Advertentie

De ‘criminele’ onderneming van de Clintons..


Clinton clan CF

x

x

De ‘criminele’ onderneming van de Clintons..

2016 © WantToKnow.nl/be

x

CF charity spendingDe Clintons zijn al heel lang bezig met ‘crimineel ondernemen’.. Daarbij gaat het vooral om fraude en het witwassen van geld. Sinds heel erg lang al.. Het gaat helemaal terug naar hun dagen in Arkansas, waar het stel ging wonen, na hun studie. De fraude strekt zich uit van het instituut dat ‘Arkansas Development Finance Authority’ heet, tot de hedendaagse ‘Clinton Foundation’. En natuurlijk gaat dat allemaal onder een camouflage-deken van een stichting, onder het ‘goede-doelen’-motto.

En geloof het of niet, deze stichting kreeg van ‘onze’ Nederlandse Postcode Loterij (NPL) ook een behoorlijk bedrag toegestopt.. (zie HIER) Kennelijk in de veronderstelling dat het voor ‘een goed doel’ was. Maar even verder kijken, had de NPL een boel ellende kunnen besparen. Want het is telkens hetzelfde patroon in de manier van opereren van deze ‘Clinton Foundation’.. 90% voor ‘mij/ons’ en 10% voor het camouflage-doel..

1. creëer een organisatie die ‘goede dingen doet’

2. zorg dat er bergen geld binnen komen

3. zorg dat het geld vervolgens verdwijnt/wordt besteedt

4. zorg voor een heel goede ‘boekhouding’.

En wie denk je dat de structuren van deze manier van fraude en witwassen heeft bedacht? Bill zelf? Nee, Bill is wel de ideale frontrunner. Op die wijze bleek hij ook in staat om in Nederland, bij onze Nationale Postcode Loterij, een bedrag van méér dan US$ 25.000.000,- (25 miljoen) op te halen. Maar degene die achter de schermen van deze oplichterspraktijken zit, is.. Hillary Rodham Clinton.

hillary CFDe laatste versie van hun scam-trukendoos.
De Clinton Foundation (CF) heeft aanzien gekregen, door hun vermogen om tegen betaling te kunnen lobbyen bij elk onderdeel van de Amerikaanse overheid, groot of klein, voor bijna elk omschreven ‘goed doel’, binnen- of buitenlands, maakt niet uit. De groei van het vermogen van deze CF explodeerde, toen Hillary Clinton John Kerry opvolgde als Minister van Buitenlandse Zaken. Tijdens de eerste ambtsperiode van Barack Obama, als president van de VS.

hillary clinton defense lawyerAnonieme klokkenluiders geven continue informatie vrij, vanuit moeilijke posities en bijna niet meer anoniem, waarbij zij al de orders van de CF ontwijken, door het verplichte zwijgen over CF-zaken, doorbreken. Maar deze klokkenluiders hebben genoeg informatie aangereikt, die niet alleen de CF zou opdoeken, maar de hele regering Obama…!! Mensen hebben niet door hoe groot deze misdadige oplichtingspraktijken feitelijk zijn, aldus deze informanten.

Óf het tot een juridische procedure komt, zal sterk afhangen, ook weer volgens deze klokkenluiders, van andere betrokken personen en hún bereidheid naar voren te komen met de waarheid.. De meest interessante anonieme klokkenluider is echter een FBI-insider, die vertelt dat het hele verhaal van het verraad van en de moord op de Amerikaanse ambassadeur in Benghazi-Libië, totaal niet gaat over het e-mail verkeer dat Hillary gehad zou hebben via haar privé-computerserver.

Deze FBI-insider heeft het over het FEIT dat uiterst belasterende e-mailverkeer is gevonden, rondom de CF, op de mailserver die in de ambassade stond en die in de VS is onderzocht. “Pas toen begrepen we, dat de situatie rondom de CF veel heftiger is, dan we voordien door hadden”, aldus de FBI-informant.

De Clintons weten té veel..
Het lijkt op de Nederlandse zaak met Joris Demmink, waar al jaren wordt gefluisterd, dat Demmink continue in staat is, de juridisch dans te ontspringen, vanwege zijn ‘archief’, waarin genoeg explosief materiaal zit, in de zin van belastende informatie, om de hele Nederlandse politiek op te blazen.. Dat is in het geval van de Clintons ook de reden, dat een lange lijst van uiterst verdachte overlijdens van personen, die rond de Clintons werkzaam waren, niet verder is onderzocht tot nu toe. Maar hoe lang kan dit goed gaan..?

Mena airport, dat niet eens een luchthaven te noemen is. Een kleine airstrip, waar de verdovende middelen, met goedkeuring van goeverneur Bill Clinton werden aan- en afgevoerd.
Mena airport, dat niet eens een luchthaven te noemen is. Een kleine airstrip in Arkansas, waar verdovende middelen, met goedkeuring van gouverneur Bill Clinton werden aan- en afgevoerd.

Want ook de uiterst goed gedocumenteerde smokkel van verdovende middelen (cocaïne/heroïne) in Arkansas, onder toeziend oog (=goedkeuring) van Bill Clinton, toenmalig gouverneur van de staat Arkansas, bleef en blijft onbestraft.. Wist je dat de cocaïne-invoer en -doorvoer, via Arkansas, de Clinton’s het ‘probleem’ gaf, dat ze PER MAAND rond de US$ 100 miljoen CASH moesten witwassen.. Kijk eens naar deze video en verbaas je over de jungle die de VS is.. (HIER)

De rest van de wereld en de goed-ingelichte burgers van de VS, kijken in opperste verwondering toe, hoe de Amerikaanse regering en het juridische systeem, niet in staat is deze oplichters en witwasserij te bestraffen voor het plegen van ernstige misdaden.

Het nieuwe directielid van de Clinton Foundation, Chelsea Clinton. Jazeker, dochter van..
Het nieuwe directielid van de Clinton Foundation, Chelsea Clinton. Jazeker, dochter van..

Er is veel onrust gerezen, de afgelopen weken, toen bleek dat het Amerikaanse ministerie van Justitie het verdomd om het verzoek in te willigen van de FBI, om de onwelriekende luchtjes rondom de CF te onderzoeken. En hoewel het niet de eerste keer zou zijn, dat onderzoekers zo dicht op de Clintons zitten, blijkt het echtpaar, waar inmiddels hun dochter Chelsea aan is toegevoegd, bijna immuun voor deze rechtszaakdreigingen.. Maar de documenten die de FBI aan het DoJ (Department of Justice – Ministerie van Justitie) heeft overhandigd, zullen een eigen leven gaan leiden, wanneer er niets mee gedaan wordt..!

Bijvoorbeeld de zaak met de berg e-mails, die correspondentie laten zien tussen de CF en met name Hillary Clinton en het Ministerie van Binnenlandse Zaken, zouden meer licht kunnen werpen op de dubieuze business van de Clintons. Het zou gaan om een berg van 300 pagina’s van over-en-weer-mails, waarin met name zou blijken, dat hogere medewerkers van de Clinton Foundation (CF) op zoek waren naar ‘speciale voordelen’ en ‘connecties’ voor welgestelde donors van de stichting..

Hillary a womanDonaties aan de CF, een verhaal apart..
De zaken rondom de vermeende fraude en witwasserij lopen al lang. In januari van 2011 berichtte Fox News al over de FBI-inspanningen om hun onderzoek naar de banden tussen de CF en het Ministerie van Binnenlandse Zaken uit te breiden, teneinde te controleren of reguliere wet- en regelgeving was gevolgd. (HIER). En een rechtbank gaf Hillary Clinton opdracht om maar liefst 55.000 pagina’s met kopieën van e-mailverkeer te openbaren, in het kader van de Fredom of Information Act.

En toen begin september 2012, Chris Stevens, de Amerikaanse ambassadeur in Benghazi-Libië werd vermoord, kreeg Hillary Clinton de wind van voren over het bieden van té weinig bescherming als eind-verantwoordelijke minister van Buitenlandse Zaken. De e-mailserver van de ambassade bleek heftiger informatie te bevatten over de strapatsen die Clinton had uitgehaald, dan goed was voor haar reputatie.. Eind juni 2016 kreeg hetzelfde ministerie het vonnis aan hun broek van een rechtbank om gedetailleerde verslagen te openbaren, van de 14 overzeese trips die Hillary Clinton had gemaakt als minister.

Hillary Watergate Jeffrey ZeifmanWat toen aan het licht kwam, is dat ze in de functie van minister, ontmoetingen had met tientallen donors van de CF, die niet in de officiële agenda van het ministerie stonden.. Toen was het persbureau AP, dat erin slaagde nóg meer van hetzelfde te onthullen. Ook tijdens andere gelegenheden bleek mevrouw Clinton haar privé-zaakjes, met betrekking tot de Clinton Foundation, een stuk beter op orde te hebben, dan in haar functie van minister van Buitenlandse Zaken.

De reputatie van Hillary Clinton staat overigens al sinds de dagen van het Watergate-schandaal onder druk. Hillary Clinton maakte toen (1974!) deel uit van het onderzoeksteam, dat president Nixon’s (wan)daden onderzocht. Ze was net (1973) van Yale-university gekomen, waar ze als rechtenstudent haar studie had afgerond. Jerry Zeifman was haar mentor in dit onderzoekscommittee en zag uiteindelijk geen andere uitweg, door Clinton te ontslaan, wegens ‘liegen en onethisch gedrag’. Een mooie start van een juridische carrière, die mogelijk een presidentschap als sluitstuk gaat kennen..

De democratische presidentskandidaat Hillary Clinton, die als minister haar mond regelmatig vol had over de corruptie in Afrikaanse landen, heeft nu heel simpel ZELF een heel ethische kwestie aan haar juridische kont hangen. En steeds maar weer krijgt ze vonnissen van rechtbanken aan diezelfde kont, om informatie rondom haar gedrag openbaar te maken. Uit deze informatie bleek keer op keer, dat de CF en het zg. ‘Global Initiative’ kennelijk een speciale toegangsdeur hadden naar en binnen het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Deze zaak gaat ongetwijfeld nog een staart krijgen, want hier is absoluut geen sprake meer van ‘een staartje’…

* * *truth-and-lies

23 gedachten over “De ‘criminele’ onderneming van de Clintons..

 1. Clinton,s former employer,Lafarge faces allegations of funding ISIS
  http://observer.com/2016/08/clintons-former-employer-lafarge-faces-allegations-of-funding-isis/
  French cementmaker Lafarge made deals with IS group in Syria
  http://www.dailymail.co.uk/wires/afp/article-3652977/Frances-Lafarge-deals-IS-group-Le-Monde-html
  http://dailycaller.com/2016/07/26/exclusive-irs-launches-investigation-of-clinton-foundation/
  Het lijkt erop dat niet alleen een frans bedrijf dat zaken met IS deed en donaties aan de Clinton Foundation gaf al erg genoeg is maar nu blijkt dat bedrijf ook nog een voormalige werkgever van Hillary Clinton te zijn.
  Het begint er steeds meer op te lijken dat hier een enorm schandaal naar voren kan komen wanneer dit echt goed uitgezocht zou worden.
  Dit lijkt verder te gaan dan alleen maar een bedrijf dat met IS zaken deed en vervolgens donaties aan de foundation deed.
  Ook lijkt het mij dat de Fransen hierdoor in de problemen kunnen komen want de Franse bevolking wordt steeds meer onder controle van de overheid gesteld zogenaamd in de strijd tegen het terrorisme terwijl een Frans bedrijf gewoon geld aan IS gaf.

  1. “Het begint er steeds meer op te lijken dat hier een enorm schandaal naar voren kan komen wanneer dit echt goed uitgezocht zou worden.” Jammer voor je compotjes, maar die zaken zijn helaas voor je al een tijdje geleden uitgezocht.
   -denigrerende opmerking/rest reactie door redactie verwijderd-

  2. Het feit dat deze vrouw geestelijk volledig is doorgedraaid, toont aan, dat ze al die tijd in 2 werelden leeft/geleefd heeft.. De wereld van de Waarheid en die van haar werkelijkheid. Die 2 continue uit elkaar houden is natuurlijk niet te doen.
   Er worden mensen aangenomen en zaken gedaan, waarbij de ‘camouflage’ ragdun is, voor hen die durven zien waar ze naar kijken. Goed verhaal Arnold. Dank ook voor de links.

  3. https://www.scribd.com/document/319409151/Clinton-Foundation-July-15-Letter
   Arie,Ronald of Dirk mensen die een geestelijke tekortkoming hebben beseffen dat meestal niet en dat kan je ze ook niet kwalijk nemen.
   Omdat ik me ernstige zorgen maak over jouw geestelijke gesteldheid zal ik proberen je te helpen.
   Als het waar zou zijn dat alles allang geleden is uitgezocht waarom ondertekenen dan 64 congresleden een brief waarin men een onderzoek aanvraagt?
   En omdat je schreef dat het al lang geleden is uitgezocht,wel deze aanvraagbrief is gedateerd op 15 july wat niet echt lang geleden is.
   Als je nou zelf niets begrijpt zou het dan niet veel verstandiger zijn om jezelf niet zo voor schut te zetten door mensen als complotdenker of iets van dien aard weg te zetten maar de fout/tekortkoming eerst eens bij jezelf te zoeken?
   Je zou kunnen beginnen met eerst deze gegeven verwijzing eens te lezen vervolgens proberen te snappen waarna je antwoord zou kunnen geven op mijn gestelde vragen eer je nog meer reacties gaat geven gebaseerd op lucht.
   En indien mogelijk niet alleen maar reageren maar ook hetgeen je schrijft onderbouwen met verwijzingen graag.

  4. https://www.washingtonpost.com/blogs/right-turn/wp/2015/02/18/foreign-donations-to-hillary-clintons-foundation-raise-major-ethical-questions/?utm_term=.ee7b2c98ba1b
   Als ik hier lees dat multinationals ook een rol spelen dan moet ik aan Wiebes hier in Nederland denken die multinationals enorme belastingvoordelen geeft.
   Nou heb ik graag iets voor de medemens over maar wanneer corruptie door overheden in stand wordt gehouden en de hardwerkende burger mag steeds meer inleveren terwijl de grote jongens belastingvoordelen krijgen waarmee ze dan vervolgens corrumperen dan is dat ronduit schandalig en wordt het misschien eens tijd dat Wiebes uitleg geeft.
   Er is ook een rapport van milieu defensie uitgekomen over schandalige praktijken die in het buitenland worden begaan door bv multinationals en waar milieu defensie om maatregelen vanuit de EU vraagt om dergelijke praktijken aan banden te leggen.

  5. Wilders maakt zich druk om iets wat vorig jaar is gebeurd en nu wil v/d Steur opheldering van de FBI.
   http://nos.nl/artikel/2126246-van-der-steur-wil-uitleg-over-voorkennis-fbi-bij-garland-schietpartij.html
   Is dit toeval of heeft het meer te betekenen?
   Zoals in punt 1 al uitleg is gegeven dat Frankrijk wel eens in de problemen kan komen door onderzoek naar fraude zo kan ik me ook voorstellen dat dat voor Nederland ook zou kunnen gelden.
   De mogelijkheid bestaat dan ook dat dit een poging kan zijn om de FBI in diskrediet te brengen.

 2. Clinton is zelf een leeghoofd. Ik kan die toespraken van haar amper aanzien. Zo nep allemaal. De elite achter haar (zelfbenoemde elite) denkt blijkbaar dat ze de Amerikanen alles, en dan ook maar alles kan aansmeren. Die film met Eddie Murphy, “Trading Places” was gewoon Obama zijn verkiezing. Twee oude joden van Wallstreet die willen bewijzen dat ze iedereen tot koning kunnen laten kronen. President is gewoon een koning met een andere naam.

  Ik hoop toch echt van harte dat Hillary Clinton president van Amerika wordt. Eerst het land naar de klote door Obama en dan nu een vrouw om ze de afgrond in te storten. Ik vind het gewoon prachtig!

  “It is pleasant, when the sea is high and the winds are dashing the waves about, to watch from the shores the struggles of another.” – Lucretius

 3. En hier in de huichelachtige politiek correcte media wordt Donald Trump zwart gemaakt. Alle fouten worden op een achterbakse manier uitvergroot. Trump is geen heilig boontje maar als in Amerikaan zou wezen zou ik op Donald Trump stemmen. Liever een harde zakenman die ervaring heeft met zaken doen dan een achterbakse valse heks waavoor heel veel mensen vermoord zijn om de beerputten van deze Clintons dicht te houden.

 4. Zovelen worden helemaal gek zodra ze een beetje macht of een beetje geld hebben. Dan willen ze meer! Meer! Nog meer! De mens heeft toch heel weinig zelfbeheersing.

  1. Precies Genies, laten we even naar de kern gaan van wat mensen in het algemeen zijn, en waarom ze lijden aan deze kwalen, lijkt me meer relevant 😉

  2. Lekker makkelijk!
   80 kinderen zijn er vermoord door de Londense/Parijse bankiers in MH17. Door Rothschild en zijn “useful idiots”.

  3. Ik vraag me af wat de elite verstaan/bedoelen als ze het over useful eaters of useful idiots hebben.
   Het zou zomaar kunnen dat ze zelf de grootste idioten zijn want wees eerlijk door hen is de wereld er niet echt op verbeterd maar verslechterd.
   Kan de elite zeggen dat de bevolkingen idioten zijn als ze de dubbele agenda die zij hanteren op achterbakse wijze uitvoeren zonder dat de bevolking daar over ingelicht wordt?
   Hierbij maken ze dan ook nog gebruik van wetgeving en regelgeving aan te passen zodat de bevolking ontdaan wordt van de mogelijkheden om terug te vechten.
   Zo las ik gisteren dat boeren door wetgeving uit Brussel (teveel “schadelijke poep”)hun veestapel inkrimpen door deze dieren naar de slachterijen te brengen.
   Dat past mooi in het straatje van de elite want als straks niemand meer voor eten naar de boer kan bij hem of haar in de buurt dan worden velen afhankelijk van de grote supermarkten die in handen zijn van diezelfde elite.
   Alleen al het feit dat zij op die wijze te werk gaan geeft toch al aan dat wat zij doen niet in de haak is.
   Nu steeds meer uitlekt en steeds meer mensen door hebben wat er echt gebeurd heeft die elite steeds meer haast om te voorkomen dat het voor hen een ramp wordt.
   Laat mij dan maar een useles eater zijn dat vind ik nog altijd beter dan een lafaard te zijn.

  4. Politici produceren toch niks. De bankiers toch ook niets. Loop eens een dag met ze mee. Heel veel functies kan je gewoon vervangen door een computer. De wereld kan niet zonder geld. Wel zonder private bankiers. Je kan toch gewoon een computer en een paar ambtenaren een BITcoin systeem laten managen. Heel veel functies zijn overbodig in 2016. Een fase van de mensheid.

  5. http://www.nu.nl/economie/4308815/flinke-winstdaling-rabobank-in-eerste-halfjaar-2016.html
   Nu kan een bank of ander bedrijf wel een winst daling constateren maar zoals je bv hier kunt lezen maken ze nog steeds honderden miljoenen winst.
   Door nu werknemers te ontslaan kan het voorkomen dat zij die een hypotheek hebben deze nu niet meer kunnen aflossen maar dat is voor de bank geen probleem want de winst is groter als deze ontslagene niet meer door de bank hoeft te worden betaald (loon) en meestal krijgt de bank toch wel zijn geld want dan gaan ze gewoon over op openbare verkoop waarna de meesten met een restschuld opgezadeld blijven zitten.
   Hier kan je dan ook gerust zeggen dat de bank zelf ervoor zorgt dat mensen hun lasten niet meer kunnen betalen.
   Asscher zou er goed aan doen om een wet te maken die ervoor zorgt dat mensen niet meer ontslagen kunnen worden zolang bedrijven nog (zoals in dit geval) honderden miljoenen winst maken.
   Dan nemen de bankiers en aandeelhouders maar genoegen met minder wat ook beter is voor de economie.

 5. er gaan straks echt Bassie en Adriaan spelletjes komen.. in ieder geval gaat de vs een `kunstje` vertonen waardoor blijken zal wie de echt Joker is in het geval en geheel..
  denk zelf dat Heil Arie het niet gaat worden, het gat in haar tong ( mocht dit werkelijk waar zijn hey.. ik heb het z e l f niet g e z i e n..maar goed.. stel..) dan is dat doordat zij haar gifslangtong heeft laten wegwerken door de archonten die zij om zich heen heeft..

  maar of het zinvol is om deze dame van alles te betichten?.. kweet het niet hoor, er zijn bijna allemaal presidenten en allerlei ander soort leiders die van het mens Zijn een lijden maakt ( uit eigenbelang uiteraard en als pion werkzaam voor het grote geld)

  Trompet t r u m is wel een hele verfrissende bries na bush en voorgangers en wat (is) ( komen zal) hij is een tikkie raar, maar oh oh.. wat is dit een visioner, hij gaat in ieder geval voor een complete wending zorgen en natuurlijk zal alles volgens het draaiboek gaan, maar dit keer loop de regie uit de hand

  nu hopen dat wij ook eens een andere visie krijgen op de manier hoe nederland door het huidige den haag is verkracht en verhandeld al die tijden, en er een frisse nieuwe wind door dit hele continent gaat dat alles weg blaast in de ruimte en nooittttt meerrrr rotte rutte

  1. Hillary Clinton is een SCHORPIOEN van sterrenbeeld. Die zijn zwak in de kop. De krijgt straks kortsluiting in haar hersenen.

  1. Bovenstaand filmpje is een FAKE.
   Ik heb het nu beter bestudeerd, dus bovenstaand post kan gedelete worden. Deze post ook. Ik heb het origineel bestudeerd.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.