Advertentie

Help Obama om WWIII te starten..?!


x

obama monsanto

x
X

Help Obama om WWIII te starten..?!

2013 © WantToKnow.nl/.be

x

Een cynisch, maar in onze ogen prachtig initiatief van een aantal mensen, die het zat zijn op de traditionele wijze te propageren tégen de agressie van de VS. Moeten we weer de straat op, of zijn inmiddels Kerry en Obama zódanig zonder steun komen staan, dat we ze gewoon, net als een gevaarlijk lijkend bosbrandje, moeten laten uitbranden. Deze mensen dachten er anders over.. Maak gewoon een filmpje waarin je met de stroom méégaat.. Maar vervolgens deze stroom zodanig afbuigt, dat het ridicule resultaat daarvan vervolgens op ieders lachspieren werkt. Met een glimlach in ieder geval (Of hebben we het over een ‘grimlach’..)

President Obama heeft jouw hulp nodig om WWIII te starten.. Kijk hoe je kunt helpen…??

Kijk zelf en vooral: oordeel zelf. Wij vinden het de moeite waard je dit te laten zien:

Geschreven door John Loos en optredens van de initiatiefnemers: Brianna Baker, Neal Dandade, Greg Ott and Niccole Thurman. Regie en productie van Jeph Porter, geluid Jason Culver (2013 © The Second City Inc.) Overigens is ‘The Second City Network’ snel op weg één van de drukst bezochte kanalen te worden op YouTube. Hun werk wordt regelmatig in de grote Tv-shows uitgezonden en veel bekende, beginnende artiesten startten hun carrière op dit kanaal, zoals o.a. Stephen Colbert van ‘The Colbert Report’.

66 gedachten over “Help Obama om WWIII te starten..?!

 1. Het Amerikaanse volk heeft een geweldig document waarin de ‘founding fathers’ de grondwet hebben verwoord: de Constitutie. Als dit document als leidraad zou dienen bij belangrijke (geo)politieke besluiten en ten aanzien van het geldsysteem, dan zou de wereld er veel beter uitzien. Wat dit betreft is het een gemiste kans dat de Amerikanen tijdens de Republikeinse voorverkiezingen in 2008 en 2012 hun stem niet massaal aan Ron Paul gaven. Zoals uit bijgaande link blijkt was deze kandidaat anti-establishment en tegen buitenlandse militaire avonturen. Daarnaast wilde hij het huidige geldsysteem democratiseren. http://www.economie-macht-maatschappij.com/ron-paul.html

  1. ja beste MONIKA, nu de vraag wat is de waarheid, bijna ieder mens heeft zijn Eigen waarheid.

   Ik heb je trouwens antwoord gegeven op de lompen tot haut couture man zijn verhaal.

  2. Ja ja Jenne, ik wist al dat die vraag zou komen 😀
   Ik vind dat iedereen ook binnen zijn eigen waarheidsvinding, eerlijk tegen zichzelf moet zijn.
   Maar hier gaat het om de politiek en daar wordt nog weleens gelogen met opzet en dat is niet oke.

   p.s. ik zal even kijken

  1. Ja we weten het allemaal, ook die gene die daar zitten niets te doen, maar het zijn de gekozen volks vertegenwoordigers, nou als ik ze zo bezig zie, is onze toekomst niet sorekleurig te noemen.

   Uit de zogenaamde laatste opinie peiling staan meer als 60% Nederlanders achter de EU, en zo brain fucken ze ons het massagraf in.

  2. Nigel for president! Jenne, de Fransen zijn er toch bij uitstek goed in om ja te zeggen en dan nee te doen( en vice versa)? Daar kunnen we nog wat van leren.Als de Amerikanen hun oorlogsmisdaden kunnen ontlopen door simpelweg het internationaal strafgerechtshof niet te erkennen, kunnen wij toch ook gewoon Brussel niet erkennen?
   – de jager vindt een haas en de haas vindt van niet-

  3. Nou IMKE, de Fransen begrijpen er net zo veel van als de Nederlanders, ze zijn langzaam maar zeker de middenstand aan het uit roeien, la douce France is al lang geleden overleden, er zijn zo hier en daar nog wat rurale haarden van verzet, maar daar rekend Brussel dan wel mee af, met zijn wekelijkse nieuwe wetten.

   54% van het budget is nodig om de Franse staat met zijn enorme geld verslindende administratie draaiende te houden, ten koste van dat handje vol mensen die werken.

   Het gaat slecht met de Fransen, met tranquilizers houden zij zich op de been, maar goed moed verloren al verloren, ik houd er de moed maar in, lekker in de tuin gewerkt, direct een Klein tukkie doen, en zo gaat je dag heen.

   Ik help 2X in de week een oud stel Nederlanders, ja echt nog ouder als wij, met weinig geld maar veel humor, zij verliest soms totaal haar geheugen, dat zorgt voor hilariese momenten, en hij heeft een versleten hart, ik help ze de boel te onderhouden, doe boodschappen, mijn vrouw kookt vaak voor ze, en onderwijl draaien wij grammafhone platen uit de 50 en 60 iger jaren, soms slokje wijn, en zingen uit volle borst mee, en denken dan natuurlijk niet aan de dood, maar hoe het was in onze jeugd, ja hoor leuke momenten.

  4. Kijk Jenne, da’s mooi. Genieten van, en zorgen voor elkaar. Ik zet mijn hoop op spontane zelfontbranding van de het EU geteisem.

  5. @ imke
   Ik lig in een deuk elke keer weer dat jij wat schrijft ….. keep up the good works lol.

  6. Marcel,
   jouw ‘Ik lig in een deuk elke keer weer dat jij wat schrijft’ is vandaag jarig 🙂

  1. Hoe speel je WWWOIII zelf vandaag de dag? Gewoon thuis blijven en ARMA 3 opstarten, je ontkleden als SPECIAL FORCES rond rennen. Aan gevuld met wat onderbroeken-lol via de headchat. Speel de missie oa van Syrie met lachgas aanvallen. Dit spelen we dus on-line met Arabieren. Trieste waarheid sinds vandaag de dag.
   http://www.youtube.com/watch?v=yK8W6VoNuCs

 2. Obama is de juiste man op de juiste plaats.(geen toeval)
  Het zijn de ‘criminelen’ op de achtergrond die aan de touwtjes trekken.(De schaduwregering)
  Ik weet (intuitie) dat Obama een prima vent is. Er komt wereldvrede.

  Obama zit in een lastige positie. Niet mee doen betekent ……
  Denk aan JFK. Dus hij moet …..

  Luister naar whistleblower Karen Hudes
  O.a het werkelijke verhaal achter Obama. Ik vertrouw haar ook.

  Karen Hudes studeerde rechten aan de Yale Universiteit in de VS en economie aan de Univesiteit van Amsterdam. Ze werkte voor de US Export Import Bank van 1980 tot 1985 en van 1986 tot 2007 voor de juridische afdeling van de Wereldbank. Ze richtte ‘The NGO Committee of the International Law Section’ en ‘The Committee on Multilateralism and The Accountability of International Organizations Op. Hudes werd bekend als klokkenluider ze misstanden binnen de Wereldbank aan de kaak stelde. Dit leidde tot haar ontslag. Vanaf 2007 werkt zij als internationaal juriste samen met ex-collega’s van over de hele wereld om mensen bewust te maken van de praktijken van de ‘boevenbende’ die het geldsysteem, waaronder de Wereldbank hebben gekaapt voor hun eigen doeleinden.

  Karen Hudes met een noodkreet:
  http://youtu.be/gHVgRgYdCsQ

  1. je kunt dusz net zo goed stellen dat ObombA bewezen niet deugt omdat ie in al die jaren op het toneel nog niet afgeschoten is door de ‘federale’ centrale commie puta valsemunters achter de schermen!? is er ook maar 1 gebaar van meneer de president waaruit blijkt dat ie wel deugt en meer is dan een geflipte showtime robo drone gamer zonder gevoel voor verantwoordelijkheid met wat enter-taining tenen krom lach je rot geintjes waar de grote auto cue goegemeente wel in blijft trappen als zogenaamd teken van ‘medemenselijke sympathie’ en betrokkenheid?

 3. Ik kan alleen maar zeggen wat Jozef Rulof, metafysicus 1898-1952, heeft gezegd: er komt geen derde wereldoorlog en ook ik geloof in de goedheid van Obama, hij wil vrede en heeft het er zwaar mee.

  1. Dank voor jouw aanvullende overweging en leestip, Anita. Ook ik geloof in de goede intenties van Obama. Maar het valt niet mee om de erfenis van alle voorgaande presidenten van Amerika in je schoot geworpen te krijgen. De geschiedenis kan je immers niet veranderen.

  2. Rob
   Over welke geschiedenis hebben we het dan? die die wij op school hebben geleerd , of die werkelijk is gebeurd? Je hoeft de geschiedenis niet te veranderen alleen zo objectief mogelijk te beschrijven! En juist daar laat ook oblabla steken vallen hij bevestigt de leugens en dat in zichzelf maakt hem er medeplichtig aan.

 4. Amerikanen blijven geniaal! Het Marshallplan in 1947 heeft Europa na de 2e WO versneld tot ons herstel en voortvarende ontwikkeling gebracht. Die heftige wapenwedloop was een tijdelijke blackout in onze wereldgeschiedenis. Vietnam-, Irak en Afghanistan werpen ook vragen op voor elke vrije wetenschapper of politicus, waar ook ter wereld. Het is slim om niet op een voorspelbare standaard wijze als volk jouw stem te verheffen. Vredesactivisten worden immers als snel in een hokje geplaatst. ‘Help Obama om WWIII te starten’ is een effectieve manier om bewustzijn op innovatieve wijze tot ontwikkeling te brengen…

  1. Beste Rob, de Amerikanen en Engelsen hebben inderdaad een grote rol gespeeld als het gaat om het verloop van de geschiedenis zoals wij die kennen. Het goede (bewuste) zal altijd uiteindelijk altijd zegevieren. Maar als ik zo vrij mag zijn, die heftige wapenwedloop was geen tijdelijke blackout in onze wereldgeschiedenis. Als je meer wilt lezen over het waarom van de Tweede Wereldoorlog dan verwijs ik je graag naar het boek “De Volkeren der Aarde” van Jozef Rulof, metafysicus. Daarin is exact voorspeld hoe die oorlog zou verlopen. Zo is bijvoorbeeld voorspeld dat “Berlijn eerder zou vallen dan Scheveningen” en dat de geallieerden de oorlog moesten winnen. Ik hoop dat je de analyse zoals die in dit boek gegeven wordt kan aanvaarden en het boek met een open geest wilt lezen. Het is beslist de moeite waard.

  2. Anita , het probleem met voorspellingen ( zo ook de bijbelse ) is dat de vrije wil dan het raam uitgaat . Wellicht hebben sommige zieners een aardig inzicht in een bepaalde tijdlijn , maar hoe verder weg de toekomst in worden de variabelen steeds groter . Veel voorspellingen komen uiteraard uit , een stilstaande klok heeft immers ook 2 x per dag gelijk .
   Ga je in een ander metafysisch vlak denken , nl. dat je naar de werkelijkheid toegetrokken wordt die jij creëert dan vallen alle voorspellingen in het water en zijn ze tevens allemaal spot on .

  3. COZMIC,

   nou wat een vrede lievend land, er is geen tweede als deze, nou misschien de oude uitroeiers de Romeinen.

 5. @ Rob Adank, zo gebrain fuc… als U kom je ze niet veel tegen, het geniale Marchal plan, heeft Europa arm gehoden en de USA-Zionisten verrijkt, U kunt dit allemaal zelf lezen.

  Eerst hebben ze de 2e wereld oorlog veroorzaakt, en gefinancieerd, en wie er verliest maakt niet uit zij zijn altijd de winnaar.

  En we krijgen geen 3e wereld oorlog, O NEE er is nog geen dag voorbij gegaan dat er ergens op de wereld geen oorlog was, met doden en verminkten, en natuurlijk winst voor de corperations.

  Niks aardigs te bekennen aan het nieuwe Nazi regiem in Wasigton D.C.

  1. COZMIC 13,4

   Ja dat is zo, maar we zijn in wezen niet zo heel erg verschillend in ons denken, maar het is wel goed om dat te voelen, groet!

  2. @Marcel, @Jenne en @Anita, Kennen jullie het woordje ironie? Even voor alle duidelijkheid: Natuurlijk doel ik met die ‘geniale’ en ‘schijnbaar superieure Amerikanen’. Alles is immers nogal zicht en voelbaar ‘over de Top’ gebracht. Ik vond het echter wel zo aardig om in de geest van deze markante oproep ‘een WO III te gaan promoten’ ook op onvoorspelbare wijze te reageren. Nog bedankt voor jullie spontane en -oprechte feedback…

  3. @Rob
   Ik had die stijl van schrijven wel door , vandaar dat ik niet inging op die ‘geniale….” Maar over de geschiedenis wel een opmerking plaatste. Ik heb een goede neus voor ironie en andere humor vormen .
   Groet marcel

  4. @Marcel, goed gezien. Dank voor jouw aanvullende reactie. Als je wilt zou je ook mijn column: Zijn wij Blind? kunnen lezen.
   http://www.commercieelexcelleren.com/columns/schaap-adank-blind/

   Hierin staat een, naar mijn gevoel tamelijk visionaire, Vlaming centraal. Los van politiek, banken, kerken c.q. geloofsbeperking binnen de muren van één specifieke religieuze overtuiging, heeft Phil zijn hulporganisatie ‘Bond Zonder Naam te Antwerpen’ tot leven en ontwikkeling gebracht. Zelf is Phil Bosmans 17 jan 2012 overleden. Ruim 200.000 mensen blijven actief en enthousiast over Phil’s (positieve) zo mensgerichte levenswerk. Voorbeeld en inspiratiebron voor Nederland?! Bedenk dat alle Vlaamse (incl. Nederlandse!) politici en banken inmiddels tot veel minder ’toekomstbestendige geloofwaardigheid’ in staat zijn dan deze prachtige BZN-vrienden-club te Antwerpen. Voorzichtige conclusie zou kunnen zijn: Vlaanderen leest Nederland enkele wijze lessen.

  5. @rob
   Interressant inzoverre , dat ik eruit begrijp dat het een meer mensgerichte aanpak van de economie beschrijft. Dat opzich is al een beter uitgangspunt maar visionair zou ik het niet willen noemen . Eerder een basisstandpunt vanwaaruit je wat dan ook onderneemt, het dient alles in dienst te staan van de mensheid en niet andersom. Bedankt voor je bijdrage hier aan de dialoog ( zou het dat nog worden?)

  6. @ Marcel, Dit is voorlopig even mijn laatste feedback! Tot eind oktober haak ik bewust [tijdelijk] af van WanttoKnow en Blogs. WanttoKnow is interessant; maar mijn deadlines vragen om focus!

   Gisterenavond zond VPRO Tegenlicht uit, waarbij Jos de Putter over Het Duitse alternatief voorbij komen. Hierbij in het kort:
   http://www.youtube.com/watch?v=q3Cln40U9kk&feature=youtu.be

   Google op uitzending gemist en jij blijft je letterlijk verbazen over alle onbenulligheid van onze Nederlandse/Europese politici, banken,(Top-Academische) toezichthouders en alle ‘aanvullende specialisten’. Zelfs een kind kon zien dat ‘die Europese Keizer’ geen kleding droeg; Phil Bosmans bleek – vanaf 1959 – dat kind!

   Lees voordat je impulsief gaat reageren eerst zijn boek: ‘In Liefde weer Mens worden’. Dit is ook de basisfilosofie van BZN! Zie desgewenst vervolgens mijn recentie: http://www.bol.com/nl/p/in-liefde-weer-mens-worden/1001004001989417/

   Zie aansluitend de naar praktijk vertaalde enthousiaste erfenis: http://www.bzn.be/nl/medewerkers (Nooit leugenachtige woorden; geloofwaardige daden in overvloed!) Nederland begon 21 jr eerder met ‘Verbeter de wereld en begin bij jezelf’, t.w. 2 april 1938. BZN in Nederland is inmiddels nagenoeg onbekend… Ons parlement en de regering doen vrijwel alles om geloofwaardige toekomst nog mogelijk te maken. Nederlanders neigen echter vaak naar anderen te wijzen, wanneer iets op enig moment een verbetering behoeft.

   Zonder enthousiaste ‘Doe-Democratie’, zoals deze al sinds 1959 vanuit Antwerpen vorm en inhoud kreeg, zie ik geen kans om onze Nederlanders enthousiast op politici & banken te laten reageren.

   Veel kijk-, lees- en surfplezier – c.q. Wijsheid – toegewenst!

  7. Rob,
   bedankt voor je link naar de uitzending van ’tegenlicht’ over de nieuwe partij AfD (alternatief voor duitsland), en het uitstappen uit de euro en de gevolgen voor Europa. Zeer interessant.

 6. Ja wat een kwaad is die Indianen aan gedaan, de burger kolonisten konden wel aardig met ze op schieten, er werd zelfs onderling getrouwd, heb daar aardige oude boekjes over, bij mijn bezoek aan mijn familie in Montana heb ik het slagveld van Generaal Custer bezocht, is wel heel lang geleden.

  Maar het was bekend de USA cavalerie waren rauwdouwers en butchers,
  en kregen premies en zelfs medailes voor het killen van de Indianen,
  maar ik word hier altijd een beetje sip van, heel droevig, het zelfde wat de Romeinen met de Kelten en hun Chamannen hebben gedaan.

  @ Paul, wel een heel erg ziek patriotisme.

  Welterusten groet Jenne.

 7. Rob Adank, je had me een hoop energie kunnen sparen als je vermeld had een Belg te zijn, en ook nog eens vol ironie te zitten.

  Ja die belgen die van uit hun Burgermans samenleving tot opmerkelijke dingen in staat zijn, Margrit, Broodthaerts, lijmen het been, etc, dit nihilisme zou voor het Nederlandse vette verstand nooit genoeg zijn om te begrijpen.

  Inderdaad zou Nederland wel iets en misschien veel van de Vlamingen kunnen opsteken, ik schrijf op steken, want leren is niet mogelijk, na van Speyk hebben wij nooit meer iets willen leren van onze zuider buren, zou dit ook ironi kunnen zijn, of de harde werkelijkheid.

  Groet van een oud Amsterdammer, geboren in Rotterdam, wonende in Frankrijk, en nog steeds op hoge leeftijd zich zelf zoekende, en op mijn visite kaartje staat, bij titel Cher’cheur des beauté.

 8. Sorry GUIDO, even of topic,

  Waar O waar kun je je mening kwijt in de dagelijkse media, in Nederland zonder door een Nazi sencuur, als veeg papier gebruikt te worden.

  Moeten de Nederlanders nu niet eens massaal de straat op, om dat vieze gore misdadige zooitje aan de kant te vegen, toch dat verdomde vliegtuig, toch dat onverstand met zijn nazi bruid op de troon, niet voldoende geld voor het onderwijs, of voor de echte behoeftigen.

  Wat een onmacht positie, terwijl wij de natie uitmaken, worden wij constant misbruikt, belogen, en zoet gehouden terwijl ons land afglijd naar een positie van één der lander van Duitsland, ik denk altijd maar weer aan die Karel de Grote die ons onze vrijheid gaf, zolang er vogels Vliegen en er wolken langs de hemel gaan waren wij de Friezen 75% is van Frieze afkomst vrije mensen, wij moeten onze vrijheid terug nemen, niet met bloed vergieten, maar met daden, van diep doordachte ongehoorzaamheid.

  1. @ jenne
   Dat vind ik mooi “met daden van diepdoordachte ongehoorzaamheid “Zou gandhi gezegt kunnen hebben .

  2. Dat ongehoorzaamheid( als in- niet slaafs-) staat bij mij in de genen gegrift, diep doordacht;daar heb ik jullie voor nodig… Samen staan we sterk.
   Wat gaan we doen? ( hoewel pek en veren nog steeds mijn voorkeur hebben, kan er niks aan doen)

 9. Beste Cozmic.

  De vrije wil hebben we inderdaad niet voor niets gekregen maar hoe gebruiken we hem? Een metafysische uitspraak: “Wij geven u altijd het goede (lees bewuste), maar we weten(met we wordt Gene Zijde bedoeld) dat u anders (lees onbewust) gaat reageren.
  Het overzien van de keuzes die gemaakt worden overziet Gene Zijde.

  De Tweede Wereldoorlog was er een die een kosmische betekenis had.

  1. Beste Anita ,
   zodra in de woordkeuze naar voren komt dat we vrije wil hebben GEKREGEN gaat het bij mij al wringen . Dat impliceert een hogere hieriarchie die met de aardlingen een project uitvoert . Het gaat voor mij dwars tegen het ZIJN in .
   Ik hoop dat je ém snapt .

  2. Is ‘ZIJN’ niet scheppend dan..?? De hele cozmozz schept.. Is ‘ZIJN’ Niet creërend dan..?? Iets ontvangen zegt meer over de perceptie van de ontvanger, dan over de schenkert.. Naar mijn idee.
   De vraag is dus: Is ‘ZIJN’ statisch, levenloos..?
   Bij ‘Je schenkt het leven aan een baby’.. Doen we feitelijk hetzelfde, dan draaien we de zaak gewoon om.. Maar je moet er toch op een bepaalde manier woorden aan geven. Of je bent

  3. @ Anita
   ‘De Tweede Wereldoorlog was er een die een kosmische betekenis had.’

   Wat is met de andere oorlogen in de wereld, b.v. voor/na WOII?
   Zouden die ook een kosmische betekenis hebben?
   Weet je hoezo het een wereldoorlog werd genoemd?
   Omdat Engeland aanviel en met Engeland de Commonwealth…en als je ziet hoeveel landen bij de Commonwealth horen, dan weet je wat voor een ‘innemend’ wezen het Grote Brittannië is en was.

   Dus het is een beetje zo als, stel, je bent het oneens met je buren, want die willen dat je al je geld in hun schatkist doet. Je weet dat het daardoor minder waard wordt en doet niet mee.

   Je buren verklaren jou met al hun familieleden (grote familie, bijna het hele dorp) de ‘oorlog’…
   Je wilt niet op de onredelijke eisen in gaan, maar jouw gezin is veel te klein om zich tegen zoveel familieleden overeind te houden. Je doet alles wat in je macht staat om je gezin te ‘redden’. Maar uiteindelijk moet je je schikken, want ze hebben rondverteld in het hele dorp dat je gezin heel lelijk bezig is, zo lelijk dat het hele dorp (opgestookt en verkeerd geïnformeerd door de grote familie) met jullie niets meer te maken wilt hebben. Dat blijft jaren zo, sterker nog, iedere keer als je iets goeds wilt doen voor het hele dorp, vertellen ze steeds weer ‘he, dat zijn die , die toen…je weet wel..’
   Je kleinkinderen weten niets van toen , ze weten niet wat de oorzaak van deze houding is, want men heeft het nooit correct uitgelegd. Dat mocht niet van de Grote Familie. Er mocht maar één waarheid zijn en dat was die van de Grote familie…

  4. Dat snapt ze niet Cozmic want leiding van gene zijde is voor haar ‘inmiddels’ vanzelfsprekend.
   Het valt ook niet te snappen, je kan dat soort mensen niet vragen om duidelijkheid want waanbeelden krijg je nou eenmaal niet helder! 🙂
   En dus zijn en blijven wij onbewust.

  5. wow Monika petje af voor deze super meta analyse!! jij snapt ut, duidelijk geen gezombieficeerde Teeeh VauW Glotzer, en zo gaat het hierooh op de Wtk dusz helaas intussen ook, zo micro zo macro… Isra-hell versus Pall-press-precious-tina, maar dwars door de hoog polige bommetjes tapijten heen laat ik mij niet ontmoedigen, en zo hoort het, complimentje voor mezelf.

   Quote: “One who is dear or beloved; a darling.”
   http://www.thefreedictionary.com/precious

   Glotzer; chronische zuigbuis kijkertjes, vieze gapers op zń Drents

   Nina Hagen – TV Glotzer (Live)
   http://www.youtube.com/watch?v=WgGJwYa7zMg

  6. MONIKA, leuk verhaal en waarchijnlijk in een dorp mogelijk maar voor mij een beetje te simplisties, als je je verdiept in wereld politiek, zeg maar gerust wereld crimineliteit, blijkt het een enorme knoop van belangen, van leugens en bedrog. met vaak personen op de achtergrond die aan de touwtjes trekken, en zwaar hun zakken vullen, en dit doen terwijl ze tot hun knieen in het bloed van hun slachtoffers staan, maar goed dit ter zijde, in wezen zou je het kunnen simplificeren tot de gebeurtenissen in een dorp, en dat heb jij dus gedaan.

 10. Lieve allemaal,
  Ik heb zojuist het radio-interview met Marcel Messing beluisterd afgemomen op 17 september jl. door Nexus. Het gaat over de bottleneck van de samenleving die langzamerhand afglijd naar een asociale, waar enkel geld en macht belangrijk worden geacht als ultiem levensdoel. Hij praat over W.O. III, waarom dit spel gespeeld wordt. Onze erfenis van Atlantis zorgvuldig gecreeerd in deze matrix en de weg daaruit, als men dat wenst.
  http://www.marcelmessing.nl/content.asp?m=M5&s=M41&ss=P291&l=NL

  1. ODETTE, ook een heel vrolijk verhaal verteld door de journalist/economm, Joris Luyendijk.nl, hij heeft het over de tanks in de straat, om dat het gedoemd is om in te storten.

 11. Misschien is dit wel roddelen?
  http://fellowshipoftheminds.com/2010/05/27/washington-insider-obama-member-of-chicago-gay-mans-club/
  en deze
  http://fellowshipoftheminds.com/2010/05/31/larry-sinclairs-gay-sex-with-obama/
  Wat is dit?? Begrijp er niks meer van, of ben ik de enige?
  Excuus voor degenen die homosexueel zijn! Ik heb er absoluut niets tegen. Liefde mag nooit verboden worden tussen twee personen, ook al zijn ze van het zelfde geslacht!

  1. Beste ODETTE, je speeld met vuur,

   Hier bij hoort vriendjes politiek, bij de Romeinen was het, bij de SS was het, en bij vele politieke situaties vind je het terug, onze Minister President behoord hier ook bij.

   Vele van de meest woeste barbaarse mensen slachters waren verkeerde mensen, Alexander de grote, Julius Ceasar, de menselijke geschiednis zit er vol mee, vaak door en door verdorven, gefrustreerde mensen,
   de Inquisitie was in hun handen.

   Maar goed er zijn natuurlijk millioenen mensen, die niet begrijpen wat ze gebeurd, maar het is een voldongen feit, en we moeten met elkaar leven.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.