Advertentie

mailing voor Maurits


Het was de Zwitser Billy Maier, die in de jaren 1960 de -in buitenaards leven geïnteresseerde- wereld op zijn kop zetten, met zijn foto's en verslagen van ontmoetingen met buitenaardsen. (Zoals hier getekend)
Buitenaardse contacten zijn REALITEIT. Zo was het de Zwitserse Billy Maier, die in de jaren 1960 de -in buitenaards leven geïnteresseerde- wereld op zijn kop zette, met zijn indrukwekkende foto’s en verslagen van ontmoetingen met buitenaardsen. (Zoals hier getekend)

 

x

x

Kom naar de 4 WantToKnow-lezingen over
X

‘Buitenaards Contact is realiteit’..?

x

Martijn van Staveren
Martijn van Staveren

WantToKnow organiseert, samen met Centrum Zonnewijzer, een 4-tal lezingen met Martijn van Staveren. Martijn heeft van kinds af, zeer indringende ervaringen met buitenaardsen, die hem o.a. blootstelden aan allerlei tests en proeven. Dat dit vaak uiterst onplezierige ervaringen waren, zal je duidelijk zijn. Maar uiteindelijk hebben deze contacten Martijn doen concluderen, dat onze Aarde niet de volledig vrije planeet is, waarvan velen denken dat ie dat is..! En dat er dus ‘werk-aan-de-winkel’ is..

Daarom wil hij met jou de kennis, inzichten en ervaringen van deze buitenaardse contacten delen. En graag -op een liefdevolle manier- zoveel mogelijk mensen bereiken, en jou dus ook! Want alleen met dieperliggende kennis, het wéten, over wat er met ons gebeurt, en waarom we hier zijn, zullen we in staat zijn, de grote stap te maken naar een nieuwe Aarde. Ben je klaar voor een rit in een spirituele achtbaan..?

buitenaardsWaarom deze lezingen?
We zitten op dit moment met onze Aarde in een zeer heftige tijd en dat betekent, dat IEDER van ons terug dient te gaan, naar haar of zijn eigen essentie. We ontkomen er niet meer aan, alleen maar ‘daar buiten’ bezig te zijn, want de nieuwe tijd vráágt om verbinding vanuit je kern, of je dat nu leuk vindt of niet..

Weerstand bieden aan de verhoging van de Aardse frequentie betekent vooral ongemak en een zeer mistroostig gevoel. Dát is precies wat er bij veel mensen speelt. De grenzen van ons bewustzijn lijken dagelijks te (moeten) worden opgerekt en we dienen verder te kijken dan onze neus lang is..!

De realiteit zoals Martijn van Staveren -zoals gezegd- van kinds af meemaakt, heeft al veel mensen doen inzien dat de Aardse realiteit, zoals we die krijgen voorgespiegeld, volstrekt gemanipuleerd is. Onze prachtige Aarde is feitelijk in gijzeling en haar bewoners dienen uiteindelijk tot slavenras te worden gemaakt, als deze bewoners (wij allemaal!) niet op hun tellen passen.

Deze lezingenserie zal je ongetwijfeld eerst van je stoel doen vallen, maar daarna bekrachtigen in je essentiële kern. Jij bepaalt wat voor jou waarheid is, wat jouw werkelijke werkelijkheid is en niet de radio en de Tv… Deze lezingenserie en het interactieve karakter ervan, zullen je nieuwe diepten in je perceptuele wereld aanreiken.

Heb je interesse, kijk dan op deze link HIER en je komt op de pagina waar de aanbieding voor de 4 lezingen op WantToKnow staat. De lezingen zijn interactief, wat betekent dat je je vragen kunt stellen en dat Martijn in verbinding met de groep zijn verhaal wil laten ‘landen’.  De lezingen zijn ook los te bezoeken, en ook die keuze kun je maken op de genoemde pagina van WantToKnow..! Lees alles over deze interessante lezingen, die jouw wereld een nieuwe diepte zullen geven..!

X

Dit zijn de titels van de 4 lezingen:
X

Lezing #1:  Inleiding en synchroniciteit (zondag 21 september)

Lezing #2: Contact met buitenaardse wezens en het huidige Aardse mechanisme (zaterdag 4 oktober)

Lezing #3: Planeet Aarde in quarantaine geplaatst (zondag 19 oktober)

Lezing #4:  Buitenaardse leugens ontmaskerd (zondag 2 november)

X

€ 20,- korting bij boeking van de 4 lezingen..!

De entree voor de lezingen bedraagt € 25,- per lezing, maar boek je alle lezingen inééns,
dan betaal je slechts € 80.- (i.p.v.  € 100,-!)

Zoals gezegd kun je op de link van WantToKnow HIER, je boeking in orde maken!
We zien je graag bij de eerste lezing of een van de andere 3 lezingen!

x

wanttoknowdeffc_nlbekopie

x

centrum-zonnewijzer-logox

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.