Facebook verliest overal terrein…!


x

x

x

x

Facebook verliest overal terrein…!

2018 © WantToKnow.nl/be

x

Facebook verliest als bedrijf op dit moment marktsegment in zijn primaire en waardevolste marktsegmenten. Dat zijn de Verenigde Staten en Canada. Aldus een rapport voor beleggers, van analist ‘Recodeer’. (HIER) Het verlies is nog slecht één miljoen op 185 miljoen gebruikers, maar nogmaals: het is de eerste keer en een dergelijke daling typeert -vaak vooral voor beleggers-  en ‘kritisch’ omslagpunt. 

Een daling in dat opzicht, ook al is die zo klein als die nu is, is simpelweg een slecht teken. Financieel gezien, wanneer bekende winstcijfers van Facebook worden omgerekend per Facebook-gebruiker, dan spreken we over een winst-teruggang bij 1 miljoen gebruikers van US$ 27 miljoen in het laatste kwartaal van 2017. En dat terwijl Facebook ervóór het ene ná het andere omzet/winstrecord boekte. Groeicijfers van meer dan 30% waren daarbij geen uitzondering. Het zullen nu

Onduidelijk voor velen
Het is voor beleggers wereldwijd, niet duidelijk waarom het segment kleiner is geworden. Maar wat heel duidelijk is natuurlijk, is dat het voor Facebook een moeilijk jaar is geweest in de Verenigde Staten, waar het platform beschuldigt is van de samenzweringstheorie dat het werd gebruikt door Russische infiltranten om te proberen de presidentsverkiezingen in 2016 te beïnvloeden. Ook beleggings-analyse-bureau Recode speculeert dat het hiermee te maken heeft; maar zéker is het allemaal niet.

Voor ons is het echter al meer dan een jaar héél duidelijk. Zie ook ons recente artikel over de manier waarop de giganten Google en Facebook worden uitgekakt door hun gebruikers. (HIER) Andere zoekmachines maken -in het geval van Google- driftig gebruik van de boosheid van veel ‘google-aars’, door hun diensten aan te bieden. Zoals wij als redactie zoeken met primair Duck-Duck-Go en Ecosia, is er op het gebied van sociale media-platforms óók een hele nieuwe wereld opengegaan.

Daar is de werkelijke reden al helemaal duidelijk voor hen die kijken en zién..! Mensen zijn het zat om door de sociale mediareus als kabouters te worden behandeld. Gebruikers worden namelijk steeds vaker voor een maand of zelfs langer verbannen, om vaak onduidelijke redenen, of voor slechts één opmerking of een foto.

En dat allemaal in het streven van de mensen achter Facebook om de vrijheid van meningsuiting en gezamenlijke waarheidsvinding te torpederen. (Lees in dat verband ook eens dit Nederlandse bericht over het monitoren van ‘verdachten’.. (HIER) Of FB tracht mensen zelfs helemaal tot zwijgen te brengen, door hen een ban te geven van een -van te voren- vaak onbekende periode..

Velen keren daarna nooit meer terug op het platform. Zeker in het kader van het bekende spreekwoord, dat vertrouwen te voet komt, maar te paard vertrekt!. En dat vertrouwen is in de essentie van de opzet van Facebook al eigenlijk NOOIT ‘terecht’ geweest, wanneer we kijken, naar welke overheidsinstanties achter de oprichting van dit bedrijf zitten.. Kijk zelf en klik HIER; dan kom je op onze zoekmasjien, met het zoekresultaat dat je diverse FB-berichten laat zien. Kies eens een van de oudere berichten..!

* * *

x

 

Advertentie

1 thought on “Facebook verliest overal terrein…!

 1. Over de achtergronden van Facebook :
  Ik voeg de Engelse en Duitse versie bij.
  http://new.euro-med.dk/20180206-supermason-angela-merkel-forces-facebook-to-commit-suicide-supported-by-french-pres-and-rothschild-banker-macron.php
  http://new.euro-med.dk/20180206-superfreimaurerin-angela-merkel-zwingt-facebook-selbstmord-zu-begehen-vom-franzosischen-pras-und-rothschild-banker-macron-unterstutzt.php
  Uit de linken blijkt dat het niet alleen om Facebook gaat, maar ook om de occulte machten achter de NWO. Ik voeg een kort citaat toe, maar de volledige tekst is echter van belang :
  “THIS MEANS THAT THE CENSORSHIP NOW bEING IMPOSED ON THE INTERNET BY LONDON CITY´S SUPERMASONS IS A LONG PLANNED PART OF THE ILLUMINATI DICTATORIAL COMMUNIST ONE-WORLD GOVERNANCE and HERE. ” Ik denk dat dit citaat veel om niet te zeggen alles uitdrukt.

Geef een reactie