Advertentie

Zo valt Bill Gates totaal door de mand..!?


Dit artikel is een zg. ‘long read’-artikel; een verhaal waar je dus niet zómaar even doorheen bent. Maar daarom is het niet minder essentieel voor je om tot je te nemen..! Ons advies is dus, om er even rustig de tijd voor te nemen om het rustig te laten landen in je systeem. Want er staat nogal wat heftigs in. Feitelijk komt het erop neer, dat deze meneer Bill Gates een mega-dubbelrol speelt, een geheime agenda uitrolt, in samenwerking met, maar in ieder geval in opdracht van ‘de elite’, de  illuminatie, die de wereld achter de schermen volledig controleren.

Bill Gates (64 jr.) is een man, die tot de rijksten der wereld behoort, met een door zakenblad Forbes (HIER) geschat vermogen van US$ 98 miljard in 2020. Voor de goede orde: dat is dus 98.000 x 1 miljoen dollar..! Hiervan zegt het echtpaar Gates een slordige US$ 100 miljoen te doneren aan hun eigens stichting, via de vestzak-broekzak-methode, die het hele bedrag fiscaal aftrekbaar maakt..! Feitelijk betalen dus de Amerikaanse belastingbetalers deze 100 miljoen.

Blind door poen; een middel dat de allerrijksten in staat stelt de wereld volledig te manipuleren.

Maar waar het in essentie hier in dit artikel over gaat, is de dubbelrol die deze man speelt. Op dit moment valt zijn camouflage af en zien we de werkelijke Bill Gates tevoorschijn komen..!! Hij is ineens actief, plotseling niet meer in ontwikkelingslanden (waarover later) met de injectiespuiten om vaccins toe te dienen en de camouflage rondom zijn persoon vorm te geven. Nee, ome Bill komt ineens tevoorschijn als redder van de wereld..!

Regelrecht op het wereldtoneel, in alle Tv-shows over de hele wereld, om zijn verhaal te vertellen.. Want.. Had hij het niet allemaal al gezegd, over dat smerige virus, dat op een dag, de wereld zou ondermijnen.. En ja, laat hij nou preciés alles al zódanig voorbereid te hebben, dat de wereldbevolking niets anders te doen heeft, zijn adviezen te volgen.. SLUWE ADVIEZEN dus..

Deze pandemie stond al lang GEPLAND..! Jazeker, zo simpel is het. Of geloof jij al die ’toevalligheden’…? En nee, Gates kan dat inderdaad niét in zijn eentje. Sterker nog, deze hele geplande pandemie is bedacht door een groep nietsontziende, manipulatieve en vooral hartelozen…! Laten we ze zo noemen. Hartelozen. Omdat deze entiteiten (we laten met opzet het woord ‘mens’ weg) in staat zijn op basis van super-intellect, hun plannen vorm te geven. Daarbij overigens ALTIJD miscalculeren, waar het de mens betreft. De mens is namelijk in staat ONVOORWAARDELIJK te scheppen, delen, helpen en mee te leven, middels compassie..! En precies deze factor ‘menselijkheid’, is voor de manipulatoren niet in de vergelijking op te nemen..!!

Bill Gates is inmiddels tevoorschijn gekomen, weliswaar in bedekte termen en ‘double talk’, maar we vragen je vooral deze conclusie ook bij jezelf te checken; heb je er hetzelfde gevoel bij? Het enige wat we hier op de site kunnen doen, is het delen van dátgene wat we in dit kader hebben waargenomen en nog continue blijven waarnemen, rondom deze bizarre man..!

Een man die aan de ene kant beweerd dat hij vaccineert omdat hij kinderen wil redden en de mensheid een dienst wil bewijzen.. Maar aan de andere kant in het kamp rondloopt waar overbevolking als een essentiële plaag wordt gezien. Bevolkingsreductie dus… Rara.. Dus meneer Gates helpt met de depopulatie van de Aarde en vaccineert het liefs de hele wereld om ‘hen een goede toekomst te bieden’..! Lees het verhaal en zie hoe de dubbele tong van Bill Gates, de wereld probeert te manipuleren en zijn daden te camoufleren. Maar bij alles valt op, hoe dhr. B. Gates het toeval aan zijn zijde heeft, wanneer al deze puzzelstukjes allemaal blijken te passen..

x
X

Zo valt Bill Gates totaal door de mand..!?

2020 © WantToKnow.nl/be

x

Bill Gates lijkt een decenium lang bezig geweest te zijn, met liefdadigheid. Jawel: ‘lijkt’.. En natuurlijk is het een lange traditie voor de ‘filthy rich’ om filantropische daden te verrichten, als je zóveel geld hebt, dat je het gewoon niet meer op kunt maken.. De ontspoorde geldmachine krijgt dan een beetje imago, een beetje glans, wanneer je die filantropie bedrijft. Een groot deel van je fortuin aanwenden voor ‘een goed doel’.. Pure PR, sowieso. Nu zijn deze puissant rijken daarbij ook niet op hun achterhoofd gevallen. Want voor hen is er altijd de Belastingdienst.. En als deze lieden érgens geld mee hebben verdiend, is het wel belastingontduiking. Eh.. sorry, belastingontwijking..

De zichtbare agenda van belastingontwijking. Want de liefdadigheidsbestedingen zijn voor al deze filantropen, regelrecht van hun inkomstenbelasting af te trekken!! Dus wie betaalt dan eigenlijk de donaties aan die ‘goede doelen’..? Dus fiscaal slim en PR-sluw. Je wordt door de hele wereld op handen gedragen, inclusief door Ivo Niehe, om je goedheid en menslievendheid..

Simpele cijfers, duidelijke feiten.

Maar specifiek Bill Gates is een bizarre kerel en dat kunnen we wel zeggen, als we zo’n 10 jaar nu, zijn daden hebben kunnen volgen. Bill en zijn vrouw Melinda, besloten een stichting op te zetten, die als juridisch vehikel dienst doet en de daden van het echtpaar Gates een officieel jasje geeft. De ‘Bill & Melinda Gates Foundation’.. Al snel zagen we de overeenkomsten met de achterbakse wijze, waarop Bill en Hillary Clinton de hele wereld, het geld uit de zakken schudden, omwille van de ‘goede doelen’ met hun Clinton Foundation (HIER)..!

The name of the Game? Vaccinaties!  Het liefst de hele wereld..
De beide gefortuneerde mensen Bill & Melinda, besloten heel goed te gaan doen, door… levens te gaan redden.. Van met name jonge kinderen, van baby’s, die vaak sterven, doordat ze ten prooi vallen aan een of andere heftige aandoening. Zoals polio, geelzucht, pokken, etc. etc. En dan vooral kinderen in ontwikkelingslanden, want daar -zo gaat het Gates’ verhaal- is geen geld voor voedsel, laat staan voor levensreddende vaccinaties..!

Dus springen Bill & Melinda in voor deze mensen en financieren ze de vaccinaties. En ja, Bill zou dan Bill niet zijn, als hij zich intrinsiek verdiept in deze materie. Anders gezegd: Bill heeft inmiddels (naar zijn oordeel) de status van arts/deskundige op het gebied van vaccins en vaccinaties.. Hij is een deskundige geworden. En preciés die rol trekt meneer Bill nu naar zich toe, bij het bestrijden van deze Corona-pandemie

Er speelt inmiddels, ná deze ruim 10 jaar, dat deze Gates’ Foundation bezig is, een andere zaak. Er blijkt KEER OP KEER, sprake te zijn van een soort verborgen agenda.. Een verhaal dat eigenlijk VOLLEDIG in tegenspraak is, met hetgeen Bill & Melinda ZEGGEN TE DOEN..! Er is sprake van een véél groter plan, dan Bill in eerste instantie wil toegeven, in relatie tot het ‘vaccineren van de allerarmsten en hen in leven houden’.. We kennen inmiddels allemaal zijn -maar voor EEN uitleg vatbare- woorden, tijdens de beruchte TED-TALK (zie illustratie hierboven), waarin hij spreekt over het verminderen van de wereldbevolking door het verbeteren van vaccins..!!! Hoeveel uitleg kun je aan die woorden geven, dan dat meneer Bill een (verborgen) agenda heeft om de wereldbevolking te helpen reduceren..

En daarbij hebben normale vaccinaties natuurlijk een tegengestelde doelstelling.. Die zijn bedoeld om mensen in leven te houden en er daarmee NIET voor te zorgen dat daarmee de wereldbevolking krimpt.. Maar kennelijk heeft Bill Gates een vaccin of vaccinatie-programma, dat mensen behoedt voor heftige ziekten/epidemieën en hen in leven houdt, maar aan de andere kant een totaalplaatje oplevert, onderaan de streep, van bevolkingsreductie…?!

De wereldbevolking laten krimpen, is een primaire doelstelling van de superrijken, die geloven dat hun hebzucht en het vergaren van tientallen miljarden, ondergeschikt is aan de arme sloebers, die wereldwijd de doelstelling hebben in leven te blijven. Dus geen tijd hebben voor HEBZUCHT..!

Kijk eens naar dit artikel HIER, voor heftige uitspraken van de ‘elite’. Kijk naar de Georgia Guidestones, die in steen gebeiteld, indirect het verhaal vertellen van een reductie van de wereldbevolking naar 500 miljoen Aardbewoners..! Het monument met de 4 deuren, waarvan eigenlijk niemand weet, wiens enorme investering het is geweest, om dit te laten oprichten..! Het is een kunstzinnige uiting van IN YOUR FACE. Met andere woorden: voor hen die kijken en ZIEN en hen die luisteren en HOREN..! Er is dus een plan, om de wereldbevolking uit te dunnen/reduceren, of hoe je het ook wilt verwoorden.

En nu wil Bill de wereld helen van een pandemisch virus..?

17 minuten zijn stem horen en gezicht zien is geen pretje, maar ik wilde weten wat hij, met een glimlach op zijn gezicht, te melden had.

Een paar opvallende uitspraken:

-I and other health experts! Zelf verkozen titels doen het goed bij mainstream media en worden zonder pardon geaccepteerd.
-18 maanden zou het duren voor de vaccins er zouden zijn. Even terugrekenen dan maar, nov. 2018 waren ze dan al begonnen gezien de 1ste shots reeds gezet zijn? Zou me niets verbazen.
-Of ze ‘veilig’ zijn moet ook volgens hem nog blijken, maar met alle ervaringen en specialisten gaat hij in op de vraag vanuit regeringen om de bevolking zo snel mogelijk te helpen.
-Eerst de armere landen want die doelgroep loopt een beduidend groter risico vanwege hun leefomstandigheden dan in de VS en rijkere Europese landen. Ah, dus als we voor goede huizen, goed voedsel, schoon drinkwater, sanitaire voorzieningen zorgen en meer welvaart zou een goede investering kunnen zijn zodat niet zij als eerste als proefkonijn worden gebruikt worden!?
De presentator zei ook nog, dat het zo knap was dat hij dat voorspeld had en wat de les zou moeten zijn voor regeringen? Hij had zich niet gehoord gevoeld en hoopt dat ze in de toekomst beter naar hem gaan luisteren zodat er eerder maatregelen getroffen kunnen worden en onderzoek gedaan. Tja!
Die we reeds kennen: We kunnen uit de lockdown als de gehele wereld, 7 miljard mensen, allemaal gevaccineerd zijn, dan zou het veilig zijn om ons oude leven weer op te pakken!
https://www.youtube.com/watch…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.