Advertentie

Reactie op GRATIS griepmedicijn.


Het hoofdartikel van de week, over het GRATIS  medicijn tegen de Mexicaanse griep, heeft nogal wat reacties teweeggebracht. Het commentaar van John Consemulder onder dit artikel hebben we er even uitgelicht en plaatsen we hier, omdat het een waardevolle, weer opzichzelf staande aanvulling is. Bijzonder dat dit onderwerp leeft, want gisteren zag ik een mooi artikel over resonantie in het uitstekende tijdschrift ‘Frontier’ over resonantie. Laten we het toeval noemen..
Hier de reactie van John:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Drs. John Consemulder, pionier en bewustzijnsonderzoeker.
Drs. John Consemulder, pionier en bewustzijnsonderzoeker.

Dag allen, alvast even een korte reactie op het artikel over resonantie.  Een langere uitleg volgt nog, maar is ook eventueel terug te vinden in mijn artikelen op deze site en ook in mijn boek ‘Blauwdruk’.

Het gaat om de grote ‘biochemische leugen’ (of halve waarheid, afhankelijk of het glas half vol of half leeg mag zijn in ieders interpretatie) in het geval van de farmaceutische industrie en de werkelijkheid van gezondheid en ziekte (en ware immuniteit en valse immuniteit bij vaccinaties).

Alle biochemische en ‘materiële’ acties in het lichaam worden op een fundamenteel niveau voorafgegaan en aangestuurd door bio-akoestische en elektromagnetische (en zelfs holografische!) processen!

Elke biochemische actie of lichamelijk proces (enzymatische veranderingen, stofwisseling, ph waarde veranderingen, hormonale veranderingen, veranderingen in neurotransmitter processen in de hersenen, etc) is niet fundamenteel stoffelijk van aard en al zeker niet oorzakelijk te noemen. Met andere woorden: alle biochemische en ‘materiële’ acties in het lichaam worden op een fundamenteel niveau voorafgegaan en aangestuurd door bio-akoestische en elektromagnetische (en zelfs holografische!) processen!

Nog eenvoudiger gezegd: lichaamsprocessen werken (en ziekte en gezondheid, pillen, spuiten en medicijnen) volgens principes die inderdaad alles te maken hebben met fase, frequentie, spanning, elektriciteit, magnetisme en elektromagnetisme. Met geluid, licht en energetische velden.

De wetenschap hierachter (en alle bewijzen) beschrijf ik in mijn boek. Wat wordt hiermee aangetoond?

Dat je als het ware de ‘elektromagnetische blauwdruk’ van een werkzame stof kunt gebruiken om mee te werken (als ziekteverwekkende of gezondheidsbevorderende ‘bio-energetische overdracht van informatie en coherente velden).

'Blauwdruk' een boek over energetische wetenschap voor jou en mij. Een aanrader voor de vakantie?
'Blauwdruk' een boek over energetische wetenschap voor jou en mij. Een aanrader voor de vakantie?

Wat dacht je van een wereldwijde elektromagnetische anti-vaccinatie? Als het mogelijk is bij gedocumenteerde biologische oorlogsvoering (zelfs ’stealth designer virus drugs, die specifiek bepaalde groepen kan ‘targeten’), dan kan dit principe ook voor heling werken…

En uiteraard is deze ‘vrije heling’ (net als vrije energie) niet makkelijk te patenteren en is het dus niet de meest logische methode om te hanteren wanneer er uiterst lucratieve commerciële activiteiten op het spel staan. Het zijn dus vaak ook bewust-ongewenste methodes, zoals antizwaartekracht niet zeer gewenst is voor de vliegtuigindustrie zullen we maar zeggen..

Maar er speelt meer dan geld en geopolitieke macht en het behouden van de status quo in het wetenschappelijk denken (terwijl er alle bewijs is dat dit biomedische geneeskunde model niet houdbaar kan en mag blijven).

Vergis je niet: als vaccinaties en ‘niet-dodelijke’ elektromagnetische straling ingezet worden voor oorlogsdoeleinden is het niet verwonderlijk (vanuit een militair oogpunt gezien) dat de ‘verdediging’ tegen deze biologische wapens geheim dient te blijven!

Vandaar ook alle ‘national security’ en geheimhouding hieromtrent. In mijn nieuwe boek komt bijvoorbeeld ook naar voren dat de geheimhouding m.b.t. antizwaartekracht niet zozeer te maken heeft met antizwaartekracht zelf, maar het feit dat deze kennis leidt tot een ander en groter geheim die de geopolitieke machtsverhoudingen drastisch zal wijzigen, namelijk de ontdekking van vrije energie!.

Kortom: er zijn elektromagnetische ‘vaccinaties’ beschikbaar voor elke vorm van ziekte, maar die worden niet vrijgegeven, omdat dit zou betekenen dat het militaire apparaat geen ‘verdediging’ meer zou hebben in het geval van een (scalair elektromagnetische) biologische aanval…

Geld, macht en ‘national security’ dus.

Maar de wereld en de mensheid verdient gratis energie, heling en gezondheid als dit een reële mogelijkheid is. En die mogelijkheden zijn er, de wetenschap is er maar de geheimhouding dat alles anders kan dus ook…Samenzweringen bestaan dus, maar in dit geval niet bij de grote groep van de mensheid die ‘niet beter weet’, maar bij een kleinere groep insiders die vanwege de genoemde redenen de wereld liever als ‘plat’ willen beschouwen.

Frequentie-patronen die elkaar beinvloeden. Wellicht de essentie van ons bestaan!
Frequentie-patronen die elkaar beinvloeden. Wellicht de essentie van ons bestaan!

Cellulaire communicatie en regulatie binnen en tussen onze cellen gebeurt niet zozeer met stofjes, maar inderdaad met frequenties en resonantie principes! En de biochemie volgt. En als pillen in kunnen werken op deze biochemie, wat denkt u dan dat er gebeurt met de werkelijke communicatie? Die wordt ontregeld.

En draai het eens om: als we elektromagnetische ‘spuiten en pillen’ hebben, die ook nog eens gratis en in principe zonder ‘bijwerkingen’ zijn, waarom zouden we dan het verouderde model gebruiken?

Om gezondheidsredenen en ‘kosten efficiëntie dan toch zeker niet. Minister Klink houdt hier van, belangrijker dan gezondheid zo bleek bij het HPV aankoop verhaal en wederom bij de ‘griep vaccins’.

Gezondheid zou altijd voorop moeten staan. Maar zelfs als het ‘goedkoop’ moet, waarom dan inderdaad niet kiezen voor de -in principe gratis- energetische frequentie-methode die werkelijk is ‘afgestemd’ op onze ware immuniteit en het cellulair regulatie- en communicatiesysteem? In een later stuk zal ik hier dieper op ingaan, en weet dat serieuze reacties welkom zijn.

Met vriendelijke groeten,

John Consemulder

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ook deze halfuur durende video op Video toont je duidelijk de essentiële kracht van resonantie. HIER.
Deze video is niet meer beschikbaar op Google Video. Om toch een klein idee te geven van Resonantie hier een video op Youtube.

8 gedachten over “Reactie op GRATIS griepmedicijn.

 1. Ik heb sinds jaar en dag mijn eigen griepmedicijn en het helpt op alle fronten. Prefentief en ook als je al griep hebt.

  Vlierbessensiroop(als limonade of in de thee, een scheut citroen en echineaforcedruppels. Neem dit twee maal per dag, als je al griep hebt drie maal, en de griep blijft weg of je bent binnen een dag weer een heel eind opgeknapt.

  Ikzelf heb al jaren geen griep meer gehad, wel eens flink verkouden geweest, maar dat was ook snel weer over.
  De farmaceutische industrie kan wat dat betreft hier een puntje aan zuigen, want Moeder Natuur heeft altijd nog de beste remedies.

 2. Heb net Sambucol aangeschaft (ook vlierbessen) en ga dit uitproberen (ook man, kinderen, kleindochter..). Schijnt in Nederland makkelijker te vinden te zijn dan hier in Frankrijk, heb het maar via de website gekocht.. Een leuke anecdote toen ik dit probate weerstandverhogende middel aan de Elisabeth de apotheekhoudster vroeg, antwoordde ze me: “ja maar Ellen, je denkt toch niet dat wij hier zijn om de mensen te genezen”?

 3. De enige manier om je te wapenen tegen griep of andere ziekten is het weerstandsvermogen van je lichaam te verhogen. Het lichaam heeft een zelfregulerend en genezend vermogen en dit kun je bijvoorbeeld stimuleren met middelen zoals anti-oxidanten(bijv vitC) eachinacea bij griep en inderdaad heb ik al sambucol gelezen in een artikel hierboven. maar er is nog heel veel meer. Vooral een bewuste en gezonde levensstijl maakt ’t immuunsysteem sterk en last but not least een gezonde emotionele balans, dus dat betekent dat je vooral niet op je angstcentrum moet laten inspelen.
  Ik zou zeggen, inenten hoeft niet, er zijn genoeg alternatieven!!

  Succes ermee,
  Toine

 4. @Allen, maar wat ik steeds meer voel: waar gaaaat het over. Laten we nou eens gewoon op een rijtje zetten hoeveel mensen er elke winter in NL sterven aan de gevolgen van een ‘gewone’ griep. Ik heb steeds maar het gevoel dat dit al genoeg gaat zeggen.
  Dat deze Mexicaanse Sombrero-griep ons niet somber hoeft te maken. Ons naar wapens hoeft te laten zoeken..
  Dat neemt ‘natuurlijk’ niet weg dat jullie gelijk hebben met versterkende middelen. DANK voor jullie reacties..!

 5. Ik ben 52 jaar en zolang ik me kan herinneren heb ik nog nooit de echte griep gehad. Als je veel fiets in de buitenlucht, gezond eten veel variaties, geen varkensvlees en fastfood. Zo weinig mogelijk witte suiker en aspartaam (chemisch suiker) veel fruit en en een gezonde geest, dan heb je niets te vrezen, en als je griep krijgt, dan is het beter dan de bijwerkingen van een griep prik. De griep verdwijnt met een dag of 3 -4. in Noorwegen staan ze los van Europa en de heersende Farma en veel vaccinatie is dan ook gewoon verboden evenals de E nummers bekend bij ons. De land denkt echt aan de gezondheid van de burgers. En zit niet zo vast aan ketenen als RIVM.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.