Advertentie

Ascentie naar 5D, conflicterende tijdlijnen en dimensies.


Ascentie naar 5D, conflicterende tijdlijnen en dimensies.

2012 © Gerrit Knots

x

‘Psychedelicatessen’ hebben altijd al een bepalende rol gehad bij het ontwikkelen van theorieën; denk bijvoorbeeld aan Terence Mc Kenna en zijn ‘Time wave zero’-theorie. Maar ook bepaalde soorten muziek kunnen je in bepaalde sferen brengen; zo heb ik onder invloed van dikke vette dub-reggaemuziek en de bijbehorende rookwaren de volgende theorie bedacht. Die oer-dub klanken geven mij dan ook een ruimtelijker inzicht en vormt een prima inspiratiebron.

Want, wat mij nou niet lekker zit is het feit dat men de 4e-dimensie vaak als de tijd beschouwd. Het lukt mij maar niet om de tijd zelf als een dimensie te zien. Zelfs met de beste wil van de wereld kan ik me daar geen beeld bij vormen, anderzijds en gelijktijdig is tijd een essentieel ingrediënt en een minimale voorwaarde voor het ontstaan van een realiteit, beter gezegd een realitijd.

Zonder tijdlijnen heb je slechts of geen mogelijkheid = 0D = Het absolute niets of je hebt  1 mogelijkheid.  Maar omdat er nog geen tijdlijnen zijn is er dus ook geen wisselwerking tussen tijdlijnen onderling en dus is er van een dualiteit of een latere triniteit nog geen sprake.
Ook is er wegens het ontbreken van een tijdlijn sprake van directe manifestatie wat je als scheppingsvermogen kunt zien en is er dus sprake van goddelijkheid wat je dus ook de bron of het bronpunt mag noemen.

Dat bronpunt wat ik als 1D beschouw zou je als een zaadje kunnen zien waaruit een tijdlijn groeit, het begin van de cyclus, want daar is sprake van. Die ontstane tijdlijn maakt korte metten met de directe manifestatie, opeens heeft alles namelijk tijd nodig. Maar omdat er slechts 1 tijdlijn is, is er van dualiteit nog geen sprake, maar al wel van een realiteit.

In de 2d realiteit waar dit over gaat bestonden er dan ook nog geen conflict situaties en was men vooral bezig met ontdekken en met groeien. Dit ging een zeer lange tijd goed totdat men dusdanig gegroeid was, dat het volgende punt in de evolutie werd bereikt en de tijdlijn zich ging vertakken in 2 tijdlijnen en de dualiteit ontstond. Chronologisch gezien het moment van het figuurlijke Adam en Eva verhaal en ontstonden de eerste conflict situaties en naarmate de tijdlijn vordert ontstonden er veldslagen en oorlogen.

Werking dualiteit
Je hebt 2 tijdlijnen, beide met exact hetzelfde doel, echter, zodra de 2 tijdlijnen elkaar bijna raken, ontstaat er een maximale wisselwerking wat je als een bijna-kortsluiting zou kunnen zien en dus een conflict. Beide tijdlijnen noem ik water en vuur!! Als beide tijdlijnen wat verder van elkaar af liggen heb je een periode van vrede/rust.

Tijdlijnen draaien als een helix om elkaar heen en het verloop kun je het beste vergelijken met dat van een rivier. Door het onregelmatige natuurlijke patroon komt het voor dat tijdlijnen de ene keer verder van elkaar af liggen en een stuk verder de tijdlijnen elkaar bijna raken. Op het moment dat de tijdlijnen het dichtst bij elkaar liggen zie je op klokken getallen zoals 11:11, 21:22, 13:44 en dergelijke aangeven.

Omdat naarmate we verder spiritueel groeien de frequentie steeds hoger wordt, ervaren wij het alsof de tijdlijnen compacter lijken te worden en komt het steeds vaker voor dat beide lijnen dicht bij elkaar liggen en ervaren wij de tijd steeds sneller. Je hoeft de tv maar aan te zetten om te zien in wat voor een grillige wereld wij momenteel leven.

Kijk maar goed naar alle oorlogen en veldslagen die zich in de 3D realiteit hebben afgespeeld en je ziet dat het steeds maar weer 2 hoofd kampen/hoofdrolspelers zijn die uiteindelijk een conflict met elkaar hebben.

Aangezien we te maken hebben met een cyclische tijd, blijven conflictsituaties zich dan ook telkens weer herhalen zolang de 3d realiteit voort duurt.

De situatie in het heden
Ook in de derde dimensie groeit men gewoon door en op een begeven moment zijn de 2 tijdlijnen dusdanig compact geworden dat ze wel elkaar wel op een begeven moment raken, ontstaat er kortsluiting en ontstaat er vanuit de derde dimensie gezien een onoplosbare conflictsituatie, een chaospunt.

Daar waar we heden ten dagen mee te maken hebben of nog mee te maken krijgen is per persoon/gebied verschillend, maar iedereen ‘komt aan de beurt!. Vanuit dat chaospunt dat de 2 tijdlijnen uit de derde dimensie samen komen, ontstaan 3 nieuwe tijdlijnen, deze overgangsperiode kun je als 4D beschouwen. Op het moment dat beide lijnen elkaar raken zou je kunnen bedenken dat de tijd blijft hangen op 11:11:11 aangezien de 0 geen waarde vertegenwoordigd en 1 de eerste waarde is.

Op het moment dat je volledig bewust bent van de 3 tijdlijnen en dat kan zeer snel verlopen, zit je alweer in de 5D realiteit en is het onoplosbare 3d conflict zo uit de wereld geholpen.

‘Je zou kunnen stellen dat de 4D oplossing voor het vanuit 3D geziene onoplosbare 3D conflict een 5D realiteit is. Een doordenkertje, maar mogelijk omdat je in 4D al te maken hebt met 3 tijdlijnen’.

Deze 3 tijdlijnen vormen uiteindelijk de 5D realiteit.

De 5e dimensie..
De 5D realiteit is niet een realiteit van 100% vrede en 0% conflictsituaties, dit is alleen mogelijk in 1D en 2D. De 5D realiteit is een stuk complexer en het slechte nieuws is dat de conflicten ook vele malen heftiger zullen worden als ooit te voren. In plaats van 2 strijdende hoofdkampen, krijgen we te maken met 3 strijdende hoofdkampen in geval van een conflict zoals een oorlog, want de 5D realiteit zal bekend komen te staan om zijn triniteit.
Water, vuur en hout! Zoals ik de 3 tijdlijnen van de 5D realiteit noem.

Het goede nieuws is dat daar tegenover er ook vele malen meer mogelijkheden ontstaan om tot een oplossing te komen. Maar je blijft wel gewoon een stoffelijk mens en je blijft het leven ook gewoon beleven als een mensenleven, wat dat betreft veranderd er niet zo veel. Echter veranderd de manier van denken, hoe we de tijd beleven, hoe we problemen oplossen.

Ook is het zo, hoe hoger de realiteit, hoe korter je er in verblijft. Zo heeft de 2D realiteit een stuk langer geduurd als de 3D realiteit en zullen we de 5D realiteit weer korter ervaren dan de 3D realiteit.

Dit groeien in dimensies gaat dusdanig ver door totdat je in een dimensie terecht komt dat alle mogelijke tijdlijnen bevat, op het moment dat al die tijdlijnen weer te samen komen ontstaat er een dusdanig compacte dimensie dat de tijd weg valt en je het bronpunt weer hebt bereikt, al vanaf waar de cyclus weer van voor af aan begint tot in de oneindigheid.

Ik ga overigens niet verder dan 5D in dit stuk, echter is 5D niet het eindpunt, maar hebben we nog vele reïncarnaties en realiteiten voor ons voordat we het bronpunt uiteindelijk weer bereikt hebben. Je krijgt wat meer mogelijkheden in 5D, maar je bent nog lang niet op het niveau van de bron.
Mijn positieve vermoeden is wel dat nog vóórdat de satanische NWO-dictatuur geïnstalleerd wordt, de 2 tijdlijnen uit de 3e dimensie elkaar al gaan raken.

Een 3d NWO (welke vanuit 4d is bedacht), want daar is sprake van, is dan ook volstrekt onmogelijk volgens deze theorie, maar voor het zo ver is, bedoel voordat beide tijdlijnen elkaar raken zal de elite blijven proberen om voor de mensen het leven zo onmogelijk mogelijk te maken, een zure appel waar we ons ff doorheen moeten bijten, ook deze nare situatie eindigt. Misschien wel een vreemde theorie, maar wel uniek.

* * *

X

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.