WantToKnow.nl

‘UFO’s bestaan!’

Afgelopen zaterdag besteedde dagblad De Telegraaf een volle pagina aan een interview met Dr. Coen Vermeeren, hoofd van het Studium Generale van de TU-Delft. Vermeeren is een man naar ons hart, omdat hij voor ons de houding van de wetenschap op erudiete wijze personificeert. Hij is als wetenschappelijk opgeleid mens in staat om zaken in twijfel te blijven trekken. Vermeeren is niet, zoals veel wetenschappers in de ivoren toren van het wetenschappelijk bastion geklommen om zich met hand en tand te verzetten tegen de aanvallen op de wetenschappelijke dogma’s, die het bastion vormen.

“Twijfel is een mooi uitgangspunt voor een wetenschapper.is zijn uitspraak, die het bovenstaande mooi samenvat..! Afgelopen zaterdag stond het onderstaande artikel in De Telegraaf, ten teken van -naar onze mening- snel veranderende tijden. Zowel van de kant van ‘De Telegraaf’, als van ‘de Wetenschap’ komen signalen dat het ook gewoon mensen zijn, zoals jij en ik, die achter wetenschappelijke studies zitten en kranten volschrijven. En ook déze mensen verwonderen zich,’twijfelen’, om het zo maar even te noemen. Hier het hele artikel:

* * *

‘UFO’s bestaan!’,

december 2011 © De Telegraaf
Marie-Thérèse Roosendaal

x

Dr. Ir. Coen Vermeeren, directeur van Studium Generale van de TU-Delft

Ruimtevaartwetenschapper TU Delft Coen Vermeeren verdiepte zich in buitenaards leven en bekent: “UFO’s bestaan!” Als 12-jarige stond Coen Vermeeren (49) in de achtertuin om ruimtestation Skylab voorbij te zien komen: “Één grote bol fel licht.”

Een jochie dat gefascineerd was door het luchtruim en met het hoofd in de nek naar boven tuurde. “De luxe van een sterrenkijker had ik niet, maar met een verrekijker kwam ik een end. Ik was aangestoken door het enthousiasme van jullie gerenommeerde ruimtevaart-verslaggever Piet Smolders, en zijn begeestering gaf ook de doorslag bij mijn studiekeus. Een moeilijke, want ik was net zoveel alfa- als bèta-man, goed in taal en wiskunde, en ik wilde óók psychologie studeren en óók medicus worden.”

De cover van het bewuste boek van ruimtevaartdeskundige Piet Smolders.

Dr. ir. Coen Vermeeren, in zijn vrije tijd musicus en schilder, is nu docent Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek aan de TU-Delft. Een wetenschapper, die net als diezelfde, oerrationele Piet Smolders het bestaan van ufo’s en buitenaards leven erkent. Móet erkennen, en niet langer kan ontkennen. “Smolders wilde op zijn 65ste voor eens en altijd afrekenen met dat gespeculeer over ufo’s, want die bestonden niet, punt uit. Hij dook erin, en moest het tegenovergestelde concluderen in zijn boek ‘E.T., geen mythe maar werkelijkheid’.” (zie afbeelding)

Zo verging het ook Vermeeren, die als Hoofd Studium Generale algemene workshops en lezingen verzorgt voor de TU. “Mijn hoofdtaak, daarnaast doceer ik ook aan onze 500 eerstejaars Lucht & Ruimtevaart; de ‘Youtube-generatie’. Ze vroegen me hoe ik dacht over ufo’s, en mailden me foto’s en Youtube-filmpjes. Op mij maakten die eerst weinig indruk, totdat ik op sommige filmpje het NASA-logo zag. Beelden van de Spaceshuttle met daarnaast bewegende lichten.” NASA, de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie.

Vermeerens nieuwsgierigheid was geprikkeld. “Ik besloot me grondig in ufo’s te verdiepen. Uit onderzoeken is gebleken dat 95% van de honderdduizenden ufo-meldingen verklaarbaar is. Dat gegeven is niet interessant voor een wetenschapper, die onverklaarbare 5% wel!

Het UFO-fenomeen werd al waargenomen tijdens en vlak ná de Tweede Wereldoorlog, toen de cameratechnologie krachtiger werd.

Ufo-meldingen genoeg. Die gaan grosso modo over lichtbollen, die in formaties zweven en dan in een hoek wegzwenken, driehoekige platforms die geluidloos boven een weiland hangen, de ‘klassieke’ schotels die in het niets verdwijnen. Vliegende voorwerpen die geen meteorieten, geen weerballonnen, geen disco-laser-projecties kunnen zijn.

Voor mij was er geen weg meer terug. Ik spitte door getuigenissen van een scala aan zwaar opgeleide en getrainde professionals, van mensen die met beide benen op de grond staan. Piloten, astronauten, generaals, politiemensen, en ingenieurs. Mensen die weten hoe luchtballonnen en straaljagers eruitzien en wat onze techniek kan. Uitgesproken macho’s als F16-vliegers deden heel emotioneel hun verhaal. Mensen die op een gegeven moment de boel opengooiden en zeiden: ik héb dit gezien. Militairen met zwijgplicht, die aan het eind van hun leven, in de tachtig, toch hun verhaal wilden doen, omdat ze het voor zichzelf moesten.
Ook over het befaamde Roswell-incident roerden getuigen zich laat in hun leven. In 1947 zou in de woestijn bij het Amerikaanse Roswell een vliegende schotel zijn gecrasht en buitenaardse lijken zijn geborgen. Veel getuigen hielden die lezing tot hun dood toe vol, al werd het officieel ontkend.

Twee keer zag Coen Vermeeren zelf een ufo: “Raar is het niet natuurlijk, voor iemand die beroepshalve altijd omhoog kijkt. Veel mensen zien ze. Samen met vrienden heb ik er eentje een meter of honderd boven onze buurt gezien, een grote oranje bol. Minutenlang. Het kwam niet eens in me op om naar binnen te rennen en een camera te pakken. Zo overweldigend is het.”

Maar Vermeeren is er voor de volle honderd procent van overtuigd dát er van hogerhand ufo-zaken onder de pet worden gehouden. “Waarom dat gebeurt weet ik niet. Misschien omdat we nou eenmaal in een patentwereld leven. Het recept van Coca-Cola is geheim, en Boeing maakt ook niet alles openbaar. Als wetenschapper steek je je nek uit als je zegt dat ufo’s bestaan. Ik durf het publiekelijk te zeggen, er staan twee van mijn lunchlezingen hierover op internet, binnen een maand waren er tienduizenden hits. Ik heb heel veel positieve reacties gekregen. Niet veel van mijn vakbroeders, wel van de buitenwacht en ook van studenten.”

Verguisd
“Door Skepsis werd ik verguisd, maar die branden je altijd af zonder zinnig argument. Een student, een grote Fries, was na afloop van mijn lezing stil en zei: “Ik heb het nooit geloofd, maar nu twijfel ik.”.. Kijk, twijfel is een mooi uitgangspunt voor een wetenschapper.

Ook de Belgische generaal Wilfried de Brouwer had eerst zo zijn twijfels. Ik had twee weken terug een tête-à-tête met hem. Als kolonel speelde hij van 1989 tot 1991 de hoofdrol in het onderzoek naar een enorme ufo-golf met duizenden getuigen boven zijn land. Twee Belgische F16’s kregen de ufo’s op hun radar, tegelijk met een grondradar, bewijs geleverd. Zelf ufo-sceptisch moest De Brouwer erkennen dat deze luchtvloot niet van aardse makelij kon zijn. Zijn rapport was objectief, maar afgezien van een plukje Waalse pers, negeerden de Vlaamse en internationale media het. In Zuid-Amerika en, nota bene, China, is meer openheid over buitenaardse bezoekers.”

Onlangs berichtten wij over het verhaal dat Russen al weken bezig houdt. De Siberische Marta Yegorovnam zou een dood marsmannetje hebben gevonden naast een gecrashte ufo. Ze zou het alien-lijk twee jaar hebben bewaard in haar diepvrieskist. De beelden gingen snel de wereld rond via internet.

We zitten in Delft in het hart van de luchtvaarttechnologie, als dit aards zou zijn, waarom kennen we het dan niet? Hoe kan het dat die objecten zich zo kunnen versnellen? Dat ze tien meter boven je hoofd geluidloos stil kunnen hangen of haakse bochten kunnen vliegen? Alles zonder die grote brandstoftanks? Die techniek zou de hele CO2-discussie oplossen, alle vervuiling, brandstofproblematiek, de discussie rond kernenergie…”

Overweldigend
Twee keer zag Coen Vermeeren zelf een ufo: “Raar is het niet natuurlijk, voor iemand die beroepshalve altijd omhoog kijkt. Veel mensen zien ze. Samen met vrienden heb ik er eentje een meter of honderd boven onze buurt gezien, een grote oranje bol. Minutenlang. Het kwam niet eens in me op om naar binnen te rennen en een camera te pakken. Zo overweldigend is het.”

 

* * *

 


44 Reacties op ‘UFO’s bestaan!’

Plaats hier je reactie


Spelregels bij de reacties/ het reageren onder artikelen

 • blijf bij het onderwerp en dwaal niet af naar bijzaken. Dat maakt het voor lezers van de reacties ook prettiger.
 • blijf beleefd en gebruik geen scheldwoorden; stevige taal is prima, als het respect gewaarborgd blijft.
 • wil je met mensen even apart of niet over het onderwerp kletsen? Daarvoor is de 'chat' bedacht. Klik op dat knopje en je kunt aan de gang.
 • wij houden ons het recht voor, zonder enige verantwoording, noch opgave van reden, reacties te verwijderen (wordt niet gemeld!) of toegang tot reacties te blokkeren.
 • maak er een respectvol samenzijn van, hier op de site! WELKOM!
Wilt je een Persoonlijke Avatar afbeelding bij jouw reacties?

Je e-mail wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden.

 • spacehoax

  PIET SMOLDERS= EEN LEUGENAAR!!!ER IS NOOIT IEMAND OP DE MAAN GEWEEST!!!YOU TUBE:BART SIBRIL DOCU(MUST SEE!!)YOU TUBE:SPACE HOAX DEEL 1 EN 2!!ETC…ETC…BEWIJS GENOEG!!

  27
 • Iris

  zo makkelijk om te zeggen dat buitenaardsen niet bestaan als je er zelf nog nooit eentje hebt kunnen waarnemen.er zijn veel mensen die ze wel hebben waargenomen. ik heb het nu niet over ufo’s want dat is gewoon aardetechnologie door buitenaardsen reeds aan de nazi’s gegeven. dat is alom al bekend. Ik heb het over buitenaardse wezens en voor mij bestaan ze want ik heb er al zo’n stuk of 20 verchillende kunnen waarnemen. ze zien er niet allemaal uit zoals die grey en zeta en dracons want er zijn ook mooie wezens bij die op mensen lijken en die zijn ong 2.50 meter lang en hebben gewoon normaal haar net zoals wij. Er zijn zoveel mensen die met buitenaardsen kontakt hebben dat het wel erg je kop in het zand steken is om dat anno 2012 nog te gaan ontkennen omdat je er op school en van je ouders, je universiteiten geen info over hebt gehad en het is wel heel erg naief te denken dat mens de enige in al die universa is. Er zijn ook mensen die zeggen bewijs het maar en dan denk ik,er zijn 3,5 miljard mensen die een geloofsovertuiging van de één of andere religie aanhangen, allemaal met een andere visie over de aard van de werkelijkheid, Laten die met zijn 3,5 miljard eerst eens even hun bewijzen tonen . Dat kunnen ze niet maar ze verwachten wel dat mensen die HSP zijn en in andere werkelijkheden kunnen inscannen dat bewijzen. Slaat helemaal nergens op dus. Overal op fora is het hetzelfde Mensen die anderen belachelijk moeten maken omdat ze zelf niets weten. Als je nu nog ontkent dat er niets aan de hand is met deze planeet en zijn bewoners heb je niet goed opgelet. De tekenen zijn overduidelijk. De aarde is een stervende planeet en dat is de realiteit en de bewijzen zijn overal zichtbaar.

  26
 • guido

  Carl Jung (duitse psychiater) heeft ooit eens geschreven over ufo’s als “archetype” iets dat gevat is in ons “oergeheugen”.
  wat te denken hierover…

  25
  • guido

   heb ik ook indertijd gelezen…het collectief oergeheugen.
   Wijlen Piet Vroon in zijn : “tranen van de krokodil” over de “zeer oude hersenen”…allemaal heel mysterieus.
   Het niet loslatende “Atlantis”…enz..

   25.1
  • Dick

   @ Guido, opvallend of misschien ook weer niet 😉 dat je dit artikel hebt geplaatst op 5 december en nu ook deze reactie plaatst op 5 december. Kunnen we Sinterklaas ook onder de archetypes van Jung scharen?

   25.2
  • Paul

   @ Dick

   Je kan nog aan de Sint een andere bril vragen, de Guido is niet de GuidoJ in spé… Er zijn meer hondjes die Guido heten, net als Dick! En pasop! voor laag vliegende pepernoten…

   25.3
  • Dick

   @ Paul, dank je, ik ben blij dat jij, zoals gebruikelijk, nog steeds heel scherp ziet 🙂
   Mijn vraag blijft trouwens of we Sinterklaas ook als een archetype van Jung mogen beschouwen

   Volgens de inhoud van onderstaande link zou Jung Sinterklaas ( en ook de Paus) als een mannelijk archetype beschouwen van “de oude wijze man” Mijn gevoel zegt dat hier wel enig vraagtekens bij kunnen worden geplaatst!

   http://home.wanadoo.nl/a.heer/Jung_archetypen.htm

   25.4
  • Willie

   Dick 25.4: En volgens mijn “inzicht” vieze ouwe man! Mijn moeder noemde hem niet voor niets “Stinkende Gerrit” en het is gebleken dat het vieze (ouwe) mannen zijn, weinig fris en ethisch tot helemaal niet, gewetenloos en schijnheilig. Sorry Dick, dank voor je link! 😉

   25.5
  • cozmic

   nou en of sinterklaas een viespeuk is . http://www.youtube.com/watch?v=g5hHDtYGkD0

   25.7
  • Paul

   @ Dick

   Sinterklaas is voor mij NIETS meer en of Minder dan de eerste beste Turk die als eerste Gastarbeider met Marokkaanse instemming ons land van oudsher al aan deed. Gezegen viert mede reeds de gouden tulpen bollen en de appeltjes van oranje en moorkop soezen na de 80 jarige oorlog met de Koning van Hispania die we nooit hebben geëerd. Of het nou een Jung of een Archetype is geweest, kan me niks verder Schelen, wel dat Hij ooit de Buurman van St. Germain moet zijn geweest, anders was het een scheinheilige vertoning toen der tijd al geweest ons huis voorbij geweest.

   Kortom waar we ons elke dag in het Journaal ons moeten vertoefen om schandalig heden betreffende pedofilie, is dit volksvermaak nummer 1 naast de Kerstman waar elk kind van vreemde snoep en schootbezoekjes mag afleggen. Nederland staat krom in dit soort zaken met deze contrasten, wiens schoot (kruis) wordt de volgende?!

   25.9
 • Rasecht Berensiroop

  Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  De straatpraat over ufo’s, wat een apekool rolt over die tongen, zonder kennis van zaken..
  Even langs het boek de Reis naar de toekomst anno 2100 met pr. Michion Kaku

  In nasleep van de kredietcrisis 2008 en de huidige schuldencrisis gaan ermee stemmen op dat eeuwige groei een illusie is, dat er is iets fout is met het kapitalistische systeem.
  **** Zinloze overproductie
  **** Productie per product wat nodig is voor de bevolking met een veilige overschot
  Historici en economen noemen menselijke tekorten, hebzucht, gebrek aan regulering en falend toezicht de voornaamste oorzaken.
  Wetenschappen is de motor van verniewing en voorspoed, zeker voor de ruimtevaart met of zonder Extraterrestrials,zonder wetenschappen zouden we terugkeren naar tijden van eeuwen geleden.
  Robotten en computers zullen het werk overnemen, wat noodzakelijk is voor preciezie
  werk.
  Het warenkapitalisme wordt een intellectueelkapitalisme.
  Het intellectueelkapitaal behelst precies wat robots en kunstmatige intelligentie nog niet kunnen, patronen herkennenen, het gezond verstand gebruiken.
  De huidige overheden nemen geen sociale beschermende maatregelen voor de uitbouw van de non-profitsector. De kloof tussen arm en rijk zal nog toenemen.
  Het opwaarderen van het wetenschappelijk potentieel, vb binnen de groene industrie, biotechnologie en medische sector, milieuproblemen en klimaatsveranderingen moeten planetair worden aangepakt.
  *****De huidige economische macht centraliseert zich in handelslandenblokken en multinationals of politieke financiële economische industriele defensie machten, de wedijver op heden in de ruimtevaart, het bezitten van de maanrijkdommen is een voorbeeld en stimulatie van de spacedefesiewedloop.De technologische ontwikkelingen in de ruimtevaartsector zullen dit bevestingen de eerste tien jaren….
  Dit kan leiden naar geweld van dictaturen, terrorisme van allerlei slag, niet enkel religieuze fanatici, nationalisme en milieu-extremisme.

  De ontdekking van buitenaards leven zou een doorslaggevend element kunnen zijn in de evolutie naar een planetair bewustzijn dat het pure economische overstijgt….
  ***** sinds 1947 made in de VSA ufo-coverups, al meer dan een decennia plaatsten landen binnen en buiten de Navo de defensie-ufo-archieven op het web.

  Een definitieve ondergang door de mensheid voor de mensheid.
  Een vraag hoe zal de mensheid met al die technologische vooruitgang omgaan, zal de ontwikkeling van de filosofie en wijsheid gelijke tred houden.
  Een vraag komen deze fabelachtige mogelijkheden ten goede voor enkel de beperkte rijke elite, die de wetenschap zal hanteren om de rest van de mensheid in het gareel te laten lopen en onder de knoet te houden of door blijvende oorlogskisting…

  Wat ziet men binnen Vlaanderen, Euro-Europa!
  Stimulatie van het dualisme door de huidige centrum rechtse Europolitiek.
  Alle macht en machtscontrole wordt op economisch niveau geconcentreerd, de politici zijn marionnetten, die uitvoeren wat de economische machtselite dicteren.
  In een democratie van een ongebreidelde vrije markt heeft men enkel iets mede te delen mits de draagkracht van je koopkracht.
  In tal van Eurolanden hebben overheden in tal van sleutelsectoren meer te beslissen. Gelijke rechten en plichten van de investeerders op de vrije markt is ver zoek, vb de reclame-rechten van de commerciële TV-zenders en openbare omroepen, bankschandalen,onnodige uitgevoerde openbare werken kosten miljarden, nutteloze bruggenbouw.. via de wafelijzerpolitiek….

  24
 • Rasechf Berensiroop

  Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  De straatpraat over ufo’s, wat een apekool rolt over die tongen, zonder kennis van zaken..

  Begin jaren negentig, zo’n twitig jaar geleden, werd België bezeten door een ware ufo-rage. Iedereen zag overal vliegende objecten.
  Er volgden tal van legeroperaties, waarna toenmalig kolonel De Brouwer alleen maar kon besluiten: ‘we hebben hier te maken met iets wat nooit door mensenhanden kan zijn gefabriceerd’. Wel….
  Op elke hoek van de straat is geen vliegtuigfabriek, men weet binnen de vliegbouwconcerns, welke vliegtuigen worden geproduceerd voor de burgerluchtvaart-, vrijetijd-, defensie- en ruimtvaart…Men weet zeer goed wat al dan niet van Aardse makelij was en is…
  De huidige Belgische premier, Elio Di Rupo, was in november 1991, Europarlementslid en diende een voorstel via het Europarlement in voor een Europees
  waarnemingscentrum voor ufo’s.
  De VRT maakte het programma hartelijke groeten aan iedereen in de ruimte in het najaar 2008 en voorjaar 2009, waaraan toppolitici meewerkten, de CD-gegevens werden de via de ESA satelliet Probo1, door middel van radiosignalen de ruimte ingezonden.
  De VN ufo-resolutie 33-426 dd 16 december 2005 handelt over diplomatieke relaties met buitenaardse ruimtevaartcivilisaties en eventuele samenwerkingsverdragen, ook
  binnen de veiligheidsraad van de VN.
  Alle gebeuren op de Aarde welke via de TV-actualiteiten, nieuwsmedia worden uitgezonden, om het letter te zeggen iedereen die op Aarde rondloopt staat met de
  twee voeten in het dagelijkse gebeuren, Extraterrestrials en Aardelingen.
  De dames en heren politici worden door de belastingbetalers, via het belastingsgeld worden hun lonen uitbetaald, om ieder politiek probleem te behandelen, ook ruimtevaart met of zonder Extraterrestrials.. Geen flauwe grappen….

  23
 • Rasechf Berensiroop

  Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  Houdt UFO-gebulderend geluid de wereldelite in Davos uit hun slaap
  vijf dagenlang ingaande vanaf 25/1/2012 buiten de Azoren?
  Veiligheid :Circa 5000 Zwitserse soldaten zijn opgeroepen voor de veiligheid van de gasten. Het luchtruim boven het jetset-oord is bijna geheel gesloten.

  De afgelopen dagen zijn onder meer vreemde geluiden vastgelegd boven het Ierse graafschap Armagh en de Duitse stad Mönchengladbach.
  De getuige uit Armagh merkt op hoe dieren reageren op het geluid en dat lokale bewoners uit hun huizen zijn gekomen om te kijken waar het geluid vandaan komt.
  Het geluid is ongeveer een kwartier te horen en verdwijnt dan plotseling.
  Het geluid was volgens de getuigen erg hard en doordringend. Merk op dat op internet veel nepvideo’s worden verspreid over dit fenomeen om het zoveel mogelijk te ontkrachten. De reguliere media besteden geen aandacht aan de vreemde geluiden. Welke Aardse legerclowns waren hier wel of niet aan het werk?

  Sinds donderdag 25/01/2012 verzamelde de weredelite uit de politiek en internationaal zakenleven zich in het Zwitserse Davos, het Wereld Econoisch Forum
  De debatten hebben dit jaar als titel ‘Schiet het 20e-eeuwse kapitalisme tekort in de 21e-eeuwse samenleving?’. Andere discussies gaan over ‘Repareren van kapitalisme’ en ‘Heeft globalisering zijn economische en politieke grenzen bereikt?’
  Schwab : Het huidige wereldmodel van de oude garde is top op de draad versleten,
  een nieuw wereldmodel? Het huidige kapitalisme zal verdwijnen.
  Het gevaar is dat het politieke leiderschap wordt overweldigd!
  De politieke burn-out, zonder oplossingen blijven als er
  oplossingen zijn……..

  In Brazilië is gelijktijdig de grootste anti-kapitalistische bijeenkomst ter wereld begonnen. Vlaggen met teksten als ‘Een andere wereld is mogelijk’ waren te zien bij de opening van het jaarlijkse Wereld Sociaal Forum, de tegenhanger van het Wereld Economisch Forum.

  DE VN-UFO-RESOLUTIE 33-426 dd 16/1/2005 was duidelijk!!!!

  22
 • Rasechf Berensiroop

  Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  VS-admiraal Byrd’s in 1947 reist naar de holle Aarde of naar het binnenste van Aarde met behulp van ruimteschepen van Extraterrestrials Agatha’s
  De ufo-coverups, tip van de sluier worden opgelicht:

  Enkele beschouwingen op dit onderstaand artikel:
  Verschillende Extraterrestrial rassen kunnen goed vertrouwd zijn met
  het dagelijkse reilen en zeilen op de planeet Aarde, dat valt er duidelijk
  uit af te leiden. Maar omtrent de geschiedenis van deze Extraterrestrial
  rassen is hier wel en wat niet bekend?
  De geschiedenis van het ontstaan van leven op de Aarde is verre van volledig
  bekend bij archeologen en antropologen. Op gebied van het ruimtevaartwetenschappelijk terrein ‘ kennis en techniek’ maakt men kennis hoe een planeet op diverse manieren kan geëxploiteerd worden
  voor nieuwe woongebieden enz…. zeer uitzonderlijk interessant!!
  Dom te verschieten dus Extraterrestrials kunnen leven en aanwezigheid zijn met ruimteschepen in het binnenste van de Maan, Mars, Venus, Jupiter (sigaarufo’s) enz
  Spacedefensie : exacte ruimtevaartwetenschappen is de volledige studie
  van het universum. Bestaan er nog oorlogsvoerende kosmosplanetaire
  civilisaties? Noopt tot uiterste voorzichtigheid, zonder voorbarige conclusies
  De Extraterretrails Argatha’s zijn tegen hot nuclear fusion voor oorlogs- en vredelievende doeleinden, met gegronde aanvaardbare redenen, enkel
  medische chemotherapie voor behandeling van kankerpatiënten…

  De grootste doofpotaffaire aller tijden is dat er beschavingen leven in het binnenste van de Aarde. Voor sommigen is dit moeilijk om te geloven.
  Het eerste echte wetenschappelijke bewijs stamt uit 1947 toen admiraal van de Amerikaanse marine Richard E. Byrd over de Noordpool vloog. In plaats van dat hij de pool passeerde vloog hij de Binnenaarde in.
  Zijn vliegtuig werd begroet door luchtschepen die Byrd nog nooit eerder had gezien. Ze escorteerden hem naar een veilige landingsplaats en hij werd hoffelijk begroet door afgezanten van Agartha.
  Ze vertelden hem dat ze bezorgd waren geworden nadat Amerika atoombommen had gegooid op Hiroshima en Nagasaki. Na het bezoek werd Byrd teruggeleid naar zijn vliegtuig en zijn leven was voor altijd veranderd.
  januari 1956 leidde admiraal Byrd een andere expeditie waarbij men 3.500 kilometer in de Binnenaarde reisde.
  De Amerikaanse pers berichtte over de ontdekking van admiraal Byrd, maar de geheime regering spaarde geld noch moeite om het verhaal te ontkrachten. . De federale regering van de Verenigde Staten kocht, stal of vernietigde vrijwel iedere kopie en nam de platen van de drukpers in beslag. Dat de Amerikaanse regering geen vliegtuigen boven de polen tolereert.
  In 1964 verscheen het boek The Hollow Earth van Dr. Raymond Bernard waarin wordt uitgeweid over de onbekende vliegende objecten die uit het binnenste van de Aarde komen. In het boek bevestigt Dr. Nephi Cotton uit Los Angeles het verhaal van admiraal Byrd. Hij vertelt dat één van zijn patiënten, een man van Noorse afkomst, hem het volgende verhaal vertelde:
  “Ik woonde in Noorwegen, dicht bij de poolcirkel. Tijdens een boottocht in de zomer probeerden een vriend en ik zo ver mogelijk naar het noorden te gaan. We namen genoeg voedsel mee voor een maand en gingen in een kleine vissersboot de zee op. Tegen het einde van de maand waren we voorbij de Noordpool en kwamen we in een vreemd nieuw land. We waren heel verbaasd, want het was ’s nachts soms te warm om te slapen. We zagen een vreemde berg. In die berg leek de oceaan op een bepaald punt leeg te worden. Verbaasd gingen we verder en we merkten dat we in een groot ravijn voeren dat naar het binnenste van de Aarde leidde. Er is daar een Zon die in de Aarde schijnt.”
  “Planten zijn er enorm groot, bomen gigantisch en uiteindelijk kwamen we uit bij de reuzen. Ze woonden in huizen en steden net zoals wij op het oppervlak van de Aarde. Ze gebruikten een soort monorail om mensen te vervoeren die langs de rivier van stad naar stad liep. Verscheidene inwoners merkten onze boot op en keken nogal verbaasd, maar toch waren ze best vriendelijk. We werden uitgenodigd om met hen te eten. In de Aarde smaken alle vruchten en groenten veel beter dan aan de oppervlakte. We bleven een jaar bij de reuzen.”
  Een ander bezoek aan de holle Aarde vinden we terug in het boek The Smokey God van de Noorse zeeman Olaf Jansen. In het boek wordt de centrale Zon in de Aarde omschreven die kleiner en minder fel is dan onze buitenste Zon.
  Het boek gaat over de ervaringen van een Noorse vader en zijn zoon die in een klein vissersbootje proberen om ‘het land achter de Noordenwind’ te vinden waar ze over gehoord hadden. Een storm bracht hen naar de opening van de Noordpool. Het boek werd in 1908 gepubliceerd, maar bij terugkomst werd de zoon vastgezet in de gevangenis omdat niemand hem wilde geloven. Op zijn sterfbed gaf hij al zijn landkaarten die hij had gemaakt van de Binnenaarde en zijn manuscript met zijn ervaringen aan zijn goede vriend Willis George Emerson.
  In The Smokey God is te lezen dat de mensen die ze tegenkwamen in de holle Aarde tussen de 400 en 800 jaar oud worden en veel wetenschappelijke kennis hebben. Ze kunnen elkaars gedachten lezen en hebben andere bronnen van elektriciteit. Ze maken vliegende schotels met behulp van elektromagnetisme uit de atmosfeer. Deze mensen zijn tenminste 3,5 meter lang.
  In 1942 ondernamen twee prominente Duitse nazi-wetenschappers een expeditie naar de ingang van de holle Aarde. Göring, Himmler en Hitler juichten dit project van harte toe. De Führer was er van overtuigd dat de Aarde hol was en dat er mensen in woonden.
  Raymond Bernard vertelt in zijn boek The Hollow Earth ook over een foto die in 1960 werd gepubliceerd in de Canadese Globe and Mail en een prachtig groen en weelderig landschap laat zien. Een piloot beweerde dat de foto is genomen vanuit zijn vliegtuig toen hij ‘voorbij de Noordpool vloog’.
  Er zijn zoals gezegd ingangen naar de holle Aarde in Egypte en Tibet, maar ook in Yukatan, de Bermudadriehoek en op plaatsen in Rusland en Afrika.
  Sommige regeringen zijn zich bewust van de Binnenaarde en stoppen het in de doofpot, net zoals UFO’s en buitenaardsen.
  Het dagboek van admiraal Richard B. Byrd
  Ik moet dit dagboek in het geheim schrijven. Het gaat over mijn vlucht op 19 februari 1947. Er komt een moment waarop het rationele van de mens zal afzwakken en dat men onvermijdelijk de waarheid zal moeten aanvaarden. Ik ben niet vrij om de volgende documentatie te onthullen en misschien zal het nooit het publiek bereiken, maar ik moet mijn plicht doen en het opschrijven. In een wereld van hebzucht en exploitatie van een bepaald deel van de mensheid kan men niet langer de waarheid onderdrukken.
  Logboek: basiskamp Noordpool 19 februari
  Bron lees volledig op niburu.nl :Admiraal Byard’s wonderlijke reis naar de holle Aarde 17/09/2011

  21
Feedback
Home

Beste Bezoeker, de website gaat om ongeveer 15:30 in onderhoud voor een noodzakelijke upgrade.

Bedankt voor uw begrip!

Het WantToKnow Team.