Advertentie

Het mysterieuze Andara-kristal-fenomeen..


Wellicht heb je er nog nooit van gehoord. Andara kristallen. ‘Ze’ zijn een tamelijk nieuw fenomeen, hoewel ze al eeuwenlang gebruikt worden door ingewijden, priesters en priesteressen in vele religieuze en spirituele stromingen, is deze hoge trilling nog niet geschikt voor de grote massa, maar dat begint langzaam te veranderen. Hieronder plaatsen we een indrukwekkende doorgeving over dit fenomeen. Na lang wikken en wegen hebben we besloten deze informatie in dit artikel aan te bieden aan onze bezoekers. Omdat het vooral bij ons resoneert, vanuit alle perspectieven, waarin we dit fenomeen onder ogen krijgen. Én in handen doet het Andara-fenomeen ook van zich ‘spreken’..!

Laten we beginnen om je te vragen hierin vooral je éigen onderscheidingsvermogen te raadplegen. Blijf in je eigen neutrale positie van beoordeling van deze informatie. Dat deze info voor óns ‘waar’ is, wil nog niet zeggen, dat jij deze als ‘waar’ dient te beschouwen. Heb je er niets mee, let if go, let it flow, zouden we je willen adviseren. Uiteraard kun je zelf ook op een neutral positie blijven en ‘kijken hoe het fenomeen’ bij jou resoneert.
En grappig genoeg, is het feit dat de ‘Andara-kristal’ in de oudheid met name door de alchemisten werd gebruikt, in dit perspectief wellicht ook veelzeggend.. De Andara-kristal, het Andara-obsidiaanglas (vulkanisch) werd ook wel als ‘de steen der wijzen’ genoemd. Vanuit dát perspectief zal de steen je zeker uitdagen, je eigen-wijsheid te laten resoneren..!

Dus laat deze eigen wijsheid werken en voel of het verhaal met je resoneert. Doet het dat? Prima, lees lekker verder. Doet het dat niet? Laat het artikel dan gewoon links liggen en laat je niet verleiden tot beschimping van deze materie, omdat er -zo leert ons onderzoek- veel mensen zijn, die wel dégelijk indrukwekkende ervaringen hebben met dit Andara-fenomeen. Want het blijkt ook, dat in onze huidige tijd,  waarin steeds meer mensen in bewustzijn en vibratie groeien, er ook steeds meer Andara door natuurfenomenen uit de aarde naar de oppervlakte komt.

Maar wat is Andara-kristal nu preciés?
Andara kristal is een obsidiaan-achtig (vulkaanglas) kristalglas met fenomenale kracht en schoonheid. Een Andara kristal is geen bergkristal, maar bezit wel de buitengewone metafysische eigenschappen, die we ook bij bergkristal aantreffen.. Tussen 1995 en 2001 zijn er in het Californische High Sierra-gebergte, op het landgoed van een sjamanistische medicijnvrouw, grote hoeveelheden Andara kristallen door aardverschuingen naar de oppervlakte gekomen. In vele vormen, maten en kleuren. Ieder kristal met zijn eigen specifieke eigenschappen, eigen karakter, unieke schoonheid en buitengewoon krachtig.

De opdracht die deze sjamaan-medicijnvrouw ontving, was deze bijzondere kristallen te gebruiken voor healing-doeleinden. Maar ook deze kristallen te verspreiden, zodat er een groter grit/netwerk zal ontstaan, die de mensheid helpt naar een hogere vibratie te groeien, en haar ondersteunt in de ontdekking van hun eigen goddelijkheid. Inmiddels worden op steeds meer plaatsen Andara-kristallen ontdekt. Deze zijn zeer rijk aan mono-atomaire metaal elementen als goud, zilver, iridium, rodium, chroom, platina en nog zo’n 60 andere mono-atomaire varianten.

Een schilderij van Glindoni, waarin hij een situatie schildert, waarin raadsman John Dee een experiment verzorgt voor Queen Elizabeth I

Dit mineralencomplex -dat ook zorgt voor de specifieke kleur van de Andara-kristal- wordt door enorme hitte van bijvoorbeeld vulkanisme, meteoor inslag of bliksem, getransmuteerd in een mono-atomair kristal. En dat is de Andara-kristal. Het Andara-kristal is dus zo uniek, doordat in de essentie van het glas-kristal, een fundament ligt van monatomische elementen, zoals het genoemde edelmetaal, wat zorgt voor onderscheid met alle vormen van andere typen kristal. En met vulkanisch/natuurlijk glas, zowel ook met door de mens gemaakt glas. In monsters van de grond waarin Andara-kristallen worden gevonden, worden soms méér dan 70 (!) monatomische metaal-elementen geduid.

Bijzonder is, naar onze mening, dat wij de afgelopen 2 jaar al enkele keren Obsidiaan-glas aanboden in onze aanbiedingen. Dit donkere-gepolijste glaskristal, werd door John Dee, humanist, hermetisch filosoof, wiskundige, alchemist, geograaf en astroloog-adviseur van Queen Elizabeth I, de Engelse koningin, gebruikt, om ‘achter de dimensies’ te kijken. Hierdoor kon hij degelijk advies uitbrengen aan zijn koningin. Het verhaal gaat, dat hij in dit obsidiaanglas heeft kunnen schouwen, en aldus de aantocht van de Spaanse Armada hebben gezien. Inclusief de storm waarin deze vloot zou vergaan..!

* * *

x

Het mysterieuze Andara-kristal-fenomeen..

2020 © WantToKnow.nl/be

x

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.