Advertentie

Is jouw kind ook aan de coke.., eh.. Ritaline?


Zeg ‘NEE’ tegen kindercocaïne

ADHD, Ritalin en het ver-dommen van de wereldbevolking

door Désirée L. Röver medisch research journalist

© 2004, 2007, 2010

Dat een medische handeling een geaccepteerde standaardprocedure is, zegt niets over de juistheid, de positieve effecten, of de veiligheid daarvan. Het is een gewoonte. Eén die we niet meer op waarde onderzoeken. De mate waarmee wij onszelf en ons lichamelijk en geestelijk welbevinden kritiekloos aan een dergelijk medisch ingrijpen onderwerpen, weerspiegelt de mate waarin wij de verantwoordelijkheid en de soevereiniteit van ons wezen en ons lichaam aan artsen hebben overgedragen.

Wie de historie van de Westerse geneeskunde bestudeert, ontdekt hoe absoluut onterecht dat blinde vertrouwen is. Een kritische blik in de historie onthult hoe artsen, vaak zonder dat zij dat zelf beseffen, zijn opgeleid in een farmaceutisch gebaseerde tunnelvisie. Dit zeer eenzijdig medisch curriculum is zorgvuldig gecreëerd sinds in 1910 het Flexner Rapport verscheen: een ‘herziening’ van de medische opleidingen, gefinancierd door de Rockefeller-, de Carnegie- en de Ford Foundation, ofwel opportune belastingontduiking door ‘liefdadige’ miljonairs. Over de hele wereld werden universiteiten omgekocht tot het aanhangen van het farmaceutisch evangelie… (Morris A. Beale, The Drug Story, 1954)

Poseurs in witte jassen, proberen met veel technische bombarie en moeilijke woorden ons en zichzelf te doen geloven dat zij beschikken over wezenlijke kennis, oplossingen en antwoorden. Onszelf en onze kinderen over te geven aan hun handelingen, laat zien hoezeer we ons hebben laten ’vaccineren’ tot kritiekloze acceptatie en willig slachtofferschap. En vooral de kinderen van deze wereld zijn het kind van die rekening. De korte boodschap is: (psycho)farmaca maken kapot wat ons lief is…

Inleiding
De wereldwijde blauwdruk naar de enorme toename in zowel onder meer hetaantal gevallen van ADD (Attention Deficit Disorder) en ADHD (AttentionDeficit Hyperactivity Disorder), als het aanvolgend gebruik van het aan cocaïne verwante amfetamineproduct Ritalin bevat onder meer de volgende elementen:

• Met onjuistheden, halve waarheden, en specifieke selecties uitmeeromvattende grafieken wordt een kader geschapen waarin kinderziekten en infectieziekten als levensbedreigend worden afgeschilderd.

• Volgens het Hegeliaans principe: probleem – reactie – oplossing creëert men daarmee een regie van de angst die bij de bevolking een kunstmatige behoefte oproept aan ’oplossingen’. Bij nadere beschouwing blijken die al lang klaar te liggen: meer en meer vaccins.

• Vaccinatie betekent behalve een enorme verstoring van de natuurlijke immuniteit, ook een chemische lobotomie: het chemisch ’wegsnijden’ van belangrijke delen van de hersenen.

• Toevoegingen in de voeding zoals de hersenvergiften MSG/Ve-tsin (E-621) en aspartaam (E-951) creëren soortgelijke en vaak permanente schade.

De op neuro-lingistisch programmeren (NLP) berustende bezweringsformule ‘Vaccinaties zijn veilig en effectief’ plaatst de mogelijkheid van negatieve gevolgen door het injecteren van vaccins buiten ons vermogen tot waarnemen. En daarmee wordt vaccinatie verheven tot een vanzelfsprekendheid.

Een welbekend Nazi-motto is: ‘Hoe groter de leugen, des te eerder de mensen bereid zijn die te geloven’…

Het vernielde kind
Vaccinatie is oorzaak nummer één van onder meer wiegendood (SIDS, sudden infant death syndrome), shaken baby syndrome (SBS), autisme, ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder), en kanker. De termen ’wiegendood’, ’shaken baby syndrome’ en ’ADHD’ verhullen het oorzakelijk verband met medische standaardprocedures. Deze etiketten verplaatsen bovendien de schuldvraag geruisloos van de daders (de Westerse ‘genees’kunde’) naar de slachtoffers: de ouders van het vernielde kind.

De Westerse ‘genees’kunde wordt categorisch uit de wind gehouden. Zo was het ook nog niet zo lang geleden dat het gedrag van de moeder werd aangewezen als de oorzaak van het autisme van haar kind!

Daar komt bij dat hetzelfde reguliermedische instituut dat het ADHD-gedrag veroorzaakt, de verschijnselen daarvan vervolgens moeiteloos verschuift van een subjectieve opsomming van gedragssymptomen, naar een etiket van ’stoornis’, ’aandoening’, en tenslotte zelfs ’ziekte’. Daarop kan vervolgens de ’oplossing’ worden voorgeschreven: hersenverdovende medicatie.

In de praktijk is een ADHD-diagnose er voor de gemak van de leerkracht, en voor het kind de glijbaan richting ritalin. Terwijl ritalin een amfetamineproduct is gelijkend op cocaïne, een verboden substantie, wordt dit in de meeste gevallen voorgeschreven door nietpsychiaters.

Medisch fascisme

Het farmaceutisch gebaseerde ziektebewustzijn van de Westerse medische ’wetenschap’ – ofwel de patentgeneeskunde – waant zich stevig in het zadel. Zij is immers geflankeerd door een goed geoliede Inquisitiemachine (Koninklijke Nederlandsche Maatschappij tot bevordering der Geneeskunst, Gezondheidsraad, Inspectie voor de Volksgezondheid, de protocollen van het psychiatrisch kookboek de DSM-IV, en de Vereniging tegen de kwakzalverij).

Deze houden door dik en dun het op Pasteur’s microbenmythe geconstrueerde kaartenhuis in stand. De Westerse patentgeneeskunde is hooguit 150 jaar oud, maar noemt zich graag ’orthodox’. Haar belangrijkste eigenschap is dat zij bestaat bij de gratie van veel zieken en veel ziekten. Dat is dan ook de reden waarom alle natuurlijke en lichaamsvriendelijke benaderingen zoals fytotherapie, homeopathie, antroposofische- en orthomoleculaire geneeskunde, oosterse geneeswijzen, en ook elektromagnetische-, en (kwantum)energetische therapieën systematisch belachelijk worden gemaakt, dan wel geheel of gedeeltelijk worden verboden.

Denk maar eens aan de Codex Alimentarius, en de Europese regelgeving voor voedingssupplementen en complementaire geneeswijzen; dit zijn entiteiten die alles wat gezond en levensconform is, consequent onder onze handen vandaan weg reglementeren. Professoren zijn meestal het tegendeel van dissident.
Wetenschappers, die door de verrassende uitkomsten van hun onderzoekingen ertoe worden aangezet om de politiek correcte corruptie te verlaten, worden daarentegen geridiculiseerd, verbannen, gevangen gezet, of gebroken met behulp van torenhoge belastingaanslagen, of eenzame opsluiting in de psychiatrie (Jacques Benveniste, Ryke Geerd Hamer, Andrew Wakefield, Hulda Clark, Gaston Naessens — de lijst is eindeloos).

Beroemde patiënten die om gedegen persoonlijke redenen hun heil buiten dit reguliere kader durfden te zoeken, worden postuum, en met behulp van een misselijk makende schending van hun medisch geheim, publiekelijk misbruikt (Sylvia Millecam)..

Ondanks dit alles wordt deze medische praktijk vreemd genoeg door de meeste mensen nog altijd als normaal geaccepteerd. De kritiek op-, en de bewijzen van De reden dat artsen misschien wel weten dat ze met hun recepten van middelen als Ritalin en Prozac in hun patiënten hersenschade, zelfmoord, psychoses en moordpartijen teweegbrengen, maar daar niet naar handelen, en dat patiënten dit allemaal pikken, wordt het gemakkelijkst verklaard vanuit de volgende citaten uit Bertrand Russell’s ‘The Impact of Science on Society’:

“Fichte*) bepaalde dat educatie erop moet zijn gericht om de vrije wil te vernietigen, zodat, nadat leerlingen de school hebben verlaten, zij gedurende de rest van hun leven niet in staat zullen zijn om anders te denken of te handelendan hun leermeesters zouden hebben gewenst.”

“Voeding, vaccinaties en gerechtelijke bevelen zullen in combinatie, vanaf een heel jonge leeftijd, het soort van karakter en het soort van overtuigingen teweegbrengen die de autoriteiten wenselijk achten. En iedere serieuze kritiek op de ‘powers that be’ zal psychologisch onmogelijk worden.”

Bertrand Russell
‘The Impact of Science on Society’ (2003, pag. 62)

*) Johann Gottlieb Fichte, filosoof, 1762-1814

Het wangedrag door de gevestigde macht worden weggesust met een ‘Datgeloof ik niet, dat kan niet waar zijn’, of een ‘Dat zou onze overheid nooit goedvinden’, of met een ‘Dat wil ik helemaal niet weten’. Veel mensen leggen liever de boodschapper het zwijgen op, dan dat zij de boodschap met gericht onderzoek voor zichzelf op waarheid toetsen. Nieuwsflits: de realiteit, geschetst in de boodschap, blijft eender, ook bij afwijzing!

Veel mensen leggen liever de boodschapper het zwijgen op, dan dat zij de boodschap met gericht onderzoek voor zichzelf op waarheid toetsen..!!

Nieuwsflits: de realiteit, geschetst in de boodschap, blijft echter eender, ook bij afwijzing!

Het is door deze (met vaccins en ‘voeding’ teweeggebrachte lethargie dat het ziekmakend farmaceutisch totalitaire régime tot nu toe aan de macht heeft kunnen blijven, terwijl de negatieve gevolgen voor lichaam en geest van de ontvangers van die ‘zorg’ steeds verder de pan uitrijzen. Hoe goed het gaat met kanker en andere ziekten, kunnen we afmeten aan de immer metastaserende ziekenhuiscomplexen!

Een rijtje feiten

Voor ouders die plotseling en nietsvermoedend via (de leerkrachten van) hun braaf gevaccineerde kinderen het ADHD-circus worden binnen geslingerd, is het praktisch om het volgende te weten:

ADHD

• Voor de verschijnselen van wat ADHD wordt genoemd, is in de hersenen nog nooit een biologische oorzaak gevonden – net zomin als voor welk ander tot psychiatrische aandoening verklaard verschijnsel dan ook.

• Er bestaat geen enkele klinische test waarmee ADHD kan worden vastgesteld.

• ADHD is niet meer dan een rijtje symptomen, beschreven in de DSM-IV. Deze vierde versie (1995) van de Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders is een verzameling van beschrijvingen van psychische-, mentale-, en psychiatrische verschijnselen door de American Psychiatric Association. De eerste uitgave daarvan in 1951 telde 132 pagina’s. De 2010-versie van de DSM-IV telt rond de 840 pagina’s. Hoe dik de in 2011 verwachte DSM-IV wordt, laat ik over aan de fantasie van de lezer. Sinds februari 2010 staat deze nieuwe versie voor commentaar van artsen en patiënten online. Deze lijst van opsommingen wordt over de hele wereld gebruikt als basis voor het stellen van een klinische diagnose omtrent relatief ongrijpbare psychische en/of emotionele beelden. Tijdens de vormgeving van de DSM-IV hadden alle auteurs banden met de farmaceutische industrie. • De ’diagnose’ van ADHD komt tot stand via het subjectief afvinken van verschijnselen, opgesomd in het DSM-IV-ADHD-rijtje. Let wel: de desbetreffende persoon (meestal niet een psychiater) maakt afwegingen enerzijds vanuit zijn/haar persoonlijk referentiekader, en is anderzijds aangestuurd door de heersende politiek correcte opvattingen. De waarneming zelf vindt meestal plaats in een in de tijd geïsoleerd moment.

• Zowel de soort, als de intensiteit van wat men ADHD-verschijnselen noemt, varieert sterk – zowel per individu, alsook per moment. Van invloed zijn bijvoorbeeld: vermoeidheid, slaapgedrag, voedingsstoffen, omgevingsfactoren (mate en type van licht en geluid), interesse in de opdracht, aard van de onderhavige taak of bezigheid, kwaliteit en kwantiteit van ontvangen aandacht. Iedereen weet: wanneer een ’ADHD-kind’ door iets is gefascineerd, vertoont h/zij geen ADHD-verschijnselen! Daarom benadrukt Ron Davis (De Gave van Dyslexie en De Gave van het Leren) steeds dat men de aanleiding voor de ADHD-verschijnselen kan wegnemen door de omstandigheden te veranderen.

• Via hun benoeming in de DSM-IV-lijst worden ADHD-symptomen in magisch automatisme opgewaardeerd tot een status van respectievelijk ’aandoening’, ’stoornis’, of ’ziekte’ – termen benodigd voor een vrije doorgang naar de chemische mind-control die de gebruikelijke medicatie in feite is. Door het officiële, pseudo-wetenschappelijke tintje van de psychiatrische DSM-opsomming bedenkt immers niemand meer om het waarheidsgehalte van deze etiketten ter discussie te stellen. Een artikel in het vooraanstaande Journal of the American Academy of Child and Adolescent Psychiatry (sept.2000) noemt dit afvinken van de symptomen in de DSM-IV een zeer onbetrouwbare manier van diagnosticeren.

Ritalin, Concerta

• Ritalin is een amfetamineproduct, oftewel een hard drug. Het werd gesynthetiseerd in 1944 en werd geïdentificeerd als een stimulerend middel! De stof werd genoemd naar Rita, de vrouw van de uitvinder, de Ciba chemicus Leandro Panizzon.

• Een studie van het Brookhaven National Laboratory (BNL), gepubliceerd in the Journal of the American Medical Association (JAMA) bevestigt niet alleen de gelijkenis van ritalin met cocaïne, maar concludeert bovendien dat bij een bepaald gebruik de werking van Ritalin op het dopaminesysteem in de hersenen, 30 maal sterker is dan dat van cocaïne; het middel blijkt bovendien de weg naar latere verslavingen te vergemakkelijken. Pikant détail: in hun onderzoekingen met primaten (apen) naar de effecten van amfetaminen op de hersenen, maken wetenschappers liever gebruik van ritalin, dan van cocaïne…

• De negatieve lange termijn effecten van ritalin gebruik op de zich ontwikkelende kinderhersenen – deze zijn pas na het 21ste levensjaar volgroeid – zijn allang bekend, maar worden nog altijd niet eerlijk en open naar buiten gebracht. De reguliermedische nieuwsgierigheid daarnaar is zeer beperkt: de financiële belangen van Big Farma zijn groot, en op een vraag die men niet stelt, hoeft geen antwoord te worden gevonden. In Amerika heeft Ritalin inmiddels de bijnaam ’kindercocaïne’ verworven, pillen en recepten worden levendig verhandeld…

• De Belgische apotheker Fernand Haesbrouck laat in zijn boek ‘ADHDmedicatie, medische megablunder’ niets aan duidelijkheid te wensen over omtrent de werking in de hersenen van methylfenidaat (Ritalin en Concerta). Dit zijn stoffen die piperidylbenzilaatesthers zijn, werken hallucinogeen en vernietigen de receptoren in de hersenen.

• Een Nederlandse jongen van 18 jaar die graag de militaire dienst in wilde, kon na 8 jaar ritalingebruik bepaalde cognitieve taken niet meer naar behoren uitvoeren: de basale beschadigingen in zijn frontale cortex (de ’office manager’ van het brein) bleken daarvoor al te ver gevorderd.

• Inmiddels laat de Amerikaanse praktijk van ritalin gebruik al tal van verschijnselen zien van depressie, agressief en gewelddadig gedrag (schietpartijen op scholen), overlijden door hartbeschadigingen, en gevallen van zelfdoding. De lijst van ’bijwerkingen’ (lees: de onvermijdbare ongewenste negatieve effecten van lichaamsvreemde chemische substanties) is schier eindeloos, en beschrijft vaak exact die elementen waartegen het middel juist wordt ingezet…

• De in 2009 op 92-jarige leeftijd overleden psychiater dr. Abram Hoffer deed al in 1952 onderzoek naar het effect van (B-)vitaminen op psychiatrische stoornissen. Over de huidige psychofarmaca zegt hij: ”Deze chemische producten creëren een afhankelijkheid, zij stoppen de patiënt in zijn proces van heling, en houden hem daarin gevangen tot nadat hij is opgehouden deze te slikken”. 50 Jaar van Hoffer’s research naar de werking van vitaminen op de hersenen is te vinden op: http://www.doctoryourself.com/biblio_hoffer.html

Voeding

• Voeding is, behalve voor de opbouw van het lichaam, een doorslaggevende factor in het verloop van de processen en de functionaliteit daarvan. Zowel geheugen, concentratie, als gedrag worden erdoor bepaald: ”Je denkt, voelt, doet èn bent wat je eet”. Aspartaam en MSG (Vetsin) zijn hersenvergiften, veel kinderen zijn bovendien allergisch voor koemelk, kleurstoffen en andere voedseltoevoegingen (E-nummers).

• De essentiële, langketenige meervoudig onverzadigde omega-3-vetzuren (LCPUFA’s) zijn nagenoeg uit het voedingspakket verdwenen: AA, EPA en DHA (arachidonzuur, eicosapentaeenzuur, docosahexaeenzuur). Vooral deze laatste twee omega-3-vetzuren vormen voor de hersenen de bouwstenen (DHA), en de stoffen die zorgen voor een juiste signaaloverdracht (EPA).
Tekorten aan deze vetzuren belemmeren de hersenen zowel in hun groei, alsin hun functioneren, en staan daarom mede in verband met ADHD, (postpartum)depressie, schizofrenie, agressie en criminaliteit. Suppletie met deze lichaamsconforme essentiële vetzuren blijkt al deze verschijnselen meer dan eens veilig en effectief te kunnen verlichten, al of niet in combinatie met een gerichte extra dosering van vitaminen en mineralen, en een ontgifting van zware metalen als kwik en aluminium (uit onder meer amalgaamvullingen, vaccins en chemtrails).

• ’Essentieel’ betekent voor een stof dat het lichaam deze substantie zelf niet kan aanmaken, maar wel nodig heeft voor een gezond functioneren. De stof moet dus van buiten komen: uit de voeding. Bij een tekort aan een essentiële voedingsstof wordt een organisme (mens en dier) ziek, op een algeheel ontbreken daarvan volgt de dood.

• Het voedingspatroon en de levensomstandigheden van de moeder voor, tijdens en na de zwangerschap, de wijze van bevalling (natuurlijk, ’ingeleid’, tangverlossing, of keizersnede), borstvoeding… het zijn allemaal doorslaggevende factoren in de gezondheid en het functioneren van de baby. De hersenen

• Recent Amerikaans onderzoek toont aan dat bij teenagers het gedeelte van de hersenen, dat verantwoordelijk is voor motivatie – het rechter ventrale striatum – zo slecht is ontwikkeld, dat ’s morgens hun bed uitkomen voor hen zelfs al te veel is… De oorzaken daarvoor zijn te vinden in dezelfde ontregelende verschijnselen als die voor ADHD en alle andere huidige persoonlijkheidsveranderingen: voeding, stress, vaccins, chemische- en elektromagnetische belasting, zware metalen toxiciteit, amalgaamvullingen, pesticiden, etc.

• Vaccinatie activeert de microglia in de hersenen. Deze immuuncellen geven vrije radicalen af die de neuronen doden. Samen met MSG (monosodiumglutamaat, Vetsin, E-620 tot E-625) in voeding en vaccins komt het neurotoxine glutamaat in grote hoeveelheden in het bloed, en vandaar in de hersenen. Dit heeft een volgend desastreus effect op de dendritische cellen en neuronen. Kwik en aluminium in vaccins en chemtrails, en cadmium in de voeding helpen virussen om zich sneller reproduceren. Kwik doet dat specifiek met de virussen in de hersenen.

• Kwik en aluminium, en daarnaast sommige virussen, kunnen bovendien glutamaat in de hersenen enorm doen toenemen. Glutamaat is een excitotoxine dat zelfs in kleine concentraties destructief is. Glutamaat toxiciteit heeft een rechtstreeks verband met Alzheimer.

• Jodium is een chelator voor kwik: jodium kan kwik binden en het lichaam mee uitnemen. Vandaar dat we vaak geen jodium meer in ons tafelzout hebben! Hoe wil je een bevolking dom, zwak en volgzaam krijgen?

• De hersenvernielingen van autisme en ADHD zijn niet voor niets zo explosief toegenomen (en zijn nog altijd stijgend).

• Jodium speelt ook een grote rol in de bescherming tegen straling vanuit ’verarmd’ uranium (DU). Deze levensgevaarlijke stof is sinds de jaren rond 1950 in grote hoeveelheden in de wereld vrijgekomen, via kernproeven en met het gebruik van kernwapens in de oorlogen in Bosnië, de Golfstaten, Irak etc. DU verlaagt onder meer de immuniteit en de vruchtbaarheid.

Oplossingen

• Niet ieder kind met hyperactief gedrag en concentratiestoornissen heeft ADHD. Er kunnen ook andere aspecten spelen, zoals hersenbeschadiging, toxische belasting, zware metalen vergiftiging (vanuit bijvoorbeeld medicijnen, vaccins en tandvulmaterialen), voedingstekorten, en voedingsallergieën. Maar ook psychische en emotionele factoren zoals worden gepest, scheiding van de ouders, problemen met een leerkracht, of één of meer ernstige oude traumatische gebeurtenissen (die langdurig verborgen kunnen blijven door een onbewust aangenomen overlevingsstrategie).

• Helende technieken die kunnen worden toegepast, zijn onder meer:- ’De Helende Reis (voor Kinderen)’ van Brandon  Bays, – The Work van Katie Byron, – energetische benaderingen zoals emotionele acupressuur (EFT, Emotional Freedom Therapy, en – soundhealing, het gebruik van klank op het lichaam door de menselijke stem, of een muziekinstrument.

• Een goede manier om non-invasief een totaaloverzicht te krijgen van de staat van lichaam geest, en psyche is met het kwantum biofeedback programma SCIO. Dit computerprogramma kan niet alleen diagnosticeren, maar ook behandelen.

• Ook neurofeedback is een mooi hulpmiddel, via een computerprogramma worden de hersenen getraind om gunstiger neurale paden te gebruiken.

De biochemie

Dopamine is een neurotransmitter, in het bijzonder belangrijk voor de substantia nigra, het gedeelte van de hersenen dat te maken heeft met de motoriek. Dopamine is in structuur gelijk aan mescaline, een drug afkomstig van de peyote cactus, en aan amfetamine, een kunstmatige drug die een gevoel van alertheid en mentaal welbevinden oproept. Ritalin bezet de celreceptoren, bedoeld voor lichaamseigen stoffen als dopamine.

De belangrijkste reden voor de farmaceutische industrie om onderzoek naar celreceptoren te sponsoren, is om deze natuurlijke aangrijppunten voor lichaamseigen substanties op de cellen te leren kennen, zodat ze deze voor hun synthetische producten kunnen gebruiken. De miljoenen kinderen die over de hele wereld ritalin te slikken krijgen, zijn in feite betalende proefkonijnen in een farmaceutisch giga-experiment. En wat erger is: zij, noch hun ouders beschikken over de volledige informatie over de proefneming of over de gebruikte substanties (informed consent). Als ze daarover zouden beschikken, hadden ze daarvoor nooit toestemming gegeven.

De eerste slachtoffers van het ongebreideld ritalingebruik zijn al gevallen, onder meer door hartproblemen, psychoses, gewelddadig gedrag en zelfmoord: het woord ’bijwerkingen’ is daarbij weinig op z’n plaats. En net als bij de verwoestende effecten van vaccinaties wordt ook hier het oorzakelijk verband meestal ’niet bewezen’ geacht en luchtig van de hand gewezen. Het zal je kind maar zijn…

Over al deze negatieve facetten van het farmaceutisch vervaardigde middel Ritalin, waarbij men er dus op voorhand van uitgaat dat er bij ADHD sprake is van een dopamineprobleem, sprak psychiater Peter Breggin (’Talking back to Ritalin’) een comité van het Amerikaans Congres toe. Overigens helaas nog altijd zonder veel praktisch effect, ook in de VS wordt het middel nog altijd ongeremd voorgeschreven.

Terechte vragen
Het ziet ernaar uit dat de chemische beknotting door het kind vooral moet worden geslikt voor het gemak van de school, de leerkracht en/of de ouder(s). Want wat betekent het eigenlijk, het aanwijzen van een farmaceutisch product als methylfenidaat (ritalin) om een kind zo snel mogelijk te laten passen binnen de bestaande omstandigheden – te weten: het reguliere, alom geaccepteerde educatieve systeem?

Hoe kan iedereen zo zeker weten dat de fout bij het kind/de kinderen ligt? Immers: meermalen is gebleken dat wanneer een kind met een ADHD-diagnose met de juiste vorm van aandacht wordt tegemoet getreden, de ADHD-verschijnselen plotseling verdwijnen.

Fascinatie is de dood voor ADHD. Vanuit dit soort ervaringen kwam de orthopedagoog Jacques van de Born, verbonden aan een overkoepelend onderwijsorgaan in de provincie Brabant, tijdens een ADHD-informatieavond in De Rode Hoed Amsterdam tot de conclusie dat de diagnose ADHD veel te vaak en te gemakkelijk wordt gesteld, en ook veel te soepel eindigt in medicatie. Een dissidente houding, waarvoor hij door de twee andere sprekers van die door de farmaceutische industrie gesponsorde bijeenkomst, de psychiaters Jan Buitelaar en Sandra Kooij, direct werd beloond: met hulp van IKON-presentatrice Ilona Hofstra werd hij niet verder aan het woord gelaten.

Een jongeman uit het publiek liet weten dat hij zijn verschijnselen vroeger trachtte te beteugelen door in het weekend aan de ecstasy en cocaïne te gaan. ”Nu”, zo zei hij, ”ben ik de hele week aan de drugs, want nu slik ik ritalin.” Ook deze spreker werd onmiddellijk weggevaagd. Ilona Hofstra bleek overigens zeer eenzijdig op haar taak te zijn voorbereid, niet alleen had zij nog nooit van omega 3 vetzuren gehoord, zij bleek bovendien totaal niet geïnteresseerd om daar meer over te weten te komen. De voorzitter van de stichting Balans, medesponsor van deze avondvullende ritalin-commercial, is zelf ritalingebruiker.

Alle volwassen ritalingebruikers die ik sprak, vertoonden junkgedrag: op de suggestie dat ze zouden kunnen overstappen op lichaamsvriendelijke vetzuren, lieten ze mij met openlijke agressie weten dat er aan hun dagelijkse fix niet te tornen viel.

Ander blikveld
Waarom kijkt men nooit eens vanuit de tegenovergestelde richting: sluit het onderwijssysteem wel bij het kind/de kinderen aan? Is het schoolsysteem er voor het kind, of is het kind er voor de school? Misschien ìs school gewoon stom. Desgevraagd blijken de meeste mensen, terugkijkend op hun eigen schooltijd, uitstekend hun oude malaisegevoel te kunnen hervinden. Onafhankelijk van elkaar komen ’Leerkracht van het Jaar 1991’ van de staat New York John Taylor Gatto, Marshall Rosenberg (’Geweldloze communicatie’) en Ronald Davis (’De gave van dyslexie’) tot dezelfde conclusie: Het educatieve systeem is bedoeld voor het creëren van handzaam arbeid- en belastingvee!

Educatie dient enerzijds om mensen net genoeg te laten weten en begrijpen om te kunnen werken (en zoveel mogelijk belasting te kunnen betalen ), en anderzijds om net niet genoeg te weten voor het kunnen bedenken van lastige vragen, om daarmee zichzelf en anderen uit de van staatswege zorgvuldig geconstrueerde slavernij te bevrijden. De opleiding tot arts is niets minder dan een mind-control programma compleet met slaapdeprivatie. Dit werd vanaf 1910 zorgvuldig in positie gebracht om in universiteiten over de hele wereld het evangelie van de farmaceutische industrie te installeren, gecontroleerd door een Inquisitie (Inspectie voor de Volksgezondheid en antikwak bewegingen).

Brave New World is hier en nu!

Gifstoffen en zware metalen Het kinkhoestvaccin wordt wereldwijd ingezet om bij laboratoriumdieren hersenontstekingen te veroorzaken – bij de toediening aan kinderen via reguliere vaccinaties wordt het oorzakelijk verband met deze ongewenste werking ontkend. Naast andere toxische stoffen, zoals formaldehyde, bevatten vaccins in het algemeen onder meer kwik-, en aluminiumverbindingen, twee zware metalen die het verloop van belangrijke biochemische processen in het lichaam kunnen belemmeren of verstoren. Aluminium komt ook op andere manieren in het lichaam terecht, onder meer via kook-, en bakpannen, cosmetica, deodorants en als toevoeging (E 173) in bewerkte voedingsproducten. In het lichaam verweekt aluminium de celwand, waardoor nog gevaarlijker elementen zoals kwik gemakkelijk toegang vinden. Kwik heeft een voorkeur voor vetweefsel – de hersenen bestaan voor het merendeel uit vetten… niet voor niets behoren tandartsen tot de beroepsgroep met de meeste zelfmoorden.

Fluor is een stapelgif dat dieren tam, en mensen volgzaam maakt. Hitler gebruikte het in de bezette gebieden, de Codex Alimentarius wil anno 2009 afdwingen dat alle voedingsmiddelen moeten worden bewerkt met een fluorverbinding… deze blijkt niet afwasbaar. Fluor vermindert het IQ met 10 tot 15 punten. Bronnen van fluor: tandpasta, fluorbehandelingen bij de tandarts, de Teflon anti-aanbak laag in kookgerei.

Voordat welke ADHD-therapie dan ook wordt gestart, is het raadzaam een kind eerst op de status van mineralen en zware metalen, en op voedselallergieën te laten testen. Bijvoorbeeld een zeer specifieke analyse van haar, ontlasting en bloed geven daarvan een betrouwbaar beeld – gangbaar bloedonderzoek laat pas iets zien nadat er al sprake is van functioneel ernstige klachten. Het menselijk lichaam is een uiterst fijnzinnig interactief elektrochemisch organisme; zware metalen hebben daarin ook op vele ongeziene niveaus een negatieve invloed op functies en processen. De SCIO is een kwantum biofeedback instrument dat tot op zeer subtiele niveaus niet alleen weet te meten, maar ook kan behandelen.

Tot slot
Ook al is de oorzaak van ADHD voor velen nog onduidelijk, er bestaanbenaderingen die niet alleen veilig, maar ook werkelijk effectief zijn. Te beginnen met niet te vaccineren, zijn dat verder: ontgiften van zowel gifstoffen, zware metalen en parasieten, als van traumatische ervaringen. Gecombineerd met een dagelijkse basis van liefde, wezenlijke aandacht, rust (géén televisie!), goede voeding, en een vasthouden aan een juiste status van vetzuren, mineralen en vitaminen.

Referenties, literatuur, websites

• DSM-IV: Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders – Fourth Edition, American Psychiatric Association, Washington D.C., 1995; http://www.psych.org/research/dsm/dsm_library/dsm_iv_pc.cfm;

• Vastag B, Pay attention: Ritalin acts much like cocaine, JAMA Medical News &Perspectives, 2001 Aug 22-29;286(8):905-6;

• Peter R. Breggin, M.D., Director of the International Center for the Study of Psychiatry and Psychology; Testimony Before the Subcommittee on Oversight and Investigations Committee on Education and the Workforce; www.breggin.com;

• Peter Breggin, The Ritalin Fact Book, What Your Doctor Won’t Tell You About ADHD and Stimulant Drugs, 2002, Perseus Books, Cambridge, Massachusetts; http://www.breggin.com/prbbooks.html;

• Peter Breggin, Talking back to Ritalin, Revised: What Doctors Aren’t Telling You About Stimulants and ADHD, 2001, Perseus Books, http://www.breggin.com/prbbooks.html;

• Dr. Abram Hoffer: www.doctoryourself.com;

• DSM-V, http://www.dsm5.org/Pages/Default.aspx;

• Dood door ritalin, http://www.ritalindeath.com/;

• Fernand Haesbrouck, www.megablunder.net;

• Brandon Bays www.thejourney.com;

• Emotionele acupressuur: www.emofree.com;

• Soundhealing: www.inner-healing.nl;

• Volkow ND, Wang GJ, Fowler JS, Logan J, Franceschi D, Maynard L, Ding YS, Gatley SJ, Gifford A, Zhu W, Swanson JM; Relationship between blockage of dopamine transporters by oral methylphenidate and the increases in extra cellular dopamine: Therapeutic implications; Synapse 43(3):181-7;

• Hornstra G; Omega-3 long chain polyunsaturated fatty acids and health benefits; NutriScience Maastricht;  www.nutrivit.co.uk/profesional/PDFs/Omega_3%20book.pdf;

• Bjork, Hommer; Incentive-Elicited Brain Activation in Adolescents: Similarities and Differences from Young Adults, http://www.femail.co.uk/pages/standard/ article.html?in_article_id=209240&in_page_id=169

• Brandon Bays, De Helende Reis, ISBN 90.274.7349.8;

• Röver DL; Vaccinatie, het failliet van een mythe; Educare 1996(14)3:22-27;

• Schutter F (pseudoniem van Röver DL); Detoxificatie, een uiterst nauwkeurig stappenplan; Arts en Apotheker 2003(6):4-9;

• Mineraalstatus-, en zware metalen analyses: www.rp-vitamino.com;

• Viera Scheibner PhD, ’Vaccination, a Medical Assault on the Immune System’, ’Behaviour Problems in Childhood, the Vaccination Link’ – verkrijgbaar via DL Röver, M:0653.614.833;

• John Taylor Gatto; The Underground History of American Education’, http://www.johntaylorgatto.com/chapters/index.htm;

• www.adhdfraud.org – Dr. Fred Baughman’s website, met artikelen die aantonen dat ADHD niet als ziekte kan worden aangemerkt;

• www.wildestcolts.com – John Breeding, PhD, geeft hier een schat aan informatie over psychiatrie, ouderschap, en over zijn werk als directeur van ’Texans For Safe Education’;

• www.attention-deficit-disorder.org. Profiles the work that some of us are doing to provide the truth about the fraudulent and harmful labelling and psychiatric drugging of our children;

• EPA/DHA onderzoek, www.durhamtrial.org;

• Röver DL, De niet onderkende epidemie van de ziekte van Lyme, Arts &Apotheker 2004(5):8-14;

• QXCI: www.quantumbiofeedback.nl

• Manipulatie: http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/silentweaponsforquietwars.htm

* * *

x

APPENDIX ~ Algemene aanslagen op het menselijk organisme

Waarom worden we steeds ongezonder, dikker en zieker? Waarom krijgen steeds meer kinderen het etiket ADHD? Zowel voor hun gedrag, als voor het dikker, dommer en zieker worden van de algemene bevolking lijkt geen eenduidige fysieke aanleiding aan te wijzen.

Eerder is er sprake van (een samenspel tussen) een aantal verschillende belastende factoren, zoals:

Vaccin
De hoeveelheid vaccins die kinderen vanaf de leeftijd van 2 maanden te verstouwen krijgen, neemt steeds verder toe. Ieder vaccin beschadigt! Gifstoffen en zware metalen vanuit onder meer vaccins, leidingwater, voeding, medicijnen, amalgaamvullingen, hobby’s, chemtrails, en leefomgeving;

Disbalans in de darmflora
(dysbiose) vanwege antibiotica-, en suikergebruik. Dit kan leiden tot het ’lekkende darm syndroom’ waarbij ongewenste eiwitmoleculen door de beschadigde darmwand de bloedbaan bereiken, en ten slotte in de hersenen terechtkomen. Daar interfereren zij met de neurotransmitters en beïnvloeden zij het gedrag (vgl. het onderzoek van Dr. Andrew Wakefield naar het verband tussen het BMR-vaccin, darmproblemen en autisme. Wakefield is inmiddels door het establishment zo grof onderuitgehaald, dat nu helemaal niemand meer aan de waarheid van zijn ontdekkingen hoeft te twijfelen..!!!

Het toenemend tekort aan essentiële voedingsstoffen in het hedendaags voedingspakket, vooral een gebrek aan essentiële omega-3 vetzuren: de bouwstenen en hulpstoffen voor een juiste en snelle signaaltransmissie in de hersenen. Een dergelijk vetzuurtekort is zichtbaar in droge huid, dof haar, en in de dikte splijtende nagels. Zink speelt een belangrijke rol in onder meer de stofwisseling; een zinkgebrek laat zich zien als witte puntjes op de nagels, te vinden bij vele leerlingen in het speciale onderwijs.

De toename van dode en dodelijke stoffen in het hedendaags voedingspakket: suikers, suikervervangers (aspartaam), smaakverbeteraars (het glutamaat producerende MSG of Ve-tsin, E620-626) harde vetten, transvetzuren, genetisch gemanipuleerde stoffen, en E-nummers van andere pluimage – kortom: heel veel stoffen die ons lichaam niet herkent.

(Pret)echo’s. Het feit dat wij het geluid een hondenfluit niet kunnen horen, bewijst niet dat dit er niet is. Honden weten wel beter. Evenzo: dat wij de geluidsfrequenties van een echografie niet waarnemen, wil niet zeggen dat een foetus dat niet doet. Al vanaf rond 1990 is bekend dat echo’s in de zich ontwikkelende foetus hersenbeschadigingen kunnen opleveren. Artsen hebben er maar liefst zo’n 30 jaar voor nodig gehad om dat helder te krijgen! Maar nog altijd wordt geen zwangere van dit belangrijke nieuws op de hoogte gebracht. Integendeel, er worden haar zelfs geheel overbodige pret-echo’s aangeboden;

Een door te veel stimuli overbelast zenuwstelsel is praktisch herkenbaar aan koude, klamme handen. Deze overbelasting wordt mede veroorzaakt door te veel prikkels: kinderen worden al vanaf heel vroeg in het preverbale stadium geconfronteerd met televisie. Recent onderzoek wijst bovendien uit dat het televisiescherm een rechtstreekse invloed heeft op de hersengolfpatronen, men komt in een suggestibele staat (alfa-golven). En behalve dat de snelle wisselingen van beelden op allerlei andere manieren chaos in hun hersenen brengen, leveren die aan kinderen ook spraak-, en taalmoeilijkheden op (stress op de langere termijn).

Algemeen gezegd zijn kinderen op jonge leeftijd nog op geen enkele manier toegerust om al die impulsen in kwaliteit en kwantiteit te verwerken, laat staan om de waarde en de absurditeit van het gebodene uit elkaar te houden. Nogmaals, de frontale cortex, de officemanager van de hersenen, is pas volgroeid rond het 21e levensjaar.

Daarnaast is het volgende belangrijk: of deze overweldigende hoeveelheid indrukken nu op hun netvlies komt vanuit de realiteit, of vanuit filmbeelden, door hun hersenen worden alle impulsen op dezelfde wijze binnengelaten, verwerkt, en opgeslagen. En aangezien kinderen leren door navolging, hoeft het geen verbazing te wekken dat recent onderzoek bevestigt dat beelden van televisie of computerspelletjes zeer bepalend zijn voor hun gedrag. Dit komt neer op het ’vuilnis naar binnen – vuilnis naar buiten’ effect (garbage in – garbage out). Bij kritische beschouwing blijken de meeste kinder-, en tekenfilms puur gewelddadig, inclusief Disney. Vinden we het dan nog gek dat jongeren blijk geven van een verontrustend grote mate van gevoelsafstomping – waardoor zij lachen wanneer in films afgerukte ledematen in het rond vliegen, en zij moeten gaan bungy-jumpen om ten minste nog íets van gevoel te ervaren? De creatie van deze gevoelsafstomping is overigens net zo min toevallig als het mind-control karakter van de medische opleidingen.

Evenmin is het toevallig dat de televisiefilms in toenemende mate gaan over misdaad – volgens steeds bloederiger en wreder scripts – en dierlijke vormen van seks…Maar dit soort maatschappelijke manipulaties moeten worden besproken in een ander artikel!

Elektromagnetische-, en geopathische stress. Mobiele telefoons, computers, televisietoestellen hebben alle een elektromagnetisch veld om zich heen dat schadelijk is voor (de frequentie van) het lichaam, de cellen en het DNA; (te) dichtbij hoogspanningskabels wonen, kan zelfs leiden tot kanker. Wonen, werken, en/of slapen op een plek waar geopathische- en/of elektromagnetische frequenties interfereren met die van het lichaam, verstoort tal van belangrijke lichaamsfuncties. Emotionele en psychische factoren zoals basisonveiligheid vanwege de wijze van geboorte (tang- en vacuümverlossing, keizersnede, moment en wijze van doorsnijden van de navelstreng), scheiding van de ouders,  gebeurtenissen op school, etc.

De Franse arts Michel Odent legt in zijn boek ‘The Caesarean’ glashelder uit hoezeer het moment van de keizersnede bepalend is voor de kwantiteit en kwaliteit van hormonale uitwisselingen die  normaalgesproken plaatsvinden tijdens het baringsproces tussen moeder en kind. Deze uitwisselingen zijn beslissend voor hun mate van wederzijdse ’bonding’, en ook voor de mate waarin het kind later in zijn leven in staat is tot het geven en ontvangen van liefde. De enorme toename in keizersneden, zeker in de VS, is dan ook zeer verontrustend.

Neurotoxische eiwitten vanuit virussen, bacteriën en parasieten uit de omgeving of uit vaccins. De bacterie Borrelia burgdorferi (Bb), de veroorzaker van de ziekte van Lyme, is een ziektekiem die in het kader van biologische oorlogvoering met opzet in teken werd geïntroduceerd. Bb gaat vergezeld van Babesia, Bartonella, Rickettsia en andere micro-organismen die, net als Bb ernstige verstoringen kunnen opleveren. Deze organismen scheiden toxische eiwitten af die, via de bloedstroom in de hersenen aangeland, chaos creëren in de neurotransmissie.

Afhankelijk van de uiterlijke verschijnselen wordt Lyme daarom verward met minstens 360 andere ziekten en aandoeningen, waaronder Alzheimer, Parkinson, fibromyalgie, het chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS), multiple sclerose (MS), psychiatrische problemen – en ook AD(H)D. Zoals gezegd staan vaccins bol van onbekende virussen en bacteriën vanuit hun dierlijke cultuurbodems. Hun afvalproducten hebben zonder uitzondering invloed op het menselijk lichaam waarin zij terechtkwamen.

Zo levert het Simian 40 virus (SV40) uit de gemalen apennieren waarop het poliovaccin wordt gekweekt, tot vele jaren daarna verschillende soorten van kanker op. Volgens de Amerikaanse arts dr. Bill Deagle zit SV40 al 40 jaar ook in de BMR-vaccins. Vandaag de dag worden in de hersentumoren van Amerikaanse patiënten de virussen en bacteriën aangetroffen vanuit de poliovaccins die zij zo’n 50 jaar geleden kregen ingespoten. Geen enkele medische standaardhandeling is dus zonder gevolgen…

De desastreuze gevolgen van de moderne ’voeding’

Wat zit er in de automaten op scholen, en in ziekenhuizen en psychiatrische inrichtingen? Mars. Cola… Light, zero, of ’gewoon’. De gevolgen van het verarmde en vaak zelfs toxische Westerse voedingspakket liegen er niet om, ’light’ producten zijn bijvoorbeeld levensgevaarlijk. De suikervervanger aspartaam (vaak toegepast in medicijnen, en tegenwoordig ook voorkomend als neotaam) is een excitotoxine: een gifstof die het zenuwstelsel doet doldraaien, en dat daarnaast gedenatureerde eiwitten in het lichaam creëert die auto-immuunreacties oproepen.

Conserveermiddelen,geur-, kleur-, smaakstoffen en andere E-nummer-additieven hebben vaak dezelfde en aanverwante effecten, en horen dus evenmin in een lichaam thuis, zeker niet in dat van kinderen. Suiker is zo mogelijk nog schadelijker en verslavender dan cocaïne, het zet de deur wagenwijd open voor welke infectie dan ook (bij voorkeur voor polio!). Suiker is in voorbewerkte levensmiddelen onontkoombaar: het is te vinden van ham tot gerookte zalm en doperwtjes in blik.

Zuivelproducten en chocola beïnvloeden de hersenfuncties al evenzeer en daarmee ook de stemming en het gedrag. Zolang de officiële voedingwijzers nog melk en zuivelproducten vermelden (vol antibiotica, groeihormonen en kankerverwekkende stoffen) hoeft niemand deze serieus te nemen. Voor de margarine-, en halvarinemythes geldt hetzelfde, net zoals voor absurde adviezen van vetvrije diëten en vleesconsumptie voor kankerpatiënten. Het zijn de sponsoren die de aanbevelingen bepalen van organisaties als het Voedingscentrum (MacDonald’s, Hak) en het Koningin Wilhelmina Fonds (Unilever).

Het kortste gezondheidsadvies: GEBRUIK VOEDSEL MET ZO MIN MOGELIJK HANDEN TUSSEN BOER EN BORD! EET, EN DOE BOODSCHAPPEN ZOALS JE OVERGROOTMOEDER!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.