Advertentie

Coronavirus, dank voor het inzicht..!?


x

Coronavirus, dank voor het inzicht..!?

2020 © WantToKnow.nl/be

x

Voor veel mensen is de ‘buitenwereld’ één grote boze wolf.. Zeker op dit moment. Want al het ‘mogelijk’ kwade wat op hen afkomt, is een factor waar ze -voor hun gevoel- geen enkel vat op hebben. En tóch is álles relatief.. Sterker nog, hoe zaken bij je binnen komen, dat bepaal jij zélf..! Want wat mensen wel begrijpen, vaak door ervaringen waarbij ze door schade en schande wijzer zijn geworden, is het perspectief dat uitmaakt hoe jij naar dingen kijkt. Kijk eens naar het tekeningetje met het eiland met de verstekeling die zwaait, en het bootje met de schipbreukeling.. Die ook zwaait.. Het is een kwestie van perspectief.

Het prachtige van een perspectief, is dat het niet alleen in een horizontaal vlak in de realiteit ligt, maar vooral te maken heeft, met hoe zaken VOELEN. Hoe ze bij je landen, in je hart of je mentale systeem..! Als jij je snel laat opjutten door mensen om je heen, zul je ook snel een speelbal voor ze zijn. Je daagt ze uit, om jou te BLIJVEN uitdagen, totdat je in je gevoelssysteem een knopje omzet, om vanuit een ander perspectief die mensen te bekijken. Met hun spelletjes..

Spelletjes, die je dán pas, vanuit verschillende perspectieven kunt gaan bezien. En dan ontstaat de magie, een zg. helikopterblik, waarbij je vanuit een hogere blik, kunt zien hoe er veel perspectieven zijn, om naar deze pesterijen te kijken.. Om vervolgens te beseffen, dat jij je LOS GEMAAKT HEBT van die pesterijen.. Omdat je ook andere perspectieven tot je beschikking hebt, van dezelfde gebeurtenis(sen)..!

Een ándere blik op lijden en trauma..
Je perspectief of gezichtspunt, bepaalt dus hoé zaken bij je binnen komen, hoé ze worden beoordeeld..! Zo kun je naar de heftigste en vaak meest traumatisch gebeurtenissen die je overkomen, OOK uit verschillende perspectieven kiezen. Hoe heftig of diep-etsend deze zaken ook zijn. Sterker nog, je lichaam/mentale systeem heeft zelfs een reflex ingebouwd gekregen, om zaken MET OPZET in een ánder, namelijk het minst pijnlijke, perspectief te plaatsen. Zodat je de pijn niet ziet en het trauma niet voelt.. Dit noemen we cognitieve dissonantie. HIER op de site staat een prachtig artikel over dit fenomeen. Maar zoals het onbewust gaat, kun je dit ook BEWUST TOEPASSEN.. Zo maak je zelfs van ongeluk en pijn, kansen en ”t was maar een stootje’..!

Hoe kijk je naar 911? Hoe kijk je naar kanker? Hoe kijk je naar Corona..?
Wij plaatsten HIER op de site een indringend artikel over de ‘achterkant’ van de aanslagen van 911. Wanneer je over ‘perspectief/gezichtspunt’ spreekt, kun je ook deze misdadig gruwelijke gebeurtenis in verschillende perspectieven plaatsen. En wat is jouw perspectief hierop.. Word je overrompeld door compassie, probeer je in je gevoel een zekerheid te krijgen over het ‘hoe-en-waarom’ van deze heftige aanslag? Kortom.. Hoe kijk je naar de aanslagen van 11 september 2001.

Ondanks de pijn en het lijden van de 11 september-aanslagen, blijft het grootste deel van het Amerikaanse volk, slaafs het perspectief van de ‘officiële versie’ omarmen.. En geloven in het perspectief, dat hun leiders oprecht hebben gehandeld en het niet fout hebben kunnen doen..

Samen met Berry Vincenta, keken we een jaar geleden naar een DIEPER PERSPECTIEF van deze gebeurtenis..! Kun je -om het anders te zeggen- met een ‘Open Mind’ en zonder oordeel en boosheid, kijken naar wat er zich op een dieper niveau/perspectief afspeelde bij -of liever IN- deze aanslagen..?

Het genoemde artikel neemt je aan de hand mee, om met ‘andere ogen’ te kijken naar een ‘ander’ 911.. Open een ander perspectief en het lijkt een deur, waardoor een ‘andere waarheid’ zich kan en MAG tonen..! Een waarheid die je dus geblokkeerd hebt, door alleen vanuit één bepaald en beperkt perspectief te kijken..

Voor veel mensen heeft ziekte en met name kanker, een heftige impact op hun persoonlijke leven. Maar wanneer je iemand in je buurt hebt gehad, die deze ziekte heeft gehad, dan zul je gemerkt hebben, dat die persoon eigenlijk continue zijn perspectief op het leven veranderde. Natuurlijk omdat hij ook in verschillende fases van die ziekte terecht kwam. Maar bij ieder van die fases, hoort dus kennelijk een ANDER PERSPECTIEF; de mentale kant van de belevenis van het doormaken van kanker.

Kijk hier links naar de uitspraak, waarvan niemand van tevoren ook maar voor mogelijk gehouden zou hebben, dat hij/zij hem ooit zou doen. En tóch kan het dus gebeuren, dat door de invloed van een nieuw perspectief, je kijk op zaken die buiten je (b)lijken te liggen, volledig verandert. Er wordt ook weleens gezegd, dat we onze eigen waarheid creëren.. Nou vanuit dit perspectief kun je je dat waarschijnlijk heel goed voorstellen.. En wat is jouw perspectief op de ontwikkelingen rondom het Corona-virus..?

’t Coronavirus.. Mogen we je in dit verband deze video aanreiken?
Een video met een relaas over Corona. Een mogelijk perspectief op het Corona-virus. Hoe komt het bij je binnen? Wat betekent het voor JOU..? Ben je je ervan bewust dat het virus en alle gevolgen van de pandemie ook JOU aanspreken..? Nogmaals: met welk perspectief kijk je? Mogen wij je het volgende perspectief aanbieden? Een video van Riya Sokol, getiteld ‘Thank you, Coronavirus’..!

Engels transcript

Thank you for shaking us and showing us we are dependent on something much bigger than we think. Thank you for making us appreciate the luxury we livedin. Aabundance of products, freedom, health. And realizing we were taking it for granted. Thank you for stopping us, to make us see how lost we were in the busyness not having time for the most basic things.
x
Thank you for allowing us to put aside all our problems we thought were so important. And showing us what is actually important. Thank you for stopping the transport. The earth was begging us to look at the pollution for a very long time. We didn’t listen. Thank you for all the fear, it has been a global disease for years. But not many of us wanted to face it. And now we have to face it, and learn how to embrace it. With love and with the support of our community
x
Thank you for this reevaluation of our lives. Thank you! As we finally understand what it means, that we are all connected..!
[Music]
Thank you for the unity between all of us. We knew the world has to change. Thank you for helping us to undermine everything and giving us a chance to
build the world from the very beginning. This virus is part of us, it’s between us, in us, it connected us all. Either physically or energetically; gratitude supports the immune system. But also lets us see things from many perspectives and it’s up to us, which perspective we’ll choose.
But best is to be aware of all of them

[Music]

* * *

– Nederlandse vertaling transcript –

Bedankt voor het wakker schudden en ons te laten zien, dat we afhankelijk zijn van iets dat veel groter is dan we denken. Bedankt om ons de luxe te laten waarderen waarin we hebben geleefd… Overvloed aan producten vrijheid en gezondheid. En beseffen dat we het als vanzelfsprekend beschouwden. Dank u voor de pas op de plaats die we maken, om ons te laten inzien hoe verloren we waren, in al de drukte bezig zijn. Met het niet hebben van tijd, voor de meest elementaire dingen.

Dank u dat u ons toestaat om al onze problemen die we zo belangrijk vonden, terzijde te schuiven. En ons te laten zien wat écht belangrijk is. Bedankt voor het stoppen van het transport. De aarde smeekte ons al heel lang om naar de vervuiling te kijken. We hebben niet geluisterd. Bedankt voor alle angst, die al jaren een wereldwijde ziekte is.

Maar niet veel van ons wilden dat onder ogen zien. En nu moéten we het onder ogen zien, en leren hoe we het moeten omarmen. Met liefde en met de steun van onze gemeenschap.
Bedankt voor deze herwaardering van ons leven. Dank u wel! Als we eindelijk begrijpen wat het betekent, dat we allemaal verbonden zijn…! [muziek]

Dank u voor de eensgezindheid tussen ons allemaal. We wisten dat de wereld moest veranderen. Dank u voor uw hulp om alles te ondermijnen en ons de kans te geven om… de wereld vanaf het begin opbouwen. Dit virus is een deel van ons, het is tussen ons, in ons, het heeft ons allemaal verbonden. Fysiek of energetisch; dankbaarheid ondersteunt het immuunsysteem. Maar het laat ons ook dingen zien vanuit vele perspectieven en het is aan ons, welk perspectief we kiezen.

Maar het beste is om ons van alles bewust te zijn…
[Muziek]

 

5 gedachten over “Coronavirus, dank voor het inzicht..!?

 1. Dank Guido voor dat je aandacht besteedt aan deze videoboodschap. Ik heb hem al gezien en voelde de behoefte om hem ook op te nemen in mijn komende artikel. Dat is nu niet meer nodig.

 2. Ook bedankt voor dit inzicht!? Waar gaat dit naar toe?

  Ok, ik ga het toch zeggen, ook al maak ik me bij sommige mensen dan niet zo populair: we worden aangezet tot NSB gedrag (de zoveelste laag in het corona fake news, waarbij geen enkele kans in een geënsceneerde crisis onbenut blijft om misbruik van te maken, zoals depopulatiedeskundige Henry Kissinger al wist…

  Wat je zou kunnen herkennen zijn o.a. plannen verplichte vaccinaties, economische recessie, contant geld weg, meer controle en surveillance, wereldwijde protesten in de kiem smoren iemand!?) Maar wat bedoel ik dan met NSB gedrag? Heulen met de vijand, precies! Ok, ik introduceerde in het verleden lichtelijk ironisch ook al de ‘Vacci-Nazi’s (denk ook aan IG Farben die het genocide gifgas produceerde in WO2, waarbij het grootste deel van de oorlogsbuit naar Merck is gegaan en waaruit de huidige farmaceutische industrie – onder andere het foute Bayern als restant van IG Farben – is gegroeid tot het monster wat ze nu is – directeur Merck was in de jaren 40 van de vorige eeuw overigens ook biologische oorlogsvoering adviseur voor de Amerikaanse president, zie werk van Dr Len Horowitz).

  En dankzij de wereldoorlogen hebben we nu ook pesticiden/herbiciden /fungiciden als biologische/chemische oorlogsvoering restanten voor onze landbouw…

  SS spion Prins Bernhard had ook banden met IG Farben. en de Nazi’s (https://nos.nl/artikel/142371-bernhard-was-feitelijk-wel-een-gewezen-nazi.html en vergeet die nazi-groet van lieden uit ons koningshuis niet bij deze huldiging: https://indignatie.nl/2019/09/23/het-zijn-allemaal-nazis-de-oranjes-koningshuis-bush-prins-philip-van-engeland-en-meer/) en vergeet ook de rol van de media niet (https://www.krapuul.nl/blog/1124519/de-telegraaf-eens-een-nazi-krant-altijd-een-nazi-krant/)

  Schokkend? Verleden tijd? Waarom WO 2 erbij halen? Oude nazi-koeien uit de sloot halen? Misschien, maar in ieder geval zeker geen fake news, maar aangetoonde feiten en waarheden (zie links). maar ik vind het werkelijk weerzinwekkend en NSB-waardig gedrag dat er nu zelfs een CORONA-KLIKLIJN is opgezet!!! NU, anno 2020… dit soort Nazi collaboratie praktijken…: En volgens mij geld nog steeds deze opvatting: “Those who do not remember the past, are condemned to repeat it” (George Santayana) Zie hier: https://beveiligingnieuws.nl/nieuws/kliklijn-voor-overtreding-coronaverordening

  Meerdere gemeentes gaan ermee aan de slag…De waanzin woekert maar door…Verraad je medemens, houd afstand, creer afgescheidenheid (maar houd wel de ‘warmte’ en ‘samenhorigheid’ vast hoor ik onze Koning suggereren)…

  Zien we nu duidelijker de dunnen lijnen tussen de farmaceutische industrie, biologische oorlogsvoering en de veiligheidsdiensten (‘nationale veiligheid’ en ‘sociale afstand’ en controle/fascisme – feitelijk de schending van de scheiding der machten, waarbij de grote corporaties in bed liggen met de regelgevingsinstanties en de overheid, precies wat we nu dus meer en meer zien gebeuren)? Of ben ik de enige die buitenproportioneel verraad vindt? Los van wat dan ook je mening moge zijn over corona et cetera…

  Wat vindt Nederland? Volgens het (fake?) nieuws horen we: “De meerderheid vindt het een goed plan”..Bent u gevraagd, ziet u de onderzoeksresultaten, de bronnen? Of heeft u door dat de publieke opinie verder wordt gemasseerd met regelrechte PR-opaganda en censuur (want vrije meningsuiting over deze waanzin zal worden bestreden met de suggestie dat het ‘goed is voor ons allen’ in deze demon-cratie)!? Gewoon zomaar iets postuleren, maakt het nog geen waarheid (eerder verdacht).

  Ruzie maken en spugen wordt ‘asociaal’ genoemd…men spreekt zelfs over ‘Coronatuig’, maar dit landverraad en NSB gedrag wordt niet ’totaal onacceptabel’ (Rutte) genoemd en beboet niet? Nogmaals: de omgekeerde wereld draait door… Ich habe es nicht gewusst, of leef en laat leven? Zegt u het maar waar we met zijn op af stevenen met dit soort moreel verval…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.