Advertentie

Janosh: “In welke soap ben ik terecht gekomen..?”


 

Janosh: “Met de feestdagen achter de rug wordt het bekende, dagelijkse patroon her en der weer rustig opgepakt. Zelf had ik het voornemen om in 2011 niet te snel van start te gaan. Zo ook om voor de maand januari even geen column te schrijven, maar liever te kiezen voor een korte time-out; een kleine winterstop zo te zeggen.
In rustperiodes borrel ik vaak op van de nieuwe ideeën, maar nu voelde het beter om daar niet meteen mee aan de slag te gaan. Bovendien heeft het vorige thema ‘Vrede’ bij mij nogal wat in beweging gezet. Vaak vertel ik dat ik de codes eerst schijn te moeten ‘doorleven’ voor ik ze kan maken en zeg er dan lachend bij dat dit niet altijd een pretje is. Met een knipoog weliswaar; het blijft immers mijn passie.”

x

In welke soap ben ik terecht gekomen?

Janosh © 2011

x

Deze keer voelde het anders. Een code over Vrede, vlak voor de kerst. Het leek zo cliché, maar geholpen door de energie van mijn gids leerde ik de achterliggende boodschap (lees hierover in mijn vorige column) om vervolgens te kunnen koppelen aan een prachtige activatie. Ik was verbaasd over hoe het thema zich precies op tijd ontvouwde, zeker omdat ik de weg er naartoe als een worsteling had ervaren. Enerzijds zo graag willen inspireren, terwijl ik tegelijkertijd werd aangegrepen door het nieuws op tv en in de kranten.

‘Vrede’ (© Janosh 2010)

Berichten over geweld, terreur, kindermisbruik… terugblikken op een jaar vol natuurrampen en catastrofes. Het werd me ineens allemaal teveel. In welke soap ben ik terechtgekomen? Droom ik of is dit echt de wereld waarin ik leef? Saïe heeft me er vaak op gewezen dat we onderweg zijn naar een wereld van onvoorwaardelijke liefde, maar als ik om me heen kijk, lijken we daar totaal niet mee bezig. Gelukkig bracht de nieuwe code me weer bij zinnen, waardoor ik de essentie van mijn gevoel kon plaatsen.

We naderen een belangrijk punt in ons evolutieproces en dus is dit allemaal voorspeld. ‘Alles klopt en verloopt volgens plan. Niks om me zorgen over te maken’, dacht ik in mezelf. Maar vlak voor de jaarwisseling ging het toch weer mis: een heel ander gevoel trok me opnieuw het dal in.

Heftige stemmingswisselingen
Het begon met emoties die ik niet eerder op deze manier had ervaren. Bij vlagen voelde ik me moe en neerslachtig – niet heel ongewoon – maar ineens kwamen er buien met enorme boosheid en irritatie bij. Het wisselde elkaar steeds sneller af. Heel vreemd, want ik kon voor mezelf niet bedenken waar het vandaan kwam.

Natuurlijk heb ik een bioritme met hele krachtige en soms mindere dagen, maar over het algemeen ben ik redelijk stabiel en goed in staat om mijn gevoel te plaatsen. De stabiliteit was nu echter ver te zoeken! Zelfs in de supermarkt begon ik dingen te voelen die me verdrietig maakten.

Als ik me begaf op plekken waar het druk was, voelde ik mijn emoties alle kanten opgaan en kreeg ik last van heftige stemmingswisselingen die me volledig uitputten. Gefrustreerd zocht ik naar de reden van deze eigenaardige wending. Waren dit invloeden van buitenaf? Energieën van anderen die ik binnenkreeg? Beschermde ik mezelf wel goed tegen frequenties die niet bij me passen? Ik probeerde terug te vallen op verschillende afweermethodes, technieken die vooraf altijd werkten, maar nu niet schenen te helpen.

Rond Oud & Nieuw werd het iets rustiger en leek alles weer onder controle, maar de eerste dagen van het nieuwe jaar begon het weer. De druk nam verder toe en ik begon ineens aan alles te twijfelen. Ik was de weg volledig kwijt, wilde dit werk niet meer doen, want het voelde niet goed meer. Het werd van kwaad tot erger, tot het punt dat ik zelfs begon te twijfelen aan mijn relaties met de mensen om me heen.
Ik dacht bij mezelf: ‘Ben ik gek aan het worden?’ Uiteindelijk werd me hulp geboden: Marije adviseerde me om uitleg aan Saïe te vragen. Vreemd genoeg was dat al die tijd niet in me opgekomen; net alsof hij niet meer bestond. Ik besloot het advies op te volgen: op een dinsdagavond (toen ik me wederom onrustig voelde) maakte ik contact.

“Door de nieuwe energieën komen al deze blokkades aan de oppervlakte. Op grote schaal is dit al zichtbaar, maar het gebeurt ook op persoonlijk niveau. Confrontaties met jezelf worden onvermijdelijk.

Het helingsproces is begonnen. Als gevolg hiervan gaat het ego zich nog sterker verzetten: angsten en onzekerheden drijven steeds vaker boven. De groei van het massabewustzijn beïnvloedt de algehele energiefrequenties.”

 

Antwoord van Saïe
Wanhopig sprak ik tot Saïe: “Help! Wat is er gaande in mij?”
“In jou niets…,” hoorde ik hem gelijk antwoorden. “In je omgeving heel veel. In de wereld heel veel. In het universum heel veel. Waar heb je de laatste dagen van gedroomd?”
Poeh! Dat weet ik niet meer zo goed terug te halen, alleen vaag dat ik een paar keer vlak voordat ik wakker werd een stem in mijn hoofd hoorde zeggen dat er een oorlog in de hemelen woedt. Een nare droom die ik niet kon plaatsen en daarom maar meteen heb losgelaten. Ik weet niet of ik door Saïe werd aangeraakt of iets anders, maar plotseling vielen alle puzzelstukjes op hun plek: een oorlog in de hemelen, de code Vrede, de mensheid in verandering. Het nieuws, de kerk, de politiek: alles is in beweging. De waarheid komt langzaam aan het licht…

Toch was dit niks nieuws voor mij. Mijn hele werk is erop gebaseerd om mensen te inspireren deze overgangsblokkades te leren overstijgen. Hoe komt het dan dat ik daar nu zelf niet in schijn te slagen?

Ik probeerde mijn gevoel voor Saïe te verwoorden: “Ik voel me zo vreemd de laatste tijd. Heb het gevoel dat een aantal mensen met wie ik werk, in mijn familie en omgeving zich anders gedragen. Het hoeft natuurlijk niet zo te zijn, maar in mijn beleving reageren ze anders dan normaal. Dingen kloppen niet helemaal.”

“Ook dat klopt, mijn lieve jongen”, hoor ik Saïe antwoorden. “Je wordt omgeven door zuivere zielen die allemaal een doel nastreven. Ze worden gedreven door het gevoel van iets te missen en gaan daardoor op zoek naar hun ultieme droom, ware liefde of pure kracht. Ze willen iets betekenen, waardevol zijn. Maar geremd door negatieve overtuigingen, veelal verkregen door jeugdervaringen, trauma’s, opvoeding en opleiding, durven ze niet volledig zichzelf te zijn en hun droom te leven.
Het wordt zelfs beïnvloed door ervaringen uit vorige levens, waarin bepaalde angst en weerstand is ontstaan. Door de nieuwe energieën komen al deze blokkades aan de oppervlakte. Op grote schaal is dit al zichtbaar, maar het gebeurt ook op persoonlijk niveau. Confrontaties met jezelf worden onvermijdelijk. Het helingsproces is begonnen. Als gevolg hiervan gaat het ego zich nog sterker verzetten: angsten en onzekerheden drijven steeds vaker boven. De groei van het massabewustzijn beïnvloedt de algehele energiefrequenties.”

Dichter bij jezelf blijven
Saïe vervolgt: “De gevoelige mensen – diegenen die al bewust naar de veranderingsprocessen kijken en durven te voelen – pakken negatieve frequenties op als ze niet dicht bij zichzelf blijven. De tijd is rijp, mijn lieve jongen, om wat zelfverzekerder te worden. Ook jij moet dichter bij jezelf blijven en je eigen waarheid gaan leven om invloeden van buitenaf te kunnen weren. Deze opdracht zal de komende tijd steeds zwaarder worden.

 

Er zullen meer mensen op je pad komen die je negatief willen beïnvloeden, onderuit halen of veroordelen. Maar weet: je kunt het aan. Ga erboven staan. Leef je waarheid, draag je informatie uit, deel je gevoelens, blijf kwetsbaar, maar laat je niet misleiden of op een verkeerde toon raken. Alle waarheid komt boven – er is geen weg meer terug. Iedereen zal geconfronteerd worden met een veranderende omgeving.

Vriendschappen, relaties en samenwerkingen zullen onder druk komen te staan omdat verborgen emoties bovenkomen om geheeld te worden. Maar het is aan een ieder hoe deze hiermee omgaat. Kies je voor pijn en drama, dan teken je voor gelijkgestemde ervaringen. Kies je voor liefde, dan opent zich het pad naar geluk. Leef je waarheid, laat je door niets meer afstoppen.

Wat jij de laatste tijd voelt en ervaart is normaal in deze tijd, maar geef er geen aandacht aan. Zie het als informatie die naar boven komt en maak onderscheid in welke emoties bij je horen en welke niet. Laat los wat niet langer bij je past. Stel geen vragen, want het veranderingsproces gaat zo snel dat de antwoorden van vandaag morgen alweer achterhaald zijn. Voel, ervaar, laat los en geniet van deze bijzondere tijd.”

Nog steeds onrustig antwoord ik: “Genieten? Nou, ik doe mijn best Saïe, maar ik vind het allemaal wel heftig. Vooral als er dingen om me heen gebeuren, als je mensen in je directe omgeving ziet handelen op een manier die je niet begrijpt. Wat ver van mijn bed leek, komt nu gevaarlijk dichtbij!”

Energetische oorlog
Saïe neemt zijn tijd om me gerust te stellen.
“Zoals ik al eerder aangaf, heeft iedereen een zuivere ziel met een doel. Alleen het pad om er te komen is een keuze die je als mens moet maken. Nogmaals: niet iedereen durft te kiezen voor liefde of te geloven dat het zo simpel is. Ik voel ook dat jij je afvraagt wat deze keuze precies inhoud. Neem nou je opmerking over dat er een oorlog in de hemelen gaande is. Ik zal je uitleggen waar dat vandaan komt. De afstand tussen de werelden van gevoel en ratio groeit omdat beide niet meer dezelfde taal spreken.

Met andere woorden: gevoelsmensen leven op dit moment in een andere werkelijkheid dan de mensen die nog compleet vanuit het oude denken handelen. De taalbarrière is nu zó groot, dat begrip, respect en inlevingsvermogen voor de andere groep bijna onmogelijk wordt. Weet dat dit tijdelijk is, want het gevoel zal overwinnen. Het oude denken kan jullie huidige ontwikkeling niet langer verklaren.

Wat er gaande is en waar jullie naar onderweg zijn, valt voor het merendeel van de mensen niet meer te bevatten. Energetisch woedt er een oorlog tussen denken en voelen, een strijd die op aards niveau wordt uitgevochten. Het gevolg is dat vriendschappen en relaties gaan veranderen. Zoals ik al zei: er is veel in beweging.”

Niet iedereen hoeft het met je eens te zijn
Langzaam begint het tot me door te dringen. De strijd speelt op energetisch niveau! Dat is dus wat ik de afgelopen weken gevoeld heb: het verzet van mijn gevoel tegen de energie van het ratio.
Nog voordat ik kan vragen hoe ik ermee om moet gaan, geeft Saïe al het antwoord: “Een laatste boodschap die ik je meegeef om je te beschermen tegen negatieve frequenties is: OORDEEL NIET, VEROORDEEL NIEMAND, VERGEEF EEN IEDER. We zijn allemaal onderweg naar ons ware doel, al gaan we verschillend met onze ervaringen om. Accepteer dus dat een ander anders denkt, voelt en ervaart. Vergeef de ander als jij je tekort gedaan voelt. Iedereen handelt vanuit zijn eigen waarheid en beleving. Er bestaat immers geen ultieme waarheid.

 

Voor jou, mijn lieve jongen, zou ik nog willen zeggen: ga zo door! Blijf eerlijk en kwetsbaar. Er is niets met je aan de hand, alleen de wereld verandert en jouw stemming is daar vatbaar voor. Observeer gewoon wat er gebeurt, maar kies ervoor om er geen deel van uit te maken. Je mag ook best wat arroganter worden door duidelijk je grenzen aan te geven. Niet iedereen hoeft het me je eens te zijn.

Belangrijk is ook om te blijven delen. Je denkt misschien dat dit tussen ons een persoonlijke communicatie is, maar dat is niet zo. Ik spreek tot je zodat jij de informatie kunt delen en we samen anderen kunnen inspireren om anders naar de werkelijkheid te kijken. Je zult, als je dat doet, verbaasd zijn over hoeveel mensen aangeven hetzelfde te ervaren als jij. Deel het daarom: juist nu!
Laat je niet afleiden, maar beschrijf je emoties en deel je kennis. Maak gebruik van me als je me nodig hebt. Wees niet bang in deze moeilijke overgangsfase, maar geniet van je reis, van elke ervaring, want dit is het jouw tijd om versneld te groeien.”

Let op de kinderen
Saïe besluit het gesprek met een laatste advies: “Nog één boodschap: let op de kinderen, die meer open zijn dan jullie volwassenen. Zij zijn nog gevoeliger voor de verhoogde frequenties en daardoor ook ontvankelijker voor negatieve energieën. Ze zullen sneller uit hun doen zijn. Sneller angst en onzekerheid ervaren. Communiceer met ze, neem de tijd voor ze, wees eerlijk tegen ze. Ze voelen meer dan jullie denken, hoe jong ze ook zijn. Speel geen spel met ze, maar geef ze liefde, geduld en genoeg aandacht. Juist in deze tijd is het erg belangrijk om de signalen van kinderen serieus te nemen.”

Hier eindigde de communicatie met Saïe. Ik had nog van alles willen vragen, maar ik realiseerde me dat ik voor mijn gevoel genoeg had gehoord. Het was mijn ratio dat het zwaard trok en om nog meer antwoorden los te krijgen. ‘Antwoorden waarop?’ dacht ik meteen. Het zou weer vragen naar de bekende weg zijn geweest. Zoeken naar bevestiging om te horen wat je van binnen eigenlijk al weet, maar niet kunt verklaren. We weten alles toch al. Hoe vaak we onszelf ook afvragen wat we moeten doen: de boodschap blijft hetzelfde.

Leef je eigen waarheid, vertrouw op je intuïtie en heb geduld. We staan er niet alleen voor. Ik heb nog even getwijfeld om het gesprek met Saïe voor mezelf te houden, maar dan zou ik zijn advies om te blijven delen, negeren. Het voelt ook goed om dit te doen. En zoals hij me al zei: niet iedereen hoeft het met me eens te zijn. Kun je er niets mee, sluit dan deze pagina en denk er verder niet over na. Je hoeft er immers niets mee.

Van hart tot hart,

Janosh

PS. In de volgende column bereid ik je voor op een aantal data die grote veranderingen in de aardse frequenties teweegbrengen, zoals bijvoorbeeld 11 februari 2011. Dan komen we namelijk op één van de laatste treden van ons evolutieproces, die de Maya’s met hun TUN-kalender kenmerken als de Universele Cyclus. Dit omslagpunt heeft een grote energetische impact, maar weet (ondanks dat het soms anders lijkt): het wordt een prachtige reis!

188 gedachten over “Janosh: “In welke soap ben ik terecht gekomen..?”

 1. Voor de een is dat heel moeilijk Janosh voor de ander niet, het bereiken van 5D in het hele wijze van denken en voelen en zijn, de verandering naar een hogere frequentie bewustzijn waar iedereen zo naar opzoek is.

  Geen Guru3D of andere zienswijzes dat er nieuwe toevoegingen zijn, nee het is willen zijn zoals je bent en wil zijn dat een ander je volledig accepteert wie je bent zonder dat je steeds wordt afgezeken of weer in een hoek geplaatst wordt, continue het onderwerp van kritiek zijn.

  De wens is dat zulke dingen ook anders kunnen zijn, door in een bewustzijnsniveau te willen hangen waar je graag in vertoeft, je verder ontwikkelen kan en je eigen weg kan vervolgen zonder obstakels, je bent louter je eigen leermeester en eigen creator, welk ander zou dat nou voor je moeten invullen? niemand want je was je enigste vrijwiller, die het verkoos.

  Gewoon je zelf kunt zijn met alles wat er om je heen is en dat iedereen om je heen daar ook aan mee doet is het nieuwe Frequentie syndroom wat ons te wachten staat met oa de Poleshift en de shift naar een nieuwe staat van bewustzijnslevel.

  Het in 3D willen en kunnen blijven behoort nog steeds tot de moegelijkheid want waar angsten zijn van loslaten vind er innovatie plaats in het updaten van ons zelf in alle verscheidenheid, wie wil nou niet verder naar een hoger plan ?!

 2. Ik voel me de laatste tijd ook geleidelijk in een lichtere,zuiverdere,meer magische werkelijkheid komen.
  Een werkelijkheid waarin ik het gevoel heb een soort kleurige en goddelijke ontvanger in mn hoofd te hebben, is dus de pijnappelklier.Zie regelmatig violette vlekken in mn ogen. Het gevoel dat ik met een magische kleurige wereld, zoals uit sprookjes, in verbinding sta, visioenen van landschappen en natuurvolkeren waar ik heel lang geleden heb geleefd. Beelden waar ik diep door geroerd wordt, aangeraakt door liefde. In meditaties krijg ik sinds 2 mnd vaak oogdeeksha’s door iemand die Liefde is.
  Sinds 14/11/10 voel ik energiën vanuit de aarde en wortelchakra door mijn lichaam naar boven trekken als ik mn aandacht op mn voeten of wortel richt. Heb meer slaap nodig, heb moeite om lang rationeel bezig te zijn.
  Oa. door mn opleiding, diepe meditaties, heb ik oude emoties doorvoeld, los kunnen laten, oordelen over mezelf bijna losgelaten. ZelfLiefde leren is naar mijn gevoel voorwaardelijk om mee te kunnen resoneren op de verhoogde frequenties waar de aarde nu doorheen gaat.Als donkere energie (oude niet doorvoelde emoties,overtuigingen)oplost in ons energetisch lichaam kan er meer licht instromen. Het gevolg van meer licht is meer zelfLiefde en gevolg van meer zelfLiefde is makkelijker liefde voor een ander voelen.Meer zelfliefde leidt ook tot nieuwe overtuigingen.

 3. Geweldig artikel! Veel herkenning!
  Dank hiervoor!

  Ik zou uitgebreid kunnen reageren op dit artikel,(had al wat klaar liggen) maar dat is niet nodig, voegt uiteindelijk niks toe. Het artikel zegt eigenlijk alles wat ook ik ervaar.
  Nogmaals dank!

  1. Mooi filmpje, alleen even een kanttekening:
   Door mad, really mad te worden, verlies je je ware zelf en bewustzijn (zijn één). Dit omdat kwaadheid altijd verzet inhoudt. Eigenlijk is het kwaadheid om onszelf en niet op de buitenwereld. Wij zijn zelf onze tegenstander, als leider hoef je dit dus alleen maar te voeden met o.a. reclame en nieuws waarbij de hele wereld heel slecht lijkt en jij lelijk bent.
   Hier is veel aan te doen natuurlijk, geld uitgeven, cosmetica, goede doelen, alles.

   It’s the power of money instead of love.

   Daarom, laat het beeld wat je van jezelf en de wereld hebt varen en laat alles maar gewoon gebeuren. Dan komen onze ware dromen op én uit. Geduld is een schone zaak en overwint alles.

  2. Bedoel je dit Martijn?

   Zoals de vogel vliegt
   zoals de vis zwemt
   zo loopt de Meester
   in volkomen stilte…..

   Als mens en dier
   loopt her en der
   Dan zit de Meester
   in volkomen stilte…..

   Het leven is zo dol
   ons hoofd slaat soms op hol
   de Meester`s hoofd is vol
   van volkomen stilte…..

   Golven beuken op de rots
   Hij blijft onwrikbaar staan…..

   Stormen gieren om de berg
   Hij verroert zich niet…..

   Wolken flarden voor de zon
   Hij straalt zijn licht en warmte…..

   Leven komt en leven gaat
   Hij weet de menselijke maat…

   Mensen piekeren, lachen, huilen
   de Leraar zwijgt…en glimlacht…..

  3. Alleen de meester is geen meester, het is dat wat is, het leven, de liefde, God, etc.
   Het gaat over de essentie maar door die in woorden te willen benoemen is die weg en voor weinigen echt te herkennen.
   Het is dat wat de meester is, dat wat hij doet, zijn omgeving én de ruimte. Het hele leven zelf is een uitdrukking van onze Goddelijkheid + onze ego’s. Waar het laatste vervalt blijft alleen het Goddelijke bestaan over. Eenvoud is the key.

  4. Kijk, ook de meester kan lachen en huilen, piekeren dan weer niet, wel angst ervaren.
   Ervaren, de ervaring zelf, dat is het.
   Niks heiligs aan, het is de eenvoud, verbazing, liefde, onze essentie, NU, ZIJN.

  5. @ Paul

   ‘de meester is de ziel’

   Kijk, de ziel is de Meester….
   Komt wat mij betreft – met alle respect voor Martijn – dichter in de buurt bij een juiste interpretatie van wat wordt bedoeld in bovenstaand gedicht.

  6. @ wattenstaafie

   Zou je ook het snappen als ik bv zou zeggen ik ben een oude ziel, die in een laatste carnatie bezig is op aarde ?

   Is een koanvraag.

  7. @ Paul

   Of ik het zou snappen of snap is niet zo belangrijk voor jouw ontwikkelingsweg denk ik. ‘Oude ziel’. Ik heb een dochter die ouder is als dat ikzelf ben. hoop hiermee je vraag te hebben beantwoord Paul. Ja, ik snap het.

  8. Dank je wattenstaafie, dan hebben we iets met elkaar te delen, we zien ongeveer het zelfde, dat wilde ik graag van je weten.

   Inlakech broeder.

  9. Ooit, in het verre verleden, was er eens iemand, de eerste mens, die verlicht werd en vrij werd.

   Een afgezant van de Duivel merkte dit op doordat hij hier met anderen over sprak. “Wat moeten we hier aan doen”, vroeg hij de Duivel. Deze glimlachte met een duivelse lach en zei: “Ach, laat hem maar, hij heeft nu al vele volgelingen, deze maken er toch weer een rotzooitje van”.

   Jammer maar helaas, alle woorden zijn leugenachtig, totdat iemand ze werkelijk verstaat.

  10. @Paul, als je echt jezelf bent hoef je en kan je jezelf niet benoemen, er is niets om mee te identificeren, gewoon zijn.
   Dan komt er van alles op, er gebeurt van alles, hier komt reactie op, totale vrijheid.

   Alles gaat vanzelf, gewoon achterover leunen, laat het leven, het lichaam, het denken, etc. maar gaan. Feitelijk hebben we weinig tot niets in te brengen. It’s almost a movie.

  11. @ Martijn

   Dus achteroverleunen en vooral geen initiatief, zal ons brengen naar de door ons zo gewenste wereld.
   Keep dreaming: Veranderingen zijn nog nooit tot stand gekomen door alleen maar achteroverleunen, te kijken en te ondergaan.

  12. @Wattenstaafie,

   Wat denk JIJ nu werkelijk te doen dan? Laat jij je hart kloppen, je longen ademen, je hersenen al hun functies uitvoeren? Doe toch niet zo raar, alsof ik achterof ga zitten leunen als vorm zijn. Nee, door je ik gerichte denken te laten varen kun je alles vanzelf laten gaan, niet alleen je gewone lichaamsfuncties maar ook je handelen en je denken.
   Of wou je zeggen dat jij weet hoe je je hand moet bewegen? haha.

  13. Martijn
   als je piano wilt leren spelen moet je je hand leren zijn vingers te bewegen. Het antwoord op de vraag of ik weet hoe je je hand laat bewegen is positief een dikke ja.

  14. Alles gaat vanzelf, als er een intentie was geweest om mijn handen piano te laten spelen, dan was het er vast gekomen, of als je gepushed wordt door je omgeving.

   Zo leerde mijn lichaam goed voetballen maar had één groot probleem, een persoontje die dacht dat hij soms heel goed was.
   Helaas, het ging pas echt goed als het persoontje was opgelost in het moment. Zo wil ik dus voortaan leven, zonder mij als persoontje, ik weet niets, ben dom, het verstand zit niet in de persoon, net als zijn kunde, dat is illusie.

  15. Het is een geintje Paul, maar draag ik die slang buiten mezelf of in mezelf. Kan ik dan niet beter deze slang z’n gang laten gaan zonder mij er in te mengen? Dit geeft namelijk ernstig pijnlijke kwalen bij mij.

  16. Oh een geintje zegt ie dood leuk…

   Tis dat jij het bent, volgende keer maken we er geen nachtwerk meer van, want het wordt niet uit betaald!

  17. Tjonge jonge, Paul, waar ben je toch mee bezig.
   Als je een ziel bent, dan is dat niet gelijk aan iemand zijn.

   Voor een iemand te zijn heb je persoonlijkheid nodig waarmee je je identificeert. 3d.
   Alles wat deze iemand is, is een verzameling van karakter eigenschappen en wat opgeslagen kennis, etc.

   Ik heb het niet nodig dit te zijn, het is gewoon aanwezig.

   En zeker heb ik het niet nodig een ander onderuit te halen op zijn karakter eigenschappen, of op wat voor manier dan ook.
   Geeft een slecht gevoel.

 4. Heel goed artikel. Ik zit ook in datzelfde schuitje. Alsof de laatste rommel er extra snel uit wil. Als een centrifuge op volle kracht, m’n maag draait er van om, m’n darmen in de knoop en spieren verkrampen. Ja, zo moét je wel bij jezelf blijven.
  Maar niet het zelf ingebeelde zelf, het zelf, het leven, we hoeven niet meer te verzetten of bang te zijn, alles gaat vanzelf op zij.

  Als we maar niet in paniek raken door te denken allerlei nare ziektes onder de leden te hebben maar nuchter kijken of we misschien patronen in bv. voedsel moeten veranderen. Dat zijn zo de puntjes op de i om er een prachtleven van te maken.

 5. Wat ik zelf de laatste tijd vaak merk , ik hoef niet overal een mening over te hebben.
  Ook het vergroten van steeds meer kennis valt weg door het inzicht de volmaaktheid is er al.
  Het gaat me er meer om open mijn hart ervoor en geef me er aan over. We zijn omringd door de hogere vibraties van Liefde Stilte en Waarheid. Ik hoef dat niet meer uit te denken of onder controle te krijgen het is al volmaakt aanwezig in de impliciete orde. Het is ook een aanvaarden wat er allemaal gaande is op aarde in deze tijd.
  Door je hart ervoor te openen kunnen deze vibraties het innerlijk licht in je laten schijnen.
  Dit is verbonden met thuis de Bron het wacht erop dat je ja zegt tegen deze vibraties.
  Het is Liefde van thuis met alles verbonden. De Liefde oordeelt niet zij is onvoorwaardelijk.

  1. Janee, heel mooi, er is niemand die een mening kan hebben zoals in je filmpje te zien was. Er kan een mening opkomen maar die kan ook zo weer op zij geschoven of veranderd worden.
   We zijn nergens vrij in, er is niemand die vrij hoeft te zijn, er is vrijheid waar alle vormen in opkomen.

   Liefde, onvoorwaardelijke liefde voor de ruimte en de dingen er in.

  2. By by little me, nothing but illusion.
   Zo lang we tegen onszelf praten is er afgescheidenheid, dualiteit, wanneer gedachten opkomen waar je vrij bent om er naar te kijken, ze te gebruiken, weer kan laten gaan, dan is er de vrijheid en ook de liefde om alles z’n gangetje te laten gaan. Dan wordt het ook heel wat rustiger, de schittering van stille vrede is mooi.

  3. @ allen
   ik kan je vertellen dat bovenstaande linkje absoluut geen grapje is ,heel erg powerfull ( gesproken vanuit ervaring)
   Nogmaals bedankt broeder!

  4. Dus Marsman Marcel jij bent nu een op afstand bestuurbaar stromannetje voor “Lord Metatron”?
   Persoonlijk krijg ik nog even de griebels als ik “Lord Metatron” lees.
   Woont die in de Astra Astor Ashtar satelliet in een baan om de aarde?
   Ergens heb ik gelezen dat vooral niet honderd procent menselijke gevallen Orion Engelen zich nogal lieten leiden door het derde oog.
   Dat het derde oog niet typisch een zuiver menselijk iets isz.
   Dat het derde oog niets met een zuiver spiritueel hart te maken heeft.
   En als je dan zoveel ziet vertel dan eens wat uit eigen boek.
   Dat wezenloze “5d” geparadeer waar is dat eigenlijk goed voor?

  5. Nooit naar namen staren, grappig is eerst het in je zelf te ontdekken, dan het uitwerken en dan kijken en observeren of anderen het ook ondervinden.

   Ik zie dat heel veel mensen hier altijd linkjes naar anderen plaatsen en daaruit hun totale waarheid weg halen, weinig die iets puurs uit zich zelf opteren en meesterlijk naar buiten weten te creeren.

   Kan dit soort mensen na tellen op 1 hand, vaak zijn dat mensen met inzicht, wijsheid en inspiratie voor manifest, liefst zou ik ook de andere hand willen ontdekken of er meer mensen zijn die uit hun zelf ‘de bron’ inspirreren en dat in hun eigen woorden naar buiten te willen brengen.

   Daarnaast kan je altijd linkjes plaatsen als je mensen tegen omt die er ook mee bezig zijn en het zelfde ondervinden, de grapjas die er dan hallucinerende namen er achter kleeft mag best mee doen alleen zij zullen nooit serieus daarmee genomen worden ook al gebruiken ze menig masker om persoonlijk dingen van een schaduw randje te willen voorzien.

   Kortom wat er allemaal al is en wat je allang ahd willen zijn verpakken we dus maar in een codenaampje: 5D en je repetilian brain, ipv het steeds te ontwijken gaan wij er eens mee aan de slag en ontdekken nieuwe dingen in ons schaduwrijkje.

   Aangevuld met heerlijke muziek van John Consemulder, satnam kaur of Deuter of met een woordjes tekst van Guido, Tessa, Hyper, Marcel en Janosh is het een waar genoeg voor een culinair geestelijk uitje.

  6. @Hyper alert,

   Inderdaad, Lord Metatron, weer iets boven jezelf stellen.
   Komt omdat we maar niet kunnen geloven dat die dingen gewoon uit het zelf komen. Ergens ook wel eng, dat je je laat leiden door een ander of iets anders dan jezelf…

   Maar ja, wie ben ik om een ander te vertellen waar die goed of fout zit, als ze er maar happy mee zijn.

 6. Alles lijkt een zooitje, toch is het niet waar. In vele gevallen komt van ongeluk geluk en andersom.

  We zullen onze oude gedachtenpatronen moeten loslaten zodat er ruimte komt voor geheel nieuwe ideeën. Kunstenaars zijn hier vaak bedreven in maar dit wordt straks weer gewoon.
  Vrije uiting vanuit jezelf. Stop met een ander zwartmaken want hierdoor geef je hem jou goede energie en krijg je er troep voor terug.

  Als je de wereld wilt veranderen, verander dan je gedachtengang, los het op en wees vrij om dat te ontvangen wat goed voelt. Verzet je niet tegen negativiteit, neem het waar en laat gaan, als er iets tegen te doen valt dan komt dat idee vanzelf op. Jij kan hier NIETS aan doen!

 7. De United Nations, UN, en de Council for Foreign Relations doen ook alleen maar aan ‘lief’dadigheid.
  De perfecte cover up voor een hele hoop smerigheid.
  Gewoon Ja knikken en Nee bedoelen en een hoop standaard mantra’s over vrede en internationale hulpverlening.
  Ja, wat is het nou, ja of nee, gewoon achterover leunen en wachten tot de wereld dictatuur volledig is geïnstalleerd?!
  Nee je mag je vooral niet kwaad maken, dat is niet politiek correct, ik weet niet wat voor goeroes (roes = narcose!) jullie beluisterd hebben in je leven maar een beetje goeroe heeft nooit gezegd dat je je niet kwaad mag of moet maken.
  Als je iets doet doe het dan goed, niet dat halfhartige gezever, InLakets hartjes tekenen is kleuter niveau, ik probeer op z’n minst nog tiener niveau te halen, zodat niet om de tien minuten mijn kwijl slabbetje verwisseld hoeft te worden door een vrouw die ik als m’n moeder behandel maar benoem als mijn vurige vriendin voor de buitenwereld, nog nooit zo veel nuffige muffigheid tezamen gezien in een draadje,

  Dr. Watt mooi politiek clipje over de Amerikaanse Republiek en de grondwet waar mensen voor gevochten hebben en waar niemand nu meer om lijkt te geven….

  Dr. Watt je bedoelt dat je dochter vroeg wijs is en dat je haar ook kan zien als oudere wijzere geest ondanks dat ze in aardse jaren veel jonger isz? Dit hoor ik wel veel vaker van ouders van rond 35-55…

  1. Praten over in het moment leven en werkelijk in het moment zijn en beleven zijn 2 verschillende zaken.
   Het ene is een pratend beton blok met een inlaketsende nwo dvd op repeat erin.
   Het andere is iemand die je kan ontmoeten en je kan aantrekken en afstoten en daardoor je levensweg een geheel nieuwe richting in kan sturen.
   Beton blokken zijn goed in het negeren van de omringende lucht, consolidatie van de nationaal socialistische status quo.

   AC DC Thunderstruck
   http://www.youtube.com/watch?v=-f1cwycSWq0

  2. Super muziek die ‘Gare Du Nord’ Paul!, vooral na dat acdc gescheur, funky jazzy stijlvol swingend en toch ook rustgevend! Ik word er nu vrolijk van en dat wil wat zeggen.

  3. Prima dansbaar ook die ‘Gare Du Nord’ funky jazz, ook een oplossing voor m´n ouder wordende bionische rechter knie, net een een dansje gemaakt in de keuken, misschien wel een alternatief ook voor dat hiphop gekrump, als ik de noorderslag pop verkiezing mag geloven zijn de jongeren ook weer meer into funky jazz

   Caro Emerald – A Night Like This – Official video
   http://www.youtube.com/watch?v=74LXx0wSqMI

  4. Aah gelukkig er is nog hoop voor mij, soms kan ik nog even mee met de jonkies! Jippie!!!

  5. @Janee, heel mooi.
   Ik heb een dvd van Bob Marley en dan hoor je dit terwijl je ziet dat er 1000den mensen naar zijn begrafenis kwamen.

   Heel goed nummer.

  6. Hoi Hyper

   Goed je aan te treffen in deze dimensie. Ik citeer je even vanuit het nu. (Het is immers alweer een langdradig draadje aan het worden.)

   Dr. Watt je bedoelt dat je dochter vroeg wijs is en dat je haar ook kan zien als oudere wijzere geest ondanks dat ze in aardse jaren veel jonger isz? Dit hoor ik wel veel vaker van ouders van rond 35-55…

   Wat Dr. Watt bedoeld is dat zijn / mijn dochter in aardse jaren gemeten vanuit binnen haar huidige existentie veel meer begrip van zaken heeft dan eigenlijk bij haar aardse leeftijd vanuit onze perceptie veronderstelt past. Werkelijk onvoorstelbaar wat je van kinderen mag leren Hyper, ik weet dat we hetzelfde bedoelen. Ik zal mijn dochter vragen eens te kijken naar deze uitwisseling van ervaringen. Ik weet of denk te weten dat ze dan gaat zeggen: ‘Pap, waar ben je mee bezig. Is dit nu werkelijk belangrijk voor je? Zie je dan niet dat alles wat je zegt en doet vanuit je eigen beperkte perceptie slechts krampachtige pogingen zijn de wereld te veranderen. Zie je dan niet dat jij, wij, allang verder zijn dan we zelf beseffen! Hoe vaak moet ik je nu nog zeggen dat al die oude concepten niet meer werken! Kijk naar mij! Kijk naar jezelf! Kijk naar de wereld om je heen! Dat jij je tijd verdoet met het verkondigen van een aanstaande nieuwe tijd is jammer pap. Die nieuwe tijd is er immers al!’

  7. Iggy Pop Lust For Live (L.F.L. Golden Krukken Kaa DC Gouwe Ouwe Kekke Gekken Krukken Dans Club oprichten!?) zo wil ik wel ‘oud’ worden, komt helemaal goed, af en toe die nwo gecalcificeerde pijnappel cubical bunkerbril dragende duurzame Smart rijdende I phone jonkies beetje opporren, de ouwer de gekker zeggen ze wel eens….

  8. Ik doe eerder aan orbit rondjes op mijn Galaxy S phoon hoompje.

   Ja we moeten wat heh op onze oude dag, dit jaar komt die vent langs met zijn pot met mosterd, dat wil ik zeker niet missen…

   Alleen de danskrukken ontbreken nog…

   Ja dans jij eens even mee wattenstokkie, klinkt beter als je ook tot de oude categorie behoort, anders maken we er weer staafie van.

  9. Tjah ik zie het zo Dr. Watt; mijn halve leven vergiftigd door de mediale zuigbuis.
   Mijn temporale tijdelijke oplossing is nu om gif met gif te bestrijden.
   Adam Curry z’n Media Assassination http://curry.com/ is voor mij het Herprogrammeren van mijn verziekte Mind waarvan ik al langer dacht dat ie niet langer van mij was.
   Nu probeer ik de regisseur van mijn eigen Mind Fok programma te worden.
   De schade die ik door de jaren heb opgelopen is niet in 2 maanden tijd op te lossen.
   In die zin kan ik mij net als jij niet meten aan de MIllenium Jeugd van het Toekomstige Nu.
   Wij oudjes hebben ook hun functie net als de eerste generatie WO2 gangers, zij deden doen het in STilte, zwijgstr*nt aan de avonden tafel met grijze gehaktballen en spruitjeslucht, slaon paoh, ik doe het met veel Kabaal en Lawaai en De Jeugd heeft niet mijn bagage en ook zij zijn nog niet zo maar klaar en er komt een tijd dat ze beseffen dat mijn generatie X ook een laatste der Mohikanen lichting isz die zo z’n verhaal heeft over hoe het is om in het Niets van een gekunsteld politiek machts vacuüm groot te komen…
   Wat ik wel begrijp als echo van mijn gestudeerde vader isz dat ik vroeger bij God niet kon begrijpen waarom hij zo lang op z’n studeerkamer bezig was, nu doe ik hetzelfde maar dan met ander studie materiaal, Paps was niet zomaar zo geworden, daar was een hoop aan vooraf gegaan. In die zin snap ik je dochter zeer zeker wel, aandacht is een groot goed en aandacht verdient ze, maar jah wat je zelf niet gehad hebt dat kun je moeilijk terug geven, bij mijn Pa gaat alles in code vorm; ‘heb je je post al open gemaakt’ = vrij vertaald ik hou van juh en hoe gaat het en kan ik ergens mee helpen en tijd niet gezien, duurt 5 seconden en dan is z’n Mind al lang weer ergens anders en wegens gehandicapte achterstalligheid die zich zo ophoopt heb ik minstens drie uur (30 uur om eerlijk te zijn totdat ik van uitputting neerval en een ander toch wel) Aandacht nodig om beetje bij te praten maar dat zit er meestal niet in, hij kan niet anders, hij is zo groot gekomen, en de shit isz dat ik weer hetzelfde doe en jij ook Dr. Watt; het generatieve doorgeef spelletje daar ontkomen ook wij niet aan.

   Lonely Boy – Andrew Gold
   http://www.youtube.com/watch?v=iCOS2vOxuXE

  10. @ Paul

   Wat er van gemaakt wordt is niet van mij. Het bovenstaand gedeeld is oprecht. Stokkie of staafie ‘Whats in a name’?
   I only try to reach some ears. If i did it the wrong manner, please forgive me.

  11. @ wattenstaafie

   Niet steeds in de verleiding komen dat ik je niet mag, heheh ik vind je helemaal okeeeeeeeeej hoor, top, wauw & wauws, vet, kewl, we nemen je zoals je bent.

   Is de koffie nog steeds warm?

   Zit onder tussen iemands PC te doen op afstand in Canada Calgary…

  12. Zwaar corporatieve gesubsidieerde Mind Fok programma’s en daar zijn jij en ik het het resultaat van.
   Nu is de vraag herken je je eigen symptomen en gedragingen in een ander en dus in jezelf.
   Zet een feedback loop op door te schrijven en of te schilderen en je kunt je eigen gefluoriseerde kwik uranium confetti hersencellen stap voor stap her configureren.
   Dat is mijn idee over Ontschooling voor oudere jongeren.

   Quote:

   ” Carnegie wrote in the North American Review (June 1889) that

   “The man who dies thus rich dies disgraced”. Inspired by Carnegie’s missive, Rockefeller embarked upon a vigorous program of philanthropy, though he avoided direct gifts to the needy. Citing the need to “abolish evils by destroying them at the source”, he poured his money into educational institutions, hoping their graduates would “spread their culture far and wide”.

   Rockefeller was unwilling to upset the social hierarchy, subscribing to the Darwinian view that those at the bottom of the food chain were there because of personality defects and “weakness of body, mind or character, will or temperament” – though he believed that through his generosity he could create the necessary “strong personality” among the weak, leading to “the wider distribution of wealth”. (6)

   For Rockefeller, changing how people thought rather than their material circumstances was the more worthy cause. ”

   http://www.bibliotecapleyades.net/exopolitica/esp_exopolitics_G_1aa.htm

  13. Tjaah of iemand je wel of niet graag mag, dat is de doordringende hoofd code die er in is gestampt in de collectieve educatieve rocking billy kolchozen.
   Dat is waar het om ging, of je nog wel aan de grootste gemene deler voldeed.
   Niet de inhoud, dat was bijzaak.
   100 keer per minuut de klas afscannen of je ‘sociaal’ nog wel kon meekomen.
   De ongeschreven regels van de afrekening waren niet zozeer de cijfers alleen.
   Of je er nog wel toe doet moet je niet aan een ander vragen.
   Dat is waar de meesten volledig mee gepreoccupeerd zijn, dat is de geprogrammeerde ziekte die ik probeer te neutraliseren voor zover mogelijk.
   Twitteren is het doorgeslagen resultaat, niet waar het over gaat maar dat je ergens over gaat, dat is de kromme moraal die er door de social engineers is ingestampt.
   En je moest lachen, vooral veel lachen, met van die opgetrokken mondhoekjes.

   The Who – behind blue eyes
   http://www.youtube.com/watch?v=BfuWXRZe9yA

   Smiling depression: the hidden disease
   By Norman Araiza (May 5, 2006)
   http://www.atencionsanmiguel.org/archives/colu_well_2006_may_05_eng.html

   Maar verder is alles goed, keep on writing en studeren en leren natuurlijk ook, 24 hours per day soms.

  14. Maar er is zeker hoop, de gemiddelde NuWijer begint een beetje wakker te worden!!!
   Wie had dat ooit nog durven dromen op de Front Page…
   Geen wonder dat de Powers that Bees paniekerig beginnen te worden.
   Oh jah het is natuurlijk nacht, als het klokje acht uur tikt zal het wel door de volgende part time moderator ploeg verwijderd worden… (leer mij ze daar kennen)

   Quote:

   ” 21 uur 35 minuten geleden door dr. KLUKX
   goh worden ze wakker ”

   http://www.nujij.nl/pvda-geschokt-door-samenzwering.11040426.lynkx

 8. Het leven is zo eenvoudig, het is je gegeven en een gegeven paard mag je niet in de bek kijken. Doe je ding en vergeet niet te genieten. Er is zoveel als waar je je aandacht op laat schijnen. Verbazingwekkend, we zijn VRIJ!

 9. Tijd om geen aandacht meer te geven aan negatieve beelden en berichtgeving. Kijk ernaar en laat los als je er niet iets mee kan. De hele dag rondlopen met oorlogsbeelden in je hoofd, ja, dat is mindcontrolled zijn. Gedachten zijn krachten.

  De hele dag met bloemetjes en hartjes rondlopen is ook krankzinnig. Beiden zijn keerzijden van dezelfde munt.

  Het ego, de persoon, die iets als goed en slecht bestempeld. Hieruit volgen weer conflicten, oorlogen, etc.

  Eerst terug naar je eigen bron, dan volgt de rest.

  1. Damn waarom werkt de helft van mijn links niet ?
   Nou dan maar ff zo : deHoekseTroubadour / dat vuile vieze gore plastic tuinameubelement ( youtube )
   🙂

  2. Ik welk land woon je Cozmic 8D dat we niet van je filmpjes steeds mee kunnen genieten ?!

   Anders kunnen we nooit van jou ingezonde nummers herbeleven, ach ja dat is waar heb nog geen MP8D Player.

  3. @ paul
   jij bent nogal computerwijs dacht ik , wat the f*** doe ik fout ? ik heb de auteur en titel zojuist gepost . Wil jij ff kijken ?
   Ik durf bijna geen link te posten omdat de helft fout gaat .
   🙁

  4. tja , die doet het wel !!
   een leek als ik ziet geen verschil .
   Niet overtypen dus ?!
   moet ik dus uit gaan vinden hoe te plakken …
   thankx4theinfo

  5. Je muis pointer op de link zetten, met linkermuis knop 1x klikken dan wordt de hele url regel blauw en dan op die zelfde regel met je rmuis knop klikken en dan kopieren selecteren, je kan ook ctrl -c doen.

   Dan plak je de regel weg wara je hem hebben wilt, ctrl-v en of op je rmuis drukken en dan in het menuutje op plakken klikken.

   Thats all cozmic…

  6. @ paul
   Tof , ik ga keihard oefenen , een mens is nooit te oud om te leren .
   Ik ga nu eerst tegeltjes plakken , beetje hetzelfde , maar dan anders..

 10. Goed artikel Janosh.
  Ik kan hier aan toevoegen dat ik ook de laatste tijd veel veranderingen in mezelf ervaar. Ik heb minder last van ‘schaduwen’ vanuit het duister. Er lijkt wel een slot op te staan. Wel voel ik weer oude irraties over en van mensen die ik al jaren kwijt was. Ik probeer er geen label op te plakken hetgeen tot nu toe aardig lukt.

  Ook zie ik de laatste tijd aura’s bij mensen, weliswaar nog niet volledig met kleuren, maar tot voor paar maanden terug had ik dit nog nooit gezien.

  Als ik rustig ga zitten voel ik mijn Chakra’s en kan voelen hoe ze bewegen. Nog bedankt voor het aanreiken hoe dit te doen Paul.

  Heel bijzonder. Dan nog die dromen. Vaak droom ik de laatste tijd dat ik kan vliegen zonder dat het onnatuurlijk aanvoelt.

  Mijn kinderen zijn erg druk de laatste tijd. Soms probeer ik ze te corrigeren. soms laat ik ze. Maar het eerste , het corrigeren en dan praten we dus over het mollen van de stereo en zo, zal toch ook een bezigheid blijven in 5D.

  Kinderen, 5D en opvoeden zijn sowieso een lastig onderwerp. iemand als Boeddha ging bij zijn gezin weg om verlicht te raken. Ook Jezus had niet de dagelijkse zorg voor kinderen, en kon zijn handen vrijhouden omtrent zijn eigen spirituele pad. Hoewel hij wel vaak aangaf ‘laat de kinderen tot mij komen’ heeft hij waarschijnlijk niet bedoeld , laat ik eens een kinderopvang beginnen.

  Nee, wat dat betreft heb ik altijd meer respect gehad voor de vrouw van Boeddha die achterbleef met de zorg voor de kinderen terwijl haar man de handen vrij had om zijn eigen spirituele pad te bewandelen. Natuurlijk heeft hij al zijn mooie inzichten met ons gedeeld, maar toch. kijk daartoe eens de film samsara waarin dit aspect ook zeer duidelijk naar voren komt. Zonder oordeel, gewoon kijken.

  http://www.youtube.com/watch?v=OAoqFmwDav8

  Ben benieuwd waar dit allemaal naar toe gaat, ben geen 2012 adapt, maar dat er wat gaande is kan ik op mezelf projecterende niet ontkennen.

  Ja, terugkeren, het mooiste wat er is.

  Porucpine tree – Lazarus

  http://www.youtube.com/watch?v=7eDv7GMEXYU

  1. @ Burke

   Je vergeet misschien dat Buddha in een geheel ander land leefde dan wat wij hier aan het doen zijn, de mensen daar zijn veel kleurrijker, meer naar buiten toe en altijd wel gezind met lachende gezichten.

   Je denkt dan in een Hollands stroop poldermodel als je je afvraagt hoe zijn vrouw het verwerkt met de achtergebleven kinderen, India is het land waar de mensen dus ook anders met de materie omgaan, geen materiele aard maar meer op het gebied van festijn in de geest en eenvoud, de enige Hi-Fi is het gezang van de moeder die de stilte doorbreekt met geneuriede teksten als ‘ohm mani pad hum’ en andere klankleur toonvibrances waar de kinderen zich mee thuis voelen.

   Vaak gaat het daar zeer kleurrijk aan toe met kleding, men draagt alle soorten in dusdanige combinaties die behoorlijk het lichaam trotseren, van basis kleuren tot de kleuren die zij nodig hebben om verder te kunnen komen in het leven, wij kopen zo maar wat voor ons zelf en onze kids als het maar in de mode trendmolen blijft, er niet me gepest wordt op school en ondat het zeeman/hema goedkope chinese kwaliteit is, we werken niet aan hun nodige kleurenpalet.

   Werk eens met meer kleuren op je zelf en je kids, hanteer eens zelf de kleurenleer en verdiep je daar eens in om je kinderen daarmee zonder woorden in stabiele gemoedstand te krijgen, dan kan jij makkelijk van huis voor 7 jaren de aarde omzwerven om thuis te ontdekken wat je nu eigenlijk al die tijd gemist hebt.

   Kleur vermoed ik, want je chakra’s zijn daar nog al gek op.

  2. Ja, de meeste verlichten en spirituele zoekers laten vrouw en kinderen achter. Heb hier door mijn opvoeding altijd een hekel aan gehad. Het ego op reis om van zichzelf af te komen.
   Laten vrouw en kinderen nu net alle bloed onder je nagels wegtrekken. Ook liefde en aandacht kun je van ze leren. Geven en nemen. Kinderen willen alleen maar liefde en aandacht.
   Vergeet jezelf, dan vind je jezelf.

   Alles gaat vanzelf, zonder verzet, aanvaarden, dan kun je plezier krijgen in elke levensvorm en zelfs weer enthousiast worden voor het nieuwe, het frisse, that’s life.

  3. @ Martijn

   Hoor sinds gisteren de hele tijd JOUW EGO boven alles uit schreeuwen, je vraagt steeds om aandacht.

   Wat moeten wij doen dat wij allen jou waarheid kunnen in kunnen vullen ?

   Liefst op een 250.000! pagina’s verklaring op wiki-leaks verspreid, moet leesbaar worden voor iedereen en bij deze.

  4. Ken je de uitspraak: hoor wie het zegt?
   Heb je liever dat ik hier niet meer kom of zo, of is jouw mening te belangrijk? Kom op he.
   Als je me niet kan of wil begrijpen kun je het ook gewoon zeggen hoor. Je komt zelf met moeilijke lange verhalen en zegt dan dat ik met moeilijke lange verhalen kom. Tuurlijk.

  5. Ik ben 5D Martijn, om het lange verhaal kort te maken.

   Alles verpak ik in 5D, dus niet zoveel woorden meer nodig dan puur gevoel en liefde en snappen.

   Nu jij weer…

  6. Vrij om te ZIJN, in welke dimensie dan ook.
   Vrij om indrukken te ontvangen, vrij om uit te drukken.

  7. Tis leuk dat je er steeds zo over struikelt net als anderen, het al zijn is het al zijn, tis geen aparte dimensie hoor, dat denken enkel de mensen die te ver doordenken, die denken er weer van alles bij.

   5D is je gevoel, inuitie en je eenvoud, in het midden zijn van alles en ja iid VRIJ zijn.

   Tis niet meer dan dat!

  8. Hier, nu zou ik weer aan het struikelen zijn.
   Kom op Paul, toen ik zei dat ik niet iemand ben, kreeg ik een stortvloed van oordelen over me heen.

   Als dat 5d is, dan laat ik die dimensie graag liggen.
   Hou eens op met oordelen zou ik zeggen, er is meer.

  9. @ Martijn

   Over oordelen gesproken en de spiegel weg latende, ga ik Janosh helemaal aanvullen, ik snap hem tenminste volkomen…

   “In welke soap ben ik terecht gekomen..?”

  10. Wie zit er in de soap, of wordt die soap ergens gecreërd.

   Als het leven een computerspelletje zou zijn, identificeer je je dan met het poppetje in het spelletje, met degene die het spelletje speelt of met dat wat in alle dimensies tegelijk kan zijn door de ruimte, de mogelijkheid te zijn?

   Kwantumfysica en de Tao komen hierin samen.

  11. Of om het op soap te houden, ben jij een speler in deze soap?
   Of beleef je de soap als iets wat in jouw aanwezigheid opkomt.

  12. Het poppetje dat bewust weet dat het helemaal niks weet,is een verlicht poppetje.Dat poppetje waakt voor zijn spirituele integriteit,veroordeelt niet en doet mee in het spel dat voor hem geen spel is.☺

  13. Het poppetje is niet verlicht, al noemen ze het zo.
   Het poppetje doet vanzelf z’n best al de speler zijn best doet.
   De speler doet het het beste als die er zelf niet is en het spel speelt. Dat noem ik natuurlijk zijn.

   Maar verander je dan niet in een zombie? Ben je dan niemand?
   Nee want het spel wordt toch gespeeld? Alles gaat vanzelf, hoe zou ik anders kunnen typen.

  14. Ik begrijp niet zo goed wat je nu bedoelt Martijn.
   Natuurlijk ben je niet je persoonlijkheid,je bent je essentie.
   Voelen we dat niet allebei zo?

  15. Onze essentie is één essentie, jij kan geen andere essentie hebben dan ik of iemand anders.
   Alleen onze karakter eigenschappen kunnen anders zijn.

   Als je ego weg is is bovenstaande helder, anders zie je de wereld door een gekleurde bril. De zielen behoren één te zijn, al hebben ze allen hun eigen gereedschappen en eigen mogelijkheden.

   Gelukkig maar dat we in onze gereedschappen en karakters sterk verschillen, net als de natuur, een boom is anders dan gras.
   De mogelijkheden uit eenheid zijn oneindig. Wij zijn natuur in onze essentie.

  16. Alleen onze DNA verschilt erg van elkaar, anders zou iedereen 1 en dezelfde dader kunnen zijn.

   Maar ben geen CSI kenner.

  17. Iedereen is bewust of onbewust aan het zoeken naar dat ene.
   Anders is er niemand meer, laat staan iedereen.

   In onszelf is de puzzel al compleet, aan ieder de keuze, zoek je het buiten jezelf, heel veel gepuzzel, of zoek je het in je zelf, de snellere weg.

   Als het in het zelf gevonden wordt, is er de vrijheid om te puzzelen, al zul je er achter komen dat het gepuzzel ergens vanzelf gaat.

   Uiteindelijk zijn innerlijk en uiterlijk één, als de uiterlijke puzzel is opgelost, zal blijken dat die puzzel diep van binnen altijd al in elkaar gezeten heeft, anders was je er niet geweest zoals je er wél bent…

  18. Dat ene is de eenheid.Maar zijn we er ooit van weggeweest?
   Soms voelt het of ik ooit in de eenheid ben geweest,meestal voelt het of ik er nooit ben geweest,en heel soms ben ik er ineens.

  19. Lianne, je bent er eigenlijk nooit uit weggeweest, zelfs na de dood kan dat niet.

   Dat het er maar heel soms is komt doordat er van alles tussengezet wordt, ik ken je verhaal, wij zitten onszelf in de weg. Durf eens te sterven zonder fysiek dood te gaan, dan blijkt dat alles wat je denkt etc. alleen maar hindernissen te zijn. Richt je aandacht nergens meer op, of op je ademhaling, laat alles los, ook de ademhaling. Merk dat alles vanzelf gaat.
   Aandacht is identificatie met iets, er zijn is aandacht hebben voor alles wat aandacht nodig heeft, nu, in jouw leven.

  20. Waarom verder zoeken in mezelf als ik alle antwoorden al in mezelf weet en daar uit functioneer?

   Dan dat een ander het voor me nog zo mooi kan verwoorden of kan inkleuren tis enkel voor jezelf wat je ontdekt hebt en wat je heel graag dan ook met je zelf wilt delen.

   Alles in 1 zijn met mij hogere, lagere, innerlijke en uiterlijke zelf en me ziel in het midden van uit het hart…. 5D.

   Welkom in mijn SOAP !

  21. Waarom verder zoeken in mezelf, als ik alle antwoorden al in mezelf weet en vandaar uit functioneer?

   Ook al kan een ander het voor me nog zo mooi verwoorden of inkleuren tis enkel voor jezelf wat je ontdekt hebt en wat je heel graag dan ook met je zelf wilt delen.

   Alles in 1 zijn met mijn hogere, lagere, innerlijke en uiterlijke zelf en me ziel in het midden van uit het hart…. 5D.

   Welkom in mijn SOAP !

  22. @Lianne: we zijn NOOIT afgescheiden, dat kán niet eens.. Alles is EEN.
   Maar op het moment dat we denken dat het zo is, IS het in feite ook zo. Niet omdat het zo is, maar omdat we ONSZELF BIJ DE BALLEN hebben.. We scheiden ons af door het te denken; creëeren dus afgescheidenheid.. Schijnbare afgescheidenheid. M.a.w. we kunnen zó weer terug naar het NIET-DENKEN aan afgescheidenheid. Een simpel truucje, maar oh zo effectief. Dat is wat ik continue ervaar als mens.

   En weet je, volgens mij heeft die schijnbare afgescheidenheid dan ook wel weer zijn voordelen. Lekker de kast dichttrekken en je eigen wereldje uitvechten, lekker in je eentje.. Een bijzondere, zelfs unieke ervaring valt je ten deel.. 🙄 Want wat deden we als kind..? Precies dát!! Afscheiden en voelen. Verstoppertje spelen cum laude..

   ‘Onze afgescheidenheid van elkaar, is een optische illusie van ons Bewustzijn’

   Albert Einstein

  23. Mooi Guido,

   M.a.w. ruim je eigen rommel op en je wordt steeds meer één met alles. Tot je alles bent en daar dan ook graag de rommel op wil ruimen. Volledige verlichting komt pas als ALLES is opgelost, dus ook alles wat opkomt nadat je je weer gaat openstellen voor de wereld.

  24. Dat is een hele hele mooie metafoor Paul, kijk, dat is het, wij zijn er niet voor onszelf, wij hoeven niet meer gered te worden. Al is de eerste man de laatste man straks want er komen andere tijden, dus niet te vroeg juichen, haha.
   Als we elkaars toeschouwers durven zijn, elkaar aanjuichend, critici en bezemwagen tegelijk kunnen zijn, komt iedereen er vroeg of laat wel. De illusie voorbij van winnaar en verliezer.
   😉

  25. Do everything with a mind that lets go. Don’t accept praise or gain or anything else. If you let go a little you will have a little peace; if you let go a lot you will have a lot of peace; if you let go completely you will have complete peace. -Ajahn Chah-

  26. @Paul,

   De echte Guru of vooruit de 5D-er herken je door hem ochtend, middag, avond en nacht, dag in dag uit op een kindercreche te laten werken, het liefst met kinderen die ze flink uit hun slaap houden. Loopt ie niet gillend gek weg om weer te gaan mediteren onder zijn boom? Dan hebben we dr één te pakken. Als kinderen namelijk één ding doen is het je EGO kietelen keer op keer en je er aan helpen herinneren dat een spiritueel pad niet alleen over jeZELF gaat.

   Maar goed een kindercreche met de juiste ‘verlichting’ kan natuurlijk voor een prachtige kleurenschakering zorgen.

   P.S. Vandaag weer mijn kanariegele trui aangetrokken

  27. Heb meer op met een toverbal, je krijgt continu nieuwe kleurtjes… (Een) Advocaat is zóóóóóó 3D.

  28. @ Burke

   Dat zijn vol automatische smul snoepjes Burke, lekker hoor, hoop dat je er een mooie gekleurde 5D tong van krijgt.

  29. Haha, kleuren. Ja hier was ook mee bezig maar dan chinese voedingsleer.

   Kleur in uw eten, kleur in uw leven Zoals u in de tabel ziet, heeft kleur in uw eten invloed op uw lichaam en geest. Om alle elementen voldoende te verzorgen, is het belangrijk om elke dag alle vijf basiskleuren in uw eten te verwerken.

   http://www.chiflow.nl/index_bestanden/Page938.htm

  30. @ Martijn, heerlijk dat Chinese voedingsleer met zoveel vetsin oftewel zoals wij het kennen MSG de bekende E621 Mononatriumglutamaat er gezond, maar wat betreft de kleuren in ons voedsel heeft wel degelijk effect op lichaam en geest. Ik lees dat je wel vooral de laatste dagen veel aan ’t afzeiken bent en wellicht jou een stap voor zijn met kennis en bepaalde inzichten!!

  31. Excuses allen dat het leek dat ik jullie aan het afzeiken was, agressief leek, etc. Jullie moeten hier wel een punt in hebben daar er velen die ik erg bemin mij hier op hebben gewezen.
   Dank daarvoor. Van hieruit (mijn waarnemen) was het eerder andersom, daarom was ik te vurig in mijn uitingen waarschijnlijk.

   Geintje, nee, Paul, het is geen geintje hoor. Probeerde misschien met dit woord de boel te sussen maar waar rook is is vuur, het komt door de zoektocht die nu niet meer in mezelf maar buiten mezelf is verder gegaan. Binnen en buiten zijn één. Als ik buiten conflicten ondervindt, moeten er dus binnen ook conflicten zijn. Vandaar dat ik nu met voeding, chakra’s en energiepunten bezig ben. Vanuit die blokkades komt de shit.

   Verder op zoektocht naar het verhaal van de slangendrager, ben nu dit aan het lezen:
   http://en.wikipedia.org/wiki/Serpent_(symbolism)

   Ben nu bij de slang die in zijn eigen staart bijt, komt in heel veel oude culturen terug, dit wou ik ook ooit om mijn bovenarm laten tatoeëren maar daar heb ik van af gezien. Het lichaam is zo ook al mooi.

  32. Ja, dat is een mooie Mosa, moest ik voor naar ceasar therapie, dit is verhelderender. Alleen nog één probleempje maar dat kan ik ook anders oplossen, mijn ene been is een stukkie langer of de ander is een stukkie korter, haha.

 11. Hi Janosh, mooi persoonlijk stuk. Zo boven, zo benden, zo binnen zo buiten? of toch niet? Interessant.

  Misschien vind je het leuk om eens met mij te praten over je werk voor mijn radioprogramma?

  Zie website link (klik op mijn naam en ga naar News of Radio)
  Gr John

 12. Dankje Janosh

  Dikke kus
  bedankt dat je het wilde delen
  het zet inderdaad weer veel op zijn plaats
  dit stukje hoort eigenlijk bij ieder facet van ons leven dat we moeten doorleven om het een plaats te kunnen geven
  we zien alleen niet dat het antwoord eigenlijk altijd hetzelfde is alleen het niveau waarop het begrepen word word steeds breder en daaraan kun je maar al te goed zien dat we
  inderdaad onderweg zijn naar een samnenleving van onvoorwaardelijke liefde ieder op zijn eigen manier .

  liefs
  Ronald

 13. Ik ben geroerd dit is wat ik ook zo doorkrijg en voel. En dan de foto van je zoon wat een mooi kind ben er tot diep in mijn ziel door geraakt. Wees zuinig op hem en voorzichtig met het verspreiden van zijn foto ivm de energie.Licht en liefde van Deva

  1. Van je zijn, die ik ook ben en nog meer van je creaties, je uitingen. Zo puur.

  2. getver jakkes klef zeg, maar nu even zonder flauwigheid zonder dollen, ik was vanmiddag weer eens een beetje korzelig kortaf naar ‘5d’ ge ooh haah van Marcel maar vanmiddag is mij toch iets overkomen, laat ik zeggen dat ik vanmiddag vandaag wel een heel bijzonder sterke tintelende energie in de lucht ervaren heb, kan aan mij liggen, kan aan mijn boswandeling liggen maar in de stad hing ‘het’ er ook, ligt het nou aan mij of heb ik door het gedol met Marcel 5d toch iets opgewekt? iets dat mij even wilde laten weten dat er tussen hemel en aarde waarschijnlijk dan toch veranderingen zijn…?

  3. Love you all!
   Maar ik voel echt geen fl7@##%$^459 vibraties of whatever niks nada noppes niente.
   sorry.

  4. Hing er klefheid in de lucht Hyper?

   Ja dat gevoel hebben we allemaal wel eens, maar het is altijd de vraag hebben anderen dat ook zo ervaren?

   Voor de ene een vraag voor de ander een weet.

  5. nou jah misschien was het dan een energetische echo van mijn zalige zaterdag nacht dans festijn, en toch er zit Nu een energie in de lucht van heb ik jou daar, komt nu als prikkelende prana m’n bovenste neusvleugels binnen kolken, kan ook door de volle maan komen weet Mmmm Manuela hier Mmmm Misschien Meer van, sjemug de pemug ik weet dat ik een zwak voor brunettes heb maar haar foto komt even goed hard bij mij binnen nu, nou jah ik ben kennelijk enigszins in een ontvankelijke staat vandaag; ik krijg er ook kleffe neigingen van net als Martijn… als dit nou “5d” is dan vind ik het best, doe mij voor morgen ook nog maar wat als het kan, ja dan, als het kan ja dan

  6. Prachtig Hyper Alert, geen klefheid hoor, ik hou ook van jou.
   In essentie zijn we één, in onze gedragingen, bewoordingen, etc. heel anders. Dat maakt het zo leuk om ook eens andere dingen uit jezelf te zien komen (ben jij dan dus, nu, woorden, het zijn maar richtingaanwijzers, moeilijk dus voor een ander te begrijpen, als je de essentie kent, begrijp je de ander nog niet, haha).

   Er heerst een hele sterke vibratie van eenwording, als je dit direct bestempeld als klef, dan is er dus in werkelijkheid weerstand, laat gaan als je er niets mee hebt, ga mee als je er wel wat mee hebt. WEES VRIJ MENSEN, IK HOU VAN JULLIE!

   Hier ben ik langzaam aan gaan ontwaken, hier zullen dus meerdere personen ontwaken, doorkrijgen dat ze geen persoon zijn. Als je alles kan aanvaarden maar toch de keuze vrij is om er wel of niet in op te gaan, dan ben je jezelf.

 14. Ik vind het jammer! Het gaat in de reacties op de diverse artikelen zelden meer over het artikel zelve. Als ik weer inschakel weet ik al weer dat deze of gene elkaar weer linkjes aandragen die niets met het artikel zelf te maken hebben. Ik gun het iedereen hoor, ik vind het alleen zo jammer dat er niet meer inhoudelijkheid naar het artikel met elkaar wordt uitgewisseld. WTK? Ja! Daarom kom ik ook op deze site! Maar deze site is toch geen muziekuitwisselingssite? Toch ook geen site om mekaar de loef af te steken wie er nu het meest is geëvolueerd? Het doet me pijn en stelt me zwaar teleur. Ik had graag meer bewustzijn gezien, of in ieder geval meer zoektocht hiernaar. Wilde ik met alle respect voor iedereen even kwijt!

  1. Wattenstaafje, dank dat je het vermeldt. Ik denk het vaak, dien natuurlijk de rol van ‘grote-boze-wolf’ te spelen, als moderator.. (wat een shitwoord trouwens!)
   Het maakt me feitelijk niet uit jongens, al gaat het op een gegeven moment, ’s nachts bijvoorbeeld, over het uitwisselen van spruitjesrecepten..
   Als het met liefde gebeurt, als het met overgave gebeurt, passie ook. Let it be! Niet schelden, en (niet teveel… hahahaha) off topic..

   Maar laten we wel proberen het onderwerp dus niet onder te laten sneeuwen. Janosh verdient dit niet, na zo’n prachtig delen van gevoel, en jijzelf ook niet, door niet in die mooie spiegel van zijn waarheid te kijken..

   Never mind, het is goed! En inderdaad Ja/Nee, zeg het met muziek.
   ‘Something, calls to me.. Those gentle voices I hear, explain it all with a sigh. I’m just beginning to see; now I’m on my way.’

  2. Guido,

   De hele muur hangt hier al vol met Janosh, een andere soapje is altijd welkom, tis een klein soort memopauze tussen de heerlijkheden van jou culinaire tekst gerechtjes, het inspireert steeds meer het ware wild-wolf gevoel.

   Het kersje op de taart is toch altijd je afsluit rondje hier op wtk aan het einde van de dag, dat mag best eens goed uitvallen in kaliber.

  3. @ Guido

   kon ik dat maar, aanvullen! Mezelf modereren…Klinkt als woensdag, vandaag! Je hebt het tij weten te keren…ben weer helemaal blij! Dank je wel!

 15. De muziek kan hier en daar off-topic zijn, de rest past er toch weer heerlijk in? Energetische oorlog, waar beter te voeren dan op WTK? Hier komen we na de oorlog toch ook altijd weer samen? Lijkt bijna spiritueel, haha!

  1. De WARHEID en de ONWARHEID, beide frustrerend om in de WAR te raken, voor oorlog loop ik ook een andere kant op, want zulke dingen raken noch geen paal of perk, elke dader ligt onder een eigen zerk.

  2. stukje beeldspraak hoor, oorlog is conflict, conflict is leven, voorbij conflict is zijn, bladiebla.

  3. By the way, ik krijg msn al een tijdje niet opgestart op die zouteloze laptop in dat dwaze huis hiero.

  4. Over conflict gesproken, zelfs dat kutding hier doet niet mee, komt zeker door die volle wolven maan

  5. 🙄 Martijn: ‘Als een hamer het enige gereedschap is waarover je beschikt, ben je geneigd ieder probleem als een spijker te zien.’

  6. Dat is een mooie Guido, alleen dat conflict met msn duurt nog voort, laten varen dan maar, heel wat spijkertjes in dat ding gemept maar het wil niet werken, haha.

   Toch eens de boormachine er op zetten…

  7. @ martijn leven zou harmonie moeten zijn , geen oorlog/conflikt. Leven zou in het teken van liefde moeten staan, en liefde staat een verschil van inzicht niet in de weg, dat verschil hoeft niet uit te monden in conflikt. Het kan een grote verrijking zijn, een delen van inzichten ook al lijken ze verschillend . misschien is het een andere definitie die je aan de woorden hangt, of zijn het de woorden zelf die onbegrepen blijven. Als je je hart openstelt voor de boodschap achter de woorden, zijn de woorden niet eens meer belangrijk . Dan voel je de intentionele energie. Dan leef je de eenwording in al zijn kracht. Misschien is dit wel de beste verwoording tot nu toe van wat 5D voor mij betekend. En staar je niet blind op de term 5D dat is slechts een omschrijving van een achter liggend gevoel.

   in liefde en vriendschap marcel

  1. Someone’s knockin’ at the door. Somebody’s ringin’ the bell. Someone’s knockin’ at the door. Someone is evident knocking at your door. She is not the only one knocking Martijn. idd schitterend comment. Daar kun je met je ego niet overheen…

 16. Ja, Janosch het is wat steeds weer die worsteling, ik voel met je mee.
  Verbeter de wereld en begin bij jezelf, wij weten dat en leven ernaar maar zo nu en dan slaat ons ongeduld (ego grijpt z’n kans) toe.
  Onlangs maakte ik dit gedicht dat er alles mee te maken heeft:

  In deze wereld van illusie
  een wereld van schijnwerkelijkheid
  is het moeilijk echt te leven
  want leven is liefde
  en hoe kom je in de wereld van schijn
  in aanraking met deze levenskracht?
  de onvoorwaardelijke liefde?
  liefde die wil zijn
  liefde die wil stromen
  die zich in alles wil manifesteren
  liefde die je echt laat voelen
  laat voelen dat je mag zijn
  zijn zoals je bent
  zoals jij bent geboren uit de bron
  geboren uit de bron van deze liefde
  liefde die ooit werd ondergedompeld
  verduisterd, als het ware gesmoord
  door des mensen vrije wil
  die verbonden is aan de wereld van
  dualiteit, onliefde en wetenschap
  een wetenschap die niet wil weten
  alleen het zichtbare en meetbare wil geloven
  Echte wetenschap zit in ons hart, de
  unieke en buitengewone gift in een ieder van ons
  want elk mens heeft zijn innerlijk weten
  het innerlijk weten is verbonden met die
  alomvattende onvoorwaardelijke liefde

  Wetenschap is op zoek naar waarheid
  terwijl DE waarheid niet te vinden is
  waarheid is niet altijd liefde
  liefde is daarentegen altijd waar
  want liefde kan niet liegen
  echte liefde hoeft niet te liegen
  bovendien laat zij zich niet bedotten
  omdat ze is die ze is, hier en nu en eeuwig waar

  Ik wil me aansluiten op die liefdesenergie
  maar deze is nog teveel vertroebelt
  vertroebelt door schuld, angst en oordeel
  Ik kom in opstand met heel mijn wezen tegen deze onliefde
  maar het maakt me soms zo moe
  mijn willen is lang niet altijd kunnen
  ik ben ook maar een mens
  een mens met aardse begrippen en emoties

  Ik wil die, o zo nodige liefde
  die onvoorwaardelijke liefde
  gelijk, hier en nu creeeren
  zo snel als de zon de regenboog
  laat verschijnen aan het firmament

  Ik vind dit een mooie gedachte
  te mooi om waar te zijn?
  waarom gaan we allen niet uit van dit wonder?
  Welk wezen wil geen liefde in z’n leven
  of eigenlijk is het in liefde leven
  We gaan gewoon beslissen dat de tijd van wonderen
  is aangebroken
  Weg met dualiteit, afgescheidenheid en negativiteit
  Wat een schitterend perspectief
  Dan ontvouwd zich als vanzelf onze levenskracht
  de liefdesenergie, ons geboorterecht
  Pas dan voelen wij ons echt Thuis
  Thuis in dit Universum dat wij allen Zijn!

  Janosch dit wilde ik met je delen, het is geen eenvoudige tijd waar wij voor hebben gekozen, maar als ik zo’n inzicht krijg aangereikt, ligt de weg weer open.
  Warme positieve groet Aly

 17. Onze Ware natuur is geluk vreugde spontaan van binnen uit.
  We denken vaak bepaalde dingen nodig te hebben om ons dan pas gelukkig te voelen.
  Of dat bepaalde kennis ons gelukkig maakt. Of als ik dit of dat begrijp dan voel ik me gelukkig.Voel eerst eens ik ben gelukkig dan volgt de rest vanzelf. Het gevoel van geluk verhoogd je vibratie het is je thuis.

  1. @ janee
   ik heb het gevoel dat je helemaal gelijk hebt. We moeten niet afwachten tot we ons gelukkig gaan voelen, we moeten het gewoon gaan doen, van binnenuit. Het is ons geboorte recht en we kunnen het derhalve opeisen.

  2. Idd janee, als je er op moet wachten kan het heel erg lang duren voor het zover is, maar door te projecteren dat je er allang en reeds een onderdeel er van bent zit je er midden in.

   Het ‘Al zijn’ is dan de beste keus, dan heb je tijd over om aan de rest om je heen te werken.

  1. Aram, volgens mij ben jij een engel, komt altijd op heilige momenten opdagen voor mijn waarneming.

   Love you.

  2. Als ik een engel ben ( soms ook een bengel ) ben jij dat ook Martijn!

   Ik hou van je Martijn
   Aram

  3. dag Aram goed dat je durft te zeggen ik hou van je Janosh ,,hij verdient het echt vooral nu hij het zo moeilijk heeft,,,heb zelf pas de curcus Inspirience gedaan het was moeilijk voor me maar heerlijk .en heel wat op gestoken .
   Weet je we zeggen te weinig oprecht ik hou van je ,heb wel eens spijt dat ik het nooit echt tegen mijn moeder heb gezegd ,,ze wist best wel dat ik van haar hield maar nooit gezegd ,,,ook mijn vader natuurlijk.
   dus bij deze Aram ik hou van je als mede mens die op zoek is naar ???vrede begrip en liefde dag Hannie.

 18. Janosh

  Ik herken alles energie moe chinees praten tegen mensen die eerst de zelfde taal spraken. dicht bij je zelf blijven Mijn stuk in dit leven is de negatieve energie ombuigen naar positieve.en lezingen gaan geven over een onderwerp dat ik in het jaar 2000 al doorgekregen hebt van Raphael nl wat gebeurt er met de ziel voor tijdens en na het overleiden. waarom blijven zielen aardsgebonden en wat kunnen zij veroorzaken bij de mens. het is nu de tijd dat die onderwerpen naarbuiten mogen komen
  ook uit mijn mond komen de woorden dat het oorlog is tussen het licht en de donkerekant. ik help mensen die onderuitgehaald worden door de niet zo prettige aardsgebonden zielen die gebruikt worden in de strijd tegen het licht.
  Ik ben ruim 10 jaar opgeleid om de demonen zoals de kerk ze noemd aan te kunnen en mee te sturen naar het licht zo dat zij ook rust krijgen.
  Ik heb vandaag voor het eerst van je gehoord en ben een leek in kennis van wat andere lichtwerkers mogen doen.
  Mijn opdracht was geen curses volgen en geen boeken lezen en de lessen krijgen van uit het licht. ik ben maar een eenvoudige huisvrouw zonder opleiding. achteraf weet ik waarom er mocht bij mij geen boeken kennis in de weg zitten. maar ik mag wel de hulp ontvangen om mensen te helpen en alle soorten therapie die nodig zijn krijg ik in handen zodat zij het leven weer aankunnen. en bewust worden dat zij zelf ook een taak hebben
  om weer anderen van dienst te zijn want er is zo veel werk er zijn zo veel gevoelige volwassenen en kinderen die de weg kwijt zijn en niet meer weten wat ze voelen en zien.
  Ik ga je beslist dit jaar nog ontmoeten.

  vriendelijke groeten Margreet de Carpentier

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.