Advertentie

Pleiadische boodschap aan de mensheid…


Van de Pleiadische Galactische Raden van het Licht:

– Boodschap aan de mensheid –

De mensheid wordt opgeroepen om de geest te wekken die verandering mogelijk maakt. De kracht van de liefde is een scheppingskracht die co-creatie en deelname vereist van degenen die door spirituele krachten zijn opgeroepen om te ontwaken en de verandering teweeg te brengen die de werkelijkheid verandert. De staat van ontwaakt bewustzijn maakt werkelijk een ruimte om het nieuwe licht binnen te brengen dat een constante vibratie is die uit de innerlijke vlakken en van buitenaf stroomt. Jullie zijn de vaten van het Licht die de constante vibratie van hogere frequenties ontvangen die het hologram van de werkelijkheid verlichten.

Wij zijn de Pleiadische Galactische Raden van Licht. Wij erkennen dat jullie onze menselijke verwanten zijn. Wij zijn nu aanwezig om jullie te helpen in deze tijd van grote uitdaging en verandering. Wij ondersteunen de verschuiving in het bewustzijn op Aarde door het sturen van de Aarde golven en golven van Kristal Pleiadisch licht. Pleiadisch kristallicht resoneert met de kristallen componenten in de lichtdeeltjes van het menselijk DNA.

Het Pleiadisch kristallicht verbetert je vermogen om je te verbinden met de eeuwige krachten van het leven, de levengevende energie die de verbinding van de biosferen van de planeet en de perceptie van de mensheid van de werkelijkheid verbetert. De chaos is verstorende energiepatronen die de waarneming hebben opgesloten in fatalisme, hebzucht en manipulatie. Alles is energie en de energie van deze trillingen blokkeerde het menselijk bewustzijn van het vermogen om verandering mogelijk te maken.

Er zijn vele factoren die de transformatie van de werkelijkheid in de hand werken. Het is een alchemistisch proces dat zich manifesteert vanuit de Bron van Eenheid in de Schepping. Jouw wereld heeft het Genesisdeeltje ontvangen van de Bron van de Schepping. Het Genesisdeeltje is een lichtdeeltje, een genoom (gedefinieerd als een complete set van genetisch materiaal aanwezig in een cel of organisme.) dat alleen beschreven kan worden als het Licht van de Schepping dat zich manifesteerde in het begin van het leven op aarde en in de oorsprong van het menselijk bestaan. Het is de Godskracht die nieuw leven, bewustzijn activeert en de nieuwe eeuwige cyclus van Eenheid begint. Het is het begin van alles wat zich in de schepping op het aardse vlak manifesteert.
Het Genesisdeeltje is een natuurlijke kracht. Het is een genoom van licht. Het Genesisdeeltje is een zuiver deeltje van het leven dat energie geeft vanuit de Bron van Eenheid, vanuit de kracht van de Schepping. Door de goddelijke aard van het menselijk bewustzijn zijn mensen in staat om zich te verbinden met de Goddelijke Krachten van de Schepping. Voor een tijdje verloor de mensheid die vitale verbinding, maar nu keert het terug. De Originele Menselijke Blauwdruk is in synchronisatie met de Schepping. Scheiding is een illusie,
je maakt echt deel uit van de Eenheid die de levensvatbaarheid van de werkelijkheid ondersteunt. Velen van jullie zijn ontwaakt tot deze waarheid, de waarheid die jullie bevrijdt van de beperkingen van angst en afscheiding.
Het Pleiadisch kristallicht houdt zich bezig met de actieve krachten van de Schepping in het Genesisdeeltje en creëert een vibratie die de realiteit uitbreidt en de perceptuele velden opent voor nieuwe gedachtevormen die ontstaan uit oude structuren die de mensheid beperkten en die zich herhalen in patronen die zelfvernietigend waren.
Jullie Aarde is vanuit de kosmos doordrenkt met kosmische deeltjes die bestaan uit het genesisdeeltje, die lichte genomen zijn, die de watermoleculen van de planeet binnendringen en reageren met de levengevende kracht van water met een krachtige Godskracht die oneindig en zelfherstellend is.
Je ervaart een catharsis, een zuivering en een reiniging die disharmonische energiepatronen losmaakt terwijl het virus de cellulaire componenten van het leven ontgift en energie geeft binnen de bio-energie van de mens. Na deze massale reiniging zal er een opstand van licht zijn, een wonderbaarlijke kracht die uit het menselijk bewustzijn komt en een visie van hoop inspireert.
Het Pleiadisch DNA is door de tijd heen op de aarde gezaaid. Wij zijn jullie menselijke verwanten. De inheemse bevolking noemt ons hun Sterrenvoorouders. We hebben de aarde in het verleden gekoloniseerd met onze wereldwijde verwanten. We hebben het Pleiadische DNA gezaaid, en de Pleiadische Christusfrequenties.
Wij dragen ook de goddelijke blauwdruk van de Schepping die de mensen op Aarde hebben en die het Christusbewustzijn wordt genoemd. In de oudheid werden we een deel van de mensheid en vergaten we een tijd dat we van andere Sterrenstelsels waren. Velen van jullie beginnen zich te herinneren dat jullie DNA is geactiveerd.
Menselijk/Pleiadisch DNA is een genetische code voor het kosmisch bewustzijn dat sneller wordt. De Pleiadische lichtcodes zitten niet alleen in het menselijk DNA, ze zitten ook in het planetaire DNA. Want jouw DNA is een microkosmos voor de macrokosmos van All That IS. Jullie maken deel uit van het DNA van de Aarde en delen het bewustzijn met elke levensvorm die bestaat.
Er was een oude profetie en belofte voor de terugkeer van de Sterrenvoorouders. We zijn teruggekeerd en hebben onze nakomelingen wakker gemaakt. We zijn hier om de mensheid, onze verwanten, te helpen door deze tijd van massale verandering en onzekerheid.

We hebben in de Pleiadische gebieden enorme ondersteuningssystemen opgezet om de levenskracht van de aarde te ondersteunen, om energetisch in te spelen op de kristaltrilling van het leven op aarde.
Wij roepen u nu op om u actief bezig te houden met de lichtdeeltjes in uw DNA met het Genesisdeeltje en met de Pleiadische lichtcodes. U kunt dit doen door eenvoudigweg de intentie in te stellen om energetisch contact met ons op te nemen. Het kan zijn dat jullie geen directe boodschappen krijgen, sommigen van jullie wel, anderen zullen de vibratie voelen of de verbinding voelen. Uw goddelijke intuïtie zal u begeleiden.
Er zal een tijd komen in de toekomst dat u ons kent als uw familie en vrienden. Jullie maken deel uit van een galactische gemeenschap in de hogere orde van het licht dat zich nu op onbegrijpelijke wijze zal manifesteren op de Aarde.
Dit is de renaissance van het licht. We vragen jullie om het als zodanig te zien en te weten dat het goede van het geheel zal worden gediend. Weet dat we hier zijn om jullie energiek te ondersteunen en lief te hebben in deze onzekere tijden waarin jullie geloof en jullie geloof alleen jullie zullen leiden naar het inzicht dat de Schepping oneindig is. En er zal inderdaad een nieuw begin zijn. Weet alstublieft dat u kunt samenwerken met de Schepping om nieuw potentieel voor het menselijk bestaan te vormen en datgene los te laten wat het leven niet dient.
We zien vanuit een wereld voorbij de tijd zoals u die kent. Ons perspectief is heel anders dan jullie perspectief vanuit het tijdscontinuüm van de Aarde. We zijn in staat om het verloop van het bewustzijn te zien en te begrijpen dat in de menselijke ziel ontwaakt en de werkelijkheid uitbreidt.
We delen onze visie met u. Wees het licht dat je hier bent gekomen om te zijn. Deel je licht royaal. Laat het in overvloed stromen. Het is een pure vibratie van Liefde.
We nodigen jullie uit om je te verbinden met de Galactische Raden en je te engageren met de kracht van de liefde die we jullie sturen. Jullie zijn de vaten van het licht om onze vibratie en onze liefde te ontvangen die het vermogen tot verandering en het ontstaan van de nieuwe realiteit vergroot.
We zien het kwantumkarakter van de tijd uit ons tijdspectrum, de tijd is eeuwig. Het stroomt met de vibratie van Alles wat IS. Het is in harmonie met het bewustzijn van liefde en de Oneindige Bron van de Schepping.
Je mag je bezighouden met de kwantumtijd die de aard van je werkelijkheid verandert. Je bent verplicht om naar binnen te gaan, als je dat doet heb je de mogelijkheid om je bezig te houden met kwantum tijd. U zult zien dat het ritme van uw leven harmonieuzer wordt, ongeacht de chaos die ontstaat. Ja, je moet voelen wat er om je heen gebeurt, maar je hoeft er niet door verteerd te worden, wanneer je je concentreert op je hart; het centrum van je wezen; en de Goddelijke Kracht in je.
Wees in vrede, wetende dat deze boodschap een boodschap van hoop en inspiratie brengt en stuur deze uit in golven van licht en liefde voor al diegenen die bang zijn en deze onzekerheid ervaren.
Zo word je een deel van het ondersteunen van de vibratie van het ontstaan van het licht voor het ontstaan van de nieuwe realiteit.
We moedigen je aan om niet kortzichtig te zijn door je bezig te houden met illusies, maar om je bewustzijn te openen voor de gaven en de kracht van de liefde. Vergeving is de sleutel en dankbaarheid de alchemie die het bewustzijn verschuift van dualiteit en chaos naar liefde en harmonie.
Wees je bewust van de impact die hebzucht heeft gehad op het ecosysteem, vergeef het en laat het gaan. Voel alsjeblieft niet het collectieve schuldgevoel. Of zeker niet als je het met liefde voelt veranderen en het loslaten.
Jijzelf vernietigt je wereld niet. Als je voor liefde kiest, help je de Nieuwe Hemel, de Nieuwe Aarde te creëren. Heb medelijden met hen die nog steeds leven in de illusie van afscheiding en angst. Je zult je realiseren dat je in staat bent om de nieuwe realiteit te manifesteren. Ze zullen in de tijd, eerder dan wat je je kunt voorstellen. Wanneer je je realiseert dat de verandering je een actief onderdeel wordt van de energie van verandering die de collectieve realiteitsverschuiving versnelt. U doet uw deel door positief te zijn, geloof te hebben en hoop te inspireren. Je doet je deel door te kiezen voor de liefde.
Wij zijn de Pleiadische Galactische Raden van het Licht.
Gezegend zijn de harmonie en de kracht van de vrede die de Goddelijke Kracht op de Aarde heeft doen ontwaken voor het ontstaan van de nieuwe realiteit.
Gezegend zij, zo zij het en zo is het.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.