Advertentie

Kirlianfoto’s van ziel die het lichaam verlaat..


x

Kirlianfoto’s van ziel die het lichaam verlaat..

2013 © WantToKnow.nl/.be

x

kirlian death body soulHet moment van astrale ontzieling, dat wil zeggen, het moment waarop het lichaam wordt verlaten door de ziel, is vastgelegd door de Russische wetenschapper Konstantin Korotkov; hij fotografeerde een mens met een bio-elektrografische camera, op het moment van sterven, van over-lijden. (Wellicht weet je dat het oud-Nederlandse woord ‘lijden’ staat voor ‘gaan’). De techniek die in deze camera verscholen zit, is een gas-ontladingsmethode, een voortzetting op de bij velen bekende Kirlian-fotografie, die energetische velden kan fotograferen. De foto’s tonen in het blauw de levenskracht van de persoon in kwestie, die langzaam het lichaam verlaat.

Volgens deze Konstantin Korotkov zijn de navel en het hoofd, de delen van het lichaam die het eerst de levensenergie verliezen, oftewel ‘de bezieling’. Het hart en de liezen zijn de laatste plekken in het lichaam, die verlaten worden door de geest, voordat deze de ‘eeuwige jachtvelden’ bereikt. Het bijzondere dat Korotkov ook heeft ontdekt, is dat mensen die een gewelddadige en/of onverwachte dood ‘beleven’, een ander beeld tonen in hun energieveld, zoals dat uit de Kirlian-foto’s blijkt, in de dagen volgende op de dood. Dit zou kunnen komen, aldus Korotkov, door een ‘overdosis’ energie, die vlak voor de dood, via bijvoorbeeld een shock, in het lichaam werd opgewekt.

Typerend resultaat van een Kirlianfoto.
Typerend resultaat van een Kirlianfoto.

Korotkov is directeur van het ‘Research Institute of Physical Culture’ in Sint Petersburg en ontwikkelde de techniek waarbij patiënten kunnen worden gevolgd in hun behandelingsperiode (bij bijvoorbeeld kanker) via dit monitorsysteem dat ook de stress (mentale stress o.a.)  in het lichaam meet. Het ministerie van Volksgezondheid in Rusland steunt deze techniek, die inmiddels door meer dan 300 artsen wordt toegepast.

Volgens Konstantin Korotkov kunnen zijn energetische beeldtechnieken worden gebruikt om allerlei onbalans-situaties in menselijke biofysische processen te volgen, op basis waarvan o.a. een zuiverder diagnose gedaan kan worden. Opmerkelijk is dat deze professor ook meldt dat deze apparatuur in staat is om een paranormaal begaafd persoon te ontmaskeren of te bevestigen in diens kracht om te helen of bijvoorbeeld ‘uit te treden’. Dit laatste kan o.a. bij meditatie het geval zijn.

Deze techniek, die realtime en gestimuleerde ‘uitstraling’ meet, en deze vervolgens versterkt via elektromagnetische velden, is geavanceerdere versie dan de technologie die ontwikkeld werd om Semyon Kirlian aura’s te ‘fotograferen’. Korotkov’s observaties bevestigen, zoals ook al uit de Kirili-foto wordt opgemaakt, dat er ‘stimulerend elektro-fotonisch lich rond de vingertoppen hangt, dat coherente en samenhangende karakteristieken van een persoon bevat, zowel fysiek als mentaal’.

kirlian tomaatIn de onderstaande video spreekt Korotkove over de effecen van bio-energetische velden bij voedsel, water en zelf bij cosmetica. En hij benadrukt dat water en organisch voedsel, de negatieve effecten ondervind, vooral voor  mensen die in stervensfase zitten, van voedingsmiddelen en technologische distributie in deze maatschappij. Korotkove spreekt ook over de metingen waaruit duidelijk wordt dat ze overladen werden met kracht en invloed die mensen kunnen hebben in de aura/bio-energetische velden van anderen.

David Wolfe
David Wolfe

En niet alleen mensen, maar ook van andere levende wezens en planten zijn energetische velden te fotograferen met deze techniek. Kijk eens naar het artikel dat we hier al eerder plaatsten over de Kirlian-fotografie van voedselexpert David Wolfe. Hij laat overduidelijk het verschil zien tussen biologische en kastomaten bijvoorbeeld. Duidelijk is de grotere levenskracht die de organische/biologische groenten en fruit uitstralen. Zie de foto hiernaast en HIER het artikel over het boek van David Wolfe.

En dan is er het experiment van Rupert Sheldrake, waarbij werd onderzocht hoe mensen het gevoel hebben als er naar hen wordt gekeken, geldt dat iemands bio-energetische veld verandert, wanneer iemand daar zijn aandacht op richt. Zelfs als die persoon die aandacht stuurt, achter de betreffende ontvanger staat en hij niet bewust deze energie ontvangt.

Ook veranderen op deze wijze plaatsen waar bijvoorbeeld veel mensen komen, zoals veel toeristen op één plaats. Hij waarschuwt ook voor het gebruik van de mobiele telefoon en haar negatieve straling op het menselijke elektromagnetische veld. Hij ziet daarin eenzelfde invloed en uitstraling verschijnen, die bij kankerpatiënten te zien is. Verschillende andere studies lijken deze observaties nu te steunen. Korotkov is in dit veld een pionier, maar hij is optimistisch dat dit wetenschappelijke veld zal groeien, in het bijzonder in Rusland, waar sommige scholen zelfs kinderen vertrouwd maken met, en herkenning onderwijzen van energetische velden. Niet als een verdacht fenomeen, maar als een metabolisch, kwantificeerbaar feit.

http://www.youtube.com/watch?v=R_SDyqfRWO0

36 gedachten over “Kirlianfoto’s van ziel die het lichaam verlaat..

 1. Tijdens het door mij georganiseerde EAV-medisch congres in 1991 aan de universiteit van Praag heeft de Duitse EAV-arts Hans Mücke uit Landshut de aanwezigen veel info verstrekt over de Kirlianfotografie m.b.t. diagnosticeren van medische problemen. Zo kwam ook de overbekende “phantoom”-pijn ter sprake en werd door hem middels Kirlianfotografie duidelijk aangetoond, dat hoewel bijvoorbeeld arm of been fysiek geamputeerd was, de energie van het geamputeerde lichaamsdeel volledig in takt was en dit op de Kirlianfoto ook duidelijk zichtbaar was. De energievelden waren als contouren van het operatief verwijderde lichaamsdeel volledig zichtbaar. Zijn conclusie was derhalve ook, dat de “phantoom”-pijn vanuit energetisch perspectief wel degelijk verklaarbaar was en de patiënt zijn geamputeerde lichaamsdeel wel degelijk kon voelen. Dus ook bijv. krampen etc.

  Voor ons weer eens een extra bevestiging, dat de EAV-methode, die zijn onderzoeken en behandelingen baseert op energiemetingen aan het lichaam, als preklinische methode (dus zonder dat dit door klinische onderzoeksparameters als bloedonderzoek etc. kan worden aangetoond en waar de reguliere geneeskunde geen raad mee weet, maar de patiënt wel degelijk hinder van ondervindt), van onschatbare waarde is.

  Energetische fotografie (Kirlian en verdere ontwikkelingen) alsmede onderzoeks- en behandelmethoden (EAV en VEGAtest) zijn niet alleen fantastische aanvullingen en ondersteuningen van elkaar in het opsporen van oorzaken van verdachte fenomenen, maar inderdaad zoals in bovenstaand artikel van Korotkov wordt geschreven een metabolisch, kwantificeerbaar feit.

  Waarom de reguliere geneeskunde nog steeds de boot afhoudt om deze onderzoeksmethoden te integreren behoeft momenteel geen nadere uitleg, want hierover wordt op bijvoorbeeld http://www.wanttoknow.nl en andere websites al veel informatie verstrekt!! Chapeau voor deze info en ook voor dit artikel!!

  Maar gelukkig worden mensen ook op dit vlak wakker en slikken, letterlijk en figuurlijk, niet alles meer wat hen wordt voorgelegd door de medische/farmaceutische wereld, maar worden zich bewuster van andere mogelijkheden van medisch onderzoek en behandeling.

 2. Bedankt voor het plaatsen van dit artikel, in het bijzonder de film over het in beeld brengen van de energie. Het is voor mij persoonlijk een kijkje in “eigen keuken”. Het reinigen van de kristallen schedel riep bij mij een grote herkenning op daar ik het, niet met een kristallen schedel, maar met die vortex met die donkere deeltjes in het witte licht. Die donkere deeltjes zouden volgens Oldfield de mensen ingaan maar het tegenovergestelde is waar. Het is het vuil wat de omgeving en bij de mensen wordt weggezogen. Ik heb al weer een tijdje geleden gezegd hier op het forum dat ik een soort stofzuiger ben voor kwalijke energie. Hier zie je het gebeuren wat de man doet (en ik ook dus). Alleen is het veel verfijnder wat ik zie, scherper beeld en ook regelmatig veel sneller en grootser. Ik ben blij dat het nu voor anderen een beeld heeft gekregen. Ongelooflijk bedankt nogmaals Guido, super!

  1. Film? @Guido, ik zie geen film bij dit artikel (alleen een groot wit vlak onderin). @Odette, heb je een linkje?

  2. Bedankt Marcel en Odette! Inmiddels zie ik ook het filmpje weer hierboven. Zal wel met mijn internetverbinding te maken hebben.

   (de verbinding is weer voelbaar)

 3. Je moet uiterst voorzichtig om gaan met kennis die je op een dogmatische wijze gevoerd is.

  Alles wat je zelf ontdekt heeft veel meer waarde als het je zogenaamd voor niks en niemendal aan gegevene.

  Als je ziek bent zoek je medicijnen en heling, ben je gezond stuurd je lichaam je gewoon rond.

  1. Dit had ik dus zelf al eerder ervaren Jenne, geen dogma.
   En wat bedoel je met het laatste wat je schreef, “Ben je gezond stuurd je lichaam je gewoon rond”?

  2. ODETTE, je lichaam gaat rond, je lichaam is als een klok, je gaat rond in het leven, een cirkel is geeft je lichaam en geest rust, het is slapen, werken bezig zijn je lichaam vraagt beweging, vooral op een mooi ritme, als je loopt wandeld kun je beter denken, en je ademhaling verdiepen, meditatie kan heel goed samen gaan met een goed lichaams ritme.

   Ik heb al zoveel mensen mee gemaakt in mijn leven, die allemaal je zo graag iets willen vertellen, en leren, maar dat gewoon niet kunnen, om dat ze één zijn van een niet aflatende reeks pseudo guru’s, als je de echte verlichte mens tegen komt zul je hem direct herkennen, door zijn levens respect, de eenvoud van het ware, hun filosofie komt uit een andere bron, en zal je zeker nooit op het internet tegen komen.

  3. ODETTE nog even dit, als je capable bent om Duits te lezen, dan kun je met een van de grootste filosofen van dit moment kennis maken, “” cafe der toten “” van de Duits/Italiaanse filosoof Vittorio Hösle.

   Het is allemaal al eens gebeurd en geleefd, en dit wisten de filosofen van voor de geboorte van Jezus al, de Grieken, de Chinezen, en anderen.

   Het zijn andere vormen, andere woorden en daden, maar onze toekomst staat geschreven in onze al oude menselijke geschiedenis.

  4. Sorry Sun deze was voor Jenne bedoeld.
   En wat berteft jouw berichtje 5.2; Goed gezien!
   Hartegroet Odette

  1. Weer losgemaakt (angst, oorlog, misleiding) van de lage frequentie, goed gedaan! Blijf gecentreerd, dan kan je alles belichten.

  2. Hoi Odette, ik zie dat anders. Het is juist mooi om te zien hoe bepaalde zaken op een later tijdstip er anders uit gaan zien. Als je zelf vrede met alles hebt, dan heeft het geen invloed. Daarnaast denk ik dat het geen toeval is dat zo’n artikel weer komt bovendrijven en dat er iets tussen alle ruis verstopt zit. Een boodschap. 🙂

  3. Jammer Jenne dat ik mijn ervaring niet van je mag delen op het internet omdat het dan op je overkomt dat ik een of andere guru ben. Ik praat niemand iets aan en respecteer ieders weg. Jammer, dat ik weer de mond gesnoerd wordt door onwetenden die niet weten wat dit van nature behelst. Dit is trouwens voor het eerst in 32 jaar dat ik iets en- publique vertel over mijn ervaring met het fenomeen energie. Jammer voor diegene die meer willen weten, omdat het tijd is voor verandering. Ik mag misschien dan geen woorden kunstenaar zijn maar er is voor mij veel, veel meer dan alleen in woorden te communiseren. En je hebt gelijk dat wat betreft die andere filosofie uit een geheel andere bron komt, de Eerste Bron. Maar zoals je wilt, ik zal zwijgen en ga weer verder op mijn eigen stille manier.

  4. Hoi Odette,
   weet je, ik lees hier vrij weinig waarvan ik denk, dat ik er zelf iets mee kan. Als er wel iets is, dan is het meestal van jou afkomstig.

   Al het overige lees ik overigens altijd wel met veel plezier en veel belangstelling en ook met herkenning.

   Ik bedoel, iets waar ik persoonlijks iets aan kan hebben. Zoals dit kiri nog wat. Ik heb namelijk al heel lang geen huisarts en ziekenhuis meer gezien. En dat wil ik graag nog heel lang zo houden. Ik heb echter wel al een hele poos last van mijn schouder, ik weet ook waardoor. Wie weet ga ik hier iets mee doen. Bedankt in elk geval!

   Wat mij betreft heerst soms de competitie drang nog erg,

   waardoor er weer even aangetoond moet worden dat men verder en of beter en of meer verlicht zijn. Het is goed voelbaar.

   Maar alles is afkomstig van dat ene wat ik niet meer ga benoemen. Want het contuni herhalen van bijvoorbeeld 1 + 1 = 2 (Eureka) doen we toch ook niet. 😉

   Veel liefs, dikke knuffel en HG!

  5. Lieve Sun, Inderdaad je bent Atlas niet, je hoeft de wereld niet alleen op je schouders te dragen, dat doen we allemaal samen.
   H.G. Odette

  6. Hoi Odette, ik bedoelde letterlijk/ fysiek last van mijn schouder. Maar idd. kan ook figuurlijk gezien worden. Maar daar ligt niets op, er is ook maar bar weinig wat daar wel kan liggen. 😉

  7. Ik snapte je wel 😉 maar bijna alle fysieke aandoeningen zijn een waarschuwing, ook onderbewust. Bijvoorbeeld longen, keel, mond, blaas
   gebruik je om te uiten van wat er binnen in je leeft. Wordt dit tegen gehouden op wat voor manier dan ook, kan je er bijna vergif op innemen dat je er last van krijgt. Ik ben dan ook nu heel verkouden geworden, hahaha..

  8. NEE ODETTE, ik zie je zeker niet als een onzuivere Guru, ik geef toch aan dat wat uit ons zelf komt het meest waardevolle voor ons is.

   Iemand die zijn ondervindingen wil delen, staat bij mij altijd in hoog aan zien, mits het niet ten koste van alles door je strot wordt gepropt.

   Wij hebben al eens eerder te samen schermutselingen gehad, maar ik vraag je lees mijn reacties, en indien je iets verkeerds vind, zeg dit dan.

   Ik denk dat je een goed en eerlijk mens bent, van daar dit schrijven,
   groet Jenne

  9. Dank je Jenne voor je bericht. Ik wilde laten zien dat iedereen die energie uitzendt wat in hem of haar beweegt, liefde, haat, slimheid, onozelheid en dat wordt ontvangen door zijn omgeving. Niet alleen door schrijven en praten. Het is zo een mooie complexe wereld van golven en trillingen. In dat veld kan zich alles manifesteren dat met gemak enorme afstanden aflegd. Kijk naar je eigen groeps meditatie met 600 mensen met één gedachte. Er zijn zoveel mensen op de wereld nu die die gedachte, vrede, delen. Het is niet dat wij bang zijn, maar de donkere kant (regerende cabal). Ze willen hun laatste kaart, troef uitspelen (angst, wereldoorlog III). En ze weten dat het hun laatste kaart is, want het spel is uit.
   H.G. Odette

  10. Een paar dagen geleden merkte ik opeens op dat mijn schouderpijn waar ik echt al ruim 3 jaar last van had is verdwenen. 🙂
   Mijn schouder voelt weer als nieuw net als de andere.
   Het is idd zoals je zo vaak kunt lezen overal, als je iets wilt en je zet je gedachten erop, dan lukt het. The power of positive thinking!

 4. Prachtig artikel maar dit is al een tijdje bekend.
  Dat neemt niet weg dat het interessant blijft.
  Echter het woord lijden is niet zoals vermeld het oud Hollands voor gaan,
  maar overlijden komt van het woord overlieden en betekent “Naar de overkant gaan”. Met dezelfde begrippen als Gene Zijde en Wie betaald de veerman.

  M.v.gr Wim.

  1. Bedankt milieuziektes, (klinkt heel raar naar de omstandigheden omdat ik niet weet hoe ik u moet aanspreken) voor het plaatsen van beide linkjes. Er is weer heel snel aan mijn wens voldaan, aangezien ik gisteren op zoek was naar de vier foto’s op de eerste link van de mobiele telefoon. En de tweede link, de longitunale golflengtes op 19-8-2013 geplaatst slaat de spijker op zijn kop, het is geen ‘geloof’!

  2. Wow, Amazing 🙂
   “Rond 1890 deed Nikola Tesla een proef in Colorado Springs.
   Daarbij had hij een zender van longitudinale golven gebouwd en zo’n 40 mijl verderop een ontvanger van longitudinale golven.
   Daarmee zond hij energie door de lucht en liet daar 40 lampen op branden.
   Als bijverschijnsel vielen alle koeien en paarden in de weilanden daar om.

   Later wilde tesla zo een schip via de lucht van stroom voorzien, maar zijn bankier Morgan zag dat niet zitten, en dat werd in feite het einde van Tesla’s avonturen.”

   (7) http://www.milieuziektes.nl/Pagina600.html

 5. COMPLETE ONZIN….

  Ik ben fotograaf en KIRLIAN fotografie KAN GEEN ZIEL FOTOGRAFEREN complete aangetoonde ONZIN dit ! Hoe nat je iets maakt heeft invloed op de foto en nog veel meer… als je begrijpt hoe deze vorm van fotografie werkt. Dan zakt je broek af van het lachen bij dit bericht.

  Waarom doen jullie de geloofwaardigheid van deze site zoveel schade aan met dit soort ONZIN berichten, waarvan ieder weldenkend mens in zijn broek pist van het lachen dat er mensen zijn die het geloven…

  Echt zonde dit !

  Torn leaf experiment[edit]
  A typical demonstration used as evidence for the existence of these energy fields involved taking Kirlian photographs of a picked leaf at set intervals. The gradual withering of the leaf was thought to correspond with a decline in the strength of the aura. In some experiments, if a section of a leaf was torn away after the first photograph, a faint image of the missing section would sometimes remain when a second photograph was taken. If the imaging surface is cleaned of contaminants and residual moisture before the second image is taken, then no image of the missing section will appear.[34]

  The living aura theory is at least partially repudiated by demonstrating that leaf moisture content has a pronounced effect on the electric discharge coronas; more moisture creates larger, more dynamic corona discharges. As the leaf dehydrates, the coronas will naturally decrease in variability and intensity. As a result, the changing water content of the leaf can affect the so-called Kirlian aura. Kirlian’s experiments did not provide evidence for an energy field other than the electric fields produced by chemical processes, and the streaming process of coronal discharges.[4]

  The coronal discharges identified as Kirlian auras are the result of stochastic electric ionization processes, and are greatly affected by many factors, including the voltage and frequency of the stimulus, the pressure with which a person or object touches the imaging surface, the local humidity around the object being imaged, how well grounded the person or object is, and other local factors affecting the conductivity of the person or object being imaged. Oils, sweat, bacteria, and other ionizing contaminants found on living tissues can also affect the resulting images.[35][36][37]

  1. P1nc, jij bent het levende bewijs dat fotografen niet allemaal even ontwikkeld zijn.
   Maar je hebt gelijk; weldenkende mensen die zelf terug kunnen kijken naar hun vorige levens, vinden je (zeik)commentaar een lachertje.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.