, geen grote vriend van de founding fathers. Die lekke sluiterklep maakt deel uit van een destabiliserend offensief, wat ik je brommmm…..

  1. Aan wie gaan ze al hun producten slijten als hun minimalisatieproject geslaagd is?

  2. Op dezelfde zonnige Belgische site een link die het gelukkig nog wel doet met verbijsterend nieuws over de kennelijk zeer verdachte status operandus van de nieuwe Britse premier…

   Quote:

   “David Cameron: “WTC werd opgeblazen” Slip of the tongue van Engelse premier

   13 juni 2010

   Weinig mensen zullen het gehoord hebben, maar in de BBC nieuwsuitzending van zaterdagmorgen 7 uur zei de nieuwe Engelse premier David Cameron in een toespraak voor de Engelse soldaten in Afghanistan toch echt dat de Twin Towers in New York op 11 september 2001 werden opgeblazen.

   Cameron zei letterlijk: “In… on 9-11, when the Twin Towers were blown up…”.

   “Blown up” betekent toch echt opgeblazen, en dat is iets heel anders dan de officiële versie van het gebeuren “door gekaapte vliegtuigen tot instorten gebracht”.

   Meteen na de verspreking van Cameron werd de nieuwsuitzending onderbroken. Hoewel de BBC tijdens de rest van de dag elk uur herhaalde dat Cameron de troepen bezocht was het bewuste stukje van de toespraak – een wezenlijk onderdeel, want de rechtvaardiging van de aanwezigheid van de Engelse troepen in Afghanistan – niet meer te horen. Ook in het verslag op de website van de BBC komt de zinsnede niet voor.

   Zoals weer maar eens blijkt is de waarheid niet te onderdrukken. Ze blijft sluimeren in het onderbewustzijn en glipt soms in de vorm van een soort Freudiaanse verspreking naar buiten, zoals nu bij de toespraak van Cameron. ”

   http://www.zonnewind.be/11-september-2001/wtc-david-cameron-opgeblazen.shtml

 13. George Bush, Queen Elizabeth, and Vladimir Putin all die and go to hell.

  While there, they spy a red phone and ask what the phone is for. The devil tells them it is for calling back to Earth.

  Putin asks to call Russia and talks for 5 minutes. When he is finished the devil informs him that the cost is a million dollars, so Putin writes him a check.

  Next Queen Elizabeth calls England and talks for 30 minutes. When she is finished the devil informs her that the cost is 6 million dollars, so she writes him a check.

  Finally George Bush gets his turn and talks for 4 hours. When he is finished the devil informs him that the cost is $5.00.

  When Putin hears this he goes ballistic and asks the devil why Bush got to call the USA so cheaply.

  The devil smiles and replies: “Since Obama took over, the country has gone to hell, so it’s a local call.”

 14. http://www.bovendien.com/index.php?option=com_content&view=article&id=151:nexus&catid=35:actualiteit&Itemid=68

  Jaren terug is er een oplossing bedacht en vele malen uitgeprobeerd om olielekkages effectief aan te pakken zonder de natuur hierbij te beschadigen. Het zal je niet verbazen dat deze oplossing een natuurlijke is op basis van microben die olie consumeren. Deze microben worden geleverd in poedervorm en kunnen gemixt in water over vervuilde gebieden gesproeid worden, zowel in het water als op het land. Zodra de microben in aanraking komen met de olie beginnen deze de olie te consumeren totdat er geen olie meer is. Dan sterven de microben af bij gebrek aan voeding. Het resultaat is niet alleen schoon maar ook gifvrij. Geen enkele bijwerking hoeft er verwacht te worden van deze beproefde methode. Zie hier het begeleidende filmpje…

  http://www.youtube.com/watch?v=8VfypUzx1tI

  1. JAnAAp, dank voor je bijdragen maar als je de bijdragen van anderen ook leest dan plaats je niet zoveel dubbel.
   Ook wel prettig.

  2. Excuses Abranna…. en zelfs dubbel gelinked door jou….

   Ik dacht dat ik dat filmpje niet hier had gezien, dat zal de zondagskater wel zijn 😉

  3. ze kan best streng zijn hoor, heerlijk vind ik dat, streng maar rechtvaardig, dat dan weer wel..

  1. ‘Social Engineering’. En hier is het dus allemaal om te doen; We moeten ons veel meer zorgen gaan maken over het klimaat. Dus het bij kleien van de publieke opinie is gelukt. Nu kunnen de onvermijdelijke onpopulaire politieke CO2 milieu belastingen er wereldwijd zo snel mogelijk doorgedrukt worden..

   Quote:

   “Olieramp doet Amerikanen weer in klimaatplan geloven

   Na een dalende trend vorig jaar spreken weer meer Amerikanen hun steun uit voor klimaatmaatregelen. Dat blijkt uit een onderzoek van Amerikaanse universiteiten.
   Onderzoekers van de universiteiten van Yale en George Mason ondervroegen 1.204 Amerikanen naar hun mening rond de klimaatverandering en keken hoe hun mening veranderd was tussen januari en nu. Daaruit bleek dat het percentage Amerikanen dat overtuigd is van de klimaatverandering, van 57 naar 61 procent steeg. 53 procent maakt zich er zorgen over en 63 procent vindt het een persoonlijk belangrijk thema, stuk voor stuk hogere percentages dan in januari.

   Nieuwe trend
   De cijfers lijken te wijzen op een nieuwe trend, nadat eerdere onderzoeken een daling van het klimaatbewustzijn hadden vastgesteld. Eind vorig jaar bleek nog dat het aantal Amerikanen dat zich ernstig zorgen maakt over het klimaat gedaald was van 41 naar 37 procent. En een Gallup-studie in maart wees uit dat bijna de helft van de bevolking de klimaatbezorgdheid overdreven vond

   Olieramp
   De olieramp in de Golf van Mexico speelt volgens de onderzoekers een belangrijke rol. Uit het nieuwe onderzoek blijkt ook dat de steun voor olieboringen op zee gedaald is sinds januari van 67 naar 62 procent. De resultaten komen er op een belangrijk moment. Over enkele dagen beslist de Amerikaanse Senaat over een wetsvoorstel dat het Amerikaanse Milieuagentschap (EPA) moet verbieden om broeikasgassen te reguleren. (ips/gb)”

   http://www.demorgen.be/dm/nl/5397/Milieu/article/detail/1117467/2010/06/11/Olieramp-doet-Amerikanen-weer-in-klimaatplan-geloven.dhtml

 15. Het spel risk gaat gewoon door ,dat tuig in de top is niet te stoppen.Die janks hebben weer een leuk mineraal putje gevonden in Afghanistan.En ik maar denken dat ze echt voor die tulbanden in de weer waren.

  1. Dus Afghanistan wordt het Saoedi-Arabië van de Lithium batterijen dus bye bye zwaai zwaai tegen de petroleum gestookte auto’s en zo kan de georganiseerde Olieramp in de Golf van Mexico als ‘groene’ politieke olie-hefboom worden gebruikt tegen de heersende oliedomme publieke opinie om zo gemakkelijker andere minerale bezettingsbelangen in de wereld te kunnen gaan uitbuiten…

   Nirvana – Lithium
   http://www.youtube.com/watch?v=pkcJEvMcnEg

  2. ‘Biljoen aan mineralen Afghanistan ontdekt
   http://www.nu.nl/buitenland/2269050/biljoen-mineralen-afghanistan-ontdekt.html

   ======================================================

   Significant Potential for Undiscovered Resources in Afghanistan
   Released: 11/13/2007
   http://www.usgs.gov/newsroom/article.asp?ID=1819

   China’s Winning Bid For Copper Rights Includes Power Plant, Railroad
   November 24, 2007
   http://www.rferl.org/content/article/1079190.html

   The largest contract in history of Afghanistan is signed
   Ministry of Mines – May 25, 2008
   http://mom.gov.af/index.php?page_id=66

   Coal Miners In Afghanistan
   http://www.99express.com/2009/04/coal-miners-in-afghanistan.html

   ======================================================

   Rare Metals Afganistan PDF
   http://www.bgs.ac.uk/afghanminerals/docs/RareMetals_A4.pdf

   Mining Journal PDF
   http://www.bgs.ac.uk/afghanminerals/docs/afghan_supp_final.pdf

   ======================================================

   Gems of Afghanistan
   http://www.afghanvoice.com/life-and-style/culture/gems-of-afghanistan.html

   Once Upon a Time in Afghanistan… (…in de 50er & 60er jaren)
   http://www.foreignpolicy.com/articles/2010/05/27/once_upon_a_time_in_afghanistan

   ======================================================

   Ze wisten toch al precies welke grondstoffen waar onder de grond liggen!
   (…lang voordat er troepen naartoe werden gestuurd…)

   http://www.esa.int/esaEO/SEM9BL3VQUD_economy_0.html

   “Space sensors looking beneath the surface

   Satellite data can map and identify large-scale geological structures related to hydrocarbon and mineral deposits that ground-based surveys may find more difficult to see: satellite radar interferometry can precisely identify surface faults or slight ground motion connected with hydrocarbon reservoirs.

   Multi-spectral optical sensors can directly identify different minerals, either valuable in their own right or chemically altered by contact with oil and gas deposits.”

  3. Ik lees op allerlei websites/blogs altijd maar… holbewoners… primitive stammen… recht van de sterkste e.d.

   Hierd dan nog wat filmfragmenten van de 50er, 60er & begin 70er jaren toen Afghanistan nog “modern” was…

   Once Upon a Time – Afghanistan
   http://www.youtube.com/watch?v=ObKRVQDKMwU

   Afghaanse film/muziek-fragmenten uit de 60er en begin 70er jaren
   http://www.youtube.com/watch?v=W1mwPs4MDoA
   http://www.youtube.com/watch?v=-i6wCSLbeow
   http://www.youtube.com/watch?v=rVWtLOGaTOM
   http://www.youtube.com/watch?v=drvL_xINkog

   =====================================================

   Foto’s 1960’s alleen niets moderns, wel onbeschadigde tempels en kunst
   http://www.youtube.com/watch?v=Q_Rgr07T7aE
   http://www.islammattersnow.com/

 16. BOYCOTT dat smerige BP! Fiets of loop wat vaker! Ze wijzen ons als consument ondertussen aan als aanstichter omdat wij goedkope olie willen. Wij vragen verdorie niet om op 2 km diepte etc te gaan boren, dat is hun eigen keuze en wij hebben daar als consument totaal geen macht of zeggenschap over. Boycott deze vervuilers en laat ze maar 10 cent meer per 10 liter betalen door in de woestijn te boren waar het raffinage proces iets lastiger is. Want daarom boren ze nu in de oceanen. Laat ze verdomme oprotten uit de kraamkamer van deze planeet! Helemaal als ze niet in staat zijn deze techniek te beheersen.

  Daarnaast wil ik zeggen tegen alle jounalistieke idioten dat ze niet langen ANP berichtjes klakkeloos op de kranten websites dienen te plaatsen want de berichtgeving strookt bijna nooit met de werkelijkheid. Corexit is namelijk niet een succes te noemen maar eerder een chemische ramp! Wees eens dapper en schrijf eens een vernietigend stuk over BP en wees niet bang dat de investeringsmaatschappij die nu eigenaar is van je krantje je ontslaat. Laat je ontslaan en wees blij! Nu zijn jullie gewoon een typ-marionet. Of nog erger een copy-paste marionet! Denk na, luister naar je gevoel en schrijf eens over de waarheid.

 17. Water en zeeën staan symbool voor ons on(der)bewuste.

  Waar focussen we op, wat zien we op dit moment? Zuiverheid en transparantie of wateren met smerige, troebele, bedreigende, dodelijke en onbeheersbare bronnen?

  Voelen we haat en verlangen we revanche voor kwelgeesten? Eten we elkaars energie op en hopen we op het beste voor onszelf?

  Of voeden we elkaar, vergeven we mensen en geesten die ver van het licht afgeraakt zijn? Verlangen we ook naar hun ommekeer naar het licht?

  Wensen we een ander toe en geven we elkaar wat we ook zo graag voor onszelf willen? LIEFDE!!

  DWELL ON YOUR DREAMS!

  http://www.youtube.com/watch?v=8Kz0yYQERTc

  http://www.youtube.com/watch?v=vTsbWZE2ndI

  Ik droom, ik droom van prachtige schone zeeën. Ik droom van gelukkige dieren. Ik droom van een paradijselijke aarde.

  http://www.123video.nl/playvideos.asp?MovieID=726613

  http://www.flabber.nl/linkdump/video/dolfijnenleger-trekt-door-zee-336

  http://www.garagetv.be/video-galerij/zowietje/De_Prachtige_Wereld.aspx

 18. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen

  De tv-speech van 17 min door Obama omtrent BP-olie in de golf van Mexico

  De wetenschap maakt wel en geen gebruik van haar kennis
  voor uiteenlopende redenen
  De wetenschappers met de juiste resultaten van de wetenschappelijke onderzoeken worden om de haverklap de mond gesnoerd door bedrijfsleiders ten gunste van de winstenhonger zonder grenzen
  Natuurlijk is er ernome interesse
  in de wetenschappelijk kennis en techniek van kosmoscivilisaties.
  De angst van de staatsbesturen en bedrijfsleiders, welke Aardse wetenschappers
  zijn tergoedertrouw en krijgen gelijk van Extraterrestrials spacescientisten voor hun wetenschappelijk werk, met het al jarenlang bedrog omtrent het milieu binnen en buiten de VN is al jaren en dag een publiek geheim binnen en buiten de perswereld
  zeker via het world watch instituut
  Rasecht Berensiroop
  01:52 11 juni 2010
  De schandalen binnen de oliesector,elke kritische stem of klokkenluider worden monddood gemaakt, behoort tot de bedrijfscultuur van de trusts. Om winsten te maken draaide en draait men al jaren de hand niet voor om, willens en weten, mens en milieu in gevaar te brengen,zo de volkgezondheid en stijging van de enorme uitgaven
  Waarom zouden Extraterrestrials de Aardse milieuproblemen al dan niet tegen betaling kunnen of moeten oplossen.
  Morgen lappen de bedrijfsleiders alle wettelijke spelregels opnieuw aan de laars, een maat voor niets, met medewerking en medeweten van politieke bestuurders binnen en buiten de olie- en gassector.

  Extraterrestrials worden beschouwd zeer intelligente ruimtewetenschappers te zijn, en hunne status te grabbelen gooien voor de Aardse bevolking en zich in het oerbelachelijk laten trekken! Het stoort niemand hier met Extraterrestials planeten te koloniseren en te exploiteren, buiten de Aardeplaneet, men mengt zich niet met de financiële industriele economische activiteiten van de Aarde…ook de Aardse ruimtevaart niet… zo simpel

  1. http://www.nrc.nl/buitenland/article2564558.ece

   President Barack Obama heeft aangekondigd BP te laten betalen voor de schade veroorzaakt door een olielek in de Golf van Mexico.

   De Amerikaanse president sprak vannacht voor het eerst tot de natie in de Oval Office van het Witte Huis, de plek waar hij later vandaag ook de verantwoordelijken van oliemaatschappij BP ontmoet. Hij zal hun vertellen wat hij vannacht al aankondigde aan het Amerikaanse volk: dat BP een Fonds moet stichten om de schade te betalen van het olielek dat is veroorzaakt door het ineenstuiken van het boorplatform Deepwater Horizon in de Golf van Mexico. BP moet ook schadevergoedingen betalen aan de slachtoffers van het lek, onder wie vele vissers.

   Lees verder onder link.
   Inclusief de toespraak van 17 minuten.

  2. ik las gisteren ergens in een krant dat BP 40% aandelen heeft en de VS 39%. Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat de VS hier een enorm slaatje uit wil gaan slaan.

 19. wacholland:

  Dick Cheney en Halliburton
  Volgens diverse media is de deregulering gekoppeld aan een lakse overheid toezicht de oorzaak van deze ramp. In de tijd toen Dick Cheney (vice) President was heeft hij wetsvoorstellen laten aanpassen dat leiden tot het achterwege laten van de belangrijkste veiligheidsvoorzieningen en protocollen, een vrije doorgang voor het boren van vergunningen, de nadruk op de winst over de veiligheid en absoluut geen plannen voor inperking van rampen.

  http://www.youtube.com/watch?v=77pBcf0o444&feature=player_embedded

  1. niet alleen de financiële industrie maar ook de olie industrie blijkt nu dus ook volledig gedereguleerd (ontregeld) te zijn onder leiding van de voormalige vice (vieze) president Dick Cheney en voormalig opper griezel Bush; er kon door BP een bedrag van 500.000 dollar bespaard worden door niet langer een akoestische sensor te plaatsen die een alarm signaal afgeeft bij dreigend onderaards gerommel en daarmee automatisch de noodveiligheidsklep afsluit…het zelfde patroon, dezelfde partijen en personen die de hoofdrol spelen bij de ineenstorting van de financiële wereld en ook dezelfde catastrofale resultaten maar dan in termen van een mega olie ramp waarvan de gevolgen niet meer te overzien zijn, dit is het einde van de wereld zoals we de wereld tot nu toe gekend hebben…U zei maya voorspellingen en het jaar 2012? Wel de schaduwregering zal alvast een handje helpen om deze eind tijd voorspellingen uit te doen komen, we zitten op schema en zoals het er nu uitziet geen minuut later dan 20 december 2012 is ALLES hier finaal naar de kloten; wakker worden ‘wetenschappelijke’ Schapen Slaap koppen!!!

   oh ja bij deze het stukje dat net spontaan op een ander publiek forum uit m’n vingers rammelde, ik kon het niet tegenhouden; Uri Geller is een spijtoptant die vroeger o.a. als paranormale oliezoeker voor deze schaduw regering gewerkt heeft en daar had ik het volgende op te zeggen;

   SBS6 = $Bull$hit666 of SSBullcrap666 of die “gezellige” familliezender, gaan maar eens op onderzoek uit op internet nu het nog kan; het zal je verbazen wie de eigenaren zijn van dit soort zenders. Maar goed Uri Geiger Teller is ook heel interessant als zoekwoord om op te zoeken waar ie eigenlijk vandaan komt; ik bedoel z’n biografie is heeeeel interessant, het is een spijtoptant die in z’n jongejaren de verleiding van de roem en het SuckSex niet kon weerstaan en daar ook eerlijk over kan vertellen; hij heeft voor de schaduw regering achter de schermen zijn paranormale diensten verleend, dat betekent dat ie nooit meer echt vrij man kan zijn; het enige is dat ie kan doen is op een indirecte manier het publiek proberen te onderwijzen over occulte wetten en mechanismen die op de Rockefeller Staatsscholen geridiculiseerd worden… Uri is dus een oprechte leraar die ons iets probeert duidelijk te maken over de Dark Side en dit is volgens mij ook een manier van overleven voor hem, een zaak van leven en dood want zolang hij in de picture blijft is er meer kans dat ie in leven wordt gelaten, zolang hij een ‘Bekende Nederlander’ blijft is er meer kans dat ze hem met rust laten; zo zie ik het, nou zal het mij NIETS verbazen dat juist zo’n erg foute zender als sbs6 hem op het verkeerde moment als een baksteen zal laten vallen, en het publiek is nog lang niet genoeg geïnformeerd over de brede linie om te beseffen wat er zich werkelijk afspeelt; als je goed kijkt naar de ogen van Uri in die zogenaamde Henk & Ingrid shows dan zie je dat het totaal geen (show)spelletje voor hem is en dat er meer aan de hand is; ik zie hem als een runaway en het publiek denkt nog steeds dat het een onnozel (lingo)spelletje is….

   http://www.nujij.nl/uri-geller-betaalde-ticket-van-der-sloot.8974707.lynkx

 20. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen

  Bidden dicht geen BP-olielek in de Golf van Mexico

  De pers blokletterde:
  Obama stuurde de Amerikanen tenslotte naar hun slaapkamer met een staaltje folklore
  Voilà, daar was het plan om het olielek te dichten en de olie te doen verdwijnen: bidden tot u er bij neervalt.
  De realiteit is dat er ondertussen 14.000 diepwaterolieplatformen zijn op de planeet, allemaal potentiële Deepwater Horizons, gerund door bedrijven die wanneer het misgaat in de eerste plaats zullen denken aan hoe die tegenslag hen zo weinig mogelijk gaat kosten voor het reinigen in de golf
  van Mexico zonder in de jarenvisie minstens 100 miljard Euro
  Het management van BP laat zijn superieure minachting voor elke kritiek op zo’n schokkend arrogante manier blijken, dat obama in blinde woede van razernij uitbarst, wat lostte het op. Tot de olie de kuststreken van de Noordzee bereiken, staat de EU op de achterste poten, geheel de Noordzee visserijbanken naar de haaien, De open oorlog tegen de UK ligt in het verschiet in ’t Brusselse centra het kookpunt van het Europarlement
  Duikboot
  “Ze worden vooral gezien in de buurt van Bermudadriehoek, in het diepste deel van de Atlantische Oceaan”, zegt een officier van de Russische zeemacht. In een ander incident werd een nucleaire duikboot achtervolgd door zes onbekende voorwerpen. Als de duikboot naar boven kwam, volgden de objecten eveneens uit het water, uso-sigaren van binnen en buiten de ufo-cover-upsverhalen
  Vreemde wezens
  Het vreemdste verhaal moet dan nog komen. In het Baikalmeer, het diepste meer ter wereld, zouden Russische duikers van de marine een groep humanoïde wezens gezien hebben die gekleed waren in zilveren pakken. Drie mensen kwamen tijdens de achtervolging om het leven. Bron, HLN,Nieuws
  Een nieuwe serie in de maak van hartelijke groeten aan iedereen in de ruimte zonder een gouden CD naar de ruimte!

 21. Mysterie: Wie stoft de marsrobot Opportunity af?
  zondag, 26 december 2004 11:50
  NASA Staat voor een groot mysterie. De marsrobot ‘Opportunity’, die de voorbije maanden onder een dikke laag stof kwam te zitten, ziet er plots weer nagelnieuw uit. De NASA heeft er in het wetenschappelijk tijdschrift ‘Scientist’ maar één verklaring voor: Iets of Iemand heeft de ruimterobot al meermaals afgestoft!

  Het afstoffen van de opportunity zou al even aan de gang zijn. Sinds de marsrobot landde op Mars gingen de prestaties van de ruimterobot geleidelijk bergaf omdat de zonnepanelen onder een dike laag stof kwamen te zitten. Nu zijn die prestaties weer als in het begin.
  De opportunity werd blijkbaar verschillende keren grondig gepoetst. Telkens gebeurde dit tijdens een Martiaanse nacht, als de apparatuur van de robot niet werkt en het tuig geen enkel signaal naar de aarde kan sturen.

  Showroom

  ” ’s Morgens lijkt het dan alsof de opportunity net uit een showroom komt”; zegt Jim Erickson, die het Opportunity project leidt, in Scientist. “Ook de apparatuur doet het telkens weer zoals op de eerste dag. Toen de Opportunity in januari 2003 landde op Mars haalden de zonnepanelen tot 900 watt per uur, na enkele maanden was dat maar 500 meer. Nu zitten we weer aan 900 watt. Het broertje van de Opportunity, de Spirit, heeft dit verschijnsel niet. Die zit ondertussen onder een dikke laag stof en zijn zonnepanelen halen amper nog 400watt per uur.”

  Neerwaartse winden

  Dat er één of ander levend wezen de Opportunity afstoft willen ze bij de NASA zeker niet gezegd hebben. Daar proberen ze het bizarre verschijnsel nog altijd wetenschappelijk te kaderen. “De Opportunity werkte op een kraterwand”, luid het. “Mogelijk zijn daar neerwaartse winden die de zonnepanelen afstoffen”. Op 12 december reed de Opportunity uit de krater. Als er over enkele maanden weer een dikke laag stof op de robot ligt, is het mysterie opgelost. Dan zorgde de wind dus degelijk voor de poetsbeurt.

  Mysterie opgelost

  Het heeft een tijdje geduurd vooraleer het mysterie eindelijk kon worden opgelost maar de robot heeft de winden kunnen fotograferen en verklaarde meteen hoe het komt dat de robots weer meer energie kregen. Het enige mysterie dat achterblijft is dat ze meer energie hebben dan voordien…

  1. Jos,

   Bedankt voor het posten van deze reactie. Indrukwekkend verhaal, verbazingwekkend dat dit verhaal niet breder aandacht in media krijgt, maar ja daar zijn terecht veel woorden aan gewijd. Slechts 45000 keer nog maar bekeken het eerst deel….Niet meer dan een gemiddeld grote plaats in Nederland. De rest zit op z’n vuvuzela te blazen kennelijk…

   Wat opvalt – los van al dan niet inside job – is dat wat hier FAALT volgens de heren ingenieurs oftwel de ‘WETENSCHAPPERS’ niet mogelijk was of is.

   Mensen die maar als kleine kinderen blijven graaien uit de snoeppot, tja daar is natuurlijk ook geen wetenschap of iets ander tegenop gewassen.

   Wanneer wordt er nou eens opgehouden met die verheerlijking van die wetenschap?

   Wetenschap faalt regelmatig, voorbeelden te over omdat er meer irrationele processen dan rationele processen bestaan in deze wereld.

   Sterker die eigen wetenschap heeft dit zelfs bewezen. Website van Daniel Ariely geeft heeft hier bewijzen te over van.

   http://web.mit.edu/ariely/www/MIT/press.shtml

   Zijn boek overigens ook zeer interessant.

   http://www.bol.com/nl/p/nederlandse-boeken/waarom-we-altijd-tijd-te-kort-komen/1001004005688455/index.html

   Omarm het feit dat we allemaal irrationele idioten zijn, en de grootste idioten aan de touwtjes van de macht trekken en zich verschuilen achter ‘WETENSCHAP’.

   En oh ja, IK BEN BOOS, ERG BOOS.

  2. Al een oud linkje Jos, maar toch bedankt!!!

   Nou Burke boos zijn lost ook niks op, zonde van die energie, die kan je beter omzetten in iets vrolijks, die BP olie is al zo zwart als de nacht.

   Laat het een les zijn voor iedereen die pek met veren kan verwachten, dat zou de beste oplossing voor al die CEO headchiefs van BP zijn, ‘be blacker than Obama’.

   Wink vriend!

  3. Zag van de week een BP reclame bord langs de weg hangen met de tekst eronder “smeermiddelen”.

   Vond het geheel op zijn plaats, had alleen camera niet bij de hand.

  4. @Maurice,

   Bedankt voor de link.

   Tja het word hier ook weer eens pijnlijk duidelijk hoever mensen gaan in naam van de wetenschap. De tweede oorlog kent hier ook veel voorbeelden van.

   Dit toont ook maar weer eens aan hoe volgzaam de meerderheid van de mensen kan zijn. Ik blijf me daarover verbazen over die kritiekloze houding van velen. Natuurlijk vraagt het leven veel van onze aandacht maar we hebben de keuze te kiezen waar we de aandacht aan besteden. Pulp of Autheniciteit? Dualiteit of non -dualiteit? Liefde of …?

   Een en ander stemt me soms wel somber maar ergens denk ik dat het bereiken van een kritische massa er aan zit te komen die het verschil kan maken. Let’s keep faith!

  5. Dank je Burke, je laatste artikel link maakt me weer eens wakker, dat geeft weer inhoud aan het leven, dan kindergarten cop hier uit te hangen.

 22. Nou…… soms denk ik: Hoe moeilijk kan het zijn? Om een lek in een pijp te dichten. Ja, het is diep onder water. Maar we kunnen naar de ruimte reizen met spaceshuttles. En camera’s far far away into the galaxy sturen. En nog veel meer. En een pijp dichten? Tjeemig te peemig! Stop er een kurk in! En welke randdebiel heeft in de eerste plaats bedacht om een oliepijpleiding onder zee aan te leggen? Ja, die bron ligt onder water of whatever. Maar niemand denkt aan de gevolgen als het mis gaat. Allemaal om meer geld, betere economie, meer welvaart, een zogenaamd perfectere maatschapij. Allemaal om de mensheid te verbeteren. Maar wel ten koste van de natuur. En wat geueurd er als het fout gaat? Een catastrophe. Prik er een gaatje in en ze kunnen het niet eens dichten. Alsof de mensheid een gaatje in zijn eigen hoofd geprikt heeft.
  Ha, over karma gesproken. Alles wat je doet krijg je weer op jezelf terug.
  Ohm shante.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.