Advertentie

‘Het subtiele lichaam’, een baken.


Cyndi Dale is van jongsaf een uiterst intuitief mens geweest en tegenwoordig werkt ze met haar talenten voor clienten en groepen, die een positieve verandering in hun leven willen doormaken. Zij wil vooral mensen helpen die open staan voor hun, zoals ze het noemt: ‘Essentiële energie’. Dit betekent dat het er daarbij om gaat dat mensen hun eigen, unieke krachtveld onderkennen. Cyndi werkt elk jaar met duizenden individuen en leert hen, zelfstandig, op basis van hun unieke, eigen essentie, de energieën af te tappen die in onze wereld -en daarbuiten-  ruimschoots voorhanden zijn. Mensen sluiten zich hierdoor ook aan bij gelijkgestemden, die een betere wereld willen en een beter ‘Zelf’.

Cindy Dale

Cyndi Dale is inmiddels een getraind sjamaan en het werken met het subtiele (licht-)lichaam van mensen is haar 2e natuur geworden. De opleidingen die zij deed op het gebied van o.a. intuïtieve healing, energetische healing, familie-0pstellingen en Reiki (ze is 4e graads master), heeft deze vaardigheden verder ontwikkeld. Ze volgde een opleiding op het gebied van business-ethiek aan de universiteit van Minnesota en werkte enige tijd bij het bedrijf 3M en Tonka als PR-leidinggevende. Ze woont momenteel in Minneapolis, samen met haar zoons en 5 huisdieren.

Van de hand van Cyndi Dale is een uniek encyclopedisch naslagwerk over de energetische anatomie van de mens verschenen. Meer dan 500 bladzijden gedegen informatie in full-colour met speciaal voor deze uitgave vervaardigde instructieve tekeningen.

Het boek is de ideale vraagbaak voor iedereen die werkzaam is in de integrale gezondheidszorg. We zijn natuurlijk als mens zoveel méér dan alleen vlees en bloed. De bezieling die ieder mens tot een uniek persoon maakt, is ook de drijvende kracht achter ziek-zijn-en-beter-worden.

We staan er niet altijd bij stil, maar genezing is van nature energetisch van aard. Omdat elk gezondheidsprobleem zowel een fysieke als een energetische component heeft, heeft zelfs de verzorging van een klein wondje al impact op het spirituele, mentale en emotionele welzijn van het lichaam.

De cover van het nieuwe boek van Cyndi Dale

‘Het subtiele lichaam’ is een uitgebreid encyclopedisch naslagwerk, gericht op de wereld van onze onzichtbare anatomie, waar genezing eigenlijk plaatsvindt. Cyndi Dale behandelt uitgebreid de vraag waaruit het subtiele lichaam bestaat.

  • Ze verwerkt nieuwe wetenschappelijke inzichten in ons kwantumbestaan en de onzichtbare velden die onze fysieke conditie bepalen.
  • Ze analyseert de lichaamsmeridianen, velden en chakra’s, geeft uitgebreide informatie over de rol van deze energetische structuren bij onze gezondheid en
  • Ze behandelt de energetische component van helende systemen als Ayurveda, Qigong en Reiki.

Christiane Northrup MD., auteur van ‘Vrouwenlichaam, vrouwenwijsheid’, schreef deze aanbeveling over het boek van Cyndi Dale: ‘Het subtiele lichaam’.

-“Het boek is in woord en beeld een rijke bron van informatie voor iedereen die inzicht wil krijgen in de fysieke, energetische en spirituele elementen van ons (subtiele) lichaam. Een buitengewoon naslagwerk. Het boek hoort thuis in de bibliotheek van ieder werkelijk bewust persoon op deze planeet” –

Daar waar Sting en zijn Police al jaren geleden zongen dat we ‘Spirits in the material world’ zijn, is deze unieke uitgave hiervan één van de bewijzen. Van harte aanbevolen! (Klik via de cover van het boek hieronder voor een link naar Bol.com waar je het boek evt. kunt bestellen)

1 gedachte over “‘Het subtiele lichaam’, een baken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.