Advertentie

Facebook, censuur en.. ‘Burgerlijke Ongehoorzaamheid’..


x

moslims-burgerlijke-ongehoorzaamheid

x

x

x

Facebook, censuur en de pagina van ‘Burgerlijke Ongehoorzaamheid’

2016 © Tilasmi Frigge – deze versie WantToKnow.nl/be

x

Tilasmi Frigge
Tilasmi Frigge

Velen zullen hem wel kennen, de Facebook pagina ‘Burgerlijke Ongehoorzaamheid’. Ik begon de pagina zo’n 5-6 jaar geleden, maar hij is er echter niet meer; Facebook heeft  de pagina gesloten. De crisis was in volle gang maar iedereen zat te staren naar de politici die hun mantra maar bleven herhalen dat de crisis alweer over was. Dat werkte kennelijk, want niemand werd bezorgd of boos. Het was een ‘kleine bobbel’ en we zouden snel weer vreugdevol doorgaan. Ik had veel vrienden in de VS die met Occupy in verzet kwamen tegen het moderne fascisme. Ik had vrienden die ‘ first responder’ waren geweest bij de WTC-gebouwen op 9/11. Ik zat overal in.

De Facebook-pagina had ik aangemaakt, maar ik deed er niet veel mee. Nederland was niet geïnteresseerd in slecht nieuws. We wilden geloven dat het allemaal wel goed kwam. Zo’n vier jaar geleden begon ik ook op déze pagina posts te delen. Over hoe geld wordt gemaakt door commerciële banken, over de illegale oorlogen in Irak, Libië… over de farmaceutische industrie. Over onrecht in Nederland. Ik zocht naar oplossingen voor de falende systemen en schreef en deelde vaak informatie over de geldschepping. Terwijl de pagina meer likes kreeg, kreeg ik ook meer vrienden die schreven over de misstanden.

Ik werd benaderd door mensen als Arie, een vakbondsleider die met me wilde samenwerken omdat ik de enige was die hij kon vinden in de sociale media, die oplossingen aandroeg en niet alleen maar klaagde. We zijn toen samen ‘De Ommekeer’ begonnen, een vrije-pers-initiatief, dat onafhankelijk kon schrijven over oplossingen. Ik vond Anthony Migchels die een fantastisch systeem had ontwikkeld voor een renteloos complementair geldsysteem. Voor hem zijn John en ik een stichting begonnen om zijn geldsysteem te steunen. De stichting Lokaal Geld (HIER) promoot zijn rentevrij geld systeem.

Ook ontmoette ik de mensen achter de Vrije Mens, Casper en Toos, die een nieuw rechtssysteem aan het opzetten waren, voor en door de mensen, op basis van de mensenrechten, het Volkstribunaal (HIER) . Ik heb enorm veel van ze geleerd. Want wie kon nu denken dat juist in Nederland onze mensenrechten op zo’n grote schaal geschonden zouden worden..!?

 

love_ani_burgerlijke_ongehoorzaamheid_2_flyerDe Facebook pagina ‘Burgerlijke Ongehoorzaamheid’ groeide. Ik kan leuk fotoshoppen en ontwikkelde me in het maken van pakkende plaatjes met sterke teksten erin. Deze plaatjes vlogen rond. Elke keer als ik weer een goede had gemaakt stroomde de nieuwe likes binnen. Ik denk dat bijna iedereen in Nederland wel op een of ander moment een van mijn plaatjes heeft gezien. Ik deed mijn eigen onderzoek en zorgde ervoor dat de poster vergezeld gingen van een goed artikel en de links die erbij hoorden, zodat iedereen zelf kon concluderen hoe de vork in de steel zat. Al dit werk is nu weg.

Met mijn realisatie dat we alleen een harmonieuze en stabiele maatschappij kunnen opbouwen als we van een principe uitgaan die elk mens respecteert, begon ik alles af te wegen tegen de mensenrechten. Wat is een maatschappij dan een vereniging waarin we samenwerken om onze mensenrechten te waarborgen? Ik bedoel, waarom zou je op iemand stemmen jou te vertegenwoordigen als hij jouw mensenrechten zou afnemen?

Ik weet dat velen de/hun mensenrechten niet kennen.
Ik zal er een paar opsommen om je geheugen op te frissen. Dit zijn zo’n beetje de belangrijkste mensenrechten.

 • Recht op leven. Tja, niemand mag je van je leven beroven, ja toch.
 • Recht op vrijheid. Niemand mag je opsluiten (gijzelen), je van je bewegingsvrijheid beroven.
 • Recht op bezit. Niemand mag jouw eigendommen zomaar van je afnemen.
 • Vrijheid van meningsuiting. Ja, je bent vrij om je mening te uiten.
 • Recht op privacy. Iedereen mag in besloten ruimte doen wat hij wil zonder dat iemand of iets het recht heeft mee te kijken.
 • Recht op het praktiseren van je geloof. Ja, dat ook!
 • Recht op een eerlijke rechtspraak. Het gelijkheid principe ongeacht geslacht leeftijd of ras en huidskleur.

hallo_regering_burgerlijke_ongehoorzaamheid_flyer

Ik realiseerde me in toenemende mate dat ons systeem beweerd te zijn gebaseerd op deze mensenrechten, maar deze wel overal schendt. Wat is een mensenrecht onder voorwaarde? Als iemand zegt, ja, je hebt wel mensenrechten, maar alleen onder deze voorwaarden? Het probleem is dat het dan geen recht meer is maar een privilege. Iemand of iets kan schijnbaar die mensenrechten van je afnemen zo hij dit wil.

En zo zit ons hele systeem in elkaar. Neem ‘De Soevereine Mens’; die is erg actief om mensen duidelijk te maken dat er in de wet nooit wordt gesproken over mensen. Wel over de persoon, de persoon die een BSN-nummer heeft en een legale entiteit is zoals een BV, en is gemaakt op het moment dat je vader je aangaf bij de gemeente. Dus de wet gaat niet over jou, maar over een bedrijf dat jouw naam heeft..!

Hier komen een berg mensenrechtenschendingen uit voort. Want als er geen contract is tussen de mens en de staat, hoe kan er dan verwacht worden dat je geld aan hen betaald en als je dit niet doet dat je bezit en vrijheid afgenomen kunnen worden? Als je met deze argumenten in een rechtszaal komt, krijg je geen gehoor. Dus er worden minstens drie mensenrechten geschonden; mijn bezit wordt onrechtmatig ontvreemd. Ten tweede: als ik een of andere overtreding maak kan ik opgepakt worden en tot slot: als ik me verzet kan er geweld tegen mij gebruikt worden. Ik krijg ook geen goede verdediging in de rechtszaal, dus dit zijn er eigenlijk al vier…

Elke post die ik plaatste vergezelde ik met een uitleg.
Wie is die entiteit die bepaald wanneer wij onze mensenrechten wel en wanneer niet kunnen hebben. Hebben we dit daadwerkelijk samen besloten en hoe heeft het zover kunnen komen? De banken hebben met de crisis ons beroofd. Elk uur dat je werkt verzamel je ‘koopkracht’. Dit verzamel je in een munt waarvan de stabiliteit wordt gegarandeerd door datzelfde instituut dat jou je mensenrechten onder voorwaarden stelt.

We hebben inflatie, een klein stukje roof van onze verzamelde koopkracht waar we aan gewend zijn geraakt. De banken zijn er achter gekomen dat wanneer ze iedere keer een klein beetje pikken we dit, dom genoeg, accepteren. Maar wat we tot voor kort niet wisten is dat niet alleen de Centrale Banken geld maken, maar dat de ING, RABOBANK en de ABN-AMRO en consorten digitaal geld maken op het moment dat er iemand komt om geld te lenen… 96% Van al het geld in omloop is digitaal, niet door de centrale bank gemaakt en eigenlijk niet echt, maar een claim op echt geld. Je kan immers je digitale geld omruilen voor fysiek geld. Alleen niet iedereen tegelijk, want de bank heeft maar 4% echt geld liggen. De rest hebben ze erbij ‘verzonnen/gecreëerd’ op hun computers.

brief_aan_de_bank_flyerOp zich zou je denken: slim, maar waarom moet ik daar rente over betalen?
De banken hebben het niet verdient, ze hebben er geen arbeid voor verricht, het geld is van niemand anders… En dus ja, als je je huis na 30 jaar hebt afbetaald heb je drie maal zoveel terug betaald als dat je in eerste instantie had geleend. En dat geld dat je had geleend was van niemand, niemand had hiervoor gewerkt, maar je betaalde wel een enorm bedrag voor het gebruik van dit ‘niet bestaande’ geld. En toen.. toen gingen de banken over de kop..

Elke keer dat dit ‘Ponzi scheme’ een eindpunt naderde werden er nieuwe noodmaatregelen getroffen. Om de rente te betalen moest er ‘nieuw geld’ gemaakt worden en dit kon alleen maar door nog meer schulden te creëren. Inflatie werkte niet meer dus werd de staat toegestaan meer publieke schulden te maken. De volgende crisis werd bezweert door de regulering aan te passen zodat iedereen een lening kon krijgen voor een hypotheek, wat de huizenzeepbel heeft veroorzaakt. En nu is de ECB met zijn QE’s bijna € 100 miljard per maand (!!) aan staatsobligaties en giftige leningen aan het opkopen met geld dat ze uit het niets maken.

jaccuse_flyerJe zou denken dat er weer inflatie zou komen maar omdat alle landen dit nu aan het doen zijn zullen we wereldwijd in een situatie gaan komen als die van de Weimar republiek… een situatie die de banken altijd beloofde nooit meer te laten gebeuren. Dit kan alleen maar als de geldschepping in handen is van de staat, ja toch?

Dit geldsysteem berooft de mens van zijn koopkracht en roven is een mensenrechtenschending. Tja. Dus we zien een enorme berg aan criminele activiteiten om ons heen door onze volksvertegenwoordigers en hun wetten beschermd. Ik probeerde de mensen weer wakker te maken, zich bewust te worden van hun mensenrechten. Zo ook publiceerde ik over de vluchtelingenstroom en de Islam. En dit is me toch een heet hangijzer!

De zielige plaatjes van de slachtoffers van de oorlog in Syrië overspoelden ons. Turkije stuurde boten vol vluchtelingen naar Griekenland, die ze weer doorstuurde de EU in. Angela Merkel schreeuwde ‘Wir schaffen das’ en gaf groen licht aan alle armlastigen uit Afrika, Afghanistan, Syrië, Irak en weet ik veel waar om naar Europa te komen. In heel Europa kwamen er bezwaren over de instroom en mensen polariseerde. Als je tegen meer vluchtelingen was, was je een racist. Als je tegen meer Islam was, was je een Islamofoob. NAZI, Fascist, van alles werd er geroepen. De politiek was duidelijk. De vluchtelingen zijn goed voor de economie want zij kunnen werken zodat de ouderen geld hebben voor hun pensioen. En een  multiculti samenleving is goed voor ons.

Ik begon de situatie tegen het licht van de mensenrechten te houden. De terroristen in Syrië kwamen voor 95% uit andere landen en werden bewapend en gefinancierd door Saudi Arabië, Turkije en het westen. De hele opstand in Syrië was in scene gezet en met het officieel erkennen van de ‘gematigde rebellen’ als de nieuwe legitieme regering kon het westen wapens gaan leveren. Dit alles omdat Assad weigerde een gaspijpleiding door zijn land vanaf de Golfstaten naar Turkije, Israel en uiteindelijk Europa te laten lopen.

erdogan_wil_ons_de_les_lezen_burgerlijke_ongehoorzaamheid_flyerHet is duidelijk dat onze politieke vrienden en leden van de NAVO, allemaal bezig waren en zijn met criminele activiteiten door het steunen, trainen, bewapenen en financieren van deze terreur huurlingen legers. Ik probeerde met artikelen en uitleg de mensen duidelijk te maken dat de oorzaak ligt bij onze eigen politiek en dat de vluchtelingen-stroom gewoon ophoud als we de terroristen niet meer steunen. Ik riep en roep nog steeds op om de voltallige regeringen van de afgelopen 20 jaar te arresteren. De misdaden zijn immers ongekend.

Turkije had een belangrijke rol in de doorvoer van terroristen, wapens en de aankoop en doorvoer van de olie die de terroristen miljoenen per dag opleverden. Regel 1 in een oorlog is de financiering te stoppen, maar dat gebeurde niet, in tegendeel. Vreemd toch? Als je als het ‘vrije westen’ de terroristenclubs de pas wilt afsnijden..? Turkije werd zelfs betrapt op het aankopen van deze olie…!

Rusland bombardeerde de levende oliepijplijn van duizend tankwagens en gaf de luchtfoto’s prijs. De VS en Turkije hadden in de jaren dat ze zogenaamd de terroristen bestreden deze handel in zijn geheel niet aangepakt. Ik begon te schrijven over Erdogan, de president van Turkije. Hij was verantwoordelijk voor de steun aan de hoofden afsnijdende massamoordenaars, de vrouwen en meisjes verhandelende terroristen. Maar toen kwam ik in de problemen…

De NederTurken begonnen kritiek te uiten op mijn posts.
Ik kreeg heftige discussies en bedreigingen te verduren. In situaties als dit wordt ik alleen maar feller, en ik postte nog meer artikelen en posters die ik fabriceerde. Erdogan werd voor gek verklaard in de pers en Erdogan begon met het aanvallen en voor de rechter slepen van critici en makers van satire. Mijn strijd was voor mijn mensenrecht, vrijheid van meningsuiting, en ik accepteerde niet dat Facebook mij de toegang tot mijn pagina dagen tot weken ontzegde omdat ik deze satire ook postte.

islam_mensenrechten_burgerlijke_ongehoorzaamheid_flyerIk heb en verdedig mijn mensenrechten. Dit escaleerde. De NederTurken begonnen mijn pagina massaal te liken en elke keer als ik iets op de pagina zette dat zij aanstoot gevend vonden maakte zij er een melding van. Dit heeft geleid tot het permanent blokkeren van mijn pagina, mijn kindje. De pagina ‘Burgerlijke Ongehoorzaamheid’ had bijna 13.000 likes en elke week kwamen er meer dan honderd likes bij. Ik had een bereik van 200.000 per week! Dit was geen kleine pagina!

Facebook heeft geen email voor klachten.
het is een autoritair systeem dat steeds meer bepaalt wat we wel en wat we niet mogen delen. Alternatieven zijn er nog niet echt tenzij je bereid bent afstand te doen van een groot publiek. Ik heb een besloten groep geopend met dezelfde naam, en laat er nu geen Moslims meer op. Wat zij hebben veroorzaakt is juist meer discriminatie. Ik ben alleen maar feller geworden. Ik publiceer nu vaak over de misstanden die de vluchtelingen en Moslims in Nederland begaan.

Al was het alleen maar omdat de pers het niet mag. De ‘Gutmensch’ praat alles goed, de politiek wil het niet aan de grote klok hangen om de rust te bewaren, dus moet er een tegengeluid zijn. Ik leg nu uit hoe de Islam de mensenrechten schendt. De ideologie heeft mensenrechtenschendingen geïnstitutionaliseerd. Ben je crimineel als je deel uit maakt van een organisatie of ideologie die mensen aanzet tot mensenrechtenschendingen? Ik heb het een bevriende advocaat gevraagd. Ik begon te vragen of het strafbaar is lid te zijn van een criminele organisatie terwijl je niet aantoonbaar iets strafbaars hebt gedaan.

eu_democratie_farce_1_burgerlijke_ongehoorzaamheid_flyerDaarna of je strafbaar bent als je lid bent van een NAZI groep, de KKK of welk andere organisatie dan ook die in hun handboek mensen aanzet tot criminele daden, mensenrechten schendend gedrag. Ja, zegt hij, dat is strafbaar volgens de wet. Daarna haalde ik de Islam aan, en toen werd hij voorzichtig en waarschuwde me; raadde me aan lekker mijn leven te gaan leiden en mezelf niet zo nobel op te offeren voor een hopeloze en gevaarlijke strijd. Oh..??

Maar eerst, de Islam is dus volgens onze wetten crimineel omdat deze het gelijkheidsprincipe van man en vrouw niet erkent, homofilie strafbaar vind met de dood en kritiek op de Islam of de profeet ook strafbaar is met de dood tot gevolg. Dit staat letterlijk in de Koran. Ik heb meermalen aan Islam geleerden gevraagd met mij in een publiek debat te gaan over de Islam en de mensenrechten. Dit weigeren zij pertinent.

Als onze grondwet op de mensenrechten is gebaseerd, kan je dan onder het mom van vrijheid van geloof belijdenis een mensenrechten schendende ideologie toestaan? Ik vind van niet. Het lijkt mij na mijn hele betoog hierboven duidelijk dat er geen argument is om een ideologie of organisatie die mensen aanzet de mensenrechten te schenden, te tolereren. Terwijl ik dit schrijf besef ik dat mijn leven en veiligheid in gevaar is, en van degene die dit publiceert.

Maar ik denk dat het nodig is deze discussie uit het moddergooien te halen en eens echt te kijken wat er hier aan de hand is. Ik ben er een voorstander van, om alles te bestuderen door door de bril van de mensenrechten te kijken. Ook de staat, de wetten en het internationaal recht wordt vandaar uit bekeken. Ik hoop dat het verlies van mijn Facebook-pagina met dit verhaal toch nog een positieve erfenis achter laat op de discussie die nu gaande is. Er is dus nu een besloten groep met dezelfde naam voor degene die weer betrokken willen zijn in dit verhaal.

Tilasmi Frigge

oktober 2016

Loesje Moslim

70 gedachten over “Facebook, censuur en.. ‘Burgerlijke Ongehoorzaamheid’..

 1. Respect voor je strijd Tilasmi. Wat me echter opvalt is dat jij in je strijd tegen de religieuze gekte en onvrijheid in deze wereld, je pijlen eenzijdig richt op het kunstmatig geschapen Islamitische ‘probleem’ in NL en Europa. Daarachter staat een nog verschrikkelijker, gevaarlijker en demonischer ‘religieuze’ gekte, namelijk die van de Khazaars/talmoedisch/joodse ideologie! In jouw verhaal lees ik daar niets over. Daarom vind ik het jammer, dat jij je zo ontzettend laat leiden door de islamitische bliksemafleider.

  1. Arend, dank, ik had dezelfde gedachte. Ook de ‘vuist’ is me opgevallen.
   Een beetje populistisch misschien. Zich inzetten voor de rechten van mensen betekent volgens mij niet dat je andere mensen deze rechten niet wilt toestaan.

  2. Ik probeer de conflicten in de wereld simpeler te maken. Als de bank je geld steelt is dit een mensenrechtenschending. Als de eigenaar een constructie heeft verzonnen zodat hij onschendbaar is is dit een mensenrechtenschending. Iedere eigenaar en aandeelhouder is verantwoordelijk. Dit mechanisme brengt je uiteindelijk bij de ware daders.
   Alle wetten zijn alleen maar uitzonderingen op je mensenrechten. Door het mechanisme van het Volkstribunaal te gaan gebruiken kunnen we alles uit elkaar rafelen. Daarom wordt het Volkstribunaal ook niet erkent terwijl het boven de huidige rechtssystemen staat…

  3. Het Tribunaal tegen Monsanto vanaf 14 oktober in Den Haag is de eerste op grote schaal door vertegenwoordigers van volkeren georganiseerd. Hopelijk zullen er nog vele volgen.

   Nog even voor alle duidelijkheid Tilasmi, ik keur ook de hypermannelijkheid binnen de Islam af, zoals binnen alle door mannen gedomineerde religies. Maar zoals ook binnen alle religies menselijker stromingen bestaan, is dat ook binnen de Islam het geval. Het gaat, zoals Guido hierboven zo mooi beschrijft, om het doorbreken van het ongenuanceerde zwart/wit-denken. Ik heb jou een beetje leren kennen en weet daarom eigenlijk ook wel dat jij het zwart/wit-denken in feite niet aanhangt. Misschien heb ik je artikel ook niet door een volkomen transparante bril gelezen.

 2. Voor alle duidelijkheid nog maar even wat leesvoer voor jou Tilasmi:

  “The Red Symphony,” based on the 1938 NKVD interrogation of Illuminati insider Christian Rakovsky, is definitive proof that world events “are made to happen.” As an agent of the Masonic Jewish central banking cartel, Rakovsky convinced Stalin to negotiate the future Ribbentrop-Molotov pact resulting in the partition of Poland and Britain’s declaration of war against Germany. He said the US would engineer an attack (like Pearl Harbour) to help the USSR after a German invasion. (Griffin 267)

  Moreover, he confirmed that the goal of the Masonic Jewish central bankers is worldwide Communism, i.e. The New World Order. “There is only one aim, one single aim: the triumph of Communism. It is not Moscow which will impose its will on the democracies but New York, not the “Comintern” but the “Capintern” on Wall Street.” (Griffin, 269)”

  Bron: http://www.henrymakow.com/000275.html

  “Ex-Security Chief Brzezinski’s Interview makes clear:
  The Muslim Terrorist Apparatus was Created by US Intelligence as a Geopolitical Weapon”

  Bron: http://emperors-clothes.com/interviews/brz.htm

  1. Prachtig hoor, maar jullie zien de echte leiders in deze cult, over het hoofd ; Vatikaan-Jezuïten-Opus Dei, de echte strijd gaat om de alleen heerschappij door het ROOMS KATHOLIEKE apparaat beleden, en pseudo’s genoeg, en mannipuleren is hun vak !

  2. Jenne, ook het Vaticaan is in handen van de Rothschilds.

   “De onderzoeker Eustace Mullins schreef dat de Rothschild bankiersdynastie in 1823 wereldwijd alle financiële transacties van de Rooms Katholieke Kerk (RKK) heeft overgenomen. Tegenwoordig zijn alle grote bank- en geldzaken van de RKK nauw verweven met de Rothschilds en het internationale banksysteem.”

   Bron: http://rense.com/general77/POWERS.HTM

   “Who controls the food supply controls the people:
   who controls the energy can control continents;
   who controls the money can control the world”

   Henry Kissinger 1973

  3. Het is overal hetzelfde ellende.
   De situatie in 1917 was dat de bolsjewieken (Lenin) het land overnamen en dat met geld van de Rothschilds via de Warburg Bank. Ze hadden echter aan hun geldgevers toegezegd dat de centrale bank van Rusland incl. hun zaken compleet werd overgedragen aan de Rothschilds voor 99 jaar! en dit contract loopt dus oktober 2016 af. Poetin was tot nu toe niet van plan het contract met de familie Rothschild te verlengen. Hij wil een Russische staatsbank en dat zou betekenen dat de Rothschilds hun invloed kwijtraken en dat willen ze niet. Daarom woedt er op dit moment een verbitterde strijd tussen de Rothschilds en de FED tegen Russland en de roebel, dus Poetin is de ‘boeman’ en daarom staan de tekens op oorlog.
   Dat zeggen dan jammer genoeg weer niet bij op het journaal.

  4. Helder MC. Van dat contract voor 99 jaar wist ik niets van. Heb je een linkje naar info daarover?

  5. Arend,

   Ik ben van mening en velen met mij, dat een in het leven geroepen kaste van Joden, lang lang geleden, dienen als Facade in het spel op deze wereld, het Vatikan beschikt over enorme schatten, honderde jaren op gestapeld goud, waar de Rothshilds over zouden moeten beschikken volgens alle mythen is peanuts vergeleken, met het bezit van het Vatikan.

   Denk eens aan wat zij bezitten aan geschriften en boeken, religeuse voorwerpen, die nooit het daglicht zullen aanschouwen, maar een enorme macht vertegenwoordigen, en dan hun nog steeds werkende klooster ordes, het is een beest met veel hele lange tentakels, en die clown met zijn mijter, is een gebruiks voorwerp, als al die anderen, figuranten, in deze dans macabre !

   Groet Jenne

  6. Sub Rosa 2.6

   Bedankt voor je aanvullende informatie. He ik weer wat leesvoer voor de komende dagen, waar ik me zeker in zal gaan verdiepen. 🙂

  7. Volgens mij, moet je waar staat de Rothschilds, Wallstreet etc, het Vatikan lezen, zij gunnen geen één ander geloof het licht in hun ogen,
   ze zijn bang voor het Orthodoxe Christelijke denken, wat uiteindelijk direct terug voert naar de bron, van het oude geloven.

   In de laatste reactisch veel waars gelezen, vooral MC is een echte spitter, het zit veel dieper ook als Putin, het gaat hier over de oude Europese volksaard, die aan het ontwaken is.

   Groet Jenne

  8. Okay Jenne 2.7, maar toch verwijs ik naar mijn eerdere reactie 2.2. In deze wereld gaat het niet meer om boeken, maar om geld om de wereld te kunnen beheersen. Money makes the world go round. Ik zou echter liever willen zeggen dat geld de wereld vierkant maakt!

   Daarnaast wil ik ook nog maar weer eens verwijzen naar de Fabian Window. Het glas in loodraam waarin de Fabian Society, die overigens de bakermat is van zowel het westers liberaal kapitalistische systeem als het staatskapitalistisch communistische systeem, haar ideologie op beeldende wijze kenbaar maakt. In dat raam zie je onderaan twee groepen mensen, die beide in aanbidding gericht zijn op een kast met boeken, die in het midden hen van elkaar scheidt. De groep aan de rechterkant vertegenwoordigt de geestelijken en de linkergroep de wetenschappers. Achter de wetenschappers staat een narrige figuur een lange neus te trekken naar beide boeken aanbiddende groepen.

   http://www.lse.ac.uk/alumni/LSEConnect/LSEMagazine/pdf/summer2006/FabianWindow.pdf

   Toch veelzeggend. Kennis mag dan wel als macht gezien worden, maar die haal je echt niet meer uit boeken. Op een zwart duistere manier haal je die macht uit satanische bloedrituelen en op een witte de mensheid en het leven dienende manier haal je die kennis uit zelftransformatie, die dan tot wijsheid is geworden.

  9. MC 2.10

   Helder en duidelijk artikel. Het geeft veel inzicht in de huidige geopolitieke ontwikkelingen. Ik vind het fantastisch wat hier allemaal aan voor mij verhelderende informatie wordt gedeeld. Vet compliment!

  10. jah klopt Arend, sir John Dee, zwarte goochelaar in dienst van Elizard Tudor the first queen bee, op zoek naar de sleutel van de gateway, hoe weg te komen op de deze straf quarantaine gevangenis prison planet, John Dee heeft daarom contact gemaakt met zogenaamde ‘macrobes’, heel handig, het enige dat ze in ruil voor hun diensten verlangen is mensen bloed…. Michael Tsarion Nephilim Reptilian Annunaki Endgame https://www.youtube.com/watch?v=1dUafA17BJ8 vanaf minuutje 23 over sir John Dee. R.L. Burnside – Poor Black Mattie https://www.youtube.com/watch?v=c8RtayjqqIw

  11. Jenne 2.7 en Arend 2.12 :
   Als we het over het Vaticaan hebben, dan moeten we terug naar het Oude Rome, en de elites die toen de macht hadden vanaf een bepaald ogenblik.
   Deze (geld)elites waren afkomstig uit Babylonië en zijn via Palestina terecht gekomen in Rome, en vervolgens in Venetië, en na de Unie van Kamerijk via Duitsland in Amsterdam om dan over te steken naar Londen en uiteindelijk te eindigen in New York. Dit ganse proces wordt beschreven in de boeken : Babylon’s Banksters en Financial Vipers of Venice, beiden van Joseph P. Farrel.
   Met deze verhuis van de geldelites, kwam ook heel wat geheime kennis mee. Het is deze kennis die nadien ook gedeeltelijk terecht kwam in het Vaticaan na de ineenstorting van het Oude Rome. Met deze geldelites kwam ook de financiële alchemie , zijnde geld maken uit het niets, ook gekend als het “fractional banking system”.
   Tijdens de bezetting van Rome door Napoleon, is een belangrijk deel van de Vaticaanse archieven geroofd en overgebracht naar Parijs. Een gedeelte kwam terug, en een ander gedeelte verdween.(sic)
   Wat nu nog aanwezig is echter nog omvangrijk, en daar zit m.i. de grootste rijkdom van het Vaticaan in deze archieven, met daarbij heel wat verboden maar dan ook machtige kennis. Dit werd mij bevestigd door een “insider” die toegang heeft gehad tot deze archieven. En kennis is macht!! Momenteel is het Vaticaan de facto in handen van de vrijmetselarij. Johannes 23 was de eerste loge paus. Paulus de VI, was de volgende, enz…!!! De financiën zijn inderdaad onder controle van de Rothschild’s. Achter de schermen zijn er echter nog tal van andere occulte organisaties actief. Kortom :schijn bedriegt!!!

  12. Sub Rosa,

   prachtige en veelzeggende reactie, mijn dank hier voor, ik raadt je niet te veel de Franc Maçon te generaliseren, het is niet zo’n homogene geheel als dat men denkt.

   De in opdracht van het Vatikan gemaakte films, en geschreven boeken, In Name of The Rose, en Dan Brown, geven een vertekend en geromantiseerd beeld van dit Monster, die in wezen onverslaanbaar is.

   Groet Jenne

 3. Gezien de laatste afbeelding snapt de tekstschrijver er niet veel van…. De moslims zijn geen probleem. De moslimsworden gebruikt (misbruikt past misschien beter) om een tweedeling te bewerkstelligen. Dat dat lukt, blijkt uit oa die laatste afbeelding.
  Het probleem is het zionisme. En dan om precies te zijn het seculier zionisme, wat om macht en politiek draait, en niet om het joodse geloof. Deze seculier zionistische elite wordt ook wel de 0,01 % genoemd, of satanisten en zo is er nog een heel rijtje aan benamingen. Deze groep beheerst de wapenindustrie, de financiële wereld en de pharmaceutische industrie, waardoor zij ook de regeringen van vrijwel alle landen kunnen beheersen…

  Aangezien de elite ook de mainstream media in handen heeft (en ook de meeste schoolboeken aan levert), leven wij, burgers, hier in een soort schijnwereld, waarin (bijna) niets is wat het lijkt.

  1. De laatste afbeelding is door Guido geplaatst en niet mijn keuze noch mijn creatie…

  2. De cynische toon van de Loesje-cartoon ontgaat je kennelijk Sé Paratist. Natuurlijk is het Zionistische misbruik van Moslim-gedachtegoed een fundamenteel probleem. Maar agressieve, manipulatieve Moslims, zijn er ook genoeg.
   De reden van plaatsen van die Loesje-spreuk is daarmee ook duidelijk hoopte ik. Blijf ajb in de nuance en maak geen hele groep kapot, als je de individuele mens uit die groep niet eens kent. Al duizenden jaren is de wereld gefocust op dualiteit en polarisatie en hebben mensen de neiging om alles te beoordelen in termen van licht en donker, goed en slecht en vooral zij en wij… Nu gaat het erover hoe georganiseerd ‘zij’ wel niet zijn. Dat ze eigenlijk vrij eenvoudig de macht kunnen pakken. En zo verschijnt het gedicht van pastoor Marin Niemöller:

   In Duitsland werden eerst de Communisten opgepakt.
   Ik deed mijn mond niet open, omdat ik geen Communist was.

   Toen werden de Joden opgepakt,
   En opnieuw hield ik mijn mond, omdat ik geen Jood was.

   Toen was het de beurt aan de vakbondsmensen,
   En opnieuw hield ik mijn mond, want ik was toch geen vakbondsman..

   Toen ze kwamen om de Katholieken op te pakken,
   Hield ik weer mijn mond, want ik was toch Protestant?

   Uiteindelijk kwamen ze om ook mij op te pakken,
   En toen was er niemand meer die zijn mond open kon doen!

   De schijnbare lijn tussen goed en kwaad, snijdt dwars door het hart van ieder mens…! Lees het overduidelijke verhaal van Alexander Solzjenitshin:
   http://www.wanttoknow.nl/overige/mind-control/voorbij-goed-en-kwaad-dualiteit-en-polarisatie/

  3. Ik mis die cynische toon ook geheel… Ik denk dat je er een ‘mind-set’ voor nodig hebt.

  4. Wat ik lees is ‘Zag ik een Moslim, deed ie niks’ als dat hij geen vrouwen lastig viel, geen Allah al Hakbar’ schreeuwde, niemand beroofde of bedreigde, niet in een groep een buurt terroriseerde, geen bom plaatste of met een Kalashnikov zwaaide of met een kapmes mensen aanviel.
   Maar dat is waarschijnlijk mijn ‘mindset’.

  5. Denk eerder dat het één en ander verdoezeld wordt, ten minste dat is mijn mening, in Nederland Moslims in de familie, geen discussie mogelijk, vrouwtjes in de lappen gerold en mondje dicht, en die stomme trutten gaan hier in mee, ze geven hun vrijheid op, van zich zelf te zijn, het zijn vrijende kloosterlingen !

   Jenne

  1. Kees, is dat dan een wijzend vingertje tussen ‘Burgerlijke’ en ‘ongehoorzaamheid’? 🙂

 4. Neem een voorbeeld aan de Beat generatie, de Nederlandse Provo’s, burgelijke ongehoorzaamheid, alles is nu te glazig, schijnbaar doorzichtig, we zitten in het voorportaal van d’ Arena, waar we als slaven straks worden afgemaakt, mensen met schermtjes.

  En de Moslims zijn een levens grote bedreiging van alles wat ons lief is, ze zijn al heel ver in hun paralel samenleving, ze leven anders, ze kopen anders, en vooral ze denken anders, ik persoonlijk stoor mij daar aan, en heb daar een probleem mee, en dat mag want ik bevind mij in mijn leefwereldje, treed niet in détails, maar het komt steeds dichter bij.

 5. Alles gaat zoals het gaat vind ik.

  De kinderen worden op school gehersenspoeld,
  de ouderen worden via de media ‘geïnspireerd’.
  Het brein (de geest, de hersenen) is als het ware ‘behekst’ met geluiden, beelden, woorden. Deze kunst bestaat gewoon, indoctrinatie.

  Dus als men (bijvoorbeeld) met een al wat ouder mens begint over ‘wat belangrijker zaken’ (waar komt geld vandaan, wat klopt er niet aan grote gebeurtenissen e.a.) dan volgen al snel grote meningsverschillen die nooit opgelost kunnen worden wegens te weinig tijd, weinig interesse en wegens opkomende zeer negatieve emoties. Daarom lijkt het me maar beter om niets te doen. Tegen geconditioneerde geesten is niet op te redeneren. De mensen voelen zich namelijk aangetast in hun ‘eer’ of hun ‘respect’ of hun ‘zelf’. Sommige zaken liggen immers té gevoelig.

  Wat wel een oplossing lijkt te bieden is mensen op het pad van zelfrealisatie te zetten, maar ja, de meesten hebben daarover óók weer zo een groot vooroordeel of men is niet slim genoeg om e.e.a. te begrijpen.
  Ik denk dat er geen oplossing is voor de meerderheid. Die zijn echt té veel en te lang geïndoctrineerd.

  Dus we moeten ‘er’ maar gewoon mee leren leven. En vooral blijven genieten.

 6. In het kader van de NWO is een totale controle over de media absoluut noodzakelijk. Wat de MSM betreft is dit grotendeels al het geval. Het probleem en dan ook gevaar schuilt in het internet. Dit is ook maar een kwestie van tijd, want ook hier zullen ofwel juridische ofwel technische ingrepen gebeuren om “gevaarlijke waarheden” te neutraliseren.
  Dit kan echter op een zeer perfide manier gebeuren via zo gezegde mensenrechtenorganisaties die ageren tegen “hate speech”.
  In Duitsland is er o.a. de Amadeu Antonio stichting, die in feite een mantelorganisatie is voor de binnenlandse veiligheidsdienst, zie link :
  http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/deutschland/gerhard-wisnewski/enthuellt-amadeu-antonio-stiftung-ist-tarnorganisation-des-verfassungsschutzes-.html
  Het hoofd van deze stichting is Annetta Kahane , vroeger STASI medewerkster :
  http://www.politaia.org/wichtiges/amadeu-antonio-stiftung-stasi-im-kahane-und-ihr-geschickt-getarntes-steuerbetrugsmodell/
  Zij was gekend als :
  “Anetta Kahane alias »IM Victoria«
  http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/enthuellungen/gerhard-wisnewski/anetta-kahane-wie-eine-ex-stasi-frau-die-oeffentlichkeit-und-das-internet-terrorisiert.html
  Uit de voormelde bronnen blijkt anderzijds wel een grote selectiviteit in het bekampen van de “hate speech”.
  Fundamenteel komt het bij al deze censuur neer op het strafbaar stellen van de waarheid.
  De censuur en de repressie zullen dan ook maar blijven toenemen, naarmate de belangen van de krachten achter de NWO in gevaar komen, via internet.

  1. http://www.omroepbrabant.nl/?news/259103612/Bruut+uitgaansgeweld+tegen+agenten+online+gezet+door+politie+(VIDEO).aspx
   Allereerst keur ik geweld OOK TEGEN DE POLITIE AF.
   Waar ik wel moeite mee heb is dat er grote grove uitspraken worden gedaan zoals met je poten blijf je van dienders af zonder dat men zich afvraagt hoe het zover kan komen.
   De burger wordt overal en altijd gecontroleerd en vaak voor onbenullige dingetjes direct bekeurd.
   Veel mensen komen door de hoge boetes in de problemen op financieel gebied wat grote gevolgen met zich mee kan brengen.
   Nou is iedereen verantwoordelijk voor zichzelf maar mijn mening is dat de overheid (politie) ook niet echt meewerkt.
   Volgens de wet dient iedereen zich aan de regels te houden maar kennelijk als je betaald mag je wel overtredingen begaan.
   U rijd door rood rekent zoveel Euro af en u kunt weer gaan.
   Dit is zomaar een simpel voorbeeld maar de achterliggende gedachte is: Waarom is het nodig om mensen geld afhandig te maken wat ook nog rechtsongelijkheid met zich meebrengt omdat iemand met een dikke portemonee bij wijze van spreken het bedrag lachend ter plaatse betaald terwijl een persoon die geen dikke portemonee heeft er juist door in de problemen komt waardoor de laatste veel zwaarder bestraft wordt.
   Daarbij komt ook nog dat mensen zien dat veel dingen op hun beloop gelaten worden waar ze last van ondervinden maar waar niets aan gedaan wordt.
   Dat zijn dingen die denk ik meespelen als mensen dergelijk gedrag vertonen en misschien mag daar ook wel eens over gesproken worden door de dienders en hun politieke bazen.

 7. Het feit dat zogenaamde nederturken zo fel reageerden is voor mij bewijs dat er wel degelijk iets aan de hand is met dat islam.
  Waren het wel echt nederturken, of waren het useful idiots of waren het betaalde trollen?
  Over welke islam hebben we het?
  https://en.wikipedia.org/wiki/Islamic_schools_and_branches.
  https://www.nrc.nl/nieuws/2016/09/19/saoediers-woest-na-congres-sunnieten-4363624-a1522271

  Duidelijk lijkt mij, dat elke machtige grote religie geïnfiltreerd is door boosaardige lieden, met hun eigen destructieve agenda.
  Lijkt mij belangrijk genoeg om in ieder geval ook tegen mensenrechten beschadigende ‘islam’ opvattingen te ageren.

  Met de groeten aan de paus, die het pas geleden in Polen bijna voor elkaar kreeg vrouwen levenslang te veroordelen tot hun verkrachter.

  1. Koekje,

   het gaat er over wat je niet ziet, heb ze in mijn familie, zijn enorm rancuneuse, hebben nooit ongelijk, en over de meeste levens omstandigheden discusseerd men niet.

   Voorbeeld, garage club met subsidie waar auto’s worden gerepareerd voor club leden, tegen kost prijs, het is een verkapte concurentie naar de Garagist toe, die het al niet gemakkelijk hebben, met wat er voor een monteur gerekend moet worden, kosten en belastingen worden per week duurder.

   Ze kennen allemaal hun sociale rechten uit den treure, vroeg afgekeurd, vroeg met pensioen, en de kinderen moeten het maar uit zoeken.

   In ons middeleeuwse stadje, een kleine superrete in brand, auto’s in de fik, winkeltje beroofd, alleen om dat er in het winkeltje sprake was van geen hallal vlees, en helaas de mensen zeggen niets maar, God hoort ze brommen, verlos ons van dit tuig !

   Groet Jenne

  2. https://www.youtube.com/watch?v=LoZSxjSrVOI
   https://www.youtube.com/watch?v=r9GQF5MJSMI
   En hoe vaak hoor je niet dat de arme vluchtelingen ontevreden zijn over hun opvang: Geen eigen TV en zo…

   Dus alleen de oudere moslims?
   Waar komen al die opvattingen vandaan????

   “Ze kennen allemaal hun sociale rechten uit den treure”: Dat was 30!!!! jaar geleden al zo. Tot en met gratis luiers op recept voor hun nog niet zindelijke kinderen. Bijgepraat door de ‘gutmenschen’?
   Is het een speciale groep of denken ze echt allemaal zo? Of alleen als ze onder ongelovigen zijn….

 8. Wat mij nou zo opvalt is dat Jan Marijnesen zo naadloos de wilsonbekwame mishandeling van pasgeborenen zo blijft ondersteunen.
  Vooral de hieleprik wat niets anders is als het vaststellen van het persoonlijke DNA.

 9. Ik vind het jammer dat u zo tegen de islam gaat.
  Want veel zaken waartegen u vecht komt ook in de Koran terug.
  een voorbeeld hiervan is rente:

  Zij, die van woeker leven, zullen eens weder opstaan, als bezetenen, die door Satan zijn aangeraakt, en wel omdat zij zeggen: “Koophandel staat gelijk met woeker.” Maar God heeft den handel veroorloofd en den woeker verboden. Wie nu, door Gods waarschuwing, zich daarvan onthoudt, ontvangt vergeving voor het verledene, en zijn lot wordt dan door Gods wil geregeld. Zij echter die tot den woeker terugkeren, zullen deelgenoten der hel zijn: eeuwig zullen zij daarin blijven.(hoofdstuk 2 vers 275)

  Als u de versen hieromheen leest, zult u de context ook begrijpen.
  In de Koran werkt alles met context, het zijn geen losse versen die op zichzelf staan. Net als uw reacties die vergezeld worden met een uitleg.

  Veroordeel het geloof niet enkel op basis van het woord van radicalen die zelf het geloof niet eens praktiseren, laat het boek spreken!

  Ik vind dat u veel goede onderwerpen aanhaalt en bewonder uw lef.
  Misschien is het een idee om ook op het gebied van islam het juiste onderzoek te plegen. En dan niet luisteren naar de mensen, maar ga terug naar de bron, waar vanuit al die mensen beweren te spreken.
  Dan ziet u ook dat de meesten, geen idee hebben waarover ze praten!

  groetjes Amina

  1. Salima,

   Ik heb geen bezwaar tegen mensen met een moreel besef. Wat ik stuitend vindt is als religies vinden dat mijn mensenrechten geschonden mogen worden. De Koran heeft een ander uitgangspunt en erkent onze mensenrechten niet op de verschillende punten. Het gelijkheidsbeginsel houdt in dat iedereen gelijk is, ongeacht sekse, ras, huidskleur, seksuele voorkeur, taal, godsdienst, maatschappelijke afkomst of politieke overtuiging. Dit houd in dat de verhoudingen tussen man en vrouw en de veroordeling van homoseksualiteit in de Islam strijdig zijn met de mensenrechten. De Koran staat boven de democratie of welke andere wet dan ook. Kritiek uiten op de Koran en de Profeet zijn ook verboden en strafbaar met de doodstraf. Dit schendt twee mensenrechten, namelijk de vrijheid van meningsuiting, en het recht op leven. De Koran maakt ook onderscheid tussen gelovigen en niet gelovigen (Kafir). Kafir zijn minder dan Moslims en mogen belogen, bestolen en gedood worden, anders dan gelovige Moslims. Dit schendt ook weer het gelijkheidsbeginsel van de mensenrechten en zet aan tot discriminatie, precies datgene wat de Nederlander niet mag doen met Moslims.
   Daarom vind ik dat de Islam niet in een land past dat haar wetten heeft gebaseerd op de mensenrechten. Mensenrechten schenden is strafbaar en het ertoe aanzetten ook. Ik begrijp niet dat de Islam niet is bestempeld als een criminele organisatie…
   http://ommekeer-nederland.nl/het-probleem-islam/

  2. Ik als oud Amsterdammer heb geleerd mensen te beoordelen, op hun handelen, of ze met een door mensen geschreven boek leven of niet.

   Verder wordt veel uit boeken, al om heel verschillend geintepreteerd,
   zodanig dat ze er iets mee kunnen, zich er mee kunnen doen gelden.

   Verder staan wij de autenthieke Europeanen, niet zo open voor de Islam, vanwege in het verleden in onze geschiedenis gebeurde ontmoetingen.

   Europa zal worden tot zo als Syrië nu is, ooit gaan de Europeanen de strijd aan met de Islam, om wat ze rest te behouden, helaas !

   Jenne

  3. Tilasmi Frigge,

   Waarom moeten wij steeds excuses bedenken, om gewoon ons zelf te zijn in ons huis, ons land, zij de nieuwkomers zijn te gast, maar gedragen zich niet als gasten, van uit hun gemannipuleerde geest, denken zij, meester van elke situatie, de vrouwelijke lichaamstaal is hun vreemd, wat blijft is de ogen.

   Er schuilt ook nog een Klein menselijk addertje onder in het gras, dat is de jalouzie van deze vrouwen, op onze vrije beetje ondeugende dames, ze zijn vaak mooier, blanke albasten huid, met weinig lichaams haar, in tegenstelling van de vaak zwaar behaarde oosterlingen, van daar het constante roven van blanke vrouwen en meisjes en nog, de Joden hebben hier ook een handje van, de van ouds her slaven traders de Khazaren, in Israel bevinden zich meer als 400 000 vrouwen van Slavische kom af, nu vandaag, er is niet zo erg veel veranderd !

   Ik benoem deze zaken, om mijn basis denken zijn achter grond te geven,kan hier een boek over schrijven, en niet alles is zwart in mijn beleving.

   Groet Jenne

  4. toch frappant dat juist die vermeende zogenaamde te poepbruine behaarde afgezanten van die andere god juist niet gediend zijn van ons wereldomvattend onderdrukkend ondermijnende satanisch babelgeldafperssysteem?! en sinds wanneer is het zo dat de bijbelthorakoor verschillende boeken zijn? alsof de gedeelde oud bruine testamenten verhalen verschoond zijn van wreedheden en twijfelachtige overgenormeerde oproepen aan den godsvruchtige gehoorzamen horige onderdanen van notabene diezelfde twijfelachtige onvolkomen godhedenheid die niet zo van de mensen houdt behalve op een brandend altaar, alsof gggrrrristenen het niet hebben over afvalligen en heidenen, pffrrrt, door wie was de kophakkende oliecrisisisis in elkaar gesleuteld, met hun soepjurken in de zandbak in samenwerking met onze westerse intel en die foute belastingvrije liefdadigheidsfoundations hoogst waarschijnlijk, met andere woorden waar betalen we die loodzware ridicule anderhalve euro aan de pomp werkelijk voor, de olie prijs ingestort, om de russen uit te roken, en inderdaad het kwpn horsiefoksysteem is gebaseerd op de optimale mixcocktail, mocht je niet knap genoeg zijn van jezelf mot je het een beetje aanlengen met elvendna. Mark Passio The Unholy Feminine Neo Feminism & The Satanic Epi Eugenics Agenda Part 1 of 2 https://www.youtube.com/watch?v=FTuZ9n27YkU ; overigens welkom back terug in de wtkAether Jenne, op 1 of andere manier ben je herboren weer terug, het heeft je schrijven goed gedaan welzeker, stuk helderderderder vind ik, niet dat ik er zomaar even in mee ga, wel begrijpenderwijs probeer ik te traceren hoe jouw begrippenkader in elkaar gestoken is, en jah zonder blackberryzwarteblues zou de wereld een stuk hopelozer zijn voor mijn zintuigen, heeft die vermaledijde slavenhandel toch nog nut gehad. een wervelend octo-ber herfst fest liedje Kate Miller-Heidke – The Devil Wears A Suit (with lyrics) https://www.youtube.com/watch?v=q3FVQynT3pU http://members.home.nl/stiphouthorst/SN-Cupido%20161110-%200814%20Standfoto%20aangepaste%20pixels.jpg etymologie http://www.dictionary.com/browse/frigging omdat ik laatst mijn eigen naam al aan het duiden was, in 1 teug door naar de volgende nahamen… who is next.

  5. Tilasmi, heb je GOED gelezen wat degene schrijft waarop je hebt gereageerd. Het is Amina, dat terzijde. Ik vind dat je haat uitdraagt en van je waslijst aan waar zich volgens jou de islam niet aan houdt, doe je zelf.
   Ik kan differentiëren en ga niet generaliseren. En ik vind het schandelijk hoe bekrompen je reageert. Het lijkt wel alsof u voor de telegraaf werkt, en een tip ga eens de talmoed bestuderen en als dan dezelfde kritiek komt dan je op de Islam hebt, dan neem ik je ergens misschien serieus. Zo ben je iig populistisch bezig en ver verwijderd van je hart en ergens ook van je hersenen. 🙂

  6. Het is voor mij vooral de ongenuanceerdheid van het moslim-bashen, dat ik verwerpelijk vindt. Door een eigenschap van een groep mensen, die hele groep proberen te vernietigen. Hebben we gehad met negers, met vrouwen en met etnische minderheden. Zum kotzen!

  7. Guido.j.

   mag ik je vragen, als je bakje vol zit, wat nu precies jouw standpunt is aangaande zich vreselijk misdragende zich noemende Moslims ?!

   Jenne

  8. De Koran, Bijbel, Gita of welk heilig boek dan ook, het blijven boeken.
   Ik las ze allen (Een beetje, niet helemaal, behalve de Koran, die las ik wel helemaal sinds 9-11).
   Ik zou iedereen willen wijzen op de linkjes van HyperAlert, ( https://www.youtube.com/watch?v=FTuZ9n27YkU ). KIJK daarnaar, luister en huiver! Men hoeft het niet met Mark Passio eens te zijn. maar vgs mij snijdt veel hout wat hij betoogt.
   De kern van ons probleem ligt ten eerste in onze eigen (innerlijke) ‘gevangenis’, opgebouwd door ‘hen’, gedurende 13 (dértien!) jaar van ons kostbare leven.
   Deze conditioneringen moeten stuk voor stuk gesloopt worden. Een goede leidraad is Jiddu Krisnamurti, die het zelfzuchtige EGO helpt te ontwaken. Het EGO (zoals het nu is) is wanneer het zo overvoed is zoals het nu is, en vol met leugens, de hel op aarde.
   Dom EGOÏSME is de valkuil waar bijna een ieder intrapt.
   Verlossing is volwassen worden van de werkelijke MENS. Volwassen worden is geestelijk groeien naar de waarheid.

   Voor de rest is het veel te vroeg om welk probleem dan ook te analyseren, want als je (geestelijke) bril niet schoon is dan kun je niet scherp zien.

   Vooral ‘wetenschappers’ en ander dieper-geconditioneerde wezens zijn het slachtoffer van de ‘schijnwijsheid’. Dus die hebben het misschien extra moeilijk om het brein (en het hart) werkelijk te leren kennen.

  9. Het probleem is niet zo zeer de islam. De islam is immers niet zo maar uit de lucht gevallen in Europa. Van belang is te weten wie er voor verantwoordelijk is, dat de islam in Europa een dergelijk “probleem”(sic) is geworden. Niet het wapen is gevaarlijk, maar wel diegene die het hanteert.
   In de volgende link wordt dieper ingegaan over de verborgen agenda’s achter de immigraties (waarvan de islam maar een deel is). Het probleem is dan ook breder en niet louter tot de islam beperkt :
   http://new.euro-med.dk/20161010-ursprung-der-freien-muslimischen-einwanderung-nach-europa-und-offener-grenzen-super-rassistische-pharisaer-kriegsfuhrung-gegen-ihre-neuerfundene-ideologie-weisstum.php
   Een citaat met een beknopte samenvatting :
   “Kurzfassung: Wir wissen, dass es einen jüdischen Plan (Coudenhove-Kalergi, Nicolas Sarkozy) gibt, Europa durch Massen-Einwanderung und Rassenmischung für die NWO reif zu machen.
   Wir wissen jetzt auch wer dahinter steht: Rothschild-Agent George Soros hat seinen Plan dargelegt und kürzlich gesagt, dass seine Organisation ”Open Society” dahinter stehe – und dass er 500 Mio. Dollar in das Projekt investiere. Ausserdem wissen wir, das die Grossmeister europäischer Freimaurerlogen (Judentum für Nicht-Juden)
   die Masseneinwanderung aktiv unterstützen. Soros arbeitet offensichtlich mit der kommunistischen Jüdin und Superfreimaurerin, Angela Merkel, in dieser Maulwurf-Arbeit auf Total-Chaos und Bürgerkrieg in Europa hin zusammen – wie so oft hier nachgewiesen.”.
   Het komt er dan ook steeds op neer een onderscheid te maken tussen oorzaken en gevolgen !!

  10. MC, Ik vind dat alle geloven een gevaar zijn. Ik ben uitermate blij dat de invloed van de kerk zo klein is geworden dat ik niet vervolgd wordt om mijn uitspraken of positie in het leven. Moet ik nu een middeleeuwse ideologie niet bekritiseren omdat ik altijd alle religies moet bekritiseren zodat ik voorkom voor Islamofoob uitgemaakt te worden? Mijn pagina is niet aangevallen door Christenen. Mogelijk wel door Joden die Facebook controleren. Ik schrijf ook vaak over Zionisme en de illegale staat Israel. De leugens omtrent de Holocaust. Dan haal ik de Islam er ook niet bij. Ik weiger pertinent elk persoon die de staat Israel verheerlijkt toegang tot mijn Facebook pagina’s. Net zoals ik verwarde mensen weiger die het Christendom verheerlijken. Ga ergens anders gek zijn… Maar je argument hoor ik vaker. Islam bekritiseren mag niet. De Gutmensch wil zo graag de goeierik zijn en kan en wil de feiten niet onder ogen zien. De Islam is een mensenrechtenschendende ideologie en in strijd met de grondwet. Hoe simpel wil je het hebben?

  11. Hoi Tilasmi,
   Je schrijft: “De Islam is een mensenrechtenschendende ideologie en in strijd met de grondwet. Hoe simpel wil je het hebben?”

   De Islam is? of lijkt? Ik wil het helemaal niet simpel hebben… 😉
   Volgens mij heb je je te veel laten meesleuren met anti-geloof/anti-islam groeperingen?
   Weet je wat kwantumfysica is oftewel ‘kwantumfilosofie’?
   Pas als je je echt met de materie ‘geloof’ hebt bevat dan snap je wat de essentie van de Islam is, nl Allah is een energie, daarom ook geen afbeelding van ‘god’.
   Dit is een reactie uit 2007 http://www.ontdekislam.nl/forum/viewtopic.php?f=56&t=19214&start=75
   Verder betreft dit natuurlijk geloof in het algemeen…’geloof verzet bergen’ etc. Iets is er met geloof, daarom kan een atheïst voor mij alleen iemand zijn die de wetenschap ziet maar niet het ‘daartussen’.
   Verder is het ook zo dat men een geloof ‘annexeert’ om bepaalde doelen te bereiken. Verdiep je even in de Banu Qainuqa tribe (de oorsprong van het koningshuis van Saoedi-Arabië) en je kunt misschien weer relativeren.
   Zit je nog in Nepal? Doe maar de groetjes… 🙂

 10. Veel mensen hebben het over Moslim bashen, maar beste vrienden, je mag nooit generaliseren, en dus in dit geval ook niet, maar velen komen niet als vrienden, doen veel kwaad aan bepaalde groepen in onze samenleving, en dat zijn niet de elite.

  De éénvoudigen van denken, gaan hier anders mee om als de bewust levende, die een bredere kijk op dit fenomeen hebben.

  Om zich staande te houden, gaan ze met hun kop naar beneden in het offensief, en zijn anti alles wat hen vreemd is, daar maken dan weer de wat intelligentere dankbaar gebruik van, om de boel te mannipuleren.

  Het heeft zo met allerlei ondervindingen te maken, hoe stel je je op als Klein of dochter verkracht wordt, of of, het is altijd de men in the street die deze consequenties onder vindt, en die staat lekker altijd in zijn hemd, want niemand geeft thuis, en dat van uit een ruime sociale blik van uit de verte toe kijken, is als of je er aan deel neemd, vreselijk complex !

  Jenne

  1. Odette, mijn generatie begint langzaam aan op te raken, van toen waren wij gelukkig en zo, je bent opgevoed in een soort sociaal denken, van ieder één is gelijk etc. maar de zaken zijn iet wat veranderd, we worden overspoeld met een soort mensen, die onze samenleving volkomen ontwrichen en schijt aan alles hebben, begrijpelijk als je weet uit wat voor hel ze ontsnapt zijn.

   De grote boosdoeners in dit gegeven, zijn wederom onze overheden, die op allerlei mogelijke manieren de burgers vooral de fragielle families in de steek laten, en waarschijnlijk met opzet het oude Europa op zijn knieën dwingen, als cadeaux aan de USA-CIA dus de Khazaarse zionisten.

   Groet Jenne

  2. Pim Fortuyn zei het ooit treffend: We hebben het hier niet over een verschil in religie maar over een verschil in cultuur.
   Pang pang pang
   Toen kregen we Wilders.

  3. Cozmic,

   waarom moeten er ltijd exstreme denkers piekeraars opstaan, om te vertellen hoet het zou moeten zijn en worden.

   Bij de moord van Pim Fortuyn door het establisment van de heersende elitaire klasse, had Nederland aan blok op moeten reizen, dat was de grote kans, om een nieuwe republiek te creéeren.

   Jenne

  4. Odette, maar waarom gaan ze niet een stap verder en benoemen de mensen erachter, de verbindingen, de deceptie…het grotere plaatje?
   Ergens toch wel raar dat er aan de ene kant een agenda is om Europa te multicultiveren, Barbara Lerner-Spectre, zioniste par excellence https://www.youtube.com/watch?v=5jl-OJJVAEg&list=PLf7RBTKWTobAjJaNZyZJSBVq5AnO_jxO-
   En Frankrijk met Sarkozy en zijn métissage racial https://www.youtube.com/watch?v=bDaKFE_J_ug
   En aan de andere kant heeft er de laatste decennia veel indoctrinatie in de media plaatsgevonden vooral via Hollywood wat het beeld over moslims (arabieren) van velen heeft bepaald. Dat wordt uit deze docu duidelijk.
   https://www.youtube.com/watch?v=NSUIyDxwN8g

  5. mc, wat wil je nu duidelijk maken, deze kluwe van ragfijne leugens die bijna onzichtbaar zijn, dit spinnen web, reikt tot diep in onze landen in al onze bestuurs vormen, clubs, verenigingen, broederschappen, noem maar op, ze zijn onherkenbaar want ze werken en leven onder andere namen, het vormen van economiche financiele lijnen, de Synagoge fungeerd tevens als informatie en gegevens voor belanghebbende van mensen uit andere streken en landen.

   Het is duidelijk zij zijn tot in de finesse georganiseerd, en wij de meerderheid, in onze Eigen waan, denken het valt wel meen nou nee het
   we zijn min of meer volkomen aan ze overgeleverd, en dat zien wij nog niet eens in onze naïviteit.

   Groet Jenne

  6. En ik heb ondervonden, dat dit niet de fidéle Joden jongens zijn van de na oorlogse jaren, maar messcherpe zionisten, net als veel jonge goed opgeleide Moslims, zowel mannen als ook de vrouwen, heb er mee te maken als ik in Amsterdam ben, van wege wat vertegenwoordigde, zij hebben een keiharde ideologie, terwijl veel Nederlanders daar hun schouders bij ophalen, om dat ze bij verweer, neer zetten als racist of iets dergelijks, ze zijn intelligent maar vooral verdomd sluw.

   Jenne

  7. MC, Vanavond naar Zembla gekeken, ging ver, heel ver. De jonge generatie jihadisten (vanaf 7 jaar!) is al stevig op gang gebracht. Huiveringwekkend is ook hoe al die terror filmpjes zijn gemaakt in Hollywood style (je begrijpt na deze documentaire ook wel hoezo) over de welbekende executies.
   http://www.hebikietsgemist.nl/aflevering/1673594/nederland-1/zembla/de-propagandamachine-van-is.html

   En je kan ook het nieuwste boek van Udo Ulfkotte lezen
   Mekka Deutschland
   Klar ist: In wenigen Jahren schon wird ein Buch wie „Mekka Deutschland“ in Europa nicht mehr erscheinen dürfen. Wir verbrennen jetzt keine Bücher mehr. Wir drucken sie erst gar nicht. Wer seine persönliche Zukunft und die seiner Familie nicht dem Zufall überlassen will, der sollte wissen, was da vorbereitet wird.
   http://www.pi-news.net/2015/06/neues-ulfkotte-buch-mekka-deutschland/

   https://www.wanttoknow.nl/overige/klokkenluider-elke-dag-vervalste-ik-het-nieuws/#comments

  8. Jenne, na de pang pang pang op Fortuyn kwam zijn grootste verrader aan het roer. Ce est la vie
   Daarna kwam Wilders
   Wat ik eerder zei, die paar kutmarrokaantjes kunnen we met een paar man wel hun grote muil snoeren. Als de nood aan de man is, maar de meeste Nederlanders zijn lafbekken die liever elkaar verraden.

  9. marionetten komen regelmatig te snel klaar. de touwtjes trekken te hard aan hun snikkeltjes.
   wie trok er aan de touwtjes?

  10. Volkert van der G, behoord geliquideerd te worden, hij heeft in opdrachvan ?, Nederland van waarschijnlijk een betere en juiste toekomst berooft.

 11. Wat veel lezers over het hoofd zien, dat de nieuwkomers precies weten hoe zij van ons systeem gebruik kunnen maken, met voorkennis of niet, zich bekwamen in onze wetgeving, de zwakke punten gebruiken, om hun ideéen te verwerkelen, zonder dat er kretiek mogelijk is, om dat het volkomen legaal en binnen de wetgeving gebeurd.

  Deze mensen zijn geen fierefluitende volks verhuizers, maar ze hebben een opdracht te vervullen, ze zijn gedreven, veroveren van het oude continent, ten koste van zijn oude authentieke inwoners, ongelovige honden !

  Door hun grote kinder aantal, is het een nu nog minderheid, in de tekomst een grote groep, met Eisen, en politieke vertegenwoordigin,
  op zich begrijpelijk, maar het zal wel ten koste van de Authentieke bevolking gaan, vooral de zwakkere en arme Europeanen.

  Het eind doel kennen we maar al te goed, duidelijk beschreven in onze oude geschiedenis, het nieuwe Califaat is de bedoeling, hebben wij hier één antwoord op NEE !!! dit denken wordt gesteund door andere minderheden, zo als de Khazaren zionisten, wat ze via de Bolsjewiken en pseudo communisme niet is gelukt, gaat nu misschien toch komen, zij het over een volkomen andere boeg !

  Jenne

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.