Advertentie

Facebook: ‘Mensen delen té weinig persoonlijks’..


prijs-facebook-aandeel

x

x

Facebook: ‘Mensen delen té weinig persoonlijks’..

2016 © WantToKnow.nl/be

x

Facebook is angstig geworden door een -zoals ze het noemen- ‘verstorende trend’, die bestaat uit het feit, dat mensen met Facebookaccounts, steeds minder persoonlijke zaken delen met anderen. Er worden nog steeds veel zaken gepost op de FB-site, maar volgens een nieuw rapport van ‘The Information’, maar een steeds groter aantal mensen posten steeds meer over de ‘wereld buiten hen’, in plaats van ‘over hen’..!

Er gaan sluwe clubs schuil achter de oprichting van Facebook
Er gaan sluwe clubs schuil achter de oprichting van Facebook. Wanneer we de uitspraken van Mark Zuckerberg bekijken, in het licht van deze spionage-netwerken, die achter Facebook schuilgaan, komen zijn recente uitspraken, in dit artikel genoemd, wel in een heel ander daglicht te staan..! (klik voor artikel)

Er wordt een verklaring gegeven door Facebook, als zouden mensen steeds meer ‘vrienden’ krijgen, ook hun eerdere levens, waardoor ze zouden vinden, dat recente informatie over hun persoonlijke leven, deze mensen feitelijk niets aan zou gaan. Maar dat is nogmaals een hypothese. Vanzelfsprekend heeft het bedrijf té weinig zelf-reflectie om te kijken naar haar eigen fratsen en grollen, die het de laatste jaren uithaalde. Waarbij vooral haar klanten nota bene, als kleine kinderen werden behandeld. Zoals het in eigendom nemen van persoonlijke foto’s en berichten door Facebook..!

Deze ontwikkeling schijnt niet zo gunstig te zijn voor Facebook, omdat dit fenomeen, deze ontwikkeling, ervoor zorgt dat de content van de site, daardoor kan instorten. Immers, wanneer iedere accountgebruiker, maar nieuws doorpost van anderen, die het weer van anderen hebben, is er natuurlijk weinig nieuws te melden op de site.. Maar de vraag is natuurlijk of dit geen kul-redenering is van Facebook, aangezien mensen gewoon nog steeds veel delen, maar dan over wereld-wijde ontwikkelingen en hun zorgen en standpunten daarover..

Naast deze ontwikkeling, is er een grotere bedreiging zichtbaar voor Facebook, en dat is dat mensen zich weer gaan richten op nieuwe social media. Instagram, weliswaar een dochter van Facebook, is zo’n voorbeeld, maar ook de site ‘Snapchat’ is zo’n voorbeeld..

De baas van Facebook, CEO Mark Zuckerberg is 32 jaar inmiddels en multi-miljardair. Hij heeft zijn mensen gevraagd om met nieuwe ideeën te komen, die FB-klanten zouden moeten prikkelen om weer meer ‘privé-info’ op hun accounts te plaatsen, volgens een nieuwsbericht op de site van het economisch-persbureau Bloomberg. Je mag aannemen dat een paar van die ontwikkelingen, zoals het uitbreiden van ‘LIKE’-symbolen onlangs, het resultaat zijn van deze ontwikkeling..

Het verhaal vanaf het begin.. Facebook is niets anders dan een spionagemachine, bedoelt om zoveel mogelijk (aanvullende) privé-gegevens te verzamelen.. Vooral over wie je kent en hoe je in relatie met hen staat..!
Het verhaal vanaf het begin.. Facebook is niet veel anders dan een spionagemachine, bedoelt om zoveel mogelijk (aanvullende) privé-gegevens te verzamelen.. Vooral over wie je kent en hoe je in relatie met hen staat..! In dat licht is dit artikel de camouflage-versie van een nieuwe push naar nóg meer privé-info..

Daarnaast is er sprake van een nieuwe feature, die binnenkort geïntroduceerd zou gaan worden, namelijk de ‘On This Day’-feature (HIER), waarbij je een persoonlijke gebeurtenis van preciés één jaar geleden kunt her-posten. Mensen worden hierdoor aangemoedigd, om een persoonlijk nostalgisch gevoel weer op te roepen, waardoor mensen méér in hun persoonlijke sfeer terecht zouden moeten komen.

Ook dagen als moeder- en vaderdag zullen worden gebruikt om mensen in hun persoonlijke familie-gevoel te krijgen, waardoor ze meer persoonlijke zaken zullen gaan posten. Deze app is zodanig gemaakt op de FB-site, dat het ALLE persoonlijke foto’s van je smartphone zal trekken, zodat het ‘makkelijker’ wordt gemaakt om foto’s te delen en andere persoonlijke informatie..

Zie je de dubbele bodem..?
Allemaal gratis diensten, zolang je nóg maar meer persoonlijke informatie verstrekt..! En om nóg verder te gaan, in haar ‘service’ naar haar ‘klanten’, komt Facebook binnenkort met features op de site, waarbij je nog eenvoudiger video’s kunt delen over je persoonlijke leven, ‘zelfs als je heel saaie dingen aan het doen zou zijn’…

We raden je aan één van onze eerste artikelen over Facebook (nog eens) te lezen, en te zien wie er achter de financiering zitten van Facebook. En ook hoe met name de Amerikaanse geheime diensten zo in hun nopjes waren, met het gegeven, dat mensen volkomen vrijwillig zoveel persoonlijke gegevens openbaar wilden maken, toen Facebook net werd gelanceerd. “Het scheelde ons vanaf toen, héél veel werk”, was het dankbare commentaar van CIA-kopstukken..

Kijk nog maar eens naar deze filmpjes:

 

 

 

48 gedachten over “Facebook: ‘Mensen delen té weinig persoonlijks’..

 1. Het psychisch/emotionele exhibitionisme heeft het voor de CIA en andere geheime diensten gemakkelijker gemaakt om persoonlijke profielen op te stellen, maar heeft ook Mark Zuckerberg aan zijn vermogen geholpen. Mark Zuckerberg is een pion van de Zionisten. Ik heb het daarom nooit begrepen dat zoveel wakkeren in het alternatieve wereldje hieraan mee blijven doen.

  1. Ik heb smoelenboek ruim twee jaar geleden verwijderd, en dat was niet eenvoudig om te doen. Via zoekwerk vond ik de link om het ongedaan te maken. Het geeft je leven een boost, niet meer begluurd te worden en gewoon face to face af te spreken met je vrienden en kennissen. Sommige begrijpen het ook niet …. je hebt toch niets te verbergen etc:))
   Get a life, Spring is in the air en geniet van buitenlucht en mensen en dieren om je hee, veel leuker!!

  2. Wakkeren in de alternatieve wereld, die zijn al jaren geleden heen gegaan, ze zijn eerst even onder de bitumen asfhalt wals door gegaan, en goed afgebrand door de pseudo alternatieven van de PVDA, Simon Vinkenoog, was er zo één, god wat een heerlijke gekke geest, er waren er meer, maar Nederland werd al gauw te klein voor ze de meesten zal je vinden in de enorme ruimte van het hiernamaals, groet mijn beste Arend !

  3. Arend, ik heb dat ook nooit begrepen. Misschien scheidt zich daar het kaf van het koren onder de wakkeren 🙂
   Velen zien het ook als ‘een moet’ omdat ze zaken ‘moeten’ doen.
   De maatschappij is daardoor compleet veranderd, termen als ‘vriendschap’ en ‘contact’ zijn lege kreten geworden.
   Ik ben nog steeds blij dat ik dat goed aanvoelde. Liever minder, dan valse vrienden.

  4. Ik moet bekennen dat ik me, in het kader van de promotie van mijn radioprogramma, over heb laten halen om er een tijdje aan mee te doen. Ik waakte er echter voor om heel persoonlijke dingen te delen, behalve dan enkele zelfgeschreven gedichten. Het koste me inderdaad veel speurwerk om uit te vinden hoe het account te beëindigen en het compleet te laten verwijderen.

  5. Ik heb gewoon geen Facebook, dat is de beste oplossing.
   Als je ziet hoeveel websites gelinkt zijn aan Faceboek om te reageren is gewoon triest. Ik doe daar niet aan mee.

  6. Arend hoe gedichten,ik dacht dat die wat schuine Limericks van jou waren,
   schrijf je nog steeds versjes, ik moet bekennen ik ook nog steeds verjaardage en feesten, de mooieste souvenirs van mijn ouders zijn hun kattebelletjes en gedichten, mijn moeder was een tijdlang goed bevriend met de moeder van Roland Holst, kwam hem wel tegen in Bergen binnen, in dat mooie oude café het huis met de pilaren, wij hadden een klein vacantie huisje in Bergen, was heel gezellig, en ook een beetje klasse, niet snop, maar toch de upperten van de arbeiders partij.

  7. Ja its waar Arend voor mijn leeftijd is mijn mind nog aardig groot, en het blijft maar gaan, je brein is gelijk een spons, blijft maar opnemen, en je intuïtie ideéen en gedachten toeschuiven, maar als je het vervelend vind dat ik je schrijf moet je het zeggen, dan gooi ik er nog een schepje op, ha ha prettige dag, Jenne

   Dit heet de zachte Provo benadering, heerlijk toch dat we leven !

  8. Arend, mis jij mensen als Jan Cremer niet in ons ondermaans gedoe, of Rinus Ferdinanduzzen, ja er is uiteindelijk toch veel goeds geboren in de 60 ies, its nu maar een slome boel, en dan die kut Moslis, alles is versteerd, zelfs de Joden haken af, niet om dat ze bang zijn, maar om dat de dagelijkse gein van het leven er niet meer is, nou die niet willen, die sodemieteren dan maar op, naar hun bollie koning toe, dat flegmatieke doen, maakt het alleen maar erger, en Jan Derksen heeft volkomen gelijk, dat hypokriete middeleeuwse gedoe, niet je blote kont durfen laten zien bij het douchen, ga dat maar eens vertellen en uitleggen aan de jongens van de Bontekoe.
   Groet Jenne

  9. LOL, ηλίθιος. Aan dat plaatje dacht ik ook. Maar ja, de moderne haarlijnen zijn inderdaad sterk gecoupeerd. 🙂

  10. Ja Jenne, dat soort mensen die onvervalst zichzelf zijn worden nu sterk gemist.

  11. Arend ken jij Hotel California, her pritty pritty boys, ja zo was het, pritty pritty boys, en die meisje met bloemen in hun hair, er moet toch een renaissance mogelijk zijn, we moeten met onze liefde en hartstocht voor het leven de hele boel om kunnen gooien, dat droge stoppelige gedoe, van die zieke politicians, moet toch gesloopt kunnen worden, en hebouwd door ons !!!

  12. Beste Jenne.

   Door onze programmering zijn we allemaal geconditioneerd tot het heil zoeken in de buitenwereld. Daar zal de grote omwenteling moeten plaatsvinden, die de wereld in een paradijs zal veranderen. Laat het daar nu helaas niet gaan gebeuren. The (r)evolution shall not be televised. De werkelijke omwenteling vindt in ons innerlijk plaats en naarmate dat bij meerderen gebeurt moeten we maar hoopvol afwachten wat er dan ontstaat. Een nieuwe wereld en een nieuwe werkelijkheid zijn niet te bedenken. Zij ontstaan op basis van de overgave aan een hogere wil bij allen die van goede wil zijn. Er is dus geen script of scenario voor een betere wereld!

  13. Beste Arend, afwachten heb ik nog nooit gedaan, ik zoek het op, ik creéer het elke dag opnieuw, verwen mijn Carla maak het ontbijt, en dan kijk ik na haar,
   en dan ben ik blij dat ik zo lang heb mogen leven met haar.
   En een betere wereld is voor mij persoonlijk niet nodig, als je in deze wereld niet gelukkig kunt zijn, zou je dat in een andere wereld dan wel zijn.
   Natuurlijk heb ik een hele lange evolutie doorgemaakt, maar heb wel het gevoel dat er enorm veel is bijgekomen in mijn knapzak, maar niet dat ik diep in mijn wezen veel veranderd ben, nu ja dat is een gevoel, ik ben ten alle tijden mij zelf gebleven, heb daar mijn prijs voor betaald, maar ik ben still standing, maar ik zit stik vol menselijke fouten en twijfels, ben zo als een mens moet zijn hogelijk kwetsbaar, en ik denk dat een van de grootste charmes is van de mens zijn veilbaarheid, één van de mooiste zinssnede uit de bijbel is in de mensen een welbehagen, God of de créateur heeft een welbehagen in de mensheid, hier zou ik nu wel eens graag over willen praten met die gene die zich voor de schepper houdt, groet Jenne

 2. Nou mijn zoon is er wel ingetuint, nou ik lees mee van uit mijn ooghoeken, en soms geef ik een klein commentaartje, nou dan is de wereld te klein, maar hij doet er zaken, denk ik !

 3. Facebook is gewoon een smoelenboek, en dat is iets voor de lagere school. Kinderachtig dus! Snap niet waarom ik mijn “smoel” via een digitaal boek moet delen met de hele wereld. Onbegrijpelijk!! Nooit aan begonnen, zelf in de zakelijke versie geweigerd. Niemand snapt het, maar uiteindelijk wel gerespecteerd.

 4. De mensen massa bereiken..
  De tijd is aangebroken dat de mensen vanachter hun computers vandaan komen,
  en in plaats van sávonds op de bank TV propaganda mind controle in je brains te installeren,
  Eens een wandelingetje naar buiten te maken , de straten op in nabij gelegen steden en dorpen.
  En weer verbinding te gaan maken met elkaar , van hart tot hart.
  Deze beweging begint zich steeds verder uit te strekken naar andere nabij gelegen landen, steden
  op allerlei plekken ,parken e.d.
  Andere sites beginnen het nu ook op te pakken , om de mensen weer tot elkaar te brengen ;

  http://achterdesamenleving.nl/franse-protestbeweging-schiet-wortel-europa-en-nederland/#comment-37696

 5. Praten met elkaar over hoe nu verder , om onze gezamenlijke samenleving
  weer leefbaar te maken voor elkaar.
  Dat zijn de avond /nachtelijke vergaderingen , die momenteel plaatsvinden,
  in landen als Duitsland , België , Frankrijk, Londen, en nu in ons Nederland van start gegaan. Met Amsterdam als start punt , en Tilburg zal gaan volgen en daarna zullen andere steden gaan volgen.
  Te praten valt over ;

  https://duurzamesamenlevingeconomie.wordpress.com/hoe-nu-verder-op-naar-een-biobased-circulaire-economie/

  http://delangemars.nl/2016/04/15/mensen-zijn-ziek-van-politiek/

 6. Ik heb nu 2 Maal deelgenomen aan ( NUIT DEBOUT ), het groeit er wordt nu iets meer onderling gepraat, de bedoeling is een modern PAASEILAND te creéeren, naast elkaar staand als beelden naar de hemel staren.

  Op de Site Bovendien wordt er nu gerept over een referendum over TTIP, duidelijk willen ze niet in Brussel, ja de burgers worden wakker, groot probleem voor de heren, nou jammer dan, goed gevoel om ergens deel aan te nemen !

  1. Wat mooi van je Jenne , dat jij daarin ook deel aan neemt.
   Hopelijk gaan meerdere mensen zich erbij aansluiten.
   Op deze manier kunnen we ons eindelijk vrij gaan voelen ,in ons doen /leven

   De door de EU / Brussel verzonnen 368.000 opgelegde regels en wetten om ons
   allemaal als loonslaven te onderdrukken ,en ons op allerlei manieren schaakmat zetten , kunnen hiermee langzaam aan gaan verdampen.
   We gaan voor een vrij Europa , en elk land /mensen mogen het tesamen in Vrede met elkaar zelf gaan regelen in Vrijheid ,van een financiële economie naar een menselijke economie.

  2. Bernadette,

   ja ’t is mooi sta naast mijn klein zoon, die studeerd op de universiteit, het is een hele gemengde massa, ik moet een beetje oppassen want ik ben niet meer zo snel ter been, soms vertel ik ze over mijn Provo tijd, er zijn er ook die deel hebben genomen in de grote 1968 protesten in Parijs, coùt que coùt geen geknok of iets dergelijks, prima je voelt de spanning opstijgen uit de menigte, het is oppassen voor lieden die gestuurd zijn om de boel teversteren.
   We gaan het beleven, een ander Europa, een voor het volk !

 7. Gelukkig heb ik nooit meegedaan met enige vorm van social media. Het voegt niets toe, sterker nog het zorgt voor sociale verschraling, verarming van de geest en bezorgt velen (meer) stress.

  Mooi hoor die ongeorganiseerde volksprotesten, vol met goede bedoelingen. We hebben er vele voorbij zien komen de afgelopen jaren. Wat was daar het resultaat ook al weer van?

  1. Het zijn geen volksprotesten , Twijfelaar.

   Het is een samenkomst van mensen, die met elkaar onderling ,goede
   initiatieven uitwisselen met nieuwe toekomstperspectieven
   (vergaderen in het openbaar)
   Ik stel voor dat je één bijeenkomst bijwoont .
   Zodat je dan doorhebt , waar het om gaat.
   En anders blijft de keuze aan jou ,
   om thuis gewoon op de bank door te blijven twijfelen.

  2. jaja, ik weet het. de M15 beweging, occupy, lente protesten etcetera. Allemaal een stille dood gestorven.

   Er komen allerlei mensen met verschillende ideeën en het enige wat ze gemeen hebben is “NEE, tegen de gevestigde orde”. Maar om vervolgens tot een Gemeenschappelijk nieuwe vorm te komen, dat lukt met zo´n “organisatie” nooit. Op links zijn er vele semi intelligente betweters, iedereen weet het beter en heeft z´n eigen idee hoe met moet. Met andere woorden: Hopeloos verdeeld. Dat komt NOOIT tot een vuist tegen de gevestigde orde.

   Nee, het zal moeten komen vanuit een ideologie gedragen door een aantal charismatische mensen die de bestaande politiek omver schoffelt en gaat vernieuwen. Zoals PF heeft geprobeerd en waar we kunnen leren van de fouten van toen.

  1. Hoi Bernadette, alle kleine beetjes helpen.
   Ik vraag me af of er ook gesproken wordt over fundamentele problemen. Ik denk zelf meer in het eerst wegnemen van alle corrupte zaken en dan verder met goede zaken en oplossingen.

   Vergelijkbaar met het opnieuw inrichten van een huis.

   Voordat je alle goede duurzame dingen er in plaatst, eerst alle rotte appels eruit.
   Wat heeft het voor een zin om een zuinige ik noem maar wat koelkast te plaatsen als je de energieslurpende koelkast niet verwijderd?

   Zaken die voor mijn bovenaan staan om aan te pakken zijn dan ook helemaal niet regiogebonden.
   -Uitfaseren van Wifi op scholen
   -Vaccinaties verbieden/ opschorten
   -Geldkraan naar wapens en oorlogen dichtdraaien
   -Pharmacie maffia ontmantelen en terug naar natuurlijke oplossingen
   -Monopolisten zoals Monsanto in de voedingssector uitbannen.
   -Verbod op het gebruik van chemicaliën en neurotoxinen, o.a. bestrijdingsmiddelen zoals Round-up.
   -Monopolisten in de media uitbannen.
   -Corruptie in de politiek uitbannen. alle banden met de industrie aan het licht brengen.
   -Regering niet langer in dienst laten zijn van de grote bedrijven zoals KPN en andere.
   -Regering moet dienstbaar zijn aan het volk.
   -Satanische & pedofiele moordpartjen in de regering en het koningshuis aan de kaak stellen.
   -etc. etc.

   Zelf zal ik nooit deelnemen aan de bijeenkomsten i.v.m. EHS/ het stralingsgevaar en mijn gezondheid.

  2. Bernadette, het is een begin. Maar de tijd is er nog lang niet rijp voor, voor echte veranderingen. Daarvoor zal men eerst massaal de waarheid onder ogen durven te zien.
   Wat betekent dit voor deze demonstraties? Ik heb geen glazen bol maar ik kan wel raden.
   Geklaag over immigranten, geklaag over lage lonen. Blij worden gemaakt met een kat in de zak en afdruipen?
   Op hol geslagen demonstraties en militaire staat afgekondigd?

   Imo wat daadwerkelijk kan helpen is onze eigen portemonnee. Waar geven we ons geld aan uit? De verandering komt pas als men massaal ontwaakt is. Kansloos.
   Succes!!

  3. Ik zie allemaal onderwerpen voorbij komen die uitgebreid aandacht krijgen op Facebook. Ongetwijfeld worden ze gecontroleerd, maar hoe wil je het tegenhouden?

   Mensen worden pislink als hun groep geblokkeerd wordt. Ik heb zo al een rijtje van 50 FB pagina’s en/of groepen over het onderwerp vaccins. En natuurlijk hangen er in sommige gevallen websites achter, en Twitter accounts, LinkedIngroepen, mensen die in zaaltjes bij elkaar komen, in cafés elkaar spreken, of juist internationale contacten aangaan, Powerpoints,email uitwisselingen. Daar is echt geen controleren meer aan.

   Zo is er bijv. 3 dagen geleden de groep ‘Bring Vaxxed to the Netherlands’ opgericht. van 0 tot 1.200 leden in 3 dagen.
   https://www.facebook.com/groups/1721192928163587/
   Daar worden tzt concrete plannen bekend gemaakt.

 8. over precies een jaar geleden?
  Het verleden?
  Nostalgische gevoelens?
  De verpakking voor meer pers. info.?
  We moeten verder mensen! De vrede tegemoet!
  ik laat het toch maar bij berichten doorsturen die we niet in het massamedianieuws te zien/horen krijgen.
  Hoe meer pers info, op face hoe meer leugen op tv en radio wat betreft nieuws.

 9. Ik zou mensen adviseren on hun facebookaccount te verwijderen. Ik heb nog nooit facebook want ik heb lekker geen idiote behoefte om mijn leven met anderen te delen en het bijbehorende gekonkel. Facebook is voor nepperige aandachttrekkers. Die zit !

 10. Ik zet op Facebook genoeg wat ik kwijt wil en dat blijf ik doen hoe negatief het ook soms over komt en soms ook ongeloofwaardig voor kennisen en vrienden van dat bestaat toch niet gebeurt niet nou er gebeurt heeeeel veeeeel achter je rug om en er word veel door gedrukt zonder dat je het weet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.