Advertentie

’t Verzwegen verhaal: Coronavirus, -pandemie, -vaccinatie..!


Er wordt veel geschreven over het nieuwe Corona-virus, dat zou (gaan) zorgen voor miljoenen doden. Maar alleen al door het luchtje van oplichting, manipulatie en misdaad dat rondom de essentie van het Corona-virus hangt, dienen we met z’n allen heel goed op te passen. Waakzaam te zijn voor de daden van het rapalje, dat niet om een paar mensenlevens geeft, om hun agenda uit te rollen. Een agenda waarbij met name het initiëren, activeren en blijven aanwakkeren van ANGST de essentiële driver is achter het uitrollen van die agenda.

Is die agenda regelrechte massamoord..?? Als je net als wij elke dag de puzzelstukjes voorbij ziet komen, die dan vervolgens ook vrij eenvoudig in een groter plaatje te passen zijn, is die genocide-vorm wel degelijk een optie. Het is met name het werk van de oprichter van Microsoft, de heer William Gates, die met zijn stichting een uiterst dubieuze rol speelt, in het ‘vaccineren van de wereldbevolking’.

Je kent waarschijnlijk ook de uitspraak van Bill Gates, gedaan op een TED-talkcongres, in 2015, waarin hij doodleuk meldt, dat MET HULP VAN VACCINS DE WERELDBEVOLKING IN TOOM GEHOUDEN KAN WORDEN.. En een uitspraak die hij NOOIT HEEFT TERUG GEROEPEN..!!

Hieronder plaatsen we een ‘pas op de plaats’-artikel, met de ontwikkelingen rondom deze Corona-idiotie. Het artikel is geschreven door C.F. van der Horst, de man die ook de auteur is van het wakker-schuddende boek ‘Dodelijke Leugens’, waar je HIER op de site over kunt lezen. (Én in onze bookshop kunt bestellen (HIER)).

Door zijn jarenlange studie is deze auteur in staat, ook genoemde puzzelstukjes in één groter plaatje te passen, zodat er duidelijk inzicht komt, in de verborgen manipulaties van de elite, die áchter deze agenda schuilgaat.. We willen je aanraden zijn verhaal te lezen en -als je het nog niet in je bezit hebt- het boek te gaan lezen over de manipulaties van de cowboys van de farmaceutische industrie en de niets-ontziende ‘mensen’ die daarachter werkzaam zijn.

En natuurlijk is het (weer) geen zwart-wit-verhaal. Natuurlijk lopen er in deze industrie genoeg mensen rond, die als eerlijke en  ‘brave’ huisvaders en -moeders, hun boterham verdienen in deze INDUSTRIE. Maar vergeet niet, dat de ‘filosofie’ achter al de daden van deze Big Pharma-conglomeraten, voor weinigen inzichtelijk is. Dat fraude door deze INDUSTRIE en rechtszaken om deze fraude de kop in te drukken, aan de orde van de dag zijn. Er is dus ook in het officiële, zichtbare veld, waar te nemen, dat Big Pharma in één woord schijt heeft aan wetgeving, moraal en ethiek..!

Dit volgende stukje tekst reiken we je hierbij óók aan, in het kader van met name de Amerikaanse GG&GD, de zogenaamde CDC. Een dienst die de afgelopen decennia verworden is, tot een gruwelijke tentakel van de farmaceutische INDUSTRIE, die niet  -zoals bedoeld- de Amerikaanse bevolking ten dienste staat, maar naar de pijpen danst als instrument van de Big Pharma-cowboys.

Het is een stukje uit een artikel van de bevlogen John Rappoport, wiens blog je kunt vinden, in deze link bij het citaat uit zijn laatste artikel (HIER):

“Ik heb de verbazingwekkende fraude van de CDC in 2009 gedocumenteerd, toen van zogenaamde Mexicaanse grieppatiënten, het overweldigende percentage weefselmonsters aantoonde, dat ze geen enkele soort griep had. En de CDC schatte verder in dat er in 2009 in de VS 22 MILJOEN-gevallen van de Mexicaanse griep zouden komen..

De meest gebruikte tests om mensen te diagnosticeren en te labelen als ‘casusnummers van het virus’, ‘ziek’ en ‘geïnfecteerd’ zijn inherent gebrekkig. Om verschillende redenen bewijzen de antilichaam- en PCR-tests NIET dat mensen ziek zijn of gaan worden. Dit feit laat natuurlijk een gapend gat in de correcte beoordeling van ‘epidemieën’. Het dwingt patiënten ook tot giftige behandelingen die ze niet nodig hebben. Het legt een krachtige, angstaanjagende diagnose in hun hoofd die helemaal verkeerd is.


Er is nu haast bij het ontwikkelen van een nieuw vaccin tegen het Chinese coronavirus. Ik heb de lezers gewaarschuwd dat ten minste twee van deze vaccintechnologieën – DNA- en RNA-vaccins – experimenteel zijn. En dat deze nooit openlijk zijn goedgekeurd voor gebruik door het publiek. Daarom zal de bevolking van de Aarde– als deze vaccins worden ingezet– zal onbewust oprukken naar het niveau van één grote proefkonijnen-test!

DNA-vaccins veranderen op onvoorspelbare wijze, de genetische samenstelling van de ontvangers; PERMANENT! (HIER en HIER ook red.) RNA-vaccins dragen het erkende risico in zich om auto-immuunreacties te veroorzaken. In principe betekent dit dat het lichaam zichzelf zou gaan aanvallen. Het vaccin is een sluitstuk in dit gevaarlijke ‘epidemische’ spel. Het is een van de extreme voordelen voor deze club, van het verspreiden van angst en aanwakkeren van de wens om ‘de autoriteiten te gehoorzamen’.

Rondom deze ‘epidemie’ en ook in het verleden, hebben vrienden en collega’s beoordelingen laten horen, die veel anders zijn dan de mijne. En ze zijn nog steeds mijn vrienden en collega’s. Ik doe geen poging om conflicten tussen ons te veroorzaken en we zijn het ook over veel belangrijke zaken wél eens. Oké– dat is mijn momentopname. Dit is waar ik sta, op dit moment, inzake de China coronavirus situatie. Elk punt dat ik heb gemaakt, in grote lijnen, in dit artikel, wordt uitgebreider uitgelegd in mijn recente artikelen.

Een gepatenteerd virus..? Dat betekent dat het door mensen ontwikkeld is. Maar ook, dat het dus links- of rechtsom is ‘vrijgelaten’. En er zijn geen berichten dat dit per ongeluk gebeurd zou zijn..!!

Ik stel nog een vraag voor uw serieuze overweging. Als zeer giftige vervuiling in de lucht, in Chinese steden, diepe longbeschadigingen veroorzaakt, en wanneer de Chinese regering dat verdoezelt met een verhaal over een virus – wat gebeurt er nu met de miljoenen Chinezen die de lucht inademen? Mensen die in deze steden opgesloten zitten en nergens heen kunnen.

Van verschillende kanten krijg ik belangrijke e-mails toegestuurd, waarin staat dat Wuhan een wereldwijd centrum is van 5G-technologie en -inzet. Ik heb geschreven over de gezondheidsrisico’s van 5G. Is dit weer een andere niet-coronavirusvector voor ziekte en schade? Het zou me zeker niet verbazen. Ik heb geen tijd gehad om dit grondig te onderzoeken. Voorlopig laat ik dit werk tenminste aan anderen over.

Tot slot nog één ander cruciaal punt: zoals je hierboven kunt zien aan de lijst met misdaden die ik hierboven noemde, waar bedrijven en overheden mensen ziek maken en vermoorden en het gebruik van de ‘Virus-cover story’ om hun misdaden te verbergen, blijft het grote publiek het moeilijk vinden, dit te accepteren en te begrijpen. De meeste mensen zoeken liever naar ÉÉN VERKLARING VOOR DE OORZAAK. Er is een diepe psychologische behoefte om de ENIGE oorzaak te ontdekken. Dat is een reden waarom deze ‘VIRUS cover story’ zo goed werkt. Het wordt afgeschilderd als de enige oorzaak en het enige kwaad. Het is de psychologische magneet waaraan allerlei deeltjes zich vasthechten. Deze verslaving moet overwonnen worden.”

* * *

x

x

Coronavirus, pandemie en vaccinatie

– Het verzwegen verhaal –

2020 © C.F. v/d Horst | deze versie WantToKnow.nl/be

x
Inleiding
Er is een nieuwe stam van het Coronavirus ontdekt. Het heeft de (voorlopige) officiële naam ‘2019-nCoV’. In de pers worden we dagelijks op de hoogte gehouden hoeveel slachtoffers het gemaakt heeft. Het nieuws wordt, na SARS, MERS en het Zika-virus, als een nieuwe pandemie gebracht: nieuwe vaccinaties zouden dringend noodzakelijk zijn. “Een corona-vaccin komt eraan (maar of het op tijd is, weet niemand)” schreeuwt een kop in de Volkskrant op 27 januari jl. (HIER) Dit soort teksten en soortgelijke alarmerende berichten, roepen weer beelden terug van de ophef over de gevaren van de Mexicaanse griep en de geclassificeerde pandemie, waardoor de Nederlandse regering 34 miljoen vaccins á  € 7,20 per stuk bestelde en -naar later bleek- volkomen onnodig.
(HIER)

Ten tijde van deze Mexicaans griep (2010) verscheen in het onafhankelijke Duitse arznei-telegramm(HIER) een artikel met de titel ‘De gesponsorde pandemie – de WHO en de Mexicaanse griep’. De twijfelachtige rol van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) werd daarin belicht. Ook het Britse artsenblad, Britisch Medical Journal (BMJ)  was kritisch op het WHO-beleid(HIER) en het gebrek aan transparantie: “De belangrijkste wetenschappers die de Wereldgezondheidsorganisatie adviseren over de planning van een grieppandemie hadden betaald werk verricht voor de farmaceutische bedrijven die baat hadden bij de adviezen die ze aan het voorbereiden waren.”

Ik heb in mijn boek ‘Dodelijke leugens. artsen en patiënten misleid’ uitgebreid verslag gedaan van o.a. de belangenverstrengeling van artsen, adviesorganen en de WHO en wat de gevolgen daarvan zijn voor uw gezondheid. Is daarvan ook nu bij dit nieuwe virus sprake en gaat het weer om een gesponsorde pandemie?

C.F. van der Horst

Coronavirussen
Coronavirussen werden voor het eerst in de zestiger jaren ontdekt. Men houdt ze verantwoordelijk voor een aanzienlijk percentage van alle verkoudheden (met ademhalingsmoeilijkheden) bij volwassenen en kinderen. In 2003 veroorzaakte een coronavirus het ernstige acute respiratoire syndroom, beter bekend als SARS (Engels: severe acute respiratory syndrome).

In september 2012 werd een nieuw type coronavirus geïdentificeerd dat bekend staat als MERS-CoV (Middle East respiratory syndrome coronavirus: het coronavirus van het Midden-Oosten). Rond de afgelopen jaarwisseling (2019-2020) werd in het Chinese Wuhan een nieuwe stam van het coronavirus ontdekt, 2019-nCoV (een afkorting va het Engelse 2019 novel coronavirus).

Symptomen en behandeling
“Mensen met het nieuwe coronavirus hebben longklachten en zijn kortademig. Ook hebben ze koorts,” zo meldt het RIVM op zijn website (HIER).  Zoals bij de meeste aandoeningen het geval is, kan de huidige medische benadering alleen de symptomen bestrijden. Dr. Maria Van Kerkhove van dede WHO, de Wereldgezondheidsorganisatie(HIER) verklaart: “Er is er geen specifieke behandeling tegen coronavirussen, maar de symptomen kunnen worden behandeld,”  (Er is geen specifieke behandeling voor Coronavirussen, wel voor symptomen. (bron: WHO))

Dezelfde WHO rapporteerde (HIER) op 12 januari 2020 dat in Wuhan “onder de 41 bevestigde gevallen er één dode gevallen is. Dit overlijden vond plaats bij een patiënt met een ernstige onderliggende medische aandoening. [nadruk toegevoegd]” Met andere woorden, het virus kan fataal zijn bij iemand die reeds zeer ziek is. Voor iemand die gezond is en een goed werkend immuunsysteem heeft is de kans dat hij ziek wordt klein. Dit geldt al helemaal voor een fatale afloop. En op 29 januari meldde de WHO (HIER) dat wereldwijd het aantal mensen met het virus tot meer dan 6000 was opgelopen. 99% daarvan bevond zich in China. Het aantal sterfgevallen was tot 132 opgelopen.

Coronavirus jaagt verbeelding op hol
De soep wordt niet zo heet gegeten als hij opgediend wordt. Neem de gemiddelde oversterfte (hogere sterftecijfers dan normaal) als gevolg van de gewone griep in de afgelopen 10 jaar in overweging. Het zou in Nederland om gemiddeld 2.000 mensen per jaar gaan, waaronder veel ouderen met een verzwakt immuunsysteem. Wat het nieuwe coronavirus 2019-nCoV  wereldwijd doet, is vergeleken daarbij een lachertje.

Harald Wychgel, persvoorlichter van het RIVM, zei op de website MSN (HIER): “Uiteraard is de gewone griep een reëler gevaar. Maar van het coronavirus weten we nog weinig. Dat spreekt tot de verbeelding van mensen en media.” Het is precies die op hol geslagen verbeelding waardoor de Nederlandse overheid de vaccins van de Mexicaans griep aanschafte. Gaat het nu weer die kant op?

Deze schreeuwlelijk, mw. Chan, al eeuwenlang voorzitter van de WHO, was óók de dame die de wereldwijde pandemie rondom de Mexicaanse griep uitriep. Door het criterium voor een ‘pandemie’ te veranderen. En ze zit er nog gewoon.. Bewijs voor steun uit ‘onbekende hoek’..?!

Nepnieuws
We weten inmiddels dat we niet alles kunnen geloven wat de media ons voorschotelen. Dat blijkt ook het geval te zijn met berichtgeving over nieuwe virussen en pandemieën.  Neem bijvoorbeeld SARS (Severe Acute Respiratory Syndrome) in 2003, toen professor Frank Plummer, directeur van het belangrijkste virologielaboratorium van Canada, een belangrijke rol speelde. In een artikel in The Scientist (HIER)  zei deze expert op het gebied van infectieziekten, dat het nieuwe coronavirus waarschijnlijk niet de oorzaak van SARS is. “Het coronavirus zit zeker in de lucht, het circuleert zeker, maar gebaseerd op onze gegevens, is de relatie met SARS vrij zwak,” aldus Plummer in het tijdschrift.

The New York Times (HIER) berichtte, dat hoewel de Wereldgezondheidsorganisatie verkondigde dat het coronavirus SARS-CoV de oorzaak was van SARS, Plummer daarvan niet zo overtuigd was. In zijn ogen kloppen te veel bevindingen niet. Zo trof de onderzoeker het virus slechts bij 40% van de waarschijnlijke en verdachte gevallen aan..! Hij toonde zich verbaasd dat het ook aanwezig was bij 20% van de mensen, die niét als SARS-patiënt werden beschouwd.

Loopt de WHO te hard van stapel?
Bij de conclusie dat  SARS-CoV de boosdoener is, liet de WHO zich leiden door het werk van Nederlandse wetenschappers van het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. Het team, onder leiding van viroloog Ab Osterhuis (HIER), had apen experimenteel met SARS-CoV geïnfecteerd. Als gevolg daarvan, ontwikkelde zich een longziekte die identiek was aan SARS. Plummer vond het echter bezwaarlijk dat de Nederlandse wetenschappers geen andere apen als wetenschappelijke controlegroep gebruikten.

Hij had zelf kleine dieren zoals konijnen, cavia’s en muizen met het SARS-virus geïnoculeerd en zij bleven vrij van ziekte. Plummer vond dat er meer onderzoek en onafhankelijke bevestiging door andere laboratoria noodzakelijk was, voordat er een stellige uitspraak over de oorzaak van SARS gedaan kon worden. Over het verband tussen SARS-CoV en SARS zei hij : “Het bewijs wordt steeds minder overtuigend naarmate we verder komen.”

Pandemie door nattevingerwerk
Bij de Mexicaanse griep (Eng. swine flu) bleek men de gevallen uit de losse hand te tellen. Verslaggeefster Sharyl Attkisson (HIER) van de Amerikaanse tv-zender CBS, ontdekte in 2009, dat mensen in de VS met griepsymptomen op basis van aannames en schattingen werden gerapporteerd als slachtoffers van de Mexicaanse griep..!

Ongegronde angst of Paard van Troje: De symptomen van de Mexicaanse griep zijn (vooralsnog) hetzelfde als die van een gewone griep.

Zonder laboratoriumonderzoek waarin het H1N1-virus als oorzaak van de Mexicaanse griep wordt geïdentificeerd, is het echter onmogelijk om vast te stellen hoeveel van deze mensen daadwerkelijk de Mexicaanse griep hadden. Als willekeurige grieplijders worden meegeteld, is er natuurlijk al snel sprake van een pandemie..!

Coronavirus of luchtvervuiling?
Er is nog een andere, nauwelijks belichte factor die een rol kan spelen in de longaandoeningen. (zie ook verhaal John Rappoport in inleiding red.) Volgens National Geographic (HIER) sterven in China meer dan een miljoen mensen  per jaar aan luchtvervuiling. Wuhan, een industriestad van meer dan 11 miljoen mensen, is de dichtstbevolkte stad in Centraal-China.

Er zijn daar al jarenlang klachten over ernstige luchtverontreiniging (HIER) en (gele) smog (HIER) die longklachten kunnen veroorzaken — de reden waarom veel Chinezen mondkapjes dragen. Op 30 januari 2020 gold er om 15:00 code rood. Die signalering betekent dat iedereen in de stad gezondheidseffecten ondervinden kan; leden van gevoelige groepen kunnen zelfs ernstigere gezondheidseffecten ondervinden. De sterfgevallen in Wuhan of andere delen van China waar soortgelijke omstandigheden zijn, kunnen daarom (mede) een gevolg zijn van luchtvervuiling.

Shanghai, moderne nieuwbouw, vliegeren en ernstige luchtvervuiling

De Chinese autoriteiten zitten al lang met de voortdurend verslechterende luchtkwaliteit in hun maag. Zo vermeldde de tv-zender CNBC (HIER) een studie waaruit bleek dat ‘de lucht in Peking zo vervuild is dat het inademen ervan evenveel schade aan de longen toebrengt als het roken van 40 sigaretten per dag’. Mogelijk zien de autoriteiten een sensationeel verhaal over een virus als een welkome afleiding van de  werkelijke problematiek..?

Niet heel besmettelijk
Er wordt gerapporteerd dat het nieuwe Coronavirus zich snel internationaal verspreidt. Aangezien 99% van de gevallen nog steeds in China zijn, lijkt dat bericht wat overdreven. Bovendien meldt het RIVM (HIER): “De ziekte lijkt, met wat er nu bekend is, niet heel besmettelijk. De ziekte lijkt ook niet makkelijk van mens op mens overdraagbaar.” Zelfs als mensen ondanks het reisverbod uit Wuhan naar elders zijn gereisd, is de kans dat ze anderen besmet hebben daarom erg gering. Hoe juist zijn dan de berichten over het verspreiden van het Coronavirus? Toch verklaarde de WHO het coronavirus tot een wereldwijde noodsituatie (HIER) op het gebied van gezondheid en droeg zo haar steentje bij aan het verspreiden van angst onder de wereldbevolking.

Pandemieën en angst
Verzekeringen en vaccins hebben iets gemeenschappelijks. Voor beide moet eerst angst gezaaid worden. Als je genoeg aandringt op vreselijke gevolgen, verkoop je je product. Voor vaccins zijn pandemieën in de mode om angst te zaaien. We hebben het eerder gezien met SARS, MERS, Mexicaanse griep, Ebola en het zikavirus (HIER).

Nieuwsdienst Reuters (HIER) rapporteerde op 24 januari dat “met de genetische code van het Wuhan-virus in de hand wetenschappers aan een vaccin beginnen te werken.” Het gaat daarbij om experimentele vaccins. Een van de bedrijven die bij de ontwikkeling betrokken zijn, heet Moderna Inc, een biotechnologiebedrijf, gespecialiseerd in vaccins op basis van synthetisch boodschapper-RNA (mRNA, messenger ribonucleic acid). mRNA is een chemische boodschapper die instructies bevat voor het maken van eiwitten. Het idee is om een vaccin te maken met instructies van een van de kroonachtige pieken op het oppervlak van het coronavirus (vandaar de naam: corona = kroon).

Onderzoeker Paul Flynn van de Raad van Europa, laat er geen onduidelijkheid over bestaan.. Het Mexicaanse Varkensgriepvirus, was een simpele griep. Waarom er dan een pandemie voor uitroepen..? De wereld werd, aldus Flynn en vele andere onafhankelijke wetenschappelijke medici, regelrecht besodemieterd.

Men hoopt dat als deze instructie in het lichaam komt, het immuunsysteem antistoffen tegen het virus gaat produceren. Maar er bestaat echter een risico bij deze experimentele technologie dat het lichaam tegen lichaamscellen antistoffen gaat maken en een autoimmuunziekte ontstaat. Het is niet voor niets dat er tot op heden nog nooit een goedgekeurd mRNA-vaccin op de markt geweest is (HIER). Zeker met de grote haast die nu bij de ontwikkeling ervan gemaakt wordt, is de kans groot dat er een volledig experimenteel product op de markt verschijnt. Wie zijn de proefkonijnen?

Sponsoring door Bill & Melinda Gates Foundation
Moderna wordt vanaf 23 januari 2020 gesponsord door de Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (CEPI) (HIER) , een wereldwijde alliantie die de ontwikkeling van vaccins tegen infectieziekten financiert en coördineert. CEPI is in 2017 in Davos opgericht (HIER) door de regeringen van Noorwegen en India, de Bill & Melinda Gates Foundation, de Wellcome Trust en het World Economic Forum.

De Bill & Melinda Gates Foundation (BMGF) speelt een dubieuze rol. Zo rapporteerde in 2012 The Wall Street Journal (HIER): “De Bill en Melinda Gates Foundation heeft aandelen in negen grote farmaceutische bedrijven gekocht.” Door te investeren in Merck & Co., Pfizer Inc., Johnson & Johnson en andere medicijnfabrikanten heeft BMGF een financieel belang in de productie van vaccins en medicijnen. Volgens de website van BMGF (HIER) zijn de plannen van Bill Gates voor de komende 10 jaar zonneklaar. “We moeten dit het decennium van de vaccins maken”, aldus de voormalig Microsoft topman.

CCN meldde (HIER) dat Bill Gates in 2019 een Coronavirus-achtige uitbraak voorspelde. Hij deed dit in een miniserie op Netflix, Pandemic: How to Prevent an Outbreak (zie de video hierboven), waarin hij samen met Google’s moederorganisatie Alphabet de grote sponsor was van het onderwerp van de miniserie: de ontwikkeling van een universeel vaccin. “Als je denkt aan iets dat miljoenen mensen zou kunnen doden, is een pandemie ons grootste risico”, zei hij (HIER).  Het is interessant dat de Bill & Melinda Gates Foundation na de Verenigde Staten de grootste sponsor van de Wereldgezondheidsorganisatie (HIER) is. En laat nou juist deze ‘onafhankelijke’ WHO is de bron van alle consternatie rond 2019-nCoV. 

* * *

8 gedachten over “’t Verzwegen verhaal: Coronavirus, -pandemie, -vaccinatie..!

 1. Er blijven zich meer en meer vragen stellen over dit “corona virus” in China. Over de financiële en economische gevolgen een bron met Gerald Celente
  https://kingworldnews.com/celente-entire-cities-and-industries-shut-down-people-rounded-up-and-quarantined-what-inside-information-do-they-know-about-the-coronavirus/
  met citaat :
  “Gerald Celente: “Are they (China) closing the factories and are airlines starting to no longer fly to China and it’s hurting the travel industry? Big time. But what do they know that we don’t know? What could all of these different industries know that we don’t know? Are they overreacting or do they have inside information that we don’t know about? And they are fearful. And they have a reason to worry because the fear level out there is really high.
  It means that they are going to have to lower interest rates at a time when they should be raising them. But they are going to have to lower them to boost growth. They are going to be dumping more and more cheap money into the system and so is everybody else. Thailand just lowered their interest rates to an all-time low. All of this is very positive for gold.”
  Eric King: “Gerald, do you sit back and ask yourself, ‘Why are they shuttering entire cities? Why are they having people shut in their homes? Why are they rounding up people? Why are all of the industries closing down?’ As you said, ‘What do they know that we don’t know?’ Do you stop sometimes and say to yourself, ‘There’s something strange going on here.’”
  Gerald Celente: “Yes. And I would believe the communist government just as much as I would believe my government. I don’t believe anything they say. Why are they closing it (China) down? I don’t know. And I know it’s going to hurt them, but is closing all of this down and quarantining all of these people, is that going to stop the spread of it? Because if you are in the place where it (the Coronavirus exposure) happened, it’s not like you are just staying in your home and you are going to stay in there every day, day in and day out — you still have contact with other people. So it’s really going to start spreading “(=einde citaat).
  Ik sluit mij dan ook aan bij de vraag van Celente : “But what do they know that we don’t know?”(=einde citaat). Deze “corona virus crisis” zal imo dan ook gevolgen hebben voor de rest van de wereld, en vooral voor die landen die economische betrekkingen hebben met China. Hier gaat dan ook m.i. veel meer achter schuil, dan alleen maar de vaccinatieproblematiek.

 2. Als gevolg op mijn vorige reacties, een bron die hierbij lijkt aan te sluiten :
  http://stateofthenation.co/?p=6689
  met titel :
  “Wuhan Coronavirus Bio-attack Is China’s 9/11, Same Perps Behind Both – A Strong Case for Premeditated Act(s) of Bioterrorism in Wuhan City, China
  Carried Out by Paid Agents of theZio-Anglo-American Axis “ (=einde titel).
  Ik voeg een citaat bij, alhoewel de tekst in zijn geheel dient gelezen te worden voor een goed begrip :
  “Economic Sabotage & Financial Terrorism
  China has been earnestly pursuing economic development and commercial outreach throughout the world community of nations for many years. Those various business-expanding pursuits have been intensifying over the past decade. The Belt and Road Initiative is just one example of how serious China has been to forge a new Global Economic & Financial System (GE&FS). This new and swiftly emerging Global Economic & Financial System is being built without the domination of the many Western powers that define Anglo-American Axis (AAA). The British and American establishments are especially being excluded. That means that the once Almighty Dollar will have no place in this immense Indian-Russian-Chinese-directed worldwide project.This also means that the Almighty Dollar will be dethroned as the world’s reserve currency. Given the carefully controlled demolition of the US petrodollar by the Eastern powers, the US, UK, Israel and other AAA-aligned nations grew desperate—VERY desperate! “(=einde citaat).
  Ik vermoed dat met deze financiële en economische benadering, we naar de kern van het conflict gaan cfr het eeuwe oude motto “Follow the money…”.
  In de volgende link wordt zelfs een verband gelegd met Epstein :
  http://stateofthenation.co/?p=6743
  met citaten : “WUHAN AND HARVARD… AND JEFFREY by Joseph P. Farrell..
  Wuhan Coronavirus, Jeffrey Epstein, and Harvard University
  tldr: Epstein gave exorbitant amounts of money, at least $9 million (pledged $30 million) to researchers funded by DoD, DARPA, IARPA, and NIH at Harvard University with the expertise and technology to genetically engineer and improve bacteria and viruses. One of Harvard’s most prominent scientists who received $18 million from DoD and NIH was arrested and charged for operating a secret lab in Wuhan China just hours ago – ..(=einde citaat). Ik verwijs opnieuw naar de volledige tekst met de linken. Ik heb verschillende boeken van Joseph P. Farrel, en deze lijkt mij geen fantast. Ik denk dan ook dat het ganse “corona virus verhaal” proporties begint aan te nemen van een ongekende omvang. De doos van Pandora werd imo hiermee geopend. Waar gaat dit eindigen ?

 3. Ik ben het ganse gebeuren rond het coronavirus (intussen omgedoopt tot covid -19) intensief blijven volgen. Opvallend is een stroom van de meest uiteenlopende en tegenstrijdige berichtgeving hierover, die van varieert van ontkenning tot gigantische overdrijvingen. Uiteindelijk is het imo niet meer mogelijk te weten wat er werkelijk gaande is, met uitzondering van de voor iedereen zichtbare gevolgen. Zelfs bij deze is m.i. voorzichtigheid geboden :
  Een bron : https://www.zerohedge.com/geopolitical/lessons-we-have-learned-coronavirus-so-far
  met citaat : “Lesson #3: Never Trust Government” . Dit lijkt mij dan ook de belangrijkste les. De andere lessen zijn evenees van belang. Mijn aandacht werd ook getrokken door de volgende bron :
  http://themillenniumreport.com/2020/02/wuhan-coronavirus-bio-attack-is-chinas-9-11-same-perps/
  Vooral de vermelding Chinas 9.11 is hier van belang, want dit wil dan logischerwijze zeggen dat de top van het land en meerbepaald van de CCP op één of andere manier mee betrokken moet zijn. Op de website van Jim Stone was er al een bericht, dat dit coronavirus een dekmantel was voor een genocide op delen van de Chinese bevolking. (=ouderen en nuttelozen en dissidenten). Uiteindelijk verscheen er zo pas de volgende analyse, een soort “theory of everything” :
  http://themillenniumreport.com/2020/02/staged-coronavirus-pandemic-an-international-criminal-conspiracy-of-epic-proportions/#more-85884
  met één citaat :
  “5G + Coronavirus + Vaccinations + Chemtrails = Depopulation Event” (=einde citaat). Ik verwijs echter naar de volledige tekst waarvan de inhoud mij plausibel lijkt, en weliswaar met een zeker voorbehoud. Rekening gehouden met het verleden kan imo niets uitgesloten worden. Het voormelde bevestigt dus mijn vermoeden dat achter dit “coronavirus” meer schuil gaat. Opvallend is ook dat ondertussen Afrika geteisterd wordt door een gigantische sprinkhanen plaag.

 4. Het toppunt van dit ganse coronavirus gebeuren is dat reeds voorspeld werd in het verleden :
  https://www.foxnews.com/entertainment/dean-koontz-book-predicted-coronavirus
  met citaat :
  “Author Dean Koontz eerily predicted the coronavirus outbreak in his 1981 thriller “The Eyes of Darkness.” The fictional novel tells the story of a Chinese military lab that creates a new virus to potentially use as a biological weapon during wartime. The lab is ironically located in Wuhan, China and the made-up virus is called Wuhan-400. In the novel, the virus is called the “perfect weapon” because it only affects humans. It also cannot survive outside the human body for more than a minute and does not require an expensive decontamination process once it spreads through a population and those who contract it. The coincidence between the book’s virus and the actual coronavirus outbreak is uncanny. “(=einde citaat) Dit doet ook denken aan 11.09 :
  https://www.theatlantic.com/technology/archive/2015/10/going-online-in-the-age-of-conspiracy-theories/411544/
  met citaat :
  “A 12-minute video that’s making the rounds this week claims the 1985 film Back to the Future contains a coded message warning of the 9/11 attacks. The gist of this theory: Twin Pines mall, where one of the movie’s main characters is attacked by terrorists, is meant to represent the Twin Towers. (There’s also something about how film is a portal to transcendence.) The name of the group that made the video, Apophenia Productions, seems appropriate. Apophenia refers to the tendency to perceive a pattern among unrelated or random ideas or objects.” (=einde citaat). Ik durf dan ook niets uitsluiten, wetende dat tal van oorlogen en false flags e.d., al jaren daarvoor werden gepland. Toeval bestaat imo dan ook niet bij dergelijke gebeurtenissen.

 5. Een nieuwe bijwerking m.b.t het coronavirus , met 16 motieven die er achter schuil gaan :
  http://themillenniumreport.com/2020/02/operation-coronavirus-pandemic-16-reasons-for-the-deployment-of-this-devastating-bioweapon-in-2020/
  met citaat :
  “Now here’s the list of reasons why The Powers That Be bioengineered the Wuhan coronavirus pandemic, which is by no means exhaustive. Other NWO motives will surely surface in the months ahead.
  (1) Foist a One World Government upon the World Community of Nations
  (2) Accelerate the Inauguration of Israel as the World Capital of a Global Government Run from Jerusalem
  (3) Ensure the Rapid and Widespread Military Deployment of 5G Globally
  (4) Institute Forced Vaccination Programs Worldwide Mandating Coronavirus Vaccines
  (5) Distract Humanity from Rampant Globalist Corruption and Criminality
  (6) Foster a Conducive Environment for the Hot Phase of World War III and Trigger Event for Armed Conflict
  (7) Fabricate a Pretext for the Controlled Demolition of the Global Economic & Financial System
  (8) Effectuate a Genocide in China as well as Global Depopulation Event Threatening to Become an Extinction Level Event
  (9) Fear-monger throughout the Planetary Civilization in order to Exert Draconian Controls Over the Mind-Controlled Masses
  (10) Expand and Strengthen the UN Powers Granted to the World Health Organization Toward a Global Medical Tyranny
  (11) Coerce China to Comply with American Economic Demands and Trade Policies
  (12) Advance the Greater Israel Project by Disabling Chinese, Russian and Indian Support for Iran
  (13) Establish an International Cashless Society with a One World Currency via a Single Digital Cryptocurrency
  (14) Infect the Entire Global Population with the Coronavirus so That Future Outbreaks Can Be Triggered via Vaccines, 5G, Chemtrails, etc.
  (15) Pose a Serious Threat to Trump’s Re-election with a Black Swan Event that Crashes the Stock Market and Collapses the U.S. Economy
  (16) Promote the Build-out of the Internet of Things as a Solution to Future Pandemics (=einde citaat)
  De voormelde 16 motieven (niet beperkende lijst) lijken mij heel plausibel, en komen grotendeels overeen met de verborgen agenda’s van de NWO, en zoals ook reeds vermeld in de Protocollen waar Arnold 2 zo pas opnieuw heeft naar verwezen. De volledige tekst in de link is van belang voor een goed begrip. Interessant is zeker dat hier de verbanden worden gelegd tussen tal van problemen en gevaren die ook al bij WTK uitgebreid aan bod zijn gekomen. Wat de verdere evoluties betreft blijf ik wel zeer voorzichtig… en durf dus niet uitsluiten.

 6. Zullen wij op tijd gered worden? Van het vaccin, maar ook de kinderen die nog steeds misbruikt worden? Zullen nieuwe ontvoeringen in de toekomst vermeden worden?
  Gaat Trump slagen in zijn missie, op tijd?
  Is er iemand die me gerust kan stellen?

  1. KelBear1981, je vraagt >>Is er iemand die me gerust kan stellen?<< Ja, hier een tip,geen artikelen lezen waar je angstig door wordt<<

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.