Advertentie

Is dit de Hugo de Jonge die jij al kent..?


Hugo de Jonge ondertekende een paar dagen geleden, een contract over de bestelling van Corona-vaccins. Wist je dat zijn broer, Marien de Jonge is..? Even voorstellen dan maar: Kun je je nog herinneren dat Nederland in Afghanistan is binnengevallen? Toen was Jan-Peter Balkenende de premier. Zijn broer zat in de oliepijpleidingen en kreeg een fantastische baan, toen het land werd binnengevallen, gesloopt en weer opgebouwd.

Als je kijkt naar de broer van Hugo, dan heeft hij gewerkt voor megalomane farmaceut Merck. Het is DE grootste vaccinproducent ter wereld. En een van de grootste aandeelhouders daarvan is… Bill Gates. Dus tja, het wereldje is zo klein. Onder het mom van ‘De Wetenschap’ en met ‘Goede Bedoelingen’, een geheime oorlog tegen het menselijk leven verklaren.

Bijzonder dat minister de Jonge expliciet aangeeft, geen verstand te hebben van vaccins.. Marien de Jonge is ook voorzitter van de KNVM, de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Microbiologie. En de grote sponsor van die ‘vereniging’ is BD, Becton Dickinson. Dat is een farmagigant die ook miljarden verdiend. En wie is daar de partner van? Uiteraard de Bill & Melinda Gates Foundation!

Marien de Jonge werkt als professor aan het Radboud ziekenhuis. En wie sponsort het Radboud al jaren voor allerlei projecten met name rondom vaccins? Juist, Bill Gates welke al miljoenen heeft geschonken aan het Radboud. En, last but not least, Marien de Jonge houdt zich op het Radboud bezig met ‘virus-nano-tracking’.. Of zoals het in de omschrijving op de site van het Radboud Medisch Centrum wordt vermeldt: ‘Selectieve counting and sizing of single virus particles using fluorescent aptamer-based nanoparticle tracking analysis’. En ja, je weet wel…. de voor vele onzinnige conspiracy theorie, dat er een nanodeeltje in je vaccin zit, dat jou 24/7 kan checken, bijv. via 5G.

https://nl.linkedin.com/in/marien-de-jonge-26672b4

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.