Advertentie

Lilian Ferru en haar Keshe-avontuur..


boek jij bent een wonder lilian

x

Over mijn boek: ‘Jij bent een Wonder’

2014 © Lilian Ferru – WantToKnow.nl/.be

 x

Dit boek is mijn cadeautje aan Jezus; het is mijn bedoeling om zijn gedachtegoed van liefde en vergeving te verspreiden. We hebben allemaal zo onze eigen problemen. Dat we zelf ons steentje kunnen bijdragen om de wereld de verlichten, vergeten we maar al te vaak. We voelen ons machteloos, zwak, of we hebben niet de wil om te streven naar meer geluk.

cursus in wonderenVergeving is de sleutel om te ontwaken uit de virtuele werkelijkheid, de droom, de matrix, die wij het leven noemen. Vergeving is de bakermat van wonderen, want wonderen gebeuren in het licht. Ik wil hier een paar ervaringen met je delen. Een paar jaren geleden is mijn leven namelijk door een aantal gebeurtenissen, en door het boek: ‘Een Cursus in Wonderen’, drastisch veranderd. Vergeving is de enige weg uit alle ellende. Vaak is er een innerlijk gevecht, vooral als ik weer eens van mijn eigen gelijk overtuigd ben. Dan speelt het ego me parten.

Het ego kletst ons de hele dag de oren van de kop en probeert ons wijs te maken dat we afgescheiden zijn. Het is een illusie waar we korte metten mee moeten maken. Maar hoe doe je dat met al die lastige mensen om je heen? Soms is het inderdaad een hele klus, maar al struikel ik nog zo vaak, ik krabbel altijd overeind. Ik baal vaak van mezelf, maar heb tegelijkertijd maar één doel voor ogen. Als organisator van het Spiritueel Café Heerlen vertel ik over mijn ervaringen met wereldsprekers. Om het op z’n Belgisch te zeggen: ‘Niet alles was plezant’.

Voor jou, als lezer hier op de wanttoknow-site, heb ik een hoofdstuk uit het boek gelicht en ingekort. Als het op vergeving aankomt, was nucleair ingenieur Mr. Keshe een hele kluif. Hij behandelde mijn man na een CVA met ‘plasma’. We zijn een paar keer naar België, geweest. Voor Spiritueel Café TV – Heerlen (SCTV) is toen een en ander gefilmd. Ik heb alle zeilen moeten bijzetten om de lessen van ‘Een Cursus in Wonderen’ niet te vergeten en om het licht in mijn medemens te blijven zien.

I give you your husband back..
Keshe komt ‘toevallig’ deze kant op. Ik ben op een besloten presentatie en vraag of hij iets voor mijn man kan betekenen. Keshe onderzoekt hem kort en vraagt of we naar België willen komen. ‘I’ll give you your husband back’,  is zijn belofte. Dat zijn de teksten die ik wil horen. Ik kan het technische verhaal van de lezing onmogelijk navertellen. Een van de dingen die ik heb onthouden is dat stress de veroorzaker is van zowat alle ziekten.

Mehran Keshe, door velen gezien als revolutionair denker en wetenschapper. Lilian Fer
Mehran Keshe, door velen gezien als revolutionair denker en wetenschapper. Lilian Ferru heeft -zoals je kunt lezen- andere, miinder plezante ervaringen met hem..

Keshe heeft het over ‘antimatter’. Hij begrijpt hoe het universum werkt. Er volgt een betoog over plasma en magnetische velden. Keshe laat magneetjes zien die elkaar aantrekken en afstoten en speelt met ringen die de menselijke cellen symboliseren.  ‘Anti gravity does not exist,’ zegt hij. Alles is met alles verbonden. ‘That’s playing Gods way’.

Dan zijn ‘me and the crew’ de eerste keer op bezoek bij Mr. Keshe. We mogen filmen. Keshe doet zijn onderzoek. Mijn man heeft afasie, kan niet meer praten. Keshe bestudeert de motoriek en zegt dat de spraak zeker terug zal komen. Hij zet dat deel gewoon in de kaak. UGH? Met plasma natuurlijk. Hij knijpt mijn man in de hand,  auw, dat doet pijn. Keshe ziet het als een goed teken. ‘Welcome home!’

How is his Mayesty doing?’
Tijdens de tweede afspraak zet Keshe vier blauwe thermoskannen op tafel. Dan is er nog een dikke band, die aan de bovenkant wordt afgedekt me een dunnere band. Een helm, een schoen, een zuurstofkan. Er is een zakje met poeder en een zakje met kleine witte pilletjes. Dat is het materiaal waar we mee aan de slag moeten. Keshe presenteert de plasma zo overtuigend dat zelfs een placebo zou aanslaan.  Elke dag schrijf ik trouw een verslag en stuur dat via de e-mail naar Keshe. Soms belt hij zelf: ‘How is his Mayesty doing?’ Telkens als ik hem aan de telefoon heb, schiet ik in de stress. Ik word zenuwachtig van die man.

Mijn man knapt zienderogen op, alles gaat opeens zoveel beter. Hij traint hard, krijgt nog steeds behandelingen van allerlei andere healers, zoals een sjamaan. Op tv horen we van het ongeluk van Johan Friso. Niet veel later belt Mehran Keshe; hij wil de prins helpen.

Do you have phonenumbers of the Royal House?’ Natuurlijk, ik kijk wel even in mijn agenda voor het nummer van Maxima. ‘No, I don’t.’ Wat vreemd dat ik opeens met een Iranees ingenieur praat over een prins van Nederland.

Hoe ben ik in zo’n situatie verzeild geraakt? Keshe is ervan overtuigd dat hij Johan Friso kan helpen. Nou, dan moet je wel erg zelfverzekerd zijn om zo je nek uit te steken. Als je zo’n move maakt kun je rekenen op de nodige media-aandacht. En als je  faalt gaat je kop er publiekelijk af. Wat dat betreft is er niet veel veranderd sinds de middeleeuwen. Op de een of andere vreemde manier vind ik de arrogantie van Keshe geruststellend. Hij zou dit nooit aanbieden als hij niet overtuigd is van de werking van plasma.

Volgens de theorie van Keshe zouden de (hersens)cellen zich de oercode weer moeten herinneren. Plasma zorgt voor de informatieoverdracht. Alles is plasma, het universum, ons lichaam. Plasma regenereert de cellen. Het valt mij inderdaad op dat het grijze haar van Paul donkerder begint te worden. Whow! Hij is daadwerkelijk aan het verjongen. Wat gun ik Johan Friso een voorspoedig herstel, maar helaas, ik heb geen connecties met de Koninklijke familie.

Back off..!
Keshe en ik vinden elkaar niet aardig. Hij is lief en zacht tegen mijn man, maar zijn favoriete tekst tegen mij is: ‘Back off’. Ik hou me dus zo veel mogelijk op de achtergrond en laat de ‘crew’  het woord doen. Dan stelt Keshe een vraag aan Paul. In zijn gebrekkig Engels is hij moeilijk te verstaan. Als ik iets wil zeggen, probeer te helpen, sneert Keshe uit het niets:  ‘One more word and you can leave this room!’, alsof ik een of andere ondergeschikte ben of zo. Ik heb de hele tijd nog geen woord gezegd!

Ik slik met gekromde tenen de opkomende verontwaardiging in. Hoe waagt die vent om zo tegen mij te praten? Ik blijf zitten waar ik zit. Ik doe hem niet het plezier om te reageren, maar eenmaal in de auto barst ik los: ‘WAT EEN ZAK!’ Het liefst wil ik niets meer met hem te maken hebben, maar shit, de lezing die ik voor hem heb georganiseerd  is binnenkort. Dat kan ik niet meer annuleren. Eenmaal thuis verwijder ik meteen het filmpje van Youtube.

Vergeving
Op de dag van de lezing ontwijk ik Keshe zoveel mogelijk. Als hij binnenkomt en mijn man in de rolstoel ziet, commandeert hij meteen: ‘GET HIM OUT OF THAT WHEELCHAIR!’  Ik snap wat hij zegt. Hij heeft nog gelijk ook, maar kan het AUB OP EEN ANDERE TOON! Ik verwelkom de gasten. Vijf minuten voor aanvang trekt Keshe aan mijn mouw: ‘Lilian, het is niet mijn bedoeling om je beledigen. Zorg dat hij uit die rolstoel komt. Straks weet hij niet meer beter en denkt hij dat dit normaal is’.

Vervoer over de weg, gaat dan -met Keshe-techiek- ook letterlijk 'over' de weg..!
Vervoer over de weg, gaat dan -met Keshe-techiek- ook letterlijk ‘over’ de weg..!

Ik kijk Keshe met grote ogen aan. Hij doet vriendelijk! Meteen vergeef ik alles wat is geweest en voel ik zowaar sympathie. Mijn man heeft de plasma een aantal maanden zoals voorgeschreven gebruikt, maar na verloop van tijd had hij er genoeg van om met een zware helm op zijn hoofd te slapen en wat al niet meer. We hadden er beide meer dan genoeg van.

Ik moet tenslotte ook steeds maar zorgen dat hij aan de plasma zit. Hij gebruikt nu alleen nog maar het water. Inmiddels is Keshe naar Italië verhuisd. Ik heb nooit meer iets van hem gehoord, en hij ook niet van mij. Wel heb ik zijn goede raad opgevolgd en de rolstoel uit huis in de garage geparkeerd. Dat werkt prima.

Een jaar later belt de Federale Recherche van België. Er is een onderzoek gaande naar Mr. Keshe. Mogelijk is hij een oplichter. Iemand die mensen in nood grote bedragen geld afhandig maakt. Bij mij gaan alle alarmbellen af. ‘What is going on?’
‘Heeft u Mr. Keshe geld gegeven of anderszins betaald?’
‘Neen’.

‘Heeft uw man schade geleden van de behandelingen van Mr. Keshe?’
‘Neen. Het gaat goed met hem.’

‘Wij nemen nog contact met u op’.
‘Okay’.

‘Dag mevrouw’.
‘Dag mijnheer.’

We kijken allemaal reikhalzend uit naar alternatieven voor de waanzin van deze wereld. Ik heb weinig op met de traditionele medici. Mijn man ging het ziekenhuis in en kwam er beschadigd uit. Dan ben je blij als er nog iets anders is. Maar voldoet de nieuwe wereld? De waarheid komt steeds meer aan het licht. De vraag is niet of de behandelmethode van Keshe aanslaat of niet, dat zou zomaar kunnen, maar of hij mensen financieel dupeert of niet.

Ik heb mijn ervaringen bij de politie vertelt, niets wat niet al op internet heeft gestaan. Natuurlijk, Keshe en ik konden niet met elkaar door een deur, maar dat is niet van belang. Iedereen moet zijn eigen mening vormen. Als Keshe inderdaad een oplichter is, vind ik dat jammer voor zijn ziel. Ik heb nooit voor iets betaald. Ik kan alleen maar hopen dat mensen hun huis niet verkopen omdat ze in sprookjes geloven. Sprookjes zijn geen wonderen. Het zijn fantasieën.

Ondertussen, terwijl wij het spel spelen en zoeken naar een ‘schuldige’, visualiseer ik iedereen in het licht, dus ook Keshe. Ik heb een van de kannen door een vriend laten openzagen. Wat ik zag had niets met plasma te maken. Natuurlijk voel ik me belazerd. Maar toch, vergeving is het enige antwoord. Vergeving is de weg uit oordeel, uit ellende, uit projecties die we op onze medemens loslaten.

Ik heb geen zin om kwaad te zijn of te blijven. Kwelgeesten zijn de grootste leermeesters, wat dat betreft ben ik dankbaar voor alles wat de ontmoeting met Mr. Keshe mij heeft geleerd. Dit was niets anders dan de zoveelste les in vergeving. Als dit een journalistiek artikel zou zijn geweest, had ik dit nooit kunnen schrijven zonder ‘hoor en wederhoor’. Voor dit boek is het voldoende dat ik zowel het verhaal van Keshe en van de politie ken. En natuurlijk wat ik met eigen ogen heb gezien. Ik durf niets met zekerheid te zeggen, al heb ik alle contact met Keshe verbroken.

Mijn boek ‘Jij bent een Wonder’ verschijnt 25 mei a.s. en wordt door Uitgeverij ‘Piramidions’ uitgegeven. www.piramidions.nl

Boekpresentatie: 27 mei, tijdens de lezing van Paul Ferrini, in het Spiritueel Café Heerlen. Zie ook: www.spiritueelcafeheerlen.com, www.degoednieuwskrant.nl

Bekijk hier eventueel de verdere toelichting op het boek ‘Jij bent een Wonder’, door Lilian Ferru (22 maart)

Lilian Ferru, met een toelichting op het boek: ‘Jij Bent een Wonder’ in deze video. Wie heeft er geen behoefte aan wonderen? Maar wat is een wonder? In dit half autografische boek beschrijft Lilian Ferru openhartig haar worsteling om: ‘Een Cursus in Wonderen’ in praktijk te brengen. Hoe pas je vergeving toe als je verdrietig moet aanzien dat je man in een revalidatiekliniek belandt?

Hoe ga je in de tussentijd om met wereldsprekers zoals Master Sha, Eric Pearl, Mehran Keshe, Kiesha Crowther, Gary Renard, Pim van Lommel, Prageet Harris en vele anderen? Wat speelt er achter de schermen in het spirituele wereldje? Wat is ‘for real’ en wat is ‘bullshit’? Met verhalen uit het leven gegrepen en met uitstapjes naar het Urantia Boek, de Kabbala en ander mystiek gedachtegoed. Het is nu dat we moeten ontwaken uit de virtuele matrix, de droom die het leven heet. Jij bent een wonder, licht is het enige dat er is!

x

x

Uitgever: piramidions.
Zie ook: www.piramidions.nl,
www.spirtueelcafeheerlen.com wb www.degoednieuwskrant.nl

367 gedachten over “Lilian Ferru en haar Keshe-avontuur..

 1. perzische oosterse prinsessen op vliegende plasma tapijten met donkere zwoele bambie bamboozle ogen mjammie, daar hou ik nou wel van, de sprookjes van 1001 en 1 nacht zijn de hardste non-fiction reality documentaire blijkt maar weer, it is all in The Aether, jammer dat de ouwe sax coburg gotha koning van de Belgen zo boos doet. En wat vooral zwaar waardeloos is het Het Waardeloze Audio Geluid van Kip Kerry Camelot, complete interview met Keshe onverstaanbaar, het wordt tijd dat vroegere campagnon Bill Ryan weer terug komt, wijven en microfoons, gegarandeerd ellende..

  Project Camelot: Keshe under threat & free energy
  http://www.youtube.com/watch?v=jDFR994bcjk

  1. Die twee onderwerpen kunnen best samenvallen. Zowel Keshe als Lilian geloven in hun eigen wonder. Zoals wij ook in onze eigen wonderen geloven. Mijn wonderen bestaan omdat ik er zelf in geloof. Maar dat hoeft niet te betekenen dat een ander dat ook zo vindt of ervaart.

   Een vliegende tapijt of heksenbezem is niets anders dan een ‘vrije energie’ voertuig. 😉
   Én of sprookjes bestaan!

   Notabene JC liet vele wonderen zien. Maar maakt dat iemand een ‘goed christen’? Uiteindelijk draait nooit om wonderen zelf maar wat je kunt betekenen voor je medemens.

   Iets simpels: als je Liefde mag ervaren is dat dan geen Wonder?

  2. Lijkt wel Fukushima badwater, zou het tevens ontharend zijn? Smooth miauw?

  3. Je gaat er in als Keshe en je komt eruit als Lilian….
   Een wonder toch op zich ?!

  4. ze zal wel gedacht hebben dat plasma geel is of zo, wijven logika

  5. Dat doe ik ook elke dag 6x uitlopen en dee kleur blijft geel…

 2. Ik snap het ff niet. De patient is duidelijk beter geworden, je hebt er nooit een rooie cent voor betaald en toch wordt Keshe een oplichter genoemd.

  1. Ik snap het ook niet coz…

   Eerst zien we verslag van alle spullen die Keshe beschikbaar stelt voor de behandeling: “Keshe presenteert de plasma zo overtuigend dat zelfs een placebo zou aanslaan.”

   Maar even verderop toch de twijfel weer: “Ik heb een van de kannen door een vriend laten openzagen. Wat ik zag had niets met plasma te maken. Natuurlijk voel ik me belazerd.”

   Als iedereen die genezen wordt met een placebo, of iets anders waar hij/zij in gelooft, zich belazerd zou voelen, lopen er meer zieke mensen rond dan Keshe in zijn leven kan genezen.

  2. Ik ben benieuwd of Lilian zal reageren, vind het nogal een rare wijze om je boek te promoten. Ik heb het werk van Keshe redelijk gevolgd, bij behandelingen op medisch niveau is het ‘no cure, no pay’. Over het algemeen kloppen er uitbehandelde, uitzichtloze patienten aan die na een relatief korte tijd weer mobiliteit terug vinden.
   Dat men hem als een scammer weg wil zetten is logisch, vrije energie is een bedreiging voor big oil.

   Een vriend zaagt een kan open…????? Wat denkt men te vinden? Hoe ziet Plasma er uit? Schijt mijn pet maar vol.

  3. Vind het ook een verbazend wekkend artikel.
   Kan de touwtjes inhoudelijk ook niet aan elkaar knopen.
   Wat wel opvallend is dat hier voor het eerst de Cursus in Wonderen aandacht krijgt in een artikel.
   Daar draait het hier dan ook om.
   De rest kan ik er niet mee rijmen.
   Kennelijk een opmaat.
   Terwijl Keshe een onderwerp op zich is…

  4. Gelukkig, ik ben dus niet de enige die er geen touw aan vast kan knopen. Als je Keshe wil afzeiken vanwege het feit dat hij koseloos je man uit een rolstoel heeft geholpen, okee. Als je denkt dat je de mensheid kan helpen door een boek uit te brangen over wonderen, okee.
   Waarom deze twee onderwerpen samen moeten vallen snap ik niet. Ik heb ook op een website het verloop van het herstel van Paul gezien, alles leek wonderbaarlijk en ik had kippenvel, en nu dit. WTF? Inhoudelijk alleen maar rommel en in een sneaky way zwartmakerij, zeg verdomme gewoon waar het op staat en kom niet met zulke halfbakken aantijgingen aan en intussen je boekie promoten. Steek dat schrijfsel maar diep van achteren naar binnen, ik heb het al gewauweld zonder het te lezen.
   Halfbakken shit, wees duidelijk, wees eerlijk, kom niet aan met zulke vage aantijgingen en een halfbakken verhaal.

  5. Gelukkig, ik ben dus niet de enige die er geen touw aan vast kan knopen. Als je Keshe wil afzeiken vanwege het feit dat hij koseloos je man uit een rolstoel heeft geholpen, okee. Als je denkt dat je de mensheid kan helpen door een boek uit te brangen over wonderen, okee.
   Waarom deze twee onderwerpen samen moeten vallen snap ik niet. Ik heb ook op een website het verloop van het herstel van Paul gezien, alles leek wonderbaarlijk en ik had kippenvel, en nu dit. WTF? Inhoudelijk alleen maar rommel en in een sneaky way zwartmakerij, zeg verdomme gewoon waar het op staat en kom niet met zulke halfbakken aantijgingen aan en intussen je boekie promoten. Steek dat schrijfsel maar diep van achteren naar binnen, ik heb het al gewauweld zonder het te lezen.
   Halfbakken shit, wees duidelijk, wees eerlijk, kom niet aan met zulke vage aantijgingen en een halfbakken verhaal.

  6. Het is een raar verhaal wat aan alle kanten rammelt. Over Afasie gesproken, Lilian weet niet eens waar ze over praat en wat Keshe daar over weet is om hem een schop onder zijn reet te geven. Ik heb zelf als mantelzorger ooit 4.5 jaar voor mijn half verlamde vader die last had van Afasie gezorgd. Ik moet noteren dat mensen die allemaal last hebben van Afasie wonderlijk het zelfde gedrag vertonen en dezelfde manier van handelen aannemen, de een wat meer ingenieuzer dan de ander. Grappig is dat enkel het hersendeel van de meest gesproken taal beschadigd is, wanneer de persoon in kwestie ook een andere taal spreekt die eens uit te proberen. Vaak met een verbluffend resultaat dat er iets geheel vloeiends naar buiten wordt gesproken zonder fouten. Het hele denken van deze mensen is gewoon nog intact maar kan de stem en het spreken in de verwachte taal niet volledig meer naar buiten brengen. Pum pum pum is vaak het gemompel. Behalve de Franse TGV of de Berlijnse Muur taal, of Het Slinkse Engels, of de Spaanse rooie wijn doet wonderen. Heb je geen wonder plasma voor nodig….

   http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/26/Plasma-lamp_2.jpg

 3. Kom met duidelijke argumenten dat de technologie van Mehran Keshe niet werkt of dat het te duur is of wat dan ook, dit is gewoon vage achterklap en verdachtmaking. Na 15 jaar in een rolstoel gezeten te hebben kon mijn man weer lopen dankzij de techniek van Keshe, ik heb er geen cent voor betaald, het is dus een vuile oplichter want ik heb een kan doorgezaagd en er zat geen plasma in. By the way , ik heb een boek over wonderen geschreven, kom allen naar de boekpresentatie en koop dit boek.
  Ik zit me af te vragen wie hier nu de oplichter is.

  1. Het is iedere keer hetzelfde liedje. En wat zo jammer is, is dat er goed onderzoek naar gedaan is. Dat is gepubliceerd in The Lancet (ook niet het eerste de beste blaadje). Het gaat hier om een zogenaamde meta research van meer dan 100.000 patiënten. En men heeft nagenoeg alle mogelijke medische handelingen onderzocht, variërend van bomen knuffelen tot open hart operaties.

   Daar kwamen opvallende cijfers uit. Ik doe ze even uit mijn hoofd, dus vergeef me 😉 als ik het niet helemaal goed heb. 30% van het genezingsproces wordt bepaald door de relatie cliënt – behandelaar; 60% door het gezamenlijk vertrouwen in de gebruikte techniek en slechts 8% door de techniek. Dat geldt, extrapolerend ook voor de wondertechnieken waar meneer Keshe op de proppen komt.

   Laten we nu eens simpel zijn over zijn andere claims. Als hij die waar kan maken is hij in korte tijd zo rijk dat de hele familie Rotschild een armoedzaaiersbende zal lijken. En willen we de Rotschilds inruilen voor de familie Keshe?

   Wat zou jij doen als je free energy (as in beer) zou uitvinden? Ik zou het naar iedereen mailen die ik kende, op facebook posten, twitter spammen en het in turf hoge letters op een torenflat schilderen ,zodat ik een kans had het te overleven en jullie er van konden profiteren. Nee ik ben geen filantroop. Ik verlang naar een andere wereld, zoals heel veel mensen inmiddels (en dus gaat die er komen). En de enige manier is dan zoiets weggeven. Doet meneer Keshe dat? Nope.

   Dan is het in mijn ogen exit. Aan de vruchten kent ge de boom, zegt een van de vermeende stemmen in Een Cursus In Wonderen. Een zeer lezenswaardig boek IMHO. En ik kan iedereen aanraden de Cursus ook te gaan doen, behalve als je protopsychotisch bent. Lees hem echter voorzichtig en kritisch. En ik denk niet dat het Jezus is die daar spreekt, maar Sophia. Maar dat is persoonlijk.

   Een warme groet,

   Dzyan
   Die nu hoopt dat mensen ophouden de oplossing van hun problemen buiten zichzelf te zoeken.

  2. Dzyan, het blijkt dat Keshe inderdaad alles over vrije energie heeft vrijgegeven, omdat hij het wil overleven. Schijnbaar werd hij bedreigd. Jammer dat Lilian niet op journalistiek onderzoek uitgegaan is, toen ze werd gebeld door de politie, maar gewoon aannam dat Keshe dan wel een oplichter moest zijn…

   Op Finding Voices Radio heeft Keshe op 2 april jl. een interview gegeven aan Nexus en Jeroen Ghuijs (wellicht nog via archief terug te beluisteren). Hier is wat er in de aankondiging stond:

   21:00 22:30 From the Unseen Worlds met Mehran
   Presentatie Jeroen Ghuijs en Nexus
   “Woensdagavond rond de klok van 21.00 uur is het weer tijd voor From the Unseen Worlds. Deze week hebben wij niemand minder dan de Iraanse atoomdeskundige Mehran Tavakoli Keshe te gast in ons programma.”

   “Dhr. Keshe, uitvinder, wetenschapper en filantroop, wordt de laatste tijd zwaar op de korrel genomen door overheidskanalen van verschillende landen. Keshe gaf aan alle overheden technieken vrij die het mogelijk maken de wereld daadwerkelijk een betere plek te maken. Overheden wereldwijd deden niets met deze technologie en daarom heeft Keshe besloten de techniek aan iedereen vrij te geven, althans, dat is wat er geschreven staat.”

   “Uit verschillende bronnen heb ik vernomen dat Keshe door overheden op de hielen gezeten wordt, volgens Keshe zelf omdat hij de technieken vrij geeft aan de wereld, andere mensen denken dat er wellicht een andere oorzaak aan ten grondslag ligt. Wat dan ook en hoe dan ook, vanavond kunnen wij zelf vragen stellen aan Keshe en hij heeft mij persoonlijk beloofd op alle vragen antwoord te geven. Kortom, het wordt weer een spannende uitzending.”

   Verder nog een artikel dat Keshe op een Cabal Hitlist zou staan:
   http://2012thebigpicture.wordpress.com/2014/03/15/dr-mehren-t-keshe-on-cabal-hit-list-please-save-his-data/

   En hier een website waar 17 files over vrije energie van Keshe gedownload kan worden:
   http://2012indyinfo.com/2014/03/16/17-keshe-free-energy-files-can-be-downloaded-here/

   Hou me ten goede, ik heb niet alle links gevolgd, dus heb geen idee of er werkelijk nuttige informatie achter zit.

  3. Precies Alaya. In de link die ik gaf kan je ook zien dat Keshe wel degelijk heeeeel druk bezig is met een groot team om zich heen. Hij geeft regelmatig aan dat hij zeer voorzichtig moet handelen vanwege allerlei tegenwerking. Dat Lilian zich opgelicht voelt door iemand met zo’n drukke agenda die Bovendien 😉 er ook nog geen cent voor heeft gevraagd vind ik dus zeer veel van de vreemde. Ugh.

  4. Beste Allaya en Cozmic,

   Waar staan die vrije energie machines van Keshe dan? Welke wijken in Nederland krijgen op die manier hun energie? En als de kennis vrij gegeven is en werkt en in voldoende mate gekopieerd is, waarom zou welke overheid dan ook meneer Keshe nog lastig vallen.

   Ik heb een uur besteedt om op meneer Keshe’s website één document te vinden. Het jaarverslag, het financiële jaarverslag van de Keshe Foundation. Ik heb het niet gevonden. Waarom zocht ik dat? Omdat als hij met een ream mensen werkt, er grote geldstromen moeten zijn. Dat er verantwoording afgelegd wordt waar het geld van goedgelovige donateurs naar toe gaat. Openheid, dat willen we toch?

   Er is niets van dien aard te vinden. Er is niets te vinden van werkende apparaten die hele huizenblokken inmiddels van gratis energie voorzien. Er is niet een studie over genezingen die hout snijdt.

   Begrijp me niet verkeerd. Het boeit mij niet waar jullie je energie in stopt, zo lang je anderen maar geen schade toebrengt. En ik wil echt niet jullie dromen verstoren. Ik wil graag dat dromen uitkomen. En ik ken Keshe niet goed genoeg om te weten dat het weer zo’n psychopate charlatan is die maar een doel heeft. Maar erg hoopvol is wat hij van zichzelf laat zien niet helemaal, dat zul je denk ik wel met me eens zijn.

   Een warme groet,

   Dzyan

  5. Dzyan, je hebt de links naar de documenten dus ook niet gevolgd… of geluisterd naar het radio interview van afgelopen woensdag? 😛

  6. Ok ik heb nu geheime data van Keshe gedownloaded en bekeken, nu verwacht ik elk moment een belletje van Politie of een bezoekje aan me deur of laten we zeggen ik zal binnen 24 uur bedreigd worden als ik de informatie ook nog eens zou snappen. Ach we doen een poging maar het geeft eerder een opgeblazen olifant in een porceleinkast verhaal. We hebben de tekeningen gelezen en begrepen, ook het Plasma verhaal (heb ook zo’n lamp hier thuis staan) begrepen om er iets van op te steken. (not) We doen dan een poging om de hele dag dan maar bij de foon te gaan zitten want we kunnen nu gebeld worden… Spannend hoor 😉

  7. Nou Allaya, dat heb ik dus wel. Kijk voor het gemak even naar de eerste zin van de link naar de bestanden. Woohhooo ben snel want deze sites en daarmee het downloaden van de bestanden wordt door godweetwie onmogelijk gemaakt. En dat was op 15 maart jl. En wat schetst onze verbazing? De bestanden zijn nog braaf downloadbaar, niks aan het handje dus. Meneer Keshe leeft ook nog. Dat in tegenstelling tot de journalist die in Panorama de zaak Demmink aanhangig maakte en diverse bankiers. Het is niet dat godweetwie stil zit op dit moment, alleen blijken er belangrijker targets dan meneer Keshe.

   Wat eigenlijk ook een wonder is, vooropgesteld dat het allemaal geen onzin is, de benzineprijzen zijn stabiel, de ruwe olie prijs doet niks. RWE noch Essent is voor een speldenprik te koop, hun aandelenprijzen staan geenszins onder druk. Eerder het tegenovergestelde, de beurs is door de 400 punten gegaan in dezelfde periode. De markt, zo’n waanzinnige abstractie, lijkt niet verontrust door de publicatie van de heer Keshe’s documenten.

   Ik heb geen zin noch tijd voor dit soort discussies. Ik waarschuw je voor de Keshe’s in deze wereld. Doe ermee wat je wilt. Het is een goed gebruik onder complotters om te hopen en zichzelf daarbij keer op keer te frustreren. Terwijl we allemaal weten hoe het wel moet. Niet door de buitenwereld laten afleiden, niet in de lokkertjes van de EL-ite stinken, wellicht zelfs helemaal niet met de materiële shit bezig zijn, maar met onze eigen geest, met naar binnen gaan. Want daar zitten de problemen.

   Het is niet de materiële of technologische ontwikkeling van de EL-ite die ons zorgen zou moeten baren, maar hun spirituele ontwikkeling. Daarom komen vooralsnog hun dromen wel uit en de onze maar mondjesmaat.

   Een warme groet,

   Dzyan

  8. Jeetje Dyzan, je bent wel heel gedesillusioneerd. Heb je misschien zelf wel veel energie ingestoken. Je klinkt boos, een hebt het over complotters?
   Moet dan eerst iemand dood gaan, voordat die serieus mag genomen worden.
   En als je denkt dat er een elite is, die het wel allemaal goed voor elkaar heeft, omdat ze juist hun kracht en uiteindelijk hun macht gebruikt en iedereen die hen in de weg zit, verwijdert. Heel simpel.
   Of waren Tesla, Reich en Schauberger ook oplichters? Triest betoog van je, sorry hoor. Je kwam al wijzer over…

  9. Hoi Monika,

   Misschien een gevalletje chet la ton qui fait la musique. Ik gebruik de term complotter altijd al als een Geuzennaam. Dat is dus als een compliment bedoeld.

   Ik hoop zeker niet dat meneer Keshe ook maar iets overkomt. Maar ik weet ook hoe psychopaten functioneren, snakes is suits. En als iemand aardig is en met je meepraat, wil dat nog niet zeggen dat hij het goed met je voor heeft. Ik weet hoe groot de mindfuck van de EL-ite is. Ik ben sinds 2008 ongeveer 20 uur/week aan het studeren op dit thema. Ik neem dat heel serieus. Dus ik weet ook dat er mensen door diezelfde EL-ite naar voren geschoven worden om ons weer een sluier extra voor ogen te houden.

   Dus het enige dat ik hier zeg is, ben voorzichtig met dit soort mensen. Laat ze maar eens zien wat ze kunnen. En tot nu toe is dat niets, maar dan ook helemaal niets. Dan gaan er bij mij alarmbellen af. En die deel ik met de mensen die dit lezen. Er zijn er genoeg al eens op hun neus gegaan. Ik heb er een praktijk vol mee. Voorkomen is beter dan genezen.

   De mensen die jij aanhaalt hebben zeker hun bijdrage geleverd, hoewel ik niet altijd overtuigd ben wie er het meeste van geprofiteerd hebben. De Schiffs, Morgans, Rothschilds of wij. Maar ik zie geen enkele reden om Tesla en consorten plots een soort goddelijke status toe te kennen. Erger nog als hij kon wat men tegenwoordig denkt, dan heeft ie er verdomt slecht voor gezorgd om dat de mensheid te schenken in de vorm van publicaties. Follow where the money goes betekent ook kijken naar wie beter geworden zijn van de handelingen gepleegd door…..

   Een warme groet,

   Dzyan

  10. Hoi Dzyan, hetgeen Tesla kon en heeft bedacht is idd niet in de juiste handen terecht gekomen en de mens lijkt er nog niets mee opgeschoten.
   Maar wat men er wel mee is opgeschoten, is het zelf mogelijkheden bedenken voor vrije energie. Tesla zal voor velen een inspiratiebron zijn. En zoals je elders schreef, velen willen een andere wereld en die gaat er dan ook komen.
   En ik sluit me tevens aan bij alle afleidingen die bewust naar voren worden geschoven. Hoe en wat betreft Keshe, daar ben ik niet ingedoken, juist om die reden.
   Een ieder hier bewandelt verschillende paden om te groeien.
   Vertrouwen op je innerlijke gids, jezelf!
   Het maakt ook allemaal niet uit. Er zijn meerdere wegen naar Rome.
   Je noemde elders ook Sophia, dat trekt altijd wel mijn aandacht. 🙂 Het geeft me altijd een warm gevoel, nu ook weer!

  11. @Dzyan 3.09

   En daar ben ik het wel volledig met je eens: niet meer met materiële shit bezig zijn, maar met mezelf. Natuurlijk zijn bepaalde hulpmiddelen handig om het leven te vergemakkelijken, maar ik begeef me niet in de strijd welke hulpmiddelen dat zouden moeten zijn. Wat mij treft in dit verhaal is de ongenuanceerdheid om iemand zoals Keshe (had iedere andere naam kunnen zijn) in een kwaad daglicht te stellen, terwijl voorbij gegaan wordt aan de overige details in de achtergrond.

   Al die afleiding, houdt ons inderdaad af van onszelf. Mocht materiële “luxe” ineens wegvallen, is er niemand die weet hoe ze zich moeten handhaven.

 4. Mensen: voor de duidelijk: dit is een fragment uit het boek. Not the whole story! Ik vertel hier over mijn eigen ervaring en daar mag je van denken wat je wilt. Keshe is geïnformeerd door mij, dus niks afbranden, maar gewoon de waarheid vertellen. Mijn verhaal is een weergave van wat er zich heeft afgespeeld. Er zat geen plasma in de kannen, maar magneten. Punt. Wat dit met een Cursus in Wonderen te maken heeft kan ik hier niet uitleggen, dat staat in het boek.

  1. Lilian,
   Dat vind ik zo ongelooflijk zwak…
   Je plaatst hier een artikel, maar om antwoorden te krijgen moet het boek van jou worden gekocht?
   Hoezo liefde?
   Word er plaatsvervangend helemaal niet goed van.

  2. Anna, ik zal ff een teiltje voor je maken
   \___/ hopla, wees gewaarschuwd, hij zit al halfvol zei de optimist.

  3. En als het over de Cursus gaat…
   Ben benieuwd wat jij er dan van begrepen hebt.

  4. Bedankt voor het teiltje Coz!!!
   Heb moeite met teiltjes vinden waar ik kan kotsen.
   Omdat ik graag ieder zo graag wil zien als hoe ik mezelf zie.
   Onoprechtheid is een kwalijke zaak…

  5. Nou Lilian, je hebt de verkeerde passage uitgekozen om hier te publiceren, ik zou er me reet nog niet mee af willen vegen. Vind ik, etc.

  6. Anna heb teiltjes in de aanbieding voor je en wel meer dan die enkele van Coz. |____| \____/ [____} {____} (____) +____+ =____= je mag kiezen vandaag. Ergens ben je best wel een lieverd die een heerlijke hug mag krijgen 😉

  7. en dat is toch een tipje van de sluier. Magneten! over vrije energie gesproken. 🙂
   magneten worden imo zwaar onderschat.

 5. keshe kan het vooral goed uitleggen,
  en voor de rest vooral vrouwen beloven dat…
  en dan ben ik zowat rond,
  toch voor wat er geloofwaardig is aan die gast

  1. Keshe keert de huidige wetenschap op zijn kop en ondervind daar veel weerstand in. Ipv denken in keiharde voltages zoekt hij het in de kracht van het universum, de subtiele kracht. Zoals een paardenbloem zich door het asfalt omhoog weet te boren.

  2. Dat heeft ze vaker gedaan Jerry…. 😉 chew chew… oh my Gawd!!!

  3. Maar toch.. die tandloze frats Pantone rekend $795 voor een compleet geassebleerde “endothermische” Briggs & Stratton Vanguard,
   $40.000 voor gecertificeerd dealerschap en $3.500 voor de “screw yourself” versie… (incl. koffie en een koekje)
   Ik zit echt in de verkeerde business..!! 😀

  4. Jerry wat reken JIJ voor en consult ?! ik hou me heel warm aan bevolen! 😉

  5. De prijs hangt een beetje af van de vraag Paul hahaha En daar wou ik het maar bij laten! 😀

 6. Beste mensen, ik begrijp dat ik de ‘gelovigen’ en aanhangers van Keshe tegen het zere been schop. Don’t kill the Messenger. Het is inderdaad teleurstellend, want velen hebben hun hoop op deze technologie gevestigd. Niemand hoeft mijn boek te kopen. Ik schrijf niet over Keshe om hem ergens van te beschuldigen, ik vertel wat er is gebeurd. Ik hou me daarbij inderdaad op de vlakte, doe geen harde uitspraken. Iedereen moet zelf zijn mening vormen.
  Ik zal vandaag nog een filmpje uploaden waarin je zelf kunt zien wat er in de ‘plasma kan’ zit. Stay tuned…

  1. Lilian,
   Waarom denkt u dat Keshe u niet aardig vond? En wat zal de reden hiervoor zijn? Tegenwoordig lijkt het alsof de waarheid zoek is en iedereen zijn mond van vol heeft. Waarom zou ik u nou moeten geloven?
   Ook zou het waar zijn, een Keshe een oplichter, waarom hem nu alles verwijten en niet uzelf? U zocht toch een ‘genezer’ en nu boos dat hij het niet waarmaakte?
   Het is weer hetzelfde verhaal het ‘buiten zichzelf’ zoeken…
   vind ik dan 😉

  2. Genezing zit in je zelf en niet buiten je zelf. Er is niemand die een zeikte genezen kan. Ziekte is iets ondergaan, waar de meeste juist voor weg lopen. Ziekte is een ervaring die je door je zelf heen laat glijden om te voelen en te ontdekken wat het doet bij je. Wat je lichamelijke reactie erop is en hoe sterk je in je eigen kracht bent om deze inbreuk te kunnen trotseren. Vaak is het ziekte beeld een op gelegde leugen van buitenaf, je gaat zelf diep in die energie zitten omdat je zaken klakkeloos zomaar aanneemt als zoete koek. Lijden is puur onder vinden om alles daarna los te kunnen laten en het toverwoord is bij deze : “Verlost worden van de opgelegde ziekte”. Morderne artsen zijn eerder Toverdokters die je een vloek en een bezwering opleggen waar je zelf direct heilig in gelooft. Je eigen Spirituele ervaring is herinneren vanaf het moment dat je werd gemindcontrolled, terug te gaan en met die innerlijk kennis een andere weg in te slaan, dan beproef je vooruitgang in je totaal beeld. Tijd voor een hoog Spiritueel lesje!

  1. Lilian, wat een rommelig videootje om te willen overtuigen. Je verhaal hier rammelt aan alle kanten. Ook je stukje over afasie slaat nergens op. Hoe ver je denkt ook te zijn op spiritueel gebied (dat wat er in je zelf bewust bezig is) zegt niks over kennis van zaken. Techniek ontbreekt gewoon. Ik ken Keshe’s werk vrij goed en loop al een tijdje mee als geintresseerde dat er meer is tussen hemel en aarde. Maar de werking van het hele plasma verhaal klopt voor geen meter. Een beter coaching zou beter op zijn plaats zijn als je iets zou willen aanreiken. Jammer het had veel beter gekunt om mensen te willen overtuigen, goed dat deze site er is om het te bekijken wat er mogelijk is. We zijn geen watjes hier meeste van ons hebben inhoud en snappen waar het om gaat. We houden van dit soort onderwerpen en willen het graag ondersteunen mits het verhaal erom heen ook klopt als een bus, meeste verhalen rammelen vaak aan alle kanten.

  2. Ik was een van de 3 kijkers.
   Ik snap trouwens het muziekje niet wat te horen is, tijdens het kijken. En u geeft het zelf al aan dat het een ‘verkorte versie’ is.
   Wat heeft u precies ingekort?

  3. Mijn mening? Respectloos!

   Weet je hoe makkelijk het is om op deze manier te “bewijzen” dat iemand niet oprecht bezig is? Het lijkt wel een opdracht van de vereniging tegen de kwa(a)kzalverij. Aan het eind van het filmpje schrijf je zelfs “wie weet, werkt een magneet ook, wij weten het niet.” Dus waar het gaat nou eigenlijk om? Het geheim van de werking ontdekken, of Keshe’s behandeling in een kwaad daglicht stellen?

   Gaat het om een waterkan met plasma? Of gaat het om een kaarsje voor een Mariabeeldje? Of gaat het om een handoplegging? Hoe bewijs je dat het werkt? Of is het makkelijker om het zoeken naar bewijs achterwege te laten en te vertrouwen op ons eigen zelfherstellende vermogen. Ja, je weet wel, dat vermogen tussen onze oren 🙂 .

   Je weet toch waarom placebo’s werken? En dat ze niet meer werken als je weet dat het “maar” placebo’s waren?

   Hoe gaat het trouwens met Paul, nu Keshe is “ontmaskerd” en de behandeling is gestopt? En hoe verklaar je de verbeteringen die Paul liet zien in het begin van de behandeling? Of bleef verdere verbetering op den duur uit en ben je gaan zoeken, mede ingegeven door de manier waarop Keshe jou benaderde?

   Dat is het gevoel wat ik hierbij krijg. Er klopt iets niet in je verhaal. Je wil op de vlakte blijven, maar de informatie die je verstrekt laat wat anders zien (ik druk me nu voorzichtig uit).

   Heb je je verdiept in het hele werkveld van Keshe? Hoe hij die auto laat zweven? Hoe hij vrije energie beschikbaar maakt? Hoe hij het celgeheugen reset? Wie weet is een magneet wel het antwoord.

   Heb je het Keshe gevraagd?

  4. Nog één ding…

   Hoe voelt het om controle los te laten en te accepteren dat er iets is wat een ander aanreikt dat ook werkt om jouw geliefden te genezen?

  5. Voor degenen die denken dat hun brein hunzelf zijn.
   Heb ik een volgend youtubefilmpje: ‘your brain is spamming you’.

   Hecht niet te veel waarde op ‘beloofde’ ‘nieuwe’ technologie.
   De teleurstelling is des te groter als het niet werkt.
   Waarom zullen wij iets willen herhalen dat bij oudere beschavingen al bekend was.
   Als die technologie hun geholpen hadden bestonden ze nu nog. Dus hoe hoog schat je hun bewustzijn toen in? Als ze toen Liefde gingen ontkennen, vermoed niet verder dan 3d.
   Dzyan geeft een wijs advies. De oplossing behoren we niet buiten ons zelf te zoeken.

  6. Voor wie schrijf je dit lezer? Voor Lilian?
   Het lijkt erop dat je ervan uitgaat dat ze er vroeger geen bewustzijn hadden, en niet voor de liefde kozen? Over welke tijd heb je het precies?

  7. Liefde is er altijd geweest in exact dezelfde vorm en hoeveelheid eb sterkte. Daar wordt niet denkbeeldig aan gesleuteld of aan gebypassed. Het is een vortex straal die aan ons trekt naar de bron toe waar we vandaan komen en ra ra ra ra wat is die bron? (heel makkelijk antwoord)

  8. Hoi Monika,
   zoals Paul zegt is Liefde nooit weg geweest en zal het eeuwig blijven bestaan.
   Maar de mens heeft de vrije wil te kiezen ook tussen goed(liefde) en kwaad(geen liefde).
   Omdat de mens ooit het paradijs op aarde heeft ervaren heeft die naar mijn mening een Gouden(Go(e)d=Liefde) Tijd was. De onhandige taal bestond niet als mensen telepathisch konden communiceren. Wanneer wij een hoog bewustzijnsniveau(door Liefde) bereiken zullen naar mijn mening deze gaven gewoon terugkomen. Dan blijkt dat technologie altijd surrogaat en kinderspel, ondergeschikt te zijn aan onze natuurlijke potentiële mogelijkheden. Stel je ‘ns voor telepathisch communiceren voor iedereen. Vele bestaande technologische uitvindingen kunnen zo overboord. Zelfs internet is dan achterhaald en niemand hoef een taal te leren iedereen kan iedereen verstaan en zo dus de waarheid weten. Daarom is het naar mijn iets in het verre verleden gebeurd dat ons bewustzijnsniveau omlaag is gegaan naar 3d(ter bescherming van onszelf en/en opnieuw leren ervaren). De mens heeft ook de neiging als iets totaal fout gaat het buiten zichzelf te zoeken dan in zichzelf. Dat is mijn ervaring.
   Wetenschap (ook technologie) kan heel nuttig zijn voor de mens. Maar daar ook heeft de mens een keuze te kiezen in goede of kwade opzicht.

   Lilians is naar mijn gevoel wel oprecht maar door een zekere mate van belangenverstrengeling spreken voor eigen parochie zag de buitenwereld een hetze tegen Mr. Keshe.
   Had ze die twee zaken kunnen scheiden. Dan bleef er naar mijn mening één verhaal over.
   Niet de de technologie van Keshe( waar of niet waar) was van belang maar wat eigenlijk belangrijker is: hoe gaan mensen wederzijds, gelijkwaardig uit liefde met elkaar om.
   Als het wederzijds het niet klikt dan is een oordeel of vooroordeel reeds gemaakt.
   Als ik iemand een zak vind gaat het bij nooit om wat iemand presteert maar hoe die mij bejegent. En die reactie is ook menselijk.

   Guido, Lilian en iedereen nog bedankt voor het inzicht om nog verder te groeien. Wat heeft de mens (ook ik) nog een hoop te leren. En dat is maar goed ook. Pfff.

  9. In elk oordeel zet je jezelf vast. Je zet ‘ergens’ een hekje omheen, een vakje. JOUW hekje, jouw vakje.. Het oordeel zegt iets over degene die oordeelt, meer NIET!
   Wat niet betekent dat degene over wie je het hebt, of over datgene waar je het over hebt, niet tegen het licht gehouden kan worden. Maar, en dat wordt té vaak vergeten in mijn visie, het gaat altijd over ‘het licht van de be-oordel-aar’..
   En de woorden ‘ik vind’ of ‘naar mijn idee’ zijn dan de essentiële basis van dat oordeel.. Zoals ‘Ik vind Jan een kwal’… Zegt dat wat over Jan of wat de ‘IK’ ervan vindt..?? Tja, die ‘ik’ zijn we afgeleerd, met alle gevolgen van dien. Volgens mij zien maar weinigen zichzelf nog staan, praten, denken, voelen enz.
   Zo heb ik het ervaren met oordelen. Door die woorden (‘ik vind’/’volgens mij’) wég te laten, lijkt het alsof je de waarheid in pacht hebt en die verwoordt. De andere dient dan zijn bek te houden, want je hebt de Waarheid al benoemd. De ‘ander’ kan daartoe niets meer bijdragen.. Nou lekker.. Over een hautaine houding gesproken..
   Er is jouw waarheid (Jij vindt)
   en er is mijn waarheid (Ik vind)
   En dan is er De Waarheid
   .
   En wellicht dat ‘De Waarheid’ een gezamenlijk doel zou mogen zijn..

 7. Er bestaat genoeg literatuur om je te wapenen tegen al dit soort Wonder doeners, schrijver Martin Gardner, titels Fads & Fallacies, When you where a Tadpole and I was a Fish, The wild site, hij heeft 80 boeken geschreven, de meeste over exacte vakken, no noncens schrijver.
  Maar hij verwerpt niet nooit op voorhand nieuwe ontwikkelingen, want wonderen zijn de wereld nog niet uit, en de moderne ziekte van alles uit elkaar te pulken, en dan weg te smijten, zo als Machivlli en ook PAUL zegt er is meer tussen hemel en aarde, maar dez dame is een beetje dilletanterig bezig met dit toch heel interessante onderwerp.

 8. Dit is mijn laatste reactie op dit ’topic’. Waar het mij om gaat is dat er geen plasma te vinden is in de kannen, terwijl dat wel zo is gezegd. Tot op de dag van vandaag kan ik niet zeggen wat ‘de behandeling’ van Keshe heeft gedaan, aangezien mijn man gelijktijdig ook door anderen werd behandeld en heel hard trainde.
  We zijn allang gestopt met alle tools. Als ik niet door de politie was benaderd, dan had ik de kan nooit open laten maken. Wanhopige mensen steken zich in enorme schulden, terwijl beloftes niet worden waargemaakt. Ik hoef niemand te overtuigen, dit is mijn ervaring en that’s it. Ik heb het van dichtbij meegemaakt. Ik zeg niet dat het wel of niet heeft gewerkt. Ik zeg: IK WEET HET OOK NIET! VORM ZELF JE MENING. Ik geloofde Keshe. Ik geloofde dat er plasma in de kannen zat. Nou, niet dus. Ik weet dit al een tijd, heb lang getwijfeld om dit openbaar te maken. Het onderzoek van de politie zal uitwijzen hoe het werkelijk zit. Als Keshe ‘for real’ is kan hij niet ontmaskerd worden. Dat is ook niet mijn opzet. Het filmpje is inmiddels verwijderd.

  1. Jammer Lilian, je geeft dus aan dat het niet klopt allemaal. Iets laten zien en dan verwijderen spreekt boekdelen. Het vertellen over dat Politie je komt waarschuwen, dat betekent dat je een groepje NSA fans achter je hebt lopen. Wat ik zelf op me kerf stok heb staan zou ik allang breed en wel ergens in een gevangenis diep onder ANP gevangen moeten zitten. Het is eerder voor mij het ziekenhuis geworden. Mar dat heeft niks met het verstrekken van informatie te maken. Nogmaals je hele verhaal rammelt aan alle kanten en als je weg loopt dan bekend je schuld. Als je blijft staan waar je staat en je verbeterd je verhaal in allerlei opzichten dan heb je eerder een kans om iets naar voor te schuiven dan hoe je nu hier reageert met je reactie. Je wilt een antwoord hebben en die krijg je, goed bedoeld en onderbouwd na bestudering van je artikel. Het is niet om je af te willen breken maar om aan te geven dat het niet helemaal klopt van wat we lezen en begrijpen.

  2. Precies, Paul, niet om af te breken, maar om de andere kant van het verhaal te belichten omdat we het gevoel hebben dat het verhaal niet compleet is. Maar goed, ze dreigt nu met niet meer reageren, dus onze goed bedoelde kritieken lopen vast in het negeer-spelletje. Jammer. Sterkte Lilian!

  3. @ Allaya

   Juist onze Wizard of OZ (Guido) doet zwaar beproefde testen met ons, of het nu eens door hebben of niet, het is weer een Meesterlijke zet die ons voor wordt gehouden als voor zoete Tover koek. Iedereen die ene plasma lampje bij zijn bed heeft staan weet dat het niet past in een waterkan constructie. Het is enkel te creeren in een glazen BOLlamp luchtledigheid, dan zie je de dans van plasma ontstaan.
   https://www.youtube.com/results?search_query=plasma+lamp

  4. Er is niets zo treurig als een gesnoten kaars, zo’n zwart krom pitje, na zo’n heldere vlam !

  5. Weet je wat ik denk Jenne? Veel mensen zijn zo a-techneut als de pest, en snappen relativiteit niet, wat het betekend als dingen relatief zijn, en voelen niet de mogelijkheden van het begrip “oneindige mogelijkheden” wat begint bij Yin en Yang. Als je a-technisch bent heb je ook geen diepgang.. want je kan de kosmos namelijk ook zien als een grote baarmoeder, en dat is voornamelijk een mechanisme, dat kan je niet ontkennen want je bent er. Anders stond je niet tegen me aan te lullen en ik niet tegen jouw. Alleen de gemiddelde draagtijd voor het ontstaan van zaken is kennelijk wat langer dan 9 maanden.. en dat noemt men tegenwoordig evolutie.
   Voorbeeldje; stel je voor, je gaat ‘dood’ als Jenne, en je wordt over 200, of wat mij betreft over een miljoen jaar (is een voorbeeld) maakt niet uit waar of op welke planeet in het universum weer geboren als Piet of Klaas of Sjaak.. hoelang ben je in je beleving dan weggeweest? Toen je geboren werd miste je toen iets?
   Stel je voor, je wordt weer geboren als mug of als luis, mis je dan het menszijn denk je? Ik zeg niet dat je als een mug weer terugkomt, maar stel je voor. Zou dát er niet mee te maken kunnen hebben waarom de grote zieners der aarde niet een vlieg kwaad deden en zich niet hechten aan de illusie van persoonlijkheid?
   Wist je dat er steeds meer ruimte bijkomt? Dat is een FEIT! Maar waar komt dat vandaan? Heb je wel eens gehoord van de theorie van een multi-versum in relatie tot mogelijkheden en diversiteit? Zou dat ook iets met elkaar te maken kunnen hebben denk je? Denk je dat leven kán verdwijnen aangezien het de kosmos zelf is die het produceert? Is de kosmos niet een mogelijkheid die in het bestaan is gesprongen misschien om weer even terug te komen op dat multi-versum? Voel je hem? Dat noemt men kosmologie, best wel interessante kost. 😉

  6. Morgen kom ik terug als Jerry de 2de met dezelfde styl van begrip en humor. Als Space techneut geschoolde Startrekkie zou ik prima fungeren op WTK de 8ste site van GuidoJ de 15de… Het doet me iecht genoegen om uit te dijen, dank aan Jerry.

   Wel een stukje lekker lezende tekst ipv one-liners Jerry, vaker doen men, je kan het !!!!

  7. Ik viel ook bijna va mijn stokkie in mijn kanariekooitje. Laat zijn gravatarretje ook nog jabajaba doen en het is net alsof’tie echt praat
   )00(
   ..!..
   .~~~

  8. Jah, ik overtref mijn reputatie wel geloof ik deze keer hahaha, wat heb je precies in dat kooksel van je gestopt Paul??
   Pffieuw, ik moet ff gaan leggen! 😀

  9. Er zat een kilootje maanzaad in, je gaat er meer van singen… 😉

  10. Potverdomme Paul waar kan ik dat bestellen? Ik kan me voorstellen dat ze jouw graag in de keuken hebben daar bij WtK! :mrgreen:

  11. Het is gewoon heerlijk om je eens zien los te komen Jerry, doet mij een deugd, ik wordt daar ontzsttend vrolijk van en voel me gelijk weer een stuk beter vandaag. Wil je best wel mijn geheimen verklappen hoor… Elke dag 4 gram Moringa gebruiken doet wonderen. Ask Coz.

  12. Dat is goed om te horen Paul, een dag niet gelult is een dag niet geleeft tenslotte! hahaha Allemachtig, er zit voor de hele maand groente en fruit in één zo’n Moringa pil, dat verklaart een hoop! 😉

  13. Beste Jerry bedankt voor je interessante artikel naar mij toe.
   Wat ik hier over kan zeggen is het volgende, alles maar dan ook alles wat de menselijke geest kan bedenken, fantaseren, is mogelijk om te verwezelijken.
   Of réincarnatie tot die mogelijkheden gerekend moet worden weet ik niet, maar laat de mogelijkheid wel open.
   Je kan de veel besproken en veel gewenste réincarnatie ook vertalen, naar de aanwezigheid van al je voorouders aanwezig in je Genen/DNA streng, die als het ware met je mee kijken door jouw oogen.

  14. @Jenne

   Reïncarnatie impliceert “her”, dan kom je weer uit bij de persona, een cultuurgebonden karakterisering van het individu, niet bij het aaneengesloten proces van een mechanisme. Dan komt je persoonlijkheid ergens in een wachtkamer en liggen de eigenschappen voor een incarnatie vast. Denk je dat je eindelijk van Jerry af bent komt hij weer als dezelfde lul terug.. 😛

 9. Vraagje. Hoe ziet plasma eruit? Heeft Lilian eerst opgezocht hoe plasma er uit zou moeten zien? Wanneer je even een googleactie doet en plasma en Keshe in tikt kom je al snel de volgende video tegen. Een petfles met enkele elektroden ( waarschijnlijk de zogenaamde batterijtjes die de doorgesneden kan laat zien,).
  http://www.bing.com/videos/search?q=keshe+plasma&qs=n&form=QBLH&filt=all&pq=keshe+plasma&sc=0-7&sp=-1&sk=&cvid=2c9b2e57d783408ca7427eeebe68e696#view=detail&mid=B2C5A31BC8B6872DB370B2C5A31BC8B6872DB370
  Ik geloofde dat er plasma in de kannen zat.

  Hoe dacht jij dan dat plasma eruit zou zien!

 10. Een cadeautje van mij aan Jezus…sinds wanneer doen mensen roddel en achterklap cadeau?

  En dat op conto van Jezus plaatsen, je hebt lef en blijkbaar geen letter begrepen van het boek dat fier met een afbeelding in dit artikel prijkt. Cursus in wonderen.

  Dan vervolgens vanuit de inleiding over het zelf geschreven boek rechtstreeks het geleerde uit het Wonderenboek aan de kapstok hangen en iemand zwart maken van haver tot gort, gebaseerd op onwetendheid, hele leugens en halve waarheden.

  Verder….nadat de recette van de vele sprekers, waarvan vrijwel iedereen op voorhand al wist dat het charlatans, bedriegers en mega ego’s zijn, geïnd is, deze mensen afbranden in een boek. Heb dan GVD het lef deze mensen live op het podium aan te pakken. Zo had je tenminste nog wat respect verdiend.

  Je vraagt je af wat er achter het spirituele wereldje speelt? Ligt eraan welk spiritueel wereldje er bedoeld wordt. Het spirituele wereldje in het spirituele/virtuele café of de algehele spirituele wereld. Ook al zo’n punt waar mij de haren van te berge rijzen. Alsof het spirituele café de hele spirituele wereld vertegenwoordigt!
  Wat een air, wat een zelfverheerlijking, welk een ontembaar ego! Wat een bak!

  Je visualiseert iedereen in het licht, schrijf je….misschien dat je iets teveel visualiseert want jij bent duidelijk diegene die het meest verblind is, niet door het licht maar door de gedachte dat jij, middels afkatten van anderen, licht kunt brengen aan anderen. jij snapt werkelijk geen ene reet van wat spiritualiteit is.

  Wat mij betreft is er toch een klein wonder gebeurd de afgelopen dagen. Want ik vind het een wonder dat jij een podium hebt gekregen om in één kort stukje zoveel onzin en onderbuik gevoel te plaatsen, zonder daarbij ook maar met één degelijk argument te komen voor alles wat je in dit stukje gebrabbel schrijft.

  Je struikelt maar krabbelt steeds weer op. Ik heb zo’n vermoeden dat je dit nog heel lang zult moeten volhouden. Vergeven is niet alleen iets dat je neerschrijft, vergeven is iets wat je doet. Iemand zwart maken en tegelijkertijd praten over wonderen en vergeven strookt niet met elkaar en maakt wat mij betreft duidelijk dat jij nog een hele lange weg te gaan hebt met heel veel struikelen en opstaan. Ik adviseer een goed set kniebeschermers!

  1. Oh my Gawd…. Coz heeft weer gelijk… Holy Miracle Tree…. 😉 🙂

  2. Even 4 the record, Judge jury and executioner is geen tweede nick van mij 😉 Had zomaar gekund, dat dan weer wel, maar toch niet.

  3. Even 4 the record, Judge jury and executioner is geen tweede nick van mij 😉 Had zomaar gekund, dat dan weer wel, maar toch niet.

 11. Lieve mensen, jullie hebben allemaal gelijk. Ik hou van jullie allemaal. Dank voor deze feedback en de moeite die je neemt voor de goedbedoelde adviezen.

  1. Beste Lilian, ten eerste mijn complimenten dat je WEL hier komt om te reageren.
   Ten tweede, ja de rest staat in de reacties die niet mals zijn.
   Toch ben ik blij dat je wel reageert, dat geeft je voor mij creditpoints.

  2. Dankjewel Cozmic. Ik heb respect voor ieders mening en ook voor de verschillen. Vergeven is het licht zien in iedereen. Ook in Keshe. Hij was een van mijn leermeesters. Om dit te begrijpen zullen de mensen of het filmpje moeten zien (op deze pagina) of het boek lezen. Ik denk, omdat ik er een fragment uit heb gelicht, dat de intentie niet helemaal is overgekomen. Vind het wel fijn om een positief geluid te horen.

  3. Beste Lilian, als je een goede intentie had, dan is die duidelijk niet overgekomen. Meer kan ik er niet echt over zeggen, ik heb het verhaal meerdere keren gelezen voor ik reageerde om niet impulsief te reageren. Het komt echt niet goed over. Ook heb ik indertijd jullie verhaal gevolgd over Pauls herstel etc wat me behoorlijk bewoog. Het komt nu over als een smearcampagne tov Keshe, en ja, dat schoot bij mij in het verkeerde keelgat. Duidelijk was ik niet de enige. Hopelijk kan je deze oprechte feedback waarderen en ik wens je en uiteraard Paul het allerbeste.

  4. Cozmic, ik kan je vertellen dat het met en zonder ‘plasma’ uitstekend met Paul gaat. Dankjewel voor je betrokkenheid. Ik heb lang geloofd in Keshe, was euforisch. Al kon ik niet met hem door een deur, ik geloofde wel in de behandeling. Je kunt je voorstellen hoe geschrokken ik was toen ik hoorde dat er een onderzoek gaande was. Dit fragment over Keshe staat in mijn boek ergens op pagina 450. Het is hier niet duidelijk geworden hoe ik met mijzelf heb geworsteld om de vergevingsprincipes van ‘Een Cursus in Wonderen’ in praktijk te brengen (waar mijn hele boek over gaat). Ik heb hier ruimte voor 2 pagina’s. Wat ik vertel is wat ik heb ervaren met Keshe. De kern van het betoog gaat over vergeven, het is inmiddels wel duidelijk dat dit niet is overgekomen. Thanks again for the feedback.

  5. FFS, lilian , zie je zelf niet hoe aantijgend jouw verhaal hier is? Je zet hem tussen de woorden weg als een scammer, een oplichter etc.
   Wellicht vond hij jou een irritant persoon die hij op afstand wilde houden, hij begreep jouw goede intentie, maar jpouw opdringerigheid stond hem in de weg. Ik snap hem volledig, ik zou ook zeggen , : lilian, effe oprotten, ik met paul spreken en zijn frequentie pakken., ff opzouten girl.
   Je hebt geen idee over wat mehran keshe wel en niet doet.
   Je gaat er wel over publiceren.
   Je spreekt over karma.
   -uiterst beledigende reactie verwijderd..!!-

   fluit fluit

  6. Doh, ik zei bepaalde dingen in mijn voor gaande reactie, kan ik ze nog corrigeren omdat ze commercieel niet goed vallen?

  7. Lilian, ik ben bang dat je al iets te veel hebt laten zien voor de gemiddelde HSPr, beter dat je bek houdt en niet meer verschijnt. Wij houden namelijk niet van jouw soort dat halfbakken new age drek.
   De actie die je hier liet zien, laat jouw frequentie zien. Lieden als jij wil ik helemaal niks mee te maken hebben. Daarom nemen we jouw verhaal bn de zeik, 1 grote fucking leugen en lowfreq shite.

  8. Vergeving behoort uit jezelf, oprecht vanuit je hart te komen, niet uit een boek omdat het zo hoort wanneer je spiritueel wil groeien. Als het zo makkelijk was “ziezo, wie gaan we vandaag eens vergeven”, dan kon je de cursus in wonderen gewoon op het internet pleuren en iedereen zijn/haar thuisstudie doen. Zo werkt het niet.

   Cozmic, wat je in je laatste regeltjes schreef, zijn weliswaar niet zo handig, maar ze komen wel uit je hart. Een goede verstaander leest jouw boodschap door het woordgebruik heen.

   En wat Lilian betreft: het gaat niet om jou en of jij de goedheid in je hart kan vinden om die ander te willen vergeven. Het gaat erom dat je ieder laat zijn hoe die is. Laat los!

  9. Coz: over low-freq gesproken.. pfff. Jongen, jongen, hou jezelf toch eens in toom.. Is dit gescheld een teken van je verhevenheid, of hoe mag ik dit zien..? Wordt jij er verhevener door, voel je dát, wanneer je iemand anders diep(er) in de shit duwt..?? Je afzetten tegen mensen, schetst kennelijk een krachtig zelf-beeld..? Probeer gewoon eens te geloven dat het (ook) met rustige bewoordingen kán.. Wat Pietje over Klaasje zegt, en vooral ‘hoe’, zegt veel meer over Pietje dan over Klaasje….
   En ja Allaya, ik ken Coz en lees er ook doorheen.. Maar daarom staat het er nog wel.. Pfff…
   Kan het zijn, omdat Lilian hier maar één van de stukken uit haar verhaal publiceert, ze onvolledig is.. Ken je het hele verhaal?? Mijn god, wat een agressie komt er uit.. En als je over ‘we’ spreekt Coz, voel ik me in ieder geval niet aangesproken, met dit soort agressie.

  10. Lilian, ik vind het dapper dat je de worsteling doormaakt, m.b.t. de ‘Cursus in Wonderen’.. Hoe je alles in die relatie probeert te zetten en vooral: dat je die worsteling deelt. Dát is de reden dat ik een stukje van die ‘knokpartij’ hier heb gepubliceerd. En zo zijn we allemaal op onze eigen-wijze aan het knokken, om tot de essentie te komen.
   Wellicht is dit hoofdstuk uit de ‘context’ geslagen.. Geeft het een onvolledig beeld. Geeft het een té persoonlijk beeld, waar weinigen zich in herkennen.. Het zij zo. Dank voor het delen.

  11. @ Cozmic,

   Ik sluit me bij het commentaar van Guido aan. Niet omdat Guido dit nodig heeft, want hij weet zichzelf wel verbaal te redden. Dat weet jij echter ook, maar je bent aan het uitglijden met je scheldkannonades. Eerst geef je Lilian de complimenten waarna je haar knalhard en genadeloos onthoofd met een vlijmscherp zwaard, waarvan je mij in ieder geval het idee, geeft, dat je dit zwaard al langer in de aanslag had.

   Ook ik lees al lange tijd jouw diverse commentaren hier op WTK en zoals voor ons allemaal in meer of mindere mate zal gelden, zijn we het de ene keer meer eens met iemands uitingen dan de andere. Dat kan allemaal en we mogen dit ook op onze eigen manier invullen door opbouwende of afbrekende commentaren te geven, maar om iemand eerst te prijzen en daarna genadeloos verbaal af te slachten en de door jou gegeven creditpoints daarmee te devalueren, geeft mij te denken. Ook ik kan me in andere bewoordingen uitlaten, die bepaald niet fraai zijn. Niets is mensen vreemd.

   Schelden is voor mij echter altijd een teken van zwakte. Een zwakte, die menigeen bij zichzelf ontdekt op het moment, dat hem of haar een spiegel wordt voorgehouden. En dat geldt voor ons allemaal, of je nou Cozmic, Lilian of Harrie etc. als naam draagt.

   En doe ermee wat je wilt met dit commentaar van mij, maar besef, dat we allemaal leringen trekken uit het dagelijkse leven.
   Cozmics, Lilians, Guidos, Jantjes, Harries en iedereen, die is geëtiketteerd door middel van welke naam dan ook, we worden op zijn tijd ook met ons zelf geconfronteerd en mogen (nee, niet moeten) dan de hand in eigen boezem steken. Aan iedereen zelf te bepalen hoe je richting medemens hier mee omgaat.

  12. Sorry allerliefste mensen dat ik zo ‘binnen’ storm….
   Guido en Harrie zouden jullie jullie comments nog even kunnen herhalen, voor meneer Keshe, please 😀
   En btw oordelen doen jullie toch ook. We oordelen en beoordelen iedere dag op nieuw. b.v. heel simpel…hoe is het weer, wat wil ik eten, wat ga ik doen, eerst dit of eerst dat. Iedereen kent Cozmic ondertussen en hij heeft hier ook al zijn worstelingen bloot gelegd.
   En wat agressie aangaat, ik vind jullie beschrijvingen ook niet echt vriendelijk, vooral Harries ‘onthoofdingsscene’, over oordelen gesproken. Waarom nu weer iemand ’terecht wijzen’ over de toon…het gaat toch allemaal om de intentie..en ik voel de intentie voor het opkomen voor Keshe en de verontwaardiging daarover, dat iemand met ‘lieve omschrijvingen’ probeert iets te verbloemen en Cozmic voelt dat gewoon, net zo als anderen. Trouwens is Lilian een grote meid en kan dat best zelf oplossen, lijkt mij. Ze had ook de kracht zich van ‘Keshe-De Verschrikkelijke’ los te maken. De wonderen zijn nog niet de wereld uit 😉 Maar goed het is al weer gebeurd en ik maak van een stukje wijsheid gebruik, dat alles maar een illusie is…

  13. Ja sorry; ik voelde het ook zo. ‘Gewoon’.. En idd, we oordelen de hele dag. Lekker weertje koekepeertje?

  14. @ Monika 12.10

   Dank je voor jouw reactie.

   Quote @ Harrie 2.9:

   “En doe ermee wat je wilt met dit commentaar van mij, maar besef, dat we allemaal leringen trekken uit het dagelijkse leven.
   Cozmics, Lilians, Guidos, Jantjes, Harries en iedereen, die is geëtiketteerd door middel van welke naam dan ook, we worden op zijn tijd ook met ons zelf geconfronteerd en mogen (nee, niet moeten) dan de hand in eigen boezem steken. Aan iedereen zelf te bepalen hoe je richting medemens hier mee omgaat”.

   Wat betreft mijn opmerking over ‘onthoofding’: Ja, zo heb ik het dus gelezen en ervaren, en geef dit eerlijk aan. Uiteraard hoeft niemand het hier mee eens te zijn, maar dat ben ik dus ook niet met de toonzetting van Cozmic, terwijl ik hem in vele van zijn commentaren wel weet te waarderen. Blijkbaar heeft zijn manier van schrijven dit keer iets in mij getriggerd waardoor ik reageer.

   En ja, Lilian is inderdaad een grote meid, die het probleem zelf mag oplossen, maar waarom een mening van iemand zo vernederend neersabelen als je een andere intentie hebt, zoals je schrijft.

   Misschien ergeren mensen zich nu wel aan het woord ‘neersabelen’, dat ik hier gebruikt heb, maar zo voel ik het.

  15. Dank monika voor je relativering. Ik zat met beide kanten van het verhaal in mijn maag. Vervolgens dendert de een nog harder over reacties heen dan de ander en dan heb ik het helemaal gehad. Wegwezen! Immers komt het oordelen over een ander niet overeen met mijn zelfbeeld, maar ja, mijn zelfbeeld over mezelf is duidelijk ook gekleurd, dus wie ben ik om mezelf af te vallen, toch?

  16. Beste mensen, jullie zijn allemaal steeds aan het MUTSEN hier, keer op keer voor de ontelbaarste keer. Iedereen is steeds weer bezig elkaar de les te lezen en de juiste weg te moeten bewandelen voor de juiste kleur van gedragscode. Als we dan toch zo op elkaar afgeven dan moet daar maar eens een oplossing voor gaan komen.

   De RNF heeft weer de oplossing weer in Petto om elkaar eens met rooie neuzen te kunnen bevechten. Alles mag, schelden, roepen, krijsen en vol smeren dat het een lieve lust is, na afloop kan men soepig elkaar een gladde hug geven. Ook Lilian maggie mee doen.

   https://www.youtube.com/watch?v=jzjFstmv2QA

  17. En wat betreft Coz, die heeft geen schop onder zijn kont nodig, maar gewoon een liefdevolle aai over zijn bolletje en dan blijft hij weer voor een maand of 3 uiterst beleeft. Je moet altijd al het goede uit mensen zien te halen.

 12. Tja wellicht heeft deze man gelijk?
  dalai lama judgement
  Hoewel hij (Dalai Lama) ook weer met de grond gelijk werd gemaakt..
  Net als zovele anderen.. Keshe, Jim Carrey, Eckhart Tolle, Nelson Mandela, enz. enz.
  Maar goed: ‘Wie zonder zonde is, werpe de eerste steen’..?

  1. Was het jou eigen Quote maar beste Guido, dat zou echt spraakzaam zijn…

  2. Hij heeft het er over Liefde maakt blind, of te wel liefde is domme passie, niets overwegen zo met twee benen er in springen.
   En dan die lijst van halve Goden, aanbeden door de onwijzen, van het zelfde liedje.

  3. Zonder zonden… of een bord voor je kop… heb zomaar het rare idee dat met dit gezegde bedoeld wordt dat we allemaal wel eens iets fout hebben of doen… Maar gezien de keien die gekeild worden heb ik dat klaarblijkelijk mis en zijn er velen roomser dan de paus.( vindt ik)

  4. Ik ben alvast NIET in zonde geboren! dat scheelt want dan hoeft er ook niemand voor te sterven! :mrgreen: (denk ik)

  5. Het is wel zondig om op Zondag gezondigd te worden met Zonde die weer ongezonden door gezonden wordt aan alle gezondigden die gezondigd hebben door te zondigen. Zonde van de tijd en zonde van de spraak, gooit met overbodig met WIJwater om onze zonden ongeneerd te zondigen zonder zonde.
   Jezus nog aan toe.

   Jenne Fijne vent, hebj e zonde maar weer vergeven vandaag en ook die on-liners van Jerry…

 13. Lieve mensen, in overleg met Guido wil ik hier een en ander toelichten op het artikel over Mr. Keshe.

  Ik begrijp dat dit de nodige reacties oproept, maar het is een persoonlijk verslag van mijn persoonlijke ontmoeting met Mr. Keshe. De (eerste) helft van het verhaal heeft al eerder op websites gestaan, waaronder die van Keshe zelf. Ik heb hem op de hoogte gesteld van het onderzoek van de politie. Hij weet ervan, ik doe niets achter zijn rug. Hij weet ook dat er magneten in de waterkannen zijn aangetroffen. Mijn verslag kun je ‘kort door de bocht’ noemen, omdat het een fragment betreft.

  Wat ik verder nog weet wil ik niet vertellen, omdat het onderzoek nog gaande is (dat staat ook niet in mijn boek). Zou ik dat wel doen, dan zou dat een onrecht zijn, gebaseerd op veronderstellingen en aannames die ook ik maar gehoord heb. Ik beperk me dus tot mijn eigen ervaringen. Het is aan de politie om de rest te openbaren, niet aan mij.
  Feit is dat Keshe en ik aanvaringen hebben gehad, die ik gewoon eerlijk deel.
  Feit is ook dat de beloftes van Keshe niet zijn uitgekomen. Er is voor mij geen enkel verschil met of zonder ‘plasma’ (magneten). We waren in het begin wel opgetogen, en volgens mij heeft dat een flinke boost gegeven. Mijn man werd gelijktijdig ook behandeld door andere mensen. Tot op de dag van vandaag zeg ik simpelweg: ‘Ik weet het niet.’
  Feit is dat mensen klachten hebben ingediend bij het Ministerie van Gezondheid en dat er veel geld betaald is voor behandelingen die kennelijk niet zijn aangeslagen…!

  Mijn boek gaat over het boek ‘Een Cursus in Wonderen’, waarbij ‘vergeven’ de rode draad is. Dat is niet altijd gemakkelijk in dit geval bij Keshe. Keshe was wat dat betreft een stevige vergevingsles. Ik wil het goede in mijn medemens blijven zien, maar soms is dat een heel proces. Het is puur mijn eigen vertrouwen in Keshe dat is beschadigd. Dat zegt alleen maar iets over mij zelf.
  In mijn boek gaat het vooral om mijn eigen persoonlijke worsteling met situaties als deze en hoe ik nog vaak op mijn gezicht ga. Uiteindelijk kom ik (vroeg of laat) op het punt dat ik erken dat iedereen een spiegel is. Pas dan komt de vergeving. Exclusief voor wanttoknow heb ik dit fragment vrijgegeven omdat ik weet dat de bezoekers op deze website aan waarheidsvinding doen.
  Ik weet niets van plasma en ook niet van magneten. Als iemand zegt dat er met plasma wordt behandeld en ik vind magneten, dan is dat op z’n minst vreemd. Ik kan alleen maar zeggen dat ik teleurgesteld ben in de hele happening met Keshe.

  Ooit zal de waarheid aan het licht komen. Dankjewel voor alle reacties en de moeite die iedereen doet om mij iets duidelijk te maken. Ik zal verder niet meer reageren onder het artikel en hoop met dit naschrift toch het e.e.a. duidelijk(er) te hebben gemaakt. Dankjewel voor je aandacht.

  1. – Ik vergeef jou alles wat jij mij ooit hebt aangedaan.
   – Ik vergeef mezelf alles wat ik jou ooit heb aangedaan.

   En dan komen de twee die heel belangrijk zijn.

   – Ik vergeef jou alles wat jij je door mij hebt aan laten doen.
   – Ik vergeef mezelf alles wat ik me door jou heb aan laten doen.

   Omdat de Cursus wel zegt wat, maar niet expliciet (verkort voor iedereen die niet al die 365 lessen wil doen) hoe.

   Een warme groet,

   Dzyan

  2. Het is het bekende en/en en/of of/en en nou en re entree van het gehele concept. Het is jammer voor jou Lilian maar is ga het zeker niet lezen of me er verder in verdiepen, hoe goed Guido het ook beargumenteerd in des volle zin en herhanteert dan ben ik niet geintresseerd in verdere feiten. Hoe vaak je het ook herhaalt. Op aar een Volgend Artikel.

   What Else? ask G. Clooney…

  3. Lilian, sorry dat ik zo flipte. Er zat een migraine in mijn hoofd die ik niet herkend had als zodanig omdat ie al maanden weg was. Om het zachtjes uit te drukken brengt dat niet het subtielste deel van mij naar voren.
   Arme Guido moest weer gummen.
   Nevertheless, wat ik probeerde over te brengen staat er nog steeds, het is geen zonde om van mening te verschillen, dat is juist een mooie leergrond.

 14. ik kan uit dit artikel nou niet iets belastends voor mr. Keshe halen, behalve dat hij niet altijd even aardig was.
  Dat iemand die op medisch en energie gebied zeer vooruitstrevende/controversiele uitvindingen doet machtige mensen zenuwachtig maakt is niet nieuw. Dat onderzoek van de politie lijkt me een logisch gevolg. ik vind dit maar een verwarrend stuk waar ik niet zo goed van weet wat de bedoeling nou was.

 15. Dank je wel Lilian. Ik vind het heel moedig van je dat je jezelf zo kwetsbaar durft op te stellen. Het komt ook recht uit je hart, dat zag ik gewoon.
  Ik heb laatst ook een lezing van je gezien op het internet. De lezing werd gehouden in het Spiritueel Café. Dat kwam ook zo recht uit je hart. Het raakte me diep. Dank je wel lieve Lilian.

  Lieve groet,
  Arien Dessing

  1. Arien

   Mag ik jou bedanken voor je hartverwarmende woorden? Hier word ik heel blij van.

  1. Google vertaling van de originele tekst:
   2014 , het jaar van de verandering voor de mensheid
   01-01-2014 , 22:48

   2014 : Het jaar dat de nieuwe technologie zal de loop van de mensheid te veranderen en het zal ongekende veranderingen.

   Op Keshe Foundation , maken we 2014 , het jaar dat geavanceerde technologieën zullen massa – vrijgegeven voor publiek dat ze hun macht ligt om omstandigheden die veranderen door alle lagen van de menselijke samenleving zal worden bereikt te creëren, kan laten zien .

   We zullen een einde maken aan honger en oorlogen , door het vrijkomen van alles in ons bezit , dit is wetenschappelijk of technisch aan ieder mens , of het nu wetenschappers of wereld regeringen over de hele wereld in gelijke mate.

   In 2014 zijn de Keshe Foundation via het Instituut te leveren aan de mensheid als geheel de technologie, die de mensheid heeft gewacht en gebeden uit het begin der tijden .

   Met de levering van een geavanceerde technologie , onbekend tot nu , zullen we een einde maken aan de honger , oorlogen zetten .

   Wij zullen ervoor zorgen dat alle mensen genoeg zullen hebben om voedsel en onderdak dat te bereiken; er zal geen behoefte aan lijden.

   Wij geven en faciliteren de release van technologie om de mannen van hebzucht dat ze genoeg goud en edele metalen die ze zich kan wensen , die uiteindelijk zal ze weg zelfs verlegen om een belang in het bezit van dergelijke materialen te tonen kan produceren .

   Bij het ​​openen van de ruimte in 2014 in zijn ware betekenis , zouden we brengen in meer kostbare materialen en wetenschappen onbekend voor de mens dat deze nieuwe materialen en kennis zal worden gebruikt voor het smeden van gereedschap van duurzame vrede op deze planeet .

   De 2014 zal het begin van het nieuwe tijdperk , het punt van verandering voor de mensheid van wat er is hetzelfde op deze planeet vanaf de tijd van Adam geweest zijn.

   We maken een belofte aan de wereldleiders en dat is , verander je en uw volken manieren of uw burgers zal het voor u veranderen door de levering en toepassing van de nieuwe technologie en het gebruik ervan.

   Niemand zal en vanaf dit jaar zal worden toegestaan ​​om de wapens om te vechten en niemand zal de honger en daklozen op deze planeet worden gelaten vanwege oorlogen.

   Gebruik je arm productie fabrieken aan huizen en voedsel te leveren aan de mensheid , die tot nu toe door u wordt het ontwikkelen van instrumenten van de oorlog in hen , en je hebt aangezet , ongewenste oorlogen omdat van hen .

   Als de man die beschikt over de kennis van het universum tot zijn beschikking , zal ik alle kennis en vermogen beschikbaar om mij deze fabrieken , die u heeft opgericht voor het maken van instrumenten van oorlog en hun producten tot stilstand met een pennenstreek te brengen .

   Dan vragen we ons af wie zal gehoorzamen zoals in de boeken van god , dat ” men niet zal doden. ”

   De beloften van de verandering , zoals is in de Holly boeken van het verleden, die de man heeft gewacht eeuwen vervuld zullen worden .

   Ons programma voor dit jaar is ingesteld te zijn .

   We zullen een einde in de eerste plaats te maken aan het probleem bij Fukushima in januari .

   In februari maken we alle inspanningen om het milieu aan de productie van wapens in de hele wereld stoppen te creëren , door middel van afgifte van technologieën, die de huidige vooraf vliegtuigen, raketten en kernwapens irrelevant en oud maakt .

   In juni , zullen wij leveren technologieën, die voeding kan leveren aan wereldbevolking volledig vrij van kosten door middel van de introductie van nieuwe systemen die lucht in duurzame voedsel-en energievoorziening kan veranderen zonder een behoefte aan landbouwgrond dat geen enkel kind met honger slapen.

   In september zullen we de technologie voor elke man te worden beschermd tegen de natuurlijke elementen zoals kou en regen , zonder afhankelijk te zijn van andere man handout van tenten te leveren.

   Wij zullen de levering van schoon water te maken op elk punt op aarde kosteloos een realiteit door het vrijgeven van de reeds ontwikkelde technologieën .

   Tegen het einde van december zullen we ervoor zorgen , dat er geen redenen zijn om verstoring van de ruimte reizen op regelmatige basis uit al de volken op deze planeet dat alles komt collectief en even de oogst van de uithoeken van het heelal .

   Die twijfels hebben over ons werk hebben , klaar om soldaten van de vrede en eenheid te worden voor het einde van dit jaar

  2. Lilian,
   Begrijp nog steeds niet wat je punt precies is.
   Jij hebt kennelijk informatie die je niet prijs wil geven.
   Ik heb het relaas van Keshe net gelezen, ik snap je kanttekeningen.
   Misschien wil je nog het een en ander toelichten.
   Verwarrend in je artikel was evenwel de zaak Keshe en jouw sumiere indicatie over vergeven in relatie tot het Cursus in Wonderen werk.
   Misschien wil je even los van het Keshe verhaal een artikel plaatsen over juist dit werk.
   Ik heb het boek vanaf de Nederlandse vertaling in huis.
   Op internet komt het zeer spaarzaam aan de orde.
   Misschien zou je op Wtk hier iets over kunnen vertellen.
   Vind het nl jammer dat de Cursus in de verdrukking van Keshe is komen te staan.
   Vind ze allebei zeer interessant, dus dat is het punt niet.

  3. Lilian, ik heb begrepen dat het goed gaat met je man?
   Waaraan is dát te danken denk jezelf, omdat je ook het volgende hebt aangegeven:
   Keshe heeft je man behandeld, maar tegelijkertijd hebben ook anderen je man behandeld.
   Keshe heb je niet hoeven betalen, je haalt nu een voorbeeld aan van iemand die een paar ton moet dokken.
   Je geeft aan niets van plasma af te weten, hier even een zeer eenvoudige link:
   http://nl.wikipedia.org/wiki/Plasma_(aggregatietoestand)
   De toestanden omtrent Keshe heb ik op een andere manier gevolgd.
   Hoe zit het met de relatie tot het Belgische koningshuis vraag ik me af…

  4. Ikke denke dat ditte iss een mongoole betoog en iss beetje sneu omme voor werkelijkee tee houdde. Stupid aassy9hole.

  5. De bewijsvoering die Lilian aanvoert vind ik wat dunnetjes. Deze link laat zgn een brief zien van Keshe waarin hij zich als messias profileert http://tinyurl.com/k2u2gdf . Ik heb lang genoeg op internet rondgestruind om te weten dat zoiets zeer makkelijk te fabriceren is en als lastercampagne kan worden ingezet. Ook het verhaal dat iemand iemaild over een kussen van 200.000 euro, makkelijk in scene te zetten. De vraag is; wat wil je horen, wat wil je zien? Wat Keshe betreft zit ik zelf nog op het hek, maar wederom kom ik tot de conclusie dat Lilian een lastercampagne aan het houden is en zich daarbij zelf als slachtoffer opstelt. Weet dat het in je wondere wereld weer uiteindelijk op je eigen bord terecht komt, denk er ook eens over na dat je je misschien voor een karretje laat spannen waar je je bij je volle bewustzijn niet voor wilt bevinden.

  6. Coz, dat vermoeden heb ik ook.
   Maar wil Lilian er niet op aanvallen, laat ze het maar toelichten.
   Was wel onaangenaam verrast na alle perikelen hier, dus begreep deze nieuwe reactie van Lilian ook niet zo goed…

  7. Anna, Keshe staat idd niet op goede voet met de Belgische politiek, hij noemde ze ooit Protectors of pedophiles. Dat men hem probeert te bashen is een feit, jammer dat Limburg er aan mee doet.

  8. Coz, ik wilde het niet benoemen, maar de pedofilie is absoluut een punt.
   Die ene prins die alla Friso in coma werd gebracht is een teken aan de wand.

  9. Mijn intentie was ook nooit om Lilian aan te vallen, meer om duidelijkheid te krijgen in een jungle van toespelingen en vergevingen. Blijkbaar zit er toch een andere drive achter.

  10. Broodje shoarma heb ik trek in met veel knoflooksaus, schijnt ook kwade geesten weg te houden, hihi

  11. He Martijn,
   Je bent er nog gelukkig.
   Knoflook verdrijft de geesten, heb ook wel zin in een shoarma nu 😉

  12. Blijkbaar mag je in het spirituele wereldje iedereen van van alles beschuldigen als je maar eindigt met “ik vergeef je” en daarna een hoop licht en liefde toewensen. Dat zijn nou juist de dingen die mijn kop op slot zetten, dubbele boodschappen. Het één zeggen en zgn het ander bedoelen, toespelende lispelingen als een slang die langzaam onderbewust de toon zet. Geef mij maar duidelijkheid, zeg wat je bedoelt en sta er achter, geen slangentaal en achterbaks steekwerk.

  13. Ah Cozmic, ergens mag ik je wel en ergens vind ik je een dikke lul. Je bent ergens stoer maar ook een sukkel naar mijn idee. Als je je aangevallen voelt dan heb je het nog niet door. Tis allemaal maja, of had je dat nog niet begrepen…

  14. Martijn ga lekker naar je nest, overdag zal je wel een goeie gozert zijn maar met een lading bier op lul je uit je nek en zit je te provoceren 😉

  15. Misschien wil Lilian zelf graag de messias zijn?
   De spiegelbeeld metafoor is deels correct, maar deels ook niet.
   Ik denk dat Lilian oprecht worstelt met het thema goed en kwaad.
   Kwaad wat je is aangedaan spreekt het meest tot de verbeelding.
   Goed wat je is aangedaan hoor ik niet zoveel mensen over eigenlijk…

  16. Dat getuigd van je innerlijke strijd, en dat is okee. Ooit zal je de harmonie vinden, daar moet je wel de confrontatie met je innerlijke demonen voor aan gaan.

  17. Beter uit je nek lullen na een paar pilsjes, zeg maar veel, dan uit je nek lullen terwijl je nuchter bent, pffff.

  18. De haas wordt het achtervolgt door een hond en de haas wordt moe, een andere verse haas werpt zich in zijn spoor.

  19. -grof taalgebruik verwijderd-
   Wie het over demonen heeft, die heeft er last van. Wie ben jij?

  20. Ja… innerlijke strijd met je demonen, maar ook elkaar weer vinden in dat wat hetzelfde is.
   En dat geldt voor ons ieder, niemand uitgezonderd.
   Dus, heb niets met Pasen, maar dit is mijn Paasgedachte als antwoord op wat ik essentieel vind.
   Vind jezelf broeder/zuster, zoek jezelf, en vind naast dat ook je broeder/zuster zelf in een ander.
   Vrolijk pasen 😉

  21. Tijntje op zijn best, weinig wol, weinig inhoud. Fijn dat je je dicke soulpartner heb gevonden. A second hand for tossing.

  22. Ach, Janee en Dick zijn mijn beste vrienden, helaas dat jij je daar niet in kan vinden Cozmic

  23. Leukste is nog dat Tijnje weet dat tijntje ook maar iets is wat opkomt in Dat Wat Is. Nog steeds niet wakker Cozmic? Kosmisch bewustzijn, wat wil je nog meer? Je doet je bijnaam geen eer aan.

  24. For the record… ging niet over jou Janee 😉 Volgens mij ben je best wel okee ( rijmt)

  25. Cozmic, je bent ook oke, als je die demonen uit je kan bannen, je begon er zelf over, tis een spiegeling, good luck. Fuck the demons.

  26. En nu vergeven potverdorie haha, met of zonder de Cursus.
   Jullie zijn allemaal oke. xxx

  27. Tijntje laat weer van zich horen, gebruikt geslachtsdelen als werkwoorden en is zeer zelfbewust, spiritueler dan de rest want die snappen er allemaal niks van. Tijntje heeft niks gemeld behalve zijn onvrede, maar Tijntje snapt alles beter dan iedereen. Weltrusten Tijntje.

  28. Ah Merde, de Cursus in wonderen, daar ging het eigenlijk over. Helemaal niet over Keshe of Tijntje du gal noire. Wonderbaarlijk hoe men af kan dwalen.

  29. Ik hou ook van iedereen ergens maar dat ego gebeuren is nogal irritant. Cozmic (Jouke) denkt het allemaal te weten, daarom noemt hij zichzelf cozmic maar heeft heeft het bij lange naar niet door.

  30. Dronken Tijntje, hier is waar jij begon
   Martijn
   20 april 2014 om 01:49
   Ah Cozmic, ergens mag ik je wel en ergens vind ik je een dikke lul. Je bent ergens stoer maar ook een sukkel naar mijn idee. Als je je aangevallen voelt dan heb je het nog niet door. Tis allemaal maja, of had je dat nog niet begrepen…

  31. Ah, tijntje heeft een foutje gemaakt. Stomme tijntje. Haha, so what…

  32. Je zit zelf in de aanval en geeft anderen de schuld, beetje beter opletten ventje 😉

  33. Cozmic, ik kwam ff terug op deze site maar het is jouw feestje geworden, doe je ding. Sommige mensen zijn er klaar mee, oa. ik. Vaar wel.

  34. Tijntje, er was een tijd dat jij en jouw narcistische billenmaat mij tot tirades konden verleiden, helaas puppie, die tijd is over. Jouw billenmaat liet zijn ware karakter dusdanig zien dat hij niet meer terug kon komen, zelf zit je je nu aardig voor paal te zetten. Ik maak verder geen woorden aan je vuil , ik wens je het beste want ik heb nog steeds het idee dat je een goeie gozert bent. Als je mij te kakken wlt zetten zou ik zeggen zet em op, wie weet lukt het je. De kans bestaat echter ook dat ik je ondersteboven aan het kruis nagel als ik jouw gezeik zat ben, aan jou de keuze. Take a gamble zou ik zeggen, ik en een paar anderen weten al waar ze hun geld op zouden zetten.
   Ga een keertje nadenken waarom je zo aanvallend bent, wat je steekt, wat je drive is, het zijn meestal bange hondjes die uithalen.
   En pis niet tegen mijn broekspijpen, op een dag haal ik uit.

  35. Tijntje, lees morgen even met een nuchter hoofd terug, denk even na wat je eigenlijk kwam melden. Jouw eerste reactie was een onzinreactie, daarna ging je de aanval op mij aan¿ Ik denk dat dat wel genoeg zegt.
   Net als je billenmaatje kom je je spirituele ego manifesteren en als dat geen grond vindt dan wordt je boos en teleurgesteld. Op zich geen probleem, het feit dat jullie dat op mij afreageren is echter wel frappant. Ook geen probleem, ik kan jullie beiden hebben met één arm op mijn rug. Ga echter even kijken naar de drive, om jezelf omhoog te krijgen moet je een ander neersabelen, triester kan je het niet vinden. En spiritueel is het helemaal niet want het heeft geen inspiratie, niks nieuws. Nou Tijntje, ik heb veel te veel woorden aan je verkwist, ga je goed, 2e hands groet

  36. Tja ben je even weg kom je terug met een heleboel onzin, raar . Mooi om te zien dat er ook nog mensen zijn die dan rustig even vertellen wat er speelt en vervolgens niet op de uitdaging ingaan. Soms is het idd gewoon te zielig voor woorden , Martijn jongen je zet je aardig te kakken , jammer hoor. Lijkt erop dat dominee Dick om een hoekje via jou weer mee wil doen .Jammer voor jou dat je nog steeds niet beschikt over een gedegen dosis mensenkennis. En Dick ( die dus op de achtergrond alles nog steeds volgt hier ) Voor mij ben je een enorme sukkel die nog steeds niet beseft dat je dient te leven wat je predikt! Achterbaks ook nog om iemand op een zo sullige manier voor je karretje te spannen. Maar het geeft wel weer hoe alles om dat ene ( ja martijn , let je op?) onuitsprekelijke draaid . De zelfverheerlijking van de dominee, zie je jouw rolletje al duidelijk voor je Martijn? TIJD OM JE OGEN OPEN TE DOEN.
   Zie je dan ook dat je hier weer heerlijk zit te polariseren en clubjes opbouwt, verdeelt En dat alles terwijl je mond woorden van eenheid uitspreekt? sneue figuur ben je aan het worden hoor, misschien je vrienden iets beter uitzoeken.

  37. De eerste vrede, die het belangrijkst is,
   is de vrede die neerdaalt in het hart van de mensen
   als zij zich hun verbondenheid realiseren,
   hun één zijn met het universum en alle kosmische krachten,
   en als zij beseffen dat in het middelpunt van dat universum
   Wakan-Tanka (het Grote Mysterie) woont
   en dat dit middelpunt werkelijk overal is;
   het is in ons allemaal te vinden.

   Black Elk, Oglala Sioux, Dakota, 1948

   Lieve, grote, kleine, bruine, witte en zwarte mensen
   ik wens jullie en heel mooi paasweekeinde, Odette
   http://www.vijftigplusser.nl/pictures/editedphotos/2011/03-76635-1903110007-Vrolijkpasenbewerking.jpg

  38. De zure mensen hier moeten maar eens water bij de Azijn doen om mindeer verzuurt te raken met deze mooie Paasdagen. Heb ik iets balngrijks gemist hier? wl nee mijn bloemen buiten staan me vrolijk toe te zwaaien zonder deze klassikale puberjochies die nog onder invloed van drank en drugs hun Bijbelteksten willen komen voorleggen.
   Ik hou mez4lf eerdeer bezig met onderbugeloofsovertuiging omdet kruis vlakbij aanwezig is maar ook mijn belkoord zit er in hand bereik.
   Dankzij Coz, Anna11, jenne, Odette en de wtk-gum is mijn mijn dag weer geheel goed.

  39. Ik kan kiezen uit een andere PC of dan maar uit een ander soort whiskey die me geen rare soorten teksten laat neer pennen of dat maar weer ongebonden mijn naam doet verkwanselen. Het Paastrollenseizoen is bij deze weer voor geopend verklaart. Jezus wat een leven hebben we toch weer op deze insane planeet vol tegenstellingen… Iedergeval we zitten vol gepropt met Moringa om er een heel leven van te kunnen labelen.

  40. Dick heeft hier niks mee te maken. Stakkers. Als je iemand moet hebben moet je mij hebben. Het idee alleen al dat Dick er achter zou zitten geeft al aan dat jullie niet goed wijs zijn.

  41. En cozmic, zou een raar gevecht worden tussen ons, twee pitbulls. Kun je die schattige poedeltjes hier niet aan doen maar ik win. oh yeah.

  42. Ah, een afgerichte pitbull, nee das net niks, shit, ik wou zo graag een echte wedstrijd. Gelukkig ben ik vrij.

  43. Ik vind dat je het knap doet Cozmic, ik geef je een 9. Je bestendigheid is echt heel hoog. Je hebt jezelf verbeterd, hoop niet dat je van binnen kookt. Tis allemaal maar ongein he, dat snap je dan vast ook. Tis allemaal de limitless one. http://www.youtube.com/watch?v=hQpdd28Jvx8

  44. Een wedstrijd op jouw level krijg je niet, ik doe netjes een stapje opzij zodat jouw aanval in het luchtledige eindigt. Jouw strijd is de mijne niet, kan me dus ook niet boeien. Ik leid liever een geïnspireerd leven, als jou dat stoort dan zegt dat iets over jou en geen ruk over mij.
   Ik handel ook niet in tweedehands emoties , waar je mee omgaat raak je mee besmet, misschien snap je Marcels comment nu wat beter, hij heeft meer wijsheid in 1 baardhaar dan …. nevermind.

  45. Tijntje, ik lag gisteren letterlijk in een bad met ijsklontjes, workshop iceman 😉
   dus nee ik kook niet, verre van, beetje disgusted.

  46. Martijn wilde graag een echte wedstrijd ,maar gelukkig is ie vrij!

   Dan toch wel niet van wensgedachten en de behoefte om te strijden. Ik verwachte ook wel dingen( weliswaar niet van martijn) ,een vorm van opstanding het is immers pasen, maar martijn laat alleen het paasei zien . Jammer, ik heb het in het verleden vaak voor hem opgenomen en hem niet laten zakken . Echter er is een grens waarop je iemand het lekker zelf uit moet laten zoeken , en die is nu berijkt.Immers als iemand zich willens en wetens steeds weer in de gierput gooit , lijkt het tijd je eigen handen een keer schoon te houden. Rest mij alleen nog je veel liefde, wijsheid,kracht,harmonie te wensen , martijn zaken waarvan je imo een dramatisch tekort etaleert. Het ga je goed.

  47. Cosmic of Cosm Ice?
   Haha leuke foto.
   Waar ben je toch allemaal mee bezig 😉
   Superfoods, earthings, organites, ijsklontjes…
   In ieder geval lekker aards allemaal.
   Schoenman heeft een goeie aan je.
   Maar wat doet die badkuip in je tuin?
   Ben je aan het verbouwen?
   Ben gewoon even nieuwsgierig 😉

  48. En Martijn, kom gewoon weer terug.
   Het verleden is gebeurd, nieuwe kansen in het nu, en in de toekomst van het nu.
   Misschien anders even samen met Coz in de Ice Wirlpool.
   Afkoelingsfase 😉

  49. Anna, lees zelf maar.
   Hallo lieve mensen,

   Graag nodig ik jullie uit voor de workshop IJSMAN op 19 april a.s. vanaf 12.00 tot 17.00 uur in de Cultuurschuur in Monster inloop 11.30

   Wat gaan we doen?
   We gaan speciale ademhalingstechnieken leren om meer contact te maken met het zenuwstelsel en het immuunsysteem. Daarnaast werken we aan een betere bloedcirculatie door lichaams oefeningen te doen en de confrontatie met de kou aan te gaan.

   Wat hebben we aan deze workshop?
   We krijgen inzicht door te ervaren. We maken contact met ons eigen lichaam door controle terug te pakken en overtuigingen gevormd in het verleden los te laten. We creëren meer bewustwording en we laten ons niet meer leiden door onze gedachten/angsten. Kortom, deze workshop laat je zien dat je veel meer kunt dan je eigenlijk dacht door de focus op lichaam en mindset.

   Voor wie?
   Voor iedereen (vanaf 18 jaar) die meer contact met en controle wil over het eigen lichaam. We kunnen veel meer met het eigen lichaam dan dat we zelf voor mogelijk houden.

   Waarom geef ik deze workshop?
   In oktober 2012 heb ik een workshop gevolgd bij Wim Hof, beter bekend als de “Iceman”. Deze workshop heeft me veel inzichten gegeven en sinds ik deze technieken toepas voel ik me veel beter en vitaler. De afgelopen jaren heb ik mijzelf verder verdiept in deze technieken. Als hoogtepunt heb ik in januari 2014 de Kilimanjaro beklommen in Tanzania. Dit hebben we samen met een groep van 26 mensen gedaan o.l.v. Wim Hof. Het bijzondere van deze groep is dat een aantal van deze mensen een ziekte onder de leden heeft zoals o.a. reuma, MS, kanker en de ziekte van crohn. De leeftijd van de deelnemers liep uiteen van 26 naar 65 jaar. De klim begon bij 30 graden celsius en eindigde op de top van de Kilimanjaro bij min 20 graden celsius en dit deden we in korte broek. Door deze reis hebben we laten zien dat de het lichaam en geest veel sterker zijn dan we denken en dat we zaken zoals de vrieskou onder controle kunnen krijgen. Door speciale ademhalingstechnieken te gebruiken tijdens de klim hebben wij hoogteziek weten te voorkomen. Volgens de doctoren was het onmogelijk om dit in 2 à 3 dagen te bereiken. De gemiddelde looptijd naar de top van de Kilimanjaro (5895 mtr) is 5/6 dagen met een slagingspercentage van 40 procent. Dit komt mede door de aclimatiseringstijd die nodig is om hoogteziekte te voorkomen door geleidelijk naar boven te lopen. Toch heeft deze groep het gepresteerd om de klim in 2 dagen te doen in korte broek. Met een slagingspercentage van 100 procent. Dit betekent dat de toegepaste technieken werken voor jong en oud en geschikt zijn voor zowel gezonde mensen maar ook voor mensen die te maken hebben met een ziekte. Door deze reis ben ik geïnspireerd en wil ik mijn ervaringen delen met anderen zodat zij hier ook profijt van kunnen hebben. Ik wil mensen weer de keus geven om de controle terug te pakken over het eigen lichaam.

  50. Wat een mooi initiatief!
   Maar de 19e april is al gepasseerd en ben nog steeds niet goed in tijdlijn springen haha.
   Ik ga er maar vanuit dat je 19 mei bedoeld? 😉

  51. Anna, heb je weer aan de peroxide gezeten 😆 Die foto was OP de workshop gemaakt( dacht dat je een brunette was 😉

  52. Oke haha,
   wanneer is de volgende workshop?
   Ik heb deze aankondiging iig gemist 😉

  53. Coz, waar en wanneer heb je deze Ice Chop aangekondigt dan?
   Twee dagen geleden nota bene…
   Ik krijg veel mee op Wtk maar pvd dus niet alles 😉

  54. Dit was zijn allereerste workshop, een soort try-out. Het was hartstikke leuk, leuke deelnemers van 25 tot 70 jaar. Dikke pret. Ik zal wat info naar Guido sturen, wie weet kan hij er een leuk artikel mee maken als hij tijd en zin heeft.

  55. Ik liep opzettelijk te stoken, sorry daarvoor. Ik ben zo gek als een deur, je mag alles over mij zeggen, maakt me geen flikker uit. Iedereen die denkt beter dan ik te zijn, good luck, iedereen die denkt minder te zijn, thumbs up, we zijn allemaal maar een expressie van het oneindige, zie m’n vorige link. No problem, ik hou van jullie, hoe kan het anders. Wij zijn één ergens.

  56. nou 1 troost Martijn, ik had het net zo kunnen doen, effe stevig opstoken de klitten klef groep, maar ik deed het niet, deze keer dan, zolang je elkaar maar blijft verbazen.. toch weer een soort groep, uiteindelijk wel, verbazingwekkend

  57. Martijn, je hebt hier zoveel jaren gebivakkeerd.
   Padvinders in het internetbos, zoeken naar een paddestoel om op te zitten en als klein kabouterke om onder te schuilen.
   Genoeg in de catacomben gedoken om je aanwezigheid hier op prijs te stellen.
   Ik ben een jonkie hier, maar vind je lief 😉

  58. Marcel, je zet je zelf nu neer als… laat ook maar. Ik heb jou ook nooit aangevallen he, visa versa dus. En ik mag het op mijn leeftijd nog maken oude wijze man. Laten we elkaar nou maar niet gaan f*cken hier want dan zij we voorlopig nog wel bezig. Just have a little respect, heb ik ook voor jou.

  59. Anna, je bent een geweldige vrouw schat. Wanneer kom je je boek terughalen? Anders stuur ik het terug hoor… 😉

  60. Martijn, het boek is op zichzelf niet belangrijk.
   Heb altijd het plan gehad het op te halen.
   Omdat ik jou eens in het echt wil ontmoeten 😉

  61. Heel goed idee Anna, anders kom ik wel naar jou toe eerdaags. Kan ff duren maar het komt er eens van. We gaan elkaar ontmoeten.

  62. Tijntje, je mag van mij best stoken hoor 😉
   Gelukkig ben je zo subtiel als een baksteen door een etalageruit.

  63. Coz en nu ophouden de grotere hier te zijn grrrrrrr
   We zijn allemaal groot en klein.
   Kunnen we een firma oprichten?
   Fa Groot & Klein 😉

  64. Ah, dan is het maar duidelijk, zo’n baksteen, ik ben niet van de kleine steentjes.

  65. Morgen weer een 40 m3 container met meuk vullen. Je begrijpt dan wel dat ik nog wat te doen heb morgen. Ben geen mietje, haha. Me laten f*cken door mensen is er dus ook niet meer bij. Anders gaan ze er gewoon bij in, sodemieter op man. Ah love you. Cozzie begrijpt het hopelijk wel…

  66. Coz, je avatar…
   Blauw van de kou?
   Trek een badjas aan na zo’n sessie 🙂

  67. Been there done that mate. Ik dacht ook dat ik met mijn harde kant mijn zachte kant moest beschermen. De realiteit blijkt anders, de zachte kant is veel sterker, subtieler, flexibeler. Latente agressie lokt agressie uit, je gaat naar de frequentie waar je in je hart eigenlijk niet wil zijn. Met het zwaard in de wilgen weet je dat als je ooit een keer gedwongen wordt om van je af te hakken, dat je dat met de uiterste finesse doet.
   http://www.youtube.com/watch?v=qwNfsvto4eg

  68. Haha, wel een leuke Anna, z’n vorige stond hem beter, die phoenix. Misschien net effe te goed maar goed, daar heb ik niks van te zeggen. Die Phoenix vond Tijntje wel mooier.

  69. Sorry Cozzie, ge zijt toch geen homo geworden he? Doe me dan die ouwe muziek maar weer broeder. En hou je zwaard lekker vast want nu ga je echt je goddelijke kracht verliezen. Ik zeg, niet doen.

  70. Vind Tijntje wel een mooie koosnaam Martijn.
   Heb vanavond een Nijntje knuffel besteld voor een pasgeborene.
   Tijntje, Nijntje, ach wat lief 😉
   Zie de koosnaam maar voor wat ie is.
   Je bent een lieverd. xxx

  71. Echt Cozzie, dit past je niet man, doe gewoon weer acdc of zo, come on.

  72. Tijn, als je doet alsof je homo bent dan krijg je de mooiste vrouwen achter je aan 😉

  73. Anna, familie noemt mij Tijn, toen ik klein was was het dus tijntje. Ik heb een neefje van anderhalf die noemt mij ook Tijn. Tis maar een naam voor het beestje. Ik ben slechts de toeschouwer…

  74. There’s a story in your eyes
   I can see the hurt behind your smile
   For every sign I recognize
   Another one escapes me

   Let me know what plagues your mind
   Let me be the one to know you best
   Be the one to hold you up
   When you feel like you’re sinking

   Tell me once again
   What’s beneath the pain you’re feeling
   Don’t abandon me
   Or think you can’t be saved

   I walk beside you
   Wherever you are
   Whatever it takes
   No matter how far
   Through all that may come
   And all that may go
   I walk beside you
   I walk beside you

   Summon up you ghosts for me
   Rest your tired thoughts upon my hands
   Step inside this sacred place
   When all your dreams seem broken

   Resonate inside this temple
   Let me be the one who understands
   Be the one to carry you
   When you can’t walk no further

   Tell me once again
   What’s below the surface bleeding
   If you’ve lost your way
   I will take you in
   http://artists.letssingit.com/dream-theater-lyrics-i-walk-beside-you-qmrnxwz

  75. Kijk Cozzie, ergens weet ik dat je een goeie gozert bent. Ik hoop ergens dat je dat van mij ook vind. Tis allemaal maar gein. Let’s enjoy. Maar ik moet nu afsluiten, heb echt flink werk te doen aankomende dagen.

  76. Nu nog er op letten dat ‘kijk’ geen nieuw stopwoordje wordt haha.

  77. Martijn, dan heeft Coz het toch goed gehad.
   Tijn(tje).
   Lijkt me een passende koosnaam voor je 😉

  78. Peace bro, ik ga ff mijn wilg snoeien, dat zwaard is te ver omhoog gegroeid. Ken ik em weer ff slijpen :p

  79. Een hele goeie Anna maar volgens mij heeft Cozzie het een keer meegekregen, ahh, maakt ook niks uit, ik luister naar tijn, tijntje en martijn. Klinkt wel heel schattig tijn en tijntje, en dat ben ik diep van binnen ook haha 😉

  80. Tijn, effe in het kort, wat jij doet dat kan ik hanelen, ff botte shit, verkeerd gemoed, maakt mij niet uit. De shit waar die dicke lul mee aankwam was hemeltergend, super persoonlijk en ging ver voorbij iedere ethische grens. Hopelijk begrijp je dit

  81. Coz???
   Nu ga je je padje voorbij…
   Dick is hier net zo welkom als ieder ander.
   Hij op zijn manier, misschien niet jouw manier, maar weet zeker dat er vele mensen op deze Wtk zijn die het wel waarderen.
   Laat het allemaal mogelijk zijn, misschien een betere optie?
   Reageer niet meer waar je dat zou willen doen, en zie de Dick in jezelf.
   Laat iedereen hier welkom zijn, en jaag niemand weg…

  82. Als iemand zichzelf opblaast dan is die niet weggejaagd. Ik maak er verder geen woorden aan vuil, misschien tijd om die steen weg te schuiven, het is voorjaar.

  83. Haha Coz
   Je lijkt Jerry wel…
   Wie ben je nu?
   Vader Abraham?
   En zijn 7 zonen 😉

  84. Een relatie uitvechten via een forum lijkt mij geen juiste keuze en daar mensen in betrekken was wel een bizarre tijd toen

  85. Lilian,
   Ondertussen score 110 op dit draadje.
   Vind ik nogal een prestatie.
   Het heeft weer zijn functie gehad 😉
   Zo werkt het dan ook weer.
   Lach er maar om in de zin van vreugdegelach.
   Je weet namelijk nooit niet hoe een koe een haas vangt.

  86. Janee,
   Misschien is het noodzakelijk op deze manier.
   Zie de mogelijkheden dan daar maar van.
   Als mensen het via normaal mediaverkeer niet meer kunnen aankaarten, dan is dit een betere manier om weer on speacking terms te komen.
   En liever direct, maar als dat niet kan dan maar zo.

  87. Grappig, want zo komen we toch weer on-topic. Lilian wil haar boek promoten, publiceert een deel waarin ze Keshe met insinuaties zwart maakt en daarna vergeeft , wat dan een wonder moet zijn. Blijkbaar is haar egotje geraakt doordat Keshe haar als een sta in de weg zag en ze neemt op deze wijze wraak.
   Ik weet zat over vele mensen, ik ga dat niet online zetten tenzij ze me dwingen. Welk pad kies je? Door vuil te spuiten over een ander laat je zien op welk nivo jij functioneert.

  88. Coz, je nieuwe avatar bevalt me niks…
   Maar idd Lilian worstelt hier met iets, wat ik tot op heden niet begrijp.
   Er is iets waar ze het niet over gehad heeft, want het hele artikel laat in dat opzicht helemaal niets zien daarover.
   En toch kan ze het niet laten Keshe weer opnieuw ter discussie te stellen.

  89. Het is weer dezelfde film als gewoonlijk,zelfde slechte acteurs, 1 mooie actrice en 2 blockbusters van acteurs. Op zoek naar de homelus van de ware aard van het scrupulus in het ware leven. Weinig inhoud dan Coz die graag voor een Whiskey speelt in een bak met iceblokjes. Het beste van slles was dat ik gelukkig niet van de partij ben en mee kon gooien met ijsblokjes. Welagen weer in het ziekenhuis door geliefde schoonfamilie die met een goed bedoelde paasbrunch van carpaccio, vishapjes en andere smullertjes mij deed belanden op het toilet voor een hele nacht. Na onderzoek bleek het op een voedselvergiftig te gaan. Ah nu weer herstellen van alles om Pasen nog even overnieuw te gaan doen en weer fysiek vooruit te willen gaan. We heebben ook weer werk en dat is mede door iemand hier die daar een dikke vinger in de pap mee heeft, ook een ander gezelschap van hier timmert aan mijn weg. Dezemensen zitten in mijn hart en heb weer een doel om voor te willen leven, mijn vrouwtje is daar ook weer een van, de rest van hier moet nog maar eens een herexamen daar ingaan doen voor zij mij aandacht weer willen hervatten (niet eerer).
   Enne wat Marcel en Tijntje betreft, de ene kan toch niet stuk en de ander is al stuk voor de zoveelste keer, de rest van de vriendelijke aanhang die er aan vast plakt blijft klef en gaat niet eens vooruit in leveling. Steeds dezelfde herhalingen zonder toe nadering dan blijven struikelen onver tekst en verbale woorden. Gelukkig ben i ergens anders met mijn ‘chew chew on a bumpty humpty road’. Wedstrijdjes wie de beste lul hier op wtk is en wie het meest lullige tegen anderen kan doen zonder zelf voor lul te staan. Zelf sta ik liever vor paal waneer ik weer een tekst met type fouten heb geplaatst.
   Groeten van uit het ziekenhuis met schone zeer mooie en lieve zusters die me hart verwarmen en mijn ziel strelen.

  90. Normale mensen slapen s’nachts, geven hun brein de nodige rust, om de dag mooi en goed door te komen, erg jammer van alle energie gestoken in een man met een badmuts op in ijsblokjes gezeten, jammer er zijn zo veel belangrijke ?, en mooie onderwerpen te bespreken en uit te diepen !

  91. Jenne, normale mensen? Whaahaaha, die ken ik niet en daar ga ik niet mee om. Maar badmutsen, tja, daar kan je wel mee lachen hoor. IJskouwe humor.

  92. Paul weer, hij kan alleen maar oordelen en zeuren over mensen die hem veroordelen. En dan zielig doen over ziekenhuis gedoe. Man, ik wordt zo moe van jou.

  93. Dag Tijntje, leuk dat je weer probeert bakzeil te halen, mensen van het stereotype zoals jij horen elders thuis. Volgende keer als je weer om een Hug komt vragen krijg je wat anders om je oren. Ach ik weet wie het zegt en het zegt meer over je zelf dan het weer over mij iets vertelt. Dag zure man, doe eens wat water bij de azijn. Wat je eerder over me denkt of doet moet jij weten, ik lag daar niet wakker van. Elk woordje van ontzet laten we weer aan je geliefde Dina lezen, denk dat je dan niet zo graag van een deegroller op maat houdt.

 16. Dit hele artikel lijkt meer op een verkapte aanval op Keshe dan wat dan ook. Noem het een persoonlijk verhaal, op feiten word niet ingegaan en als cherry on the cake komen er ook nog ongefundeerde updates om Keshe zwart te maken. Het unheimige gevoel dat ik in het begin had wordt alleen maar versterkt, gooi deze roddel in de prullenbak of kom met feiten.

 17. Lieve mensen, voor de duidelijkheid: Ik val Keshe niet aan. Ik benoem zowel de positieve kanten, alsook mijn ergernissen en laat de kerk in het midden door geen conclusies over zijn werk te trekken, (ik weet het niet).
  Daarnaast ga ik niet roddelen door dingen te vertellen die ik ook maar van ‘horen zeggen’ heb.
  Anna, Een Cursus in Wonderen gaat over vergeven, vergeven en nog eens vergeven. Je begrijpt dat dit niet altijd gemakkelijk is.
  Dat Keshe zichzelf tot Messias uitroept geeft (volgens mij) alleen maar aan dat hij in de war is. Laten we de man aub zegenen en op deze paasdag het licht vieren dat in ieder van ons woont.

  Meer informatie over een Cursus in Wonderen:

  http://www.degoednieuwskrant.nl/nieuws/spiritueel/69-cursus-in-wonderen

  Vrolijk Pasen.

  1. Ik ben nu al 4 jaar over die Keshe aan het schrijven, positief en met een open mind, maar heb eigenlijk NOG HELEMAAAAL NIETS van ’s mans werk gezien, wel veel van ‘anderen’ gehoord, die helemaal met hem weglopen..? Hebben die dan iets gezien wat ik niet gezien heb..? Zijn werkende lege plastic flesjes met meters en water..?

   Ik heb zijn presentatie gezien in Schipluiden, maar moet zeggen, dat ik nog steeds niet begrijp wat die man nou heeft uitgevonden, waarom het niet in de publiciteit mag, noch gedeeld met de mensheid..!!!
   Waarom, als het zo’n ‘waanzinnige’ revolutionaire wetenschapper is, is er dan nog NIETS in het publieke domein vrijgegeven, noch wordt het daar gebruikt..?!
   Of heb ik ergens iets over Keshe gemist..? Die fotoshopfoto’s van auto’s die vliegen vind ik indrukwekkend, maar ik zie liever een rijdende auto, met nergens een brandstofvuldop in de carrosserie..
   Wat is de reden dat die man, als ie zo vredelievend is, en het zo goed met de mensheid voor heeft, niet gewoon iets vrijgeeft..?!? Of -nogmaals- heb ik ergens iets gemist in de afgelopen 4 jaar, m.b.t. zijn uitvindingen..?

  2. Je moet een Wonder een Wonder laten, dat alles uitelkaar punniken, maakt niet gelukkig ook niet wijzer, wij vergapen ons aan dingen waar geen waarheid en leven in zit, toen Jack Nicelson de Ford automobile presenteerde die op waterstof reed, en een paar druppeltjes water als residu achter liet, was dat een Wonder, dit Wonder is weggestopt was te mooi om waar te zijn, en geen geld mee te verdien, dus de boel vervuilen op dat enkele lieden geld kunnen verdienen, god almachtig wat een bende.

  3. Wie weet, komt ie binnenkort wel met een theedoek om zijn hoofd de dagen aftellen tot de grote bekendmaking. Of brengt hij straks een dvd uit waarop aangekondigd wordt dat hij binnenkort een dvd uit brengt. Zou allemaal zomaar kunnen.

  4. Ja Guido, misschien moeten we Robbert vragen een foto te nemen 🙄 <3

 18. Goede morgen allemaal, PASEN op gestaan uit de dood, op de derde dag na zijn kruisiging, en als de sodemieter er van door op een love boot to India, daar heeft hij lang en gelukkig geleefd en zijn denken verkondigd, dat kon daar want er woonden geen Joden, alleen maar echte mensen.
  Bach schreef voor de éérste dag Christ lag in todesbanden.
  voor de tweede dag Bleib bei uns, denn es will abend werden.
  Mijn vriend één Sikh, vertelde mij over de nectar van onsterfelijkheid, “AMRIT”, ga op zoek, ken wel eau de vie, maar maakt je niet onstervelijk.
  Slecht weer hier, verregende markt snel wat verse nieuwe tuinbonen gekocht, heerlijk die kleine tuinboontjes, mijn Kabijlen familie maakt van tuinbonen een apperatief soort Spaans-noord Africaanse versnapering.
  Het is wel goed je af en toe te bezinnen, zeker naar zo’n kibbel avond te zien op deze site, vriendelijke Paas groet Jenne.

  1. Hallo MONIKA, merci en bedankt, ja die ouwe films, of ze op een andere planeet zijn opgenomen, één en al menselijkheid en hoflijkheid, maar die woorden van Bach spreken boekdelen, vooral die bleib bei uns, denn es will abend werden, dat is wat ik voel, de WWI en daarna WWII, denn es will abend werden, en misschien staan we weer voor een nieuwe abend, groet!

  2. wat zien die mensen er fantastisch stijlvol uit, wat een kleding en wat een beleefdheid en beschaving en vooral levenskracht, wauw, terug halen, weg met de verlopen belegen verrotte uitgebluste decadentie van nu

   vroeger was alles beter, vooral ook als tie vanaf minuutje 1 stationair harmonisch hoestend en proestend in z’n eigen v8 feedback loop gaat heen en weer resoneren;

   Flathead Ford V8 sound Roger Rose
   http://www.youtube.com/watch?v=UUvWBYt__oo

   weg met de femie fiscale eussr c02 dood van de originele echte masculiene motoren techniek

   1932 Ford V8 Promotional Film
   http://www.youtube.com/watch?v=md6V_7QiIVY

   Bonnie and Clyde’s flathead Ford V8
   http://www.youtube.com/watch?v=CEoG65Y-vbM

   en dan te bedenken dat de vader van mijn vader vlak na wo2 aan het martelen was met de Europese Engelse Ford versie met een 4 pitter van jawel wel 10 pk, heuvel opwaarts betekende dat iedereen moest uitstappen en duwen, die Amerikaanse Ford Flathead V8 motoren uit 1 stuk gegoten hadden in 1932 al standaard 65 pk en na 1945 sowieso 80 pk of meer, en veel kracht koppel onder in..

   zeg maar tegen Keshe dat we die ouwe v8 techniek gaan opfluffen met waterstof als brandstof, Frank C. kan ze zelfs wel op gewoon water laten lopen

   oh dusz volgens Robbert is vaccineren goed, nouh nog effe en de nwo is ook goed zeker?

  3. Hyper, ja wat een uitstraling, de mensen, de kinderen, de oudjes met hun baarden (het leken wel kaboutertjes) en allemaal ergens verlicht, de ogen, de blikken, het met elkaar omgaan, ik voelde liefde.
   105 jaar geleden en maar een kwantumsprong verwijderd 😀

  4. Nouh Monika ik stel voor dat we de goede dingen van toen weer terug in halen, in ere herstellen, met deze voorbeeld tijdmachine pré polygoon filmpjes van het ver reikende uigestrekte internet archief, inclusief kledij en omgangsvormen, en taal verrijking, met antieke originele vervoegingen, dessen en zo, wiens, van wie het is, ‘dont’ in het Frans, waar Jenne ook zo geïntegreerd van houdt, als tegenwicht van dit monsterlijke zielloze gezichtsloze uitgeklede groene cap & trade armoe jeugdzorg finaal versneden gezinsgedrocht anno 1984 in 2014, overigens een prachtschets op zich;

   Een dag in bureaucratisch aangeharkt Nederland
   http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/04/alles_pais_en_vree_in_huize_weltevree_want_de_overheid_denkt_mee.html

   Jack White doet alvast het goede voorbeeld met De Hoed en jaren 50 blitz usa cuba car van zijn voorkeur

   White Stripes Under Blackpool Lights (2004)-93
   http://www.youtube.com/watch?v=-jklCt-GG0U

   en als er iemand kijk op kleding heeft dan is het Anna11 wel

   http://www.craveonline.com/images/stories/2011/2012/October/Music/Jack-White-Im-Shakin.jpg

   en veel free speech on air toestand in de wereld toespraken van Francis, terug naar de wortels van het oude Nederland van voor de ontworteling, toen we ons nog krachtdadig konden ontworstelen aan trendy golven van zoutig gebrachte niksigheid uit het wilde westen, de nieuwtjes die er niet meer toe doen, over de jurkjes en c02 vrije design kwijl tasjes van bekende nederlanders en hun ruzies over het gemeen tussen gewest en gewin in, de opsplitsing van het gezin, de kostwinner en de bevruchting is niet meer, overleden, wat is er voor in de plaats gekomen? geen voortplanting, blijkt dat dat de achterliggende hoofddoelstelling te zijn, waar niemand meer op let, geen nakomelingen, het resultaat, doelstellingen gericht denken, het doel heiligt de middelen, meedogenloos zonder terug of om te kijken.

   nieuwste domme opkokende modewoord ever; “roeptoeteren” en voor de gereformeerde nazaten “niets is wat het lijkt” blijft maar populair; omdat ze het het zelf niet zijn, vooral napraten en nog niet weten wat je zegt

 19. Hyper Alert, mijn vader had al gauw een Ford mercury V8, maar ja toen koste de benzine nog geen 20 cent, het was geen automatique maar mijn vader gebruikte hem wel zo, en de koppel van de moteor was zo groot dat schakelen geen zin had, oersterke auto’s.

  1. Je kan ook een paar A4tjes voltypen met religieuse waanzin, valse handtekening eronder, fotootje er van maken en dat op het internet verspreiden om iemand te kakken te zetten. Daarna zullen sommige personen dit met liefde oppikken en verder verspreiden om diegene daarna te vergeven.

  2. Monika, zijn intentie zal ongetwijfeld goed zijn; daaraan ga ik pas twijfelen als er structureel en rücksichtlos (!) een loopje wordt genomen met het goede vertrouwen van mensen.
   Wie oh wie, heeft zijn uitvindingen zien werken..?

   Heb me zelf toen een heel weekend bezig gehouden om het artikel hier op de site van Frontier Magazine om te bouwen naar een artikel, vertrouwende op de intergriteit van de mensen van Frontier, maar tot op heden (4 jaar later!!) nog helemaal NIETS gezien van noch zijn vliegende auto’s, zijn ruimtereizen met ruimteschepen, noch zijn energetische beloften zien inlossen..
   Waarom? Moet ie er ‘eerst zelf een beetje aan verdienen’…? Snap het niet zo goed..?!

  1. Prachtig nummer. Ik ben ook helemaal niet bang voor de dood maar hoop toch nog een tijd te mogen genieten in deze 3d wereld. Met een bewust zijn is deze wereld zo mooi!

  2. Ik heb zelfs eens gezegd tegen Dina dat als ik vroegtijdig dood ga, dat ze dit nummer maar moeten draaien. Geen tranen, ik weet waar ik heen ga. Ik ga Nergens Heen!

  3. Zonder waarnemer die heengaat, is er geen ruimte/tijd. We zijn er al. Alleen een piekeraar begrijpt het niet. Helaas zit de wereld vol piekeraars. De mens is de brug tussen onbewust zijn en bewust zijn. Wij zijn de brug al overgestoken. Sommigen zijn nog voor de brug, ook goed maar de meesten blijven op de brug piekeren wat ze zullen doen en hebben dus vele levens nodig. Een stap vooruit per leven schiet niet echt op.
   Run like hell: http://www.youtube.com/watch?v=ZfUkFLfHSsE 😉

  1. Coz, heb het beluisterd.
   Idd behoorlijk emotioneel.
   Weet nog steed niet wat ik er van vinden moet.
   Het blijft een duister gedoe.
   De documenten getoond op het filmpje zijn hier te vinden:
   http://pesn.com/2014/04/20/9602473_Mehran-Tavakoli-Keshe_Announces_He-is-Messiah/
   Er gingen de nodige weken geleden al de berichten rond dat hij voor zijn leven en die van zijn familie vreesde.
   Een tijdje later berichten dat hij zichzelf tot de messias had uitgeroepen.
   Heb gezocht maar niet echt iets kunnen vinden ter nadere opklaring.
   Lilian weet er meer van, maar wil verder niets zeggen omdat het op geruchten is gebaseerd.
   Anyway, de politie-oproep-brief staat onder bovengenoemde link, tweemaal, eenmaal aan Keshe en eenmaal aan een vrouw wonende op hetzelfde adres.

  2. Hoi Anna, heb het ook beluisterd…
   Hij zegt wel “ik ben de ‘messias'” maar hij bedoelt het volgens mij meer als een metafoor, in de vorm dat hij het ‘heil’ brengt, maar men wil het niet.
   Ergens lijkt het alsof men met Wilhelm Reich wordt ‘geconfronteerd’. Ook hij was het zat, de ignorantie van de politieke elite, wetenschap, industrie etc. en uiteindelijk ook met de mensheid.
   Zijn kennis en uitvindingen zijn realistisch en ik kan me niet indenken/voelen dat hij een oplichter zou zijn.

  3. In a way zegt hij: ik heb de wereld bereisd. Toen ik zakenman was stonden de duurste hotels voor me open. Ik heb gegeten met de rijkste mensen, ik heb op de grond gezeten met mensen die niets te eten hebben. Ik heb de mensheid leren kennen en hun strijd zoals het er nu aan toe gaat. Toen ik besloot mijn kennis wereldkundig te maken op de manier waarop ik het de afgelopen jaren heb gedaan werd ik verguisd, was nergens meer welkom, maar ik heb doorgezet, want ik wist dat dat mijn levensdoel is.
   Nu zitten de autoriteiten achter me aan, dezelfde lieden die pedofielen en machtswellustelingen beschermen. Mijn dagen zijn wellicht geteld, ik heb alles overgdragen aan de stichting en alle kennis wereldwijd gedeeld.
   Juliie zoeken altijd voor een verlosser(messias) wel, hier ben ik, ik heb gedaan wat ik kon. Mehran( vrije vertaling)

  4. IMO is dit het betoog van/ of iemand die helemaal de weg kwijt is/ of iemand die met zijn rug tegen de muur staat. Ik hou het tnt op het laatste, ik weet hoe de voorgespiegelde realiteit haaks staAt op het mogelijke. heaven or hell.

  5. Hij doet puur een vergelijking en onder de kennis van, maar spreekt niet uit dat Hij het dan ook is. Weer een Conspiracy die ronde doet omdat het gewoon niet goed begrepen wordt wat Keshe uitlegd aan de vooravond van een innovatie van nieuwe ruimteschip motoren die werken op Plasma om zwaartekracht op te heffen. Dombo’s die het niet goed begrijpen en/of vertalen maken er weer iets belachelijks van. Keshe zegt het zelf al dat iedereen er eigenlijk maar een potje van maakt en de meest rare dingen bedenkt om de ander slim af te zijn. Kolkende pulp-fiction wereld van hebzucht, greed en macht.

  6. jah Cozz (26.4) , zo heb ik het ook vrij vertaald begrepen van Keshe , toen ik hem vannacht beluisterde, naar aanleiding van jouw live link, volgens mij is Keshe echt. Hij kan zich niet voorstellen dat de wereld zo met zijn materiaal om gaat, juist weer die autoriteiten, die stellen dat ze er zijn voor de veiligheid en het welzijn van de bevolking, weer die autodrop. Jah precies Monika (26.2), zo begrijp ik het ook van Keshe.

  7. Het interview dat Kerry Cassidy van Project Camelot had op 16 maart met Keshe, heb ik indertijd maar deels beluisterd (duurt twee en een kwart uur)
   Daarin ging het over oa bovenvernoemde zaken.
   http://www.youtube.com/watch?v=jDFR994bcjk
   Maar ben nu een transcriptie van dit interview tegengekomen.
   Het interview wordt belangrijk genoeg geacht om door deze transcriptie een betere verspreiding van de besproken zaken/informatie te krijgen.
   http://projectcamelotportal.com/files/KESHE_INTERVIEW_MARCH_16TH_TRANSCRIPT.pdf
   Er is veel meer besproken dan ik indertijd heb meegekregen, dus deze pdf is een zeer welkome aanvulling!

  8. Anna, heftig verhaal. Ik pikte weleens toespelingen hierover van hem op. Nu blijkt de poep dus echt in de ventilator geraakt.

  9. Ja Coz…
   En de strontvlieg in het spinnenweb.
   Ik ben nog op verder onderzoek, maar maak even wat associaties:
   Keshe/Uranium/Fukushima
   Uranium/Urenco/Friso
   Urenco/STSI Belgie/KB uraniumtransport
   Moet het nog verder uitzoeken, kost tijd, maar dit is nog maar een topje van de ijsberg.
   En dan natuurlijk ons KH met ex queens Albert en Paola waar Keshe uiteraard al aan refereerde, spinnen in het web…

  10. Ik vraag me af of bepaalde spirituele roddeltantes nu niet hun tong afbijten. De Judaskus is nog steeds actueel, zo blijkt maar weer.

  11. Misschien moet Lilian gewoon komen met de feiten die ze gehoord heeft, maar ontkend én dus projecteerd op Keshe.
   Ze heeft angst omdat ze dit soort zaken, net als zovelen, niet kan bedenken dat dat dus allemaal gebeurd.
   Denk dat daar misschien het euvel zit?
   Vergeving houdt in dat je niets maar dan ook helemaal niets meer van jezelf onder het tapijt veegt.

  12. En laat ik het mooier?, maar wel ook beter zeggen:
   Accepteer jezelf in de meest misdadige ideeen over jezelf en de ander.

  13. Anderen tussen neus en lippen door beschuldigen en zwart maken, ze daarna als een heilige met een aureooltje ze gaan vergeven voor zaken die je niet aangedaan zijn en jezelf uiteindelijk te kakken zetten omdat je hebt bewezen dat je geen verstand van zaken hebt,en eerder oordeelt dan de gemiddelde omgekochte rechter, daarna met een spiritueel sausje je zaken wederom omdraaien en met de aangeleverde modder gooien , jezelf nog steeds spiritueel vindend en intussen niet het verschil tussen je kop en je kont kunnen onderscheiden, maar mijn god ik ben zo spiritueel en vergeef iedereen want ik schrijf een boek over wonderen terwijl ik geen flauw benul heb wat er tussen neus en lippen gezegd wordt want eigenlijk lul ik maar wat in de ruimte. Mooie intro voor mijn nieuwe boek over zweefreuen en aanverwante diersoorten, niet geheel geslachtsgebond, wel zelfverklaarde levitatie agenten gebonden, rondje kerk en weer gezegend en vergeven terugkeren naar het hol van de leeuw waar slap gelul wordt geschonken, aangelengd met een shotje geloof en zelfverheerlijking. Proost.

  14. Coz, Lilian worsteld met haar geweten, net als wij worstelen met ons geweten.
   Daarom snap ik het wel, maar daarom zijn alle, en zeker jouw reacties goed.
   Jij spreekt min of meer een ieder op zijn geweten aan, de beste weg naar eerlijkheid…

  15. Wie oh wie heeft één van Keshe’s uitvindingen aan het werk gezien..?? Een voltmetertje en een plastic flesje telt ook, vind ik.

   Ik snap niet dat die man ALLES geheim houdt, erbij vertelt dat hij het wel degelijk heeft uitgevonden, voor de grotere doelen in het leven. Schone Aarde, einde van het olie-monopolie, etc.

   Maar nogmaals: WIE HEEFT ER OOIT IETS VAN DIE ‘UITVINDINGEN’ ZIEN WERKEN.. Wellicht kunnen we dáár eens een artikel over maken, dan een welles/nietes-verhaal..?

  16. Wat ik van Keshes werk heb kunnen begrijpen is dat hij MET de natuurwetten en de kosmische wetten werkt. Wat ik aan technische info heb gevonden gaat mijn petje nog te boven, maar op een bepaald niveau kan ik het wel ‘zien’ en daardoor begrijpen. Niets in het universum is statisch en met zachte manipulatie ipv het ‘knallen’ wat tnt gebeurt valt er veel meer te bereiken. De zachte respectvolle weg ipv brute atoombotsingen. ‘Onbeschreven’ koolstof kan ook op medische wijze na de juiste programmering toegepast worden als heler. Die koolstof is een bijprodukt van de plasmatechnologie. Hopelijk zijn er voldoende creatieve eesten die de basiskennis die Keshe uitlegt oppakken en er iets mee kunnen doen.

  17. Charlatan die Keshe als je het mij vraagt. Maar goed, das dan maar een idee van Tijntje.

  18. Helder en opbouwend zoals we van je gewend zijn inderdaad. Niet te vergeten de diepgang in details, feiten en fictie. Zeer geestverruimend comment om het 3D veld te versterken en behouden, dat dan weer wel.

  19. Ik vond hem wel duidelijk haha. Ach, in het spirituele wereldje stikt het van de charlatans dus dit gokje durfde ik wel te wagen…
   Van de werkelijkheid is geen vleugje te ontdekken. Geheim. Geheime genootschappen, bladiebla. Laat hem dan eens wat bewijzen. Koekwous.

  20. Ik ben er niet eens, tis Tijntje die typt. Keep on follow de wrong shit.

  21. The wrong shit bestaat alleen in een dualistische belevingswereld. Daarmee impliceer je dat jij the right shit kent en volgt en daarmee een ander die niet in jouw straatje denkt veroordeelt tot een volger van the wrong shit.

  22. Ergens blijf ik er wel open voor hoor maar ik hou van eerst zien en dan geloven en zo. Praatjes vullen geen gaatjes. Tijd om te slapen. We zullen zien…

  23. Heb je al onderzocht of wacht je totdat het portovrij op je deurmat beland terwijl je niets hebt ondernomen?

 20. Keshe is a man I believed in , giving hope and making a lot promises by the end of this year. In this video of his workshop on the 18 april 2014 he makes some emotional statements, witch are mind-blowing, listen carefully at 55 min into the video.
  .
  Keshes stated that the Belgium government is attacking him with false accusations. Keshe is saying…I am the Messiah and I am ashamed of my own creation, the human beings, I have created you and at my wish, I can end your life. As a human being I had to life amount you, to see how greedy you are, thieves and easy to kill.
  I shared with you how you can make food of fresh air, Life has no value but to serve. You pray for the Messiah for thousands of years, and here I am standing in front of you. Keshe is asking to talk to the Pope of Rome and try to get in contact with Obama so he can explain. I know ..as so many of you , there is a dark agenda going on, and the Draco reptilian are behind the shadows government, manipulating our world, to let us believe that we are to blame for the wars, poverty and what not more.
  The Pope, Obama and many other World leaders are puppets for the Draco reptilian,why does Keshe wants to deal with the Draco? For Keshe to say. I have created you and at my wish I can end your life, that we are humans that like to kill, sounds like he is blaming us for something the reptilian do, over and over again.
  Let us not be fooled , we are great Light Beings Awaken to the illusion we call life.

  For people that dont know what the Draco reptilians are check David Icke, Bob Dean ,Phil Scheinder, also check Agenda 21 and look up reptilian shapshifters.

  http://youtu.be/Td69vnRgvXw

  http://youtu.be/sT5-txAuzrY

  http://youtu.be/45qJqVplQPg

  http://youtu.be/h0oKYvciByo

  http://youtu.be/myCivgU5UMc

  http://youtu.be/6NAJRNocVGA

  1. Its all about free energy and other science. That’s what matters.
   Everything else is a distraction. They are obviously orchestrated to disregard the important matters.

 21. Wat ik tot dusver heb gelezen over Keshe is dat hij veel bedacht heeft om de mensheid in ontwikkeling ver vooruit te helpen. Veel hiervan is ook gedemonstreerd. Er zijn onderzoeken en rapportages genoeg om in te duiken om daadwerkelijk een mening te kunnen vormen of Keshe de nieuwe Tesla is. Wat me opvalt zonder dat ik veel onderzoek heb gedaan over Keshe, is de hvh negatieve kritiek die hij over zich heen krijgt. Er zijn maar weinig grote wetenschappers geweest waarbij dit niet gebeurde.
  Als Keshe zich vreemd zou gedragen, ik heb de tapes niet beluisterd, er zijn allerhande wapens die invloed hebben op iemands gedrag. Deze worden ook gebruikt bij demonstraties.

  Onderstaande artikel heeft bij mij in iedere geval de interesse in Keshe gewekt.
  http://www.earth-matters.nl/13/4071/grenswetenschap/de-technische-en-medische-revolutie.html

  als bron/ een kopie van het artikel uit 2001 van WTK over Keshe:
  http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/de-revolutie-van-mehran-keshe/

  Het is zo makkelijk om iemand in diskrediet te brengen. Lijkt me dat zijn wetenschappelijke resultaten hetgeen is wat er echt toe doet.

  1. OK Sun, en dan nu het antwoord op de vraag, “Waar vind ik bewijsmateriaal van zijn revolutionaire uitvindingen”.. Is toch een simpele vraag? De nieuwe Tesla… Mijn hemel.. Laat ie nou eens wat zien. Ik heb al dagen aan uren in die man gestopt, hem horen praten in Delft/Schipluiden.. WAAR IS HET BEWIJS..! En WAAROM houdt hij het bij zichzelf, als het er is? Het was toch allemaal voor ‘humanity’..?? Om de mensheid te helpen..?

  2. Guido, hoezo vraag je dat niet Keshe persoonlijk? Schrijf een mail, en vertel wat men over hem schrijft en vraag of het waar is. En dat je graag iets in je handen wilt hebben. Heel simpel. Wellicht krijg je een antwoord, toch.

  3. Ik probeer hier de mensen die Keshe ‘Hosanna’ vinden, impliciet te vragen WAAR ze het verhaal vandaan halen.. De man heeft voor mij al 5 jaar het voordeel van de twijfel.. Mag ik dat ajb nu eens bewaarheid zien.. Moet ik me melden bij Keshe…?
   Je snapt niet helemaal wat ik bedoel geloof ik.. WAAR haal jij je ‘vertrouwen’ in deze man vandaan.. Zoiets..?

  4. Vanuit mijn hogere zelf 😉 Hij staat blijkbaar symbool voor alle wetenschappers die men niet serieus wil nemen. Tegelijkertijd, gaan we ons met graancirkels en ‘geleende foto’s ‘ bezig houden… nou ja, you may say i’m a dreamer… <3

  5. haha Guido, tja Tesla. Dat is hoe ze hem noemen bij Earth Matters gebaseerd op jouw eigen artikel uit 2011. Ironisch toch. Jij hebt daar aan meegeholpen met dat artikel waardoor hij nu vergeleken wordt met Tesla. Leuk toch? 🙂
   En wat Keshe betreft, ik geloof niet in een redding door 1 persoon.
   Tevens bewijs is er niet, het werkt pas als het werkt, het is er pas als het er is. 😉

  6. correctie; Guido het zijn je eigen worden in het artikel. Zie de foto met onderschrift waarin hij vergeleken wordt met Tesla.

 22. Ik heb het interview (18 april – link staat op dit forum) met Mr Keshe beluisterd. Ik vind het mooi wat hij over wereldvrede zegt en de noodzaak om het denken over de wereld te veranderen. De rest: daar zet ik grote vraagtekens bij. Op een eerder opgenomen interview laat men openlijk de brief met de uitnodiging van de federale politie aan hem, en aan zijn vrouw, zien. De stem van Keshe is nauwelijks herkenbaar, het lijkt alsof hij in de war of dronken is. In het laatste interview (18 april) beschuldigt hij de wereld van hebzucht terwijl hijzelf mensen enorme bedragen afhandig maakt en zijn beloftes niet waarmaakt. Hij gaat niet in op de uitnodiging van de politie om naar België te komen.
  Als hij schone handen heeft, waarom is hij dan niet bereid om een en ander recht te zetten? Ik had dit eerst niet willen zeggen, maar nu is voor iedereen wel duidelijk dat zijn vrouw mede onder verdacht staat. Waarom? Omdat zij in dure restaurants mensen (met lichamelijke gebreken) aansprak en vertelde dat Keshe hen kon helpen. Zij wordt verdacht van ronselpraktijken waar veel geld mee is gemoeid. Vervolgens genezen mensen niet, waarna klachten bij het Ministerie van Gezondheid zijn ingediend. Keshe vroeg zich 10.000 euro voor één (water)kan, die nog geen 5 euro kost (met de magneten erbij opgeteld). Ander voorbeeld: laatst mailde mij een vrouw om advies. Haar man ligt in een coma. Keshe vroeg 200.000 euro voor een speciaal ‘plasmakussen’. Mensen verkopen hun huis om dit soort bedragen te kunnen betalen. Keshe projecteert zijn eigen hebzucht op de wereld, (ondertussen, zo zegt hij zelf, is hij miljonair).

  Dan opeens, presenteert Keshe zich nagenoeg in tranen als de Messias. Geloof me, als Keshe een Messias zou zijn, had ik dat zonder meer herkend. Een ontmoeting met een verlicht iemand tilt je altijd op en een laat een geluksgevoel achter. Zo heb ik het niet ervaren, integendeel. Welke Messias beweert dat hij ons gecreëerd heeft, zich vervolgens voor zijn creatie schaamt, en ook nog zegt dat hij ons leven kan beëindigen – mocht hij dat willen? Heel vreemd allemaal. Hoe meer ik over Keshe te weten kom, hoe minder er van het verhaal klopt dat hij naar mij toe presenteerde en hoe gekker het wordt.

  Zo doet hij het bijvoorbeeld voorkomen alsof hij tientallen jaren met ruimtevaarttechnologie bezig is geweest. Inmiddels weet ik dat hij slechts 3 jaar in Engeland heeft gestudeerd, and that’s it. Ik ben waarschijnlijk de enige op dit forum die hem werkelijk van heel dichtbij heeft meegemaakt. Ik wilde zo graag geloven wat hij zei, dat zijn behandeling genezing zou brengen, de wereld zou redden…Net als al die andere wanhopige mensen klampte ik me vast aan deze strohalm van hoop. Het wordt tijd dat we onze ogen openen en niet langer in sprookjes geloven.
  Het is waar dat vernieuwers veelal door de gevestigde orde worden tegengewerkt, maar het gaat helemaal niet om een hetze tegen Keshe. Het gaat erom dat, nu de grond hem te heet onder de voeten wordt, hij rare bokkensprongen maakt, zich als een verongelijkt kind gedraagt, godsdienstwaanzinnige ideeën erop na houdt en daarmee zichzelf volstrekt ongeloofwaardig maakt. Temeer omdat hij tot op de dag vandaag nog niets concreets heeft laten. Als student van ‘Een Cursus in Wonderen’ train ik mijzelf in vergeving, maar de enige die ik vergeven moet ben ik zelf. Dat ik zo blind en stom ben geweest om überhaupt met deze man in zee te gaan. Dat kan ik nu, twee jaar later, wel zeggen.

  1. Lilian, dan ben ik ook een messias, als je mij hebt gezien, dan voel je je ook opgetild en je hebt daarna een geluksgevoel…hahaha
   Misschien moet je een keer binnen jezelf gaan, en je eigen kracht gebruiken, en niet van anderen verwachten dat ze jou een geluksgevoel brengen…

  1. Hi Theresia,
   what your are spreading is also called: fear-p**n
   Good luck with that.

 23. Wat ik wel frappant vind zie deze man al jaren op internet voorbijkomen. Nooit de behoefte gehad mij echt in zijn werkwijze te verdiepen. Blijkbaar geen zin om er energie in te steken, begrijp nu ook waarom. Uitlatingen ik ben de messias etc brrr.

  1. Hij geloof het echt. Als hij echt kan waarmaken wat hij belooft, dan snap ik wel waarom hij dat gelooft dat hij een messias is 😉

   Maar goed, hij kan het schijnbaar nu nog niet waarmaken, anders wist iedereen het. Dus is hij niet de messias.

   Hij gelooft in wat hij kan, hij gelooft in zichzelf maar heeft de wereld nog niet kunnen overtuigen. Dus ergens zit er voor hem een kink in de kabel. 😉

   Misschien kloppen zijn theorieën en kan hij het bewijzen, een almachtige is hij dus niet, want dan hoeft hij alleen in zijn vingers te knippen. 🙂

   Geloof de beperkende factor?
   Dit is wat ik geloof; we zijn allen samen de messias. We hebben alleen nog niet geleerd allen dezelfde kant op te kijken 😉
   haha

  2. Het is een gevoel monika kan het ook niet verklaren. Moet het ook doen met wat ik allemaal waarneem via internet. Is soms verdraait lastig.
   Ja is ook zo wat je zegt over de messias Sun, de binnenkant in ons zijn we verbonden met de bron.

  1. Total and utter blaphemy it is indeed. The ones that are truly awakened know that this blasphemy is a deadly sin for it is written in our Holy Book. These reptillians are a curse to God’s wonderfull creation and God bless David Icke for reminding us about them.

  2. Spoken like a true lizzard, looks like he’s catching flies inbetween his sentences. Don’t other people see this kinda weird behaviour? These reptiles should be locked up in a Hema camp to stop them from hatching more eggs.

 24. @Sun Get yourself educated, and listen to the link of Keshe ,if you dont know anything about the Draco reptilian I put some links on my comments I made before, so check this out before you think I am speading fear.

  1. Theresia, je gebruikt voor mij te veel uitroeptekens. Hoezo zou ik jou moeten geloven? Wie ben jij? Wie is Theresia die hier komt om een mens in dit geval Keshe, in een slecht daglicht te zetten? Ben jij het ‘hoogste heilige gerecht’ of zoiets?
   Ik hoop dat je Nederlands kunt verstaan, want wat doe je anders hier op een Nederlandse site?

  2. Hoi Theresia, I am not interested in reptillians.

   I have listen to the Keshe talk. There is a lot of confusion in his message but nothing that worry’s me. I think he is right about the mess we made and he is ashamed of humans. Who isnt? He is also right about war and dead, its enough.
   Dont feed the reptillians, they (if indeed exist) are not the problem. They are not to blame. Humans are to blame. We allow this shit. If they outnumbered us, we all would know.
   Think about what you yourself can do about world peace. Educate others about health and hapiness. That is for me the answer. So again good luck with the fear issues.

   Also if Keshe is right or not about the termination of humans, haha, we will soon find out. If he is wrong, time and effort on this is wasted.

   You yourself should educate yourself what empowering yourself means. It’s the only anwser for the human race.

  3. @Sun it doesnt worry you that he makes statements like ..
   You pray for a messiah and here I am standing infront of you?
   I am ashamed of my OWN creating the humans , and at my wish I can can end your life? Claming he can make food out of thin air?
   Blaming us for All the wars? Where we know that the governments/bankers are the ones behind this?
   You say there is a lot of confusion in his message? Not for me, he made it very clear . You say the reptilan are not the problem? I would suggest start with David Icke on the reptilian agenda. You are laughing if Keshe would be right about the termination about the humans, trust me, by that time you not laughing no more, what try to do is to wake up your sleepy head. And yes we allow this shit, but by dismissing the fact that there is something going on behind the governments dark agenda is not the answer. For you to understand I make it clear to you one more time…what is the problem here is the Draco reptilian trying to destroy us, check Agenda 21 and the Fema camps, and Obama news laws for martial law.

  4. Sun, mooie reactie van je. Ik hoop dat Theresia het kan begrijpen, aan de taal zal het niet liggen iig. 😉

  5. Theresia, don’t give your power to the reptillians. They want your fear.
   Probally they (if they exist) are afraid themself.
   If not, the would not hide.

   Give your love and energy to things that matter. Create new ideas for a better world, get crazy whatever. Work hard, have fun and be an example.

   Do NOT spread fear, fear imprisons humans, humans have to be free to be able to make a change.

  6. Hi Theresia, I know all about agenda 21, FEMA and martial Law.
   Again these things create fear.
   What if I tell you that these people thrive on our fear?

   They are not that powerfull. Really! Ofcourse they start wars, but humans obey.
   Who is shooting and bombing? Humans.

   FEMA camps could also be camps for the elite, escape camps.
   But who will round people up? Humans
   Who kill? Humans.
   Again not affraid of reps.

   Its the stupid ignorant people that cause harm.
   But slowly the army is realizing the shit and bit by bit they wont put up whit this shit anymore and serve a president that is married with a dude haha. There is nothing wrong with that. It is the deceiving part that is the problem.

   Also thinking that everything we are aloud to see has the purpose to set the martial law; upsetting people, giving reason to imprison them.

   Eruption from Yellowstone is more likely than putting people in FEMA camps. Humans (the militairy) are NOT that stupid. They really don’t think that they can put whole the population in prison.

   So Theresia, what else is new? And why the persisting finger of judgement about me still sleeping? Judgemental behaviour will gett you nowhere. 🙂

  7. @SUN there are also human hybrids, so dont be decieved thinking it all human what the eye sees. If you really know what the Fema Camps is about you would not make that remark,it is not for the elite, http://youtu.be/m3zSDdm-SHI
   The Elite doesnt put a Camp together for themself with coffins.
   I know they are not that powerfull, they afraid we are Waking up to the truth, why do you think it is so important that we can see the Illlusion/lies they created , God Bless, everbody will see this in there own time.

  8. Hi Theresia, its okay to be scared. All I’m saying, I am not.
   Anger and fear are not my guide. People tend to freeze when they are scared. It will not push them to act.
   When the time comes that “real” people stand up and come together against all sorts of threats, that’s the time we can make a difference.
   There must be a lot of people close by the enemy who are silent. When they come out, we can and will support them.
   I have no reason to argue with you who is right and who is wrong.
   I dont think its productive to scare people. I rather come with solutions than to point out everything that’s bad.
   I have faith in things that will come, and everyone is on his own pad.
   wish you well and maybe we will see more of you here on WTK. 🙂

  9. @Sun We are all great light beings ready for a great transformation. I am not scared, because we are already in a postive timeline. We need to shine our own Light, stay in balanse, centerd and in Peace 🙂
   Namaste

  10. To pretend to lead human Beings to God, to know the path there and to anxiously lay snares is shameless, and thereby the priests and the ‘shepherds’ are now identified as culprits and are confronted by it.

  11. According to The Book we are all born in sin, children of sinners and who calls himself a lightbeing is a BLASPHEMIST!!! These kind of selfrightious thoughts have lead to the destruction of millions of souls by our loving Father, blessed be His Name.

 25. Hier is een duitstalige website over vrije energie technologieën, waar ook over Keshe wordt gesproken.
  http://www.slimlife.eu/plasmareaktor.html
  Ik wil vooral de aandacht richten op de ‘TECHNOLOGIEN DIE ES NICHT ZU KAUFEN GIBT!’ (technologieën die er nog niet te koop zijn), in de lijst links op de site, waar dus alle uitvindingen (niet alleen van Keshe) zijn vermeld.
  Natuurlijk staan de gevestigde macht(energiebedrijven)hebbers niet per se te wachten op zulke technologieën. Geld in vorm van subsidie of wat dan ook, is er niet (of beperkt) voor zulke uitvindingen. Een octrooi, alleen al binnen Europa kost 1.000.000.- euro. Wie dat niet heeft, krijgt geen patent.
  Ik geloof in deze technologieën, bewezen of niet. De tijd is er blijkbaar nog steeds niet rijp voor…jeetje wat wacht ik op mijn volgende frequentie (leven). 😉

  Hier trouwens een mooie film, over dit onderwerp.
  http://www.movie4k.to/
  ‘Elysium’ uit 2013

  1. dat moet voor de ontwerper toch ook een deprimerende situatie zijn? Bedenk je iets goeds, wordt het verworpen omdat goed niet toegestaan is. hmmmm. Dit kan alleen omdat de mensen het laten gebeuren. Wie weet eindigt dat als we ons blijven inzetten om mensen bewust te maken van alle misstanden. 🙂
   Dat is toch een mooie doel om hier te zijn Monika?

  2. Guido, je bent een lieverd, natuurlijk willen we thee. 😀

   Sun, ja blijkbaar is niet veel veranderd, gezien de verhalen over Tesla en Reich.
   Hier heb ik een voorbeeld van een uitvinder Dieter Binninger.

   ‘Begin van de 80-er jaren ontwikkelde de Berlijnse uitvinder Dieter Binninger een gloeilamp met een levensduur van 150.000 uren. Toen hij zijn wonder-gloeilamp in de handel wil brengen, stoot hij op een massief verzet van het (illegale) gloeilampen-kartel, wat sinds begin van de 20e eeuw de levensduur van gloeilampen kunstmatig op 1000 uren beperkt. De taz-redacteur Helmut Höge (taz, Tageszeitung, is een in Berlijn uitgegeven, niet mainstream krant) heeft de gehele bandbreedte van de ‘gloeilampen-conspiracy’ achterhaald.
   Toen Binninger uit de bestanden van de toenmalige opgerichte ‘Treuhand’ (dat was een organisatie die zich met de restanten van DDR bedrijven bezig hield) de DDR-gloeilampenproducent ‘Narva’ wil overnemen, wordt eerst Binningers bevorderaar Detlef Rohwedder, toenmalige baas van de Treuhand, tijdens het gloeilampen verwisselen dood geschoten, later stort Binninger zelf, uit onbekende redenen met zijn sportvliegtuig af en overlijdt.’….
   http://www.nexworld.tv/talk-shows/cafe-23/story/news/die-gluehbirnenverschwoerung/

 26. Ik heb hier maar 1 ding aan toe te voegen: http://www.naturalnews.com/036112_sociopaths_cults_influence.html Bij deze moet het van mijn hart…

  Ik heb Keshe een jaar van heel dichtbij meegemaakt, dikwijls bij mij thuis want wij woonden toen op 20 min. van elkaar, en als ‘medewerker’ van zijn wat-toen-bleek wereldreddend project te zijn. Uren met hem gepraat, persoonlijke afspraken, dagelijks telefonisch,… voor zijn technologie naar voor te brengen. Dagen en letterlijk nachten hier werk in gestoken.
  Stel je voor welke middelen en mensen zo een man tot zijn beschikking krijgt. Allemaal gratis. Met de beste bedoelingen.

  Toen ik een jaar later hem voorstelde om dingen officieel te gaan doen, uit schrik voor mijn gezin, en omdat ik veronderstelde dat de inlichtingendiensten ook wel schaduwden, dus op factuur zou voor hem gaan werken, werd ik ineens blok gezet en achter mijn rug om bestempeld als iemand die een coup wou plegen op de Kf !!!
  En dat van een man die in diezelfde vergadering net nog met miljoenen en miljarden aan het googelen was op papier tekeningetjes makend… For the Spaceship institute, for the health foundation, for the plasma,… Whaaaaat??? Zei ie. What??? No way ! Bedankt voor je nachten werken en nu oprotten.

  Wegblijven van deze crimineel is mijn boodschap.
  Verder: Wat Keshe doet, kan iedereen. Je moet het alleen geloven. Dat is wat het placebo effect kan. DAT is te toptechnologie waar we al zo lang op wachten. Dat zijn de mirakels. Gratis. Nu juist nog een manier vinden voor jezelf om het te geloven.

  Steuntje voor Lilian, wat je beweert is helemaal waar. Zijn arrogantie, zijn intelligente manier van mensen bespelen en zijn achterbakse wijze van mensen uitschakelen.
  Een meesterbrein. Een sociopaat. Zijn 5€ thermossen die mijn vrouw kreeg voor haar CVS en fibro, staan nu in onze tuin als bloempot. Nee, de bloemen groeien niet harder en zweven ook geen millimeter vd grond 😉
  Gelukkig is ie gevlucht naar Italië nu, waar het hele verhaal bijna letterlijk herbegint. Zijn instituut, zijn retoriek, zijn manipulatie,… Ook dat is een knappe tactiek.
  Respect ! Il faut le faire ! Nog es, een meesterbrein…

  Waarom ik deze crimineel laat doen? Omdat het placebo effect prachtig is ! Keshe geneest letterlijk mensen. Maar jammer genoeg vraagt ie, net als de Amerikaanse massa predikanten of andere guru’s, enorme poen om het mensen te doen geloven. Alsook hoop ik stil nog ergens dat er iemand zijn briljante en creatieve ideeën kan toegepast krijgen om daadwerkelijk een soortgelijke technologie naar voor te krijgen. Verder geloof ik geen snars van wat Keshe nog allemaal vertelt.

  Voor de rest, ik begrijp de believers hun agressieve houding. Je kan hier op WTK ook reacties van mij lezen, ik heb die man met hand en tand verdedigt omdat ik zo hard geloofde in wat hij deed en ook ‘resultaten’ ‘zag’. Zoals Liliane ook haar man ‘zag’ beteren. Je ziet wat je wil zien, jij bent de schepper van je realiteit. Zoveel heb ik geleerd.
  En bij deze verontschuldig ik me met beschaamde kaken om te geloven in een betere wereld.
  Veroordeel niemand die het opneemt voor Keshe. We hebben het allemaal goed voor.
  Integenstelling tot…

  1. Ik ben bang dat ik mijn laatste kaarsje voor Keshe ook heb uitgeblazen.

  2. Esgee
   Zien dat je in een staat van voortschrijdend inzicht verkeerd behoeft nooit verontschuldigingen, enkel erkenning van die toegenomen inzichten.
   Mooie post van je , zet aan tot zelf nadenken en zelfreflexie.

  3. Bedankt lieve mensen, die toegifte is idd niet makkelijk. Ik heb het er lang moeilijk mee gehad. Ik kan mezelf niet verwijten van kwade bedoelingen. Vind het wel stom van mijn naïeviteit. Lesje geleerd.
   Ik ben er nog steeds niet uit. Moet ik helpen deze kerel ontmaskeren of laten we dit sociopatisch meesterbrein verder mensen al hun bezittingen afnemen voor een sprankeltje hoop?
   Door mensen zoals wij, ik en mijn vrouw en het hele Keshe team van toen (zie de foto uit Eindhoven) heeft hij tenslotte kans om zo enorm te groeien. Ik zie op de video dat hij terug zo een grote groep capabele en intelligente mensen rondom zich heeft kunnen scharen. Alle vorige werden vervangen. Want anders kan de scam niet blijven duren.
   https://www.youtube.com/watch?v=EmKcTxBm4TQ
   Bij deze heb ik alvast mijn steentje bijgedragen om de juiste info te geven. Het hoeft niet aan de grote klok, maar wie zijn huiswerk doet, kan niet zeggen dat hij het niet wist achteraf.
   Mensen zoals Keshe en de 2012 mambojambo hebben mijn hele geloof in een betere wereld kapot gemaakt. Ik geloof nog steeds in goedheid van vele mensen. Maar voor de rest, survival of the fittest… Broederschap zal voor een volgende reïncarnatie zijn vrees ik… Jammer… Ik blijf in ieder geval de mensen rondom mij inspireren voor een betere wereld. Dat is veel verstandiger dan energie steken in newage stuff waarvan 7/10 bedoeld is om iemand anders te doen groeien. Ik heb veel geleerd en wat echt werkt voor mij, gebruik ik dagelijks.

 27. Hé, mag je hier alleen negatieve reacties op dhr. Keshe neerzetten ofzo? Dat is propaganda en zo maak je die man kapot. Dat klopt niet! Hier is mijn reactie nog een keer. Nu graag laten staan, waarvoor dank bij voorbaat.

  Wat dhr. Keshe doet, is pure wetenschap en geen kwakzalverij. In zoverre kan iedereen dat ook, dat je ook kunt studeren wat hij heeft gestudeerd en er dan mee werken. Maar dat heeft nog niemand gedaan, dus hij heeft wel vrij unieke ideeën.
  Mw. Ferru heeft die meneer niets betaald, stelt ze, maar ze heeft wel allerlei apparatuur van hem ontvangen en afspraken met hem. Ik vind het heel netjes dat hij dat allemaal gratis weggeeft. En haar man ging vooruit door zijn methode, dus waar is het probleem dan? Dat ze jaloers op zijn kennis is? Dat is geen reden om iemand een oplichter te noemen!

  Genezing is geen wonder, want alle ziektes zitten ingewikkeld in elkaar. Dat is ook niet wat dhr. Keshe beweert te doen: wonderen verrichten. Nee, hij zegt dat genezing mógelijk is en dat klopt. Niet in één keer, maar het kan wel en gebeurt dus ook met zijn methode.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.