Advertentie

Censuur van de NU.nl-kerkautoriteiten….!


x

Censuur van de ‘autoriteiten’ van de NU.nl-kerk….!

2019 © WantToKnow.nl/be

x

Toen Galileo Galilei begin 17e eeuw beweerde dat hij na lang berekenen en redeneren maar één ding kon concluderen, namelijk dat de Aarde om de zon heen draaide, kreeg hij fundamentele heibel met de Katholieke Kerk. Want deze conclusies kwamen namelijk niet overeen met de opvattingen van de toenmalige kerkelijke machthebbers. Het Copernicaanse model van het zonnestelsel, dat door Galilei werd verdedigd, mocht namelijk niet als een feit, maar alleen als pure speculatie gebracht worden. En ja, uiteindelijk werd in 1633 Galilei veroordeeld voor ketterij en werd zijn boek uiteindelijk verboden.

De Aarde is plat en zon en maan trekken aan de hemel voorbij; het beeld uit de tijd van Galileo Galileï. Kennelijk zijn de ‘kerkelijke autorteiten’ bij NU.nl ook in staat jouw in een hedendaagse ‘platte aarde-scenario’ te vangen..

Dat was toen, want tegenwoordig is de invloed van religie op de wetenschap een stuk minder. Weliswaar werd Charles Darwin niet serieus genomen en zijn er momenteel nog altijd groepen gelovigen die vasthouden aan het creationisme (God schiep de wereld), maar die zijn veruit in de minderheid en hun invloed is in ieder geval in Europa, minder groot. De vrijheden van de moderne tijd stellen wetenschappers in staat, gewoon te onderzoeken en publiceren wat zij willen.

Maar.. Klimaatwetenschappers zijn weer ketters…
Dat was toen. De houding van sommige hedendaagse machthebbers doet in het geval van onderzoek naar het klimaat echter steeds meer denken aan die ‘goeie ouwe tijd’, waarin censuur en veroordelingen schering en inslag waren. Wetenschappelijk onderzoek dat conclusies oplevert die niet overeenkomen met het ideële wereldbeeld van hedendaagse conservatieve machthebbers zouden volgens diezelfde politici moeten worden uitgebannen.

Dus de censuur op wetenschappelijke bevindingen door politieke machthebbers lijkt terug van weggeweest. Huidige vaak betweterige politici, gaan niet zo ver dat klimaatwetenschappers, die roepen dat het allemaal meevalt met menselijke invloed op het klimaat, worden veroordeeld, maar ze willen wel ingrijpen als de wetenschappelijke bevindingen niet stroken met hún wereldbeeld. Kijk eens naar de manipulaties bij het KNMI bijvoorbeeld, waar we HIER over schreven.

In zoverre komen hun doelen overeen met die van de religieuze leiders van weleer. De klimaatfanatici gaan hierbij zonder valide argumenten te werk, simpelweg omdat zij die niet hebben in het kader van alternatieve perspectieven op de klimaatveranderingen die aan de gang ZOUDEN zijn en waarbij de mens dan aan de basis staat van de oorzaak/oorzaken van deze verandering.

In het kader van deze vermeende ‘klimaatverandering als gevolg van menselijke handelen‘, en de wetenschappelijke toetsing/conclusies ervan, lijkt het steeds meer de kant op te gaan, dat de politici van de 21e eeuw, op wetenschappelijk gebied, weleens gaan wedijveren met de Inquisitie van de Katholieke kerk van een half millennium geleden. Gezien de mogelijke risico’s van idiote maatregelen op basis van vermeende menselijke invloed op klimaatverandering, zijn zij daarmee echter een groter gevaar voor de toekomst van de wereld als geheel dan hun pauselijke voorgangers..!

Alleen rechtse politici ontkennen klimaatverandering door de mens..??
Kijk je met een open mind en vanuit een ‘helikopterblik’, dan kun je alleen maar concluderen, dat de wetenschappelijke rapporten/verslagen van erudiete wetenschappers, die beweren dat het allemaal nog maar bewezen moet worden, dát de mens de oorzaak is van de klimaatverandering, dat de discussie gewoon open dient te zijn. Dat we daarenboven op het punt komen te staan, volledig als mesjogge idioten achter de ‘milieu-rattenvanger van Hamelen’ aan te lopen. Het lijkt erop dat de klimaatdiscussie in politieke sferen van welles/nietes wordt getrokken..

En dan komen er veel protesten inderdaad van rechtse politici, omdat die simpelweg niet gewend zijn om hun vrijheden te laten inperken. Gewend zijn ook om een oprechte discussie te voeren over de politieke implicaties en al dan niet juiste conclusies van ‘klimaatwetenschappers’ die het meteen allemaal weten..! Laten we wel wezen: heb je al FEITEN gezien in een rapport over de daadwerkelijk oorzaak van de ‘vermeende’ invloed van mensen op het klimaat..?

Of kom je aan met rapporten van het IPCC, het ‘Intergovernmental Panel on Climate Change’..? De VN-organisatie die de risico’s van klimaatverandering evalueert. Een panel dat bestaat uit honderden experts uit de hele wereld, vanuit universiteiten, onderzoekscentra, ondernemingen, milieuorganisaties en andere organisaties. Maar met wel een overkoepelend bestuur, dat al menig keer is betrapt op vervalsingen.. Een organisatie met een verborgen agenda dus..!!

De ‘verborgen agenda’ is te zien; als je onbevooroordeeld kijkt en ziet!
Wat veel mensen niet beseffen, is dat er dus een VERBORGEN AGENDA zichtbaar is, die gewoon wordt ontkend door de klimaatverandering-door-de-mens-aanhangers..! Ze kijken niet meer naar de fraude waarop o.a. deze IPCC werd betrapt in 2009, die we hierboven even aanstippen. Ze geloven vanuit ANGST dat het té laat dreigt te worden en raken in een paniek, die gezond denken onmogelijk maakt.. “Oh, mijn god, wat als…?”

Het gezonde verstand wordt uitgeschakeld en zeker als de ‘Greta’s van deze wereld’ tevoorschijn komen, die het melancholieke effect dienen te versterken en de toon zetten voor acceptatie van misleiding..! Kijk naar professor Richard Tol (University Sussex) die een boekje open doet over wetenschappelijk onderzoek naar klimaatverandering..!

Zullen we ook nog even professor Begeman laten zien?

En dan NU.nl.. We citeren enkele personen..
Waar haalt deze website, die jij waarschijnlijk ook vaak bezoekt om ‘even het nieuws te bekijken’, de gore moed vandaan om NEUTRALE berichten te censureren, die klimaatverandering-als–gevolg-van-de-mens ontkennen..? Je mag van de redactie van Nu.nl dus niet meer beweren dat het allemaal wel meevalt met het aandeel van de mens in ‘klimaatverandering.’ Niet in reacties onder artikelen, maar natuurlijk dan ook niet door artikelen zélf te plaatsen.

Dus één van de grootste nieuwssites van Nederland, Nu.nl, gaat voortaan flink censureren in de reactiepanelen onder artikelen over ‘klimaatverandering.’ Iedere reactie waarin er getwijfeld wordt aan het aandeel van de mens in die verandering zal vanaf nu geweigerd worden… Enige vergelijking met een feodaal nazi-achtige opstelling valt in deze niet te ontkennen.

En jawel, de klimaatwaanzin is daarmee nu een officiële religie, en haar hoge priesters tolereren geen tegenspraak meer. Noch het klootjesvolk, dat gedwee en ZONDER ENIGE VRAAG TE STELLEN OF TWIJFEL TE UITEN, achter deze hoge priesters aan loopt. Het was o.a. PVV-Tweede Kamerlid Martin Bosma die daar natuurlijk volkomen terecht heftig op reageerde.. Volgens hem is het al jaren aan de gang: online lijkt er steeds minder ruimte te zijn voor een ander geluid.

“De mensen van NU.nl zullen blijven zeggen, dat ze ‘integere en gewogen journalisten zijn’. Maar daar trapt natuurlijk helemaal niemand meer in. Dit is schokkend en we accepteren dit natuurlijk niet meer van de(ze) media. Dit is niet de toekomst!”

Robert Jensen

Het internet en het vrije verkeer van informatie en communicatie zijn een ESSENTIËLE grote verrijking voor de democratie en de mensheid. Dat er uitwassen zijn is logisch en dat we die dienen aan te pakken ook, maar het hebben van een andere mening over klimaatverandering is dat toch niet. Ook NU.nl loopt dus kennelijk rond met een verborgen agenda.. Zo simpel is het..! Bosma wordt daarin gesteund door vele anderen, waaronder ook Robert Jensen, de bekende rechtse talkshow- en podcasthost.

Jensen maakt steeds méér furore als één van de weinige truth-tellers in de oude mainstream media. Deze Tweet deelde hij afgelopen februari, nadat NU.nl zijn beslissing openbaarde:

Het verhaal is dus simpel.
Negeer NU.nl als jouw nieuwskanaal en stem af op alternatieven. Voor ons op de redactie is Teletekst.nl vaak een relatief neutrale nieuwsbron, om snel even te ‘kijken-wat-er-speelt-in-de-wereld’, maar zo zijn er vele bronnen. Robert Jensen roept op, om Nu.nl uiteindelijk te dwingen,  met andere ontstemde lezers, dit waanzinnige totalitaire beleid te veranderen.

Maar onderschat het radicalisme van de klimaatkerk niet. De hoofdredactie van Nu.nl wordt overduidelijk bevolkt door mensen die aan hun standpunt vasthouden. Daarbij is hun klimaatreligie het allerbelangrijkste in hun leven, waarvoor al het andere dient te wijken: intermenselijke relaties en, jawel, het vrije woord, waarvan ze ook altijd de mond vol hebben..! Maar goed, dan is er altijd nog die verborgen agenda, waar we over spraken. Kijk hieronder, naar de opmerking van David Icke over de rol die (BEWEZEN) George Soros speelt, in het financieren van deze klimaat-bla-bla..

* * *

 

1 gedachte over “Censuur van de NU.nl-kerkautoriteiten….!

  1. Ik ben het met Jordan Peterson eens als hij zegt dat er vanuit de andere kant van het publieke spectrum sprake is van een neo-maxistische indoctrinatie. Ik luister zo nu en dan op de zondagmorgen wel eens naar het programma ‘vroege vogels’ van de Vara om daarna de oren te scherpen voor OVT van de VPRO. Maar dat Vara programma betrap ik steeds vaker op indoctrinatie en propaganda van een radicaal (vies links) standpunt wat qua strekking heel veel lijkt op wat dit artikel beschrijft.
    Bovendien moet ik eerlijk bekennen dat FvD de enige is die van leer trekt tegen de EU druk de Nato en het hysterische klimaat gezwets. Het is toch meer dan idioot dat als je je knieën niet wil buigen voor het modieuze milieu gezwam, je dan afgeschilderd wordt als rechts!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.