Advertentie

Keshe in het Evoluon, een verslag..


Elektor had afgelopen zaterdag, 26 November, Mehran Tavakoli Keshe uitgenodigd om een demonstratie te geven over zijn ontdekkingen en uitvindingen op het gebied van alternatieve, vrij energie. Elektor was al een aantal jaren in gesprek met Keshe om een aantal van zijn ontdekkingen van dichtbij kunnen bekijken.  Tijdens Live! gaf dhr. Keshe afgelopen zaterdag dan ook uitleg over zijn ontdekkingen en een aantal demonstraties. De demonstratie werd gegeven in het Engels en was goed te volgen via een groot videoscherm. 

Mee dan 1000 bezoekers vulden het Evoluon afgelopen zaterdag, allemaal naar Eindhoven gekomen voor meer dan 20 lezingen, diverse demonstraties, een enthousiaste groep exposanten. ’s Ochtends workshops,  en gedurende het beursgedeelte konden bezoekers de stands van de exposanten bezoeken, lezingen bijwonen, praten met redacteuren en ontwerpers, kijken naar robot- en mechatronica-demonstraties door studenten-teams. En ook meedoen aan de elektronica-quiz. ’s Middags stond er een demonstratie over alternatieve energie op het programma, een onderwerp dat onverwacht veel extra bezoekers trok.

 

Keshe in het Evoluon, een verslag..

© Cozmic/JvdB November 2011

x

Zaterdag 26 november 2011 was MT Keshe in het Evoluon in Eindhoven , hij gaf daar een lezing over zijn ontdekkingen en zou deze keer ook demonstraties geven van zijn uitvindingen . Het hoofdartikel hier op WantToKnow van een paar weken geleden en het verder lezen op de site van de Keshe foundation hadden op zijn zachtst gezecht mijn interesse gewonnen. Hier volgt een verslag van deze lezing vanuit mijn optiek. Ik ben geen wetenschapper, geen deskundige maar meer een geïnteresseerde leek.

Mehran Keshe, met in zijn hand één van de testflesjes, die energie genereren.

De grote Theaterzaal in het Evoluon was bijna compleet gevuld, met mensen vanuit het hele land en van allerlei allooi. Op het podium waren allerlei atributen uitgestald die niet eens de pretentie hadden enigzins high-tech te zijn… Allerlei frutsels gemonteerd op curverboxen en nog twee emmers met onbekende inhoud. Dat beloofde wat….

In de loop van de lezing wordt duidelijk wat een veelzijdige Willie Wortel deze knorrige Iraniër werkelijk is. Helaas was de dag ervoor de politie langsgeweest om de container met zijn 3KW-generator te verzegelen; de autoriteiten wilden niet dat hij deze aan het grote publiek zou tonen. Het enige wat hij hiervan kon tonen was een video opname van de verzegelde container en een generator in eeen emmer die absoluut niet gefilmd mocht worden.
Vreemd genoeg had Keshe begrip voor deze beslissing van de autoriteiten, want, zo verklaarde hij, deze techniek is zo revolutionair dat als het in de verkeerde handen valt het wel eens catastrofale gevolgen kan hebben. De techniek van deze generator is namelijk direkt gelinkt aan de ruimtevaart-technologie waar hij mee bezig is .

De essentie van zijn werk is zover ik het begrepen heb is even simpel alswel geniaal , in my opinion tapt hij op de ‘zachte ‘ manier in het grote energieveld in om de omgevingsenergie te benutten. De andere methode die hij gebruikt is het ‘openmaken’ van protonen om van de daarin aanwezige energie het benodigde af te tappen. De methoden die gebruikt worden in de huidige wetenschap noemt hij dan ook zo ongeveer barbaars en gedoemd te falen (fusie d.m.v. botsing met hoge snelheden). Keshe benadrukte ook dat de nadruk van zijn werk ligt op het gebied van de ruimtevaart. Met hoge voltages en ampéres heeft hij niet zo veel, volgens hem valt er met een kleine hoeveelheid energie meer te bereiken. Dit alles is gebaseerd op de plasmatechnologie, afhankelijk van het gewenste resultaat worden de electronen of de protonen ingezet.

Over zijn ruimtevaartprogramma was hij duidelijk; interstellair reizen behoort binnenkort tot de mogelijkheden, op een comfortabele wijze en supersnel. Binnen het ruimteschip is het gewoon 1 G zwaartekracht en door je af te stemmen op de bestemming wordt je er vrijwel naartoe ‘gezapt ‘. In de testperiode schijnen er wel wat ruimtevoertuigen verloren gegaan te zijn vanwege onervarenheid met de besturing…

De beroemde PET-fles waarmee Keshe al laat zien dat hij energie in de vorm van electriciteit opwekt.

Een van de apparaten die hij op tafel had staan maakte ter plekke koolstof uit de in de lucht aanwezige CO2, naar ik begreep kunnen met deze zuivere koolstof diverse ziektes en aandoeningen zoals Alzheimers en MS te lijf worden gegaan door aangetastte koolstofdeeltjes in het lichaam te vervangen door koolstof in zijn zuivere diamantvorm.

Een ander object dat hij bij zich had was een zaklamp met ledlamp die zonder batterij of andere energiebron behalve omgevingsenergie al 2 jaar brandde. Daarnaast had hij ook nog wat voorbeelden met simpel ogende technologiën, die spanning opwekten uit het ogenschijnbare niets, met een voltmeter werd de werking onmstotelijk bewezen.

De heer Keshe gaf aan dat de oude wetenschap een keer op de schop moet en er ruimte moet komen voor een nieuwe manier van denken. Wie voldoende ‘Star Trek’ heeft gekeken zal hem redelijk kunnen volgen, ik was alvast behoorlijk onder de indruk en hoop hiermee een redelijk duidelijk verslag gemaakt te hebben. We zullen vast meer horen van deze man en ter aanvulling moest ik nog even denken aan de vraag uit het publiek waarom hij niet met zijn uitvindingen naar de grote bedrijven gaat.. Zijn antwoord was: “Laat ze maar naar mij toe komen!”…

* * *

Hier de lead naar de site van de KESHE-foundation met foto’s van de presentatie in het Evoluon.

95 gedachten over “Keshe in het Evoluon, een verslag..

 1. Dank je wel voor dit verslag, Cosmic! En je schrijft erg goed, wat mij betreft mag je dat vaker doen.
  Er wordt zeker gesproken over Keshe, een vriend die laatst sprak was naar een presentatie in België geweest. Ik hoop dat deze tech voor ons allemaal beschikbaar komt!

  1. ben ik helemaal met je eens sweet Eye, goed leesbaar verslag van Cozmic!! zacht geeft kracht

  2. Thanx EyeinO en Hyper , ja wie weet ga ik mijn toetsenbord wel iets vaker een pak rammel geven . Iets over geneeskrachtige kruiden , Touch for Health , natuurlijk tuinieren , whatever , mocht de inspiratie toeslaan en het is het publiceren waard dan zien jullie het wel verschijnen .

 2. Ik heb een lange reis gemaakt om deze man te zien en ging teleurgesteld naar huis.

  Waarom?
  -Overal loop je te roepen iets spectaculairs te laten zien, maar op de dag voor de presentatie laat je gewoon de politie bij je binnenwandelen om de generator te laten verzegelen?
  Het viel me dat er geen excuses aan de zaal aangeboden werd.
  -Er zou ook een (politie)helikopter bij betrokken zijn, waarom film je wel een nietszeggende verzegelde container en niet even die helikopter?
  -In Schipluiden (eerder die maand) vertelde Keshe dat er een afspraak met “de autoriteiten” is dat deze technologie pas in 2012 naar buiten mag.
  Past een presentatie van een vrije-energie generator op 26 nov 2011 binnen die afspraak?
  -Was het een idee geweest om 1 of meer apparaten ergens anders onder te brengen en van daaruit naar Eindhoven te brengen?
  -Je laat een filmpje zien van dichtbij van een auto zonder motor en tank zien, zonder uit te zoomen.
  Deze auto zou geen wielen hebben, waarom laat hij dat niet zien?
  -Sommige vragen van de bezoekers aan het einde van de presentatie werden op een vrij agressieve wijze beantwoord, je kon zien dat niet iedereen tevreden was met het antwoord.

  Geld
  ====
  Keshe zegt de technologie aan te bieden aan de gewone man, maar een 3-4 Kw generator kostte die dag € 5000,- en zou vanaf 27 november een veelvoud van dit bedrag moeten kosten.
  (overigens, als ik de generator gezien had, had ik hem direct besteld!)
  De (vrij dunne) boeken kosten € 40,- per stuk
  Ik wou alleen Keshe zien, maar werd gedwongen € 15,- voor een beurs te betalen die mij niet interesseerde.
  Uit betrouwbare bron heb ik begrepen dat de mensen die medische behandelingen bij Keshe genieten, daar flinke bedragen voor betalen.

  Ik blijf het volgen, maar mijn enthousiasme is er na 26 november in ieder geval niet groter op geworden.

  1. @ Bees ,
   Er liepen inderdaad wat mensen teleurgesteld weg toen duidelijk werd dat hij zijn generator niet zou tonen . Ook reageerde hij wat knorrig op sommige vragenstellers , opvallend veel vragen gingen over de generator waar hij duidelijk zijn hart niet aan had verpand . En als cameraman zou hij inderdaad geen brood op de plank krijgen .
   Ennuh “Deze auto zou geen wielen hebben , waarom laat hij ze dan niet zien ?” !?!? ik denk dat het antwoord al in de vraag besloten zit 🙂
   Op de site staat vermeld dat een medische behandeling tussen de 3000 en 6000 euro kost . Als je die oude man rond zag lopen en later zag fietsen nadat hij 15! jaar lang vanwege Alzheimers in een rolstoel had gezeten , dan denk ik dat menigeen daar een veelvoud voor over zou hebben .
   Begrijp me niet verkeerd , ik zit hem niet te verdedigen , maar ik kan me wel voorstellen dat deze Willie Wortel met een hoop andere dingen aan zijn hoofd rond loopt en heel goed op zijn tellen moet passen met iedere stap die hij maakt .
   40 euro voor een boek is inderdaad relatief niet goedkoop , hopelijk maakt de inhoud dat dubbel en dwars goed en wordt de winst gebruikt ten goede van het werk .

  2. Oh ja en nog even een donkerbruin vermoeden waarvan ik uiteraard geen bewijzen heb . Ik acht de kans zeer groot dat achter gesloten deuren van de Elite laboratoria al lang met deze techniek wordt gewerkt . Niet voor het welzijn van de mensheid en de wereld maar voor meer zelfzuchtige redenen . Voel maar aan je water of het resoneert .

  3. Hey Bees,
   Zie eerder mijn reactie op het andere artikel waar ik voor een groot stuk dingen verklaar, en ik wil nu ook een paar dingen rechtzetten, voor zover ik hier ook weer geen schade aanricht aan de organisatie en haar werking:

   > Ik heb een lange reis gemaakt om deze man te zien en ging teleurgesteld naar huis.
   > Waarom?
   > -Overal loop je te roepen iets spectaculairs te laten zien, maar op de dag voor de > presentatie laat je gewoon de politie bij je binnenwandelen om de generator te
   > laten verzegelen?

   Jammer dat je niet genoeg ‘show’ voor je geld hebt gekregen, maar dat is nu eenmaal niet de bedoeling.
   Uiteraard kan je alles in twijfel trekken. Zelfs al had Mr. Keshe een Ufo laten rondvliegen, dan nog zou het niet genoeg geweest zijn voor sommige.

   > Het viel me dat er geen excuses aan de zaal aangeboden werd.

   Excuses? Voor wat? Het is een eer dat wij deze presentatie mochten meemaken. Wat hij allemaal openbaarde en wat hij reeds toonde was revolutionair. Niet goed opgelet soms? (ik heb idd een paar mensen zien slapen)

   > -Er zou ook een (politie)helikopter bij betrokken zijn, waarom film je wel een
   > nietszeggende verzegelde container en niet even die helikopter?

   Uiteraard loopt de man altijd met een camera in de aanslag 😉
   Ik kan alleen maar beamen dat dit bovenstaande correct is. Ik zou zelfs veel meer kunnen zeggen, wat bevestigt dat de surveillance gebeurd op hem, maar doe dit hier niet. Om de organisatie niet te schaden, om mezelf en andere mensen niet in gevaar te brengen, om mezelf niet te verloochenen.
   Geen probleem wat anderen daar van denken.

   > -In Schipluiden (eerder die maand) vertelde Keshe dat er een afspraak met “de
   > autoriteiten” is dat deze technologie pas in 2012 naar buiten mag.
   > Past een presentatie van een vrije-energie generator op 26 nov 2011 binnen die
   > afspraak?
   > -Was het een idee geweest om 1 of meer apparaten ergens anders onder te brengen en
   > van daaruit naar Eindhoven te brengen?

   Nee, zeker niet.
   Enerzijds hebben de authoriteiten (ook dmv de organisatie) dingen geboycot, anderzijds waren de verwachtingen van de mensen te hoog.
   Feit is wel dat hij oprecht geuit heeft dat hij geboycot werd. Dat kan ik beamen. De laatste minuut video van de wagen en verzegelde doos is een bewijs dat hij gefrustreerd toch nog ene en andere wou tonen. Dat maakte ik ook uit van zijn manier van reageren op de presentatie. Hij was nerveus.

   Denk je trouwens dat een oplichter slechts een paar millivolt zou tonen mocht hij mensen willen overtuigen? Nee! Dan zou hij idd een ufo en kilowatts ten toon spreiden aan het volk om het zaakje verkocht te krijgen. De man zijn familie was trouwens aanwezig. Een oplichter zou die niet riskeren in zijn spel.

   Ik vraag je dus even nuchter na te denken over de feiten en niet populistisch te gaan (ver)oordelen.

   > -Je laat een filmpje zien van dichtbij van een auto zonder motor en tank zien,
   > zonder uit te zoomen.
   > Deze auto zou geen wielen hebben, waarom laat hij dat niet zien?

   Heb geduld. We willen onszelf en de mensheid toch niet verbranden en deze technologie op spel zetten?

   > -Sommige vragen van de bezoekers aan het einde van de presentatie werden op een
   > vrij agressieve wijze beantwoord, je kon zien dat niet iedereen tevreden was met
   > het antwoord.

   Helemaal niet hoor. De man loopt gewoon over van antwoorden en heeft niet het geduld soms te wachten tot de vraag af is. Vergewis je ook: hij is geen Buddha, maar een mens van vlees en bloed die zijn technologie brengt. Ik vind dat hij hierbij zelfs nog heel bescheiden is. Herinner je ook, dat hij dit onder de mensen brengt, niet onder de elite. Je zou dus vereerd moeten zijn.

   > Geld
   > ====
   > Keshe zegt de technologie aan te bieden aan de gewone man, maar een 3-4 Kw
   > generator kostte die dag € 5000,- en zou vanaf 27 november een veelvoud van dit
   > bedrag moeten kosten.
   > (overigens, als ik de generator gezien had, had ik hem direct besteld!)

   Als je even nuchter nadenkt besef je ook dat de generator nog niet getoond, laat staan verkocht kan worden. Daarvoor hebben er nog teveel andere multinationals belangen in olie en vervuilende energie.
   Het heeft geen zin levens te riskeren, toch?

   Als je de videos (ook de medische) genoeg bestudeerd en even nadenkt, dan weet je gewoon dat zijn technologie echt is. (lees nog even mijn vorige reactie met uitgebreide argumenten)

   De prijs was 30€, en deze prijs heeft Elektor bepaald. De foundation heeft hier niet veel inkomsten van gehad.
   De prijs van het boek (233p is helemaal niet dun of weinig!) is niet veel geld voor deze diepe cosmologische en revolutionaire inzichten.
   Ik hoorde zelfs reacties van mensen die gemeend zeiden: 40€? En er staan geen plaatjes in!? Tjah,… triestig zulke reacties.
   Ik kan u ook vertellen dat de boekenverkoop grotendeels tegengehouden is. Waarom?

   > De (vrij dunne) boeken kosten € 40,- per stuk
   > Ik wou alleen Keshe zien, maar werd gedwongen € 15,- voor een beurs te betalen die > mij niet interesseerde.
   > Uit betrouwbare bron heb ik begrepen dat de mensen die medische behandelingen bij > Keshe genieten, daar flinke bedragen voor betalen.
   >
   > Ik blijf het volgen, maar mijn enthousiasme is er na 26 november in ieder geval niet groter op geworden.

   Ik heb Mr; Keshe tot nu toe op geen enkele leugen kunnen betrappen en hij heeft me al heel wat dingen verteld. En nee, ik krijg geen geld om dit te vertellen (is me al gevraagd geweest)
   Ik raad jullie dus aan om geduld te hebben.
   Ik heb soms het gevoel dat sommige mensen de vooruitgang kost wat kost willen fnuiken. Herinner je af en toe es wat het alternatief is, waar we mee bezig zijn?

   Het is ook heel jammer en typerend dat mensen de hele tijd focussen op negativiteit, ego en dingen die ze kunnen ontkrachten en dat ze de feiten die authentiek zijn even links laten liggen.

   Keshe heeft die dag revelerende technologie en principes getoond. Hij heeft dingen verteld die nog steeds in mijn geheugen gegrift staan en overeenkomen met wat andere mensen uitbrengen op het internet (over cosmologische inzichten).

   Vele mensen willen de waarheid niet zien…
   Uiteraard als het nederlandse volk de technologie afstoot, zal Mr. Keshe wel ander publiek zoeken om zijn dingen aan te tonen. Voor mij was het een eer…
   The truth? You can’t handle the truth.

 3. Wij hebben als HealingSoundMovement TV (vanaf 1 december via ook een vijftal regionale kabelexploitaten op de buis via kbale en glasvezelnetwerk alvast) de hele presentatie mogen filmen, Dr. Keshe heeft ook direct toestemming gegeven om een uitgebreid interview met mij te doen hier bij ons thuis. (evt. vragen zijn dus welkom)

  Ik kreeg gelukkig 2 boeken mee om alvast verder in te lezen, want ik ben benieuwd naar de relatie met het plasma werk van mensen als Alfven, etc en het werk van Tom Bearden bijvoorbeeld (scalair elektromagnetisme). Verder benieuwd naar ‘spacefood’ en digitale biologie mogelijkheden.

  Wordt dus vervolgd (met of zonder politie helicopter) 😉

 4. Quote: door aangetastte koolstofdeeltjes in het lichaam te vervangen door koolstof in zijn zuivere diamantvorm.

  Daar zal je lichaam blij mee zijn zeg.

  Het is dit soort onzin, waar om onbegrijpelijke reden de “ontwaakten” achter aan lopen, wat complotters (Geuzenaam) een slechte naam geeft.

  Denk nou eens even na! Hoeveel mensen die werkende free energy apparaten hebben ontwikkeld leven nog? En die nog leven, welke zijn er niet tot de bedelstaf gebracht? Het is echt een aanfluiting om te geloven dat meneer Keshe deals maakt met de elite. Dacht je dat die zo’n kofferkoelie nodig hebben?

  Get real!

  Groet,

  Dzyan

  1. Kofferkoelie ? Dus iedereen met een kleurtje is gewoon een pratende aap die koffers mag dragen en voor de rest niet serieus genomen zal worden ?
   you get fuckin real first M8

  2. Kofferkoelie omdat hij rondtrekt als een handelsreiziger die je een geverfde mus verkoopt voor een kanarie. Dat kleurtje doet er niet toe, zijn verhaal wel.

  3. Koelie = sjouwer , landarbeider , dagloner van Aziatische afkomst , halfbloedjes tellen al niet als koelies .
   Misschien toch iets beter op je woordkeuze letten om misverstanden te voorkomen .

  4. Ok ik zal een iets constructievere reactie geven ( tegen beter weten in )
   Bijvoorbeeld in het geval van multiple sclerose waarbij het myelene weefsel afgebroken raakt en de zenuwen ahw bloot komen te liggen en al hun energie weglekt , kan door middel van nano technologie het myelene weefsel zijn isolerende eigenschap weer terug krijgen en de lichaamsfuncties kunnen weer herstellen .

   Mocht je echt interesse hebben of gewoon nieuwsgierig zijn dan is hier de website waar veel op uitgelegd wordt , mocht je echter op zoek zijn naar een Passer domanicus ‘Aureus’ dan zal je die er waarschijnlijk niet vinden .
   http://www.keshefoundation.com/nl/applications/medical/diseases/103-multiple-sclerosis/104-multiple-sclerosis

  5. Fijn dat je met dat framen naar racisme stopt. Op de website lees ik info en n=2 aan experimenten. Ook ik geloof dat de myeline schede weer opgebouwd kan worden. Maar voor ik dat de wereld in slinger wil ik toch meer dan 2 casussen kunnen presenteren. Ik wil ook meer dan een werkhypothese hebben. Een werkingsmechanisme.

   Ik ben niet overtuigd van een medische aanpak waar de cliënt geen rol in speelt, maar een oplossing van buitenaf komt. (Ongeacht of dat een medicijn, een trillingspatroon een kruid, supplementen n’importe qua.) Wel denk ik dat alles in deze werkelijkheid gebruikt mag worden om die cliënt te helpen het inzicht te geven dat hij nodig heeft. Genezing is daarna vaak een cadeautje, maar niet zeker.

   Groet,

   Dzyan

  6. @ Dzyan ,
   Keshe maakt steeds weer duidelijk dat zijn prioriteit op het ruimtevaart programma ligt .De uitvindingen op het gebied van oa energievoorziening en gezondheid zijn daarvan bijprodukten . Zijn motivatie is dat er geen team van artsen nodig zou moeten zijn op een langere missie , als de arts ziek wordt dan zou de hele missie gevaar lopen .
   Dat velen hem aanspreken op zijn ‘bijprodukten’ leek hem nogal te storen . Zijn antwoorden waren onder andere ; I am a scientist , not a salesman . Of ; I am a scientist , not a physician ,other people do that work for me .
   Dus met andere woorden , hij lijkt niet bezig te zijn een kliniek op te zetten en therapiën te verkopen , dat is een bijkomend fenomeen waar de mensheid hopelijk de vruchten van kan plukken .
   Hetzelfde geldt voor voeding , zijn simpele filosofie is ; zonlicht komt naar aarde en wordt door planten omgezet in een vastere vorm , wij eten dat op als plantaardig of dierlijk weefsel waarna het afgebroken wordt in het lichaam om vervolgens in energie omgezet te worden die het vroeger was . Zijn streven is de energie van de zon direct om te zetten in bruikbaar materiaal .
   Over de holistische achtergronden van genezing moet ik je gelijk geven , ik heb dezelfde discussie gehad en conclusie getrokken.

   Al met al lijkt het erop dat men door zich te focussen op zijn ‘bijprodukten’ men een verkeerde indruk krijgt van zijn werk .

  7. Hallo Cozmic,

   Dank je voor de uitleg. Je ziet dat wel vaker bij zonderlingen, gefocust op één ding en niet geïnteresseerd in de split-offs. Niets mis mee zou ik zeggen. Maar laat anderen dan aan de slag gaan met die split-offs.

   In een andere tijd had hij natuurlijk volkomen gelijk gehad, langzaam uitrollen en goed van profiteren, niets mis mee. Maar nu de wereld opnieuw op een belangrijk keerpunt is belandt, is er een ander denken nodig IMHO. Meer op het gebied van samenwerking. En dan moet degene met de meeste kennis helaas beginnen.

   Ik denk dat bijvoorbeeld Tesla andere beslissingen genomen zou hebben, als hij geweten had van alle ellende die er op dit moment ten gevolge van aardolie gekomen is. Wordt volgens mij goed uitgelegd in Thrive, wat een aardolie economie veroorzaakt.

   Tenslotte, dat woord kofferkoelie is heel gebruikelijk onder vertegenwoordigers. Het is net als negerzoen en zwarte piet niet de intentie om mensen te discrimineren. (Is dat echt vanuit het hart die discussie of een vorm van betutteling, geen idee.) Dat zou in ons gezin ook heel moeilijk worden want wij zijn nogal een kleurrijk gezin.

   Een warme groet en dank je voor je uitleg,

   Dzyan

  8. @ Dzyan ,
   Ja dat woord kofferkoelie schoot bij mij in het verkeerde keelgat , niet wetende dat er ook een humoristische betekenis aan vast zat . Dan komt de pittbull in mij even los .
   Reageerder Earthling schijn een redelijk close band met Keshe te hebben en zowel hieronder als onder het gelinkte hoofdartikel geeft deze persoon ook aan dat bepaalde zaken niet geforceerd kunnen worden , helaas .

 5. @ earthling
  een paar dingetjes

  “Jammer dat je niet genoeg ‘show’ voor je geld hebt gekregen, maar dat is nu eenmaal niet de bedoeling.
  Uiteraard kan je alles in twijfel trekken. Zelfs al had Mr. Keshe een Ufo laten rondvliegen, dan nog zou het niet genoeg geweest zijn voor sommige”
  Er is een groot verschil tussen niets laten zien en een UFO

  “Excuses? Voor wat? Het is een eer dat wij deze presentatie mochten meemaken. Wat hij allemaal openbaarde en wat hij reeds toonde was revolutionair. Niet goed opgelet soms? (ik heb idd een paar mensen zien slapen)”
  Excuses voor je belofte niet waar kunnen maken misschien?

  “Nee, zeker niet. Enerzijds hebben de authoriteiten (ook dmv de organisatie) dingen geboycot, anderzijds waren de verwachtingen van de mensen te hoog”
  Wie heeft die verwachtingen bij het publiek gewekt?

  “Als je even nuchter nadenkt besef je ook dat de generator nog niet getoond, laat staan verkocht kan worden. Daarvoor hebben er nog teveel andere multinationals belangen in olie en vervuilende energie. Het heeft geen zin levens te riskeren, toch?”
  Dat is vreemd, een nuchter nadenkend mens kan dus beter niet de koopovereenkomst (op de site van Keshe) voor de generator tekenen, het ding wordt al geruime tijd verkocht!
  Waarom reageer je niet op die belachelijke prijsverhoging? Is dit een leverancier die betrouwbaar is en de gewone man bedient?
  Als de risico’s te groot zijn, moet je ze (nog) niet verkopen.

  Ik zeg niet dat hij een bedrieger is, alleen dat hij te grote verwachtingen wekt en te veel op het geld zit.

 6. Ik heb net even geinformeerd, bij de politie in Eindhoven, maar ze weten daar van niets. Niet van het verzegelen van een container, en al helemaal niet met behulp van een helicopter.
  Het kan zijn dat ik de verkeerden bel.
  Maar goed, ik begrijp nu, dat de beste man zelfs al enige UFO’s heeft rondvliegen.

  -quote: In de testperiode schijnen er wel wat ruimtevoertuigen verloren gegaan te zijn vanwege onervarenheid met de besturing…

  Het moet niet gekker worden, maar wie zijn dan die mensen, die zijn overleden? En waarom is hij niet met zijn UFO naar Eindhoven gekomen?

  1. Wat een onsamenhangend verhaal Rik.. Doen alsof je neutraal bent, dan jezelf in twijfel trekken, dat je niet de juiste mensen hebt gesproken. Om vervolgens kennelijk de conclusie te mogen/moeten trekken dat Keshe kierewiet is. Waarom verdiép je je er überhaupt in als je het zo’n charlatan vindt..? Niemand verplicht je dat toch? Of denk je dat wij allemaal JA-knikkers zijn..? Kan het zijn dat er veel mensen, zoals WantToKnow netjes rapporteren en ‘JA’ noch ‘NEE’ roepen.. De man gewoon een kans geven, R U I M T E..?! Om zijn verhaal te vertellen.
   Heeft deze man mensen opgelicht; heeft hij mensen misleidt? Hold your horses man!

  2. Onsamenhangend? Ik vind het verhaal van meneer Keshe onsamenhangend.

   Wat moet ik anders maken van: “In de testperiode schijnen er wel wat ruimtevoertuigen verloren gegaan te zijn vanwege onervarenheid met de besturing…”?
   Het woord “scheinen” lijkt erop te duiden, dat ie het zelf ook niet weet, maar er zijn al wel een aantal testmodellen te pletter gevlogen, denkt ie.
   Wat moet ik me daarbij voorstellen? Waar zijn de slachtoffers begraven?

   En als ie vind dat het bedrijfsleven maar naar hem moet stappen, dan wil ik best wel van die zaklampjes van hem gaan verkopen, die 2 jaar scheinen te branden, zonder batterij. Het bedrijfsleven komt echt wel, als je wat te bieden hebt.

  3. Quote “kan het zijn dat Rik een ADHD’er is?”
   -C’est la tone, qui fait le musique, inderdaad.

   Vroeger, toen de mensen nog werkten om in leven te blijven, waren ADHDers, zeer gewaardeerden leden van de samenleving.
   Hardwerkend, altijd voorop, nooit te beroerd om zich in te zetten.

   Tegenwoordig, nu bijna iedereen in de stad woont, en niemand meer iets zinnigs heeft te doen, behalve, voor hun werk, papiertjes heen en weer schuiven, zijn wij opeens lastig.

   Met als triest hoogtepunt:
   Jongetjes, die een voetbal door een ruit schoppen, krijgen tegenwoordig een ‘vrijwillig’ traject aangeboden van Justitie.

 7. “de autoriteiten wilden niet dat hij deze aan het grote publiek zou tonen.”

  Zoiets kun je dus gewoon nagaan. Tegen mij zeggen ze; “Het is niet waar”.
  Misschien dat een van de Wantoknow journalisten er nog wat telefoontjes naar toe wil gooien?

 8. “Een ander object dat hij bij zich had was een zaklamp met ledlamp die zonder batterij of andere energiebron behalve omgevingsenergie al 2 jaar brandde.”

  Als hij nou werkelijk zoveel op heeft met de mensheid, en daarbij refereer ik aan het hoofdartikel, waarom gooit ie de techniek van die zaklamp dan niet Open Source, op het internet?
  Om te beginnen?

  Ik hoop echt dat jullie allemaal wakker worden in 2012. In het gevang, met die oplichters. Niet langs Start, en geen 200 Gulden

 9. Als je twijfelt of je al die veranderingen die boven je hoofd hangen wel aan kunt, dan is er maar één verdediging.
  Niks geloven want alles blijft immers hetzelfde. Iedereen die met vernieuwing aan komt, voor leugenaar uitmaken, want dat kan gewoon niet wat ze vertellen.

  Ik voor mezelf, denk liever na over de verbeteringen die het gevolg kúnnen zijn.
  Over een wereld na mij die voor de kinderen van nu leefbaarder zal zijn. Over de vrijheid die alle mensen terug moeten krijgen.
  Maar dat laatste beangstigd vooral veel mensen omdat ze bang zijn dan door de regels van anderen te worden geregeerd.
  Maar die angst ontstaat door onwetendheid en daarom is het juist belangrijk niets als onmogelijk te zien.

  1. Iedereen wil een leefbaardere wereld, maar dat is niet een wereld waarin charlatans naar lieve lust misbruik kunnen maken van mensen hun onwetendheid.
   Maar als zijn verhaal wel waar is, dan wil ik op zijn minst, dat de man verantwooring aflegt, over de doden die gevallen zouden zijn, bij zijn testvluchten.

   Een betere wereld is niet een wereld, waar je naar lieve lust testpiloten kan verbruiken.
   Een betere wereld begint evenmin met wachten totdat er een machine komt die gratis stroom levert, dan kun je lang wachten.
   Zonnepanelen op je dak gooien, levert snellere resultaten.

   Eigenlijk hebben we alles al op zak, om een betere wereld te maken, er is ruim voldoende kennis, we kunnen allang de woestijnen in bloei zetten, gratis en voor niets. Prakties met die kennis omgaan, de handjes laten wapperen, is wat mankeert.
   We hebben die revolutionaire ideeen, die niet werken, en veel van ons tijd, geld, enegie, en testpiloten opslorpen, niet eens nodig.

   Inderdaad, niets is onmogelijk, behalve toveren.
   Als je band lek is, kan je er omheen gaan dansen, en oelewoele roepen, maar je kan hem beter plakken, dat werkt sneller.

  2. De veranderingen die boven ons hoofd hangen Selene kan jij evenmin aan. Je wilt alleen graag geloven dat mensen een oplossing hebben. Ja, die is er wel, maar helaas, die oplossing wil men helemaal niet. Nee, hier verkoopt men geen leugens, dat vind ik niet. De schrijvers nemen zichzelf heel serieus en geloven zonder twijfel wat ze schrijven. Dat is nog geen verzekering voor de waarheid. Het is alles geloof: geloven is het niet bewijsbare als zekerheid aannemen. De discussies hier zijn dan ook onmogelijk en daardoor gaan mensen elkaar kwetsen.
   Dhr. Keshe lijkt mij desondanks toch een charlatan. In Nederland komt niet zomaar de politie langs om een demonstratiemodel te verzegelen. Als dat wel zo zou zijn, had ik de zegels graag verbroken. Bij iets wat als zoiets groots wordt gebracht, zou ik plat gezegd schijt hebben aan politie en politici. Zeker als er een zaal voor “gelovigen” zit. Wie had de politie moeten pakken als er een golf van gelovigen om de verzegelde toverkist hadden gaan staan om de verzegeling te breken?
   Wie houdt wie tegen als er iets is dat de wereld in eens kan veranderen tot een Utopia? NIEMAND.

  3. Ah ja natuurlijk, gewoon het loodje eraf knippen.
   Hoeveel politieagenten moeten ze dan wel niet meenemen om honderden geweldloze mensen te arresteren?

   Maar als ik het goed begrepen heb, was de 3KW generator, en zelfs de 10KW generator. draagbaar.
   We gaan per slot geen 5000 Euro’s neertellen, voor iets dat net in een container past.
   Hoe krijg je dat op je balkon?

   Dus waarom heeft de politie niet gewoon die generator in één van hun autotjes gegooid, en mee naar het buro genomen?

   Sterker nog, waarom vervoert de heer Keshe een draagbare generator, in een container, waar je toch al gauw een kleine vrachtwagen voor nodig hebt?

  4. Rik , zoek de definitie van een container een keertje op . Wie zegt dat de testvluchten met bemanning waren ? Waar staat vermeld dat het de Nederlandse politie was ?
   Voor de rest ga ik niet in op jouw geraaskal , je hebt vantevoren blijkbaar al besloten dat het een scam is en als je daar gelukkig mee bent vind ik dat helemaal prima .

  5. En Slimme Rik , maybe you are missing the point , dat die apparatuur op transparante materialen was gemonteerd , was gewoon om aan te geven hoe simpel de techniek eigenlijk is . Had hij ze voor veel geld willen verkopen dan had hij ze wel in een hightech superduper uitziend mooi gespoten en afgewerkt frame gemonteerd .
   Maar goed , als jij denkt dat je alwetend bent dan laat ik jou heerlijk in die waan , veel plezier ermee .

  6. @ SLIMME Cozmic
   Een container waar je loodjes op kan plakken, is in mijn idee een 10, 20 of 40 voeter, normaal gesproken. Een kleinere container, gooi je gewoon in de auto, en neem je mee naar het buro.
   Dat de Ufo’s op afstand worden bestuurd, wordt evenmin ergens vermeld.
   En wat denk je dat er gebeurt, als er buitenlandse politie containers komt verzegelen in Eindhoven?
   In wat voor een wereld leef jij?

   En naar mijn mening verkoopt ie, niet bestaande genertortjes en ruimtereizen, nog voor iemand zo’n generator of Ufo zelfs maar gezien heeft.

   Daar komt bij, dat ie niet de eerste is, die machines probeert te verkopen, die gratis stroom trekken uit het niets, of uit whatever eromheen.
   Het zou wel de eerste zijn, waarbij dit géén scam is.
   En alleen daarom al, is scepsis op zijn plaats.

  7. Welke loodjes , en waarom persé in Eindhoven ? De KF is in Belgie gevestigd .
   Aannames en speculaties kunnen een heel eigen leven gaan leiden .

  8. Kennelijk dient Rik zich nu uit zijn eigen geweven, sceptische net te bevrijden. Gewoon pas op de plaats Rik, je slaat dóór, in mijn ogen.

  9. @Kokopelli, wat weet jij van mij.?
   Ik spreek niemand persoonljk aan maar zie het gewoon in mijn omgeving.
   Of ik het straks aan kan weet ik niet. Nu zeker nog wel hoor.

  10. Ach rik, assumpties, assumpties, assumpties.

   Had je er geweest dan ging je op de video gezien hebben dat de container:
   1. Een metalen (loden?) doos was
   2. Verzegeld door BELGISCHE politietape

   Ik lees zelfs elders op het internet dat de Kf “bewezen” oplichterij zou zijn omdat ze een “samenwerking” hebben met overheden. Komt blijkbaar uit Niburu hoek.
   Diep triestig. Roddels, aannames en vooroordelen zonder kennis van zaken.
   Maak iets goeds maar kapot…

 10. Keshe heeft in één opmerking gelijk: de oude wijze van wetenschap beoefenen moet op de schop.
  Ten aanzien van: “Helaas was de dag ervoor de politie langsgeweest om de container met zijn 3KW-generator te verzegelen; de autoriteiten wilden niet dat hij deze aan het grote publiek zou tonen.”
  Als mensen dit soort lulkoek geloven, dan kun je ze van alles wijsmaken. Dat lijkt er hier ook sterk op, moet ik waarnemen. Ik kan mij helemaal aansluiten bij de skepsis van Rik.

  1. Eigenlijk vind ik, dat als mensen dit soort onzin geloven, en onder de indruk raken van, ik citeer:”Allerlei frutsels gemonteerd op curverboxen en nog twee emmers met onbekende inhoud”, het gewoon verdienen om in de maling te worden genomen.

   Ze vragen er gewoon om.

   Met wetenschap, oud of nieuw, heeft het in ieder geval niks te maken.

  2. Blijf skeptisch maar sla ajb niet dóór. Ben je ook zo skeptisch tegenover SHELL, sta je daar elke keer te tanken.. Enz. enz. Blijf ajb benen op de grond. Het enige wat wij doen, en wat Cozmic heeft gedaan met zijn/dit verslag, is laten zien DAT er hard gewerkt wordt achter de schermen door erudiete mensen op het gebied van vrije energie. Alsof wij een stelletje watjes zijn die als een verdwaasde groupie achter Keshe aanlopen..?!
   Mensen wiens skeptische houding doorslaat, laten voor -in dit geval- Keshe, weinig ‘bewegingsvrijheid’ over; alles is bij voorbaat verdacht en ruikt naar oplichting.. En vervolgens moet dan alles, maar dan ook alles in dit skeptische plaatje passen.. Waar is je ‘midden-positie’?
   Waarom kun je niet gewoon in stilte luisteren, lezen en voelen. Het oordelen en het ver-oordelen achterwege laten, TOTDAT..?

  3. Prachtig gezegd Guido, is ook mijn mening. Ondertussen heeft de professor op een andere presentatie al veel meer getoond, omdat het wel mogelijk was en ook aan mensen wie het wel waard waren. Heel teleurstellend, die hautaine mensen hier en op andere forums. Ze graven hun eigen graf en ontnemen elke kans tot groei. Bevooroordeeld, hoogwanend, zonder dat ze zelfs maar iets van de materie onderzocht hebben.

   Laat die egotjes dus maar trippen. Later zullen zij de eerste zijn die er mee uitpakken, alsof ze er altijd voor op de barricades hebben gestaan. Same as it ever was.

  4. De grap is, dat als je NIET-gelooft, je TOCH gelooft.. Namelijk in het ‘NIET’-bestaan. En daarmee blokkeer je jezelf net zo hard, als iemand die (ongefundeerd) gelooft in het ‘WEL’-bestaan van de techniek.

   Een open mind is dus een vereiste, of zoals Coen Vermeeren het zegt in zijn interview met De Telegraaf over UFO’s: ‘Twijfel is een mooie eigenschap voor een wetenschapper’. Dus ook aan zichzelf.. hahaha. Een open mind zet je in de positie van ‘observator’.. Voorwaar geen slechte.. 🙄

  5. Ja, ja, Guido, dus als je deze verhalen niet gelooft, dan heb je geen open mind. Ik zou niet weten hoe ik Keshe tegenhou in zijn onderzoek. Laat hem vooral werkelijk doen wat jullie beweren en geloven. Graag zelfs. Maar dan ook laten zien en geen lulkoek verkopen dat er een toverdoos is verzegeld door de politie. Huh, de Nederlandse politie? Wat een humor.
   Zoals ik al eerder schreef: ik zou de verzegeling hebben verbroken. Daarvoor wil ik graag worden opgepakt. Zeker weten dat ik alle media ga halen.
   Guido en Earthling, ik weet al sinds jaar en dag dat er velen bezig zijn met vrije energie. Sterk nog, ik ben zelf bezig geweest met de zgn. Joe Cell. Mijn conclusie is nu: KLINKLARE ONZIN. Waarom? Simpel het enige dat een Joe Cell eventueel kan opwekken is waterstof. Niet meer dan dat. Waterstof mengen met benzinedamp en zuurstof…nou dat wil wel hoor. Echter niet door de vrije energie. De filmpjes hierover op internet bewijzen helemaal niets, dan hooguit dat waterstof zich leuk laat mengen met het benzinemengsel.

   Jouw grap over wel of niet geloven, slaat werkelijk nergens op, want ieder mens neemt zaken aan die hij niet kan bewijzen. Dus geloven is een menselijke eigenschap. Dat wordt al bewezen met de veelheid aan religie, zou ik zo zeggen.
   Een ieder gelooft in zijn eigen logica. Echter soms is de “logica” zo simpel te weerleggen, dat je skeptisch wordt/bent. En nu?

   Als ik jou nu vertel dat ik geloof dat Utopia aanstaande is, maar niet door toedoen van vrije energie of de Maja kalender, maar door de wederkomst van Jezus Christus, dan denk je wellicht: “die is gek”. Ik kan aannemelijker maken dat mijn geloof daarin meer kans gaat maken dan de toverdoos van Keshe.

   Vanuit de bijbel ga ik hier nu een voorspelling doen. Let op: De euro wordt gered, omdat de Verenigde Staten van Europa als één natie zal worden opgericht. Europa als supermacht die de wereld gaat domineren. Klopt niet met het idee dat we in 2012 in een hogere frequentie belanden en een betere wereld krijgen. Toch zal de bijbel gelijk krijgen. Waarom? Omdat de profetieën zich helder aan het ontvouwen zijn. Er gebeurt nu precies wat in Matt.24 staat geschreven. Er gebeurt precies wat staat geschreven in Openbaring. Als er iets is wat you want to know, dan is dat het wel.

   WTK is voor mij slechts vermaak. De bijbel en de profetieën zijn bloedserieus.
   Bewaar dit schrijven en lees het over twee jaar nog eens.
   Er komen onder de menselijke heerschappij geen goede tijden meer. Ja, mogelijk een Europese opleving…heel kort en dan breekt de wereldse hel los. De bijbel spreekt over de grote Verdrukking. Een tijd van 2,5 jaar die zo bar is dat het zijn weerga in de geschiedenis niet kent. God laat de mens al duizenden jaren zien hoe de wet van oorzaak en gevolg werkt, maar men leert er niet van.
   Ik zal maar stoppen, want ik breng jullie goedgelovige leven helemaal in de war.
   Als je echt wilt weten wat er gaat gebeuren in de toekomst, lees en onderzoek Gods Woord. Nu kan het nog.

  6. Kokopelli, sorry maar ik heb toch het gevoel dat je redelijk naief bent hoor. Lees je wel goed wat men schrijft?

   1. Hij zal de linten niet verbreken, omdat hij het spel fair wil spelen met de overheden. Als je dat niet doet is binnen de kortste keren je labo kort en klein geslagen en de volgende stap is doodsbedreiging en daarna… Jaja complotverhaaltjes, ik weet het 😉 Keshe heeft afspraken en daar houdt hij zich aan. Het is zijn spel.
   Ik moet wel toegeven dat het stoer klinkt te kunnen zeggen dat jij de lintjes zou verbroken hebben 😀

   2. There’s no such thing as free energy (quote Mr. Keshe) Het komt altijd van ergens.

   3. Tjah, geloven he. Thomas en Jezus. 70% vd wereld gelooft dat er een man met een baard in de wolken zit. Hilarisch in mijn optiek, maar heb ik alle respect voor die mensen. En bewijs jij me maar es dat de aarde rond is. Je kan wel met foto’s afkomen. Maar dat is geen bewijs. Zelfs cijfers zijn geen bewijs. Het is steeds een interpretatie van feiten van kennis op een bepaald punt in de tijd. Of bewijs jij me es wat gravitatie schept? De bijbel is voor mij ook een heilig schrift. In mijn geloof is deze opgesteld door ‘wezens’ die voorkennis hadden. Die beseffen hoe tijden cyclisch in elkaar zitten. Die tijd kunnen manipuleren misschien wel. En kom jij nu maar es bewijzen dat die wezens niet God zijn 😉 (eindeloze vermoeidende discussie) Maar we geraken het wel eens op het punt dat de tijden zich openbaren. Dat vind ik ook. Het plan volgt. Echter geloof ik niet in een apocalipse. In vele culturen is beschreven wat zich nu afspeelt (Waarom? dan kom ik terug naar die wezens die ik zonet vernoemde) In mijn optiek worden we geholpen. Om als mensheid te evolueren naar een galactisch ras. Zij kunnen niet tussen komen. Ze kunnen ons wel begeleiden en scholing geven. De hele bijbel is interpretatie. Het is aan de ‘wijze’ mens om de creativiteit te vinden en het ‘licht’ te zien, het welke een nieuw licht schijnen op wat zich afspeelt of beschreven is. Pffff 😀 De bijbel is ook herschreven duizenden keren opnieuw, ten voordele van de machthebbers. Pure propaganda. Angst en controle. De ware bijbel is liefde. En daar moeten we naar toe, beste broeder. Begrip, geduld, medeleven. Alles is 1. Geen clubjes van jouw geloof tegen mijn geloof. Deze week nog trouwens zitten lezen over Soefisme en Baha’i. Dat noem ik nog es een mooi geloof. Een geloof dat alle godsdiensten eert in zijn diensten en de mensheid samen wil brengen. Liefde, mijn beste.

   Kokopelli, ik wil WEL graag horen wat de bijbel zegt over deze ‘eind’ tijden. Maar dan niet om het gedetermineerd te zien. Ik wil het zien om er onze lessen uit te trekken. En ja, het gaat heel diep gaan binnenkort. In Griekenland beginnen de eerste hongerslachtoffers te vallen onder kinderen… Het is aan ONS om te kiezen. Blijven we deze smeerlapperij pikken, of gaan we aan iets positiefs werken?

  7. beste Earthling,

   Wel grappig hoe je schrijft over een hoger ras dat ons zal helpen op onze galactische weg en bijbel typeert als een interpretatie, die duizende keren is overgeschreven.

   Ik kan inmiddels aantonen dat de bijbel waarheid is. Het zou naïef en dom zijn als ik de bijbelse profetieën naast mij neer zou leggen. Wat je nu in Europa ziet gebeuren, is ruim 50 jaar geleden al beschreven aan de hand van de bijbelse profetieën door dhr. Herbert W. Armstrong. Niets naïefs aan.

   De inhoud is niet wat mensen graag horen. Men wil niet weten dat Europa een toekomst ingaat geleid door Duitsland. Je ziet het nu al gebeuren. De Franse socialisten zijn het meest wakker, want die hebben het door. Heb je wel eens opgelet waar de huidige paus mee bezig is? Weet wat hij voorstaat? Onomwonden heeft hij het al gezegd uit te zijn op een herleving van het Heilige Roomse Rijk. Laat dat nou kloppen met bijbelse profetieën. Zie je de combinaties: Europa, Duitsland, RK Kerk met de Duitse Benedictus? Ken je de Europese geschiedenis? Geen antigravitatiemotor die hen nog gaat tegenhouden. Geloof niet in het sprookje waarin de goden kosmonauten zijn, dat is naïef. De liefde waar jij het over hebt, lijkt mij uitstekend, maar zolang die liefde niet van God komt, is het fake.
   De RK Kerk praat ook over liefde. Met kinderen zeker…

   Als deze machten in bezit zouden komen van Keshe’s vinding zoals jullie hier beweren dat die bestaat, dan zijn de rapen pas gaar.
   Volstrekt naïef om in de goedheid der mensen te geloven. De geschiedenis heeft toch echt iets anders uitgewezen: de wet van oorzaak en gevolg is tot op heden destructief geweest. Zo destructief dat men hier nu uitkijkt naar een vinding die de wereld eindelijk eens tot een Utopia zal maken.
   Ik geloof alleen nog in de liefde Gods en die zal voorzeker overwinnen.

  8. Ja, we zijn weer lekker off topic bezig.

   Ten tijde van Jezus hielden zowel de Romeinen als de Joden een geschiedschrijving bij.
   Geen van beide noemde de massale moord op jongetjes door Koning Herodus.
   Zoiets zie je echter niet makkelijk over het hoofd, al die krijsende moeders.
   Geen verslag van een gek, die de verkeerde deur van Jeruzalem binnenkwam, waarna de stad in feesten uitbarstte, en ook van een kruisiging, met 2 moordenaars en een terrorist, is geen verslag. (Hij werd immers gespijkerd, zoals bij terroristen destijds gebruikelijk).
   Nochthans werden alle kruisigingen gedocumenteerd.

   Een mooi verhaal, maar helaas onzin.

   On topic dan maar weer.
   Dit filmpje gaat over Energie, niet uit het niks, maar dan wel realistiesch.
   http://www.youtube.com/watch?v=rsuB-6-n-MM

  9. Rik, leuk filmpje. Wat Ted voorstelt, werkt alleen als de mensheid wil meewerken. Dat meewerken, zou daar het probleem in kunnen zitten? Ik denk het wel.
   Welk plan je ook bedenkt, het werkt alleen als de mensheid bereid is mee te werken. Op het kleinste niveau zijn mensen het al met elkaar oneens, laat staan bij zoiets groots. Wat zou dat toch zijn, dat mensen elkaar zo tegenwerken. Heb jij enig idee?

   Ik was overigens niet helemaal off topic, want men belooft een Utopia in het artikel waar ik op reageer. Dan mag ik daar met mijn mening over hoe Utopia gaat ontstaan op reageren. Jij bent een kritisch persoon, dat is goed, maar wees je ook kritisch op wat jij schrijft? Jij hoeft van mij niet te geloven in God en Jezus Christus, laten we dat gezegd hebben. Over de historie van kruisigen weet je niet veel, want het was rond het jaar 0 gebruikelijke om veroordeelden aan een houten paal of boom te binden en voor het invallen van de duisternis zijn botten te breken met een voorhamer. Al in het “oude testament” staat beschreven dat Jezus de botten niet zouden worden gebroken. Maar, geloof dit vooral niet.

   Waar het hier in dit topic over gaat is, dat men suggereert dat er vrije energie wordt gebruikt in de vorm van een anti-gravitatiemotor waarmee alle problemen in deze verrotte wereld zullen worden opgelost. Ik vind het misdadig als je dat d.m.v. een vinding kunt bewerkstelligen en dan niet doet. Dat je door Nederlandse agentjes je anti-gravitatiemotor laat verzegelen en dat er een zaal vol met believers zit, die dat accepteren, grenst bij mij aan het ongelovige.

  10. Quote
   – Ik vind het misdadig als je dat d.m.v. een vinding kunt bewerkstelligen en dan niet doet.

   Ik ook.
   Zeker als je denkt aan al die ziektes, die hij ook al zegt en passant te kunnen oplossen.
   Hij heeft het echter te druk met zijn ruimtevaartprogramma, dus als je hem er over aanspreekt, wordt ie sjacherijnig.

   Lochies toch.

  1. Klopt , er liepen een paar zéér oplettende heerschappen rond met een bult onder het colbert , van die jongens die je bij de gemiddelde lezing over de Maya’s of bij een tarotworkshop niet tegenkomt .

  2. Hallo Rob,
   Kan je dit es duidelijker omschrijven? Ik heb dit niet gezien, wel dat er een paar security rondliepen om Keshe zijn materiaal te bewaken.

   Hoe waren deze mannen gekleed? Zaten die in het publiek? Of waar liepen die rond?
   Want ik vermoed dat jij andere bedoelt hier?

 11. @ Rik (je bent beroemd hier begrijp ik :-))
  Frank Collaris heeft het voor elkaar gekregen een auto op water te laten lopen. Ik ken Frank persoonlijk en hij is absoluut recht door zee. Hier het artikel en de film.
  http://www.niburu.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=1695:niburu-tv-de-auto-op-water&catid=51:niburutv&Itemid=67

  Klopt dit dan ook niet volgens jou? Tuurlijk kun je zeggen dat ze stiekem niet de benzineleiding hebben afgesneden en net doen alsof de motor op water rijdt. Maar ik ken Frank lang genoeg om te zien of het een nep reactie is of niet.
  Heb meteen gevraag hoeveel gas bij hoeveel vermogen gemaakt wordt (zo ben ik dan ook wel weer als technische man….wil details voordat ik het echt geloof)
  Enfin, ik begrijp jouw sceptische houding wel hoor omdat ik ook zo vaak gehoord heb dat het ei uitgevonden was en uiteindelijk wederom op een teleurstelling uitliep.

  Maar net zoals Guido zegt: probeer open te blijven staan voor dit soort zaken. eerst vragen om bewijzen en of je wellicht thuis met huis tuin en keuken spullen iets kunt reproduceren.
  We zijn dichtbij een complete verandering. dat staat buiten kijf.

  1. Voila (om me Cas Spijkers te spreken) dat is mijn punt Ben. Dank. Hope you understand Rik.. Doe jezelf niet te kort door TE skeptisch te zijn..! Het enige wat er gebeurt is dat je jezelf achter je eigengemaakte hekje zet..!
   Enne.. Ben: een ei wordt niet uitgevonden, maar gelegd..! 🙄

 12. Kokopelli,
  zo dacht ik ook: “Wie houdt wie tegen als er iets is dat de wereld in eens kan veranderen tot een Utopia? NIEMAND.”

  Blijkt dat vele mensen dus raaskalen en enkel hun ego willen strelen. Zovele conflicten in die hoofdjes…
  Lees (nog?) es mijn andere uitgebreide opmerking op het vorige artikel.
  The truth? You can’t handle the truth.
  Genoeg woorden en energie hier aan verspeeld. Ik ga voor een mooie toekomst. Voor mij en mijn kinderen.

 13. Ik sta heel erg open voor dit soort dingen, hoe kom je erbij, dat dat niet zo zou zijn.

  De Perendef, Steorn, you name it. Allemaal heb ik ze in de gaten gehouden.
  De Bedini motor heb ik 3 keer nagebouwd. Zoals al is gezegd, zonder netto resultaat, en ik was daarmee bij lange na niet de enige. De Bedini motor had echter nog stijl, in de zin dat je wel een tijdje bezig bent, voor je er achter komt, dat het onzin is.

  Auto’s op water zijn ook al diverse keren langsgekomen, in de afgelopen jaren. Voorlopig heb ik echter alleen maar scams langs zien komen, en is dit een verhaal, waar je wel heel makkelijk gaten in kan schieten.
  Ook de argumenten die ik hier lees,stemmen mij niet hoopvol.
  Of er dikke mannen rondlopen, met revolvers op zak, is bijvoorbeeld geen argument. Bel de Politie, zou ik zeggen.
  Dat je er niet klaar voor bent, als je het niet gelooft, of dat je angst zou hebben voor een betere toekomst? Waar slaat dat op.
  Dat je een supporter zou zijn van de olie-industrie, omdat je het niet gelooft? Kom op nou zeg.
  Uiteindelijk gaan we het vanzelf zien, maar ik denk, dat de eerste Ufo die langs komt vliegen, niet gebouwd is door meneer Keshe.

  Wat ik hoop is dat lezers van dit artikel, zich niet gek laten maken, uit ‘hoop’, en hun portefeuille dicht houden, totdat het zeker is, dat het echt waar is.

  En, net wat je zegt, als het echt waar blijkt te zijn, sta ik vooraan, en gaat van 1 van mijn 3 generators, die ouwe Lister, er als eerste uit.

  Of ik mijn hoofdmotor eruit zou gooien, voor een zwaartekrachtopheffer valt nog te bezien.
  Dat zou me erg veel verdriet doen.
  Het ding is historisch.

  Maar goed, dan zien jullie me binnenkort met een schuit door de lucht vliegen.

  1. Rik het gaat er niet om volgens mij ‘wat’ je zegt, maar de manier ‘waarop’.. Je doet het voorkomen alsof het allemaal uitgemaakte zaak is. Hold your horses.. Dat is het enige.. Mensen laten zich echter minder snel gek maken, dan jij of dan jij in de gaten hebt Rik. That’s all.
   C’est le tone qui fait la musique.

 14. Op zijn forum verduidelijkt Mr. Keshe vele dingen:

  In response to your questions.

  As it seems to become and to be known in public in the past 48 hours and for not to be blocked in showing our technology, on Saturday 3.12.2012 unannounced and through control of information not to leak to the outside and media and for my personal safety, the Keshe Foundation in a controlled manner displayed its Magravs system, power generation system and Oasis system in a 1.5 hours lecture in Belgium. This meeting was organised by the Belford Group of Belgium and this meeting was attended by over 130 people.

  In this presentation for the first time in public we showed the video recording of the laboratory system weight reduction capabilities of the Magravs system and then we presented to the public the original working system.

  The 3-4 KW generator prototype was shown and the original Oasis system in its original prototype cascade was displayed.

  The Foundation in due course will show the Bright light as has been agreed in the past 48 hours in public.

  As you know our ignition radioactive materials needed for demonstration is at this moment under police and nuclear inspectors seal and tape as we have shown in the Eindhoven lecture.

  We have started the procedure to attain the documents that these materials can be made available to us again through the licensing from the Belgium authorities and the car was shown to the nuclear inspectors for their permission to be shown, but at this moment until the appropriate documents are not received we have to obey the law of the Country and go through right channels for the movement of nuclear materials before we are permitted to show the systems in public.

  You have to understand that, the car and the Magravs system once lifted become airborne entity and come under different legislation of aircraft industry, and this is another stumbling block, which we have to overcome before we could show this in public.

  Initial public tests need clearance from air-traffic authorities we have been told and so it is not as easy as we once thought.

  We offered to show the car in Eindhoven, which was initially refused by the organisers and then days later accepted, but as we know now authorities were far on top of us to make sure the curtail time was chosen to deliberately tried to discredit the Foundation by not being able to show the systems in Eindhoven.

  As we have the systems and their video of their operation we chose to show the weight reduction of the system and then we showed the system in public for the first time, that public could see the system which they were seeing in the video.

  The Keshe foundation through concerted effort and change of the old-guard enforced policy has changed course, and has brought and started the transfer and control of the Foundation working to general public.

  To this effect I have handed the website to a new and future generation of the Foundation, whom they have done all the work you see with changes in the website and all other more things which they are planning to do (the new team can put up the end of eveing podium pictures of the Eindhoven lecture for you to see some 30% of the people whom are the new face of the Foundation).

  I am the guardian and the caretaker of the Foundation during my life and now I have started the process of handing over in all aspects to the public in slow controlled and correct manner the Foundations working for the future generation, anyone can participate in the working of the Foundation and distance is not a problem.

  The institute premises has been found and if we are successful in the coming months we will announce the location.

  The books and website have been and is being translated into several languages by the new management team and if you can participate in correcting the language and would like to work with new Foundation group please contact me or send your correction to me and then I will put you in touch with the team whom is carrying out the work.

  In a simple word I am retiring from the frontline as I was planning from the start and the new Foundation’s face is taking control.

  They will soon publish things according to their way of thinking and if you would like to input your ideas please join in and make the difference.

  Keshe Foundation belongs to you , through you to UN and the UHJ and you public set the course and not the other way around, time of change is through your effort and not handed down to suit others clandestine activities and interest.

  This is what has been asked of us and we have obliged, now we watch and see what and where you take the Foundation to.

  1. Ga ik dalijk toch nog vliegen met die schuit.
   Maar begrijp ik hier nu dat het open source gegooid wordt? Want dat zou de man’s beste levensverzekering zijn. (als het alles waar is)

   Overigens denk ik niet, dat de luchtverkeersdienst iets te zeggen heeft, over een auto, die een paar meter van de grond zweeft.
   Ik zal hem morgen toch eens bellen, voor die baan als testpiloot. (sorrie dat ik nog reageer, ik begrijp dat het niet op prijs gesteld wordt, maar ik heb nou eenmaal geen trek in Ritaline)

  2. Lol Rik,
   wij gaan nog beste maatjes worden ! 😉
   als je die rilatine maar neemt 😛

  3. @ Rik , ik begrijp jouw kritische houding wel , en het is ook gezond om kritisch te zijn . Er worden zat fantastisch uitziende lege dozen verkocht . Zowel op het gebied van uitvindingen als therapiën . Je blijkt je al verder verdiept te hebben in deze materie en waarschijnlijk zit er een hoop kaf tussen het koren .
   Zelf moet ik me nog wat verder verdiepen in zijn boeken om de werkelijke essentie te bevatten , maar er rinkelt een belletje bij mij dat zegt ; hé , hier gebeurt echt iets . En ik ben daar niet de enige in . Ook de klungelige wijze waarop hij zijn PR doet geeft aan dat hij niet met het verkooppraatje bezig is .
   Door jouw manier van reageren en alles in het belachelijke te trekken met daarbij nog gefabriceerde aannames kreeg ik wel zoiets van ‘ bekijk het dan maar lekker’ want daar steek ik geen energie in .
   Wie weet word je wel een crashtestdummie , ooit . 🙂

 15. Keshe heeft nog nooit een greintje bewijs getoond voor zijn claims. Een verzegelde doos? Waarom verzegelen en niet gewoon in beslag nemen? En waarom een verzegelde doos meenemen en laten zien?

  Keshe vraagt 4000 tot 5000 euro aan mensen met MS en claimt ze dan te genezen door ze zuivere lucht te laten inademen. MS heeft niets te maken met koolstofdeeltjes in het lichaam en is momenteel niet te genezen. Het enige wat Keshe doet is duizenden euro’s afpakken van mensen die wanhopig naar genezing zoeken.

  1. Hèheh, wat een slimme eigenwijze mensen hier toch allemaal he (die de feiten niet eens juist hebben). Succes nog verder mensen, het ga jullie goed.

  2. Hoi Sebastiaan,

   Heb je wel eens gekeken in het boek van Christiane Beerlandt :de Sleutel tot zelf-bevrijding daarin staat beschreven hoe MS ontstaat, en als je weet hoe deze aandoening ontstaat dan kan je hem ook nu helen.
   Alle ziekten hebben een psychologische oorsprong en als je naar de kern gaat van deze materie dan kan je alles ook weer helen.
   Maar als je overtuigingen gaat vastzetten dan zijn er geen openingen naar vernieuwingen.
   Vroeger vertelde men dat de aarde plat was, toen er mensen kwamen die zeiden dat hij mogelijk rond zou kunnen zijn werden ze gewoon op de brandstapel gezet of vermoord.
   Ik zelf ben van mening dat jou innerlijke wereld word weerspiegeld in de buitenwereld en zo gaat dat ook met al onze kwalen en klachten aandoeningen ziekte`s enz..
   We hoeven alleen maar open te staan voor veranderingen en niet alles aan te nemen voor koek.
   Het is tijd dat we als mensen onze ervaringen en kennis weer gaan delen zodat er van alle kanten oplossingen naar ons toe kunnen komen!
   Ik kan alleen uit eigen ervaring spreken, ook ik heb vele aandoeningen gehad en van arts naar arts gehuppeld , en toen heb ik ervoor gekozen om naar mijn lichaam te leren luisteren en vanaf die tijd en dat is nu 6 jaar geleden nooit meer ziek geweest en al mijn oude kwalen ,klachten, chronische klachten en overtuigingen zijn verdwenen!
   Maar dat vergt wel dat je elke dag in je eigen spiegel mag kijken om te ontdekken dat je innerlijke belevingswereld word weerspiegeld in de buitewereld, en als je wilt dat er iets veranderd, dat je het eerst bij jezelf dient te veranderen, en dan zal je zien dat de rest mee veranderd.

  3. @raymond

   Christiane Beerlandt schrijft reuze leuke boeken, maar weet niets van MS (of andere medische aandoeningen). Het klinkt erg leuk om te roepen dat je met positief denken jezelf van MS kunt genezen. Helaas is het tot op heden NIEMAND gelukt. Toon mij de eerste MS-patiënt die geneest door Christiane Beerlandts positief denken of door Keshes luchtoplossingen en ik zal direct mijn mening herzien.

   Ik werk dagelijks met mensen met MS, die door deze aandoening hun leven langzaam zwaarder en zwaarder zien worden. Het laatste wat ze nodig hebben, is een ex-kunsthistoricus die ze toeroept dat het allemaal hun eigen schuld is omdat ze niet positief genoeg zijn of een charlatan uit Irak die ze voor 5000 euro letterlijk lucht verkoopt.

  4. Lekker genuanceerde reactie Sebastiaan. Als je zo al die mensen ook behandeld, kan ik me voorstellen dat er geeneen geneest. Amen!

  5. Door die mensen valse hoop te verkopen, genezen ze echter ook niet.

   En dat is toch echt wat Keshe doet. Als je geluk hebt, kan je zelfs gratis behandeld worden, zegt de website. Waar, komt niet ter sprake, en ook niet, door welke artsen je dan behandeld wordt. Die zijn zeker ook al bang voor de CIA.
   Zo werkt dat niet, in het echte leven.

  6. En daar sta jij dan kennelijk Rik… ‘In het échte leven’... Goed joh! Andersom gezegd, wij staan niet in het échte leven, maar mogen blij zijn dat jij er wat van vertelt..? 🙄

  7. Gezondheid is een balans van meerdere aspecten van het lichaam: energie, klimaat, levende cellen en micro-organismen, stoffen.
   Op ieder gebied kan een disbalans zijn. Keshe lijkt de disbalans op energie niveau op te kunnen lossen. Buteyko kan al sinds een aantal decennia de disbalans van het interne klimaat oplossen. Detox en gezond eten lost de disbalans op stoffen niveau op.
   Herstel kan komen door de disbalans op een of meerdere gebieden op te lossen.
   Het herstel op energie niveau kan ook komen door positief denken maar dat valt niet mee lijkt me.
   Herstel op energie niveau is het meest effectief. Daarna klimaat, daarna stoffen.

   De disbalans van het interne klimaat oplossen kan met de Buteyko methode.
   MS is een aandoening die in de meeste gevallen ermee genezen kan worden.
   Sclerose is een verharding van de weefsels die de negatieve gevolgen van een te diepe ademhaling tegen gaat. De te diepe ademhaling omstaat door een energie tekort in het lichaam.

   De Buteyko methode, het vergt veel discipline maar uiteindelijk bereik je er resultaat mee.
   Ik vermoed dat de techniek van Keshe makkelijker is, maar sommige mensen moeten veel lessen leren en anderen minder.
   Daarom blijft voor de een genezing een ver van zijn bed show en voor de ander is het dichterbij.

 16. @Sebastiaan,

  Ik heb openingen aangedragen, maar nu zie je nog niet in dat er al lang oplossingen zijn voor MS maar je staat er nog niet open voor omdat je nog vast zit in je eigen overtuigingen en veroordelingen.
  Ook dat je dagelijks met MS patienten zoals je ze noemt is niet voor niets maar heeft ook alles met je zelf te maken , het is een spiegel voor jou.
  Als je goed leest wat er in het boek staat over MS en je echt wilt kijken naar wat het je te vertellen heeft dan komt vanzelf de oplossing.

  1. Nee, Raymond, dan komt niet vanzelf de oplossing. Als dat zo zou zijn, zouden mensen genezen en DAT DOEN ZE NIET! Dat ik dagelijks mensen met MS tegenkom, is omdat het mijn werk is. Er zijn 16.000 MS-patiënten in Nederland en niet één daarvan is genezen van MS. Ooit. Het is ronduit beledigend dat je in feite zegt dat deze mensen ziek zijn omdat ze niet open staan voor oplossingen. Geloof me, de meesten zijn wanhopig genoeg om open te staan voor ELKE oplossing, maar Beerlandt heeft die oplossing niet. En Keshe ook niet.

 17. Genezen met positief denken? Werkt dat ook bij spasticiteit? Volgens mij niet! Spasticiteit is een hersenbeschadiging en kan niet genezen worden. Wat dat betreft ben ik sceptisch. Ik heb daar ervaring mee omdat ikzelf al ruim 40 jaar spastisch ben…

  1. Wacht maar niet op antwoord.
   Sites als Wantoknow of Niburu, hebben soms best wel leuke, of interessante onderwerpen, maar soms, zoals nu, is het gewoon bagger.
   rectificeren doen ze echter nooit.
   Of heb je weleens één rectificatie van een Free energy device gezien?

   Positief denken, wordt misbruikt, door mensen, die de problemen niet onder ogen willen zien, en de andere kant op kijken.

   Echter, als je ’the Evil’ niet in de ogen kijkt, kan je het dus ook niet erkennen, en komt er dus ook never en de nooit niet een oplossing.

   Die moet dan komen van hun goeroe, aliens of meneer Keshe, met zijn toverdoos, of van elders, buiten hun.

   De oplossing voor het energievraagstuk, kan komen door actief aan de slag te gaan, met de rationele ideeen, die er al lang in overvloed zijn.

   De oplossing voor spacticiteit, begint bij ver weg te lopen van mensen, die je naar toverdokters sturen.
   Zeker, als die ook nog eens, en passant, maanraketten, en gratis stroom, maken.

  2. Kijk Rik, als je het nou hebt over ongenuanceerdheid, ben je daarvan voor mij hier het voorbeeld..!!
   Roept van alles, zonder enige onderbouwing. Wat is bagger dan man? Wat moeten ‘sites als..’ dan zo nodig rectificeren voor je..
   Ongenuanceerde lulkoek, zo zou ik je reactie willen kwalificeren. Als je nou eens dieper op punten ingaat, zegt wat JIJ vindt, ipv allerlei ‘waarheden’ als Waarheid te verkondigen.. Je verwart jouw visie met Waarheid. Naar mijn idee, naar mijn waarheid.

 18. @rik: Ik geloof ook niet zo in dit verhaal. Echter, mijn reactie was cynisch bedoeld…

  Vrije energie bestaat zeker, maar niet in de context zoals deze in het bovenstaande artikel wordt aangehaald. Er bestaan mogelijkheden om kosteloos energie op te wekken. Echter, deze worden moedwillig tegengehouden en/of gesaboteerd door ‘Big Money’ omdat deze technieken, wanneer ze daadwerkelijk worden ingezet, hen veel geld gaan kosten. Met andere woorden: ‘Big Money’ verliest dan zijn bestaansrecht en gaat over de kop.

  Een van de technieken is een magneetdynamo, welke – eenmaal draaiend – continu stroom opwekt zonder nog ooit te stoppen. Het principe is heel eenvoudig: zorg ervoor dat de polariteit van de magneten binnenin de dynamo altijd omgekeerd is (N-N en Z-Z) zodat ze elkaar afstoten. Plaats een spoel en collector binnenin, en verbindt de spoel met het stroomnetwerk. En voila: een dynamo. Je kunt aan de dynamo verschillende spoelen hangen zodat je diverse stroomsterktes kunt opwekken.

  Dit idee is niet nieuw, maar volgens mij is het nog niet in productie genomen, ook vanwege bovenstaande redenen. Het kan zelfs gebruikt worden in elektrische auto’s waarbij deze niet meer aan een oplaadpunt hoeven te hangen, maar zelfvoorzienend zullen zijn!

  Tja, er zijn mogelijkheden genoeg, maar we moeten het willen zien…

 19. Hier krijg ik alweer de kriebels van.
  Voorlopig zijn ze nog niet te koop, want ze zijn nog op zoek naar investeerders.
  Althans, zo eindigt het filmpje.

  Waarom zou je nog naar investeerders zoeken, als je gratis energie kan maken?
  Komen die investeerders dan niet vanzelf naar je toe rennen?
  Kan je niet gewoon beginnen, met alvast de eerste te verkopen, zodat je geld hebt, om de tweede te maken, enzovoorts?
  Kan je niet gewoon stroom verkopen, tegen een laag tarief, om zo aan je financiering te komen?

  Please note – as of 25 June 2010, this Website is undergoing reconstruction. We thank you for your patience. zegt hun website op http://www.lutec.com.au/ . Het is nu Januari 2012.

  Ik zeg niet dat het niet kan, maar tot nu toe heb ik nog niets gezien, wat reproduceerbaar is.

  Keshe is nog van een heel ander kaliber, en daar ging dit artikel over.
  Wie daar in gelooft, verdient het gewoon, belazerd te worden.

  Nog één voorbeeld dan.
  Volgens Frontier magazine, was de man zwaargewond, een Belgiesch ziekenhuis ingedragen, en is daar met zijn eigen techniek genezen.

  Welk ziekenhuis dat was, en door welke doktoren hij is behandeld, wil het artikel niet zeggen.
  Stel je voor, dat je het natrekt, dat is niet de bedoeling.
  Net zoals het niet de bedoeling is, dat je de politie gaat bellen, of ze werkelijk een container verzegeld hebben.

  Je moet het gewoon geloven.
  Positief zijn, en de andere kant op kijken.

  1. Lekker positief verhaal Rik.. maarnietheus. Is er bij jou nog iets anders dan negatief of positief..?? Kun je niet gewoon iets láten, totdat..? Oordeel, oordeel, of blijf je positief en vooral ‘open’..?

  2. Wat is er in godsnaam mis met negatief zijn.

   Als je kinderen wat groter worden, leer je ze toch ook, om eerst links, dan rechts, en dan nog een keer links te kijken, voor het oversteken?
   Of zeg je ze, dat ze gewoon recht vooruit moeten kijken, en positief moeten denken?

   Zul je veel kindertjes moeten maken, wil je er ééntje over houden.

   Zo geldt dat ook met oplichters.

 20. Ik was zelf benieuwd of Keshe werkelijk wat had laten zien in het Evoluon, of dat hij weer stond te goochelen met zijn magneetjes in zijn handen en weer een of andere geweldige smoes had om niets te laten zien.
  Samen met een vriend maakten we er al grapjes over.
  En???? Weet je hoe we naar mars kunnen? Kratje colaflessen misschien??
  “Nou, je zit er niet veel naast, maarrr ik moet je helaas teleurstellen. Het zijn holle colablikjes.”
  “Hele colablikjes met een dubbele bodem zeker???
  En warempel!!!

  Ben ook naar zijn lezing geweest bij Niburu.
  Alles, maar dan ook alles voelde voor mij niet goed, ondanks het gegeven dat goede vrienden en vriendinnen lovend over deze man zijn.
  Deze beste man hield iedereen een lekkere wortel voor en iedereen sjokt er achteraan. Iedereen wil zo graag dat het waar is.
  Wakker worden wakker worden wakker worden
  Ze vinden dat vast niet leuk dat ik dat vind.
  Mijn alarmbelletjes rinkelde volop.

  Met lede ogen zie ik aan dat mensen na afloop naar de beste man toegaan voor een medische behandeling met water en afspraken maken.
  Gratis of dik vet betalen voor flessen met water dat is mij niet geheel duidelijk.
  Als het niet geneest kan je de beste man niets kwalijk nemen.
  Tenslotte heb je wat flinke duiten neergelegd voor wat flessen water.
  Ook zou hij naar mijn mening integerder zijn als hij in zijn lezing werkelijk alleen had verteld over zijn vrije energie motor. En de reclame achtige filmpjes waarbij mensen die nooit hebben kunnen lopen opeens na jaren weer kunnen lopen.
  Als mensen naar zo’n lezing willen hou dan daar een lezing over. Ik kwam voor de vrije energie motor.
  Bovendien bleek ook dat de mensen niet naar de dieperliggende zielsoorzaak keken van hun ziekte.
  De diepste genezing bij de mens is zijn diepste intentie om te genezen en wat aandacht en liefde van de omgeving kan dat proces versnellen.
  Om dan de genezing WEER buiten je zelf te leggen, dat debet is aan een of ander middel, speciaal water of wat dan ook, vind ik ontkrachtend.
  Wie dat wil prima, ik bedank ervoor. Ieder zijn weg.

  Ikke wil geen eten van replicatoren.
  Ikke wil eten van de aarde.
  Ikke wil geen “genezing ” door Mr Keshe zijn water om te verworden tot een robotachtige 4d staat.
  Ikke wil mens zijn.
  Ikke wil niet reizen via ruimteschepen naar Mars.
  Ikke wil op de aarde zijn met me eigge sterrepoortje.

  Enne, bij eenheidsbewustzijn zou hij zijn principe met iedereen, volgens eigen zeggen in twee minuutjes kunnen uitleggen, zodat het simpel te begrijpen is voor een willekeurige techneut.
  Bij eenheidsbewustzijn gaat het om delen en niet om de Nobelprijswinnaar te worden!
  Bij eenheidsbewustzijn is HET niet afhankelijk van 1 persoon en wordt HET ook niet van 1 persoon afhankelijk gemaakt.
  Dan zijn er ook geen persoonlijke bedreigingen. Samen krachtig.

  Oh ja en wat voor mij de grootste alarmbel was dat hij hardop zei dat bij al deze techniek moeder aarde niet nodig was. En dat was toch wel heeel geweldig.
  Door de de woorden achter de woorden ervaarde ik energetisch alleen maar controle en macht. Geen liefde. En ik miste de speelsheid van een kind.
  In Startrek zijn ze altijd op weg naar de aarde, onderwijl ”exploring the universe”.
  Ik ben er al!
  Ach als ik samen met moeder ascendeer naar 5D tja waar gaat “dit”” dan noch over.
  Dus zelfs al zou hetgeen hij beweert waar zijn, dan is het in ieder geval niet mijn pad.

  “The moment you do not conform , do to what they want you to do, then there true nature comes out.”

  1. Space might be the final fronteer but it’s made in a Hollywood basement ( red hot chilipeppers )
   Mee eens dat ‘genezing’ holistisch en niet klinisch dient te zijn . Verdere uitspraken daarover ervaar ik vaak als glad ijs , dus daar onthoud ik me maar even van .
   Zelfs het cynische ondertoontje brengt een glimlach bij me op .
   Je vergeet echter voor de compleetheid de no cure , no pay clausule te vermelden .
   Replicatorfood is voor de survival momenten , hier op aarde kunnen we gewoon blijven genieten van ons tofuburgertje stroganoff en een martini met een olijfje , shaken not stirred .
   Ik geef Mr Keshe het voordeel van de twijfel , ook gezien de direct bij hem betrokken vrijwilligers , je kan onmogelijk iedereen in de maling nemen . Ook om het als een sceme op te zetten zijn de bedragen te laag en de inzet te hoog .
   Maar ja dat is mijn visie , ik kan me voorstellen dat mensen wat moeite hebben om in hem te geloven . De toekomst zal het uitwjzen . Als we dan inderdaad al niet door de witte muur zijn gegaan .
   ( laatste zin , do is due ? )

  2. Ja ik ben ook meer voor de route waarbij alles uit jezelf komt.
   Maar dat is maar weinig mensen gegeven.
   Groeiend inzicht ontstaat momenteel door samensmelting van oude kennis en wetenschap.
   Dat is de route waarlangs we de vermogens van de mens opnieuw ontdekken.

   Eigenlijk is het het opnieuw ontdekken van hoe de natuur echt werkt.
   Het zijn denk ik geen nieuwe dingen maar het komt opnieuw boven.
   Blijkbaar breekt de tijd aan dat de mens de hebzucht en de angst aan de kant kan gaan zetten en verantwoordelijk met dit soort kennis om zal kunnen gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.