Advertentie

De fundamenten voor een nieuwe dictatuur..!


us-eu-fascisme

 x

We leggen de fundamenten voor een infrastructuur,

x
waar geen dictatuur ooit van heeft kunnen dromen

x

2014 © Yves Desmet – hoofdredacteur ‘Demorgen’

x

Een professor wiskunde berekende ooit eens dat er op ieder ogenblik van de dag minstens 150.000 mensen niet op aarde zitten, wegens ‘onderweg zijn’ in een vliegtuig. Volgens de internationale luchtvaartorganisatie IATA nemen jaarlijks inmiddels zowat 3 miljard mensen een vlucht. Neem nu eens aan, dat grofweg 1/3 van deze mensen opstijgt of landt in Europa. Wel, de topman counterterrorisme van de Europese Unie heeft nu de idee opgepakt, om de gegevens van die 1.000.000.000 mensen nu bemachtigen.

demorgen logoHoe hebben ze betaald, waar zijn ze opgestegen en geland, met wie werd er gereisd en op welke plek zaten ze. Dat dit gigantisch brede informatienet over een miljard passagiers gegooid moet worden, omdat er in de hele Europese Unie mogelijk zeggen en schrijven 2.000 Syrië-strijders een vlucht hebben geboekt. Dat zijn er dus 0,000002 procent van het totale aantal passagiers.

Die zijn overigens niet eens gevaarlijk op hun vluchten naar Syrië, want op deze vluchten gelden ook nog steeds de draconische veiligheidsmaatregelen die ons sinds 9/11 verbieden een flesje water mee te nemen. Nee, de massale screening van iedereen dient gewoon om mogelijk een paar Syrië-strijders – wier grootste talent voor het moment lijkt te zijn om ginds te sneuvelen – te kunnen screenen.

Yves DesmetEr is geen enkele redelijke verhouding tussen het schenden van de privacy van een miljard mensen om enkele verdachte vliegbewegingen van een paar fanatieke jihadi’s hopelijk tijdig te kunnen opmerken. Maar ach, als je niets verkeerds doet, hoef je je daar niets van aan te trekken, toch? Zo is de vaak gehoorde ‘redenering’..

In mijn stad staat de Dossinkazerne en recht daarover ligt het holocaustmuseum. Daar worden onder meer de administratieve fiches bewaard van 25.482 Joodse mensen die vandaar op transport werden gezet naar de uitroeiingskampen van de Nazi’s. Slechts 1.240 hiervan zouden de Holocaust overleven. Deze mensen werden opgespoord dankzij hun administratieve persoonsgegevens. En waarom zouden ze die niet gegeven hebben? Ze hadden tenslotte niets misdaan, toch?

Natuurlijk is de Europese Unie vandaag in niets te vergelijken met het naziregime van destijds. Maar niemand weet wie morgen of binnen één generatie de Europese Unie zal leiden. Of wie morgen de gegevensinvoer van de NSA zal mogen en kunnen gebruiken. Wie dan zelfs je ongeschreven mails zal kunnen lezen. Of je nog met een gerust gemoed ‘Angry Birds’ zal laten spelen.

Stap na stap zijn we, onder het excuus van de ‘war on terror’, haast ongemerkt de fundamenten aan het leggen voor een infrastructuur waar geen enkele politiestaat of dictatuur ooit van heeft kunnen dromen. Zelfs al hebt u niets verkeerds gedaan, dat zou u zich bijzonder ongerust moeten maken.

 Yves Desmet – hoofdredacteur

x

Lees in dit kader ook dit artikel over de fascistische tendenzen in de VS

4 gedachten over “De fundamenten voor een nieuwe dictatuur..!

 1. De fundamenten van een dictatoriale infrastructuur zijn waarschijnlijk gelegd eind jaren ’80 gedurende Lubbers. Een’Airforce journal’ laat zien dat in die tijd (en er na) er (waarschijnlijk) geexperimenteerd is op mensen, coinciderend met de eerste berichten over “directed energy weapons” in Nederland.
  In 1996 werden ’tetanizatie-wapens’ gebruikt, systemen die een soort electrische schokken door het lichaam jagen & en de beangstigende fight-or- flee reactie induceert, systemen die oorspronkelijk ontwikkeld waren om de electronica in auto’s stil te leggen.
  We moeten ons mischien afvragen wat de invloed geweest is op het (over-liberale) migratie beleid.

 2. Ook Hitler heeft geleden daar immers heel zijn familie geholocaust werd en wordt in Israel geeerd :

  Hitler, Baile Sara 1916 Mikulince, Poland Page of Testimony
  Hitler, Khana 1920 Tarnopol, Poland Page of Testimony
  Hitler, Khana 1920 Tarnopol, Poland Page of Testimony
  Hitler, Fajcia Feicha 1897 Zaleszczyki, Poland Page of Testimony
  Hitler, Joszajahu 1900 Tarnopol, Poland Page of Testimony
  Hitler, Bila Bela 1880 Tarnopol, Poland Page of Testimony
  Hitler, Moses 1895 Zaleszcyki, Poland Page of Testimony
  Hitler, Fajcia 1905 Zaleszcyki, Poland Page of Testimony
  Hitler, Yosef Tarnopol, Poland Page of Testimony
  Hitler, Yolan Jolan Ipolysag, Czechoslovakia List of murdered Jews from Yizkor books
  Hitler, Shifra 1912 Czortkow, Poland Page of Testimony
  Hitler, Henia Sara List of persecuted persons
  Hitler, Herman Tarnopol, Poland Page of Testimony
  Hitler, Hinda Hinde Mikulince, Poland List of murdered Jews from Yizkor books
  Hitler, Yosef Josef Mikulince, Poland List of murdered Jews from Yizkor books
  Hitler, Leib Mikulince, Poland List of murdered Jews from Yizkor books
  Hitler, Yosef Josef Mikulince, Poland List of murdered Jews from Yizkor books
  Hitler, Salka – 1900 Tarnopol, Poland Page of Testimony
  Hitler, Schprince Shprintza 1890 Mikulince, Poland Page of Testimony
  Hitler, Pesia 1920 Mikulince, Poland Page of Testimony

  Wakker worden mensen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.