Advertentie

Alstublieft minister: ’n GRATIS medicijn tegen de Mexicaanse griep!!


Deskundigen schatten dat het budget dat gemoeid is met de aanschaf van de 34 miljoen griepvaccins, die minister Ab Klink heeft besteld, tussen de € 200 en € 250 miljoen ligt. Maar de minister zwijgt vooralsnog over het werkelijke bedrag. Waarom? Schaamt hij zich? ‘Als ik er iets van zeg, is dit in de Tweede Kamer’, aldus de altijd montere minister.

Hoe dan ook, ik vind het een schandalige vertoning!  Want terwijl minister Kamp 34 miljoen griepvirusvaccins bestelt bij de farmaceutische INDUSTRIE, is er in ieder geval gewoon één remedie tegen de Mexicaanse griep, die GEHEEL GRATIS is. Laten wij van WantToKnow deze doofpot dan ook maar weer opentrekken. Met het over de balk gooien van € 200 miljoen, want zo kun je het rustig noemen, lijkt dat een noodzakelijke daad.

We zullen ongetwijfeld nog te horen krijgen, áls het zover komt, met wat voor een order de farmaceutische INDUSTRIE zich weer in de handen kan wrijven. En met de winstmarges die deze INDUSTRIE maakt, vaak zo’n 10.000%, kom je al gauw op een winstmarge van rond de € 200 miljoen!

Maar wij bieden de minister in ieder geval een alternatief. Gewoon, hier ter plekke.. Geen industrieel produkt in de vorm van een vaccin, maar een simpel ‘medicijn’ dat is gebaseerd op resonantie. Zo simpel is het dus mensen, zo simpel  is het. Of willen we geloven dat er heel veel geld nodig is, om een griep de kop in te drukken.. Als we het willen geloven, zal het zo zijn!

Meneer Klink, als u dan naar wetenschappelijk bewijs wilt luisteren, luister dan stereo!! Er zijn ook andere, dan door de farma-industrie gesponsorde wetenschappelijke onderzoeken! Peter Chappell is in Nederland bezig met revolutionaire geneesKUNST!
Meneer Klink, als u dan naar wetenschappelijk bewijs wilt luisteren, luister dan stereo!! Er zijn ook andere, dan door de farma-industrie gesponsorde wetenschappelijke onderzoeken! Peter Chappell is (nota bene in Nederland!) bezig met revolutionaire geneesKUNST!

Naast de normale manieren van het voorkomen van griep en ziekte, in de vorm van  ‘zorgen voor je lichaam’, goede voeding, vitamine C, goede rust, veel water drinken, e.d, is er dus nog een specifieke, gerichte methode om de Mexicaanse griep te bestrijden. Deze methode is gebaseerd op het oeroude principe van resonantie.

Maar, zo vraag je je af, als het oeroud is, dan zou iedereen het dus moeten kennen? Dat klopt, want het vreemde is dat in feite elk medicijn gebaseerd is op een frequentie. Het is dus niet zo vreemd. Maar de fundamentele kwestie is gewoon weer bewustzijn.

En als je de stukken van Drs. John Consemulder, o.a. hier op de site, hebt gelezen, dan zul  jij van dit verhaal, hier zeker niet vreemd van opkijken.

Een stof (uit bijv. een medicijn) resoneert met haar specifieke frequentie met (een deel van) jouw lichaamsfrequentie. Het gevolg is dat jouw (deel-)frequentie een duwtje krijgt in de richting waarin verondersteld wordt dat deze dient te gaan om jouw weer beter te maken.

De essentie van de werking is dus resonantie! Een van de oudste vormen van creatie die in feite zo oud is, als onze Aarde bestaat! Daar waar men denkt dat het materiële stoffen zijn die de werking van medicijnen verklaren, ligt het in de energetische kant van medicijnen, die hun werking verklaart; juist ja: resonantie.

En waarom gebruiken farmaceuten deze methode dan niet als ie zo goed werkt? Waarom focussen ze zich helemaal op de stoffelijke kant van het verhaal. Nou dat is heel simpel, er valt geen of veel minder geld aan te verdienen. Aan een geheimzinnig flesje met ‘uitgedokterde’ ingredienten wel dus..! Wist je dat resonantie ervoor kan zorgen dat een brug instort en dat we er alternatieve energie mee kunnen opwekken? Kijk eens op een van onze eerste artikelen hier op WantToKnow. HIER.

EN BOVENDIEN… deze nieuwe remedie waar we het hier over hebben is bovendien wetenschappelijk nauwkeurig en veelvuldig onderzocht en werkt!! Dus we hebben een GRATIS remedie tegen de Mexicaanse griep. JA! De creatie van een resonantie-therapie tegen de Mexicaanse griep is voltooid. GRATIS voor iedereen!

Frequentie-patronen die elkaar beinvloeden. Wellicht de essentie van ons bestaan!
Frequentie-patronen die elkaar beinvloeden. Waarschijnlijk de essentie van ons bestaan!

Meneer Klink hoeft zich daarbij ook niet te verschuilen achter, of niet bevreesd te zijn voor, het argument dat deze methode uit de ‘alternatieve geneeskunde’ afkomstig is, want dat is dus niet zo!  Of je noemt deze therapie ook weer ‘alternatief’, tja dan is die dat…

Maar de meer essentiële vraag is: “Waarom hoor of zie je niets van deze methode, bijvoorbeeld via het RIVM, terwijl er toch een Nederlandse arts in het team zit, dat het werk van Peter Chappell, want dat is de bedenker van deze methode, ondersteunt?”.

Stel je nou toch eens voor, dat het RIVM, met overigens al zijn (indirecte) banden met de farmaceutische industrie, geen onafhankelijk advies heeft gegeven aan minister Klink.. Stel je nou eens voor dat het advies, betreffende de ‘bestrijding’ van de Mexicaanse griep NIET VOLLEDIG is geweest. Je geeft de minister een advies en laat -opzettelijk of niet- een deel weg.

Maar naar ons idee ben je dan met je bevolking een instituut rijker dat op zijn zachtst gezegd, zijn werk niet goed doet. Dat gaat ons dan alles bij elkaar een boel geld kosten, want dat is een kwart miljard toch? En we krijgen straks ook nog eens een vaccin-goedje ingespoten, althans de mensen die het zo nodig willen laten doen, dat minimaal ter discussie staat!

Want het is inmiddels duidelijk: met de entstof, komt een boel andere rommel mee je lichaam in, zoals het heftige conserveermiddel om het vaccin ‘goed’ te houden.

Waar we mee bezig zijn? Goede vraag. Laten we het houden op het met oogkleppen achter mensen aanlopen die het ‘zouden moeten weten’.

Maar met alle respect voor deze mensen, de dokters Oosterhaus en Coutinho, om er maar 2 te noemen, zij zijn toch ook maar gewone mensen.Wat geeft ons het idee, dat het uit handen geven van onze macht aan deze instanties en ‘de overheid’ onze gezondheid optimaal dient..? Lees het verhaal verder en je zult verstelt staan. Eerst deze uitspraak van Einstein nog maar even in het vizier?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

“Unthinking respect for authority is the greatest enemy of truth.”

De grootste vijand van de waarheid is het onbedachtzame respect voor autoriteiten.

Albert Einstein

Revolutionaire denker Peter Chappell: terug naar de geneesKUNST!
Revolutionaire denker Peter Chappell: terug naar de geneesKUNST!

Peter Chappell is de man achter het verhaal hieronder. Hij is homeopaath en was voorheen betrokken bij het introduceren van ‘homeopathische resonantietherapie’ in zo’n 15 landen, waar voorheen deze geneeswijze niet voorkwam.

Hij werkte en onderwees in masterclasses, gaf ook clinics in de volgende landen en culturen: Libanon, Egypte, Honduras, Bosnië, Joegoslavië, Tjechië, Romenië (waar hij ook een klinisch programma opzette, waar 12 weeshuizen van gratis de gezondheidszorg profiteren), Bulgarije, Slowakije, Hongarije, Malta, Nicaragua, Ethiopië etc.

 

Maar wat is nu zo nieuw en totaal anders aan deze therapie ten opzichte van ‘reguliere’ homeopathie?

Normale homeopathie en holistische (totaal) therapiën benaderen het individu en lossen interne, lichamelijke stress op, of proberen de innerlijke energiëen te herbalanceren, zodat de zelf-heling van het lichaam kan herstellen.
Maar deze manier van aanpak is dus algemeen en niet specifiek voor de ziekte, waar een ziek persoon last van heeft. En deze ziekte heeft dus vaak baat bij een specifieke, doelgerichte aanpak!

Bij de Peter Chappell-methode wordt het zelfhelend vermogen/het immuunsysteem van het individu echter zodanig geprikkeld dat het zich specifiek tegen één bepaalde ziekte wapent. Of deze bestrijdt, indien de ziekte al aanwezig is in het lichaam van deze persoon,  door de oorzaak aan te pakken: een ‘lek’ in het immuunsysteem.

Is het bereiken van opzienbarende resultaten in de strijd tegen AIDS geen bewijs genoeg..? Wat is er nodig om onze aandacht, onze focus op dit soort zaken te krijgen?
Is het bereiken van opzienbarende resultaten in de strijd tegen het 'ongeneeslijke' AIDS geen bewijs genoeg..? Wat is er nodig om onze aandacht, onze focus op dit soort zaken te krijgen?

In het jaar 2000 ontdekte Peter bij zichzelf, de enorme, brandende passie om te gaan werken aan de oplossing van HIV en AIDS. Er was er geen reden om aan te nemen, dat hij in dit veld een kans van slagen zou hebben, en daardoor zette hij zich méér dan 1 jaar lang, mentaal af tegen deze ‘roeping’. Zijn verstand wist toch zeker wel wat hij niet en wel moest doen…?

 

Maar in Juli 2001 begreep hij eindelijk dat dit zijn levensmissie zou gaan worden en hij begon met zijn levenswerk. Hij verhoogde zijn hypotheek en beëindigde zijn praktijk in Engeland, verhuisde naar Ethiopië en ging daar in Oktober 2001 aan de slag.

 

Begin 2002, nádat hij een hoop ervaring had opgedaan met AIDS-patienten in Ethiopië, en een hoop denkwerk had gedaan, al werkend in deze AIDS-omgeving in de klinieken aldaar, slaagde Peter erin om op het gebied van resonantie-healing een nieuwe manier te ontwikkelen om het menselijk immuunsysteem te revitaliseren.

Peter, die inmiddels op de respectabele leeftijd van 65 jaar is gekomen, ontdekte dat hij in staat was om met deze nieuwe resonantie-healingmethode, de gezondheidstoestand van relatief gezonde mensen van alle leeftijden, die met AIDS waren besmet, BINNEN 2 WEKEN aanmerkelijk te versterken. Mensen stonden van hun bed op en begonnen beter te worden. En langzaam werd het duidelijk dat -bijna zonder uitzondering- IEDERS toestand verbeterde.

De klinische testen gaven steeds duidelijker en overtuigende resultaten te zien, naarmate de tijd verder ging, en dit proces gaat nog steeds door. Mensen uit heel Afrika genezen op een betrouwbare manier van AIDS met het systeem dat Peter Chappell toepast. Vanuit deze successen werken Peter en zijn team door, om deze nieuwe aanpak toe te gaan passen voor alle ziekten en ook déze aanpak voor andere aandoeningen is alweer succesvol met sommige opmerkelijke resultaten.

De Nederlander Dr. Harry van der Zee verbond zich direct aan deze methode.

 

De Nederlandse arts Dr. Harry van der Zee stond versteld van de resultaten van Peter Chappell's werk en verbond zich direct aan deze methode.
De Nederlandse arts Dr. Harry van der Zee stond versteld van de resultaten van Peter Chappell's werk en verbond zich direct aan deze methode.

Eén van de mensen uit het team van Peter Chappell is de Nederlandse Dr. Harry van der Zee, die in 1987 gediplomeerd arts werd en zijn homeopathische praktijk vestigde in Nederland. Hij onderwees homeopathie over de hele wereld, publiceerde een boek over homeopathie, dat in 6 talen is vertaald en hij was sinds 1996 redacteur van de vooraanstaande internationale homeopathische nieuwsbrief ‘Homeopathic Links’.

Nadat Harry van der Zee over het werk van Peter Chappell met AIDS/HIV in Afrika, hoorde, besloot hij naar Afrika af te reizen en aan den lijve de geclaimde resultaten te onderzoeken.

Samen met zijn collega Corrie Hiwat reisde hij in 2004 naar Malawi, interviewde tientallen AIDS-patienten, die door Peter Chappell waren behandeld, maakte rapporten op van deze gevallen en vergeleek ze met hun situaties vóórdat Peter met hun behandeling begonnen was.

Corrie Hiwat, homeophaat en steunpilaar van de PC-methode.
Corrie Hiwat, homeophaat en steunpilaar van de PC-methode.

De conclusies die Harry van der Zee en Corrie Hiwat trokken uit hun onderzoek, werden gepubliceerd in December 2004. Deze conclusies lieten aan duidelijkheid niets te wensen over…! De AIDS-remedie die Peter Chappell had ontwikkeld onder de naam PC1 werkte in ALLE GEVALLEN!

Gebaseerd op zijn eigen onderzoek, besloot Harry van der Zee een deel van zijn tijd vrij te gaan maken om het project van Peter Chappell in en buiten Afrika te gaan steunen.

Samen met onderzoekers aan Europese universiteiten ontwikkelde Harry van der Zee een protocol voor verdere studies naar de werking van PC1-remedies voor AIDS. Samen met Corrie Hiwat, schreef Harry het boek The Second Simillimum, over de ontdekkingen van Peter Chappell en de resultaten hiervan.

Het spreekt tevens tot Peter Chappell’s voordeel, dat hij de rechten voor zijn PC1-methode tegen HIV-AIDS, niet zelf wilde behouden, maar deze onderbracht in de stichting ARHF. Deze methode wordt nu door deze stichting ter beschikking gesteld voor onderzoeksdoeleinden en voor de behandeling van patienten op een non-profit-basis. In de praktijk komt dit er dan op neer, dat patienten behandeld kunnen worden voor slechts € 1 tot € 2 per maand!

Overigens zijn de remedies van Peter Chappell al ruimschoots in gebruik bij natuurgeneeskundige therapeuten. Mag ik dit citaat van één van hen aanreiken?

“Ik werk met veel  van de remedies van Peter Chappell. Heel veel van die remedies werken gewoon perféct, voor de meest uitlopende problemen. Er is bijvoorbeeld een remedie voor gebruik bij het Syndroom van Down; toen ik die aan een kindje met Down gaf (6 jaar) werd ze ineens zindelijk en begon het te praten, iets wat ze tot die tijd nog steeds niet deed. Nu krijgt ze les in rekenen en schrijven en ze is er heel erg van opgeknapt.

Maar er zijn ook remedies die trauma’ s oplossen, en deze werken ook super. Eigenlijk teveel om op te noemen.”

Tot slot plaatsen we hier de vertaalde conclusie van de hand van Peter Chappell over zijn werk. Commentaar overbodig zou ik zeggen. Stilte en respect.

Misschien is de tijd gekomen dat intelligente processen, die veel dieper liggen dan onze huidige materialistische wetenschap, de agenda’s gaan vullen, zodat ze een normaal deel worden van ons dagelijks leven.

Peter Chappel:
Misschien is de tijd gekomen dat intelligente processen, die veel dieper liggen dan onze huidige materialistische wetenschap, om de agenda’s te vullen, zodat ze een normaal deel worden van ons dagelijks leven.

De resultaten van deze processen zijn in ieder geval bijzonder bevredigend. Als ongeloof jouw punt is in dit verhaal, dan raden we je het enige, bekende methode die werkt aan om dit ongeloof te transformeren: experimenteer ermee en je zult al doende leren!”

Nou deze Mexicaanse anti-griepmethode die ons immuunsysteem specifiek op dit punt versterkt, volgens de methode van Peter Chappell, bieden we je hierbij aan. Klik op deze link HIER, om het bestand van 4,3 Mb te downloaden. En HIER kun je de .pdf downloaden, die de instructies bevat, hoe jij met deze methode ook jouw immuunsysteem kunt versterken. En dan nog specifiek op het gebied van kwetsbaarheid voor de Mexicaanse griep. GRATIS dus. Meneer Klink, bent u daar?

49 gedachten over “Alstublieft minister: ’n GRATIS medicijn tegen de Mexicaanse griep!!

 1. Hmmm, ik word altijd ongelofelijk hebberig als iets gratis is. Gelijk maar een stuk of tien gedownload. En afgeluisterd uiteraard zonder bestuderen van de handleiding.

  Helaas kom ik er nu achter dat ik even moet pauzeren tot ik wat meer gespannen ben. Grr, heimwee naar schelpjes zoeken aan het strand, zo nutteloos. Elk voordeel heeft zo z’n nadeel.

  Zeg eh, ze zeggen dat de mexicaanse griep een hoax is, een voorwendsel om iedereen een extra portie gif (mentaal, fysiek) op te dringen….

 2. Ja jammer dat het in het Engels is. Het is zo veel om te lezen. Om dat het zo geweldige remedie is, ben ik zo gretig om het te lezen. Maar dat lukt niet in het Engels.

 3. @Roland: sorry dat ik je niet voor het schrijven van dit stuk geraadpleegd heb. Heb je ergens een boek of website waar ik het ‘bewijs’ van deze ‘onzin’ had kunnen vinden..? Of VIND JIJ het onzin. Dan snap ik het al een beetje beter… Vind je het overigens niet gek, dat wanneer je zo’n klein wit pilletje slikt (Want wat weegt zo”n pilletje nou?) dat dat ervoor kan zorgen dat je hoofdpijn weggaat..? Hoe weet dat pilletje nou waar het naar toe moet..? En wat bedoel je trouwens met ‘het’..?

  @Jolanda/Wil: Ik heb het meeste al uit het Engels gehaald/vertaald. Maar het instituut zit gewoon in NL. Wellicht dat dit ook NL-folders heeft..
  Harry van der Zee, MD harry@homeolinks.nl

  Editor Homœopathic Links
  P.O.Box 68
  9750 AB Haren

 4. Bedankt Guido en tessa voor dit nuttige artikel en het ter beschikking stellen van de frequenties. Resonantietherapie wordt door de reguliere wetenschap (lees farma-maffia) uiteraard weggehoond, maar zodra je beseft dat alle materie uit energiegolven bestaat, is resonantietherapie niet meer dan logisch. Royal Rife was er al in de jaren 20 van de vorige eeuw zeer ver mee gevorderd. (wat zou er met die man gebeurd zijn trouwens? 1x raden…)

 5. Het grote probleem voor de farma INDUSTRIE:
  “WAAROM HOORT U NIETS VAN DEZE MEDISCHE DOORBRAKEN?

  Vele van de medische doorbraken zijn gebaseerd op natuurproducten. En zoals u waarschijnlijk wel weet, zijn natuurproducten niet te patenteren en valt er dus weinig geld aan te verdienen. Het gevolg is dat de farmaceutische industrie er geen enkel belang bij heeft om deze te gaan fabriceren en promoten. Monopolie posities en alleenrecht op fabricage voor 30 of meer jaar bestaan immers niet in de natuur. Het gevolg is dat de farmaceutische industrie zich nagenoeg volledig concentreert op chemische producten die wél te patenteren zijn. Maar het verbazingwekkende is daarbij echter dat de meeste medicijnen gebaseerd zijn op natuurproducten maar dan wel met weglating van een of twee moleculen waardoor het ‘produkt’ dan weer wel patenteerbaar -maar er vaak niet beter op- wordt.”

 6. Oh ja, @888/Niko: het boek van dr. Harry vd Zee IS het schriftelijk vastgelegde bewijs. Wetenschappelijk onderzoek naar de werking van de homeopathische resonantietherapie van Peter Chappell. Hier de directe link naar de uitgever nogmaals.
  En let wel: Harry van der Zee is pas met Peter Chappell gaan werken, toen hij dit onderzoek had gedaan en verbijsterd was over de positieve resultaten!

 7. @Ellen/Droppie, staat ook bij ons op de site! Ben erg benieuwd of we hier nou eens iets van in de kranten lezen.
  En de tweede kamer zou moeten worden geinformeerd.

 8. Nederland en daarmee minister Klink heeft niets te willen………
  Baxter USA beslist dat voor ons….
  Nederland is het k.ttenlikkertje van de USA.

 9. GEWELDIG HE! GRATIS, HOEZO GRATIS, HOEVEN WE OOK GEEN BELASTING OF ZIEKTEVERZEKERING MEER TE BETALEN? EN IN ALLE ANDERE GEVALLEN HOEZO GRATIS. AB “THE KILLER” KLINK HEEFT HET BESTE MET ONS VOOR, JA JA, HIJ IS AL CDA-ER EN DAT STAAT VOOR “CHRISTENEN DENKEN ANDERS”, NOU DAN WEET JE HET AL…ER KOMT EEN HOOP GEDONDER ONZE KANT OP…VOEL JE HET OOK AL? DIE SPUIT ZAL NIET 1 X IN JE ARM VERDWIJEN , MAAR 2 X…WAT EEN HEMELS FEEST!

 10. Te gek om deze initatieven te lezen! Zou dit aansluiten op de enorme onderzoeksresultaten van Hulda Clark? Kunnen we misschien ook eens permanent de kanker uit onze levens bannen! Het is al jammer genoeg dat de cda een machtspositie heeft in het nederlandse bestel, maar om alle christenen daarmee op dezelfde hoop te gooien als de klootzakken die in het vaticaan rondhuppelen gaat ook te ver! een echte christen heeft helemaal niets met al die lunatics die onder dezelfde vlag varen maar de verkeerde route nemen!

  MvdG GalliLéon

 11. Dag allen, alvast even een korte reactie (een langere uitleg volgt nog, maar is ook eventueel terug te vinden in mijn artikelen op deze site en ook in mijn boek ‘Blauwdruk’): het gaat om de grote ‘biochemische leugen’ (of halve waarheid, afhankelijk of het glas half vol of half leeg mag zijn in ieders interpretatie)in het geval van de farmaceutische industrie en de werkelijkheid van gezondheid en ziekte (en ware immuniteit en valse immuniteit bij vaccinaties). Elke biochemische actie of lichamelijk proces (enzymatische veranderingen, stofwisseling, ph waarde veranderingen, hormonale veranderingen, veranderingen in neurotransmitter processen in de hersenen, etc)is niet fundamenteel stoffelijk van aard en al zeker niet oorzakelijk te noemen. Met andere woorden: alle biochemische en ‘materiële’ acties in het lichaam worden op een fundamenteel niveau voorafgegaan en aangestuurd door bio-akoestische en elektromagnetische (en zelfs holografische!) processen! Nog eenvoudiger gezegd:lichaamsprocessen werken (en ziekte en gezondheid, pillen, spuiten en medicijnen) volgens principes die inderdaad alles te maken hebben met fase, frequentie, spanning, elektriciteit, magnetisme en elektromagnetisme. Met geluid, licht en energetische velden. De wetenschap hierachter (en alle bewijzen) beschrijf ik in mijn boek. Wat wordt hier aangetoond? Dat je als het ware de ‘elektromagnetische blauwdruk’ van een werkzame stof kunt gebruiken om mee te werken (als ziekteverwekkende of gezondheidsbevorderende ‘bio-energetische overdracht van informatie en coherente velden). Wat dacht je van een wereldwijde elektromagnetische anti-vaccinatie? Als het mogelijk is bij gedocumenteerde biologische oorlogsvoering (zelfs ‘stealth designer virus drugs, die specifiek bepaalde groepen kan ’targeten’), dan kan dit principe ook voor heling werken…Uiteraard is deze ‘vrije heling’ (net als vrije energie) niet makkelijk te patenteren en is het dus niet de meest logische (of zelfs ongewenste-net zoals antizwaartekracht niet zeer gewenst is voor een vliegtuigindustrie zullen we maar zeggen)methode om te hanteren wanneer er uiterst lucratieve commerciële activiteiten op het spel staan. Maar er speelt meer dan geld en geopolitieke macht en het behouden van de status quo in het wetenschappelijk denken (terwijl er alle bewijs is dat dit biomedische geneeskunde model niet houdbaar kan en mag blijven. Vergis je niet: als vaccinaties en ‘niet-dodelijke’ elektromagnetische straling ingezet worden voor oorlogsdoeleinden is het niet verwonderlijk (vanuit een militair oogpunt gezien) dat de ‘verdediging’ tegen deze biologische wapens geheim dient te blijven! Vandaar alle ‘national security’ en geheimhouding hieromtrent (in mijn nieuwe boek komt bijvoorbeeld ook naar voren dat de geheimhouding mbt antizwaartekracht niet zozeer te maken heeft met antizwaartekracht zelf, maar het feit dat deze kennis leidt tot een ander en groter geheim die de geopolitieke machtsverhoudingen drastisch zal wijzigen: vrije energie!). Kortom: er zijn elektromagnetische ‘vaccinaties’ beschikbaar voor elke vorm van ziekte, maar die worden niet vrijgegeven, omdat dit zou betekenen dat het militaire apparaat geen ‘verdediging’ meer zou hebben in het geval van een (scalair elektromagnetische) biologische aanval… Geld, macht en ‘national security’ dus. Maar de wereld en de mensheid verdient gratis energie, heling en gezondheid als dit een reële mogelijkheid is. En die mogelijkheden zijn er, de wetenschap is er maar de geheimhouding dat alles anders kan dus ook…Samenzweringen bestaan dus, maar in dit geval niet bij de grote groep van de mensheid die ‘niet beter weet’, maar bij een kleinere groep insiders die vanwege de genoemde redenen de wereld liever als ‘plat’ willen beschouwen. Cellulaire communicatie en regulatie binnen en tussen onze cellen gebeurt niet zozeer met stofjes, maar inderdaad met frequenties en resonantie principes! En de biochemie volgt. En als pillen in kunnen werken op deze biochemie, wat denkt u dan dat er gebeurt met de werkelijke communicatie? Die wordt ontregeld. En draai het eens om: als we elektromagnetische-gratis en in principe zonder ‘bijwerkingen’- spuiten en pillen hebben, waarom dan het verouderde model gebruiken? Om gezondheidsredenen en ‘kosten efficiëntie (Minister Klink houdt hier van, belangrijker dan gezondheid zo bleek bij het HPV aankoop verhaal en wederom bij de ‘griep vaccins’)toch zeker niet? Gezondheid zou altijd voorop moeten staan. Maar zelfs als het ‘goedkoop’ moet, waarom dan inderdaad niet kiezen voor de-in principe gratis- energetische frequentie methode die werkelijk is ‘afgestemd’ op onze ware immuniteit en het cellulair regulatie- en communicatiesysteem? later meer, serieuze reacties zijn welkom. Met vriendelijke groeten, John

 12. @ Drs. John Consemulder
  Bij deze dan bloed serieus:

  Op deze manier zou je dus de bevolking kunnen vergiftigen met een onschuldig sneetje brood toch? Instralen á la Jomanda en klaar.
  En bestaan er ook ‘gifstoffen’ met de juiste trilling? Dus kun je bijvoorbeeld zonder bezwaar kwik morsen, iedere dag arseen met je glaasje wijn meedrinken en zo? Met andere woorden is het verhaal rond wereldwijde milieuverontreiniging flauwe kul, aanstellerij?
  En waarom is er geen brigade die alles neutraliseert of is die er al zonder mijn medeweten????? E.T’s, lichtwerkers?

  Sorry, maar ik maak mij nogal zorgen over dit in mijn ogen kort door de bochte gepriet praat. Natuurlijk is er veel meer aan de hand met frequenties, licht, energie en kunnen die ook zeker helen, is mijn vaste overtuiging. Bovenstaand stukje is een prachtig verhaal maar in mijn ogen het zoveelste geval van mensen in slaap sussen en valse hoop geven.
  Beetje allerlei theorieën bij elkaar proppen, wat algemeen gedachtegoed van een bepaalde groep mensen erbij, hier en daar wat aanstippen, nergens diep op in gaan en doen of het een overzicht is van….
  Lees mijn boek maar, ja ja. Kan nooit allemaal tegelijk in één boekje.

  Komt in mijn volgende artikelen hier. Ik ben heel benieuwd hoe de diverse briljante geesten samen gevat gaan worden.

  Ik hoop dat ik deze keer op mijn serieuze posting ook een serieus antwoord terug krijg.
  Ja, ik heb nog steeds mijn oude beeldscherm, vond de aangedragen argumenten niet valide genoeg. Sterker nog, extreem kort door de bocht en kortzichtig.

 13. Dit is echt gaaf. Zou d’r een vloek op zitten?

  Reactie op GRATIS griepmedicijn.
  Het hoofdartikel van de week, over het GRATIS medicijn tegen de Mexicaanse griep, heeft nogal wat reacties teweeggebracht. Het commentaar van John Consemulder onder dit artikel hebben we er even uitgelicht en plaatsen we hier, omdat het een waardevolle, weer opzichzelf staande aanvulling is. Bijzonder dat dit onderwerp leeft, want gisteren zag ik een mooi artikel […] Lees Verder

  En toen was er dittum:
  Oops!
  Looks like the page you’re looking for has been moved or had its name changed. Or maybe it’s just fate. You could use the search box in the header to search for what you’re looking for, or begin again from the home page.

 14. This stunning censored interview conducted by medical historian Edward Shorter for WGBH public television (Boston) and Blackwell Science was cut from The Health Century due to its huge liability–the admission that Merck drug company vaccines have traditionally been injecting cancer viruses (SV40 and others) in people worldwide.

  This segment of In Lies We Trust: The CIA, Hollywood & Bioterrorism, produced and freely contributed by consumer protector and public health expert, Dr. Leonard Horowitz, features the world’s leading vaccine expert, Dr. Maurice Hilleman, who explains why Merck’s vaccines have spread AIDS, leukemia, and other horrific plagues worldwide.
  http://www.youtube.com/watch?v=edikv0zbAlU&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Eklokkenluideronline%2Enl%2F&feature=player_embedded

 15. Dag Droppie, ik hoop dat je begrijpt dat ik liever niet teveel energie verspil aan mensen die klagen over iemand (gelukkig kies je er nu niet voor om mij ‘die gast’ te noemen en ben je nu wat ‘gastvrijer’) die ‘valse hoop’ geeft aan de mensheid en toevallig een breder beeldscherm gebruikt dan jijzelf.

  Dat ik dit beeldscherm gebruik om positieve berichten te verspreiden en helende muziek te produceren is niet zozeer belangrijk. Dat jij je überhaupt bezig houdt met het identificeren met een ‘vloek’ ook niet lijkt me. Je hoeft mijn boek niet te lezen hoor, maar hoe kun je het nu niet me eens zijn als je de inhoud niet kent? Over kort door de bocht en kortzichtig gesproken.

  Wel belangrijk is dat de wel degelijk belangrijke milieuproblematiek (heb ik anders gezegd dan?) inderdaad opgelost kan worden met behulp van vrije (schone, niet het milieu belastende)energie technieken die er al lang zijn.
  En met deze technieken zouden we allemaal (zonder het milieu te belasten dus) heel wat breedbeeldschermen kunnen gaan gebruiken, tot die tijd beperk ik me tot een wat groter scherm om mijn werk te doen (leve de vrije wil). En ja, de technieken om ziektes elektromagnetisch ’terug te brengen naar hun kiemmoment’zijn er inderdaad, maar die worden niet vrijgegeven.

  Dat is niet mensen valse hoop geven of in slaap sussen, eerder wakker maken, bewust maken en hopelijk een invalshoek te geven om in te zien dat medicijnen, vaccinaties en genetische manipulatie niet de oplossing zijn voor onze medische problematiek. Ik hou me ook niet zozeer bezig met ‘Jomandabrood’ of de giftige stoffen die je noemt, voorkomen lijkt me zowiezo beter dan genezen.
  Maar het is uiteraard niet mijn probleem als je op voorhand al niet wilt geloven en je liever wil richten op ‘valse hoop’, ‘vloeken’ en ‘on-duurzame’ onderzoekers. De tijd zal leren of onze biochemische wetenschap zal blijven zoals deze nu functioneert.

  Misschien is je ontkenning wel een prachtige eerste fase tot acceptatie en uiteindelijk implementatie van nieuwe kennis, zo gaat dat vaak met veranderingen van bewustzijn (en wetenschappelijke paradigma’s trouwens).

  Misschien ook niet, is ook niet mijn doel. Het is jouw energie, doe er mee wat je wilt. Je zou ook kunnen proberen een constructieve bijdrage te leveren aan de discussie hier op deze site lijkt mij. Maar dit is jouw vrije wil. Mijn vrije wil kiest ervoor om nu verder te werken aan een artikel en alleen mijn energie te besteden aan reacties die inzicht, bewustzijn en hoop geven voor een betere wereld, echte bijdragen dus. Met vriendelijke groeten, John

 16. spuiten slikken of resonantie noem het zoals je wilt. Het zijn enkel hulp middelen om herstel uit te lokken.

  De werkelijke oplossing zit in ons allen.

  Er is geen farmaceut nog homeopaat of alternatief genezer die ooit het, zelf herstellende vermogen van een lichaam kan evenaren.

  De kracht van de gedachten is de muziek van/voor ons lichaam!

 17. Mee eens 888! Het zelfhelend vermogen is misschien wel het meest mysterieuze aan de werking van ons lichaam. Dit kwam ik in 1996 al tegen toen ik een studie deed naar de psycho-neuroimmunologische effecten van o.a. humor, conditionering, verwachtingen , overtuigingen etc.

  Identificatie met deze ‘psychische’ (maar ondertussen zeer fysische!) processen bepaalt mede de uitkomst. Ook het lichaam luistert vaak naar ‘een leugen voor eigen bestwil’, maar beter is natuurlijk een positieve, liefdevolle en helende intentie boodschap te gebruiken als software voor onze hardware.

  Wat ik interessant vond tijdens deze studie, was dat ik suggestie en overtuigingen begon te zien als de brug om positieve ‘affirmaties en visualisaties’ over te brengen aan het lichaam. Wat volgde was een afwijzing omdat dit op ‘suggestie’ zou berusten! Interesant nietwaar?
  Meten met twee maten noemt men dat. Het placebo effect, de kracht van intenties en gedachten (vergeet svp vooral de kracht van positieve en oprecht gevoelde emoties, liefde en compassie niet) en zelfs fantoompijn tonen mijn inziens aan dat we ons juist moeten focussen op deze ‘suggestieve innerlijke wereld’van het zelfhelend vermogen!

  Dat we iets niet volledig (mogen?) begrijpen, wil niet zeggen dat we er niet mee kunnen werken en het aantoonbaar (wetenschappelijk!) is aangetoond dat het werkt…Dus ja, hulpmiddelen die het hoger doel van aansporing tot zelfheling ‘heiligen’. Gr John

 18. @droppie: ik ben het voor een groot deel met John eens inzake je reactie vooral. Er zit op veel plaatsen een bizar toontje in over ongeloof, volksverlakkerij, cynisme e.d. Waarom druk je jezelf allemaal met die parabolen uit. Gewoon strak, is dat wat?
  WAAR VIND JE DAN DAT HET NIET KLOPT, of niet zou kloppen?! Inhoudelijk. Dan roep je bovenaan dat je serieus bent, om vervolgens weer dat zeurverhaal over dat beeldscherm te beginnen. Jouw humor kennelijk. Prima hoor, maar ik ben je dan kwijt. SONDE!

 19. ps: Inmiddels wordt duidelijk dat het immuunsysteem feitelijk niets heelt! Het immuunsysteem, het endocriene systeem en het brein zijn drie ongelofelijk complexe systemen die ook nog eens blijken te kunnen samenwerken. In de PNI is bijv. gebleken dat ook het immuunsysteem neurotransmitters kan produceren en het brein neuroendocriene ‘stoffen’. Dit is iets wat voor dese vondst als onmogelijk werd beschouwd. Is dat niet typisch? Net zo onmogelijk als de nieuwste inzichten dat wat werkelijk heelt niet de biochemische interacties zijn tussen het brein, het hormonale systeem en het immuunsysteem, maar de fundamentelere bio-akoestische en bio-elektromagnetische (energetische!) processen die die veranderingen in biochemie volgens aansturen en in werking zetten! De ‘Taal van Geluid’ en ‘De Taal van het Licht’ dus. Wij zijn fundamenteel eerder elektromagnetische wezens dan biochemische wezens. Dit houdt dus ook in dat we op een ander niveau hiermee kunnen werken (o.a. via geluid, licht, energetische principes van informatieoverdracht-bijv via het water in onze cellen- en gedachten en intenties).

 20. @John: en wat ik dan goddelijk vind (bij je laatste reactie) is dat wij in staat zijn te helicopteren. In een bepaald bewust-zijn komen. Daarvandaan onszelf kunnen ‘zien’. Of we dan een goed beeld krijgen is 2, maar toch. Innerlijke reflectie, in stilte en ook bewust-zijn, is hetzelfde. Ook daar kan die helicopter opstijgen in stilte..

 21. @droppie: inhoudelijk op je verhaal hierboven: Lees deze vakantie het boek ‘De meesters van het Verre Oosten’ van Spalding en je vragen zijn (bijna?) allemaal met ‘JA, dat kan’ beantwoord.

 22. @Drs. John Consemulder
  @Guido
  Ik heb mijn zegje gedaan en wat ieder daar mee doet en welke bril hij/zij daar bij opzet, is niet mijn zaak/taak. Dat jullie elkaar toffe peren vinden, prima. Dat e.e.a. niet in goede aarde is gevallen, naar mijn smaak zelfs agressie oproept, ook prima.
  Dat jullie vinden dat je hartstikke gelijk hebt ook prima.

  Ik kon niet duidelijker zijn als ik was, voel ook niet de behoefte mijzelf te verdedigen, mezelf nog kwetsbaarder op te stellen. Genoeg is genoeg.

  Ik hoop oprecht dat mensen na het lezen van het boek van Drs. John Consemulder, luisteren van zijn DVD’s zich nog veel meer gaan verdiepen in de door hem aangestipte materie. Dit is pas het begin.

  Ach, en hoe het echt allemaal zit, de toekomst zal het misschien leren, whatever that may be.

 23. Het is schandalig hoe de regering met de burgers omspringt.
  Maar ja,zij zijn natuurlijk een onderdeel van de NWO.
  Maar het valt wel op,eerst een inenting(3x) voor meisjes vanaf 12 jr.,tegen baarmoederhalskanker,verwacht werd een massaal opkomst,niet dus.Nu willen ze jongens gaan inenten(3x),ook ivm baarmoederhalskanker…(?)Hoe gek kun je het bedenken….Nu de inenting voor de Mex.griep.De volgende wat eraan komt,zal het verhaal nog erger maken waar dàn de chip al is toegevoegd en hebben ze ons precies daar waar ze ons hebben willen.Omdat men in totale paniek en totale blindheid zich laat inenten.Mensen,ik wil geen paniek zaaien en geen onruststoker zijn,maar ben wel rebels genoeg om hier tegen te vechten en zeggen wat,schreeuwen(!!!),WEET WAT JE DOET!!!!LAAT JE NIET GEK MAKEN!!!O ja,voor ik het vergeet,ga eens Googlen en type Gordon Brown Nieuwe Wereld Orde in,en je zult dingen tegen komen waar je nekharen van omhoog staan.
  Hij wil dit namelijk doorvoeren.

 24. @sheena

  Dat doe ik niet want dan laat ik me juist mee voeren in een wereld van illusie, angst, dualiteit veroorzaakt door desinfo. En wie is er goed in “desinfo” juist.

  Of je het gelooft of niet maakt niet uit maar:

  Stel nou dat we allemaal onze realiteit zelf scheppen (sturen) wat denk je dan als we al die troep die geroepen wordt met je zal doen? Juist het zal zeker een onderdeel worden van jouw realiteit!

  boodschap:
  De kracht van de liefdevolle krijger is als water die een rots op zijn pad vind die zijn weg blokkeert, hij vecht er niet mee hij vervloekt het niet nee hij passeert het met geduld en uiteindelijk zal de rots weg gesleten zijn. en is het water vrij om te stromen zoals het wil.

  Rust je in de gedachte dat er nog nooit een dictatuur (onderdrukking) is geweest die stand heeft gehouden.

  Waarom je er druk over maken als het toch weer voorbij gaat!

  Als het gebeurt zal na dat het uiteen valt weer een les zijn voor de mensheid om dat niet nogmaals toe te laten we worden er alleen maar beter (wakkerder) door, met andere woorden ze spelen ons allen in de kaart uit eindelijk.

 25. Weet je wat het probleem is met de Fox Mulders op dit forum? Ze doen een uitspraak (bijv. het bestaan van ondergrondse steden waar een miljard mensen zich kunnen vestigen) en dan is het aan de buitenstaander, in dit geval ben ik dat, om het tegendeel te bewijzen. De omgekeerde wereld; volgens mij dien je een stelling of hypothese met degelijke onderzoeksresultaten te onderbouwen en vervolgens met een conclusie te komen. Daarbij komt dat ze hoe dan ook gelijk krijgen. Wordt een miljoen mensen ziek van het vaccin, dan is het: zie je wel. Gebeurt er niets, maar vindt er binnen vijf jaar een ramp plaats (en die kans is natuurlijk groot) dan klinkt: aha, de elite is op Plan B overgestapt. Leuk, die self fulfilling prophecies.

  Ik krijg de indruk dat de Fox Mulders alhier Want To Believe om de aandacht af te leiden van hun eigen problemen en verantwoordelijkheden naar een macht, waar ze uiteraard met geen mogelijkheid controle over kunnen krijgen, af te schuiven. Dergelijk gedrag samengebald wordt ook wel religie genoemd.

 26. Hey martin, je hoeft helemaal niets te bewijzen kerel. Sit back & relax, join the club. Het gaat er niet om wie er wel of niet gelijk heeft. Wij zijn hier om meer te leren en onze ervaringen te delen 😉 Blijf kritisch, maar niet alleen maar pessimistisch joh, daar wordt je zo verdrietig van…

 27. Waar ik nu eens iets van zou willen weten hoe is het toch met die moordenaar van Pimmetje Fortuin ?
  Je hoort er niets meer over!
  Volgens mij zit die vent in Brazilie op kosten van Balkenbrei.
  Toen Ferdi iemand vermoordde werd hij in de gaten gehouden maar van die moordenaar van Pim weten we niets meer volgens mij is hij gewoon verdwenen wat denken jullie ?? Ik denk nog steeds dat het door onze lieve regering is geregeld ! Die mijnheer zit nu lekker met veel geld in een ander land te genieten van het leven en van zijn vrouw en kinderen horen we niets anders zou de pers er helemaal op zitten en in dit geval niet. Vreemd erg vreemd !!

  1. Ha pietje ,

   liep zijn vrouw niet al op de bahama’s rond.

   Volgens mij was hij gewoon een ‘ECONOMIC HITMAN.’
   google maar eens op ‘confessions of een economic hitman.’
   Dan snap je wat ik bedoel.

   Op You-tube staat nog ergens een interview van Theo van Gogh met Pim Fortuin.
   Het ging over de verspilling binnen de EU. Fortuin(econoom). was niet bepaald een voorstander van de EU in de bedoeling zoals bij ons bekend.

   We weten inmiddels hoe het met Theo en Pim is afgelopen.
   Op You-tube staat bijv. ook een interview met JFK over de aanpak van de geheime genootschappen (ELITE//FED). En zie 1963.

   Zo zie je maar weer ‘niets is wat het lijkt.’

 28. http://www.youtube.com/user/EarthlasthopeBackUp

  Hierop is een video te zien van de Britse onderzoeksjournalist/schrijver David Icke. Hij waarschuwt om je NIET TE LATEN VACCINEREN! Hij laat papieren zien van de FBI die geprobeerd heeft om de bedenkers/planners van het virusleed tegen te houden. Tweederde van de mensheid moet namelijk worden uitgeroeid! Je moet de video zelf maar zien op You Tube.

 29. Om even terug te komen op de resonatietherapie: in Veldhoven is een energiecentrum gevestigd waar mensen achter apparaten zitten en ‘impulsen’ op zich in laten werken. De therapie is gebaseerd op de uitvinding van Royal Rife, Lakhovsky en Tesla en gaat uit van het principe dat cellen hun eigen energie met bijpassende resonantie hebben. Ook zieke cellen. Door dezelfde resonantie op de zieke cellen los te laten, springen die kapot (net als een glas)waarna de gezonde cellen het weer over kunnen nemen. In Nederland staan meer van dit soort apparaten; onder meer in Amstelveen. Mijn bezwaar: Veel van die apparaten worden via internet besteld en in schuurtjes in Amerika in elkaar geknutseld. Je weet niets van de technische knowhow van die knutselaars. In Rife en Tesla heb ik een blind vertrouwen. Over Veldhoven heb ik overigens wel goede berichten gehoord. Het kost maar een paar tientjes per keer, misschien het proberen waard.

  1. @Joyce,

   In Drenthe weet ik persoonlijk wel mensen die werken met Bio resonantie therapie. Het zijn allen Natuurgeneeskundigen, integere mensen die een gedegen opleiding hebben gehad en het apparaat is zeker niet in elkaar geknutseld. Ze weten van de hoed en de rand en kunnen heel goed uitleggen hoe het apparaat werkt ten opzichte van mensen en de symptomen van ziektes. Alles heeft een trilling. Deze artsen werken op een heel andere manier dan de doktoren in de reguliere geneeskunde die meestal veel weten van medicijnen maar niet van de mensen die ze “nodig” hebben. Zelf heb ik hier goede ervaring mee en als je op deze manier bent behandeld weet je zeker dat het goed gebeurt, met respect voor wie je bent, en met respect voor je lichaam en daardoor zijn er geen bijwerkingen. Want het wordt bij de wortel aangepakt. Als iemand b.v hoge bloeddruk heeft dan komt men erachter waar die hoge bloeddruk vandaan komt. En dat is wel wat anders dan iedereen zowat dezelfde soort medicijnen krijgt. Wat in wezen heel raar is want ieder mens is anders, dus de symptomen die verschijnen ontstaan ook op een andere manier.
   Hartegroet Alice

 30. @joyce
  Bij dat centrum in Veldhoven (ik woon in Eindhoven) haal ik mijn colloidaal zilver en/of goud/platinum als ik het nodig heb.
  Steeds komen er veel meer mensen en steeds meer zielen ontdekken het centrum, van de regio tot Drenthe tot en met Italia…
  Wie weet hoe ver de interesse nog meer rijkt.
  Als je colloidaal zilver zelf ophaalt kost je 500ml maar 20 euro’s…goed prijsje!
  Het centrum biedt ook een aantal ruimtes waar je kunt rusten/relaxen. Vaak zie ik mensen gewoon op de grote banken liggen…erg grappig 🙂
  Vooral zie ik mensen al beter worden omdat ze er alleen maar ZIJN.
  De gastheer is erg leuk en open en warm. Een zeer goede aanrader voor bezoek!

 31. Dat deze site nog niet plat is gegooit door FOX-media of NOW-news(of was het NWO).

  Van Murdoch(murd-dog) media gigant ,secretaris binnen Glaxo smith.

  Dit is in het verleden al vaker gebeurt inzake publicaties over pharmacie en medische onderzoeken.
  Hele carrieres zijn verwoest hierdoor, omdat men gedegen onderzoek heeft gedaan.

  1. Is dat een waarschuwing, aankondiging of kei-droge constatering..? Misschien hebben wij net de goede tone-of-voice..?

  2. Of vormt de site toch niet het grote gevaar dat het denkt te zijn of beoogt. En is er dus geen reden genoeg om de site plat te gooien ………….. dat kan natuurlijk ook nog.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.