Advertentie

Facebook verliest overal terrein…!


x

x

x

x

Facebook verliest overal terrein…!

2018 © WantToKnow.nl/be

x

Facebook verliest als bedrijf op dit moment marktsegment in zijn primaire en waardevolste marktsegmenten. Dat zijn de Verenigde Staten en Canada. Aldus een rapport voor beleggers, van analist ‘Recodeer’. (HIER) Het verlies is nog slecht één miljoen op 185 miljoen gebruikers, maar nogmaals: het is de eerste keer en een dergelijke daling typeert -vaak vooral voor beleggers-  en ‘kritisch’ omslagpunt. 

Een daling in dat opzicht, ook al is die zo klein als die nu is, is simpelweg een slecht teken. Financieel gezien, wanneer bekende winstcijfers van Facebook worden omgerekend per Facebook-gebruiker, dan spreken we over een winst-teruggang bij 1 miljoen gebruikers van US$ 27 miljoen in het laatste kwartaal van 2017. En dat terwijl Facebook ervóór het ene ná het andere omzet/winstrecord boekte. Groeicijfers van meer dan 30% waren daarbij geen uitzondering. Het zullen nu

Onduidelijk voor velen
Het is voor beleggers wereldwijd, niet duidelijk waarom het segment kleiner is geworden. Maar wat heel duidelijk is natuurlijk, is dat het voor Facebook een moeilijk jaar is geweest in de Verenigde Staten, waar het platform beschuldigt is van de samenzweringstheorie dat het werd gebruikt door Russische infiltranten om te proberen de presidentsverkiezingen in 2016 te beïnvloeden. Ook beleggings-analyse-bureau Recode speculeert dat het hiermee te maken heeft; maar zéker is het allemaal niet.

Voor ons is het echter al meer dan een jaar héél duidelijk. Zie ook ons recente artikel over de manier waarop de giganten Google en Facebook worden uitgekakt door hun gebruikers. (HIER) Andere zoekmachines maken -in het geval van Google- driftig gebruik van de boosheid van veel ‘google-aars’, door hun diensten aan te bieden. Zoals wij als redactie zoeken met primair Duck-Duck-Go en Ecosia, is er op het gebied van sociale media-platforms óók een hele nieuwe wereld opengegaan.

Daar is de werkelijke reden al helemaal duidelijk voor hen die kijken en zién..! Mensen zijn het zat om door de sociale mediareus als kabouters te worden behandeld. Gebruikers worden namelijk steeds vaker voor een maand of zelfs langer verbannen, om vaak onduidelijke redenen, of voor slechts één opmerking of een foto.

En dat allemaal in het streven van de mensen achter Facebook om de vrijheid van meningsuiting en gezamenlijke waarheidsvinding te torpederen. (Lees in dat verband ook eens dit Nederlandse bericht over het monitoren van ‘verdachten’.. (HIER) Of FB tracht mensen zelfs helemaal tot zwijgen te brengen, door hen een ban te geven van een -van te voren- vaak onbekende periode..

Velen keren daarna nooit meer terug op het platform. Zeker in het kader van het bekende spreekwoord, dat vertrouwen te voet komt, maar te paard vertrekt!. En dat vertrouwen is in de essentie van de opzet van Facebook al eigenlijk NOOIT ’terecht’ geweest, wanneer we kijken, naar welke overheidsinstanties achter de oprichting van dit bedrijf zitten.. Kijk zelf en klik HIER; dan kom je op onze zoekmasjien, met het zoekresultaat dat je diverse FB-berichten laat zien. Kies eens een van de oudere berichten..!

* * *

x

 

12 gedachten over “Facebook verliest overal terrein…!

 1. Over de achtergronden van Facebook :
  Ik voeg de Engelse en Duitse versie bij.
  http://new.euro-med.dk/20180206-supermason-angela-merkel-forces-facebook-to-commit-suicide-supported-by-french-pres-and-rothschild-banker-macron.php
  http://new.euro-med.dk/20180206-superfreimaurerin-angela-merkel-zwingt-facebook-selbstmord-zu-begehen-vom-franzosischen-pras-und-rothschild-banker-macron-unterstutzt.php
  Uit de linken blijkt dat het niet alleen om Facebook gaat, maar ook om de occulte machten achter de NWO. Ik voeg een kort citaat toe, maar de volledige tekst is echter van belang :
  “THIS MEANS THAT THE CENSORSHIP NOW bEING IMPOSED ON THE INTERNET BY LONDON CITY´S SUPERMASONS IS A LONG PLANNED PART OF THE ILLUMINATI DICTATORIAL COMMUNIST ONE-WORLD GOVERNANCE and HERE. ” Ik denk dat dit citaat veel om niet te zeggen alles uitdrukt.

  1. Hoi Sub Rosa, waarom eigenlijk Merkel ‘dwingt’ facebook? Als FB ‘ballen’ zou hebben, zouden ze zich hiervan helemaal niets aantrekken…maar ik verdenk FB sowieso altijd al als een werktuig voor overheden om aan info te komen, dus FB is een deel van het geheel (NWO) en net als bij vele andere dingen, in het begin is het zooo ‘vrij’, dat men het achteraf moet beperken, net als het auto rijden (zich verplaatsen) in de toekomst…

  2. MC 1 :
   Merkel dwingt … dit is de inleiding van de tekst in de link. In het bijgevoegde citaat is duidelijk vanwaar de bevelen komen, die door IM Erika van de Stasi, moeten worden uitgevoerd. Afgezien van het voormelde , gelden er in Duitsland , astronomische boeten, ingevolge de nieuwe wetgeving voor al onder druk van Heiko Maas.
   http://www.handelsblatt.com/politik/deutschland/hass-und-hetze-im-netz-facebook-wehrt-sich-gegen-maas-gesetz/19862864.html
   Deze boeten kunnen oplopen tot 50 miljoen euro!!! Facebook denkt dan ook niet aan de “ballen” , maar aan de kassa!!! Voor het overige volg ik U volledige wat de inhoud van de reactie 3.2 en 3.3. Ik ben reeds begonnen met een “interne emigratie…”, en poog mij zoveel mogelijk te beschermen tegen Big Brother… maar het wordt steeds moeilijker dit te doen. “1984” van Orwell is in volle uitvoering, en zal nog overtroffen worden.

  3. Sub Rosa, ja, dat is het hem juist. We zijn in een systeem belandt waarin men elkaar chanteert door dreiging van boetes, (of in andere gevallen verlies van werk, straf, gevangenis) of in een extreem geval geweld. Ik noem dat geen vrij land meer.
   Nu stelt zich de vraag waarom men bang is voor een dreiging van zo een hoge boete, en niet gewoon niet betaald. Dat zou pas een statement zijn. Facebook weigert, en strijdt zo voor de vrijheid van meningsuiting…en ook en vooral voor het vrije denken. Omdat dat dat niet gebeurt, vermoed ik dat FB meespeelt bij het inperken van onze vrijheden, want ze kunnen nu zeggen, dat het aan de/een boete ligt, en niet aan hun eigen rol in het geheel om de mensheid uiteindelijk totaal te controleren en te be-sturen.

  1. Het lijkt daarmee een stukje poker/blufpoker inzake het verbannen van ’truthers’. Immers, hun ‘volgelingen’ gaan mee. Dat heet in marketingtermen een ’trend'(breuk). En dat is hét voorteken van een revolutionaire omwenteling. Of kan het zijn. WantToKnow gaat ook bij Google weg als ‘provider’ van de adds, die nog maar een paar €-tientjes in de maand opleveren. Schandalige eisen stellen en de dienst uitmaken. Opzouten dus. Ook weg gewoon bij Facebook! Alhoewel dit functioneel veel info oplevert. Geleidelijk dus maar.

  2. Guido, ik ben op geen van deze sociale media. Wanneer You Tube me vraagt om me aan te melden (wat na een tijdje verschijnt als je op YT komt) dan wissel ik voor even naar b.v. https://www.proxfree.com/youtube-proxy.php om de YT inhoud alsnog te kunnen kijken, tot ik weer bij YT mag kijken op de niet-aangemelde manier tot ze weer om aanmelding vragen.
   Ik denk dat de meeste info van de sociale media altijd door een filter gaat. Wat deze Q-anon te melden heeft is voor mij niet van belang (ook twijfel ik aan deze bron, die volgens mij alleen maar voor meer chaos en verwarring zorgt.) ’the storm’ wat moet ik hiermee?
   Verder heb ik niet de indruk dat ik niet goed geïnformeerd ben zonder social media. We weten trouwens toch al jaren waar we naar toe gaan, en dat manifesteert zich nu…meer bewaking, meer controle (door digitalisering), meer opstanden (door opjutten van de bevolking) meer chaos, meer oorlog etc. gewoon meer totalitarisme. Daar was AH nog een echte man van het volk, hebben we nu fascistische leiders, die niets meer voor het volk voelen tenzij er zijn verkiezingen en dan doen ze alsof ze betrokken zijn. Wie echt iets wil betekenen voor het volk, wordt belachelijk gemaakt of als fascist neer gezet, terwijl de anti-fascisten de ware fascisten zijn. Een verdeeld volk kan zich moeilijk verweren.
   Het enige wat eventueel kan helpen, het complete systeem vaarwel te zeggen…boycotten. Uiteindelijk is het allemaal de ‘schuld’ van ongeïnformeerde en ignorante mensen, die die niet willen weten nog voordat ze überhaupt iets te weten gekomen zijn. Consumptie en status, image, fame en glamour.
   De voortzetting van 1984 lijkt Brave New World…waarin de mensen zich alleen willen vermaken, en niemand interesseert zich meer voor informatie, omdat er een informatie overload is. Ik stel voor…’rette sich wer kann’….

  3. Dit was ik nog vergeten… 😉
   We hebben een nieuwe verlichting nodig;
   Immanuel Kant zei ooit:
   ‘Verlichting betekent dat de mens zijn door hemzelf veroorzaakte onmondigheid achter zich laat. Onmondigheid is het onvermogen je verstand te gebruiken zonder de leiding van een ander. Aan jezelf te wijten is deze onmondigheid wanneer de oorzaak ervan niet een gebrek aan verstand is, maar een gebrek aan vastberadenheid en aan moed om hier zonder andermans leiding gebruik van te maken. Sapere aude! “Heb de moed je eigen verstand te gebruiken!” is dan ook het motto van de Verlichting.’

  4. MC , de zgn. storm vindt plaats achter de schermen, het ontkrachten van de cabal en hun liciferische netwerk. Dat menigeen zijn/haar twijfels heeft is niet verwonderlijk na zoveel honderden jaren onderdrukking waarin the old boss steeds weer same or worse than the new boss was. We will give em the AXE 😉
   https://www.youtube.com/watch?v=VfGxKVEoI6o

 2. Steeds vaker zie ik dat fb reacties van “vrienden “verbergt . Je kunt dat terug halen ( nog wel) door op de puntjes onder de reacties te klikken…. Maar wie bepaald welke reacties verborgen worden? en natuurlijk met welk doel ….. niet al te moeilijk te beantwoorden deze vragen toch?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.