Advertentie

Mysterieuze wolkencirkel en trompetgeluid Jeruzalem..


x

x

Mysterieuze wolkencirkel en trompetgeluid Jeruzalem..

2016 © WantToKnow.nl/be

x

Een video opgenomen met een mobiele telefoon, werd op 1 oktober op YouTube gezet en werd relatief weinig bekeken nog. Terwijl het fenomeen ’trompetgeluid uit de hemel’ redelijk bekend is en even mysterieus blijft als het was, is deze video even extra aandacht waard. er werd veel gesproken op internet of deze video vals of écht was, totdat op 6 oktober eenzelfde video vanaf een andere locatie in de stad genomen, werd ge-upload. Helaas is deze video niet meer toegankelijk voor openbaar bekijk, maar de critici waren wel ineens stil..

Wij laten je graag de video zien, die nog wél te bekijken is en laten het oordeel graag aan jou over.

https://www.youtube.com/watch?v=TqMBM7eeAMY

Het filmpje doet denken aan de opnames die dit jaar in juni (2015) gemaakt werd boven CERN.. Het is 25 juni en de LHC van CERN wordt opgestart..Deze Large Hadron Collider (deeltjesversneller) ligt in Geneve, Zwitzerland en is de grootste deeltjesversneller ter wereld en tevens de grootste ‘machine’ ooit gebouwd door mensen. Hij werd gebouwd tussen 1998 en 2008 en stelt fysici van over de hele wereld, in staat om bepaalde theorieën te testen. Sinds de opening kampte deze machine met veel ‘pech’, zoals het officieel heet, maar er werden inmiddels ook successen geboekt, waarvan de ontdekking van het HIGGS-deeltje het summum was.

Maar wat weinige mensen weten dat er ook experimenten zijn gedaan met dit apparaat, om kunstmatige wolken te creëren, zodat -zoals officieel werd gemeld- een beter begrip van ‘global warming’ zou kunnen worden verkregen.. Dit Awake-experiment hoopt -zoals het ook weer officieel wordt gemeld- in staat te zijn om deeltjes nog verder te versnellen en resultaten van dit experiment zijn pas te verwachten rond eind 2018. Kan dit fenomeen, dat je hieronder kunt aanschouwen een ‘voorproefje’ geweest zijn van dit ‘AWAKE’… verhaal?

Uitermate interessant is natuurlijk de UFO, het ongeïdentificeerde vliegende object, dat vlak voor het einde van het fenomeen, opstijgend, de kern van deze draaikolk ingaat. Bijzonder is dan ook in onze ogen, dat het fenomeen daarmee ophoudt.. Heeft de UFO daar een rol in gespeeld..?

Wil je meer zien over de achtergronden, kijk dan ook dit filmpje waarbij overigens wel allerlei bizarre ‘conspiracy-theorieën’ lijken te moeten worden besproken. Feit blijft overend, dat een bizar fenomenen zich afspeelden, bij het opstarten in juni van dit jaar, rondom de LHC van CERN in Geneve.. Kijk naar deze video:

Dit zijn enkele foto’s die werden genomen die dag/avond. Ontegenzeggelijk een bizar bliksem-fenomeen boven de stad.

bliksem-lhc-cern-juni-2016-en-ufo

 

bliksem-lhc-cern-juni-2016-3

 

 

10 gedachten over “Mysterieuze wolkencirkel en trompetgeluid Jeruzalem..

 1. Vreemd, groots en onbekend. Ik wil mijn bescheiden mening geven hierover. In de film zie je een grote cirkel, vortex?, want de wolkjes worden naar binnen gezogen. In het midden is een naar ik vermoed een grote verzameling van energie, met een lichte uitstraling.

  De geluiden lijken op een tesla coil;
  https://www.freesound.org/people/CBDel/downloaded_sounds/ zie take nr.2 in een grotere variëteit.

  Wat betreft de vortex zijn er meerdere voorbeelden voorhanden, maar mijn voorkeur gaat uit naar Vortices & Gravity Control van dr. Ning Li.
  http://www.drjudywood.com/articles/a/gravity/gravity.html
  Of het nu een natuurlijk, menselijk, of zelfs buitenaards fenomeen is durf ik mij niet over uit te laten.

  1. Misschien zijn het wel space whales, zoals uit Star Wars 😉
   http://img.lum.dolimg.com/v1/images/purrgil_8a48dffc.jpeg?region=0%2C0%2C1560%2C878&width=768

   Maar er is ook een verklaring van een Russische wetenschapper, Elchin Khalilov, die het een en ander wilde verklaren. Hij zit nu in de gevangenis voor twaalf jaar, quote;
   This article was based on an explanation of scientist/geophysicist Elchin Khalilov who was arrested for “Violations of the law in the activities of the Research Center of the Ministry of Defence have been identified during the investigation conducted by the Military Prosecutor’s Office.” “Khalilov is charged under articles 308.2 (abuse of power, which resulted in grave consequences ) and 179.3.2 (embezzlement on a large scale). He faces up to 12 years in prison” He is accused of fraud and falsification of official documents. Looks like a cover up.
   https://www.sott.net/article/240863-Strange-Sounds-in-Sky-Explained-by-Scientists

 2. Het is heel moeilijk om te bepalen of dit echt is. Foto’s en video’s kunnen dusdanig bewerkt worden dat het bijna niet van echt te onderscheiden is. Wellicht weet je alleen of dit echt heeft plaatsgevonden als je er daadwerkelijk bij was.

 3. van der Jagt.

  Een bijzonder fenomeen op een bijzondere plaats Jeruzalem wat door alle tijden een bijzondere plaats is toebedeeld, in een dergelijke combinatie zou er sprake kunnen zijn van voor aankondiging m.b.t. dingen die staan te gebeuren waarvan de Bijbel gewag maakt, maar ja wij zijn niet meer zo geneigd om Goddelijke aanwezigheid in het heden te aanschouwen.

  1. “….. maar ja wij zijn niet meer zo geneigd om Goddelijke aanwezigheid in het heden te aanschouwen.”
   En misschien is dat ook wel volledig terecht, Pieter, toch?
   Want, is deze informatie én deze gebeurtenis wel van goedwillende afkomst???

  2. @Bert xmaathuisx

   Waarom zou jij de laatste zin van Pieter als volledig terecht willen beoordelen? Waarom zou jij de waarschuwingen/verwijzingen van de Heilige boek gaan negeren/ontkennen. Je beoordeelt het dan hoe jij iets wilt zien, en niet iets zoals het is. Want als het iets goeds zou zijn en het geeft jou een voordeel zou je hem dan gelijk geven?

   Ik ben het volledig met Pieter eens, overigens staan er genoeg waarschuwingen/verwijzingen in de Heilige boeken die wij serieus zouden moeten nemen(voor de gene die het willen).

   Ik ben niet Christelijk of Joods, ik ben een Moslim, heb dan ook heel veel respect voor mensen wie een ander geloof hebben als ik of misschien wel niet geloven. Neem van mij aan ook de Koran geeft net als de Bijbel waarschuwingen over dingen die er gaan gebeuren in de toekomst mbt het eindtijd van de wereld. Dit geluid is er een van.

 4. Dit geluid is al op meerdere plaatsen in de wereld gehoord. In het boek Openbaringen (Bijbel) word gesproken over deze trompetten. Iedere keer wanneer er weer een trompet klinkt komen we in het volgende ‘stadium’ van de eindtijd.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.