Advertentie

Vulkaan, de mens en ..?.. produceren ‘Ufo’s’..


 

x

.

 

X

Vulkaan, de mens en ..?.. produceren ‘Ufo’s’..

2011 © Guido Jonkers / WantToKnow.nl/.be

x

Een vulkaan die een spectaculaire rookring ‘blaast’..  Een Unidentified Flying Object…? Een UFO? Nou, het is weliswaar een zeldzaam fenomeen, maar niet écht ONgeïdentificeerd..! Het hele fenomeen is terug te voeren, op het, onder de juiste condities ontsnappen van een stroom stoom en gas uit een vulkanische opening… De grote vulkaan zélf is hiervan waarschijnlijk niet de veroorzaker, maar een vulkanische zijtak die dicht bij de mond uitkomt. Het vergt dus, net als het blazen van ringetjes met sigaren- of sigarettenrook een behoorlijk optimaal samenvallen van omstandigheden om deze ringen te krijgen. Ringen zijn wél een oervorm, die zich kennelijk betrekkelijk eenvoudig laat vormen, zie hieronder. Maar eerst even deze reuze-ringen..

Het fenomeen van de vulkanische gas/stoomringen is al bij verschillende vulkanen waargenomen, waaronder de Etna en de Stromboli. Bij de Etna was het zelfs zo, dat in 2000 verschillende maanden lang, meer dan honderden van deze ringen PER DAG te zien waren, afkomstig van een van de zijpijpen van de Etna-vulkaanmond.
X

x

Ringen, de oervorm..
Kijk naar deze prachtige filmpje, waarin vele natuurlijke processen van ‘het maken van ringen’ te zien zijn. Spectaculaire beelden, want kijk eens naar de dolfijnen in het filmpje, die deze ringen maken en manipuleren, alsof het om een rubber ring gaat..
x

X

En dan is er wel die RingUfo…!
Iets natuurlijks…? Iets buitenaards…? Zeg het maar… Het is Januari 2010 en boven Los Angeles, Manhattan Beach, maakt deze filmer deze ongelooflijke opname van een uiterst vreemde Ufo, in dit geval wel ‘ONgeïdentificeerd’..!  De woorden van een ooggetuigen: “Deze clip toont een UFO-ring die rondzweefde vlakbij het vliegveld van Los Angeles, waarbij eerst een opname gemaakt is met sterke zoom, en vanaf 2:30 minuut is er een perspectief te zien vanaf het standpunt van de cameraman. Hierdoor is de afstand tot het object goed zichtbaar.” (ook de trillingen van de camera bij de sterke zoom zijn hierdoor te verklaren! GJ)
x

 

* * *

5 gedachten over “Vulkaan, de mens en ..?.. produceren ‘Ufo’s’..

 1. het ziet er net uit als het aureool dat de amerikanen zichzelf opzetten door te doen alsof zij de europeanen wel kunnen helpen om uit de door hun gecreëerde shitzooi te komen.
  verder iets echt moois, en natuurlijk.

 2. Ik zou best een vulkaan willen zijn
  de hele dag liggen te roken
  de hele dag liggen vuur te spuwen
  de hele dag iedereen bang maken
  de hele dag met stenen te gooien
  de hele dag liggen te rommelen
  Zodat iedereen zou kunnen zeggen:

  KIJK! HIJ WERKT !!!

 3. Zeer bijzonder hoe die walvis, dolfijnen en beluga van die bubbel ringen maken. Het is schijnbaar eenvoudig want veel zeezoogdieren kunnen dit.

  Het laatste filmpje zegt me niks, een tiental bewegende pixels meer niet…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.