Advertentie

Janosh diepgeworteld ontwaken


Hallo lieve mensen,

Het wordt steeds duidelijker voelbaar dat er iets gaande is. Ik merk het ook aan de reacties van mensen, die deelnemen aan mijn workshops. Het uit zich vaak in vermoeidheid of persoonlijke gebeurtenissen in onze levens, maar ook is het steeds vaker een ‘onderbuikgevoel’. Van Saïe leer ik dat de frequenties nu versneld in een terugwaartse kracht gaan. Zie het als: terug naar de bron, terug naar de zuivere energie, zoals we die kennen ten tijde van Atlantis. Het lijkt net alsof we geen ’tijd’ meer krijgen om te herstellen. Daarom is het belangrijk om het rustig aan te doen. Te herkennen bij jezelf wanneer je vanuit het hoofd reageert op situaties; wanneer je stress creërt en controle wilt hebben. Die energieën putten je nu uit, dat maakt de transformatie waar we inzitten extra zwaar. Zorg dus goed voor jezelf. In deze column leg ik je op een wat dieper niveau uit wat er gebeurt, maar ook waarom we als mensen maar 10% van ons DNA gebruiken. Daar komt nu een einde aan. Onze transformatie wordt versneld. Het hele universum is in beweging en versneld in ontwikkeling naar de hogere energieën.

Column Janosh: Het is tijd voor het diepgewortelde ontwaken

In mijn vorige column schreef ik al dat we een tijd in zijn gegaan, waarin het belangrijk is om dicht bij onszelf te blijven. De frequenties op Aarde stijgen met de dag, waardoor tijd sneller lijkt te gaan maar het is in feite onze creatiekracht die toeneemt. De tijd zoals wij die beleven, brokkelt af. Dat komt omdat onze tijd kunstmatig is; lineair; een beweging in de ruimte. Het pint ons vast in ons hoofd, ons denken. We zijn als het ware de verbinding kwijt met de natuurlijke tijd. De Maya’s helpen ons eraan herinneren dat alles in het universum in cyclussen verloopt, dus ook dat wat wij tijd noemen, beweegt in een spiraal. Deze spiraal wordt steeds kleiner, omdat we een tijd ingaan waarin een einde komt aan een cyclus.

Diepgeworteld ontwaken

In deze column wil ik iets vertellen over wat er nu gaande is in onszelf; het diepgewortelde ontwaken is aangebroken. En hoe gaan we daarmee om? Natuurlijk wil je ook weten waarom het de moeite waard is om zoveel tijd en energie in je eigen transformatie te steken. Dus wat schuilt er aan potentie in jou? Je bent namelijk veel meer dan je denkt en dan wat je aan de buitenkant ziet. Vergelijk jouw potentieel maar met dat van een ijsberg, waarvan ongeveer 8/9 van de ijsmassa zich onder water bevindt. Dus je ziet slechts 10% van de werkelijke berg! In ons geval hebben we het dan over ons DNA, waarvan wetenschappers stellen dat een groot deel onbruikbaar is. Uit onwetendheid hebben ze dit bestempeld als junk-DNA, oftewel: afval-DNA. Door deze zienswijze konden we de plank nog wel eens volledig misslaan.

Nieuwe code: Diepgeworteld Ontwaken

Soms hebben we het gevoel dat het ons niet meer lukt. De oude programma’s en valkuilen blijven maar terugkomen. Net of je geen stap verder komt. Zo voelt het, maar zo is het niet werkelijk. Je bent onderweg naar het diepere ontwaken! Alles is cyclisch. Je wordt als een ui afgepeld, dus iedere herhaling betekent in feite dat je op een dieper niveau een grote schoonmaak houdt. Totdat er geen herhaling meer nodig is en je volledig schoon bent. Intussen is het belangrijk duidelijk te erkennen wie je bent en waarom je bent zoals je bent. Accepteer het dan, zodat je bij het ontwaken kunt loslaten wat niet meer bij jou past. De frequentie ‘Diepgeworteld Ontwaken’ kan je helpen meer afstand te nemen en je diepere ontwaken helpen te versnellen. Geniet ondertussen van deze mooie reis! Lees meer >>

Opendag – Gratis nieuwe activatie

Op zaterdag 3 juli is het Janosh Art Centre in BOL weer geopend. Janosh geeft dan de activatie behorende bij de code: de Ultieme Terugkeer. De frequenties waarin we nu belanden worden steeds heftiger. Deze code helpt je om dicht bij jezelf te blijven, bij je oorspronkelijke kracht.

In mijn volgende column ga ik dieper in: op ons DNA en hoe we ons DNA kunnen beïnvloeden met onze gedachten/intenties/geometrie. Wensen we je voor nu een prachtige zomer en hopelijk tot ziens op de opendag op zaterdag 3 juli.

Van hart tot hart,

Het Janosh Art Team

www.janosh.com

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.