Advertentie

Pro-vaccin immunoloog: de schokkende waarheid over vaccins!


Het onderstaande artikel is van de hand van Dr. Michael Gaeta, een gezondheidsfenomeen in de VS. Een vooruitstrevende clinicus, schrijver op het gebied van natuurlijke gezondheidszorg. Vooral het veld van de holistische geneeswijze, waarbij de klacht van de mens in een groter perspectief wordt geplaatst, heeft zijn aandacht. Hij heeft een praktijk in acupunctuur, klinische voeding en massagetherapie. Hij heeft een doktersgraad in acupunctuur en is oprichter van tal van gezondheidscentra waar zijn inzichten in de praktijk worden gebracht. Hij combineert aldaar acupunctuur met kruidentherapie en voedingsadviezen en doet Aziatisch lichaamswerk om mensen te helpen genezen,  groeien en bewuster worden.

Michael Gaeta is oprichter van de organisatie ‘Acupuncture for Veterans’ die oorlogsveteranen, die vaak zwaar getraumatiseerd terugkomen in hun vaderland, tegen lage kosten helpt om deze trauma’s te verwerken. Dr. Gaeta verschijnt regelmatig als gast in grote televisieprogramma’s, zoals CBS Early Show, NBC News. Hij heeft duizenden leerlingen getraind in zijn vakgebied en zijn passie is het helpen van patiënten en gezondheidsprofessionals om te leven en te dienen vanuit de plek van hun grootste potentieel.

x

* * *

 

x

Pro-Vaccin Immunoloog erkent schokkende waarheid over vaccins.

Dr. Michael Gaeta – Oktober 2011 – bron: HIER

December 2011 © Nederlandse vertaling WantToKnow.nl  – Marieke Pril

 x

Dr. Michael Gaeta

Tot aan april dit jaar heb ik jarenlang lezingen gegeven aan gezondheidsprofessionals met als onderwerp de grote vaccinzwendel die er gaande is. Tijdens een van mijn seminars ontmoette ik een man die bestuurslid was van een vereniging van gezondheidsprofessionals, en hij nodigde me uit te spreken op hun nationale conferentie. Dat deed ik en ik kreeg 90 minuten de tijd de meest belangrijke punten te bespreken van mijn normaliter 7 uur durende seminar. Mijn verhaal veroorzaakte nogal wat ophef, en meerdere clinici bedankten me voor de moed die ik toonde door de waarheid te vertellen over dit controversiële onderwerp.

Later die dag zat ik in een panel bestaande uit vier personen die vragen beantwoorden van mensen die de conferentie hadden bijgewoond. Veel van de vragen waren direct gericht aan een gerenommeerd immunoloog in ons panel; of de uitspraken die ik vanmorgen had gedaan op waarheid berusten. Tot mijn grote verrassing confirmeerde zij alle beweringen die ik had gemaakt…! 

De belangrijkste bewering was dat het zinloos is om medicijnen die de productie van antilichamen stimuleren, toe te dienen aan baby’s die te jong zijn om (zelf)antilichamen te kunnen produceren. Zuigelingen zijn in hun eerste jaar voor een groot gedeelte afhankelijk van niet gespecificeerde immuniteit, inclusief (hopelijk) immunoglobulinen uit moedermelk, om ze tegen infecties te beschermen. Tot ongeveer hun eerste levensjaar produceren ze zelf GEEN eigen antilichamen.

Ondanks dit fundamentele, wetenschappelijk bewezen feit, dringt de medische gevestigde orde erop aan dat we onze kinderen tot 24 vaccins toe laten dienen; wanneer ze twee, vier en zes maanden oud zijn, tijdens de bezoeken aan het consultatiebureaus. Op een of andere manier zijn de basisfeiten van de menselijke fysiologie en ontwikkeling kennelijk niet van toepassing waar het vaccinaties betreft..?!

Een stukje van de audioclip van het gesprek tussen een bezoeker van de conferentie en de immunoloog kunt u hier beluisteren. Deze immunoloog bedankte ervoor genoemd te worden in mijn presentaties, inclusief dit bericht, omdat ze waarschijnlijk heel goed weet dat iemand die de waarheid verteld over vaccins,  beroepsmatig zal worden ‘afgemaakt’ door de gevestigde medische orde en hun gehoorzame schoothondjes in de media. Het is professionele zelfmoord voor een ieder in de conventionele medische wereld om het onbetwistbare (onbewezen) te betwisten, waar het de aanname betreft over vaccins: dat ze effectief, veilig en noodzakelijk zijn.

Ik ben gestopt met het geven van lezingen over dit onderwerp in het openbaar, vanwege bovengenoemde. De aanvallen waaraan ik in de loop der jaren ben onderworpen worden steeds wreder; en omdat de mijn belangrijkste boodschap in mijn leringen gaat over persoonlijke verantwoordelijkheid, het toepassen van heelheid, en het openstellen voor het grootse van wat wij zijn, niet alleen vaccins. Hieronder een schokkend deel van het gesprek tussen de bezoeker en de vrouwelijke immunoloog.

Vraag: Dus de wetenschap stelt heel duidelijk dat in het eerste levensjaar de immunisatie (opwekken van immuniteit na blootstelling aan een antigeen) niet die reactie stimuleert die we verwachten te stimuleren.

Antw: Dat is correct.

Vraag: Waarin zit dan de rationaliteit om door te gaan met vaccineren als het niet doet wat het zou moeten doen?

Antw: De vaccins worden gegeven tijdens consultatiebezoeken. Het idee erachter is de ouders te trainen hun kinderen naar die consultatiebureaus te brengen. Wat eigenlijk echt belangrijk is, is het bezoek aan het consultatiebureau als je kind 1 jaar is. Maar de meeste ouders zouden hun kind misschien niet brengen als ze niet daarvoor 2, 4 en 6 maandelijks zouden moeten komen. Dus het is eigenlijk meer een soort training.

Interessant; onlangs was ik aan de telefoon in gesprek met een dame die vaccins toe dient. Ze zei: “Oh, je praat over vaccineren? Vergeet ze dan niet te vertellen dat ze ervoor moeten zorg dragen dat hun kind de 1e jaars vaccinatie krijgt, want de eerste drie (de 2, 4 en 6 maandelijkse) werken niet!”

Een kind dient erop te mogen vertrouwen dat vaccinatie(s) BEWEZEN VEILIG zijn! En vooral: bewezen NUT HEBBEN!

De hoofdpersoon in bovenstaand gesprek is dus niet een of ander kind met een blog, maar een vooraanstaand, pro-vaccin immunoloog. Zij weet meer over de gedetailleerde aspecten van de menselijke immunologie, dan ik ooit zou kunnen leren. Ik respecteer haar en haar jarenlange ervaring op dit gebied enorm. En ik was zo blij en opgelucht dat ik naast haar zat in het panel toen zij bevestigde wat ik en zoveel anderen al jaren lang vertellen over vaccins.

Ook al geef ik geen lezingen meer tegenwoordig over de vaccin zwendel, ik heb wel opnamen van het betreffende seminar beschikbaar, inclusief dia’s, notities, artikelen etc, voor diegenen die erin geïnteresseerd zijn. Klik hier voor de opnamen.

Laten we de moed verzamelen om het onbetwistbare te betwisten over de algemene aanname van vaccins, en vragen stellen. Zijn ze effectief? Zijn ze veilig? Zijn ze noodzakelijk? De beste, meest rigoureuze wetenschap die we bezitten antwoord Nee, of op z’n minst, We Weten het Niet, op alle drie de vragen. En als je er helder en onafhankelijk over nadenkt kom je tot maar een conclusie; dat het bij vaccins alleen maar draait om financiële winst, niet om gezondheid. Ik heb al 21 jaar een natuurgeneeskundige praktijk, en nog nooit heb ik ouders gezegd hun kinderen niet laten te vaccineren; dat is namelijk een persoonlijke keuze. Waar het dus op neerkomt is het volgende; stel de moeilijke vragen, vindt je eigen antwoorden, en beslis zelf. Onze toekomst staat op het spel.

* * *

Voor meer essentiële en niet vermelde feiten over vaccins kunt u (gratis) mijn radioshow archieven raadplegen, en luisteren naar interviews met Dr Jeff Prystupa, toxicoloog, en Alan Phillips, oprichter van www.vaccinerights.com.

25 gedachten over “Pro-vaccin immunoloog: de schokkende waarheid over vaccins!

 1. Training van de mind…het gebeurt zo subtiel, maar ook zo voor de hand liggend dat de meesten erin meegaan. Via het inboezemen van angst…”het nieuwe chippen” is minder risicogevoelig! (over de bankpassen)….”als je je kind niet laat vaccineren, neem je een risico voor alle anderen”…..maar ook de technische gemakken die de mens dienen, zijn een vorm van training. Wie wil er nog zonder mobieltje de deur uit? Wie is er niet enorm opgelucht dat zijn verdwaalde huisdier dankzij de ingeplante chip weer wordt terug bezorgd? De training dat je bij pijn pijnstilling behoort te nemen. Dat je je preventief laat onderzoeken op aanwezigheid van enge ziektes.
  Wie weet, na het lezen van nu.nl echt hoe het er in een oorlogs-of derde wereldland aan toe gaat? Wie is er niet getraind in de vele mogelijkheden die er zijn door geavanceerde computerspellen en (scienc-“fiction”) films?
  Hoe schaapachtig gaan we naar de stembus om zogenaamd democratisch te stemmen voor ons land?

  Gelukkig kom ik zo af en toe iemand tegen die wat meer nadenkt over sommige zaken in plaats van louter aan te nemen wat “onze” pers en “onze” overheid verkondigt. Nochtans word ik door het meerendeel van de mensen paranoia genoemd.

 2. Flits, je kan mensen niet in een flits veranderen. Zit te diep, te lang geconditioneerd. Als je een paar mensen kan helpen in je leven om echt wakker te worden, leert om echt te waarnemen, dan is dat al heel wat.

  Sommige mensen worden naar in mijn nabijheid. Anderen genieten ervan. Wat kan ik daar aan doen? Ik wou door iedereen altijd aardig gevonden worden. Als een hondje zeg maar. Dat is toch geen oplossing? Gewoon jezelf zijn, of ze je nu leip vinden of niet.

  The mind can be crazy:
  http://www.youtube.com/watch?v=sEtPh7sg9LE

  1. Bedankt Martijn!

   Ik zal blijven uitdragen dat ik vind dat we minder volgzaam moeten zijn en kritisch over de “normale” gang van zaken. Inderdaad zou het al mooi zijn als een enkeling iets wakkerder wordt.

  2. Mooie reactie Martijn!
   Ik heb gelukkig folders meegenomen van de NVKP.. Als ergens een baby wordt geboren, of ik wil iemand attenderen op bijwerkingen en ingrediënten van vaccinaties.. geef ik ze zo’n mooie folder. Dat kunnen ze het beter begrijpen en het komt makkelijker over.

 3. Er zijn in Nederland mensen die vanuit (geloofs)overtuiging zichzelf en hun kinderen niet laten vaccineren. Wat is de kindersterfte bij deze groep? Hebben de kinderen van deze groep beduidend meer ziekten dan de kinderen van de rest van nederlan? Is hier iets over bekend?

  Groeten Gertjan

  1. Kijk dat zijn wijze woorden! We gaan er eens achteraan, wellicht dat de verschillende burger-specialisten, zoals o.a. Anneke Bleeker, Ellen en Door Frankema hier iets over naar voren weten te brengen..? Of het NVKP..? (Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken)

  2. @ Gertjan
   Ik heb een kind van 14…..is hartstikke gezond….nooit aan vaccinatieprogramma deelgenomen.

  3. Gertjan, ik zou je op de volgende websites willen wijzen:

   http://het.sagepub.com/content/30/9/1420.full.pdf+html
   Hieruit blijkt een duidelijke correlatie tussen kindersterfte en het aantal vaccinaties; bron CIA.Inde VS is de kindersterfte en de vaccinatiegraad het hoogst!!!

   en http://www.nvkp.nl/nederlandse-vereniging-kritisch-prikken/artikelen/hygiene-hypothese/
   Hieruit blijkt dat kinderen uit boerengezinnen en van antroposofische ouders, waar in beide gevallen de vaccinatiegraad lager ligt dan het gemiddelde, het aantal allergieën en astma op latere leeftijd aanmerkelijk lager is dan gemiddeld.

   Plus geeft de website van de helaas te vroeg overleden homeopathisch arts nog steeds goede informatie. Hij heeft circa 250 autistische kinderen (ver) van hun aandoening afgeholpen door onder meer hun vaccinaties homeopathisch te ontstoren. Hij had speciaal daarvoor een nieuwe therapie uitgedacht (cease therapie) http://www.tinussmits.nl

  4. Wij hebben vier gezonde kinderen die we uit geloofsovertuiging niet hebben laten inenten. We komen eigenlijk nooit bij de huisarts. Ze hebben allemaal kinkhoest en waterpokken gehad, de jongste had het als baby. Verder eten we bewust zoveel mogelijk biologisch en hoe meer wij over inenten en de gevolgen daarvan lezen hoe blijer we zijn dat we niet gewoon gedaan hebben wat de meeste mensen doen: inenten. Ook al werden we soms voor hardvochtig versleten. En we raken meer en meer verwonderd hoe wonderlijk de Heere ons geschapen heeft en dat de mens bezig vaak bezig is in hun waanwijsheid de schepping te vernietigen.

  5. Lyda,
   Ik kan me voorstellen dat je met een geweldig probleem hebt gezeten wel of niet je kinderen laten inenten, en nu opeens lees je hier dat inenten zelfs gevaarlijk kan zijn.
   Ik hoop dat je je niet teveel laat lijden door je geloof vooral wat de mensen die er achter zitten er van maken.
   Wat mij betreft ik was katholiek ben allang van mijn geloof af maar toch steekt het mij hoe vals de mensen zich gedroegen die ons geloof moesten uitdragen.
   Hoe jammer vind ik het als mensen zich in een geloof vastbijten.
   We leven in een vreemde wereld en we onderzoeken nog steeds waar we vandaan komen en waar we naar toe gaan en niemand weet op deze aarde hoe het zit.
   Sommige denken dat we buitenaartsen hier zijn terecht gekomen, kan zijn maar dit lost het probleem nog niet op.
   Met een open geest blijven zoeken naar de waarheid meer lijkt mij er niet in te zitten.
   Sterkte met je geloof.

 4. Dank je Guido dat mijn echte naam niet bekend is gemaakt want gister heb ik dat per ongeluk bijna gedaan heel fijn en nogmaals bedankt ! Fijne feestdagenen een heel gelukkig nieuwjaar ! Mijn beste wensen voor jullie allemaal ! Dit jaar gaan we alles veranderen dat moet gewoon ! <Liefs allemaal

 5. Even een ingreep om de traagheid van verandering te begrijpen en, te versnellen richting hier en nu:

  De essentie is dit: een mening (iets doen) die in onze gedeelde ruimte (overheid) wordt ge-uit is een intrinsieke fout in onze organisatie. Dat hoort niet.

  Inject-eren is een mening afkomstig uit een deelgebied(je) van ons spectrum (wat overigens ook als een mening is ge-installeerd in onze gedeelde ruimte; de zorg)

  Zolang er water naar de zee wordt gedragen is het einde zoek; tenzij het einde en het begin zijn beschreven zoals hierboven.

  Een mening hoort niet thuis in het gedeelde domein wat van ons allemaal is.

  Dat normale fundament hoort in 2012 (door SOPN wat mij betreft) onmiddellijk te worden hersteld. Daarna kunnen we inhoudelijk gaan kijken. Niet eerder dan dat.

 6. Een vraagje, ik spuit insuline ik zal er wel mee moeten doorgaan ook al zou het gevaarlijk kunnen zijn.
  Maar toch wil ik weten of hier ook stoffen in kunnen zitten die in potentie schadelijk kunnen zijn.

  1. Die vraag had je al eens eerder gesteld Berma en toen heb ik het een en ander voor je opgezocht wat er precies in kan zitten aan toegevoegde bij-stofjes, hoogst waarschijnlijk over het hoofd gezien. Inprincipe kan je het zelf heel goed opzoeken via Google als je het soort Insuline intypt en dan ook nog eens de fabrikant zelf dan krijg je vaak veel meer dan wat er in de bijsluiter wordt vermeld. Niet iedere arts, specialist of hoofd apotheker zal je goed op de hoogte houden en dat doet alleen weer de fabrikant. Zelf gebruik ik Tolbutamide waar Lactose in zit, lekker als je Lactose resitent bent en je krijgt uitslag van Lactose van heb ik jou daar, probeer dan die lui in hun witte jas maar eens vakkundig te overtuigen dat je er niet tegen kan.

  2. Sorry dat ik de vraag al eerder heb gesteld. Vergeten!

   @Natuur
   Ik spuit viermaal per dag, ik denk dat ik eerst bewusteloos raak als ik niet spuit en als ik dan niet gauw naar het ziekenhuis word gebracht ben ik dood.

  3. @natuur

   Laten we het houden over de onderwerpen waar het hier over gaat en niet over de problemen van suikerpatiënten daar zijn andere sites voor

  1. En nog even iets.

   Doet de Nederlandse overheid zaken met onberispelijke leveranciers? Je zou het in het geval van medische artikelen gewoon verwachten dat alles tip top in orde moet zijn.

   Maar toch kun je je vraagtekens stellen bij sommige leveranciers als je dit weer leest:

   Vaccine and drug giant GlaxoSmithKline (GSK) has been fined 400,000 pesos (around the equivalent of $93,000) by an Argentinian judge for killing 14 babies during illegal lab vaccine trials that were conducted between 2007 and 2008. In addition to killing the children and experimenting with human beings, the judge asserted that the corporation actually falsified parental authorizations so that babies could participate without legitimate parental permission.

   bron: http://www.infowars.com/glaxosmithkline-fined-over-illegal-vaccine-experiments-killing-14-babies/

   En ok, laten we niet bang worden, zo is het niet bedoeld. Misschien is het niet (geheel) waar en hier zal het vast niet zo’n vaart lopen. Maar laten we uiterst kritsch blijven op de mensen die willen dat we bepaalde stoffen rechtstreeks in onze spieren of bloedbaan brengen.

 7. besef een ding wel, artsen kregen wereldreizen aangeboden van rivm als ze een bepaald aantal mexicaanse griep vaccinaties slijten aan de burger!! nou hoe objectief zijn ze dan beiden,ik ben juist zo blij als er dan een arts(in overheid zijn ogen altijd een alternatieve arts want dat is in hun ogen nooit goed) opstaat en niet achter die hele gevestigde orde aanhobbelt, maar zich juist houd aan de eed die iedere huisarts moet afsluiten,en dat is de hippocrates eed!! een arts die zich niet laat omkopen door mooie reisjes of grote bedragen geld!!
  volgens mij noemen we dat vandaag de dag nog steeds corruptie!!!
  en waarom laten artsen en verpleegkundigen zichzelf en hun gezin niet vaccineren, mensen denk alstublieft helder na!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.