Advertentie

Wetenschappers: chemtrails weren zonlicht..


De hardnekkige geruchten die uit de Oekraïne komen, zetten het fenomeen van de chemtrails heftiger op de kaart dan ooit!
Foto’s als deze, zetten het fenomeen van de chemtrails heftiger op de kaart dan ooit!

x

Harvard-wetenschappers geven toe:

Chemtrails houden zonlicht tegen.

2013 © Janine Griffiths

2014 © vertaling Jan Smith voor WantToKnow.nl/.be

x

Amerikaans wetenschappers hebben kortgeleden toegegeven dat ze chemtrails gebruiken om het weer te beïnvloeden en zonlicht tegen te houden. Een van de onderzoekers en initiatiefnemer, David Keith van de Harvard University, deelde mee dat ze zonlicht-reflecterende deeltjes in de atmosfeer hebben gesproeid met als doel de aarde kunstmatig te laten afkoelen. Ze maakten daarbij gebruik van een ballon die op een hoogte van 25 kilometer boven Fort Sumner in New Mexico werd gebracht. De idee is dat de deeltjes het zonlicht terug de ruimte in kaatsen, waardoor de temperatuurstijging op Aarde zal afnemen.

Keith is eigenaar van een geo-engineering research centrum dat wordt gefinancierd door Microsoftbaas Bill Gates. Het onderzoekscentrum faciliteerde een ruimtevaartbedrijf om onderzoek te doen naar de mogelijkheden van het op grote schaal toepassen van zogenoemde ‘solar geo-engineering’ technologieën. Keith en zijn zakelijk partner James Anderson, hebben nu plannen om tienduizenden kilogrammen sulfaat in de atmosfeer te dumpen in de vorm van een aerosol. (Een aerosol is een colloïdaal mengsel van stofdeeltjes – in dit geval sulfaat in een gas (afbeelding)).

geoengineering1Dat is hetzelfde concept als dat van de welbekende chemtrails – een soortgelijk ‘solar geo-engineering’project, waarbij vliegtuigen barium, aluminium, polymeervezels en biologische stoffen in de lucht sproeien. Chemtrails zijn makkelijk te onderscheiden van condensstrepen ofwel contrails – i.e. de uitlaatgassen van vliegtuigen die vrij snel weer verdwijnen, terwijl chemtrails niet alleen zichtbaar blijven, maar zich bovendien verspreiden en uiteindelijk brede wolkenbanden vormen.

Ontkenning en nog eens ontkenning…
De Britse regering, maar ook andere regeringen hebben, samen met wetenschappelijke onderzoeksinstituten, altijd het bestaan ontkent van chemtrails en de idee van geo-engineering en weerbeïnvloeding afgedaan als wilde samenzweringstheorieën die elke grond missen. Nu blijkt dus dat dit niet het geval is en dit jongste geo-engineeringsproject van Keith en Anderson zal binnen een jaar worden uitgevoerd. Het gaat om het lozen van duizenden kilo’s sulfaatdeeltjes in de atmosfeer met als doel invloed op de chemische processen in de ozonlaag te meten en manieren te onderzoeken om de sulfaatdeeltjes de juiste afmeting te geven, die moet liggen tussen 0,2 en 200 micrometer.

Keith vertelde echter aan The Guardian dat men niet van plan is het klimaat of het weer te veranderen – ondanks het feit dat de doelstelling niets aan twijfel overlaat: “we proberen het zonlicht tegen te houden.” Hij zegt letterlijk: “Het doel is niet het klimaat te veranderen, maar de processen te doorgronden die op microniveau plaatsvinden. Het directe risico is erg klein.Hij voegt eraan toe dat geo-engineering van het zonlicht een goedkope methode zou kunnen zijn om de opwarming van de aarde af te remmen…

Desastreus ingrijpen..!?
Hun plannen hebben kritiek geoogst van andere wetenschappers en klimaatgroepen die beweren dat het gevaar aanwezig is van onvoorspelbare desastreuze gevolgen voor de aardse weersystemen en voedselvoorraden. Hoewel Keith toegaf dat de complexiteit van het project nog niet helemaal begrepen wordt, beweert hij dat het experiment een mogelijkheid biedt voor het verbeteren van modellen die te maken hebben met de manier waarop de ozonlaag veranderd kan worden door het op grote schaal sproeien van aerosolen.

Amsterdam chemtrailsMaar milieubewegingen zijn het hiermee oneens. Pat Mooney, CEO van de Canadese technologie-waakhond ‘ETC Group’ zegt dat de plannen naar alle waarschijnlijkheid zullen leiden tot meer schade aan de ozonlaag en regenneerslagsystemen kan verstoren, hetgeen zeer  nadelige gevolgen kan hebben voor de wereldvoedselproductie. “Het draagt niet bij aan het verlagen van de hoeveelheid broeikasgassen in de atmosfeer en gaat de verzuring van de oceanen ook niet tegen. Geo-engineering van het zonlicht verhoogt naar alle waarschijnlijkheid ook het risico op internationale klimaatgerelateerde conflicten – gegeven het feit dat de pogingen het weer te ‘modelleren’ al tot grotere risico’s heeft geleid op het zuidelijk halfrond.

Vorige maand onthulde een wetenschappelijke studie dat geo-engineeringsprojecten zoals deze de hoeveelheid regenneerslag in Noord-Amerika en Noord-Europa met 15% kunnen verlagen en met meer dan 20% in het midden van Zuid-Amerika. Dit leidt in sommige gebieden op aarde onherroepelijk tot droogte, voedseltekorten en hongersnood. De gevaren van zwaveldioxide werden al eerder beschreven door het Environmental and Protection Agency (EPA)  dat stelt dat zwaveldioxide (SO2) emissies gezondheidsschade veroorzaakt en vroegtijdig overlijden.

Op hun website pleit het agentschap ervoor de Verenigde Naties meer bevoegdheden te geven voor betere regulering van geo-engineering/chemtrailprojecten en landen die dergelijke programma’s financieren tot de orde te roepen. Een onderzoek uit 2008 door wetenschappers van de Rutgers Universiteit (State University of New Jersey) onthult dat geo-engineering in potentie enorme schade kan toebrengen aan miljarden mensen. De onderzoekers schrijven dat aerosolen die boven tropische en/of de poolgebieden zeer waarschijnlijk leiden tot verstoring van het moessonseizoen in Afrika en Azië, waardoor de water- en voedselvoorraden van een paar miljard aardbewoners worden bedreigd.

Ondanks de beweringen van wetenschappers Keith en Anderson, beweert het Rutgers-rapport in feite dat geo-engineeringsprojecten de ozonlaag zullen afbreken en hydrologische cycli zullen verzwakken met als resultaat drogere rivieren en lagere grondwaterstanden. Hoewel de wetenschappers, die het onderzoek uitvoerden onder leiding van Prof. Alan Robock van de faculteit voor milieuwetenschappen van Rutgers, van mening zijn dat de opwarming van de aarde het gevolg is van menselijk handelen, waarschuwen zij met klem dat geo-engineering de zaak alleen maar verergeren zal.

* * *

 

126 gedachten over “Wetenschappers: chemtrails weren zonlicht..

 1. De voornaamste reden is “Het ontwaken van de mens” Het licht heeft namelijk invloed hier op. Verder heeft het te maken met de energie uit de kosmos naar de aarde stroomt. Per dag verschilt die kracht en dat is ook de reden dat er niet dagelijks gesproeid wordt. De Powers weten precies wanneer ze moeten sproeien.

  1. Idd zie het ook gebeuren ze weten dat we met deze energieen kunnen evolueren en proberen dit te blokkeren is wel zo dat meditatie de lucht kan opklaren en heb de indruk dat niet alle vliegtuigen meer meewerken 😉

  2. Grappig hoe er enorm vaak over “The Powers” wordt gesproken.
   Als the powers werkelijk onverdeeld aan het roer zouden staan dan zou er geen langzame manipulatie zijn, maar een rapide executie/uitvoering.
   Blijkbaar zijn de machten op aarde flink verdeeld.
   Onwetenden wijzen naar de ander en noemen alles wat ze niet snappen Satanisch terwijl een plan met het grootste mededogen ook een prijs zal hebben. Wie de oorsprong van de mensheid niet kent, kan ook niet oordelen over de koers die gevaren dient te worden. Zij die weten spreken niet en zij die spreken weten niet. De boef is niet altijd de slechterik, en de held is zelden de goeierd. We leven nog steeds in de staart van de zgn matrix, ooit opgezet voor een reden. Een clubje doorgedraaide machtswellustelingen lijkt de touwtjes in handen te hebben, zolang je daar maar in geloofd en je daar tegen verzet dan zal het voor jou ook zo zijn. Focus=locus.
   Na de grote verwoesting en daarna de vloed is de aarde in een lagere bewustzijnsstaat terecht gekomen voor een reden.Alle energie en kennis is bewaard, zie het maar als een kunstmatige coma. Ook het menselijk lichaam als we het nu kennen is een tijdelijke expressie, niet echt het hoogtepunt van evolutie.
   Werkelijk geestelijk ontwaken is nodig om dwars door het kunstmatige dualisme heen te zien en deze kunstmatige tijdbubbel door te prikken, focussen op wat fout lijkt heeft het tegenovergestelde effect.
   Een beetje observerend persoon ziet snel dat “de mens” hier niet echt hoort, zeker niet evolutionair. Fysiek zijn we slechts aan het overleven en niet aan het leven. De dierenwereld is ons op vrijwel alle fronten te slim af, zij zijn van deze planeet en terwijl we denken dat we ze domineren zijn ze onze lifesavers. Ik kan nog uren doorgaan, dan wordt het een artikel op zich, ik kan ook alles onderbouwen, geen probleem.
   Wie ogen heeft, die ziet, wij zijn slechts te gast in deze werkelijkheid, gedraag je er ook naar.

  3. De zgn elite heeft zich alleen kunnen ontwikkelen door het gebrek aan onderling vertrouwen. Waar dienst en wederdienst werden vervangen door een ruilmiddel genaamd geld, stapten zij in. In de bijbel werd al gesproken over de wisselaars. Later kwamen de banken, een produkt van de angst en gebrek aan vertrouwen. Dat vertrouwen in de banken werd tot het exponent uitgebuit door sluwe wisselaars. Zij zijn eigenlijk onze eigen creatie. Nu het beest te groot is, is het de vijand. Megacorporaties van hetzelfde laken een pak, koop er niet meer en ze bestaan niet meer. De kluwe lijkt echter onontwarbaar, de grote massa blijft het systeem steunen, we zitten nog in the dark night.
   Energierasters op aarde zijn op knooppunten bezet door eeuwenoude monumenten, de meeste gebouwd volgens het principe van de gulden snede. Dat in een tijd dat men nog aannam dat de aarde plat was. Zou dat misschien niet betekenen dat er diepe esoterische kennis aanwezig was en in stilte gebruikt werd, Masons? Ten eerste weten waar de energetische knooppunten zijn en daarna er een harmonieus gebouw op zetten als versterker.
   Zijn the powers dus zo onwetend of gebeurt er meer?
   Zijn er meerdere krachten aan het werk en weten slechts de ingewijden het en spreken er niet over?
   Wie het weet mag het zeggen. Waarschijnlijk zullen degenen die het weten niks zeggen 😉

  4. Het her-verbinden met de zielskennis komt langzaam op gang. Velen zijn niet meer, of nooit geweest verblind door de hierarchie die duizenden jaren werd voorgeschoteld, tegenwoordig als new-age denken naar voren wordt geschoven. Velen zijn hier gekomen met een duidelijke herinnering van wat was. Ze laten zich niet verleiden door allerlei mooie sprookjes, ze hebben een herinnering en als het niet resoneert nemen ze het niet aan.Hoe het precies was en hoort te zijn kunnen ze niet precies uitleggen want dat is vreemd aan deze realiteit, woorden en beelden dekken de lading niet.
   Diep onderbewust kennen ze de betekenis van de oude bouwwerken en hun werking, ze herkennen ook het raster op aarde maar alles lijkt toch anders. Angst voor de machthebbers hebben ze niet , ze lachen om hun dwaze capriolen. Als de diepe innerlijke stem van de ouden spreekt, verstomd de waanzin, zij kennen hun kracht. Zij hoeven zich niet te bewijzen, het veld vormt zich vanzelf, een ieder weet een ander feilloos te herkennen en dan is het veld al versterkt.

  5. Het her-verbinden met de zielskennis komt langzaam op gang. Velen zijn niet meer, of nooit geweest verblind door de hierarchie die duizenden jaren werd voorgeschoteld, tegenwoordig als new-age denken naar voren wordt geschoven. Velen zijn hier gekomen met een duidelijke herinnering van wat was. Ze laten zich niet verleiden door allerlei mooie sprookjes, ze hebben een herinnering en als het niet resoneert nemen ze het niet aan.Hoe het precies was en hoort te zijn kunnen ze niet precies uitleggen want dat is vreemd aan deze realiteit, woorden en beelden dekken de lading niet.
   Diep onderbewust kennen ze de betekenis van de oude bouwwerken en hun werking, ze herkennen ook het raster op aarde maar alles lijkt toch anders. Angst voor de machthebbers hebben ze niet , ze lachen om hun dwaze capriolen. Als de diepe innerlijke stem van de ouden spreekt, verstomd de waanzin, zij kennen hun kracht. Zij hoeven zich niet te bewijzen, het veld vormt zich vanzelf, een ieder weet een ander feilloos te herkennen en dan is het veld al versterkt.

  6. Dank je wel dominee cozmic dat floepte er niet zomaar uit 🙂 Ben benieuwd naar het vervolg.

  7. Mooi Coz, je laat me nog lekker even in m’n knollentuintje zitten 😉

  8. Cozmic, dank je wel dat je gewoon je doordachte gedachtes, ook is het midden in de nacht, met ons deelt 😉

  9. Paheto 1.11
   Ooit iets over de Hegelsche Dialektik (dialectiek van Hegel) gelezen of gehoord?

  10. COZMIC, op Argusoog hebben we heel lang over dit jouw onderwerp geschreven, en nagedacht er zijn inderdaad heel veel lijnen hoe je ze noemen wilt, power n’importe, alle gebouwen met een religeuse inslag, de laatste zijn geplaatst door de Franc Maçon, de Obelisque staan Parijs, Londen, Wasighton, afkomstig uit Egypte, maar inderdaad er is veel meer mee aan de hand, kom je altijd weer bij Machivelli uit.

  11. MONIKA, 1,15 wat gooi je nu weer voor een diep en diep politico wetenschappelijk ideé in ons midden, Hegels dialect, the dictatorship of the proletariaat, of te wel thesis, antithesis and synthesis, daar heb ik bijna één jaar een avond school in Toulouse over gevolgt, dit onderwerp zo mooi en complex filosofisch, vraagt heel intensief bestuderen, en begrijpen.

  12. En COZMIC waarom slaap je s’nachts niet, je verstoord zo je ritme van je geest, maar mooi geschreven dat wel, groet!

  13. @Jenne

   Het vroegere scepticisme is niet het huidige scepticisme, ook dat evolueert Jenne. Nog even en je kan jezelf scannen op fouten, net als je PC! Scheelt weer een zieleknijper! Mooi toch?!
   Man, school jezelf toch eens wat bij, en geef me eens een preekstoel! 😀
   Jah, ik ben hier, maar tegelijk ook daar! :mrgreen:

  14. Zelfs sceptici hebben niks meer te vertellen Jenne, zó erg is het al!!
   De evolutie wil dit kennelijk.. dus lean back and enjoy the show!

   Was ik nog maar 4… (zucht)

  15. Haha Jenne, ja ik zag die link van paheto waar het over ‘problem-reaction-solution’ gaat. En dat is idd Hegel’s ’these-antithese-synthese’.

  16. Deze site kan de redactie zo langzamerhand beter omdopen in: Penne met Jenne! hahaha 😛

  17. Jenne, mijn dag/nachtritme was effe vet verstoord door een heftige migraine attack, arme Lilian was er lijdend voorwerp van 😉
   En bijkomend voordeel van de nachtelijke uurtjes is vaak dat ik ff zit te chillen en dan komen de inspiraties los ( the witches hour 😉 )
   Ander bijkomend voordeel is dat de inkt dan ff tijd heeft om te drogen voordat het met natte ogen wordt gelezen. Of dat lieden zo uit hun knollentuin komen en er met modderklauwen aanzitten. Dat dan weer ook.

  18. Jerry, Paul kennende zit er een scheutje Jack in . **BURP** HIPS** >> POLONAISE!!!!

  19. Oke cozmic nu ik dit weer lees over je migraine aanvallen zal ik er ook rekening mee houden hoe ik terug reageer. Ik schrok er namelijk ook erg van hoe er met lillian werd omgegaan. Waardoor ik op 8 april met een reactie kwam dat ik mij afvroeg waarom mensen die anders denken zo aangevallen werden. Misschien was het verstandiger geweest had ik niet RNF clubje genoemd. Dit schoot bij Paul in het verkeerde keelgat.
   Ik voelde wil het bespreekbaar maken waarom het soms zo heftig is op het forum. Wat ook moet kunnen naar mijn mening.Nog even dit heb het al eens eerder tegen je gezegd ken iemand heeft ook last van migraine doet die een mudra trekt het meestal gelijk weg. Op you tube staan filmpjes mudra tegen migraine.

  20. interesting read mister cozmic,
   eigenlijk geef je zelf al het antwoord.

   zoals jouw witching hour een knooppunt/centrum/poort (in het veld van tijd) vormt van gestructureerde informatie, zo is dit vergelijkbaar in het veld van ruimte als je kijkt naar bouwwerken op krachtplaatsen.

   centralisatie van geometrische/betekenisvolle info en vorm transcending through time and space, zelfs de pijl van de tijd heeft hier geen grip op.

   daarom is de volgorde van 1 oorzaak en 2 gevolg geen vast gegeven en bestaan er zoveel psi fenomenen

  21. Janee, je haalt nu 2 dingen door elkaar, Lilian en Paheto, zelf noemde je Paheto ook arrogant ofzo. Bij lilian flipte ik omdat mijn kop dan geen tegenstrijdigheden kan verwerken, dan verlies ik al mijn subtiliteit ( om het zachtjes uit te drukken) Als ik WEET dat mijn kop op stoom staat blijf ik weg van internet en alles wat me kan irriteren, gelukkig was het een tijd lang weg en ik herkende de signalen niet op tijd.
   Dessalniettemin vond ik dat ze een krom, onduidelijk en insinuerend verhaal had geschreven, daar blijf ik bij, maar met minder vuur.

  22. Met kritiek is ook niets mis cozmic, deze twee dingen speelde tegelijk dat van Lillian en Paheto. Wat ik zei over arrogant kwam ook zo kwam hij even sterk bij mij over en wilde dat benoemen. Alleen het stond onder dat lijntje. Onder een ander lijntje kreeg het gesprek tussen Paheto en mij een mooi vervolg.

  23. Berend, wellicht ken je deze docu, Secrets in plain sight http://www.youtube.com/watch?v=L777RhL_Fz4
   Mijn grote vraag is, WAT gebeurt er nu en wat gebeurde er voorheen ECHT?
   Het antwoord op de vraag ligt aan de frequentie waarin je je bevind, vooral als je bijv, uit Akasha wilt lezen. Wie overal een complot ziet en wil zien, zal dat ook zien. Om tot werkelijke antwoorden en inzichten te komen moet je ieder (voor)oordeel loslaten en trachten het hele plaatje te zien. Zal wel weer vaag zijn voor velen, maar zo zij het.

  24. COZMIC, veel wat er door mensen gebouwd is zit vol verborgen messages, door de architecten en bouwers ingebracht, alles in de architectuur is meetkunde, veel oude als de oude Grieken, ook als de Egyptenaren, Sumeriers, oude steden Azië, zuid en noord Amerika, van voor dat de Plactonise platen gingen schuiven, we zijn al zo lang op deze planeet bezig onze stempel overal op te drukken, maar helaas op deze levende planeet is alles tijdelijk.
   En als je niet geleerd hebt de aangebrachte codes en berichten te lezen, zijn deze waardeloos voor de nakomers, er is meer kennis verloren gegaan, als dat er bewaard is, dat is het drama van de mensheid, deze vergeten zorgvuldigheid is vreselijk jammer.

  25. De diepere kennis is dus niet voor het grotere publiek, het is voor hen die het HERkennen. Complotters met een half open oog zien gebouwen op krachtlijnen: DIE ZIJN ER OM ONS TE BEHEERSEN schreeuwen ze.
   Wat nou als de chemtrails een hoger doel dienen? Maar toegeven dat ze bestaan betekend vragen om uitleg en die uitleg zou wel eens tot megapaniek kunnen leiden, een controverse die zijn weerslag niet kent.
   Dat was eigenlijk waar ik naartoe werkte, we weten het niet want vanuit de verkeerde frequentie stellen we de verkeerde vragen en krijgen daardoor de verkeerde antwoorden die passend zijn bij de vraag, die passend is bij de frequentie, en dan is de cirkel weer rond.

  26. Las eens een uitspraak er beweegt nog geen grasspriet zonder dat de bron dat wil.
   Die raakte mij wel.

  27. Dat zijn idd de inzichten die dieper dan diep gaan zodra je ze bevat.
   Mijn favoriet blijft; mens ken u zelve.
   Wie zichzelf kent, kent het universum.

   Het grotere publiek bereik je er echter niet mee, in geval je dat wilt.
   Daarom schrijf ik meestal in herkenbare taal.

  28. Mijn vraag is, of je überhaupt iets ‘anders’ dan alleen jezelf kunt leren kennen.. Als je ‘infinite consciousness’ bent, zoals David Icke altijd zo prachtig zegt (imo), dan IS er niets anders dan ‘Infinite Connection’ met ALLES.. En dus..
   Ken uzelve. Werk zat aan de winkel. Maar dat je daar al die mooie spiegeltjes bij mag gebruiken.. Heerlijk toch? En ja, soms wat minder ‘heerlijk’..

  29. Precies, coz… (1.32) met een beperkt bewustzijn proberen te snappen wat een hoger plan inhoudt is vergelijkbaar met de poging aan iemand met het eendimensionale besef van een stoeptegel te proberen uit te leggen wat de Eiffeltoren is.

   Daarom lees je ook zo vaak dat het niet “resoneert”. Daarom stappen mensen ook over sommige ellende heen. Niet omdat ze het inlevingsvermogen missen, maar omdat ze niet in die trilling zitten, dus het simpelweg niet meer oppikken. Noem het kil en koud of egoïstisch, ik denk dat er een schifting plaatsvindt waardoor mensen onbewust los komen van de oude ellende-trilling.

   Wat de chemtrails betreft, ben ik wel geneigd te gaan “omdenken”. Wanneer we massaal accepteren dat er gif boven onze hoofden uitgestort wordt, dan zal het een nieuwe “waarheid” zijn. Ik wil ook wel aannemen dat de strepen puur condens zijn die in bepaalde atmosferische condities langer blijven hangen dan anders, toch?

  30. Quote in mijn eigen woorden naar de getrans cryptische nauwelijks iets aan de verbeelding overlatende hard hitting woorden van Francis, op en over het zwarte gat van het publieke virtuele plein waar het zonlicht nooit meer zal schijnen:

   ” 1 miljoen voor een hotel kamer voor een nucleair dagje kern koppen, chronisch commenteren als lamgeslagen idiote laffe honden achter een schermpie, het goedkoopste woonkrot als een onbereikbare onbetaalbare illusie, de waterpomptang als tandarts, 2 euro per dag per persoon, 1 ouder gezin, papa en z’n dochtertje, maar dat hebben ze aan hun zelf te danken, maar het gaat om indianen genocide van 100 jaar terug, en het gaat om de paus, en die onzichtbare van de planeet verdwenen demmie boy, daar gaat het om, jaar in jaar uit, in een wereld die bezet is, ingenomen, geannexeerd, leeg getrokken en de resterende hongerende ratten die elkaar nu maar opvreten, op het zinkende wrak dat nederland heet, de alternatieve elitairen al lang weg getrokken naar de oost europese unie…. dat deze schandvlek van de aarde maar snel gewist moge worden… met hun koffers vol virtuele feiten, elkaar om de oren slaand over wie er gelijk heeft, want ze geloven het namelijk allemaal zelf, deze zelf benoemde liefdadigheidswerkers, in carnavaleske egyptische priesteresse en astronauten feest pakjes, en je mag er niet naar vragen, terug naar de sensationele ufo symposiums op afgehuurde landgoederen, liefde licht en spiritualiteit, uit die vieze publieke grabbelton van onhebbelijkheden, over zielige indianen en pedo ministers, schreeuwen en stampen op dat vrije plein, mensen als u dit bedrog nu niet ziet… virtueel het eeuwige leven, maar in het eggie nog geen 1 pak rijst in de kast van een hongerige landgenoot, ondanks het geroeptoeter op dat vrije plein over opstanden in dictatoriale landen, je bent een schande als je het nu nog niet ziet… de krankzinnige relaties van de macht met elkaar, van de ratten bezeken, wie heeft er nog verstand, terwijl de winsten van media markt toenemen en de verkoop daalt en daalt, hoe kan dat… Jezumiet infiltrant al lang ontmaskerde cult agent provocateur schizo feiten ontwijkende Keffende Annie, met z’n zielige indianen, de wereld rond reizend, al lang uitgekotst door die zelfde nog deels overlevende indianen stammen, het Keisha Kraai effect ”

   luister en huiver naar de beste presentator confrontator ever ooit gehoord;

   Dit is de dag (Het Vrije Plein!)
   http://www.youtube.com/watch?v=Pv0MEoJ650s

   http://i.legendaily.com/uploads/521906b3a123e.jpg

   Kiesha Crowther (Updated) Alternative Lifestyles of the Rich & Fraudulent – YouTube
   http://www.youtube.com/watch?v=mYy0xVdPU6Q

  31. Verwoestend goede beste Docu ever ooit Ever gezien en dusz geproduceerd, een echte aanrader, onmogelijke opnamen van de real thing, hoe een land en z’n oorspronkelijke mooie mensen in korte tijd totaal verwoest wordt door de hebzucht veroorzaakt door het aanboren van het zwarte goud…. en dan te bedenken dat het rond rollen van vaatjes op kapotte ezel wagentjes en gare sandalen met levensgevaarlijke goedkope condensaat benzine op de snelweg het beeld is dat op oude foto’s te zien is van het pré standard olie tijdperk in wild west Amerika, iedereen ineens ondernemer voor zń eigen, en dat willen de corpus conglomeraten niet, kapot moeten de kleintjes, en dat gaat ze gegarandeerd lukken, van boven naar beneden, met duizenden jaren oude verdeel en heers technieken, sjjjoettt hoe zou filmer Rachel Boynton er uit zien in het eggie? verwoestend mooie qua uitstraling, anders kom je niet binnen bij The Big Men, met draaiende camera, en 300 pk outboard motoren en op scherp staande raket werpers, jah toch?! En wat is de leugen van het verschil tussen de ExXOn dieven met stropdas die zeggen dat de inboorlingen met bivak muts de dieven zijn. zoals de big black snoop dog daddy reptoid gorilla guerrilla bush zonder strop vrij knutselaar das Man zelf zegt, na vast gesteld te hebben dat iedereen instinctief voor hem buigt.

   Quote: ” ‘Grote jongens’ komen in actie als in Ghana olie wordt ontdekt. Gaat het land Nigeria achterna? Olie en gas in Ghana; Rachel Boynton laat haar documentaire Big Men (2013) voorafgaan door een axioma van Milton Friedman: De mens wordt gedreven door hebzucht en grijpt alle kansen aan om zich te verbeteren. De film laat zien wat er gebeurt als deze drijfveer ontaardt in goudkoorts, pupillen als dollartekens gaan oplichten en een roofdiermentaliteit de vrije teugel krijgt. De katalysator heet in dit geval olie, het zwarte goud. De exploitatie ervan brengt niet het beste in de mens naar boven. ”

   2doc vpro: Big Men
   http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1410004

   mijn gevoel klopte dusz, opgegoogled, shocking wat ik al dacht, the real truth about black beautie queens; http://bigmenthemovie.com/wp-content/uploads/2013/04/still2.jpg

   http://www.hollywood-elsewhere.com/images/column/22406/rachel.jpg

   ♫ Pink Floyd – High Hopes [Lyrics]
   http://www.youtube.com/watch?v=BGBM5vWiBLo

  32. @cozmic, 1.30
   Bedankt voor de kijktip, ik keek net de intro, volgens mij heb ik weleens een stukje gezien, maar ik ben toevallig toe aan een filmpje, dus het komt goed uit, ik ga s kijken!

  33. COZMIC 47,11

   Nou ken U zelfe, en als je nu je zelf niet kent, of sterker nog niet wilt kennen, wat blijft er dan van je over ?

  34. Berend, ik heb die docu zelf minstens 2x gekeken. Het zet je echt aan het denken/verwonderen imo. En dan is dat nog maar een splintertje van de hele balk uiteindelijk.

   Jenne, Ken U zelve, ja to be or not to be. Wie het pad van gnosis opgaat ontdekt stukje bij beetje het universum en zijn/haar deel er in, en dat alles onlosmakelijk verbonden is. Tis niet Anders zei Hans.

  35. @COZMIC, die film moet je ook wel vaker kijken als je de info wil opnemen. Very dense with info!
   Ook gaaf dat Jan Wicherink zijn info vaker wordt genoemd in een video die meer dan 2 miljoen keer bekeken is. Prestatie op zich..

   De link tussen geometrische verhoudingen, het phonetische alfabet, getallen:allemaal verbonden in het universum en kennelijk ook in onze cultuur.

   Wel geinig mijn artikel voor BRES (286?) heeft hier veel raakvlakken mee.
   ik heb die video nog niet afgekeken, hmm ga ik maar eens mee verder

 2. Eerst Joden enz. vergassen en nu op grote schaal alle mensen incl. natuur vergassen/opruimen. Naar de wereldrechtbank in Den Haag ermee? Heeft geen zin, want die valt ook onder de NWO. Dan maar die lui die dit bedenken ook opruimen, zoals nu bij de bankiers gebeurt. Oog om oog, tand om tand. Primitief moet bestreden worden door primitief. Niks geen medelijden mee, doen ze met ons ook niet. Tijd voor harde actie! Geen direct zonlicht zorgt voor de vitamine D tekort.(steeds meer mensen lijden aan een D tekort) Daardoor ontstaan er allerlei ziektes of worden mensen eerder ziek van ouderdomskwalen enz. Chronische verkoudheden is gewoon ontstaan door gepruts aan de natuur. Wij moeten het gewoon niet meer pikken! Wanneer komt er een vliegtuigloze zondag/week? Nee, kan niet. Economie/geld is belangrijker dan de mensheid? Systeem is de baas over de mensheid? Bestaat de duivel/slechte, zwarte entiteit dus toch. Wordt dus hoog tijd dat we terug slaan.

  1. Nope, niks slaan. Slaan heeft nog geen enkel inzicht opgeleverd. Mensen die aan geo-engineering meewerken zijn voor het merendeel niet op de hoogte van de achterliggende agenda. Ze doen gewoon hun werk naar beste vermogen binnen het kader waarin ze waarde hechten aan waar zij aan kunnen bijdragen. Deze mensen zitten nog in het stadium dat het onvoorstelbaar is dat je met deze technologie de mensheid kwaad zou willen berokkenen. Zelfde geldt voor mensen in de zorg, je weet wel, dce medicijnverstrekkers. Zo kan ik nog wel even doorgaan. Het systeem is te complex en in teveel lagen van de samenleving doorgevoerd om dat zomaar eventjes te ontzenuwen en uit te leggen.

   Nogmaal, slaan lost niks op. Elkaar opknopen aan de hoogste boom ook niet. Er zal moeite gedaan moeten worden om elkaar te helpen tot inzicht te komen. Tot die tijd “vergeef hen, want zij weten niet wat ze doen.”

  2. hey, Allaya,

   oog om oog, tand om tand? Slaan verschaft inderdaad geen inzichten maar het stopt wel degene die de chemtrails sproeien. Misschien dat we daarna aan de inzichten kunnen werken!

  3. Beste Allaya, al die mensen uit de tweede oorlog, die zeiden dat ze het niet geweten hadden, kom op, de Engelse kranten staan vol met een koninklijke baby, merde in Syrië komen ze dagelijks om, geld zat de Europese bank gaat er 500 milliard Euro bij drukken, straks is je spaargeld nog minder waard al toillet papier, in de country of de FREE worden mensen per ongeluk doodgeschoten in hun bed, door politie agenten in oorlogs uitrusting, nou ik denk inderdaad dat het tijd wordt dat we van ons af gaan bijten, wel op een slimme en nog geraffineerder als onze tegenstanders de gekozen staat.

  4. Wie wou je dan gaan slaan, peter? De opdrachtgever die ontkent? Dus ja, met zoveel leugens, wie is dan de werkelijke opdrachtgever? Of de piloten die het vliegtuig besturen en hoogstwaarschijnlijk van niks weten?

   Ik weet het, echt, de neiging om een flink erop los te slaan is ook bij mij aanwezig, maar zou het helpen? Helpt het om mensen neer te schieten? Om mensen te laten verdrinken? Om ze te vergassen zoals in Syrië, of ten tijde van de vreselijke WO-II? We leren niks van de geschiedenis, hoe vaak die zich ook herhaald.

   Stel: jij en ik worden het maar niet eens en ik schiet een pistool leeg door jouw hoofd. Is jouw dood een oplossing voor onze discussie? Of heb ik je gewoon (tijdelijk) het zwijgen opgelegd? Tijdelijk ja, want voor diegenen die in karma geloven, hebben we ons lesje op een later tijdstip nog uit te klaren.

   Met ons beperkte bewustzijn overzien we de gevolgen niet van elkaar te vermoorden. Wat we wel overzien is dat het niks oplost en alleen meer ellende en pijn veroorzaakt. Een beetje meer inzicht en wat minder angst, want ook angst is een trigger voor agressie.

  5. Mee eens Allaya , al die domme ‘hooggeleerde’ wetenschappers, lijkt wel of ze allemaal denken dat vaccinaties werken en het maakt niet uit of ze een baby inenten of de lucht, ’t is allemaal even bedreigend.
   Maar zo het beter is een dokter beargumenteerd te vertellen dat je geen prikje wilt, in plaats van hem te gaan slaan.Zo is het ook beter een piloot duidelijk te maken waar die mee bezig is. Enne …hoe meer mensen dat doen …hoe meer kans op een goede=vredigere afloop .
   Jaja, er is wat meer geduld voor nodig.

  6. In datzelfde licht, sjaak, zou ik me zelfs af kunnen vragen waarom ik nog iedere ochtend naar mijn werk ga. Een prachtig opkomende zon die helaas een gestreepte lucht beschijnt met daaronder horizonbreed aaneengesloten fabrieksterrein met de nodige schoorstenen die de lucht verder bezoedelen. Tja, dat terrein is mijn reisbestemming, iedere ochtend weer. Ik sta op de drempel van principieel weigeraar te worden en me op een volledig andere tak van sport te gaan richten. Meedoen is een probleem zodra je je bewust wordt waar je mee bezig bent. Het lastige is altijd hoe je volgende maand je rekeningen weer betaald kan krijgen.

  7. Nu; ja allaya, om je te inspireren kan ik je in ieder geval zeggen dat het kan ; mijn leventje speelt zich af in het zuiden van Frankrijk, leef op een manier die zelfredzaamheid genoemd kan worden , en de vele arbeid die ik verricht vindt in de eerste plaats waarde in het resultaat en geld neemt daarbij een secondaire plek in, zo ben ik een bezig mens maar ….”werken” doe ik niet en ben al jarenlang principieel weigeraar,en dat alles onder een magnifieke sterrenhemel.
   Een meer spiri’inspiratie komt van Cosmic hier op de site in zijn geschrift over zwaard-strijders, in elk geval voor mij een zeer inspirerend geschrift.
   http://www.wanttoknow.nl/inspiratie/zwaardstrijders/
   Misschie heb je ’t al eens gelezen, in dat geval nog maar een keer, is heel niet erg.

  8. Dank voor de link, sjaak, soms moet je inderdaad een artikel herlezen om de volle betekenis mee te krijgen en het moment dat het echt betekenis krijgt varieert naarmate je zelf “groeit”.

   Frankrijk roept blijkbaar velen, waaronder ook mij. Echter ik dien me nog te ontworstelen aan de Nederlandse tredmolen. Het valt niet mee om je los te maken van het “grid”. Het punt van omschakelen is er een van risicomanagement en je hart volgen. Maakt niet uit hoe je het doet, het móet er gewoon een keer uit. Soms kun je het tijdelijk dempen, maar het steekt altijd de kop weer op. Onrust, weerstand, balanceren tussen waan en werkelijkheid om het pad te hervinden waarlangs je wilde lopen: thrive en je verwonderen over de schoonheid van het leven. Ik denk ook dat het niet uitmaakt waar je je bevindt om echt te kunnen leven. Mijn “Camelot” is daar waar ik me gelukkig voel.

   Het is op z’n zachtst gezegd een openbaring om te doorzien hoe het huidige volk en haar menners wordt geleid door de zucht naar geld. Hoeveel keuzes zouden er herzien worden als de factor geld zou ontbreken? Met name de keuzes die je maakt om geld te verdienen, ookal doe je dat met werk of opdrachten die bij nader inzien (bewustwording) niet zuiver zijn voor jezelf en je omgeving.

   Momenteel wordt de druk in Nederland te hoog opgevoerd. Zelfs de brave “schapen” gaan zich roeren door een onredelijk hoge werk- en belastingdruk. Tel daar de bemoeizucht, regeldruk en handhavingsharnas bij op en het plaatje is compleet voor revolutie. De druk kan niet hoog genoeg worden, want dat opent pas de ogen. Aan het eind van je leven wil je niet het gevoel hebben nooit echt geleefd te hebben. En dat gevoel heb ik nu: tijd om het roer om te gooien.

  9. Allaya,

   Ik heb nooit beweerd dat ik de behoefte heb te slaan? De ontkenning dat chemtrails bestaan is op zich een veel groter probleem dan de chemtrails zelf.

   Hier begint de verantwoordelijkheid van de burger, maar zoals je ongetwijfeld zelf weet heeft die het te druk met onbenulligheden en zijn eigen kleine wereldje die ophoudt te bestaan als hij de deur uitgaat!

   Misdaden onbestraft laten kan niet, ook al worden deze begaan door ‘officiële instanties’. Vandaar mijn opmerking!

 3. hey, Allaya,

  oog om oog, tand om tand? Slaan verschaft inderdaad geen inzichten maar het stopt wel degene die de chemtrails sproeien. Misschien dat we daarna aan de inzichten kunnen werken!

 4. Nou vandaag een schitterende dag met een strak blauwe hemel, geen chemtrails zo als eergisteren, het is heerlijk, maar de Zon is toch sterker als vroeger, dat gevoel hebben we allemaal, heb mijn buurman geholpen in de Asperges ja niet snijden van wege mijn rug, maar ze spuiten de grond uit ongelovelijk die kracht van de natuur.

  1. Ha beste Jenne,

   Nou bij mij staan anders de witte strepen in de lucht, zoals het knmi dan zegt: contrails :p
   Over een tijdje als de wetten en het beleid zijn aangepast, dan heten het misschien wel chemtrails ten behoeve van solar radiation management…

   Ik zie behalve strepen ook nog de maan, heb je die ook bij jou?

  2. Trouwens, die kracht van de natuur inderdaad, die is ongelofelijk.
   Kijk maar eens hoe snel eigenlijk alle gewassen nu weer groeien en tot bloei komen. PRACHTIG!, inclusief ‘onkruid’,
   Hartelijke groeten uit Holland

  3. Sluierbewolking, Berend 😉

   Hier ook dikke vliegtuigstrepen, in bijna boter,-kaas-en-eieren patroon. Het voelt zo vies, dat ik geen adem meer durf te halen, maar ja, da’s geen optie.

   Ze voorspellen weliswaar hogere temperaturen, maar ik reken alvast op een melkachtige lucht, broeierig en benauwend.

  4. Beste Berend, wij hebben niet de Maan maar Siriës, grapje, van daag geen vervelende gesluierde hemel, het erge aan dit probleem is, en natuurlijk aan vele handelen, dat we behandeld worden als onmondige kinderen “#¤#¤”, trouwens wat staan ze ver weg van ons, onze gekozen leiders, ze zouden op een andere planeet kunnen verblijven, echte grote schande, ja groet beste Berend prettig voorjaar gewenst, een heel mooi stuk van het jaar.

  5. Berend, die man krijgt van het liegen rood haar en geen rood hoofd 😉

  6. Haha Berend, idd wat lijken ze op elkaar…
   Rick Astley, komt op mij nu achteraf zo over alsof ze een jongetje een mannenstem hadden gegeven… 😀
   Ik woon in de buurt van Nijmegen en hier was het gisteren vol met strepen, echt zo veel een opvallend, dat iedereen verbaasd naar boven had moeten kijken, maar nee hoor. De meesten denken nog steeds dat het normaal is…Wolken zijn geen strepen maar rond, lijken op suikerspin en op getekende schaapjes 😀

  7. Wat dan ook de precieze chemische samenstelling van die strepen is die langzaam een wolkendek vormen, het blijft apart dat 99,9999?% vd bevolking echt never nooit niet omhoog kijkt of erover nadenkt.

   MAar ja, ik ben ook zo’n malloot die nadenkt over piramides en andere ‘non onderwerpen’ en ‘non issues’.

   Het doet me denken aan mensen id het flauw vinden als je over cosmetische produkten zegt: ”wat je op je huid smeert, wat je in je oksels spuit, waar je je tanden mee poetst, waar je je haar mee wast; dat moet je eigenlijk kunnen eten”

   Mijn conclusie is in ieder geval dat we in verschillende waarheden leven. Raar maar waar.

 5. Wij worden stelselmatig uitgeroeid ! Kijk op google naar gloria guidestones dan weet je genoeg ! Zo is het en…..het is aan ons het volk om dit te stoppen we moeten die bastaarden van een elite uitroeien net zoals de bankiers laten ze maar zelfmoord plegen het zijn allemaal bedriegers en bastaards ! Zakken gevuld over onze ruggen ….vreselijk !Ja eens betaal je voor wat je gedaan hebt ! Nu is die tijd aangebroken gelukkig ! Uiteraard wil ik niet dat ze zelfmoord plegen of vermoord worden maar laat ze lekker brommen in het gevang ! Lijkt me heel leuk !

  1. Pietje

   Het zijn de Georgia Guidestones. 🙂
   http://nl.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones

   En mensen hier nog een artikel over de trails,
   http://olympiczion.nl/index.php/de-chemtrail-griep-heb-jij-het-ook-al-2/
   Er wordt daar een verzoek gedaan de foto’s in te zenden.
   Waar ik aan zit te denken is dit geen mensenrechtenschending? Wij mensen hebben zonlicht nodig om vit d e.d. aan te maken, ook is de zon nodig om ons voedsel te doen groeien. De zon onthouden en al wat leeft gaat dood.

 6. Recent? Ik heb een paar jaar geleden een docu ivm. global warming gezien op canvas, geloof ik dat het was, en waar ze dit heerlijk uit de doeken deden. Dus zeer oud nieuws en wij maar denken dat ze ons bewust aan het besproeien waren terwijl de elite er zelf ook doorheen dient wandelen. Tja… één complot uit de doeken worden opeens twintig complotten en zo staat het net vol van.

 7. Linkjes, verwijzingen, onderzoeken, want dit brengt ons geen stap dichter bij de waarheid. Dit maakt mensen alleen maar bang. En die angst is wetenschappelijk aangetoond legt je immuunsysteem plat.

  Een ballon op 25 kilometer hoogte toegeven is iets anders dan wat je nu dagelijks ziet.

  Ik pleit er echt voor om dit soort artikelen of beter te documenteren, of ze niet te plaatsen. Ik kom meer en meer mensen tegen die angstig omhoog lopen te kijken. Mensen die daardoor getraumatiseerd raken. Omdat ze in en positie vergiftigd denken te worden en er niets aan kunnen doen. Dat kan en mag niet onze taak zijn als waarheidsvinders/complotters.

  Een warme groet,

  Dzyan

  1. Ik zou zeggen ga je gang, Dyzan
   Maar mij valt wel op dat juist jij ons bang maakt….
   Tot nu toe kijken de meeste mensen namelijk helemaal niet omhoog, dus.

  2. Nee dat is zo, cynisch bedoeld, zo als nu blijkt alle aangeschafte sérums tegen de Vogel en varkens griep werken niet, over heel Europa 1000 millioen Euro weg gegooid, als die mensen zo ongerust zijn ( wat ze dus niet zijn ) zouden ze er iets aan moeten proberen te veranderen, ze zijn volkomen l’etargies.

  3. Hoi Dzyan, niets om bang voor te zijn// geen reden voor paniek.
   We zijn omringd met gif, er is geen ontkomen meer aan.
   Gewoon sterk blijven en positief, vertrouwen op jezelf en de natuur, dat werkt het beste!
   Als mensen nog leven met angst, dan moeten ze daar nog mee leren omgaan. Angst overwinnen, dat is niet aan ons, of aan de boodschapper, maar aan hun zelf/ jezelf.
   Ontkenning en angst zijn slechts een fase in je leven.
   De waarheid wegstoppen, onwetend blijven is dezelfde als liegen en dat knaagt. De waarheid is bevrijdend.
   🙂

  4. @Dzyan, het gaat om heel veel meer dan chemtrails. Je moet de bigger picture durven te zien. Bewijs voor chemtrails is niet voldoende.
   Het is er slechts een klein onderdeel van.

 8. Het is een grof schandaal, dat er mensen zijn, die alles willen veranderen, zonder dat de Rest van de wereld hierover weten.maak het eerst bekend zodat iedereen eerst er over na kunnen denken, en hun mening erover kunnen geven.er zijn maar weinig mensen die weten wat chemtrails zijn, of zelfs het bestaan ervan weten.

  1. Al die betaalde waarheids sites, vaak pseudo overheid handlangers, als het waar zou zijn wat Uw sites verkondigen, waarom de ééne dag een stralend blauwe hemel en dan plotsklaps de hele hemel bezaaid met strepen kris kras als bij een rasterwerk, bent U misschien ook één van die aan de leugenachtige overheid gepatenteerde figuren, kom Mijnheer hier schieten wij niets mee op!

  2. Al zouden chemtrails niet waar zijn, dan nog zitten we met steeds meer vliegverkeer door het geldgroeisysteem. Een zondag of weekvrij vliegverkeer lijkt mij niet verkeerd.
   Waar jij aan voorbij gaat is dat er steeds meer geheimen van de natuur ontdekt zijn en dat wordt gebruikt als machtsbeheersing. Weermanipulatie is macht. Waterbeheersing(zie wat Nestle doet) is macht. Overal Wifi/data opslaan enz. enz. Er is wel degelijk achter de schermen iets aan de hand. Armer worden armer en rijken worden rijker. Of te wel steeds meer armen en steeds minder hele rijken. Uiteindelijk blijven er dus maar een paar mensen over in dit piramidespel. En zij bepalen hoe wij moeten leven en/of we mogen blijven leven.(NWO) Over 10 a 15 jaar zijn alle grondstoffen op. Het systeem valt dan alsnog. Wil men de aarde weer in herstelbalans krijgen zullen veel mensen moeten wijken. Zo denken zij.(piramide denkend) Maar is dat niet zelf voor god spelen? Men gaat alles automatiseren/robottiseren. Er is dan geen werk meer voor veel mensen. Iemand die sociaal is zorgt dan voor andere invulling, maar de elite vind dat te duur om ons gratis te voeden enz. Dus wij worden gewoon langzaam geelimineerd op allerlei manieren. Dienstverleningsector zoals zorg/school/post/schoonmaak enz. is nu al uitstervende, want er kan niks meer aan verdiend worden. Ik maak me daar dus wel zorgen over, want het gebeurt gewoon voor/onder je neus en is zeker geen complottheorie. Het punt is: er is geld zat en al helemaal als geld gebakken lucht is geworden. Zie onze overheidspotjes indeling. Jij krijgt zoveel miljard voor dit enz. Als men echt wil kan men alle potjes bij elkaar doen en geld investeren waar het echt nodig is. Maar dan moet het wel niet privaat zijn, maar gewoon van ons allen. Nederland is een duivelspoort van de NWO. Wereldrechtbank DenHaag als hoofdstad. Is gewoon een lachertje. Bij oorlog heb je meerdere kanten. Zie Oekraine. 2 vechten en de derde gaat ermee vandoor. Wie zal dat toch zijn? En ik wil een leven, dat op de natuurwetten is afgestemd. Geen 24 uur economie meer, wat gezinnen en families uit elkaar drijft. Ben een mens en geen robot. Er is dus wel degelijk een strijd aan de gang. Of wil je beweren dat dat niet zo is?

  3. Het feit dat je op het ene moment van de dag wel contrails ziet en op het andere moment niet meer heeft puur met de vochtigheid in de vlieg luchtlagen te maken. http://www.knmi.nl/cms/content/22887/vliegtuigstrepen_en_chemtrails
   Natuurlijk zou het wel kunnen dat in bepaalde gebieden aan weermanipulatie gedaan wordt, het is bekend dat voor de olympische spelen met zilverjodide werd gesproeid om de wolken te laten uitregenen voordat deze het openingsfeest van Bejing zouden kunnen verpesten. Maar het idee dat men op grote hoogte chemicalien zou verspreiden om onze gedachten te beinvloeden is echt belachelijk: hoe zou die ‘elite’ dan voorkomen dat ze zelf die troep inademen?
   @Elise: het gaat heel hard met de ontwikkelingen, het is dan ook zaak dat je je aanpast want het tegengaan is niet mogelijk!

  4. Uit je reactie is duidelijk op te maken, dat je je NIET hebt verdiept in chemtrails. Met name ws. door je ongeloof erin. Een open mind zou je wellicht van dienst kunnen zijn, puur door je een weloverworgen afweging te laten maken, en niet op basis van een voor-oordeel. Het gaat niet eens over ‘weersbeïnvloeding’..! DAT IS DE DEKMANTEL die ze ons op de mouw spelden.. De ‘werkelijke waarheid’ is diepverontrustend!

   Het fenomeen ‘Cognitieve Dissonantie’ is vaak van toepassing op dit soort heftige berichtgeving. Je wilt dat het niet waar is, want de consequenties van de waarheid, zouden je wereld volledig onderuit halen. Om je van dienst te zijn, is je mind zó geconstrueerd, om je bij te staan, de klap te verzachten; sterker nog, om de zaak volledig te ontkennen..!!

   Zo kun je bijvoorbeeld het plotselinge verlies van een dierbare in fases verwerken..
   Het verhaal, het WARE verhaal, rondom de aanslagen van 9/11 is gebaseerd op de kennis van de daders van deze functie van de menselijke mind. Ja blaast het ZO GROOT op, dat mensen het gewoon niet KUNNEN geloven, dat het doorgestoken kaart is..!! Ken je die uitdrukking: ‘Ik KAN HET MAAR NIET GELOVEN!’…?? Says it all.

   De verbetenheid om de waarheid te ontkennen, zoals je hier in mijn ogen doet, QM, doet preciés dát wat cognitieve dissonantie’ bewerkstelligt..! Je vindt logica, motivatie, bewijs voor je ontkenning.. Welcome to the real world. Your subconscious has already seen the Truth. That’s why it wants to hide it FOR YOU!..

 9. Steeds meer mensen in mijn omgeving worden ziek. Chronische hoofdpijnaanvallen en verkoudheden. Dementie en vergeetachtigheid. Kanker. reumatische klachten. En dat al op te jonge leeftijd. Als je dit nu nog niet is opgevallen, dan weet ik het ook niet meer.
  Vandaag 13 april 2014 weer een dode weerdag. Er is wel licht, maar niet echt licht/warmte. Net zoals dat ze gloeilampen vervangen hebben met al die andere shit.
  Mijn dochter en ik hebben zeker al drie jaar een chronische bovenlucht verkoudheid en ik ben dus al veel geld kwijt aan zakdoekjes/middeltjes/foto’s enz. Opgezette neusschelpen laten verschrompelen, maar geen resultaat. Allemaal in ons gezin hebben we last van plotselinge heftige hoofdpijnen. En ik vraag me gewoon af waar dit nu vandaan komt. Wij waren geen hoofdpijn mensen. En andere mensen waren niet zo vaak ziek enz. Regelmatig stinkt het bij ons buiten naar iets van gas/lichte rotte eierenlucht. De geur gaat zelfs naar binnen het huis. Weet iemand waar dit vandaan komt? Je wordt er gewoon misselijk/ziek van. Wat me ook opvalt is dat veel gezonde honden van de 1 op de andere dag ineens heel ziek worden. Ik vind het gewoon creapy. What is going on?

  1. Uw leefomgeving is verrot, de lucht is vervuild, het water is vervuild, de aarde is vervuild en als klap op de vuurpijl de moraal van de mensen is ziek, in zo’n soep kun je als normaal mens niet leven en gelukkig zijn, maar goed waarom worden er zoveel tranquilizers geslikt, waar je de rekening later voor gepresenteerd krijgt, onze media is verkocht aan de geesteszieke bewinds lieden, dus bent U op U zelf aan gewezen, en U heeft ook de verantwoordelijkheid hier voor niet de overheid.

  2. questionmarc……weet je wat ik mij óok afvraag in deze?….hoe dik moet de plaat voor je kop zijn om zo te volharden in de ontkenning van de realiteit? Op deze site staan verschillende artikelen…… over de bewezen vervuiling van het oppervlaktewater door chemtrails bijv…..met ziek vee als gevolg. Wie met zijn kop in het zand staat communiceert met zijn reet naar de wereld. Bespaar mij/ons je nonsens, jochie. Word wakker. Het kan natuurlijk zijn dat je op een of andere manier financieel beter word van je gezwam….iets beters kan ik niet ontdekken in je geleuter.

  3. beste Jenne

   Als ik je een goede raad mag geven….kijk eens op deze site naar de mogelijkheden van appelazijn. Vanuit de (mijn) praktijk blijkt dit te werken…goed te werken zelfs. De niet aflatende en langzaam doorlopende stroom van giftige meuk….E-stoffen (waarvan monosodium glutamaat een levensgevaarlijke is) , McDonaldsvoer,…..(ik geef hier lezingen over en het is te veel om hier op te noemen). Het meest basale element voor kwaliteit van zijn is de eiwitsynthese in ons lichaam, en die wordt aan alle kanten belaagd door vergiftiging. Het immuunsysteem staat zwaar onder druk als gevolg en het lichaam reageert in pijn. Evenals hier vind je op de site van de verontruste moeders ingangen naar kennis om een oplossing te creëren voor deze ellende. Tip….groene klei in tabletvorm is ook een uitstekende gifbinder, en dat word door je nieren wél herkend. Die giftige stoffen binden zich aan groene klei/leem, en omdat je nieren die klei wél herkennen pakken zij dat op en voeren het af. Onnatuurlijke stoffen (gif) worden niet herkend en blijven circuleren met alle gevolgen van dien. Verder kan ik je het boek van Andreas Moritz ;de ongelooflijke leverontgifting; aanbevelen. Succes en hou je taai. Grtz. Brinn

  4. Beste Brinn, bedankt voor je interrese en goede raad, met bio appel azijn zijn we vol op aan het experimenteren, met goede gevolgen, van die blauwe klei wist ik nog niet, misschien !

 10. questionmarc……weet je wat ik mij óok afvraag in deze?….hoe dik moet de plaat voor je kop zijn om zo te volharden in de ontkenning van de realiteit? Op deze site staan verschillende artikelen…… over de bewezen vervuiling van het oppervlaktewater door chemtrails bijv…..met ziek vee als gevolg. Wie met zijn kop in het zand staat communiceert met zijn reet naar de wereld. Bespaar mij/ons je nonsens, jochie. Word wakker. Het kan natuurlijk zijn dat je op een of andere manier financieel beter word van je gezwam….iets beters kan ik niet ontdekken in je geleuter.

 11. Bovenstaand klopt niet naar mij. Gevoel.
  Ze sproeien alleen wanneer er zonnenvlammen zijn.

  Het is dus het verminderen cq tegenhouden van de enorme magnetisme golven die op de Aarde afkomen. Dit stoort hun elctro speeltjes….

 12. Ik stuur mensen , die het willen, naar orthomoleculaire artsen; voor NL onder jullie o.m. Dr Koen De Witte. Google eens naar zijn website. Werkt o.m. in Sluis.
  Ernstig zieke mensen werden reeds geholpen, zowel mentaal als met fysiek klachten. Toepassing hoogstaande geneeskunde, naast acupunctuur, osteopathie, enz…Mieke Houthaeve

  1. COZMIC,
   Het probleem is niet het hoe of het waarom, maar waarom worden wij de mensen die dat over zich heeh krijgen niet op de hoogte gesteld !
   Wij worden in heel veel belangrijke zaken niet voor vol aangezien, en buiten gesloten, duidelijk wij laten het allemaal gebeuren en heel gelaten over ons heen gaan, dus de schuld ligt bij ons, bij jou en mij, beste COZMIC.

  2. Feniks heeft (had!) weer de koppositie ingenomen, met een stukje om ‘gerede twijfel’ te zaaien, mensen die hier komen met een neutrale visie, in slaap te sussen.
   Zonder zélf ook maar één artikel over chemtrails te hebben gelezen, is deze orthopeed ook in eens chemtrail-deskundige. Self-proclaimd weliswaar, maar tóch..

 13. De reacties hieronder tonen het weer aan: een hele hoop mensen zijn er van overtuigd dat er al jaren ‘chemtrails’ worden gesproeid. Maar is dat wel zo? En is bovenstaand artikel daar een extra bewijs van?

  Het artikel hierboven verwijst naar een experiment opgezet door een groep Harvard wetenschappers om het broeikaseffect te bestuderen. Het artikel probeert dan om een verband te leggen met de zogenaamde ‘chemtrails’, en te ‘bewijzen’ dat er inderdaad ‘chemtrails’ gesproeid worden . Maar er kloppen toch een hoop zaken niet in dit artikel.

  Een opvallende zin in het artikel hierboven is: “Hun plannen hebben kritiek geoogst van andere wetenschappers en klimaatgroepen die beweren dat het gevaar aanwezig is van onvoorspelbare desastreuze gevolgen”. Maar aangezien die groepen zo bezorgd zijn over dit experiment, waarom zwijgen ze dan in alle talen over de zogenaamde ‘chemtrail’-sproeien dat al jaren zou plaatsvinden? Want er wordt beweerd: “Chemtrails zijn makkelijk te onderscheiden van condensstrepen ofwel contrails“, dus waarom reageren die wetenschappers nog nooit op het zogezegd continue sproeien van ‘chemtrails’, maar wel op een voorstel voor een éénmalig experiment ? Maar wat blijkt? Het zijn enkel een hoop internauten zonder ook maar enige kennis van klimatologie, weerkunde of geologie die ‘bewijzen’ blijven vinden van het bestaan van ‘chemtrails’ met sinistere bedoelingen. Deze wetenschappers weten echter maar al te goed dat hetgeen sommigen als ‘chemtrails’ aanzien, ook gewoon contrials zijn, bekomen onder bepaalde weersomstandigheden. Er is geen enkele klimatoloog of weerkundige die ook maar enige bewering van ‘chemtrails’ serieus neemt, omdat zij veel meer kennis van zaken hebben, en beseffen dat al die ‘bewijzen’ gewoon niet kloppen.

  Trouwens, het is ook helemaal niet zo dat “Op hun website pleit het agentschap ervoor de Verenigde Naties meer bevoegdheden te geven voor betere regulering van geo-engineering/chemtrailprojecten”. Klik gewoon even door op de opgegeven weblink in het artikel, en je kunt zelf lezen dat daar helemaal niks staat over chemtrailprojecten.

  Nog een rariteit in dit artikel: waarom zou men nu een experiment willen uitvoeren om het effect van chemtrails na te gaan, als men zogezegd al jaren bezig is om chemtrials te sproeien? Zou het effect dan ondertussen al niet duidelijk moeten zijn? En als er zogezegd zoveel vliegtuigen zijn die uitgerust zijn om chemtrails te kunnen sproeien, waarom moeten ze dan een speciale ballon gebruiken? En als het al jaren in het geheim gedaan wordt, waarom wordt dit ene experiment dan zo publiekelijk voorgesteld en besproken? Nee, dit alles is helemaal niet logisch indien er echt al zo’n ‘chemtrail’ programma zou bestaan. Eigenlijk toont het in mijn ogen (nogmaals) gewoon aan dat het NIET bestaat.

  1. He Feniks,
   Je verhaal zet geen zoden aan de dijk!
   Wanneer heb je een keer tijd, om aan het echte werk te beginnen?
   Wie nog denkt dat geen geo-engineering wordt toegepast, heeft niets begrepen. En jij hoort daar zeker bij, onverantwoordelijk vind ik dat.

 14. In het kader van dit artikel raden we je aan, een al eerder geplaatst artikel over chemtrails te lezen. De querulanten die maar blijven ontkennen, kennen ws. niet de officiële patenten niet eens; patenten die al zijn toegekend aan de ‘weermodificatie-bedrijven’, die deze chemtrails sprayen. Het is dé perfecte camouflage om ‘je gang te kunnen gaan’..
  Die kennen ws. niet de proeven die gehouden zijn met grondmonsters, ná de spray-vluchten, die duidelijk voor iedereen te zien zijn. (behalve voor genoemde querulanten natuurlijk!)
  http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/chemtrails-door-us-luchtmacht-bedacht-en-gebruikt/
  http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/geo-engineering-weermodificatie-of-massamoord/
  Hoed u voor valse debunkers hier op de site.. 😉

 15. çhemtrails’, grotere onzin heb ik nooit gehoord. Wil je écht met chemikaliën gaan strooien in de lucht dan moet je daarvoor een speciale installatie aan boord hebben, een zogenaamde ‘dispencer’.
  Dat het gebeurd is waar maar dat is dan incidenteel en probeert men cumulus wolken b.v. toch te laten ontlaten, regenen dus, als ze dit stadium nét niet bereiken.
  De vliegtuigstrepen zijn normaliter het vocht dat in de afvoergassen van gasturbines zit en gaat verdampen en bevriezen bij minimaal – 60 graden Celsius.
  Elke gasturbine produceert op grote hoogte waterdamp en dus rijg je, bij de juiste kondities, achter elke motor een witte pluim of streep. Dat is, net als bij wolken, gewoon waterdruppeltjes, nothing more and nothing less. Een klein beetje meer verdieping in deze techniek en je bent helemaal bij de tijd. Alle witte strepem zijn ‘contrails’, kondens soren derhalve. Als er echt chemikaliën in zouden zitten dan geeft dat door dat zelfde zonlicht, bepaalde kleuren als het licht van de zon in de waterdruppeltjes wordt afgebogen. Jaag de mens geen stuipen op het lijf.
  ir Ab Woudstra
  al ruim 30 jaar vlieger op heli’s en vaste vleugelvliegtuigen bij defensie. Daarnaast ben ik akademies opgeleid tot chemies ingenieur.

  1. In aanvulling op mijn eerdere antwoord, er is een hele mooie én bijzonder foto die zéér verdacht lijkt.
   Dat is de foto met dat zigzaggen van de strepen. Ziet er verdacht uit maar is niet meer dan een zogenaamd ‘holdingpoint’ voor de luchtvaart als je moet wachten tot dat je kan landen. Dan vlieg je een bepaald patroon zoals op deze foto. Bekend ‘holdingpoint’ kan je, bij gunstige omstandigheden zien boven de kop van Noord Holland, boven zee west van de kust bij Zuid Holland en boven een deel van Noord Brabant. Schiphol heeft er vier.

  2. Woudstra,
   Aha, zo zit het dus in elkaar… 🙄

   Waarom kan ik dan vliegtuigen zien vliegen, op dezelfde hoogte waarvan het ene vliegtuig wel strepen achterlaat en het andere niet?
   Waarom vliegen vliegtuigen parallel heel dicht bij elkaar ofwel dat normaliter niet mag vanuit veiligheidsredenen?
   Waarom is er informatie van overheden te vinden, die over geo-engineering gaan, en de technieken die ze toepassen (onder andere het verdelen van aerosolen mbv vliegtuigen) en ook aangeven niet te weten wat de nadelen hiervan zijn?
   Waarom kan ik informatie vinden over de sproeiacties van het leger (b.v. vanuit de kust in Nederland tot aan de Eifel in Duitsland) tijdens oefeningen om de ‘vijandelijke’ communicatie te verstoren, of zelf niet traceerbaar te zijn, dmv zogenaamde ‘dubbels’?
   Waarom zie ik vliegtuigstrepen die in de vorm van een cirkel boven mijn woonplaats vliegen?
   Waarom zie ik vliegtuigen waarbij tijdens het vliegen opeens geen streep zichtbaar is en dan opeens weer wel, net als aan- en uitgezet?
   Waarom is er opeens op een normale ‘vlieg’dag geen enkel vliegtuig te bekennen, niet met en ook niet zonder strepen? En soms wordt er heen en weer gevlogen, door dezelfde vliegtuigen, die enkele km’s verder op gewoon terugvliegen, en strepen achterlaten die boter-kaas-en-eieren- patronen, en vormen van een x hebben?
   Waarom lijkt het vaak erop alsof een vliegtuig net als een raket verticaal vliegt?
   Waarom waaien deze strepen op zo een kunstmatige manier uit?
   Ik heb nog veel meer vragen voor je, maar heb jij misschien ook antwoorden voor mij?

  3. Monika (20.2): wat het antwoord ook is op veel van je vragen, het gaat niet bewijzen dat er iets gesproeid wordt. Veel van die vragen hebben wellicht een perfect normaal antwoord in de metereologie of luchtvaart.
   Een vliegtuig dat boven jou cirkelt? Wellicht moet dat even wachten voordat het mag landen, want daarom doen ze vaak een rondje?
   Maar hier zijn ook een hoop vragen die ik al eerder gesteld heb, maar waarvoor er op deze site nog nooit een degelijk onderbouwd antwoord is gegeven (maar wel een hoop beweringen…).
   1) Welke indicatie/bewijs is er dat een chemtrail niet gewoon een metereologisch fenomeen is?
   2) Zijn er metereologen die het er mee eens zijn dat chemtrails geen contrails zijn?
   3) Indien ze door mensen gemaakt worden, welk product sproeien ze dan juist?
   4) Indien ze door mensen gemaakt worden, waarom sproeien ze dan steeds met heel veel vliegtuigen, en niet met één vliegtuig dat heen en weer vliegt, zoals een landbouwer die zijn veld bewerkt?
   5) Indien ze door mensen gemaakt worden, welke organisatie zit er achter het sproeien van chemtrails?
   6) Indien ze door mensen gemaakt worden, wat is de bedoeling van deze organisatie?
   7) Indien ze door mensen gemaakt worden, waarom willen ze dit dan geheim houden?
   8) Indien ze door mensen gemaakt worden en die het geheim willen houden, waarom sproeien ze dan niet enkel ’s nachts of bij bewolkt weer?

  4. Neem eens een kijkje (als je geduld en tijd hebt) op http://casperflights.com/unified/?location=eham
   Hier zie je alle vluchtbewegingen boven Nederland. Alle vluchten zijn genummerd maar ook regelmatig ‘onbekend’ voor de vluchtradar. Als zij het niet weten, wat denk je dan dat er boven ons hoofd afspeelt!
   Dus alle vliegtuigen! Alle vliegtuigen die extra aanwezig boven je hoofd zijn en niet op de Nederlandse vluchtradar zijn ‘alien’.

  1. Bedankt Cozmic voor het plaatsen. En nu maar hopen dat de eeuwige ‘nee het zijn gewone vliegtuigstrepen’-mens het ook op een serieuze manier weet te waarderen, wat het onderwerp geo-engineering betreft en waar chemtrails een deel van uitmaken.

  2. Had van de week nog last van vochttrais, zo erg dat ik maar al te snel in het ziekenhuis belanden. Mijn landingsgestel was geheel buiten gebruik geraakt. Gelukkig na goed en degelijk onderzoek kan ik weer nieuwe lijntjes trekken ter opluchting.

  3. Ja Paul, had ik gehoord 🙁
   Maar je bent al weer opgeknapt van het incidentje?

 16. Volgens veel mensen hier, en wij ook, is de Zon veel sterker als anders, waar door geen ideé, de hemel was diep blauw, met mooie witte wolken, dus daar ligt het niet aan.

  1. Aprilzonnetje is altijd loeisterk vanwege de hoge UV. Badmutsen weten dat.

 17. mag ik uw aandacht….. voor het volgende: nog meer bewijs voor chemtrails! Is dit voldoende bewijs voor de non-believers???

  “By now everyone has witnessed streaks of white trailing across the sky, stretching from horizon to horizon, ultimately turning the skies into a murky haze. We can no longer ignore the fact that our skies are being heavily polluted with aluminum, barium, lead, arsenic, chromium, cadmium, selenium, and silver. All of which attribute to a host of health problems including: neurological effects, heart damage, eyesight issues, reproduction failures, immune system damage, gastrointestinal disorders, damaged kidney, damaged liver, hormonal problems, and more.

  The truth is the government is spraying deadly chemtrails in hopes of population reduction. Furthermore they have been known to use chemtrails as biological testing agents on the populace; all while claiming they are nothing more than mere vapor.

  We’ll now we have 100% undeniable evidence that chemtrails exist. The video below is of Rosalind Peterson, the president of Agriculture Defence Coalition. In it she address the United Nations on chemtrails, geoengineering, and weather modification (HAARP).

  If you were a skeptic before, I can assure you, that you will not be after hearing what she has to say to the people in power….”

  http://www.youtube.com/watch?v=L5is16A8pfw
  United Nations Webcast
  http://beforeitsnews.com/chemtrails/2014/04/holy-crap-heres-your-sign-100-undeniable-proof-chemtrails-and-haarp-are-real-leaker-speaks-out-at-the-united-nations-meeting-2446068.html

 18. Het is een dekmantel om ons de Nieuwe Wereld Orde in te leiden. Ze willen dat met niet meer dan 500 miljoen mensen, dus er moeten er een hoop opgeruimd worden. De chemtrails verzwakken de mensen en de natuur. Dat is ook de bedoeling. De mensen die de macht over ons hebben en dit organiseren hebben de middelen om dit te overleven. Ze zien ons puur als ongedierte; om te gebruiken voor hun behoeften en wensen. Ze zijn daarom insane en moeten achter slot en grendel.

 19. http://youtu.be/5yZhh2leRJA schokkende waarheid over geo engineering Dane Wigington

  http://youtu.be/KtucWUKDPE4?list=PLF0D699E3D72285E1 hawaii nl ondertiteling. monsanto kweekt aluminiumbestendige zaden..

  http://youtu.be/5k3WrgevpeI US military intentionally poisoning us
  Dr Ilya Sandra Purlingieri, author, educator and environmental writer

  http://youtu.be/V5y1WorkLJw Haarp chemtrails over Gna kunstmatig gecreeerd dna, adding a third string to our two string dna.

  http://youtu.be/DTxvWLrUeE8 rosalind Peterson

  http://youtu.be/jHm0XhtDyZA?list=PLHJPXm5We_Cb3vGpBt4bY4NJSNCccJJrZ Geoengineering Whistleblower ~ Ex-Military ~ Kristen Meghan, Hauppauge, NY, January 18th, 2014

 20. Ik geloof ook dat het zonlicht word weggehaald door deze methoden terwijl zonlicht juist zo goed is voor aarde en mens en dier.
  Maar wat ik niet begrijp is, waarom zouden nwo machtelite dit doen omdat ook die personen de lucht inademen en dit ook hun dna veranderd. Of je het nu aan de andere kant verspreid of niet het komt altijd terug en wordt over de hele aarde verspreid

 21. Vandaag, geen stralende blauwe hemel, maar totaal versluierd, ik vind het niet erg, maar wel een probleem dat mij niet verteld wordt waarom, en dan mij zelf, ons hier over laten beslissen, ’t is waar de zon is scherper, vinden wij allemaal,

 22. uv straling / zonlicht desinfecteert de grond, het bestrijdt schadelijke schimmels/ bacteriën en virussen (denk maar aan vogelpest), minder zonlicht betekend dat de landbouw meer bestrijdingsmiddelen moet gebruiken, verder is zonlicht er belangrijk voor vitamine d aanmaak die ook van belang is bij de voorkoming van kanker, chemtrails kunnen ’s ochtends aangebracht inderdaad zonlicht tegenhouden, ’s nachts echter voorkomen ze dat de aarde afkoelt, het werkt dan als een isolatiedeken en warmt de aarde juist op, bij een wolkeloze nachtelijke hemel koelt het sneller af dan met wolken, kijk naar de tijdstippen waarop de chemtrails worden aangebracht, is het om zonlicht te dempen of is het om ’s nachts de warmte vast te houden? chemtrails zijn er niet om de mensen te helpen, ze brengen schade toe.

 23. Dagelijks vliegen er vliegtuigjes door het luchtruim, ze vliegen hoog en lijken daardoor heel,klein, nauwelijks te zien, als je aandacht er niet door getrokken wordt. Overdag, s’nachts de ene dag wat meer dan de andere. Afgelopen maandag werd er een record gebroken. Niet te stuiten. De hele lucht was al bezaaid met strepen, boter kaas en eieren, halve rondingen die breder worden daarna donker, als een grote langwerpige dikke donkergrijze deken, daarna oplossen en ja hoor het is mooi weer.

  Voor mijn gevoel zijn ze dagelijks bezig mooi weer te creëren en dat terwijl wij ons als burgers schuldig zouden moeten voelen omdat wij met ons leefgedrag zorgen voor het opwarmen van de aarde. Er wordt regen voorspelt maar de weersverwachting slaat nergens meer op. Ik weet nu al dat er ondanks de voorspellingen of donkere wolken geen regen valt te verwachten. Weermannen hebben we niet meer nodig.

 24. kijk maar eens naar de documentaire look up op you tube
  daar leggen wetenschappers uit wat het doet met onze aarde deze geo engenering
  het is nog veel erger als we denken
  en ik ben een van die personen die gevoelig is voor chemicalien dus ja ik ben vaak ziek van die bende die ze in de lucht sproeien en die haarp straling wauw die is ook heftig hoor
  ik heb wel eens ergens gelezen dat collodiaal goud helpt
  heb het geprobeerd en inderdaad ik werd helemaal helder in mijn hoofd
  maar ja duur dus kan het niet altijd gebruiken
  ze moeten er gewoon mee stoppen want ze vernietigen de aarde ermee
  we worden al honderdern jaren zoniet duizenden al geregeerd door een stelletje criminelen die zichzelf tot leiders hebben uitgeroepen en ons plunderen en we zijn in die tijd zo mindfuckt dat we alles geloven en allles doen wat ze zeggen
  en dat begint al op de kleuterschool slaven zijn we gewoon en we hebben het niet eens in de gaten
  mar er komt verandering mensen worden wakker gelukkig
  daar ben ik blij mee

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.