Advertentie

Laat Bill Gates met ‘new-vaccins’ de wereldbevolking DALEN..?!


‘Oeps’ een verspreking van Bill. Of sprak hij gewoon keihard de waarheid?

Multi-multi-biljonair Bill Gates heeft zijn entree gemaakt bij de filantropen van deze wereld. En hij is kennelijk ingewijd in hun grootste zorg: de groei en omvang van de wereldbevolking. Deze is dus nog steeds stijgende en vormt een bedreiging voor de Aarde, dát is het verhaal dat iedereen dient te geloven. Maar de oplossing is nabij.. Nieuwe vaccins onder andere, bijvoorbeeld, kunnen de oplossing zijn..? Volgens Bill… Huhhh.. Nieuwe vaccins..?

Maar eerst dit: Bill heeft zich kennelijk hetzelfde verhaal laten aanpraten, wat zo’n 80% van de Westerse bevolking voor ‘waarheid’ houdt. Namelijk dat er té veel mensen op Aarde zouden zijn. Maar zet nog een stap verder en het is duidelijk waar deze gedachte vandaan komt: ‘Teveel mensen bedreigen ‘mijn bestaan’..’

Natuurlijk dienen we geboortebeperking te zien als belangrijk mechanisme in het controleren van de belasting van onze Aarde. Maar bedenk alsjeblieft dat juist omdát mensen in deze landen zo arm zijn, ze vaak zoveel kinderen hebben..! Meerdere kinderen geven de ouders ook een verzekering voor hun verzorgde oude dag. Zo simpel is het. Veel kinderen sterven vroeg en halen niet eens volwassenheid.

Maar Bill Gates is er heilig van overtuigd, dat vooral al die extra mensen, ook weer gaan zorgen voor extra-CO2-uitstoot. Dit beweert hij tijdens zijn voordracht bij de zeer gerespecteerde TED-presentaties. Zie hieronder.
Bill roept in dit filmpje dat er hoop is. Dat we de groei van de wereldbevolking kunnen terugbrengen. Hij gebruikt daarbij de volgende tekst op 4:40  van dit filmpje:

“De wereld zal groeien naar een totaal van 9 Miljard. Maar als we ons echt goed inspannen en prima werk gaan leveren, kunnen we door middel van goede gezondheidszorg,  NIEUWE VACCINS, ‘voorplantings-gezondheidszorg’, die groei terugbrengen met 10 to 15%”

Nou je hoort het, Bill verspreekt zich niet, het is precies in zijn plaatje passend… Mijn hemel wat een heftige tekst…

Oeps Bill, je spreekt er wel heel snel overheen, over die 'new vaccins'..

Maar wat Bill natuurlijk als waarheid hoort te vertellen:

Mensen in de derde wereld, waar de populatie het hardst groeit, kunnen op geen enkele wijze, maar dan ook écht op geen enkele wijze, in de voetsporen treden van de GROOTSTE vervuilers en de GROOTSTE CO2-uitstoters van allemaal. Juist; de Verenigde Staten van Amerika en China. Als we alle 6,5 miljard mensen op deze wereld, zouden leven zoals alleen de VS dat al doet, dan hadden we 4,5 aardbol nodig. OP DIT MOMENT!

De claim die de rijke Westerse wereld op onze grondstoffen legt, de vervuiling waarvoor deze verantwoordelijk is, staat OP GEEN ENKELE WIJZE in verhouding tot die van de ‘arme’ landen.

Als iets duidelijk is uit de huidige situatie, is dat de Westerse landen hun mond dienen te houden en niet meer de beschuldigende vinger richting armsten van deze wereld wijzen. Zij dienen de hand in eigen boezem te steken en de ‘arme’ landen bij te staan in duurzame ontwikkelingen. Simple as that..!

Geloof je me niet? Kijk eens naar deze link hier op WantToKnow.
Maar de toekomst gaat uitwijzen wat Bill Gates hier in hemelsnaam voor vaccinatie-agenda liet doorschemeren..!!

47 gedachten over “Laat Bill Gates met ‘new-vaccins’ de wereldbevolking DALEN..?!

  1. Haha, grappig. Hij heeft namelijk best een grote foot print, zou ik zo denken.

   Nee hoor, grapje. Ik wens hem het beste toe. Vooral veel inzicht. Echt inzicht.

  2. Volgens mij is Bill hier op Aarde om zijn achternaam ‘waar’ te maken..!

  3. Bill is gewoon bezig met een nieuw Microsoft anti-virus tool, nu vaccin-spuit met USB aansluiting…

   Slim die Gates !

 1. Jammer dat China genoemd wordt want zij zijn voornamelijk een grotere vervuiler geworden omdat de mensen eindelijk gebruik kunnen maken van b.v. elektriciteit en alleen vanwege de omvang van de bevolking nu een grotere vervuiler zijn omdat zij het economisch iets beter krijgen (maar dat is nog niet eentiende van onze welstand). in tegenstelling tot Amerika maar ook West Europa die grote vervuilers zijn vanwege hun leefwijze, leven veel Chinezen nog steeds op de armoedegrens. Wat een arrogantie en ja natuurlijk ook van Bill Gates maar in dit geval ook van ons allemaal. Je draait de kraan open en hebt stromend water, zet een lichtknopje om en hebt licht en dan heb ik het nog niet eens over alle vervuiling door onze voeding, eten wat je wilt, oedipositas door overvloed, mest van dieren, mest van mensen, vervoer van diervoedsel en dieren. Wij!!!!!!! zijn met de Amerikanen de grootste vervuilers. Kijk eens naar onze voetafdruk per inwoner en vergelijk dat eens met de voetafdruk van een chinees. Mijn mond valt open door verbazing. Wij zijn hetzelfde als Bill Gates: egoïsten…

 2. @ kritisch

  inderdaad Europa staat op de tweede plaats en China volgt ons op de hielen. Echter China komt nu pas in ontwikkeling en kan hierom zich sneller aanpassen als Europa en de VS. De westerse wereld zal met zijn bestaande (infra)structuur vele malen minder flexibel zijn. Bijvoorbeeld het bestaande spoorwegennetwerk metzijn diesellocomotieven niet snel geneigd zijn om over te stappen op de magneettrein. China heeft al een lijntje.

  Ook politiek gezien krijgt de westerse wereld geen kans om snel te veranderen. De multinationals hebben veel te veel macht in ons huidige systeem. Daar de multinationals als persoon worden gezien hebben ze inspraakmogelijkheden. Wetgevingen die voor verandering moeten zorgen worden eenvoudigweg geblokkeerd door peperdure advocaten. Het huidige China met zijn partijpolitiek (communisme is met de aanwezige corruptie een verkeerde bewoording)gaat eenvoudigweg geen discussie aan.

  En Bill, onze filantroop, zou zijn geld beter in de armoedebestrijding van zijn eigen land kunnen stoppen. De VS hoort allang niet meer tot de eerste wereldlanden, velen kwalificeren het als een derde wereldland. Talloze mensen leven allang onder de armoedegrens. De redenen waarom de VS nog meetelt zijn:
  – de rijkste mensen leven in de VS (Bill bijvoorbeeld),
  – de machtiste multinationals zitten in de VS, deze firma’s zijn zo groot daar hun handel hoofdzakelijk is gebaseerd op olieachtige prodcten, welke carbon-footprint?
  – de dollar is nog de reservemunteenheid echter het eindeloos bijdrukken van dollars zal deze positie doen wankelen.
  En zo kan er nog wel even worden doorgegaan.

  Verder is het reeds door Laszlo beschreven, i.p.v. onze varkens te voeren met soja zou dit voedsel de hongersnood in de wereld kunnen oplossen (indien niet genetisch gemanipuleerd).

  Beste Bill ik denk dat vele problemen in deze wereld kunnen worden opgelost als we eens wat vaker in de spiegel keken.

 3. Laten we eens beginnen met geboorte beperking in het westen.
  Er zijn al genoeg mensen op de wereld.

  Gezinnen in het westen met meer dan twee kinderen zijn voor mij crimineel.

  Hier zijn we economisch niet gebaat aan een grote hoeveelheid kinderen, elders wel. Laten we dan hier het goede voorbeeld geven.

  1. Grappig Martijn.. Het stuk niet gelezen? Een ander een plek-op-aarde niet ‘gunnen’..?
   Het gaat om het gedrag van de persoon, niet om de persoon zélf..!!

 4. Zaken als vrede, schone lucht, medicatie en gezondheidszorg hebben er toe bijgedragen dat we hier langer en met meer zijn op deze aardbol ondanks dat oorlog, honger en ziekte hier continu een aanval op uitoefenen.

  Gelukkig kunnen we met meer oorlog (nucleair?), extra luchtvervuiling (chemtrails) , abortussen, gedwongen kleinere families en dus kennelijk voorplantings-gezondheidszorg’ vaccinaties hier een halt aan deze groei toeroepen. Yeah!

  Beide zaken lijken tegenstrijdig aan de oplossing als het probleem is dat we met teveel zijn.

  Inderdaad met ons consumptiepatroon uitgesmeerd over alle aardbewoners, ja dan hebben we een enorm probleem.

  Als we het dan hebben over eerlijker de koek verdelen laten we dan vooral eens in de spiegel kijken en bedenken waarom we nodig hebben wat we nodig hebben?

  Vriendschap, voedsel en onderdak en een lolletje op zijn tijd, daar kan een bezoek aan Machu picchu met een tijdelijk ‘wauw’ gevoel geeft en wegebt in de loop der jaren toch niet tegenop?

  Ja minderen is niet makkelijk maar wie heeft gezegd dat dat makkelijk zou zijn?

  Oftewel de woorden Xenophon nog eens aanhalend: Niet wie weinig bezit maar wie veel wenst, is arm

  Laat Bill maar lekker zijn eigen baantjes zwemmen in zijn eigen geldkluis, allemaal negatieve energie.

  1. There is enough
   for everybodies need.

   But not enough,
   for everybodies greed.

   Ghandi

   Het wordt tijd dat een mens snapt waar behoefte eindigt en hebzucht begint..!

  1. Is dat niet het huismerk van de LIDL..? Heb je nog links of iets dergelijks bij de hand, bedoel ik eigenlijk.. 🙄

  1. Nu ook de nieuwe Microsoft vaccin spuit met USB 3.0 aansluiting, virus-vrij en de nog in de road-map geplande versie voor eind dit jaar die straks wi-fi gaat ondersteunen.

 5. Overbevolking is niet het probleem.
  Er is geen probleem voor ons mensen, als we dat al zijn.
  het grootste probleem is dat we denken (voor zover we dat al denken te kunnen hihihihi) te weten HOE de kosmos functioneert. Het merendeel weet niets maar denkt te weten en zijn allen maar sparks in the darkness.

 6. Je zou het natuurlijk ook op de volgende mannier kunnen interpreteren:
  – Nieuwe vaccins zorgen voor minder kindersterfte
  – Minder kindersterfte zorgt voor minder nood aan meer kinderen
  – Minder kinderen zorgen voor meer welvaart per kind
  – Meer welvaart zorgt voor beteren levensstandaard
  – Betere levensstandaard leidt dan weer tot minder kinderen

  Niet zo heel moeilijk – in alle westerse landen is hetzelfde gedaan.

  1. Inderdaaad. In arme landen met een slechte gezondheidszorg en slechte sociale voorzieningen vormen kinderen de oudedagsvoorziening van de ouders. In alle landen waar verbeteringen van de sociale voorzieningen en de gezonheidszorg hebben plaatsgevonden, zijn de geboortecijfer drastisch gedaald.

  2. Op zich geen vreemde conclusie; Westerse landen hebben al lang een geboortecijfer dat ónder het vervangingscijfer ligt..
   Maar het gaat er bij Bill om, dat de CO2 daalt. Kan me niet voorstellen dat verwacht dat alle mensen in de zaal dit hele rijtje in een opmerking snappen..!

  3. De door ons bekende welvaart van de afgelopen decennia is gecreeert door goedkope energie en productie. Voor productie heb je grondstoffen nodig, voor goedkope energie olie. Olie en beschikbare grondstoffen is met het huidig systeem snel passé. Tijd voor transitie naar duurzaam denken en voor herdefiniering over wat wij vinden hoe welvaart in de 21e vorm moet krijgen. Snel SHELL nationaliseren lijkt me een goede eerste stap en de opbrengsten niet in de zakken van grootverdieners laten verdwijnen maar stimuleren van milieuvriendelijke alternatieven, daar lijkt mij niets op tegen.

 7. Tja het gehele CO2gelul , de multimiljardenflappentap van parasieten schijnt toch gericht te zijn op “overleven” , voorkomen van ongeluk ?

  Nou Dán zijn Problemen van geheel andere aard Hét probleem , CO2 parasieten is Één En Mischien Past het Volgende Ook Wel Hiér ?

  Van http://www.argusoog.org/2010/04/geheime-verdrag-van-verona/

  Nou , Als U Naar Hedendaags Nederland Kijkt Hebben We Nog Steeds Een Full Blown monroedoctrine !

  Alle Nieuws die Kritisch is of Waar is , dient uit te wijken naar Sites als Deze !

  Als U Naar Bijvoorbeeld Geert Wilders Kijkt Als Meest in het Oog Springend Voorbeeld , Hoe Die en Zijn Kiezers Chronisch crimineel aangevallen en bedreigd worden door de job cohen , alexander pechthold en hun collaborateurs in justitie en rechtbanken en van de media , Zitten We nog midden in die 18de eeuw !

  (een cohen , een pechthold , een leon de winter die de AFA hadden aangezet tot terreur bedrijven Tegen de Bevolking , zo als eerder al de jdl een joodse terreurorganisatie , Ik Ken Alle drie heren uit hun Kinder verkrachterstijd , uit Mijn Jeugd , Waar ze Kinderen drogeerden , prostitueerden en misbruikten , idem een hirsch ballin en een donner )

  Ook in de officiele joods zijnde media Mag Men Alles Commenten Wat Men Wil , gráág zélfs , zo lang het maar over Hoofddoekjes moslims , Blanken , negers , Óf nóg liéver “slecht Autochtonen…mjammie” of wat dan ook gaat !

  Zegt Men Èén Woord over joden , is het gelijk afgelopen !

  Nou Als Dát Géén joods monroegebroed is ???

  Als U even Niet het restant piassen en piepeltjes meerekent op tv Ziet U Dat er Enkel Maar joden alom aanwezig zijn , die Ons wel vertellen wie het gedaan hebben en wat volgens hen belangrijk zou zijn , Één grootte joodse propagandamachine !

  Die hebben het zelfs gepresteerd zo te Zien Om Alle 800 Miljoen Kijk en Luister belastingen naar zich toe te trekken en dáár mee Ons de les te lezen , knap Hoor , Zó Rascistisch Kán Een Ander Gewoon Niét Zijn om Dáár aan te Tippen !

  Als Men hun tegenwoordigheid in Nederland Volgens de Cijfers van het CBS (5000) zou Plaatsen op tv komen ze niet eens Verder dan Éèn Keer per jaar een kwartiertje , als ze op Marktpleinen gaan dansen misschien twee !

  OOk in Alle politieke , of zo Goed als Alle partijen zitten ze verdeeld , voor eigen belang boven de Partij , Alles en Iedereen saboterende , Ook de eigen partijen en hebben Ons Zó Ook al in de tang !

  Er is over deze sekte , Wereldwijde en Oudste criminele terreursekte , heel Wat Gezegd op deze Website , op de Verklaring omtrent antisemitisme pagina , de Kinderen van Gaza Pagina en de Ritueel Misbruik pagina !

  Trouwens dit verona verdrag , de 1880 joodse convenant en verder duivelswerk inclusief de democratie en de wetgevingen ( die behoren ook tot deze misdaadwerken ) as is , inclusief de komst van het verschijnsel koningshuizen en rangorden en status , is ALles meegebracht door de israelieten toen ze definitief 2800 jaar geleden hun parasitismecultuur kwamen brengen !

  Ze waren egypte uitgeflikkert !

  Vergeet Ook hun Wereldwijde joodse plunderbankensystemen niet , een gruwelbrengende plunder en uitzuigscam , soort pyramidespel met een omlooptijd van 60 a 70 jaar !

  Gericht op het in handen krijgen van Alle Wérkelijke Rééle Wáárden tégen bergen van hun waardeloos zélfgedrukte Illegaal crimineel privébedrijf papiergelden !
  Al Wat eeuwen Nu !

  Èlke ronde geplánd eindigende bij voorkeur in een Grote Ramp of oorlog of beiden , om Elke Tegenstand , Elk Weten En ELk Protest bij voorbaat uit te roeien , dáár ná dan gelijk terug te komen en het wéér flikken !

  Het is Niet voor Niks dat iets van 120 joodse families nu een derde van Alle ´s Werelds Bezittingen hebben !

  Dat er Veel Meer zijn die ook héél wat hebben bij een geplunderd !

  Dat over enkel de rotschilden ( rot schulden ) geruchten Gaan dat ze iets van 500 triljoen hebben , de Helft van Alle Geld op Aarde !

  Ook Volken in Chronische Armoede houden is Één der wapens van zúlke convenanten en afspraken , joden hebben Ons Altijd met armoeden en boycots het Bestaan een hel gemaakt , Zó hebben ze Velen van Ons christen gemaakt , Als Men Niet Bekeerde voor dat gaarkeuken en gaarneuken happie , mocht Men in de goot verhongeren!

  http://wrongthings.yolasite.com/book-of-trouble.php

  De jood kizzinger had wat decennia geleden al iets met Populationcontrol met Genociden , starvations !

  Vóór hém andere joden éérder en vaker al , zo Als na ww2 Méer dan 12 Miljoen Duitse en Europese Mensen Doden met verhongeren !
  Tot in Scanginavie Aan Toe !

  Vóór de oorlog in Amerika zélf al Miljoenen gedoodt met verhongeringen , in Rusland Òók !

  De Amerikaanse en Russische holomodors !

  Die zijn Zó Geestelijk Gestoord dat ze zich enkel binnen TBS muren zouden Mogen bewegen !

  Maar Dát Krijgt Men van Eindeloze kwade incest en sekte gedrag !

  En israeliet noemen ze zich Pas sinds 400 jaar !
  Jood noemen ze zich Pas sinds 600 jaar !

  Het is een volk dat overwegend de Identiteit van de host Volken rooft !

  Wij noemden ze Kinder verkrachters en honden , en dat is geen grap!

  Ik Denk Dat U Ondertussen Wel Weet wat een Kinder verkrachtersmentaliteit met Landen doet ?

  Verkrachten en plunderen Mischién ?
  Zo ALs de afgelopen 25 jaar al weer gebeurd is en waar van We Nu met de gebakken peren en de rekeningen zitten ?

  Dus Stemmen op iets met een jood of semiet er in is Zélf Moord Als U Dát Nóg Niét Wist !!!

  Kijk Anders Eerst even Uw Kind Na op Sporen van heroine en ghb , Reproductieremmers en Spieratrofyverwekkers !

  In Een Ander Land zijn al meer dan 8000 joodse rabbis opgepakt die serie Baby verkrachters zijn , naast nog Wel Meer gruwelijke mis en schanddaden als Organenroof en grootscheepse massale en chronische oplichtingen en verder misdrijf , zo als het uitzuigen van Landen !

  Voor de jood is het Blijkbaar een behoorlijk religieus gebeuren , als ook voor de semiet waar mee ze massaal samenwerken in deze schanddaden , Òók van uit hún religie de islam , die daar voor misbruikt wordt om een onschendbaar internationaal bolwerk des duivels te hebben !

  islamitische landen zo als turkeye , naast grootscheepse grootschalige heroinehandel via hun overheden , werken met de joden daar aan samen , ook de heroine , Vraag hirsch ballin Maar , Onze IRT heroinedealer , en donner , beiden vervent Kinder porno fotografen ook ( ook om Politici te chanteren en in de hand te hebben , Heb Ik Zelf Gezien)!

  Of een dem-Mink , die op KLOL driftig mee zit te commenten !
  Dit Kaliber is heden rechters aan het benoemen , terroristen Zál Dát Dán Wél Èérder Zijn !

  Óf Hád Je Al Dóor dat die joden massal hun partners in Crime , de moslims , overal aan het neerzetten zijn ?
  Een Kijkje in de Toekomst met deze lieve “gast?” arbeider ?
  Ook Al “religious Genocidepleger” van cultuur ?
  http://wrongthings.yolasite.com/moslim.php

  Wist Je dat het Bevolkingsaantal van de Autochtone Nederlanders Van de Naoorlogse Vijf miljoen is terug gelopen naar 2,2 Miljoen !
  Door Genocides op Diverse wijzen , door Dood te treiteren en Enkel de afgelopen 20 jaar 800.000 Gezinnen het Land Uit gejaagd , Naast de Mensen Die Met 35.000 Per jaar Extra Hun Polsen door Sneden omdat Ze deze terroristen als overheden niet Meer Aan Konden ?

  Aantallen stiekem massaal aangevuld met eigen gebroed en geimporteerde semieten en afrikanen !

  Dit Soort Mentaliteit Kán Een Land Niét Besturen , is Dáár Niét toe in Staat , Ten zij Men oorlog , verkrachting en misdadige overheid , Povere Armoede en Ongelukkige Kinderen Wil ?
  Eeuwige bezuinigingen van de plunderaar ?
  Één Nép Democratie ?
  Dát Hébben We Al Zó Lang !

  En Zó is het met Bovenstaande heren Ook !

 8. Ik denk dat Bill met al zijn geld iets goeds wil doen maar dat hij (als wereldvreemde persoon) zeer verkeerd voorgelicht is ! Zulke intelligente personen zijn normaal gesproken niet zo erg goed in de echte wereld en in de omgang met echte mensen ! We noemen ze ook wel eens Nerds toch ?? Denk dat hij eens lekker wakker geschud moet worden door een echt mens ! Kwee alleen niet waar hij woont anders ging ik even langs !!

  fijn weekend nog allemaal

 9. Aha! Hebbes! Betrapt! Jij bent van de Illuminatie! Meneertje! Nou hebben we je! Mee komen! Ga jij maar eens even voor heel lang mee met veldwachter Bromsnor! Je hebt het zelf toe gegeven! Eens kijken of er onder je huid ook een reptielen schubbenhuid zit. Waar is mijn felle ondervragingslamp? Mmmm? Waar zit het? En heb je ook aan mindcontrol gedaan?. Mmmm? En dan niet zeggen dat je er toe gedwongen werd. Want dat zeggen ze allemaal. Mmm?

  Ja,lieve kijkbuiskinderen. Billy G-boy schijnt ook bij de verlichte clubje te zitten. Ha! Nou komt het allemaal toch uit! Laten ik mijn collega’s against crime de ghostbusters maar snel bellen. Om de vlogende clubjemembers die zich zo laat zien of uiten maar heel snel op te pakken.

  Oke, nou weten we het wel weer. Dit was even sarcastisch en toch wat uit gaan van alle samensweringen gemengd op de middenweg bedoeld. Meer goeds heb ik er ook niet aan toe te voegen.
  Dus Bill, als je dit leest. Waarschuw je andere verlichte Billenmaatjes clubjemembers en bel snel. Dat ze weten wat het betekent als ze de sirene van de ghostbustersmobiel al van ver af aan horen komen.
  Voor de rest van de wereldbevolking: “Who you gonna call? Ghostbusters!”

  Namaste.

  Ohm mani padme hum.
  Ohm mani padme hum.
  Ohm mani padme hum.
  Ohm mani padem hum.

  Ohm shanti.
  Ohm shanti.
  Ohm shanti.
  Ohm shanti.

  1. Wie o wie komt deze Bodhi ophalen?

   Rijp voor het gesticht hoor, niet te lang wachten a.u.b.

 10. hmmm…

  dit is gewoon ziek!

  dat hij niet snapt dat hij met zoon woorden eens na moet denekn over zijn eigen bestaanrecht!

  bah…

  ik vind die lui zo gigantisch gemeen!

  t zijn barbaren!
  geen gevoel, alleen maar in hun eigen wereldbeeld liggen te kicken!

  zou hij het op prijs stellen als ze deze vaccinaties eens eerst gaan TESTEN op zijn eigen dochter?????

  dat zal m te ver gaan,

  wrrm de andere dan wel?

  nou, hij heeft geld, hij koopt zich wel de beste plaats.

  maak andere arm en ze hebben toch niks meer te zeggen!

  ooit komen hun nog eens helemaal naar de grond toe en anders trek iemand ze peroonlijk wel even met de neus door alle shit die ze veroorzaken!

  eerst alle allende die ze veroorzaakt hebben zelf laten ervaren en dan pas los laten op een planeet heel ver hier vandaan!

 11. Een paar maanden geleden heb ik o.a. Bill Gates gecontacteerd (ook de WHO, géén reactie) om hun zienswijze te weten te komen over eventuele onderzoeken/testen om kinderen wereldwijd extra mineralen/vitaminen te verstrekken en zodoende hun immuunsysteem vanaf de geboorte te verhogen.

  Dit was hun (standaard) antwoordje :

  Thank you for contacting the Bill & Melinda Gates Foundation.
  While we appreciate your request for information, unfortunately, the foundation is not in a position to offer recommendations in this area.
  For more information about the foundation, please visit our web site at http://www.gatesfoundation.org.
  Once again, many thanks for writing and best wishes for the future.
  Sincerely,
  Bill & Melinda Gates Foundation
  Grants Inquiry
  http://www.gatesfoundation.org

  1. Bill is misschien gewoon jaloers dat ie niet is uitgenodigd om naar Wenen te komen binnenkort. Daar waar de echte hoge piefjes vergaderen:

   “Illuminati summit meeting set for Vienna in coming weeks: Rothschild source

   According to a source in the Rothschild family, there will be a summit meeting of princes and other high nobility in Vienna sometime “within the next few weeks.” Although very few details of the purpose of this new Congress of Vienna are now available, it is most likely the meeting of the world’s royal families is aimed at finding a strategy to deal with the awakening of humanity to the existence of their once secret control grid. This group of people lies above the high-level servants who they send as proxies to such gatherings as the annual Bilderberg meetings. Hopefully, advance publicity will not lead to a cancellation of this meeting since the people of the world would really like to hear what their “royalty” have to say about the present global (i.e. Western) “financial crisis.”

   http://benjaminfulford.typepad.com/benjaminfulford/

  1. Dat wil dan ook wat zeggen over de zaadjes die het niet gehaald hebben! Glas is half vol of half leeg. Jij mag het zeggen! 😉

  2. Van de saatjes-die-het-nooit-gehaald-hebbu hoor je nog maar weinig tegenwoordig..

 12. Steeds vaker lees ik op internet dingen in de trant van: ‘Er is een bewustwordingsproces op gang gekomen. Steeds meer mensen worden wakker en gaan inzien dat de wereld anders in elkaar zit dan hoe de msm het voorspiegelt. Mensen gaan de leugens doorzien.’ etc etc.

  Ik lees al ruim een jaar de artikelen op WTK en vind ze meestal zeer de moeite waard. Ik reageer echter (bijna) nooit maar nu wil ik toch graag een vraag stellen; Wat is jullie ervaring? Zien jullie ook dat er steeds meer mensen ‘wakker’ worden in jullie omgeving?

  Misschien is dit niet de plaats om dit te vragen maar ik ben er oprecht benieuwd naar.

  Ik ben me pas anderhalf jaar geleden gaan realiseren dat de wereld toch echt heel anders in elkaar zit dan ik altijd dacht. Dat is vrij kort dus ik kan er weinig over zeggen.

  Wel sprak ik vorige week een (veel jongere) collega die sinds enkele maanden ‘wakker’ is en nu even niet meer weet waar ze het zoeken moet. Herkenbaar. Het is kennelijk echt een soort proces waar je doorheen gaat.

  Enfin; ik ben benieuwd naar reacties!

  1. nou Sharon, volgens mij kun je als mens alleen maar ‘doen’ wat binnen jouw capaciteiten ligt. Daaronder valt ook het waarnemen van wie ‘wakker’ is en wie niet.. Snap je? Of anders gezegd: wie weet hoe wakker je kunt zijn, of bent..!
   Ze zeggen weleens: “De vraag stellen is het antwoord weten”.. Misschien is jouw eigen proces een mooie aanloop naar nog intensere en heftiger processen.. Veel plezier! Dát vooral..

  2. beste Sharon,

   Ik deel je motivatie voor deze vraag. Een deel van de bezoekers van WTK zal wellicht niet snel een reactie insturen en het lijkt er nogal op dat een vaste kern bezoekers de reacties beheren. Dat geeft een heel eenzijdig beeld, maar om van mijn eigen ervaring te spreken: het bevestigt wel het beeld dat ik heb van de mensen om mij heen.

   Slecht een handvol mensen lijkt “wakker” of “wakkerder” te zijn. In mijn omgeving ken ik vrijwel niemand. Toevallig is één van mijn vrienden zeer nauw op de hoogte van zaken op nationaal en internationaal niveau en deze kan als enige mijn vermoedens bevestigen. Verder dan dat komt het bijna niet.
   Sinds 2 jaar houd ik me bijvoorbeeld bezig met de zaken rondom vaccinaties (veel besproken op WTK) maar ik ken slecht 1 persoon (in Australië) die er op dezelfde manier over denkt. De meeste mensen lijken vooralsnog blind op de beslissingen van de overheid en de kennis van het RIVM of de gezondheidsraad te vertrouwen.

   Als ik het heb over 9/11, chemtrails, geïmplanteerde chips, manipulatie door MSM, censuur etc. zijn vrijwel alle mensen achterdochtig en verklaren ze mij voor paranoia.
   Herkenbaar?

   Het is uiteraard een proces dat in beweging is. Maar om nou te zeggen: Veel plezier met dat proces! zoals Guido schrijft, vind ik wat vreemd overkomen. Guido is zoals blijkt uit de vele stukken die hij schrijft van heel veel zaken op de hoogte, maar realiseert zich misschien niet dat dit proces niet altijd makkelijk is voor iedereen.
   Het idee dat je als één van de weinige (in je eigen omgeving) rondloopt met gedachten over de gang van zaken op deze wereld is niet altijd even geruststellend.

   Ik zou zeggen: Veel sterkte met je proces! Hou je ogen open!
   En communiceer desalniettemin, maar pas op met wie!

  3. @ flits,

   Bedankt voor je reactie! (Jou ben ik volgens mij niet eerder tegengekomen binnen de vaste reageerders?)

   Dat Guido schrijft ‘veel plezier met je proces’ vat ik niet negatief op maar hij suggereert hiermee wel dat ik (nog?) niet klaar ben met mijn proces? Waar wordt dat op gebaseerd?

   Enfin: het doet er ook niet zoveel toe en ik weet zeker dat de intentie goed is.

   Ik vroeg me alleen maar af wat de ervaring was van mensen die al veel langer op de hoogte zijn van alle doofpotten en of zij inderdaad (zoals zo vaak beweerd wordt) een bewustzijnsverandering registreren in hun directe omgeving.

   Nogmaals; wellicht is dit niet de juiste plek deze vraag te stellen maar nieuwsgierig ben ik nog steeds. 🙂

   Ik zie overigens net pas dat dit een ‘oud’ artikel is dus lijkt het me logisch dat er niet al te veel reacties komen.

   Groet,
   Sharon

  4. Hoi Sharon,

   ik flits maar af en toe voorbij ja…
   Dat Guido het goed bedoelt, dat vertrouw ik zeker wel. En misschien voel je je helemaal niet zoals ik me soms voel. Onbegrepen en machteloos!

   Er wordt nogal veel geroepen hier op de site en soms dwaalt het spoor zeer af van de boodschap die gebracht werd, vandaar dat ik soms liever niet meedoe.

   Wel probeer ik vaak mensen ook naar sites als WTK te halen om zoveel mogelijk mensen wakker te krijgen. Mijn ervaring is echter over het algemeen dat het volk liever het geloof in de opperbevelhebbers aanhangt. Als het gaat om de angst voor de hel, de angst voor terrorisme, de angst voor ziekte, de angst voor buitenaardsen of wat er ook maar gebruikt wordt, blijkt de mensheid zeer gemakkelijk manipuleerbaar en dat is nou eenmaal wat er gebeurt.

   Het verbaast me telkens weer hoe naïef de mensen zijn als het gaat om de inlijving van hun persoon(-sgegevens). “Niets te verbergen” is steeds weer het antwoord. Het is zo doordacht hoe we gemanipuleerd worden richting een maatschappij van ‘slavernij’. Binnen 10 jaar verwacht ik dat we massaal gechipt zullen worden. Zelfs James Bond is gebruikt om daar het draagvlak voor te creëren.
   Nederlanders behoren tot de meest gemanipuleerden/manipuleerbaren onder de mensheid. In ons land is het een koud kunstje om vrijwel iedereen mee te laten doen aan het rijksvaccinatie-programma.
   Een kennis van mij in Slovenië die pas bevallen is, meldde dat ze niet onder het vaccinatie-programma in haar land uitkomt, omdat daar simpelweg sancties tegenover staan.

   Hoe lang zal het duren voordat ook wij verplicht worden tot zaken die we echt niet willen. Een UMTS telefoon met handige functies willen we (bijna) allemaal. Een scansysteem op Schiphol voor onze veiligheid…uiteraard. Giftige vaccins in ons lichaam, zodat we geen “ziekte” krijgen… graag. Een bonuskaart en spaarkaarten voor kortingen in ruil voor uw gegevens …wie doet het niet?

   Maar wat als we binnenkort weigeren om ons te laten dirigeren en afgevoerd worden? Of afgesneden van het betaalsysteem dat in onze (onderhuidse) chip verwerkt zit? Wat als we erachter komen dat onze kinderen onvruchtbaar zijn geworden als gevolg van een massale test met vaccins tegen een virus?

  1. Volgens mij is die ook echtgenoot, man, brildragend, Microsoft-aandeelhouder, huiseigenaar, regelmatig boos, een nert enz. Toch?

  2. het is niet meer dan een van de pogingen milieuprobleme in
   de greep te krijgen. envoudig is dit zeker niet, er komt meer bij kijken. iemand moet schijnbaar de schuldige zijn.
   marion

 13. “The key thing, the most important fact that people should know and make sure other people know: As you save children under 5, that is the thing that reduces population growth. That sounds paradoxal. The fact is that within a decade of improving health outcomes, parents decide to have less children.

  overgenomen van infowars.com

  http://www.infowars.com/bill-gates-register-every-birth-by-cellphone-to-ensure-vaccination-control-population-growth/

 14. Sorry mensen, maar dit is gewoon paranoïde geklets. Bill Gates legt inderdaad een relatie tussen vaccinaties en het verminderen van de wereldbevolking maar doet dit om andere redenen dan hier wordt gesuggereerd. Op internet kom je een hoop paranoïde lui tegen die hierin een soort “bekentenis” zien dat vaccinaties in werkelijkheid mensen doden. Maar dit is helemaal niet waar Bill gates het over heeft. Uit studies en de geschiedenis blijkt dat wanneer gezondheidscondities verbeteren, mensen eerder geneigd zijn om minder kinderen te krijgen. Het westen is daarvan een goed voorbeeld. Bij ons groeit de bevolking nog nauwelijks. Maar in ontwikkelingslanden is dat anders. De meeste wereldbevolkingsgroei komt uit deze gebieden. Veel mensen daar nemen veel kinderen omdat ze weten dat een fink deel daarvan zal sterven aan de gevolgen van allerlei ziekten. Wanneer de gezondheidscondities verbeteren, zullen mensen minder kinderen willen nemen, waardoor de wereldbevolking zal stabiliseren/dalen. DAAR had Bill het over en niet over een duivels plan om 90% van de wereldbevolking te elimineren.

  Persoonlijk vind ik dit weer een typisch voorbeeld van het soort onnadenkendheid dat dit soort websites typeert. Leer eerst een kritisch nadenken a.u.b., voordat je blindelings de een of andere conspiracy theorie slikt als zoete koek.

  1. Nico
   “Persoonlijk vind ik dit weer een typisch voorbeeld van het soort onnadenkendheid dat dit soort websites typeert.”
   Waardoor ik me dan weer afvraag wat er zo leuk is aan een website bezoeken om je te ergeren? niets beter te doen waarschijnlijk!

  2. Juist door dit soort zelfingenomenheid van de Nico’s van deze wereld, zit de zaak lekker op slot. Ik vind Nico’s reactie weer zo’n typisch voorbeeld van de zogenaamde cognitieve dissonantie.

   En Nico, voordat je de mensen uit de ‘ontwikkelingslanden’ verder in de shit wilt duwen, is dit artikel op WantToKnow wellicht een eye-opener voor je. Het zijn niet de mensen in de ‘Derde Wereld’ die er een zootje van maken.. Het zijn de mensen die menen dat ze in de ‘Eerste Wereld’ zitten, die met de borden voor hun hoofd, deze arme sloebers van alles op de mouw spelden. Ingefluisterd door de Rockefellers van deze wereld. HIER.

   En weet je wat het vooral is ‘Nico’..? Het verhaal van Gates PAST in het plaatje/uitspraken/daden van de superrijken, de zichzelf ‘verlichten’ noemenden… De wereldbevolking dient te worden teruggebracht naar 500 miljoen.. Genocide via het vaccin? Ik acht het niet uitgesloten. Nico wel ws. Want die wéét het allemaal.

   Misschien ben je wel familie van Henry Kissinger, van wie deze sterke teksten werden opgetekend.:

   “Vermindering van de wereldbevolking zou de hoogste prioriteit dienen te krijgen van buitenlandse politiek tegenover de derde wereld, omdat de economie van de VS steeds stijgende hoeveelheden grondstoffen uit andere landen nodig zal hebben, in het bijzonder uit de ontwikkelingslanden”.

   “De wereldpopulatie dient te worden verminderd met 50%”

   “Ouderen zijn onnodige eters”

   “(Toxische) Voeding is een wapen”

   “Het illegale doen we onmiddellijk. Het ongrondwettelijke duurt iets langer”

  3. Als ik jou was zou ik eerst even wat dingen googelen, als ik jou was…. Of iets beter na denken voor je iets doms zegt.
   In landen waar niet cevaccineerd wordt, zijn de mensen over het algemeen gezonder..!!! Waar niet gevaccineerd wordt, komt bijvoorbeeld geen astma voor, weinig tot geen allergieën, geen ADHD / ADD en ga zo maar door.
   Ook is er een heel groot verband te zien, tussen vaccinaties en bijvoorbeeld het (sneller) openbaren van MS, om maar iets te noemen. De griepprik is nonsens, daar worden meer mensen ziek van dat er mee geholpen zijn en Google zelf maar eens naar Ab Osterhaus en de varkensgriep.
   De vaccinatie die tienermeisjes tegen baarmoederhalskanker kunnen krijgen, geeft een zeer grote kans op onvruchtbaarheid.
   Het feit dat zowel de media (Reuter / ANP en Sanoma) als de grote phamaceutische jongens door dezelfde families gefinancierd worden, maakt dat de nadelige gevolgen van vaccinaties vaak onderbelicht blijven..!!!

 15. Waar bemoeit deze meneer zich mee,het is niet aan hem en ook niet aan z’n vriendjes.
  Schoenmaker blijf bij je leest,en daar heeft hij ook nooit wat van gemaakt.
  Bij dergelijke uitspraken over vaccins zit ik te koken op de bank,hij heeft ze waarschijnlijk nooit gehad,maar dat terzijden.
  Je mag er van denken wat je wil natuurlijk maar het is voor mij geen zuiveren koffie.
  De 10 geboden van satan maar eens lezen,dan weet je genoeg,en zij zijn volgelingen van dat gespuis.
  Gr. Bird.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.