Advertentie

Pieter Lakeman: “PARLEMENT, KOM IN ACTIE!”..x

Pieter Lakeman:

“PARLEMENT, KOM IN ACTIE!”..

2020 © CaféWeltschmerz | deze versie WantToKnow.nl/be
x

Pieter Lakeman (1942) studeerde vanaf 1960 tot en met 1973, eerst zes jaar natuurkunde en daarna zes jaar econometrie aan de Universiteit van Amsterdam. Na twee jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, richtte hij in 1976 ‘SOBI’ op, de Stichting Onderzoek Bedrijfs Informatie (HIER), waarvan hij nog altijd voorzitter is. Het doel van SOBI is: ‘Het bevorderen van een juiste verslaggeving door het Nederlandse bedrijfsleven’. Met deze stichting doet Pieter Lakeman -vaak in opdracht van aandeelhouders en/of onderneminigsraden- onderzoek naar de financiële situatie van grote, vaak beursgenoteerde ondernemingen. Daarnaast schreef Lakeman verscheidene boeken over zijn vakgebied.

x
Pieter Lakeman komt in actie, omdat het Corona-verhaal NIET DEUGT..!
De vraag waardoor de wereld in maart 2020 stapelgek is geworden, ligt nog steeds op tafel. Inmiddels zijn wereldwijd 400.000 overleden personen als ‘Coronadode’ geadministreerd. Dat is één op de 20.000 mensen. Tijdens de Spaanse griep 100 jaar geleden was dat bijna 700 x zo veel. In Nederland zijn zelfs minder mensen aan corona overleden, dan aan de griepepidemie van twee jaar geleden. Corona is geen ernstige ziekte. Dat moeten zelfs de door amateurs beheerste Nederlandse regering en het RIVM wel begrijpen.
x
De regering weigert echter excuses aan te bieden voor de massale vernietiging van banen, bedrijven, carrières, voor de aangerichte schade van € 90 miljard, voor de bangmakerij, voor het beperken van de persoonlijke vrijheid en voor het buiten werking stellen van het parlement. Waarom het kabinet geen excuses durft aan te bieden en niet durft te erkennen dat ze het fout heeft gezien, voor mijn part dat het door de WHO zou zijn bedrogen, is een raadsel. Luister naar het pleidooi en de analyse van drs. Pieter Lakeman:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.