Advertentie

Facebook-fact-checkers gesponsord door Big Pharma..!!


 

x
X

Facebook-fact-checkers gesponsord door Big Pharma..!!

2022 © WantToKnow.nl/be

x

De fact-check van Facebook over de COVID-19 vaccins blijkt gesponsord te worden door aandeelhouders achter de grote farmaceutische bedrijven die de injectievloeistof produceren. Dat betekent dat AL DE CENSUUR OP FB, FAKE IS GEWEEST.. Schandalige manipulatie van oprechte informatie, waarschuwingen van erudiete wetenschappers die werden gecensureerd. Eerder dit jaar trok een Amerikaans congreslid de vooringenomenheid in twijfel van FactCheck.org, dat verkeerde vaccinatie-informatie moet bestrijden. Het bleek dat deze ‘fact-checkers’ indirect worden gesponsord door vaccinproducent Johnson & Johnson, aldus meldt RT. (zie hier onder artikel de Tweet-video)

De Republikeinse senator Thomas Massie vroeg zich af:

“Wie betaalt eigenlijk de salarissen van de factcheckers? Deze factcheckers van FactCheck.org, die beweren onafhankelijk te zijn, blijken te worden gefinancierd door een organisatie die meer dan US$ 1,8 miljard aan aandelen heeft in een vaccinbedrijf en wordt geleid door een voormalig directeur van het Center for Disease Control.”

Het rapport stelde verder dat de fact-checking account op de aantijgingen reageerde door zijn financieringsbronnen bekend te maken. De Robert Wood Johnson Foundation doneert niet alleen honderden miljoenen, maar bezit ook tientallen miljoenen aan aandelen Johnson & Johnson. Richard Besser, een voormalige interim-directeur van het CDC, heeft de leiding over de zakelijke aangelegenheden van deze stichting. Desondanks beweert FactCheck.org dat de stichting geen invloed heeft op haar redactionele keuzes, en vice versa…

Maar volgens auteur en specialist in liberale studies Michael Rectenwald, brengen dergelijke banden de veiligheid van het publiek in gevaar. Zijn commentaar:

“Deze absolute collusie van vaccinfabrikanten die de fact checkers op sociale media financieren. Dus we komen eigenlijk op het punt dat mensenlevens in gevaar komen. We hebben alle vertrouwen in de sociale media en de reguliere media verloren. Alles wat in tegenspraak is met de linkse agenda wordt beschouwd als desinformatie. Mensen zijn nu niet in staat om informatie te krijgen over wat het beste is voor hun gezondheid. Inclusief de nadelen van het vaccin”.

Simpel gezegd, vaccinfabrikanten hebben volledige controle over de informatie die over hun producten naar buiten komt. Mensen online en vooral op social media hadden er, zoals gewoonlijk, iets over te zeggen, zoals gemeld door Red Voice Media:

  • “Huh… moet me afvragen of sommige van de zogenaamde covid experts worden gefinancierd door grote pharm… Nah!!!! Toch?”
  • “Follow the money…”.

Sommige mensen geloven dat de beslissing om minder dure alternatieven zoals hydroxychloroquine, Ivermectine en natuurlijke immuniteit te beperken meer werd ingegeven door geldzucht dan door wetenschappelijke principes.

  • Gezondheid is van ZEER weinig belang…het gaat allemaal om macht over ons en het doordrukken van het vaccin zodat deze farmaceutische bedrijven miljarden aan ons kunnen verdienen…en hun bankrekeningen kunnen aanvullen”.
  • “De nooit eindigende geld cyclus van Big Pharma en Big Tech,”
  • “Geen wonder dat hydroxychloroquine werd verboden, en alle vermeldingen door sociale media de kop werden ingedrukt. Wakker worden mensen!”

Ook Daniel Horowitz merkte op, dat de bewering van de factcheckers dat hun meningen niet noodzakelijk die van de stichting vertegenwoordigen, gewoon niet waar is. Zijn reactie:

“FactCheck.org beweert: ‘Het doel is om de blootstelling aan accurate informatie over COVID-19 en vaccins te vergroten, terwijl de impact van verkeerde informatie wordt verminderd’, Maar heb je ooit gezien dat de organisatie een evenwichtige dekking biedt of een enkel bericht aan de andere kant van dit debat als onwaar markeert, hoe bizar de bewering ook is, inclusief artikelen die pleiten voor experimenteel noodgebruik van autorisatievaccins voor kleine kinderen?

Volgens de State of the Nation is Facebook afhankelijk van twijfelachtige groepen zoals FactCheck.org om te bepalen welke informatie aanvaardbaar is. Elk artikel en elke opinie die het bewijs achter lockdowns of maskering in twijfel trok, is het afgelopen jaar door Facebook geblokkeerd en zwaar gecensureerd. Mensen en organisaties die artikelen en info posten, kregen (EN KRIJGEN) regelmatig een blokkade van soms weken voor de kiezen..!

Meer recentelijk heeft Facebook al het nieuws geblokkeerd, dat inhoudelijk spreekt over de zorgen rondom de veiligheid van vaccins. Facebook heeft het ook moeilijk gemaakt voor individuen om informatie te delen over levensreddende medicijnen, zoals Ivermectine, evenals onderzoek dat aantoont hoe vitamine D- en zinksupplementen SARS-CoV-2-gerelateerde ziekte kunnen helpen voorkomen. Simpele middelen die de immuunsystemen van mensen kunnen bekrachtigen.

In elk geval van zo’n censuur/onderdrukking, plaatst Facebook een waarschuwing, die iedereen die het/zo’n artikel wil delen, doet geloven dat de specifieke punten in het artikel onafhankelijk op feiten zijn gecontroleerd en onjuist zijn bevonden. FactCheck.org lanceerde zijn ‘SciCheck’s COVID-19/Vaccinatie Project’ in december 2020, toen de verspreiding van vaccinaties onder de algemene bevolking begon. Dit project richtte zich op de stroom van vaccinatie-gerelateerde informatie.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.