Advertentie

Universal Spirituality


Regelmatig bereiken ons berichten over de a.s. veranderingen waar we doorheen zullen gaan. Hoe deze veranderingen er dan wel uit gaan zien, valt voor iedereen te bezien. Daarbij zal het vooral afhangen van onze eigen rol die we gaan spelen op dit ’toneel’.

Vanochtend ontving ik een lead van Swami Anand Coen, een voor mij volkomen onbekende. Hij woont in Frankrijk, zoveel is me inmiddels duidelijk. Hij vestigde mijn aandacht op de onderstaande presentatie die hij in elkaar heeft gezet.

Na het bekijken van delen van deze indrukwekkende collage, want dat is het eigenlijk, besloot ik deze hier op WantToKnow te plaatsen. Wij vinden hem waardevol. Natuurlijk bepaal jij weer of deze waardevol is voor jou!

Dit is het bericht wat Swami Ananad Coen me bij deze film-collage wil laten doorgeven. Zijn initiatief en oproep in de laatste video, om een compleet nieuw dorp te bouwen om daar met gelijkgestemden samen te leven, nemen we even op de koop toe. Voila, het woord is aan hem:

* * *

Universal Spirituality

XX

“Universal Spirituality is de natuurlijk wijze om de matrix te verlaten; een presentatie met een collage foto’s, die de komende veranderingen voor de mensheid in beeld brengen en de mensheid laten zien, hoe ze met deze veranderingen kan omgaan.

Er zijn veel verschillende voorspellingen over de gebeurtenissen rond het jaar 2012, en veel van deze voorspellingen zijn erg radicaal en alarmerend. Het doel van deze digitale ‘lezing’, is niet om mensen af te schrikken, integendeel, het doel is om hen inzichten te geven in een ‘grotere realiteit’.  Want onze manier van denken en onze staat van bewustzijn hebben een ongelooflijke impact op de aanstaande veranderingen, die zich op een zekere tijdlijn af zullen spelen.

Als méér mensen zich bewust worden van hun eigen spirituele realiteit, inzichten, liefdes- en creatieve kracht, dan zaal deze tijdlijn zich ook in een positieve richting gaan bewegen. In deze lezing zullen we stap voor stap door de essentie van de basisbehoeften lopen van de mensheid. We zullen laten zien dat er basisgereedschappen zijn om in een hogere staat van bewustzijn en innerlijke vrede te komen. We zullen bovendien de krachtige hierarchische structuren laten zien, die op dit moment de basisbehoeften van de mensheid corrumperen voor hun eigen agenda en hun donkere doelen. Deze organisatie wil de mensheid in de matrix van ‘hun realiteit’ vasthouden, zodat ze voor hen makkelijker te manipuleren en exploiteren zijn.

Zodra mensen hun eigen spirituele realiteit leren kennen, hun innerlijke verbinding van Eenheid met de Bron, dat zal deze organisatie van donkere krachten niet langer in staat zijn om de mensheid in een toestand te houden van ‘slaap’, afhankelijkheid en lijden..!

Welkom op deze reis.

With love :

Swami Anand Coen”

* * *

Onderwerpen die in dit collage-college ter sprake komen:

Tzolkin, de Mayan kalender, NASA observaties, Solar Maximum, Aardmagnetisch veld, psychologische  en fysieke gezondheid, gamma stralen, hersenbeperking, Dr. Dieter Broers, matrix persoonlijkheid, hersenspoeling, hierarchische pyramide structuren, kracht en controle, Eenheid, circulaire vormen, lichaamelijk bewustzijn, puur bewustzijn, de Lotusbloem, het pentagram, Buddha, conditionering and manupulatie, the wheel of life, mandala’s, sexualiteit, beroep, compassie, creativiteit, het ‘aha’-moment, wereld religies, geboorte en dood, traumatische impressies, levensenergie, vaccinaties, donkere krachten, Ramana Maharshi, liefde, spirituele ontwikkeling, de kracht van het onderbewustzijn, wetenschap, trance, meditatie, bewust-zijn, shamanen, verlichtingen, dualistische principes, Ankor Wat, demonen en goden, symbolische – signaal- en culturele conditionering, reptilians en de schaduwheersers.X

deel 2

x

x

deel 3

x

x

deel 4

x

x

deel 5

x

deel 6

x

x

deel 7

x

x

deel 8


17 gedachten over “Universal Spirituality

 1. is er in de toekomst misschien een “te lezen” nederlandse versie van deze videos ?
  dit is ongelooflijk veel informatie en helaas in het engels

  1. Misschien even contact opnemen met de Franse club Lotte..? Misschien zelfs iets voor jou zelf..?

  2. ja kom op Lotte; een beetje zelfwerkzaamheid van ons allen; als meerdere mensen ieder een paar minuten van deze serie vertalen in ten minste 5 talen dan is het zo gepiept toch? Ik heb net 30 seconden van het mooie Britse Engels geluisterd en ik weet nu al dat deze serie mij goed gaat bekomen; schitterende plaatjes ook overigens; ja ik ben gek op symbolen en plaatjes ook… luister kijk en huiver..joeppie

 2. grappig dat ik in m’n opborrelende tirade onder het mind artikel net de term ‘het dorp’ heb gebruikt; ik sweer dat ik het Guido intro van dit artikel nog helemaal niet gezien laat staan gelezen heb; dus de term ‘het dorp’ zat dus kennelijk wel in de lucht. naast een negatieve connotatie kan daarmee natuurlijk ook op een positieve manier kracht en inzicht gegenereerd worden. de intro plaatjes van de video serie zien er op het eerste gezicht heel kleurrijk uit, vandaag vanavond vannacht of morgen eens uitgebreid gaan bekijken; ik ben heel benieuwd hoe ik het deze keer verteer.

 3. klinkt interessant, toch ga ik hier eens goed voor zitten om de filmpjes te bekijken. Engels kan ik best volgen, maar dan zou mijn gedachten (linkerhersenhelft) leeg moeten zijn om meer met het gevoel (rechterhersenhelft) goed te kunnen volgen, want zoals lotte aangeeft is het wel heel veel informatie om zo ff te bekijken en de engelse taal te volgen.

  1. lianne ik ga het ook zeker kijken, dat is een feit en staat zo vast als een huis. hahahahaha!!!! je begrijpt me wél

 4. Kijk dit is nou weer eens een echt WANTTOKNOW artikel als vanouds, dank je Guido voor de betreffende info en de filmpjes, hebben we weer eens wat meer kleur in deze saaie wereld van dualiteit.

  1. precies jij snap het Paul!!!!!!! (ook sorry Kritisch voor de uitroeptekens, waar is Kritisch nou? oh ja verpleegstertje spelen in het ziekenhuis; volgens mij een heeelluh knappe (Oosters, raven zwart haar?!) verpleegster? nee ik heb haar nog nooit gezien maar zo zie ik haar met m’n derde oog. of komt het door dat campagne filmpje van partij1 dat ik denk dat zij dat is

   R.E.M Losing my religion
   http://www.youtube.com/watch?v=0t-e_HUeuyw

  2. Ja is niet verkeerd Paul, komt aardig in de buurt;

   schoonheid is in het oog van de beholder zeggen ze; in de overtreffende trap zal ik het nog oogverblinderderder maken; maar ik moet niet te lang kijken naar Anoushka Shankar want dan kan je mij meteen helemaal van de vloer afdweilen; met zo’n lange cartooneske druipende droopy tong en wazige koortsige blik in m’n ogen, dat je denkt gaat het nog wel goed metthum!

   http://atlas.kennesaw.edu/~dhirschl/texavery/caps/46_droopy%27s_good_deed.jpg

   The Anoushka Shankar Project

   http://indiaworld.in/wp-content/uploads/2009/09/Anoushka-Shankar-1.jpg
   http://www.bollywood-stars.net/images/anoushka.jpg
   http://www.bbc.co.uk/music/images/artists/542×305/40ee8fa3-c6d7-4556-b4e2-9f4114565043.jpg

   “Daughter of legendary sitar virtuoso and composer Ravi Shankar and half sister of jazz singer Norah Jones, Anoushka is a star in her own right. Anoushka’s spellbinding sitar playing skilfully merges classical Indian, electronic and world music. Her ability to give the sitar new expression in a modern context has seen her collaborate with Thievery Corporation, Sting, Nitin Sawhney and Norah Jones.”

   http://www.youtube.com/watch?v=GgUwlUjayZI

 5. http://www.argusoogradio.org/beheer/archief-mp3-luisterbestanden/gezond-wel/gezond-wel-2010/

  Misschien wel een mooie plek om onze ‘Universal Spirituality’ te delen, vooral in samenwerking met kinderen.

  06-06-2010 – John Consemulder
  Doet samen met partner Renske Skills een speciaal verslag van de organisatie WorldPeaceChild.
  Labels: WorldPeaceChild (www.worldpeacechild.com,peace initiative with children (and our innerchild), non religious/non political/peace initiative working with “One Song Around The World”, Tibetan Children Villages (www.tcv.org.in), Dalai Lama (www.dalailama.com), Himalaya, Dharamsala, India, Global Consciousness, Intention, Coherence, collective intention creates amplification and memory effect of shared intention!, Renske Skills, contact: info@worldpeacechild.com

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.